Bistro Menu
Keittiömme suosittelee
Pientä alkuun
Maalahden limppua
Paahdettuja pinjansiemeniä ja basilika-sitrusöljyä
Pehmeää maa-artisokkakreemiä ja juureslastuja
Kesän kohokohdat
Tomaattia, chiliä ja valkosipulia
Täyteläistä Mascarpone-paprikakastiketta, parmesaania ja paahdettuja pinjansiemeniä
Maalahden limppua
Jokirapukastiketta, fenkolia ja tillivoiperunaa
Briossikrutonkeja ja parmesaania (Caesar-kastike sisältää kalaa)
Punajuurta, raikasta vihersalaattia, briossileipää, metsähunajaa ja saksanpähkinää
Raikasta vihersalaattia ja ranskalaisia perunoita
Vege-aiolia, Violife-savuviipale, chili-mummonkurkkuja ja ranskalaisia perunoita
Naudan hampurilaispihvi 180 g, pekonia, cheddar-juustoa ja ranskalaisia perunoita
Naudan ulkofileetä 150 g, lehtiyrteillä maustettua bearnaisekastiketta ja ranskalaisia perunoita
Naudan ulkofileetä kahdella pihvillä 300 g, lehtiyrteillä maustettua bearnaisekastiketta ja ranskalaisia perunoita
Naudan sisäfileetä 150 g, kermaista pippurikastiketta, paahdettua tomaattia ja friteerattua perunaa
Naudan sisäfileetä kahdella pihvillä 300 g, kermaista pippurikastiketta, paahdettua tomaattia ja friteerattua perunaa
Kesämenu
Pieni skagen briossi VL
Paahdettua lohta L, G
Jokirapukastiketta, fenkolia ja tillivoiperunaa
Marinoituja mansikoita ja vaniljajäätelöä L, G
SUU MAKEAKSI
Vadelmasorbettia ja metsämarjoja
Vege-marenkia ja mansikoita
Vanilja L G
Mansikka L G
Tumma suklaa L G
Kirsikka G VE
Vadelmasorbetti G VE
Mansikka L G
Kinuski G
Suklaa L G