Amarillon sydän sykkii yhdessä syömiselle ja hyvälle fiilikselle, sillä useat annokset listalla on tarkoitettu jaettaviksi. 
 
Ruokalistan peruspilareita ovat tuoreet raaka-eineet ja meksikolaiset maut. Sämplää raikas tacosetti itsellesi tai jaettavaksi kaverin kanssa. Listalta löytyvät myös hiiligrillissä paistetut herkut sekä tutut ja tunnetut burgerit, joilla taatusti lähtee isompikin nälkä!
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20:00 Amarillossa katetaan The Table – ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin.
 
Arki erottaa, Amarillo yhdistää!
 
Seuraa meitä: Facebookissa @AmarilloRovaniemi tai Instagramissa @amarillorovaniemi
 
Keittiö avoinna joka päivä klo 12-22.30
(pyhäpäivien aukioloajat voivat vaihdella)
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava ja rento ravintola. Ruoka hyvää. Henkilökunta erittäin hyvää ja palvelu loistavaa.”
“Helppo tulla sijainnin vuoksi. Mukava ja lämminhenkinen sisustus. Kaikki ikäryhmät huomioitu myös menussa.”
“viihtyisä rauhallinen tunnelma”
“Ihan kelpo ravintola”
“Mukava käynti. Ruoka hyvää ja henkilökunta mukavaa.”
“Perus hyvä ja toimiva”
“Nuori miespuolinen tarjoilija oli liian teennäinen ja jotakin todella ärsyttävä olemus. Hän oli siisti ja muuten asiallinen. Nuori naistarjoilija oli enemmän sydämellä matkassa työssä”
“Ruoka ja palvelu olivat erittäin hyviä.”
“Ravintolan mieluisan sijainnin lisäksi tunnelma oli mukava, sekä ruoka ja palvelu oli hyvä.”
“ei kaipaa isompia perusteluita, mukava ja välitön henkilökunta”
“Vaihteeksi voi käydä”
“Hyvä tunnelma, helppo tulla, keskeinen sijainti.”
“Palvelu pelasi”
“Hyvää ja mutkatonta ruokaa sekä mukavaa palvelua”
“Palvelun laatu oli hyvä ja yleisilme siisti/miellyttävä”
“Kävin lounasaikaan hakemassa ruuat mukaan itselleni ja aikuiselle tyttärelleni. Olimme matkalla pohjoisempaan ja meillä oli koira mukana emmekä siksi voineet tulla ravintolaan syömään vaan ruuat oli otettava mukaan. Tarjoilija oli erittäin mukava ja saimme vielä ison vesipullon mukaan. Jäi mukava fiilis. Täysi kymppi. Myös minun erikoisruokavalio keliakia otettiin loistavasti huomioon ja ruuat olivat erinomaisia.Kiitos!”
“Amarillon ruokalista on netissä, tiesin tilaukseni jo ennakkoon. Lista on aika suppea, koska en jaksa syödä ylihintaisia hampurilaisia ja chili ei oikein sovi minulle. Käytännössä minulle jää valittavaksi 1 pihvi ja 1 kala annos. Kana ei houkuttele.”
“Amarillosta saa hyvää palvelua ja ruoat on erittäin hyviä.”
“Annokset otettiin mukaan. Myyjä peri aluksi väärät hinnat, sekä vaikka erikseen mainittiin lisätäytteistä hampurilaisateriaan niitä ei kuitenkaan valmiissa ruoassa ollutkaan. Lisäksi ruoan valmistuksessa meni 30min enemmän aikaa kun aluksi oli ilmoitettu. Ruoan osalta ei mitään valittamista, lisätäytteiden puuttumista lukuunottamatta”
“Tarjoilija kertoi etukamppanjasta, jolla säästin 10€”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“En ole vielä vuosien varrella joutunut pettymään, käynyt muualla ja todennut, että takaisin Amarilloon, perhe samaa mieltä. Henkilökunta oppinut erittäin kohteliaaksi, puhetyyli omintakeinen ja rentoa läppää.”
“Hyvä ruoka annos”
“Erittäin maukas ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Ketjupaikkana Amarillo on aika ookoo, melkein jokainen on joskus siellä syönyt. Jos haluaa ns. varman valinnan niin silloin vinkkasin tästä paikasta.”
“Miellyttävä palvelu”
“Lapsi sai gluteenittomsta ruuasta mahakivun:/”
“Nopea palvelu ja hyvä ateria”
“Todella ystävällinen ja mukava henkilökunta, myötäelivät meidän huolessa, todella mukavia pohjoisen ihmisiä.”
“Kokonaisuudessa ihan ok.”
“Ainoat miinukset punaviinivalikoimasta ??”
