Ravintolamme on avoinna vuoden jokaisena päivänä!

Voit myös noutaa ruoat paikan päältä ja halutessasi voit tilata etukäteen nro 044 405 0213. Ruokalista löydät TÄSTÄ.
Foodoran toimialueella voit tilata annoksia myös Foodora-palvelusta.
 
xxx
 
Amarillon sydän sykkii yhdessä syömiselle ja hyvälle fiilikselle, sillä useat annokset listalla on tarkoitettu jaettaviksi. 
 
Ruokalistan peruspilareita ovat tuoreet raaka-eineet ja meksikolaiset maut. Alkuruokaosiosta löytyy monia pienempiä annoksia, joita on mukava mixata kavereiden kanssa. Listalta löytyvät myös hiiligrillissä paistetut herkut sekä tutut ja tunnetut burgerit, joilla taatusti lähtee isompikin nälkä!
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20:00 Amarillossa katetaan The Table – ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin.
 
Arki erottaa, Amarillo yhdistää!
 
Seuraa meitä: Facebookissa @AmarilloRovaniemi tai Instagramissa @amarillorovaniemi
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Olimme siellä lomailemassa vko:9 ja lounastimme ravintolassa.Sielä oli alkuviikosta töissä aivan ihana ja kohtelias ja täysin ammattilainen tarjoilija joka teki vierailustamme todella mukavan ja mieluisan.Salaattipöytä oli paras,mitä hetkeen olemme nähneet.Eli 10+ kaikelleen??"”
“Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta”
“Palvelu erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Ruoka oli erittäin hyvää ja sai mahan täyteen.”
“Ruoka oli hyvää”
“"Aina hyvä ruokalista,monipuolinen ja ruoka todella hyvää "”
“Takuu varma ruoka ja viihtyisä ilmapiiri”
“"Mukava fiilis jäi, ruoka perushyvää Amarillo-ruokaa ja palvelu ystävällistä"”
“tuli jo sanottua”
“palvelu oli sujuvaa ja mukavaa.”
“Mukava asioida”
“Asiallinen henkilökunta”
“"Palvelu oli liian imelää/teatraalista ja sanoin jopa rouvalle ""liika on liikaa"". Ja olin jo kysymässä: oliko hyvä myyntikoulutus. Ravintola on viehättävä ja ruoka vastasi odotuksia. Tullaan me uudelleen. Itse koulutan asikaspalvelua ja tästä sain taas hyvää materiaalia opettaa ammattilaisia. Kiitos!"”
“Hlökunta oli iloista ja ystävällistä.”
“"Ensinäkin palvelu oli erittäin hyvää, mukavaa ja ammatillisen ystävällistä sekä oli hauska nuori mies. Ruoka oli laitettu kauniisti esille ja erittäin maukasta myös erikoisruokavalio oli hyvää. Jäi erittäin hyvä olo ja tunnelma, olin OIKEA asiakas jota arvostettiin ja kunnioitettiin. Täydellistä kiitos henkilöstölle. "”
“"Jouduttiin odottamaan kauan että ohjattiin pöytään ja varoiteltiin 45 min odotusajasta, mutta loppujen lopuksi saatiin ruuat paljon nopeammin ja erittäin hyvää oli "”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“"Mukava kokemus, hyvä ja nopea palvelu ja erittäin maittava ruoka!"”
“"Muilla asiakkailla ei ollut maskeja ja seisoimme kaikki pöljinä läjekkäin ovella odottamassa. Meillä oli pöytävaraus, mutta silti joku toinen porukka ohjattiin meitä ennen pöytään. Meille ei tarjottu kuitteja. Meniköhän oikein...?:D Bataattiranskalaiset oli pehmeitä ja vähän ehkä ällöjä. Eivät meinanneet pysyä haarukassa kiinni. Yleensä ne on ihania ja rapeita. Asiointi oli muuten helppoa ja sujuvaa. Punkku, tunnelma ja musiikki oli ihanaa! "”
“"Korona-aikana missään ravintolassa ei oikein voi täydellisesti nauttia. Pöydät olivat ehkä liian lähekkäin, het selän takana toinen iso seurue."”
“"Tullessamme meni yli 15 min ennenkuin kukaan hlökunnasta huomioi meitä. Odotimme pitkään pöytään ohjaamista, vaikka hlökunnalla ei vaikuttanut olevan kiirettä."”
“Hyvä ja asiantunteva palvelu. Mukava tunnelma.”
“"Minulla tai seuralaisillani ei ole koskaan ollut mitään valitettavaa yhdelläkään kerralla, jona olemme Amarillossa käyneet. Ruoat ja juomat ovat aina olleet erittäin hyviä ja palvelu on pelannut moitteettomasti. Myöskään hintataso ei ole päätä huimaava. Tästä syystä suosittelisin, ja olenkin suositellut ravintolaa läheisilleni. "”
“ruoka on erityisen hyvää ja otetaan siakaan ruuan kypsyys esille”
“Uudistunut ruokalista mennyt minun ja mieheni mielestä huonompaan suuntaan. Pääruokavaihtoehdot supistuneet ja osa lisukkeista hieman erikoisia meidän makuumme. Mielestäni amarillon kohdalla jokaisen menun uudistuksen jäljiltä ollaan menty huonompaan suuntaan. Rosson ja frans&femmesin kohdalla asia on päinvastoin.”
“Ihana henkilökunta!!!”
“Ruokalistan valikoima oli suppea.”
“Erittäin hyvää asiakaspalvelua sekä ruoka erinomaista.”
“"Meitä palvellut tarjoilija on super ihana ja todella ammattitaitoinen asiakaspalvelija...iloinen,reipas ja ystävällinen..."”
