Elämäniloinen ranskalainen bistro toivottaa tervetulleeksi Rovaninemen sykkivään sydämeen, ravintolaan Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen kivijalassa. Meillä rentous, sekä rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen yhdistyvät tunnelmalliseen miljööseen.

 
Menumme tarjoaa ainutkertaisia, maalaisranskalaisia elämyksiä. Tuoreet raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin ranskalaisiin resepteihin sekä keittiömestarimme uusiin luomuksiin takaavat onnistuneen ruokailukokemuksen jokaiseen makuun. Kattava, huolella koostettu viinivalikoimamme täydentää makuelämyksesi.
Me uskomme siihen, että kaikki alkaa siitä yhdestä kerrasta meijän luona.
 
Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! Bon appétit!
 
Käy tykkäämässä, niin tiedät mitä meillä tapahtuu:
Instagramissa @franscherierovaniemi

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Normaalisti käyn lounasaikaan ja silloin kattaus on erinomainen. Nyt kävimme illalla ja lista ei ollut erityisen houkutteleva. Oli vaikea keksiä syötävää.”
“Asun Oulussa ja käyn Rovaniemen ravintolassa /hotellissa asioidessani Roissa. Tiedän aiemmilta kerroilta Vaakunan tason ja ilmapiirin. Laatu on taattua ja tasalaatuista. Tietää mitä saa; hinta laatusuhde kohdallaan.”
“Miellyttävä paikka ja miellyttävä henkilökunta”
“Oli lounaalla ja lounas todella hyvä”
“"Ruoka erittäin hyvää. Henkilökunta huomio ja suositteli. Toinen osapuoli tykkäsi vähän huonoa tarjoilijan letkautuksesta, että minä päätän hänen puolestaan kaiken."”
“Hyvä ruoka ja hyvät tarjoukset”
“"Herkullista ruokaa, mukava tunnelma, ystävällinen asiakaspalvelu"”
“Tiskillä paljon nuoria työikäisiä ilman maskeja porukoissa turvaväleistä piittaamatta.Se häiritsi paljon”
“"Kävimme viikon välein, ensimmäinen kerta perjantaina, toinen kerta lauantaina. Toisella kertaa sisäfile oli erinomainen, mikä nosti arvosanaa, sillä ensimmäisellä kerralla olimme tilanneet ulkofilepihvin, mikä ei aivan ollut extra prima. Nyt oli! Créme brulee oli jumalaista molemmilla kerroilla. Henkilökunta oli kerrassaan upeaa! "”
“Todellinen herkkupaikka. Taitavat kokit sekä rennot ja ammattitaitoiset tarjoilijat.”
“"Hyvä ruoka,ystävällinen palvelu"”
“"Siisti ympäristö, mukava henkilökunta ja hyvä ruoka"”
“Oli aivan viihtyisää ja myös rauhallista”
“Saatiiin aivan mahtavaa palvelua ja kokki/keittiömestari tuli itse suosittelemaan ruokia j tuli kyllä niiiib mahtavat setit että huh! Todellakin mennään uudestaan!”
“Salaatti pöytä on tosi hyvä”
“Muuten meni kaikki hyvin mutta maksupääte meni jotenkin jumiin enkä saanut ensi henkilökunta-alennusta. Tulin myös takaisin ja asia kyllä korjattiin ystävällisesti.”
“"Erittäin maistuva tuote ja miellyttävä tunnelma, ammattimainen palvelu! Jos jotain miinusta, tarjoilijat eivät kommunikoineet keskenään vaikka asiakkaita oli vähän, ja meitä hoito kaksi mukavaa tarjoilijaa, jotka molemmat olivat hyvin aktiivisia ja siksi tärkeät väliaikatiedot kyseltiin moneen kertaan. Vakuutti kyllä silti ja uudelleen tullaan! "”
“Ruoka oli todella maukasta. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja hyväntuulisia.”
“"Palvelu oli hyvää, samoin ruoka oli hyvää. Tylsää oli se, että kaksi eri kala-annosta sisälsivät samat lisukkeet, vain kastike oli eri. Olisin olettanut vaihtelua. "”
“"Ystävällinen ja rento tunnelma. Salaatit monipuolisia, mutta valkosipuli voisi olla merkittynä. Vihannekset pääruuan kanssa olivat suolaisia."”
“"ruoka oli hyvää, annokset sopivan kokoisia, Hyvä palvelu :))"”
“"Ainakin hyvä lounasbuffet vierailu ajankohtana, ei laajempaa kokemusta."”
“"Viihtyisä paikka, hyvät ruoat ja ennenkaikkea ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta"”