Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Amarillosta löytyy myös The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Koronan vuoksi pöydät olisi kuulunut pyyhkiä asiakkaiden vaihtuessa.”
“"Pieni häiriötekijä sattui kaverilleni.Haarukan puinen varsi oli niin kulunut,että siitä meni tikku hänen sormeensa.Huomautimme asiasta.Vastaus oli,mettä olemme pahoillamme.Se oli siinä,ei edes haarukkaa vaihdettu tai mitenkään muuten asiaa huomioitu."”
“Ruoka oli annoskoon ja maun puolesta pettymys.”
“Kaikki toimi luonnollisella tavalla ystävällisesti ja asiakaspainoitteisesti.”
“Kamu eats ateria oli pettymys tällä kertaa. Yleensä ruoka on todella hyvää!”
“Hyvät kampanjat mm. Kamu ja S-mobiili. Helppo asioida”
“Ei valittamista!”
“Hyvä palvelu.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu!”
“"Paikalla hyvä tunnelma, aidosti ""tervetuloa meille"" vastaanotto , hyvä palvelu, hyvä suositeltu ruoka, kun itse en osannut päättää mitä tilaisin "”
“"Ruoka oli tosi hyvää. Dippivaihtoehdoista oli vaikea löytää mieluinen, koska niistä ei suoraan tiennyt, että minkälaisia ne ovat."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi!”
“Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu.”
“"Sain ystävällistä palvelua ja hyvää ruokaa ,! Mitään ei tyrkyttää vaan esiteltiin ja ehdotettiin tyylillä"”
“"Kaikki toimii, ruoka varmaa, vähän liian varmaa ja samanlaista."”
“Kalakeitto oli hyvän makuista. Salaattipöytä melko tavanomainen.”
“"Viihtyisä, hyvä ruoka"”
“palvelu toimi”
“"Hyvää safkaa ja huippu porukkaa duunissa, niin ja mageet kallot seinissä"”
“Ribsit eivät olleet Tampereen ravintolassa yhtä ammattitaidolla valmistettuja. Teidän on ollut aina hyvia.”
“Helppo ravintola ja koronatoimet hyvin huomioitu ja ruoka oli maittavaa.”
“"Viihtyisä paikka, palvelu oli hyvää "”
“Kaikinpuolin hyvää ja mukavaa ravintolaa mielellään suosittelee muillekin.”
“"Lapsenlapsi aloitti opiskelut Raumalla, onneksi löysimme näin hyvän ruokapaikan."”
“Hyvä perusravintola. Kiva sisustus. Tarjoilijat olivat kiireisen ja tylyn oloisia kysyessäni heiltä lisätietoja. Ruoka oli maukasta.”
“"En kyllä keksi mitään moitittavaa, oli motivoitunut henkilökunta."”
“No ei ole mitään negatiivista sanottavaa.”
“"Ruoka menetteli, mutta ..."”
“Oli hyvää ruokaa ja juomaa. Tunnelma oli viihtyisä. Tultiin ravintolaan niin kukaan tervehtinyt. Itse sanoin hei ja minulla oli pöytävaraus.”
“Melko arvokasta annosten kokoon nähden”
“"Oli siistä, mukavaa ja hyvä ilmapiiri :)"”
“"Laskunsaaminen oli työn ja tuskan takana. Meillä vaihtui tarjoilija kesken ruokailun ja vanhemmat työntekijät eivät korvaansa lotkauttaneet yrityksillemme saada laskun. Nuorempi tarjoilija, joka otti tilauksemme vastaan oli aivan loistava ja huomioiva."”
“"Ystävällisyys: (tarjoilijamme oli Rauman Amarillossa kotoisin Thaimaasta ja hänen ystävällisyytensä oli huippuluokkaa. Yksi piste pois siitä, että vaihdoin ranskalaiset bataateiksi mutta sain ranskalaiset. "”
“Siisti ja tilava ja lisäksi mahdollista ruokailla myös ulkona väljästi.”
“"Rauhallinen ja siisti ravintola, jossa koronarajotukset huomiotu hyvin. Ruoka oli oikein hyvää."”
“"Ruoka oli erittäin hyvää. Hienoa oli ettei tarvinnut ollenkaan mennä sisätiloihin, palvelua saimme asioinnin alusta loppuun asti ulos. Erinomainen ravintolakokemus. Ainoa pieni kritiikin sana alkoholittoman valkoviinin laadusta. Kuiva/kuivempi vaihtoehto olisi ollut paikallaan, tarjottu oli liian makeaa."”
“Miellyttävä käynti”
“"En asu Raumalla, mutta olen käynyt viiden viimevuoden aikana neljästi Raumalla ja aina poikennut Amarilloon."”
“"Koronarajoitukset oli otettu hyvin huomioon, joskin pöytään ohjaamista sai odottaa melko kauan. Tilat siistit. Lapsille tilaamani lihapullat olivat loppu ilmam korvaavaa vaihtoehtoa. Päädyimme friteerattuihin kananpaloihin ja kasvispyöryköidin, mitkä maistuivat lapsille vaihtelevasti. Salaattipöytä onneksi paikkasi hyvin maistumattomat pääruoat. Palvelu pöydässä oli nopeaa. Ruokailun välissä ei käyty tarkistamassa onko kaikki hyvin/maistuuko ruoka. Erittäin siisti lastenhoitohuone, hienoa! Kokonaisuutena vierailusta jäi kuitenkin positiivinen fiilis muutamasta puutteesta huolimatta."”
“Kaikki sujui alusta loppuun miellyttävästi ja ammattitaidolla. Ruoka oli erinomaista.”
“Hyvä paikka mennä syömään ja nappaamaan pari juomaa vaikkapa perjantaina alkuillasta. Oluset sopii hyvin burgerin kanssa”
“"Siisti, viihtyisä ja ystävällinen palvelu"”
“Palvelu ystävällistä ja ruokailun aikana kysyttiin tarvitaanko jotain lisää. Siistit ja kauniita puitteet.”
“"Käynti oli mukava, ruoka hyvää, maksu sujuvaa. Tarjoilija oli ystävällinen, hätisteli ampparin pois joka lenteli minussa :D"”
“Miellyttävä ja avulias henkilökunta. Ruoka oli hyvää.”
“Ohikulkumatkalla en osaa suositelle”
“Erinomaista vegaanista ruokaa.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka oli hyvää ja annoskoko hyvä. Ravintolassa oli siistiä.”
“"Asiointi toimii hyvin, vain ravintolan ilme ei ole houkutteleva. Koska on vanha, upea rakennus kyseessä, sitä on myös remonteissa kunnioitettava. Ei saa sekoittaa keskenään sopimattomia tyylejä. "”
“Siisti hieno paikka”
“"Annos oli TODELLA maukas, jokainen suupala oli nautinto, mikä on harvinaista"”
“Yleisilme hyvä ruuhkassa palvelu huono + ruoka tuotiin kylmänä”
“"Pyynnöstä saimme annoksemme suht' nopeasti. Ovatko annokset pienentyneet viime käynnistä (n. vuosi sitten)? Mielestäni pihvi oli sitkeä. En muista annoksen nimeä, mutta oletin lihan olleen sisäfilettä hinnastakin päätellen. Otin lihan mediumina. Eikö sisäfile ole mureaa raakana syötynäkin? Annoksen maussa ei ollut moittimista. "”
“"Kaikki toimi, "”
“"Kaikki toimi hyvin, ruoka oli todella maittavaa! "”
“"Ruoka oli hyvää. Ruuhkasta johtuen kai odotusaika oli pitkä, eikä sitä kerrottu. "”
“"Ravintolassa loi hieman likaista, listalla annokset vaikuttivat houkuttelevilta mutta saatuani annoksen eteeni joudun pettymään esillepanoon."”
