Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Amarillosta löytyy myös The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Tuttu paikka ja muutama lempiruoka, lastenlapsille tuttu. Bonus??"”
“"Ruuassa liian paljon kaiken näköistä; juustoa, hilloa, tekmex-kastiketta jne. Grilliruoka voisi olla ilman texmexiä, kun kuitenkin on mahdollista ottaa pelkkää sellaista ruokaa."”
“Tilasin Texas pihvin mediumina ja oli erittäin hyvä. Ruoka tuli pöytään nopeasti ja tarjoilija oli hyvin saatavilla.”
“"Lista oli hyvä ja vaihtoehtoja sopivasti. Tilat sopivan väljät, tässä tilanteessa..."”
“"Olen käynyt useamman kerran Rauman Amarillossa, mutta täytyy harmikseni todeta että tämä kerta oli pettymys. Meidät ohjattiin pöytään, mutta meni pitkä aika, että saimme palvelua. Meidän jälkeen tuleva seurue sai aikaisemmin palvelua ja heidät huomioitiin nopeammin. Heiltä kysyttiin juomat ja ruoat ennen meitä vaikka meitä oli kaksi ja heitä neljä ja toki saivatkin ne ennen meitä. Lisäksi lapseni syömä kala oli oudon makuista(tätä pahoiteltiin ja hän sai jäätelöpallon hyvitykseksi). Omassa kalassani oli useampi ruoto(tiedän kyllä, että kala sisältää ruotoja, mutta ennen ei ole näin käynyt) Itseni mielestä ennen ruokalista muutoksia oli huomattavasti parempi lohiannos kuin tämä uusi. Tänä on toki varmasti makuasia. Varmasti tulemme silti uudestaan ja toivon, että saamme silloin parempaa palvelua ja täytyy selkeästi valita jotain muuta kuin lohta silloin. "”
“"Hyvä, siisti ja ""helppo"" ravintola, kun kaipaa piristystä arkeen"”
“hyvä ravintola!”
“Kaikki kohdillaan”
“"Aina hyvä ruoka, henkilökunta iloista ja ystävällistä. Ravintolassa siistiä, viihtyisää ja tunnelmallista, sopii syömään, juomaan, seurustelemaan."”
“"Yleensä olen saanut hyvää palvelua. Viime kerralla meiltä ei edes kysytty, että haluammeko tilata jotain lisää, vaan että maksammeko erikseen vai samasta ja lasku tuotiin pöytään. ?? "”
“Ravintola on erittäin hienosti sisustettu ja on viihtyisä. Ruoka ei aivan ollut sitä tasoa jota olen amorilloissa tottunut saamaan. Ulkomaalaiselle asiakaspalvelialle pisteet palvelusta. Vieraassa maassa vieraalla kielellä palveleminen ei ole helppoa mutta hän hoiti palvelemisen hienosti”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta ohjeisti hyvin. Olin naapurini kanssa hakemassa ruokaa ja pyynnöstä siirryimme odottelemaan annoksia eteisaulan sohville kunnes ruoka tuotiin meille siististi pakattuna paperikasseissa ??”
“Hyvä terassi sisältä persoonaton”
“"Tarjoilija oli todella mukava ja auttoi loistavan ruoka-annoksen valinnassa. Turvavälit oli valmiiksi otettu huomioon, tarjoilija ohjasi pöytään. Ravintola on siisti.Ensimmäinen kerta kun olin yksin, yleensä käymme perheen kanssa ja meitä on yleensä seitsemän aikuista. Korona aika on vähentänyt käyntejä joten todellakin toivon että tilane sen osalta rauhoittuu. Tyttäreni käyvän myös kavereineen Rauman Amarillossa syömässä, olemme myös ajatelleet että tulemme lauantaina nuorimman tyttären lakkiaisia juhlistamaan hyvällä ruualla ja juomalla. Juhlat ovat myöhemmin ja kotona on brunssi. Yt. Tyytyväinen asiakas joka kirjoitti asian ohi, Jaana "”
“"Ruoka oli hyvää. Palvelu hieman tönkköä. Tarjoilija kysyi maistuuko ruoka, vastasimme että maistuu mutta tarjoilija jäi kiusallisesti seisomaan pöydän päähän."”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka tuli nopeasti pöytään.”
“"Luontevaa palvelua, hyvää ruokaa! "”