MENÚ DE ESPÁRRAGOS – parsamenu 17.4.–30.5.
Casa Largoa viihtyisämpää kohtaamispaikkaa parsaherkutteluun on vaikea löytää. Aivan kaupungin sydämessä sijaitseva ravintola on tunnettu espanjalaisista makuelämyksistä ja parsamenun alkuruoat nautitaankin maan tapaan tapaksina. Pääruoissa lempeän parsan makuparina toimii loistavasti vaalea siika tai mehevä riista. Eikä enää puutu kuin lasillinen vivahteikasta Wolfberger Rieslingiä kruunaamaan aterian.
Tutustu koko menuun alla ja varaa pöytä!
Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka yht. 69 €, S-Etukortilla 58,70 €.
Tapas alkuun
Pääruoat
Jälkiruoka
Viinisuositus
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.