Siirry pääsisältöön

Zetorin Bliniviikot 8.1.–28.3.

Zetorin Bliniviikot 8.1.–28.3.

Blinit ovat talven suosikkiherkkuja! Zetorin perinteiset blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa. Nauti keittiömestarin suunnittelema kolmen ruokalajin menu tai pelkkä blinizetti, jossa blini tarjoillaan punasipulin, smetanan, siianmädin, katkarapuskagenin ja savuporomoussen kera. Katso koko blinimenu alta ja varaa pöytä!

Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!

Varaa pöytä »

Alkuun

Alkuun

Blinit

Blinit

Lisätäytteet

Lisätäytteet

Jälkiruoka

Jälkiruoka

Koko menu

Koko menu

Juomasuositus

Juomasuositus

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut