Rovaniemen Amarillon ruokalistalta löydät tunnetuksi tulleet annokset, mutta mukana on myös paljon uutta! Specials osiosta saat koottua mieleisesi annoksen lisukkeita vaihtamalla. Amarillossa korostuu sosiaalinen syöminen, sillä useat annokset ovat tarkoitettu jaettaviksi. 

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – iso ateria uniikkine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea! 

Tervetuloa viihtymään kansamme!

Keittiö avoinna

ma-to kello 11 - 22.30

pe kello 11 - 00

la kello 12 - 00

su kello 12 - 22.30

(pyhäpäiviän aukioloajat voivat vaihdella)

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä”
“Hinnat.”
“Hyvät myyjät.”
“Hyvä palvelu ja loistava ruoka”
“Mielestäni asiakaspalvelu oli erittäin laadukasta, jouhevaa sekä ystävällistä. Vaikka pöydälläni vaihtui kesken kaiken tarjoilija, niin se ei laadussa tai asiakkaan kohtaamisen taidossa näkynyt mitenkään.”
“Kaunis miljöö, hyvä ruoka.”
“Ruoka menu aika suppea. Saisi olla enemmän valinnan varaa”
“palvelu mukavaa”
“ammattitaitoinen henkilökunta”
“S etukortti on hyvä”
“Hyvä palvelu tällä kertaa”
“Hieman sekava, hälinä.”
“Hyvä sijainti. Kohtuulliset hinnat.”
“Pyörätuolilla tulijalle pieniä kynnysesteitä ja ovien aukeaminen kanssa on haasteita, vaikka sinänsä ravintola on esteetön.”
“Tasainen laatu niin ruuan kuin palvelun suhteen. Aina ilo käydä.”
“Hyvä ruoka, asiallinen ja iloinen henkilökunta”
“Vaarallisen jyrkät rappuset wc-tiloihin”
“Kun tarjoilija vaihtui joko tauon tai vuoron vaihtumisen vuoksi, jouduin odottelemaan todella pitkään saadakseni laskun.”
“iloinen palvelu!”
“kiireellisyyden tunne”
“Perushyvä ruoka ja 'helppo' ravintola käydä”
“Vaikka pääsimme vasta sulkemisaikaan klo 23:00 poistumaan paikalta, niin meitä palveltiin loppuun asti todella hyvin. Vanhempi naistarjoilija on ollut aina älyttömän mukava ja kertonut ruuista ja juomista perusteelliaesti. Todella asiantuntevaa henkilökuntaa.”
“Hyvä ruoka ja sopivan kokoiset annokset. Lapsiystävällisyydestä plussaa. Ateriointivälineet ja lasit näyttivät kuluneilta ja vanhoilta eivätkä luoneet vaikutusta, pullo josta vettä tarjoiltiin oli ulkopuolelta likainen. Uudistunut sisudtus näytti jotenkin sekavalta, ravintolassa oli ehkä muutenkin turhan hämärää, vaikka istuimmekin ikkunan vieressä. Suositellun alkupala-annoksen esillepano ei ollut järin houkutteleva (mozzarellatikkuja ja jalapenopopperseja, nimi ei muistissa). Hampurilaisten ”monterey” juusto ei ole hääviä, ennemmin ottaisin cheddarilla tai jollain voimakkaammalla juustolla. Muuten oli ihan hyvä ravintolakokemus. Lisäksi oli mukava huomata että lista on hieman uudistunut, mutta myös hyvät tutut tuotteet (rockefeller ribs ja chicken pocket?) ovat saaneet jäädä listalle.”
“Kts edellinen kohta.”
“Ystävällinen ja avulias henkilökunta ja nopea tilauksen tarjoilu oli samalla tasolla kuin aiemmilla Rovaniemen käynneillä.”
“Asiantunteva ja palveleva henkilökunta”
“hyvää ruokaa siistissä paikassa jossa osaavaa henkilökuntaa.”
“Hyvä palvelu ja loistava ruoka!”
“Mukava palvelu”
“Todella viihtyisä henkilökunta ja sisustus, hyvä ruoka.”
“Meille myytiin hurjasti kaikkea eikä hinnoista kerrottu. Esim. Latteen makusiirapit maksoivatkin extraa”
“Tarjoilija, joka huolehti meidän pöydästä oli todella ammattitaitoinen ja erittäin ystävällinen. Jaksoi kertoa tuotteista eikä antanut kiireen näkyä. Lisäksi ruoka tietty oli maittavaa ja annoskoko oli hyvä.”
“Ensimmäinen henkilö joka ohjasi seurueen pöytään ei oikein ottanut mitään kontaktia. Vähän hällä väliä tyylillä mentiin. Toinen hieman häiritsevä seikka oli (varsinkin seurueen vanhemman väestön mielestä) että pöytämme sijaitsi takaosassa ja siellä oli todella hämärää. Mutta em. seikat eivät kuitenkaan estä suosittelemista.”
“Erittäin ystävällinen vastaanotto”
