Amarillo Rovaniemi on toistaiseksi suljettu.

Ravintola on suljettu 23.3.2020 lähtien sopeuttaessamme toimintaamme tilanteeseen.

Löydät läheltämme mm. seuraavat auki olevat ravintolat ja kahvilat TÄSTÄ

 

Amarillon sydän sykkii yhdessä syömiselle ja hyvälle fiilikselle, sillä useat annokset ovat tarkoitettu jaettaviksi. 

Ruokalistan peruspilarit ovat tuoreet raaka-eineet ja meksikolaiset maut. Sämplää raikas tacosetti itsellesi tai jaettavaksi kaverin kanssa. Listalta löytyvät myös hiiligrillissä paistetut herkut sekä tutut ja tunnetut burgerit, joilla taatusti lähtee isompikin nälkä!

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20:00 Amarillossa katetaan The Table – ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin.

Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Keittiö avoinna:
ma-to kello 11 - 22.30
pe kello 11 - 00
la kello 12 - 00
su kello 12 - 22.30
(pyhäpäivien aukioloajat voivat vaihdella)

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Oli kaikin puolin onnistunut ruokailu, ei kiian pitkää odottelua.”
“P-alue edessä. Hyvä ruoka. Välitön tunnelma. S-ketju tuttua vieraspaikkakuntalaisena. Aiemmat käynnit vahvistaneet käsitystä poikkeuksetta.”
“Ruoka oli hyvää ja tila oli siisti”
“Mahtava ravintola”
“Ruoka ja palvelu erinomaista ??”
“Henkilökunta oli aivan ihanaa”
“Palvelun vuoksi.”
“Tilasin lounaslistalta ja kaikki erityistoiverni otettiin huomioon. Hinta laatusuhde oli hyvä. Musiikki oli liian kovalla mielestäni, mutta näinhän on kaikkialla. Useimmissa paikoissa vielä häiritsevämpää.”
“Tarjoilijat ystävällisiä, nauravia, osasivat keskustella (ei liiaksi) tunsin itseni huomioiduksi koko ruokailun ajan.ruoka maistuvaa ja viinin valinnassa apu oli paikallaan. Kiitos”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Helppo suositella ??”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli kuumaa nii kuin pitääkin”
“Ruoka-annokset oli valtavan hyvät.... hamppikset ja pihvit... isot juomat.. ja tarjoilija todella mahtava..”
“Siisti ja hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka mutta hintataso kallis.”
“amarillo on hyvä paikka käydä syömässä”
“Odottelimme ovensuussa melko pitkän aikaa, eikä kukaan tervehtinyt saati tullut saattamaan pöytään, ennenkuin itse kysyin, että onko teillä niin ruuhkaa, että menemme jonnekin muualle..? Meidän jälkeen menin tuli vielä isompi porukka joka odotteli samoin”
“Menimme viikonloppuna ilman varausta, palvelu oli tosi hyvä ja pöytäkin löytyi vaikka kiirettä oli. Persoonallisia, mukavia työntekijöitä, ei tuppisuita vaan juuri omana itsenään töissä! Ruoka aina hyvää ja ihanat isot jäiset olutkolpakot!”
“Ravintola on perustasoltaan loistava ja henkilökunta asiantuntevaa ja ammattimaista muutamia poikkeuksia lukuunottamatta”
“I just don’t like to wait always such a long to be seated. Doesn’t matter with or without a reservation.”
“Kokemus oli mahtava, ruoka oli erittäin hyvää mutta asiakaspalvelu teki teillä käymisestä ihan omanlaisen kokemuksen. Siellä oli tarjoilijana tai kokkina, nuori, laiha vaalea mieshenkilö joka oli omistautunut työlleen. Seurasin sen miehen työmotivaatiota ja ihmisten lukemista, minun naaman ilmeistä se vissiin huomasi että nyt heitetään läppää kun taas muiden kanssa hoidettiin asiat heidän tyyliin, se osasi kohdata jokaisen asiakkaan niiden tyylillä. Aivan ilmiömäinen suoritus, en tiedä sen miehen nimeä, mutta amarillo ilman sitä on kuin aamulypsy ilman Jaajoa.”