“Arvosana on 7, koska ruokalistalta on poistunut suosikkituotteemme jalopenopoppersit. Niiden takia usein valitsimme juuri kyseisen raflan. Myös lankkuperunat ovat poistuneet listalta. Jouduimme istumaan metallipenkeille ja en muista mitään, missä olisi yhtä huono istua.”
“Ruoka ja palvelu erinomaista.”
“Kokonaisvaltaisesti erittäinnonnistunut illallinen. Huippu ammatitaitoinen henkilökunta!”
“Kokemisen arvoinen”
“hyvä paikka”
“Meille tuli tervetullut olo ja koko ravintolassa olo ajan saimme hyvää ja laadukasta palvelua ❤”
“Aina hyvä ruoka,ei jää nälkä ja hyvä palvelu”
“Henkilökunta on ammattitaitoista ja erittäin miellyttävää. Tunnelma hyvä, henkilökunta näytti myös viihtyvän työssään ja panostavat palveluun. Varsinkin hyvä henkilökunta tuo ravintolaan hyvän tunnelman ja on meihin vaikuttanut suuresti. Käymme aina Rovaniemellä ollessamme syömässä täällä juurikin tuon vuoksi. Ruoka myös erinomaista.”
“hyvä ruokapaikka”
“Tunnelma ja ruoka hyvää, tarjoilija taisi olla ensimmäistä kertaa hommissa, vaikutti todella aralta ja jännittyneeltä. Sai kuitenkin hommat hoidettua :)”
“Ruoan maku ei ollut hyvä, tosin se ei olut huonokaan.”
“Tarjoilija oli aivan huippu, eläväinen ja sujuvasanainen nuorimies. Osasi tehdä hyvää lisämyyntiä”
“Jäi hyvä mieli, tarjoilija jäi vielä juttelemaan maksun jälkeen ja 'jälkkäriksi' saatiin vielä suklaalevy.”
“Hyvä lounaslista, hyvän makuistakin”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“paikka kiva ja rento helppo tulla käymään kaupunki reissulla”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä todella maukas ruoka.”
“Mukava rento fiilis”
“Asiakaspalvelu on hyvää ja otetaan huomioon asiakkaat yksilöinä”
“Muihin amarilloihin verrattuna huomattavasti parempaa ruokaa, asun itse Vuokatissa ja käyn pari kertaa vuodessa työreissulla rovaniemellä. Aina amarilloon, todella hyvä ruoka????”
“Olimme läpikulku matkalla Leviltä Kainuuseen. Meidän vierailumme Amarilossa oli erittäin onnistunut, koska tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja huolehti meistä koko ajan. Hänellä oli pelisilmää, joten hänen läsnäolonsa ei häirinnyt vaan päinvastoin. Meillä kaikilla jäi ruokailusta ja kaikkineen erittäin tervetullut ja kotoisa vaikutelma. Kiitos tarjoilija iltapäivällä 19.11. Harmi kun en muista nimeä jotta olisin voinut mainita nimeltä :)”
“Ruoka hyvää. Mutta tunnelmaa pilasi hiukset ruoassa,jotka olivat lautasella alimmaisena,eli ei varmastikaan asiakkaan.”
“Ravintola Amarillon miestarjoilija oli erinomainen. Tunsimme itsemme hyvin palveluksi.”
“Miellyttävä ilmapiiri ja ammattitaitoinen mutta rento henkilökunta.”
“Oli todella hyvä kokemus, tarjoilija oli ystävällinen, ruoka hyvää ja saatiin myös tuoretta kahvia, mikä valmistettiin meille erikseen.”
“Palvelu on aina ollut tasalaatuista, paikka on miellyttävä”
“Henkilökunta ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“Mukava ja ystävällinen palvelu.”
“Mukava viihtysä paikka ja turvavälit pöytien sijoittelussa hyvä”
“Rovaniemen paras ravintola, tarjottavien laatu ja henkilökunta ensiluokkaista. 10/10”
“Hyvä palvelu & Ruoka”
“Kaikki toimi hyvin”
“Yllättvän kiva kokemus, loistava palvelu.”
“Hyvä paikka”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Ruoka on ihan hyvää, ja annos iso.”
“Aina ystävällinen palvelu jamaistuva ruoka.”
“Kiva kokemus. Siistiä. Ruoka oli hyvää”
“Kaikki meni nappiin”
“Kaunis kiitos kokille the plate ateriasta. Henkilökunta ammattitaitoisia ja toivat työpanoksellaan miellyttävän päivällistuokion. Kiitos kuuluu myös heille . Mielellämme palaamme uudelleen ????”
“Paikka oli viihtyisä niinkuin Amarillot yleensäkin. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli riittävästi. Toinen lapsistani olisi tarvinnut nokkamukia mutta sitä ei tarjottu enkä kyllä älynnyt pyytääkään sillä hetkellä. Jotenkin jäi vain sellainen tunne oli yllättävän kallis mutta en syö usein ravintoloissa , mene ja tiedä. Varmasti tulen uudestaan käymään joka tapauksessa. Oli nimittäin HYVÄÄ!”
