Pizza & Buffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Jos suosittelen, niin teen sen pienten, yksityisten kohteiden kohdalla. Toki jos joku kysyy, niin voin kertoa vierailun olleen mukava."”
“ihan jees”
“"Palvelu hyvä, ruoka hyvää, löytyi sopiva ruokailuryhmä"”
“"Ruoka oli hyvää, monipuolista ja suht edullista."”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Hyvä salaattipöytä ja hyvin tilaa kahvilassa.”
“Ruoka oli hyvää ja monipulista sekä salaattipöytä.”
“Hyvää oli!”
“Hyvä ruoka ja toimiva.”
“suht koht hyvä ruoka”
“Monipuolinen valikoima edulliseen hintaan.”
“erullista”
“"helppo asioida, kaikki ok"”
“Hyvin toimii”
“Kaikki toimi hyvin”
“"Mukava, siisti paikka. Meillä oli matot koneessa ja sitä odotellessa oli kiva käydä syömässä. Hyvä ruoka ja palvelu"”
“Käynnistämme tuli hyvä kokemus jonka haluan jakaa muillekin.”
“Ei mitään valittamista.”
“Very good”
“"tarjonta on hyvää, palvelu on hyvää, mutta poytiä pitäisi siivota useammin "”
“Trevligt ställe”
“"Työntekijöillä oli kiire lounasaikaan, joten tietyt pizzat olivat loppu esillepanosta. Muuten kaikki :)"”
“Kaikki oli todella maistuvaa ja södä sai riittävästi”
“Siisti hyvä ruoka”
“"Ruoka ihan ok, henkilökunta ei oikein palvelualtiita, ryhmässä seisoskelivat ja työvuorojaan puivat, piti tovin odotetaan että maksun ottivat. Joten vähän huomiota asiakkaaseen "”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvät palvelut ja tuotteet”
“"Helppo tulla lasten kanssa vaikka kauppareissun yhteydessä. Jälkiruoka on tietysti ok silloin tällöin, mutta se tuputtaminen on vähän niin ja näin. Sen hintakin on mielestäni hieman kallis siihen nähden mitä lasten masuihin sitä mahtuu. Mutta mielipiteensä kullakin ??"”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaiki toimi hyvin. Pizzat maistuivat myös mukana ollleille teineille”
“"Ympäristö viihtyisä, osa ruuista mättöä kuten JAUHOLIHAPULLAT, joissa lihaa varmaan kokonaiset 3%. Pikaruokalana idea ok, ruoan laatuun pitäisi kiinnittää suurempaa huomiota, vaikka sitten hintaa nostamalla. Kiinnostaisi kovasti lihapullien lihapitoisuus? Voitteko ilmoittaa markku.perala@mailiboxi.fi"”
“Ruoka oli hyvää ja helppo asioida”
“En.”
“"Ruoka oli täydellistä, käyn aina täällä kun mahdollista. Ihana esillepano ja maukas ruoka, olin enemmän kuin tyytyväinen, täydellistä ????"”
“"Kaikki sujuu ihan hyvin ja buffaan ”kehtaa” tulla hieman levottomampienkin lasten kanssa. Leikkipaikka ei ollut käytössä, mikä oli huono. Salaattibuffaan muutakin proteiinia kuin kananmuna (söin salaattilounaan)"”
“Siisteyteen voisi vielä vähän panostaa. Pöydät kaipasivat pyyhkimistä ja astioitakin oli asiakkaat jättäneet pöydille. Salaattipöytäkin kaipasi mielestäni siistimistä. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa.”
“"Palvelu oli erittäin ystävällistä, ruokaa hyvää"”
“Ravintolassa oli ruuhkaisaa ja pitsat oli lopussa”
“"Henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa, toivottelevat hyvää kahvihetkeä. Homma toimii sujuvasti ja helposti. Kaikille löytyy jotain, on suolaista ja makeaa hyvin kattavasti. Ainoa miinus tulee siisteydestä, usein astiapalautus ja pöydät ovat epäsiistit. "”
“Kiva poiketa ostosten yhteydessä Primassa”
“kaipaisin vaihtelua ruokaan”