Pizza & Buffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Työmatkalla joka toinen kuukausi tulee syötyä Buffassa. Ainut mikä on ´´huonoa´´ että, kaikki on siellä täällä. Buffa Hämeenlinnassa asioin lähestulkoon viikottain jossa myös sama ongelma, eli taitaa olla konsepti..."”
“Viimeksi saatiin tilata pizza oman maun mukaan”
“Ystävällinen henkilökunta . Palvelu ensiluokkaista. Siisti ympäristö. Pöydät ja tuolit sopivilla etäisyyksillä / turvavälit Ja olihan sillä yhdellä nuorella naisella myös kauniit silmät ❣️ Noin niinkuin bonuksena ??????”
“"Buffan pizzat ovat hyviä,mutta muu lämmin ruoka on hyvin teollisen makuista. Salaatit ovat jo valmiiksi kuivan näköisiä tukun valmisraasteita. Salaattipöytään kaipaisin lisää panostusta ja itsetekemisen meininkiä,joka loisi parempaa makua ja laatua."”
“Vastaa hyvin odotuksia ja on sopivasti”
“Ehkä odotan salaattipöydältä enemmän valmissalaatteja”
“"Palvelu oli ystävällistä, hyvää ja pizza oli oikein hyvää. "”
“"En,"”
“Työntekijät ovat iloisia ja ammattitaitoisia. Aina löytyy jotain gluteenitonta ruokaa ja lisäksi saa halutessaan tilattua gluteenitonta pizzaakin. Siitä iso plussa +++++. Lapselle löytyy myös mieleistä ja tarvittaessa on saanut lihapullia tai nakkeja vaikka niitä ei olisi tarjolla juuri silloin.”
“"Helppo sijainti, ammattitaitoinen henkilökunta ja siisti paikka."”
“Asiointi sujuvaa.”
“Aina hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Toivottavasti keula avaisi vastaavan paikan Laitilaankin.”
“Pizza on maukasta.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Helppo tulla ja olla. Hyvää syötävää. Väljät tilat.”
“"Haen sieltä pizzoja, mutta niitä ei myydä enää klo 18.00 jälkeen. Huono juttu."”
“Lounas tarjolla myös viikonloppuisin”
“Palvelu oli hyvin ystävällistä ja ripeää.ruoka jota hain oli hyvää.”
“"Monipuolinen valikoima, kunhan malttaa odottaa hetken ruokatuotteitaan"”
“ruoka hyvää”
“"Based on my experience at various other buffets, cafe Buffa was by far the best. The pizza was fresh( can tell from the bread integrity) which is a plus. All the other dishes were fresh and tasty. The ambience and cleanliness was awesome (the snow and sunny day added to it ??). And we had a wonderful time and will definitely visit again. I wish there was additional veg pizza option for my vegetarian friends and something sweet/muffin to finish the perfect lunch. In all, a wonderful experience at a reasonable price."”
“Ok ruokapaikka”
“Pizza oli hyvää.”
“Pizzat olivat edullisia ja hyvän makuisia”
“Ystävällinen palvelu ja siisti paikka.”