“erittäin ystävällinen palvelu”
“Dippien hinta noussut kahteen euroon. Se on vienyt koko idean mikä meillä kaveriporukan kanssa aina on. Että otetaan iso läjä kaikkia eri dippejä ja maistellaan niitä ruokien kanssa.”
“Ihan ok paikka, henkilökunta oli ystävällistä ja ammattimaista mutta kysyttäessä dipin tarpeesta ei kerrottu sen maksavan ylimääräistä ja ruoka oli vähän kuivaa.”
“Palvelu ja ruoka hyvää”
“Yllätyin hyvästä kohtelusta ja ihanasta ruoasta . Tarjoilija suositteli kun kysyin . Minulla oli ihan erinlainen kuva paikasta / tex mex nuorten paikka.”
“Amarilloon on tavallaan matala kynnys mennä, ja paikka on rento mutta kuitenkin siisti, että siellä voi joko rennosti pelailla kavereiden kanssa tai käydä kasuaalisti miehen kanssa juhlistamassa vuosipäivää. Tästä piirteestä tykkään erityisen paljon!”
“Palvelu oli loistavaa”
“Erikoista että tuon tyyppisessä paikassa Sol/Corona loppu. Jotenkin tuntuu, että henkilökunta ei ajan ammattitaitoista.”
“Jos joku miettisi että missä kannattaa syödä niin voisin suositella että amarillo on ihan kiva.”
“Ihan ok ravintola. Istumapaikka oli kylmä ja vetoisa. Tilaamani viini tuotiin lasissa pöytään, mikä minua kummastutti, koska yleensa viini kaadetaan lasiin pöydässä. Kortilla maksaminen ei onnistunut pöydässä, vaan täytyi mennä tiskille jonottamaan ja maksamaan. Ruoka oli kuitenkin maittavaa, ja annokset isoja. Tulen kyllä uudestaankin ruokailemaan. Kiitos!”
“Salaattipöytä on runsas ja ruoka erittäin hyvää. Annosten esillepano on kaunis ja houkutteleva.”
“Keskutassa, miúkava paikka”
“Palvelua ja ruokaa sai odottaa aika pitkään (n. 45min ) mutta toki kyseessä viikonlopun ilta.”
“Lounaalla salaattipöytä on kattava ja lounasvaihtoehtoja sopivasti. Asiakasystävällisyys priimaa!”
“Muuten kaikki on pilkkua vaille täydellistä mutta jos tarjoilija huomaa juomani olevan tyhjä voisi hän tulla tarjoamaan misää”
“Hyvä ruoka ja kiva tunnelma”
“Lounas ei nyt vakuuttanut mutta ilta-aikaan ehkä maistuvampi kattaus”
“Ihan perus hyvä paikka”
“Hinnat nousseet viime aikoina annoksissa melko paljon”
“Pihvit olivat kuivaksi paistettuja.”
“Tunnelma ok”
“Hyvä palvwku ja ruoka maistui”
“Hyvä tunnelma ja ruoka! Helppo sijainti.”
“Ei mitenkään erityisesti eronnut muista ketjun ravintoloista, perushyvä. Plussaa hotellin läheisyydestä.”
“Kaikki toimii erinomaisesti.....”
“Viime käynnillä henkilökunta hieman haparoi palvelussa ja maksamisessa, aiemmin palvelu on ollut parempaa. Joskus minulle on myös illalla vitsailtu, kun en voi terveydellisistä syistä syödä vihreää salaattia.”
“Toimiva kokonaisuus”
“Miellyttävä kokemus, hyvä ruoka ja hintataso.”
“Hyvä hinta-laatusuhde.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja miellyttävä kokemus”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Ruoka ja tunnelma oli hyvä”
“Hyvä meininki!”
“Hyvä palvelu ja amarillon ruoka on aina hyvää”
“Ihan ok kun sattui melko hiljainen hetki. Edellisellä kerralla oli henkilökunta liian kiireinen ja pöydät siivoamatta.”
“Miellyttävä paikka”
“Monipuolinen lista. Rentoa”