“"Ihan älytön ruuhka. Jonotimme ensin pöytään vientiä, ohi meni useampikin tarjoilijs, he olisivat ohi mennessään voineet edes tervehtiä. Sitten meidät ohjattiin pöytään ja kerrottiin, että odotusaika on 45 min. Sitten odottelimme 45 min. Arvio siis piti paikkansa. Ruoka oli erittäin hyvää, annos oli hieman pieni, jopa tälläisellä pienelle naiselle. (PERUNOITA OLI niukanlaisesti?). Viimemetreillä tultion kysymään maistuuko, olisivat käydä aiemmin. Panimme tämän merkille, että pöydissä käytiin varmistamassa onko kaikki ok. Mutta, mielestämme liian myöhään. Tarjoilijoilla oli myös niin kiire, että olisiko edes kuullut, jos olisin sanonut perunoista, kääntyi ja lähti heti, kun seuralaiseni vastasi. En siis kerinnyt sanomaan mitään. Raumalla oli suurmarkkinat ja lomalaisia kaupunki täynnä, eikö todellakaan ollut työvoimaa palkattavissa enempää? Mutta tulen uudelleen, ruoka oli sen verran hyvää. Nyt huomasin, että olisi saanut s-bonustakin, sitä ei mainittu lainkaan. ??"”
“"Pidin ruuasta, nopea toimitus."”
“Ilmapiiri oli mukava ja rento”
“"Oltiin kesäloma reissulla ja poikettiin. Oli ihan mukava paikka. Miinusta siitä, että pihvit olivat loppu, joten en saanut sitä annosta, jonka olisin ensimmäiseksi halunnut. "”
“"Hyvä ruoka, mukava ilmapiiri ja hyvä palvelu"”
“Suuri kiitos siitä että lastenlistalta voi tilata aikuinenkin.Jos on pieni nälkä niin ei kiinnosta mennä syömään ravintolaan isoja annoksia mutta teille voi tulla syömään vaikka ois pienikin nälkä kun voi ottaa lastenannoksen.SIITÄ TÄYS KYMPPI AMARILLOLLE!”
“"Amarillo on perusvarma ravintola. Henkilökunnassa ei moitittavaa, vaikka tilauksen saamisessa kesti kohtuuttoman kauan, huomioonottaen asiakasmäärä. "”
“Arvioni edellä”
“Aina hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua”
“"Mukanamme oli 2-vuotias poika. Koin kiusalliseksi, kun nuori tarjoilija puhui kirjakielellä pojalle. Kun tilaus otettiin vastaan, kerroin haluavani kupongissa olevan tuotteen. Tarjoilija kysyi että kumman niistä ja kertoi nimet. Katsoimme kaverin kanssa hölmöinä toisiamme ja tarjoilijaa. Meille oli annettu kaksi samaa tarjouskuponkia. Kun tarjoilija haki uudet kupongit, päädyimme vielä vaihtamaan tilausta, sillä toinen kuponki olikin parempi. Hampurilaisen täytteenä oleva nyhtökana oli kylmää, jostain kohtaa haaleaa ja jostain lämpimähköä."”
“Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kokemus”
“Kaikki sujui hyvin. Rauhaisa tunnelma ja ruoka oli hyvää.”
“"Pitsiviikon lauantainakin tarjoilu pelasi, alkuruoat sai ajoissa vaikka luonnollisesti pääruokaa piti odotella. Annettu arvio piti. Laskutus sujui nopsaa. Ja etenkin ruoka ja palvelu oli hyvää."”
“"Perusvarmaa safkaa, mutta palvelu hieman heikkoa; ei tunnettu ruokia, alkupalojen astiat jäi pöytään kun pääruoka tuli, joka kerta oli eri tarjoilija."”
“"Esimiehen toiminta ei ollut työntekijöitä kohtaan asiallista. Tiuskimista, ärähtelyä ei kiitosta. Takana olleille asiakkaille sitten taas oltiin aivan lipeävä. Ei jatkoon esimies"”
“Edellä valitut vastaukset kertovat.”
“Ihana terassi. Leppoisa tunnelma. Ruoka maittavaa. Bonukset kertyy!”
“Hyvä palvelu tyylikäs paikka ja hyvä ruoka”
“Hinta laatu maku ja palvelu oli vaan hyvää”
“"Kaupungin paras terassi, erinomainen ruoka. Sisältä kun haki alkusalaatin, oli vähän ahdasta päästä salaattipöydän ääreen kun pari ihmistä seisoskeli kummallakin käytävällä."”
“"Ruoka ja palvelu hyvä, myös pöytiä pyyhittiin mitä ei monestikaan näe tehtävän. Asioimme terassilla. "”
“"Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu. Erinomista ruokaa"”
“Ihana paikka”
“"Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu. Tanjalle erityiset kiitokset erinomaisista suositteluista. Toimivat! "”