“"Hyvä ruoka, rento paikka"”
“Lounas ja palvelu hyvää”
“siisti ravintola ja makoisat ruuat”
“"Ruoka oli hyvää mutta alkupalojen koko oli todella pieni, odotin suurempaa"”
“"Lapsiystävällinen ravintola, jossa myös vanhemmat viihtyi."”
“Henkilökunnan ja ruuan perusteella ehdoton kymppi!”
“Reipas asiansaosaava tarjoilija teki onnistuneen kokemuksen.”
“"Toimiva konsepti, matalan kynnyksen paikka, mutta kuitenkin viihtyisä. Helppo asioida lapsen kanssa."”
“"Hyvä hinta-laatu suhde, nopea palvelu."”
“palvelva”
“Oli kivaa.”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija oli ystävällinen ja ammattitaitoinen”
“"Kiireetön ja mukava tunnelma. Työntekijät ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Ehkä vähän ahdas, ja vessaa joutui etsimään. "”
“Kaikki muuten hyvin mutta uuniperuna oli ylikypsä ja vetinen”
“"Paras ravintola, paras asiakaspalvelu. Olemme tykänneet melkein kymmenen vuotta. Kiitos! Terveisiä tutuille terveisin Heikki Kulppi"”
“"Mutkaton, rento tunnelma. Helppo tulla. Laskun saamisessa kestää."”
“Perus hyvä”
“"Loistava palvelu, hyvä Soile!"”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Meitä palvellut tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja palvelualtis”
“Mukava ja rento ravintola. Ruoka hyvää. Henkilökunta erittäin hyvää ja palvelu loistavaa.”
“Helppo tulla sijainnin vuoksi. Mukava ja lämminhenkinen sisustus. Kaikki ikäryhmät huomioitu myös menussa.”
“viihtyisä rauhallinen tunnelma”
“Ihan kelpo ravintola”
“Mukava käynti. Ruoka hyvää ja henkilökunta mukavaa.”
“Perus hyvä ja toimiva”
“Nuori miespuolinen tarjoilija oli liian teennäinen ja jotakin todella ärsyttävä olemus. Hän oli siisti ja muuten asiallinen. Nuori naistarjoilija oli enemmän sydämellä matkassa työssä”
“Ruoka ja palvelu olivat erittäin hyviä.”
“"Ravintolan mieluisan sijainnin lisäksi tunnelma oli mukava, sekä ruoka ja palvelu oli hyvä."”
“"ei kaipaa isompia perusteluita, mukava ja välitön henkilökunta"”
“Vaihteeksi voi käydä”
“"Hyvä tunnelma, helppo tulla, keskeinen sijainti."”
“Palvelu pelasi”
“Hyvää ja mutkatonta ruokaa sekä mukavaa palvelua”
“Palvelun laatu oli hyvä ja yleisilme siisti/miellyttävä”
“Kävin lounasaikaan hakemassa ruuat mukaan itselleni ja aikuiselle tyttärelleni. Olimme matkalla pohjoisempaan ja meillä oli koira mukana emmekä siksi voineet tulla ravintolaan syömään vaan ruuat oli otettava mukaan. Tarjoilija oli erittäin mukava ja saimme vielä ison vesipullon mukaan. Jäi mukava fiilis. Täysi kymppi. Myös minun erikoisruokavalio keliakia otettiin loistavasti huomioon ja ruuat olivat erinomaisia.Kiitos!”
“"Amarillon ruokalista on netissä, tiesin tilaukseni jo ennakkoon. Lista on aika suppea, koska en jaksa syödä ylihintaisia hampurilaisia ja chili ei oikein sovi minulle. Käytännössä minulle jää valittavaksi 1 pihvi ja 1 kala annos. Kana ei houkuttele."”
“Amarillosta saa hyvää palvelua ja ruoat on erittäin hyviä.”
“"Annokset otettiin mukaan. Myyjä peri aluksi väärät hinnat, sekä vaikka erikseen mainittiin lisätäytteistä hampurilaisateriaan niitä ei kuitenkaan valmiissa ruoassa ollutkaan. Lisäksi ruoan valmistuksessa meni 30min enemmän aikaa kun aluksi oli ilmoitettu. Ruoan osalta ei mitään valittamista, lisätäytteiden puuttumista lukuunottamatta"”
“"Tarjoilija kertoi etukamppanjasta, jolla säästin 10€"”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu "”
“"En ole vielä vuosien varrella joutunut pettymään, käynyt muualla ja todennut, että takaisin Amarilloon, perhe samaa mieltä. Henkilökunta oppinut erittäin kohteliaaksi, puhetyyli omintakeinen ja rentoa läppää. "”
“Hyvä ruoka annos”
“Erittäin maukas ruoka ja ystävällinen palvelu”
“"Ketjupaikkana Amarillo on aika ookoo, melkein jokainen on joskus siellä syönyt. Jos haluaa ns. varman valinnan niin silloin vinkkasin tästä paikasta."”
“Miellyttävä palvelu”
“Lapsi sai gluteenittomsta ruuasta mahakivun:/”
“Nopea palvelu ja hyvä ateria”
“"Todella ystävällinen ja mukava henkilökunta, myötäelivät meidän huolessa, todella mukavia pohjoisen ihmisiä."”
“Kokonaisuudessa ihan ok.”
“Ainoat miinukset punaviinivalikoimasta ??”
“"Arvosana on 7, koska ruokalistalta on poistunut suosikkituotteemme jalopenopoppersit. Niiden takia usein valitsimme juuri kyseisen raflan. Myös lankkuperunat ovat poistuneet listalta. Jouduimme istumaan metallipenkeille ja en muista mitään, missä olisi yhtä huono istua. "”
“Ruoka ja palvelu erinomaista.”