Pizza & Buffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Monipuolinen ruoka hyvät pizzat”
“"Kaikki sujui hyvin ja yleisilme ok, sekä asiakaspalvelu hyvää. :)"”
“Hiukan hintava. Jälkkäripöydän karkit vanhoja ja kovia. Maukas ruoka.”
“"Lounasruokailu sopivasti kaupassa käynnin yhteydessä. Ensi kertaa Raumalla, mutta suosittelen ehdottomasti tuttavilleni. Hinta/laatusuhde hyvä ja meille molemmille ruokailijoille löytyi erityisesti salaattipöydästä herkkuja. Jälkiruokapuffa jäi pelkästään silmäruuaksi, koska kaikkea tuli maistettua, niin ei jaksanut !"”
“Ruoka oli hyvää ja hinta kohdillaan”
“Sujuvaa ja erittäin miellyttävää palvelua”
“Millyttävä paikka”
“Viihtyisä”
“Toivepizza! Siisteys.”
“"Viimeisin käyntimme osui melko lailla lounas ajan loppuun ja tuolloin ei vielä oltu asetettu uutta seuraavan aikajakson ruokavalikoimaa tarjolle sekä lisäksi lounasosuuttakin oli jo ehditty osin poistaa. Ruokavalikoima oli siis hieman puutteellinen. Jotkin tuoteasetit ammottivat tyhjyyttä, eikä niitä saatu pitkään aikaan täydennettyä. Vaikka kyseisestä asiasta mainittiin ja henkilökunta lupasi hoitaa asian heti. Hieman siis jäi harmittamaan. "”
“"Kyllä, paitsi usein on vilkkaita ja tai kiljuvia lapsia joita ilmeisesti vanhemmat ei välitä paimentaa."”
“"Useita eri vaihtoehtoja ruokailuun. Toivottavasti salaatti pöydän antimissa vaihtelevuutta. Toivoisin gluteenittomia pizzoja, niitä ei ollut lainkaan. "”
“Taso melko hyvä vastaaviin paikkoihin nähden”
“"Asiointi oli kuitenkin ihan peruskäynti, en erikseen tämän pohjalta lähtisi suosittelemaan kavereille paikkaa, mutta voin kertoa, että me kävimme ja oli ihan ok."”
“Salaatti valikoima oli suppea ja pizzaa oli vähän tarjolla.”
“Nopea palvelu ja ruokaa riittävästi ja kokoajan tarjolla”
“"Maukas ruoka, henkilökunnalla kiire koska ei ollut ehtinyt puhdistaa pöytää, mutta muuten oli ihan mukava käynti."”
“"Nopea asiointi, tilava, henkilökunta valpas"”
“Ihan perushyvästä kahvila/ ruokapaikka”
“Kaikki ok”
“"Monipuolinen buffa, vaihtuu lounaasta päivällisaikaan"”
“Saimme erikoisannoksen pyydettäessä”
“"Siisti, väljyyttä, hyvät pizzat, "”
“"Halpaa, ruoka hyvää"”
“Ruoka hyvää.”
“Tyypillistä ketjutarjontaa. Ystäväni löytävät sen suosittelemattakin”
“ruoka oli hyvää”
“Siisti ja sopivan hiljainen paikka.”
“Keskeisellä paikalla”
“Hyvä ruoka”
“Asikas palvelu hyvää ammattitaitoinen työyhteisö aina saa apua jos tarvitsee esim. Ruoka annos kannetaan pöytään”
“"En suosittele yleensä muille, koska makuja on monenlaisia."”
“Hyvä palvelu ha saa syödä niin paljon kuin haluaa”
“Lasten mieleen oleva paikka :) Hyvä salaattipöytä äidille :)”
“"Ostin pizzan kotiin viemisiksi. Ostotapahtuma oli kaikinpuolin ok, vastasi tarkoitustaan. Olen aiemmin käynyt myös lounaalla ja kahvilla ja kaikki sujunut hyvin."”
“Monipuolinen ja helppoa poiketa Prismassa käynnin yhteydessä”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa”
“Ainoastaan pizzat ja osa salaateista on Hyviä”
“Arvostan rauhallisempaa ympäristöä ruokaillessani”
“Tilava ja hyvät valikoimat ruokaa ja juomaa”
“Toimii”
“"Ruoka oli hyvää ja se oli tuoretta. Vastassa oli ensimmäisenä hymyilevä asiakaspalvelija, joka kertoi, että mikäli lapselle ei löydy mieluista pizzaa, voidaan tehdä hänen toiveidensa mukainen. Ystävällinen henkilökunta auttoi minua juomien kanssa, koska itsellä vauva sylissä. Hiilihapottomia juomia voisi olla muutakin kuin maito ja vesi. "”
“Kaikki sujui hyvin kiitos”
“"vaikutti oikein miellyttävältä paikalta, tälläkertaa oli tarkoitus käydä lapsuudenaikaisen ystävän kanssa katsomassa merenrantaa ja muistelemassa, eli otettiin kahvit ja leivonnaiset mukaan. "”
“"Samalla reissulla kun hoitaa ostokset käy syömässä hyvää ruokaa hyvään hintaan,vaihtuva menu houkuttelee kertatoisensa jälkeen käymään,ravintolan tilat ovat viihtyisät ja asiakaspaikkoja on hyvin riittävästi."”
“"Buffaan olisi kuulunut yhdeksi juomaksi limsaa, mutta automaatit oli kiinni eikä kukaan maininnut asiasta. Hinnasta maksettiin saman verran kuin normaalisti. Myyjät keskittyivät keskenään jutusteluun ja siinä ohimennen otettiin asiakkaalta maksu."”
“Hyvä ruoka monipuolinen salaattipöytä siistit pöydät ei tunnetta et ahdistaisi näin korona aikana.henkilökunta auttoi jos heräsi kysyttävää ruoasta tai toiminnasta tulen uudestaan huvittelemaan vapaapäivänä turusta.”
“"Miettiessäni itsekseni ääneen, että ei löydy vuohenjuustopizzaa, kahvilatyöntekija kuuli sen ja sanoi, että hän tekee minulle sellaisen. Hän vielä kyseli muita mieltymyksiäni pizzaan. Tämä se on hyvää palvelua!!! "”
“Asiointi on sujuvaa ja valikoima riittävä noutopöydässä.”
“Todella hyvää pitsaa. Henkilökunta kysyi myös jos on jokin omanlainen pitsa minkä haluaisin.”
“Ruoka oli yllättävän hyvää ja vaihtoehtoja runsaasti. Henkilökunnan toiminnassa parantamisen varaa.”
“:)”
“Saa toivoa omaa pizzaa”
“Hyvää ruokaa.”
“"Asiointi sujui hyvin, valitsemani ruoka valmistui samalla kun kävin ruokaostoksilla ja mukaan hakemani pizza oli kaikin puolin hyvää."”
“Ruoka on hyvää ja tilat ovat reilun kokoiset ja viihtyisät.”
“Kätevä tankkauspaikka kaupassa käynnin yhteydessä.”
“"Työmatkalla joka toinen kuukausi tulee syötyä Buffassa. Ainut mikä on ´´huonoa´´ että, kaikki on siellä täällä. Buffa Hämeenlinnassa asioin lähestulkoon viikottain jossa myös sama ongelma, eli taitaa olla konsepti..."”