Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Amarillosta löytyy myös The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka.”
“Halloumi burgerin halloumi oli suolainen ja sitkeä.maksoin yli 60e kolmesta burgerista.mukana oli yksi iso tuoppi kylläkin.majo oli hyvä valkosipuli chili ja mukavaa on chipsit alkupalana.mielestäni voisi mainita ,että burgerin on turhan suuri nais ihmisille ottaen huomioon mukana tulevat perunat vaihtoehtona en saanut ilman perunoita burgereitamme.”
“Amarillo on ehdottomasti yksi Rauman parhaista ravintoloista! Ruoka on hyvää, juomat on hyviä ja henkilökunta osaavaa ja asiallista :) ravintolan miljöön uudistuksen jälkeen, on myös siitä tullut erittäin viihtyisä, vaikka se oli sitä myös ennen sitä!”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu oli juuri sopivaa ei liikaa eikä liian vähän. Tunnelma oli myös hyvä ja palvelu asiallista ja ammattimaista.”
“Tehdyt muutokset ovat onnistuneet !”
“Olimme ystävien kanssa Tablessa, hienosti järjestetty juttu. Ruoka mahtavaa ja todellakin riittävästi. Palvelu ystävällistä. Hieno elämys.”
“Kaikkiaan mielyttävä asiointi”
“Pienentyneenruokavalikoiman takia tippuu pisteitä.”
“Kaikki meni hienosti, nopeasti ja kaikki maistui hyvältä”
“Uudistuksen jälkeen tila ihan viihtyisä ja ruuan/ palvelun laatu noussut.”
“Ruoka oli hyvää ja sen sai nopeasti”
“Sunnuntaipäivän autoilukierros, paikka joka osui ensimmäiseksi nälän yllätettyä. Osittain myös S-kortti vaikutti valintaan.”
“Mielestäni Amarillo ei ole enää se texmex-henkinen ravintola kun ruokalistaa on karsittu. Paikka tuntui sieluttomalta.”
“Ravintolassa oli erittäin mukava tarjoilija, iloinen, aito, nuori nainen. Hän oli kuulemma harjoittelussa siellä, täydet pisteet hänelle. Ruoka (halloumi-kanahampurilainen) oli maukasta!”
“Ruoka on hyvää ja ravintolan tilat viihtyisät ja siistit”
“Kaikki sujui hyvin, palvelu pelasi ja henkilökunta oli ystävällistä”
“Erinomainen kokonaisuus. Siitä on vaikeasti pistettävä paremmaksi.”
“Kokonaisuudessaan toimiva illallinen :)”
“Josnjoku menee Raumalle niin voin suositella ravintolaa. Raumaa en voi suositella.”
“Siisti paikka, tarjoilu toimi vaikka oli miltei täyttä”
“Hyvät ruoat ja juomat. Tosi cool paikka. Työtekijat olit ihanaat :)”
“Ravintola oli siisti, tarjoilija oli ystävällinen ja osasi vastata kysymyksiini ja suositteli vaihtoehtoja, kun olin vähän epävarma. Ruokaillessamme hän tuli kysymään maistuuko. Tietenkin hänet on 'valjastettu' tähän, mutta oikeasti silti minulle tuli hyvä mieli hänen ystävällisyydestään ja asiakkaan huomioimisesta.”
“Annos oli erinomainen, salaattipöytä vaatimaton: vihanneksia aika vähän ja lehtisalaatti amerikansalaattia, jossa on vitamiineja ja antioksidantteja salaateista vähiten.”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki ok”
“Olin tyytyväinen”
“Ruoka”
“Ruoka oli hyvää, mutta henkilökuntaa liian vähän. Tarjoilija ei ehtinyt tuoda laskua pöytään, piti mennä tiskiltä itse pyytämään.”