“Minua palvellut vaalea herrasmies oli erittäin asiantunteva ja osasi suositella listalla ollutta alkuruokaa, sekä ruokailuun sopivaa juomaa. Pääruoan olin jo miettinyt etukäteen. Erittäin miellyttävä ensimmäinen käynti, tulen varmasti toistekin.”
“Miellyttävä, asiansa osaava henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Rento mutta asiantunteva henkilökunta Jotka huomio asiakkaat Toivotan heille kaikille hyvää joulun odotusta”
“Kaikki sujui hyvin ja palvelu oli mukavan rentoa ja ystävällistä. Jotain kaipailin vanhalta ruokalistalta, mutta uudestakin löytyi hyviä vaihtoehtoja.”
“Hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa”
“Amarillo ei koskaan petä ruoan maukkaudella eikä Soile koskaan petä palvelullaaan”
“Palvelu on nopeaa ja ystävällistä.”
“Hyvä perusravintola. Toki, jos on täyttä, joutuu odottamaan ruokaa aika kauan.”
“Henkilökunta mukavaa ja ammattitaitoista, lapsivieras huomioitiin erittäin hyvin. Uusi lista ja maistuvat annokset, rauhallinen tunnelma lounasaikaan”
“Hyvä ruoka”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Hyvä lounas ja sopivasti vaihtoehtoja.”
“Loistava nuori mies tarjoilemassa ja mielelläni jätin tippiä. Itsekin kokki, olen tarkka ruuasta. Annokseni oli ehkä hiukan suolaton mutta kaikin puolin muuten ok.”
“Meidät otettiin hyvin huomioon ravintolaan saapuessa, ruuat tulivat kohtuullisessa ajassa ja tarjoilijamme varmisti tarpeeksi usein, oliko kaikki hyvin. Jäi positiivinen kokemus taas.”
“Muuten asiat oli ihan hyvin mutta lounashampurilainen oli aika vaatimaton. Ranskalaiset oli hyvänmakuisia ja salaatit myös. Itse hampurilaisen oli kuiva, aika mauton ja ohuella pihvillä. Parempi pihvi +majoneesia ja suolaa niin homma olisi maalissa. Ymmärrän että edullinen lounas-hamppari ei ole sama kuin listan paras hamppari mutta kyseessä kuitenkin 'oikea' ravintola ja nyt hamppari hävisi kyllä maistuvuudessa vaikkapa heselle. Muuten olisin ollut tyytyväinen. Kiitos ja hyvää jatkoa, tullaan joku kerta taas kokeilemaan. ??”
“Barnen 10 och 11 år uppmärksammades. De behövde glutenfri mat vilket erbjöds vänligt. Utgående från barnens önskemål besökte vi restaurangen två gånger under vår höstlovssemester i Rovaniemi”
“Hyvä ravintola”
“Lämmin ja mukava tunnelma, ruoka oli huippuhyvää ja varmasti tulen uudelleen.”
“Ystävällinen miestarjoilija ja maukas ruoka.”
“suppea valikoima”
“Hyvä tunnelma”
“Toivoisin päivittäin vaihtuvia lounasruokia.”
“Amarillo on aina vähän bulkkikamaa, joten ehkä suosittelisin ensin jotakin muuta. Tämä Amarillo oli kuitenkin siistimpi kuin mielikuvani Amarillosta. Myös ruoka oli astetta parempaa kuin odotin.”
“Kokonaisuutena kokemus oli erinomainen”
“Ruoka oli hyvää ja hinta kohtuullinen. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja huomioi asiakkaat niinkuin pitääkin, eli eivät käyneet liian usein tarkastamassa, että kaikki on hyvin, tai tyrkyttäneet liikaa jälkiruokaa yms.”
“Reipas, sopivan tuttavallinen kohtelu, kun mukana aikuisikäisiä perheemme jäseniä (5),koko jengi oli tosi tyytyväinen - myös uutustuotteeseen Don Ama! joka oli juuri oikein valmistettu ja jonka kanssa saimme juuri sitä olutta, jota tuollaisen kanssa on juotava eikä kukaan edes yrittänyt tarjota lasia (koska se ei kuulu tuohon kulttuuriin). Napakymppi!”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu ja perushyvä ruoka.”
“Amarillossa on aina ystävällinen ja sujuva palvelu sekä tietenkin hyvä ruoka.”
“Erittäin ammattitaitoista palvelua. Pieni lapsi huomioitiin todella hyvin. Jäi harvinaisen miellyttävä olo koko ravintolakäynnistä.”
“Miellyttävä palvelu ja hyvä ruoka, ei valittamista”
“Näkyvä sijainti.Miellyttävä palvelu”
“Miellyttävä ja hyvä palvelu”