Buffetmenut ryhmille
Buffetmenut ryhmille
Ravintola Toreron maukkaat buffetmenut kruunaavat tilaisuutesi.
Marraskuussa nautitaan elämyksellisestä espanjalaisesta pitopöydästä, joka täyttää pöydän Välimeren parhailla mauilla ja vie sinut suoraan aurinkoisiin tunnelmiin.
Joulukuussa katamme runsaimman ja tunnelmallisimman perinteisen karjalaisen pikkujoulupöydän, jossa suomalaiset klassikot ja juhlava fiilis kohtaavat täydellisellä tavalla.
Valitse tarjoilut tilaisuuteesi alla olevista vaihtoehdoista, tai kysy räätälöityä kokonaisuutta. Autamme mielellämme tekemään tarjoiluista tapahtumanne näköiset!
Lisätiedot:
Ravintolapäällikkö: sanna.cortes@sok.fi
Keittiöpäällikkö: joni.varis@sok.fi
Myyntipalvelu: sales.karelia@sok.fi
Ryhmä menut
Ryhmä menut
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.