Ruokalista 3.9. alkaen Ruokalista 3.9. alkaen
TAPAS FRÍAS – kylmät tapakset TAPAS FRÍAS – kylmät tapakset Suosittelemme alkuruoaksi 2–3 tapasta/hlö ja pääruoaksi 3–5 tapasta/hlö.
Tuoretta maalaisleipää VE GP
Maalaisleipää ja Casa Largon oliivitapenadea
Sokerisuolattua lohta, sitruunamajoneesia ja marinoitua fenkolia
Casa Largon Skagen pinchot M
Patonkiviipaleiden päällä käsinkuorittuja katkarapuja, aiolia ja pikkelöityä kurkkua.
Marinoituja Kalamata- ja vihreitä oliiveja
Yrteillä ja valkosipulilla marinoituja herkkusieniä
Espanjalaisia leikkeleitä G
Serranonkinkkua ja iberico-chorizoa
Espanjalaisia juustoja G VL
Kolmea espanjalaista juustoa sekä talon viikunahilloa ja siemennäkkäriä
TAPAS CALIENTES – lämpimät tapakset TAPAS CALIENTES – lämpimät tapakset Suosittelemme alkuruoaksi 2–3 tapasta/hlö ja pääruoaksi 3–5 tapasta/hlö.
Casa Largon perunamunakasta ja aiolia
Mausteisia häränlihapullia G M
Chilillä ja valkosipulilla maustettuja häränlihapullia, yrttiöljyä ja aiolia
Moruno-mausteseoksella maustettua broileria, manchego-majoneesia ja marinoitua fenkolia
Friteerattuja perunoita, talon bravas-kastiketta ja aiolia
Yrtti-valkosipulietanat L GP
Etanoita mojo verde -voissa ja patonkia
Paistettua mustekalaa, savumantelipyreetä ja mojo verde -kastiketta
Tirisevän kuumia, valkosipulilla ja chilillä marinoituja jättikatkaravunpyrstöjä ja patonkia
Friteerattua vuohenjuustoa ja viikunaa G
Friteerattua vuohenjuustoa ja talon viikunahilloa
Rapeaksi friteerattu manchego-maissikroketti ja sitruunamajoneesia
Avokadoa ja mustapapumuhennosta G VE
Avokadoa, mausteista mustapapumuhennosta ja riisikeksiä
Kuohkeaa tattikeittoa ja espressovaahtoa. Sisältää kananmunaa
Tapasten kanssa suosittelemme Tapasten kanssa suosittelemme
SURTIDOS DE TAPAS – tapaslajitelmat SURTIDOS DE TAPAS – tapaslajitelmat Casa Largon marinoituja oliiveja, yrteillä ja valkosipulilla marinoituja herkkusieniä, serranonkinkkua ja iberico-chorizoa, espanjalaisia juustoja ja viikunahilloa, sekä siemennäkkäriä.
Tirisevän kuumia, valkosipulilla ja chilillä marinoituja jättikatkaravunpyrstöjä ja patonkia. Paistettua mustekalaa, savumantelipyreetä ja mojo verdeä sekä talon perunamunakasta ja aiolia.
Moruno-mausteseoksella maustettua broileria, manchego-majoneesia ja marinoitua fenkolia, mausteisia häränlihapullia ja aiolia sekä friteerattuja perunoita ja talon bravas-kastiketta.
ENSALADAS – salaatit ENSALADAS – salaatit Välimeren kanasalaatti L GP
Moruno-mausteseoksella maustettua grillattua broileria, Casa Largon caesarkastiketta, salaattia, rucolaa ja pinaattia. Limellä ja mintulla maustettua cantaloupe-melonia, kurkkua ja tomaattia. Pikkelöityä punasipulia ja kvinoaa.
Pariloitua vuohenjuustoa ja karamellisoitua saksanpähkinää, passionkastikkeella maustettua salaattia, rucolaa ja pinaattia. Limellä ja mintulla maustettua cantaloupe-melonia, kurkkua ja tomaattia. Pikkelöityä punasipulia ja kvinoaa.
Käsinkuorittuja katkarapuja maustettuna oliiviöljyllä ja kevätsipulilla. Casa Largon caesarkastiketta, salaattia, rucolaa ja pinaattia. Limellä ja mintulla maustettua cantaloupe-melonia, kurkkua ja tomaattia. Pikkelöityä punasipulia, kananmunaa ja kvinoaa.
