Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia.
Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Valmistusmenetelmät ovat Italiasta, yksinkertaista ja raaka-ainetta kunnioittavaa ruuanlaittoa savolaisella tvistillä.
Puilla lämpiävä pizzauuni on Perlina di Castellon sydän. Uunin korkean lämpötilan ansiosta pizzoihin saadaan erityisen rapea pohja. Muun muassa pitsoissa raaka- aineena käytettävä aito Parman kinkku ja salami leikataan suoraan annoksiin leikkelekoneella, joka on ainoa laatuaan Suomessa.
Kesäkautena Perlina di Castellon kesäterassi Savonlinnan torin laidalla houkuttelee drinkeille ja ruokailemaan.
Suosittelemme tekemään saman päivän pöytävaraukset olemalla yhteydessä suoraan ravintolaan puh. 010 764 2440 (pvm / mpm)
Ryhmävaraukset ja tiedustelut
Myyntipalvelusta arkisin klo 8-17 p. 010 764 2000 (pvm / mpm) tai sales.suur-savo@sok.fi