Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Amarillosta löytyy myös The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ihan kiva paikka..viihtyisä”
“Väliamerikkalainen jouluateria oli upea”
“Ei ole koskaan ollut pahaa sanottavaa. Kaikki sujuu luontevasti”
“Hyvä ruoka, tunnelma ja henkilökunta”
“Ruoka ihan hyvää. TaKe Away tilauksessa vähän ongelmaa. Tähän kyselyyn myös vaikea vastata, ei ole ollenkaan otettu huomioon, että välttämättä ei siellä ravintolassa syö näin Korona-aikana”
“Hyvä palvelu ja ruoka tuli nopeasti. Edellisellä kerralla (1-2 vuotta sitten) ruuan tulo kesti niin kauan, että ei tehnyt mieli palata siihen ravintolaan enää.”
“Hieman kolkko tunnelma”
“Mahtava”
“Kun ruoka on tosi hyvää, kaikki on hyvin !”
“Takuuvarman hyvä ruoka ja viihtyisä miljöö ruokailuun tai drinksuille.”
“The ambience, staff and food was awesome”
“Palvelu ravintolassa on aina hyvää ja miljöökin ihan mukava (ja sijaintihan on erinomainen), mutta ruokavalikoima on mielestäni nykyisellä listalla huonompi kuin aiemmin. Kaipaan esim. Road Trip vol. 2 -tyyppisiä, monipuolisia annoksia sekä parempia meksikolaistyyppisiä ruokia. Geneerisiä burgereita on muutenkin joka ravintolalistalla. Esim. kunnon tortilla-lettuannoksia ei oikein ole, kun se annos, jossa letut voi täyttää itse, on epäkäytännöllinen: pienet letut loppuvat aina kesken ja täytettä jää vaikka kuinka...”
“Paikka ei ollut erityisen viihtyisä, tulin sinne syömään joululounasta eikä se ollut ihan sitä mitä odotin”
“Olin pettynyt kun lempiannostani, Texican chickenia ei enää löytynyt ruokalistalta. Aivan ihana tarjoilija (jonka nimeä en nyt muista, mutta oli nuori ulkomaalaistaustainen nainen) kävi listaa kanssani läpi ja lupasi selvittää kokilta, miten annoksestani saadaan mahdollisimman paljon toiveitani vastaava. Myös keliakiani huomioitiin hienosti. Asiakaspalvelu oli aivan huippua!”
“Houkutteleva lista, hyvä ruoka, mukava tunnelma”
“Ruoka ei erikoista mutta syötävää. Palvelu tasapaksua. Sijainti ja siisteys ihan hyvä salin puolella.”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Mukava paikka ja hyvä ruoka, hyvät aukioloajat ja sijainti”
“Hyvä paikka”
“Ruoka oli pettymys”
“Ruoka on hyvää.”
“Kokemukseni perusteella.”
“Ruoka oli maittavaa”
“Tosi hyvä palvelu ja mahtava salaattipöytä❣️”
“Ihan jees meno”
“Mukava kokemus, viihtyisä sisustus ja rento fiilis. Suosittelen paikkaa niin pariskunnille kuin esim työporukallekin illanviettoon”
“Sain vaivatta vaihdettua annoksen perunat kasviksiin ja mikä vielä upeampaa, lautaselleni päätyneet kasvikset sattuivat olemaan täysin ruokavaliooni (ketogeeninen) sopivat, vaikken asiasta erikseen maininnut. Ruoka ja palvelu oikein hyvää.”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, meitä palvellut ravintolapäällikkö oli erittäin asiantunteva, miellyttävä sekä asiakaspalveluhenkinen.”
“Siikaburgeri jota minulle yllättäen suositeltiin oli paras burgerikokemukseni ??”
“Hinta-laatu suhdetta tarkastettava”
“Ruoka ja palvelu hyvää, vaikka en pidä siitä, että tullaan kesken syömisen kyselemään 'maistuuko?'. Musiikki oli myös niin kovalla, että häiritsi keskustelemista.”
“Hyvä sijainti ja -parkkipaikat”
“Viimeisen vuoden aikana taso on laskenut selvästi! Ennen kävimme usein lounaalla, ehkä kerran viikossa, mutta ruoan taso on kyllä laskenut huomattavasti. Nytkin syömäni pasta oli haaleaa, kuivaa ja lähes mautonta, broileri pastan päällä oli sentään lämmintä. Aiemmin juuri kanapasta oli se takuuvarma annos, lähes aina kun se oli listalla, tulimme syömään. Lähtiessäni kerroin terveiset keittiöön, tarjoilija/tiskin takana seissyt mieshenkilö ei oikeastaan reagoinut asiaan mitenkään...”
“Hyvä hinta laatu suhde”
“Lista oli todella paljon pienentynyt. pettymys.”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. Enemmän S-tarjouksia.”
“The Table oli mukava kokemus ja entertainer Tanja oli mahtava tyyppi, teki kokemuksesta ikimuistoisen”
“Ruokalista muuttuu vuosi vuodelta huonommaksi. Maussa huomaa, että yritetään tehdä mahdollisimman halvoista raaka-aineista.”
“Ruoka oli hyvää ja paikka viihtyisä”
“Yleisilmettä heikensi pääkallomaalaus seinällä ( olenkohan liian vanha vai ahdasmielinen mutta en pitänyt). Henkilökunta on yleensä aina ollut asiantuntevaa ja miellyttävää. Viime kerralla hieman hämmensi tarjoilijan ilme ja ihmetys kun tilasimme alkudrinkeiksi Camparin. Tarjoilija ihmetteli että ”mitä se on”. Koimme että ME mokasimme. Asia selvis ja saimme drinksumme. Ei suuri moka.”
“Lista oli suppea,ja valikoima pieni.”
“Hyvä henksu”
“Siisti ja silmälle miellyttävä yleisilme”
“Asiantunteva henkilökunta ja ystävällistä kohtelua..”
“Ihan ok kokonaisuus.”
“Ruoka ja palvelu tosi hyvää ??”
“Palvelu ja tunnelma oli leppoisa. Ruoka hyvää.”
“Ruoka, tunnelma ja palvelu oli todella hyvää. Ravintolasalissa oli kylmä! Annoksen pääraaka-ainetta oli todella vähän, mikä oli ainoa pettymys”
“Hyvää ruokaa ja kivat tarjoilijat.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokemus ja ruokakin maistui.”
“Pidin uudesta menusta”
“Ruokalista oli tosi niukka”
“Musiikki aivan liian kovalla”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“The table oli ainakin ihan huippukokemus!!”
“Ravintola tosi siisti.. Tarjoilija ei ihan ollut ajan hermolla... Meitä palveli 2 eri tarjoilijaa.. Toinen tuli lounaalta ja toinen meni.. Tuntui sekavalta..”
“Rauman Amarillon uudistus on ollut hyvä. Henkilökunnan palvelutaso on parantunut. Miljöö miellyttää minua ja siinä on kunnioitettu alkuperäistä tilaa. Erikoistarjoukset houkuttelevat paikalle. On mukavaa, ettei esimerkiksi ruokaa tarvitse odottaa liian kauaa tai toisaalta, jos on jonoa, se ilmoitetaan heti.”
“Loistava palvelu. Meidät huomioitiin hyvin”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka.”
“Kokonaisuus loistava!”