Buffetit ja menut ryhmille
Yli 25 henkilön seurueille tarjoamme seuraavia buffeteja ja lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.
Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot.
Tilaukset viimeistään 4 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 tai myyntipalvelu@sok.fi. Voimassa 1.1.–31.12.2023. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Buffetit ryhmille
Yli 25 hengen seurueille tarjoamme seuraavia buffetmenuja.
Herkullinen, kotimaisia makuja huokuva Suomi-buffee. Tarjolla monipuolisesti eri kaloja, raikkaita salaatteja ja herkullinen jälkiruokapöytä.
Rapeaa vihersalaattia, talon vinaigrettea L, G
Savuahven-perunasalaattia L, G
Paahdettua kukkakaaliaja karpaloa L, G
Paahdettua punajuurta, saksanpähkinää ja vuohenjuustoa VL, G
Caesar natural L, G
Pikkelöityjä muikkuja L, G
Katkarapuskagenia ja saaristolaisleipää L, (G)
Lumikinkkua ja nokkospestoa L, G
Leipälajitelma ja voita L
Paahdettua nieriää, pinaatti-fenkolisalaattia, ruskistettua sitruunavoita ja tilliperunoita L, G
Plazan jälkiruokalajitelma V, L
Eurooppa-buffeessa löytyy niin makuja Suomesta kuin Euroopan tunnetummista mauista. Mahtava jälkiruokapöytä kruunaa illallisen.
Rapeaa vihersalaattia ja talon vinaigrettea L, G
Sokerisuolattua lohta ja hovimestarin kurkkua L, G
Waldorfin salaattia L, G
Jänispateeta ja herukkahyytelöä G
Kirkasta perunasalaattia L, G
Mozzarella di Buffala ja tomaattia G
Neulapapu-pinaatti salaattia L, G
Leipälajitelma ja voita
Grillattua porsaan sisäfileetä, rakuunaporkkanaa ja dijonmuhennettua perunaa L, G
Plazan jälkiruokalajitelma
Plaza menusta löytyy specialmakuja ja ensiluokkaisiaraaka-aineita.Tämä menu täyttää vaativammankin asiakkaan toiveet.
Rapeaa vihersalaattia ja talon vinaigrettea L, G
Kuusenkerkällä ryyditettyä kanttarelli-perunasalaattia L, G
Katkarapuskagenia ja saaristolaisleipää L, G
Palvattua ankkaa, tomaattia ja vesikrassia L, G
Paahdettua punajuurta, saksanpähkinää ja vuohenjuustoa VL, G
Lohipastarmi ja nokkospestoa L, G
Leipälajitelma ja voita
Black Angus rotukarjan ulkofileetä, tummaa timjamikastiketta ja lämmintä peruna-paksoisalaattia L, G
Plazan jälkiruokalajitelma
Lautasmenut ryhmille
Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautaisilta tarjoiltuna. Minimi 25 henkilöä.
Plaza I aloitellaan pehmeällä keitolla, jonka täydentää paistettu kampasimpukka. Pääruokanapaistettua siikaa ja herkullista jokirapukastiketta. Aterian kruunaa suussa sulava Brulee ja tuoreita marjoja.
Maa-artisokkakeittoa ja vaniljavoissa paistettua kampasimpukkaa L, G
Paistettua siikaa, kermaista jokirapukastiketta, jääfenkolia ja tilliperunoita L, G
Lakritsi Crème Brûlée, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja L, G
Plaza II:ssa maistuu sadonkorjuun maut: sieniä, juureksia ja tummia makuja. Jälkiruokana täyteläistä suklaata ja hedelmän hienostunutta makua.
Metsäsieni kroketteja, paahdettua punajuurta ja tuorejuustokastiketta VE
Ylikypsä karitsan entrecôte, tummaa rosmariinikastiketta, paahdettua salottisipulia ja palsternakka-perunapyreetä L, G
Passionhedelmä-suklaamoussea ja marenkia VE, G
Plaza III:n menusta löytyy klassikoita: tartaria kalan muodossa ripauksella majoneesia, pitkään riiputettua sisäfileetä, jonka täydentää kermainen pippurikastike ja ruokailun päättää suussa sulava suklaakakku kera vaniljajäätelön.
Kalatartar ja tillimajoneesia L, G
Naudan sisäfileepihvi, kermaista pippurikastiketta ja juusto-perunagratiinia L, G
Suklaakakkua ja vaniljajäätelöä G