Zetorin Bliniviikot 8.1.–28.3.
Zetorin Bliniviikot 8.1.–28.3.
Blinit ovat talven suosikkiherkkuja! Zetorin perinteiset blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa. Nauti keittiömestarin suunnittelema kolmen ruokalajin menu tai pelkkä blinizetti, jossa blini tarjoillaan punasipulin, smetanan, siianmädin, katkarapuskagenin ja savuporomoussen kera. Katso koko blinimenu alta ja varaa pöytä!
Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!
Alkuun
Alkuun
Blinit
Blinit
Lisätäytteet
Lisätäytteet
Jälkiruoka
Jälkiruoka
Koko menu
Koko menu
Juomasuositus
Juomasuositus
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.