Amarillon sydän sykkii yhdessä syömiselle ja hyvälle fiilikselle, sillä useat annokset listalla on tarkoitettu jaettaviksi. 
 
Ruokalistan peruspilareita ovat tuoreet raaka-eineet ja meksikolaiset maut. Sämplää raikas tacosetti itsellesi tai jaettavaksi kaverin kanssa. Listalta löytyvät myös hiiligrillissä paistetut herkut sekä tutut ja tunnetut burgerit, joilla taatusti lähtee isompikin nälkä!
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20:00 Amarillossa katetaan The Table – ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin.
 
Arki erottaa, Amarillo yhdistää!
 
Seuraa meitä: Facebookissa @AmarilloRovaniemi tai Instagramissa @amarillorovaniemi
 
Keittiö avoinna joka päivä klo 12-22.30
(pyhäpäivien aukioloajat voivat vaihdella)
 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Oli kaikin puolin onnistunut ruokailu, ei kiian pitkää odottelua.”
“P-alue edessä. Hyvä ruoka. Välitön tunnelma. S-ketju tuttua vieraspaikkakuntalaisena. Aiemmat käynnit vahvistaneet käsitystä poikkeuksetta.”
“Ruoka oli hyvää ja tila oli siisti”
“Mahtava ravintola”
“Ruoka ja palvelu erinomaista ??”
“Henkilökunta oli aivan ihanaa”
“Palvelun vuoksi.”
“Tilasin lounaslistalta ja kaikki erityistoiverni otettiin huomioon. Hinta laatusuhde oli hyvä. Musiikki oli liian kovalla mielestäni, mutta näinhän on kaikkialla. Useimmissa paikoissa vielä häiritsevämpää.”
“Tarjoilijat ystävällisiä, nauravia, osasivat keskustella (ei liiaksi) tunsin itseni huomioiduksi koko ruokailun ajan.ruoka maistuvaa ja viinin valinnassa apu oli paikallaan. Kiitos”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Helppo suositella ??”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli kuumaa nii kuin pitääkin”