PAELLAS – paellat PAELLAS – paellat Paellamme sisältävät bomba-paellariisiä, valkosipuliöljyä, piquillo-paprikaa, friteerattuja kapriksia, sipulia ja herneitä.
Grillattua ibérico-porsasta, moruno-mausteseoksella maustettua broileria, chorizoa, grillattua maissia ja marinoitua fenkolia.
Merenelävillä ”Marinera” G M
Valkosipuli-chilimaustettuja jättikatkaravunpyrstöjä, grillattua lohta, sinisimpukoita ja marinoitua fenkolia.
Kasviksilla” De Verduras” G VE
Friteerattua latva-artisokkaa, herkkusieniä ja valkosipulilla ja chilillä marinoitua maissia.
DE LA PARILLA – Grillistä DE LA PARILLA – Grillistä Lohta, sitruuna-espumakastiketta, kaali-fenkolisalaattia ja friteerattuja yrttiperunoita.
Sinisimpukoita hummeriliemessä L GP
Puoli kiloa simpukoita kermaisessa hummeriliemessä. Lisäksi kouruperunoita, patonkia sekä sitruunamajoneesia.
Grillattua maissikanaa PÄ G M
Maissikanaa, sherrykastiketta, palsternakkapyreetä, paahdettua palsternakkaa, grillattua broccoliinia, yrttistä kaali-fenkolisalaattia ja karamellisoitua saksanpähkinää.
150 g saksanhirven ulkofileepihvi, mojo verde -maustevoita, paahdettua kukkakaalia, palsternakkapyreetä, grillattua broccoliinia, sherrykastiketta ja kouruperunoita.
Grillattua naudanmaksaa G M
Naudanmaksaa, sherrykastiketta sekä grillattua chorizomakkaraa. Paistettuja herkkusieniä, grillattua broccoliinia, chilillä ja valkosipulilla maustettua minimaissia, kirsikkahilloa ja friteerattua perunaa.
Grillattua iberico-porsasta PÄ G M
Iberico-porsasta, bravas-kastiketta, yrttistä kaali-fenkolisalaattia, chilillä ja valkosipulilla maustettua minimaissia, karamellisoitua saksanpähkinää, mojo verdeä ja kouruperunoita.
Hamburguesa de la casa L GP
Perunasämpylän välissä 150 g naudan jauhelihapihvi. Grillattua chorizomakkaraa, Mahon-juustoa, talon bravas-kastiketta ja aiolia. Myrttisen suolakurkkua, sydänsalaattia ja pikkelöityä punasipulia. Lisäksi kouruperunoita.
Perunasämpylän välissä crispy noChicken -pihvi, talon bravas-kastiketta, sitruunamajoneesia, tuoretta avokadoa ja pikkelöityä punasipulia. Lisäksi kouruperunoita.
Paahdettua kukkakaalia G L VEP
Kukkakaalia, friteerattua latva-artisokkaa, grillattua broccoliinia, palsternakkahummusta, manchego-juustoa, mojo verde -kastiketta ja riisikeksiä.
POSTRES – jälkiruoat POSTRES – jälkiruoat Katalonialainen paahtovanukas, kauden mukaan vaihtuva maku.
Suklaakakkua ja piña colada -sorbettia G L
Casa Largon suklaakakkua, piña colada -sorbettia ja suklaaganachea.
Talon vegaanista passionjuustomoussea VE
Passionjuustomoussea, kauracrumblea, kinuskia ja marenkia.
Jäätelöä tai Casa Largon sorbettia G L
Valintasi mukaan jäätelöä tai talon sorbettia. Kastikevaihtoehtoina vadelmakastike, suklaakastike tai talon vegaaninen kinuskikastike.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla ma 12:00 - 22:00 Keittiö: 12:00 - 21:00
ti 12:00 - 23:00 Keittiö: 12:00 - 22:00
ke - to 12:00 - 24:00 Keittiö: 12:00 - 23:00
pe - la 12:00 - 02:00 Keittiö: 12:00 - 01:15
su 12:00 - 23:00 Keittiö: 12:00 - 22:00
Ravintolaketjut Ravintolaketjut