“Henkilökunta oli aivan loistavaa! Oli hienoa seurata, miten ammattitaitoisesti työntekijät toimivat erittäin kiireisenä päivänä, paikalla muutama isompi seurue ja silti myös me ohikulkevat nopeat lounasruokailijat saimme aivan yhtä huolellista, ystävällistä ja huomioivaa palvelua. Täys kymppi henkilökunnalle!”
“Pöytien sijoittelu toisiinsa nähden teki paikoitellen tiloihin hieman ahtaan vaikutelman.”
“Palvelivat vielä vaikka ei olisi enää ollut tarvis. Halusivat ,että kaikki ravivieraat saavat illalla syödäkseen. Mutta tarjoilkaa Suomalaisia raakaaineita . Jos pitää valita ravintoloiden väkillä joissa esim toisesa ulkolainen hormooniliha penisiliinillä höystettynä tai suomalainen jäljitetty ja tarkastettu liha .Suomalisuutta suosiva vie voiton mennen tullen.”
“Ulkolainen liha”
“Hyvä palvelu”
“Amarillo Rovaniemi tarjoantaa voi luottaa, ruoka on tasalaatuista kerta toisensa jälkeen. Harvemmin tulee siis pettymään ruoka-annosten laatuun.”
“Annoskoot ovat jossain annoksissa turhan isoja makuuni, toivoisinkin myös hieman pienempiä annoksia, ei niin iso ruokaiselle ruokailijalle.”
“Siisti, hyvä ruoka ja kiva uusittu ilme”
“Ystävien lihapulla-annos oli todella pieni”
“Ruoka oli hyvää, palvelu oli hyvää. Olen syönyt tämän saman annoksen monessa muussa Amarillossa (Jyväskylä, Pasila, Helsinki), mutta Rovaniemellä se oli paras, Fruity sallad, tosin oli paha ruokakooma ruokailun jälkeen.”
“Hyvin samanlainen aina.”
“Ruoka”
“Rento ja viihtyisä ilmapiiri, ja hyviä ruokavaihtoehtoja”
“Tunnelma,asiakaspalvelu”
“Hyvä sijainti, mukava tunnelma”
“Hyvä ruoka ja aiemmasta parantunut palvelu, hyvät tarjoilijat jotka ei ehkä ole vaihtuneet enää niin tiheästi..?”
“Henkilökunnan ystävällisyys.”
“Ruuan hinta-laatusuhde on suhteellisen hyvä.”
“Voisi olla eksottisia ruoka vaihtoehtoja puolivuosittain vaihtuvia juttuja esim. tonnikala file...”
“Iloiset tarjoilijat ja vaihtuvat s-etutarjoukset”
“Tarjousjuomien suosittelu”
“Nuorien tarjoilijoiden juoruilut ja seisoskelut baaritiskin takana, muiden tarjoilijoiden juostessa omien pöytien kimpussa. Työntekijä jolla oli omien pöytien kanssa kiire, tokaisi että häntä voisi auttaa pöydän x kanssa. Tarjoilijat pyörittelivät päätään ja lähtivät muualle 'omiin hommiin'.”
“Hieno terassi kesäaikaan (sääkin vielä oli mahtava)”
“Listalla lisuke vaihtoehdot oli hieman sekavan oloisena listana.”
“Uudistunut ilme onnistunut”
“Luonas aikana musiikki liian kovalla, hankaloitti keskustelua”
“Iloinen, asiakkaat hyvin huomioiva henkilökunta.”
“Lasten nurkkaus. Kun lapsiperheitä syömässä lapset leikkivät ihan pöydän vieressä. Ei rauhallista silloin.”
“Hintataso kohtuullinen, siisti ravintola. Miinusta suhteellisen suppea ruokalista. Pidin siitä, ettei tarjoilija tuputtanut mitään maksullisia extroja, kuten monissa ravintoloissa nykyään tehdään (esim. haluaisitteko suuremman pihvin tms.)”
“Tuli jo edeliseen, suhteellisen suppea ruokalista.”
“Sijainti, ruuan hinta/laatusuhde hyvä. Pääsee yleensä varaamatta pöytää.”
“Paikka ihan ok ja näytti olevan suosittu.”
“Rento ja mukava meininki”
“Hyvä maukas ruoka”
“Edullistakin juotavaa tarjolla. Mukava tarjoilija.”
“Terassilla ei tuuletinta eikä ruokalistoja.”
“Aivan ihana, pirteä ja iloinen tarjoilija Soile. Hänelle kiitokset loistavasta palvelusta.”
“Tarjoilijat olivat mukavia ja ottivat asiakkaat tosi hyvin vastaan.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Keittiö on auki myös sunnuntaisin loppuillasta. Ystävällinen ja nopea palvelu, hyvä sijainti.”
“Listalta puuttuu poronkäristys.”
“Ruoka on ihan ok, vaikka lista oli mielestäni muuttunut liikaa pelkkää texmex-ruokaa sisältäväksi. Sijainti on hyvä, jos ei ole aikaa säätää paikan valinnan kanssa. Palvelu on nopeaa ja helteellä ilmastointi suuri plussa.”
“Ketjuravintoloiden listat ovat keskenään liian samankaltaisia. Ruoka oli hiukan tylsähköä, ei oikein oltu päästy herkulliselle tasolle. Tarjoilija-harjoittelija oli hieman yli-innokas palvelualttiudessaan. Asiakasomistajille ei ollut kovinkaan paljon mitään selkeitä etuja.”