“Etsimme tyttäreni kanssa elokuisena maanantaina illansuussa ruokaravintolaa. Olimme saapuneet Raumalle vasta iltapäivällä. Meillä oli mukana tyttäreni 1,5-vuotias poika. Jotkut ravintolat keskustassa oli suljettu, mutta Amarillo oli auki. Saimme hyvältä paikalta pöydän, johon mahtui syöttötuoli pöydän päähän. Pyynnöstä ystävällinen tarjoilija 'valmisti' puuron lapselle, eli tyttäreni antoi puurohiutalepussin ja tarjoilija sekoitti sen kiehuvaan veteen ja toi sitten valmiin puuron pöytäämme. Tyttäreni ja minun ateriat olivat oikein hyvinä.Tunnelmallinen ravintola ja porukkaa oli sopivasti.”
“Hyvä”
“Laatu ja hinta ok”
“Tilaamastani juomasta puuttui kokonaan hiilihappo. Olin oikeassa ja sain uuden juoman ystävällisesti pahoittelujen kera. Harvinaista, kiitokset!”
“En mä oikeen osaa perustella, hieno sisustus oli ravintolassa. Annos oli peruskauraa, ihan OK.”
“???”
“Terassilla linnut hieman häiritsivät, muuten hyvä mesta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja tunnelma oli viihtyisä. Plussapisteet flipperistä.”
“Ruoka oli kyllä todella hyvää, ainoa miinuspuoli on se että aina kun olen käynyt niin menua vaan pienennetään ja pienennetään, en kohta halua enää käydä koska ei ole tarpeeksi valinnan varaa.”
“Olimme juuri saaneet tilattua. Kun ravintolaan tuli iso porukka opiskelijoita. Tarjoilija tyttö palveli heitä hyvin kunnes tuli päällikkö ja huusi heille todella lujaaa jos tulee noin isolla porukalla niin tehkää varaus. Ja oli erittäin tympeän näköinen. En ole ikinä ennen nähnyt keneltäkään pääliköltä noin huonoa palvelua. Muu henkilökunta hoiti hommansa erittäin hyvin.”
“Sympaattinen vanha miljöö”
“Ihana sisustus, pystyy säilytä ravintolassa”
“Ok paikka”
“Miellyttävä kokemus”
“Miellyttävä käynti Rauman Amarillossa. Siisti ravintola, henkilökunta tosi mukavaa ja ammattitaitoista. Kiitos paljon.”
“Todella hyvä palvelu ja ruuat eli täyden kympin paikka Raumalla!”
“Ihan ok paikka, helppo tulla.”
“asiointi sujui joustavasti, ruoka-annokset maittavia”
“Tällä kertaa oli hieman tunkkainen annos, kesä-lista hieman suppea.”
“Kaikki oli täydellistä, ruoka, juoma, palvelu, huomiointi, ihan kaikki ??”
“Hyvä ruoka, nopea ja ystävällinen henkilökunta. Mukavassa paikassa ja siisti.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä tunnelma, mukavat työntekijät mitäs sitä muuta tarvii.”
“Keskeisellä paikalla, siisti, ihan ok perusravintola.”
“Palvelu oli ystävällistä, ruoka hyvää. Lisäksi ravintolasalin miljöö oli mielenkiintoinen ja vanhaa kunnioittavaa. Ravintolasali lienee ollut joskus juhlasali tms.”
“Jouduimme odottamaan pöytiin ohjausta hyvän tovin vaikka ravintola oli miltei tyhjä. Ruokailun jälkeen odotimme laskua pitkään. Yritin ottaa katsekontaktia ja kiinnittää huomiota tarjoilijaan, kesti kuitenkin melko kauan. Ruoka oli hyvää, siitä kiitos. Palvelu ystävällistä, vaikkakin hidasta. Ko. päivänä terassilla oli enemmän väkeä, sisällä näkyi meidän lisäksemme kaksi perhettä ja yksi pariskunta.”
“Ruoka oli todella hyvää kuin myös palvelu”
“Vieras paikkakunnalla mutta jos joku tutuista kertoo lähtevänsä Raumalle voisin hyvinkin suositella tätä. Toki myönnettävä että ei poikennut muilla paikkakunnilla käymistämme Amarilloista.”
“Loistava tarjoilija työvuorossa (illalla 27.7.)”
“Hyvä paikka ja opiskelijalle sopiva hintataso”
“Kaiken puolin onnistunut kokemus”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka oli hyvää.”
“Keskellä kylää, nuorekas paikka. Aukioloajat hyvät.”
“Koronatilanne. Ruoan saanti kesti 45 minuuttia, mutta tarjoilija kertoi sen etukäteen ennen tilaustamme ja suositteli alkupaloja ja juomaa odotusajaksi.”
“Monipuolinen ruokalista, pöytien asettelu kivasti jaoteltu ja sai omaa rauhaa mutta pystyi yhdistämään myös isommalle porukalle”
“Henkilökunta oli miellyttävää.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Hyvin tilaa, siisti, nopea palvelu. Menu voisi olla hieman monipuolisempi:kalaa.”
“Kaikenkaikkiaan hyvä kokemus. Ystävällinen henkilökunta. Loistavaa ruokaa. Näin korona-aikana huomioitu hygienia ja turvavälit hyvin.”
“Viihtyisä..palvelualtis henkilökunta.Hyvä ruoka”
“Todella ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu.”
“Parantanut nyt vähän, mut pariin muuhun Raumalaiseen ravintolaan vielä matkaa.”
“Söimme terassilla ja koira sai tulla mukaan”
“Nopea ja mutkaton ruokapaikka”
“Oli keskeisellä paikalla, ruoka oli hyvää . ystävällinen henkilkunta vaikka oli kova kiire. Kävimme lomareissunaikana Amarillon terassilla joka ilta . Kiitos!”
“Tarjoilijat olivat kovin kiireisen oloisia.. vaikka ravintola ei ollut täynnä. Lapsi ei oikein tykännyt ruuasta, paitsi pienistä tomaateista, eikä niistä ollutkaan kuin yksi syötäväksi kelpaava. Muut tomaatit olivat huonoja alapuolelta. Sanoin tarjoilijalle, kun hän haki lautasia pois.. hän sanoi, että hän voi hakea keittiöstä pari tomaattia. Ei kai nyt enää kukaan tomaatteja jää syömään, kun ruokailu oli ohi.. olisi edes tarjonnut lapselle jätskipalloa?!”
“Ruuan puolesta suosittelisin ravintolaa ehdottomasti, mutta palvelu taas jätti toivomisen varaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, ulkona hyvin tilaa syödä.”
“Kiva terassi jonka vieressä ei ollut kauheasti liikennettä tai ihmisiä kadulla. Mukavat tuolit/pyörät,sekä erillisiä istuma paikkoja.”
“Ei mitään moitittavaa,mutta koskaan ei voi antaa arvosanaksi 10 koska seuraava kerta voi olla vielä parempi.”
“Hyvä ruoka, parempi mieli.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, Kari oli hyvä”
“Muuten kaikki oli ihan ok, mutta ruokaa joutui odottamaan pitkään ja sali oli vain puolillaan, joten mistään isosta ruuhkasta ei ollut kysymys. Joitain vuosia sitten, kun kävin ensimmäisen kerran tilanne oli täysin sama. Silloin jouduimme odottamaan ruokaa vielä kauemmin ja asiakkaita oli vielä vähemmän.”
“Laadukas ruoka, hyvä tunnelma ja asiakaspalvelu”
“Raumalla on parempiakin ravintoloita”
“Hyvä ruoka, hienot puitteet, hyvä palvelu”
“Paikka on viihtyisä ja sisustus kaunis”
“Olin perustyytyväinen saamaani palveluun ja tuotteisiin. Ei mitään ihmeellistä, mutta toimivaa.”
“Ravintola täytti odotukset ja voin sillä perusteella suositella myös muille.”
“Palvelu oli asiallista, tosin vesi saatiin vasta kolmannen pyytämisen jälkeen????”
“hyvä ruoka”
“Sommarkväll och en El Grande i goda vänners lag säger väl allt”
“Odoteltiin melko pitkään pöytiinohjausta. Toiminta hoitui rutiinilla, ei niinkään ystävällisellä asiakaspalvelulla. Tupakan haju tuli ulkoa sisälle pöytiin asti, koska ovet olivat auki. Ruoka oli syötävää, muttei kovinkaan raikasta, mitä itse arvostaisin.”