Viinivalmistaja Wolfbergerin illallinen 9.6.
Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta illasta laatuviinien ja ruoan parissa Ravintola Lasipalatsissa 9.6.
Yli satavuotias, Alsacen suurin viinintuottaja Wolfberger tuo Lasipalatsiin palan ranskalaista viiniperinnettä – eleganttia makujen tasapainoa, Grand Cru -tarhojen vivahteita ja kestävän kehityksen filosofiaa.
Neljä huolella suunniteltua ruokalajia yhdistetään tarkoin valittuihin Wolfbergerin viineihin, jotka edustavat alueen koko kirjoa raikkaista valkoviineistä samettisiin punaviineihin ja hienostuneeseen Crémant-kuohuviiniin.
Illallinen tarjoaa makumatkan Alsacen sydämeen – tule kokemaan, kuinka intohimo, osaaminen ja perinne maistuvat lautasella ja lasissa.
Illallinen alkaa 9.6. klo 18. Paikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme ennakkovarausta.
Wolfberger-viinitekijäillallinen
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.