Einon keikat

Bileet neljänä päivänä viikossa

Kevään aikana Einossa pannaan jalalla koreasti keskiviikkoisin ja torstaisin live-musiikin tahtiin, perjantaisin ja lauantaisin DJ öljyää juhlijoiden lanteet ja tiistai-illoille on luvassa yllätysohjelmaa.

9.–10.2. Vallu Lukka

Laulaja ja musikaalinäyttelijä, tuttu mm. Mamma Mia -musikaalista ja Groove President -bändistä. Soolokeikoilla suomipoppia ja evergreenejä ulkomailta, soul-klassikoista Robbie Williamsiin, yleisön toiveita unohtamatta!

14.–15.2. Tenho Olavi

Voice of Finlandin kuutoskaudelta tuttu laulaja-lauluntekijä, jonka kappaleet ovat pieniä taideteoksia arjen hetkistä, rakkaus- ja ihmissuhdelauluja yllättävistä näkökulmista.

21.–22.2. Sofia Autio

Monipuolinen artisti-muusikko-lauluntekijä, jonka biisien mukana koko Suomi voi laulaa. Soolokeikkojen lisäksi Sofiaa voi kuulla Ressu Redfordin bändin kanssa sekä Elektra- ja Lisää skumppaa -bilebändeissä.

28.–29.2. Ari Joki

Monipuolinen ohjelmisto kattaa musiikkia valssista heviin ja esimerkiksi Beatlesista Neil Youngin kautta Kaija Koohon ja Haloo Helsinkiin. Mahtava kontakti yleisöön on kehittynyt vuosien varrella esiintyessä ympäri Suomen, Itämeren risteilyaluksilla, Berliinin irkkupubeissa sekä katusoittajana mm. Saksan suurimmissa kaupungeissa.

6.–7.3. Teppo Tuomisto

Muusikko-trubaduurilla on pehmeä ja soiva ääni ja karismaattinen tapa olla läsnä. Repertuaarissa on yli 300 biisiä monesta eri genrestä; tunnetuista hiteistä ikivihreisiin, Ed Sheeranista Eppuihin, Metallicasta Hectoriin.

13.–14.3. Antti Lipponen

Trubaduurikonkari Antti on toiminut myös muun muassa Boston Promenade Big Bandin sovittajana, kapellimestarina ja laulajana. Keikkamyyjä kertoo hänen olevan erinomainen laulaja, soittaja ja parhaimmillaan jopa hauska. Onnistunut musiikkispektaakkeli siis luvassa!

20.–21.3. Juha Mieskonen

Mieskone-bändin laulaja-kitaristi ja lauluntekijä esittää soolokeikoillaan oman tuotantonsa lisäksi myös suomen- ja englanninkielisiä pop-, rock- ja iskelmäbiisejä, enimmäkseen 60-90-luvuilta.

27.–28.3. Tapani Kangas

Monipuolinen ja tilanteeseen mukautuva trubaduuri ja ihmisjukeboksi Tapani Kangas on ehtinyt olemaan monessa mukana. ”Mitäs sitten soiteltaisiin, onko toiveita?” – on miehen motto keikalla.

3.–4.4. Joona Vallenius

Trubaduuri ja viulisti, jonka hunajainen ääni ja ainainen pilke silmäkulmassa luovat odottamattoman vastustamattoman yhdistelmän. Toivekappaleet Queenista Gaselleihin ja takaisin onnistuvat, joten voit ehdottaa omaasi epäröimättä!

10.–11.4. Mikko Pietilä

Oululaislähtöinen kokenut laulaja/lauluntekijä tekee keikkaa sekä yksin että duona. Hänen valikoimaansa kuuluu erittäin monipuolisesti kotimaista- ja ulkomaista pop/rockia, unohtamatta muusikon omaa materiaalia.

yhteystiedot

Näytä kartalla

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46

Helsinki

kartta

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

S-Card

Meillä käy S-Card

0107664695

Puhelun hinta pvm/mpm

soita

Viikko:

Ma 

Suljettu

Ti - To 

16:00 - 01:00

Pe - La 

14:00 - 04:00

Su 

Suljettu

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN