Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä käynti oli.”
“Ruoka on kyllä hyvää ja nälkä lähtee, mutta siitä puuttuu 'sydämellä tehty'. Ei tule sellainen ajatus että tämän voin suositella ystävälle ilman 'mutta' sanaa.”
“Kun on etukäteen ilmoitettu allergiat niin olisi hienoa, jos ne olisi huomioitu sekä juomissa että ruuassa eikä ainoastaan juomissa.”
“Kokonaisuus on hyvä!”
“Makumaailma ei ole oikein henkilökohtaiseen makuun.”
“Syötyämme laskun saaminen kesti kauan”
“Hyvää oli”
“En yleensä suosittele mitään”
“Tykkään taustamusiikista mikä luo rentoa tunnelmaa, ehdottomasti hyvä vaihtoehto.”
“Kolme kertaa käyty. Eka kerralla 7 hengen porukka. Odotusta tunti 10 min ennen kuin todettiin että meidät oli unohdettu. Tytölle tuotiin ranskikset kun oli jo syönyt. Toisella kerralla vihannekset osittain jäisiä ja vaimolta puuttuivat kokonaan. Kolmannella kerralla mulla oli grillattuja paprikoita runsaasti ja vaimolta ne puuttuivat kokonaan. Parantamiseen varaa aika paljon.”
“Hyvä ja edullinen lounas. Asiakaspalvelu oli erittäin mukavaa.”
“Ruoka oli teollisen makuista, lista oli kapea ja tarjoilijamme harjoittelija...”
“Keskiverto”
“Ravintolassa ei ollut heikkoa lenkkiä.”
“Tunnin odotusaika liian pitkä.”
“Meitä oli kaksi henkilöä syömässä Teillä (Raumalla) noin viikko sitten. Ruoka oli maistuvaa ja henkilökunta ihan OK, mutta toinen annoksista oli S-etukortilla 2€ alennusta listahinnasta, mutta sitä ei kuitenkaan oltu huomioitu loppulaskussa... Siitä pieni miinus... Mutta kyllä varmasti tullaan vielä uudelleen nauttimaan hyvästä ruuasta ja palvelusta. Rauma on kaunis kaupunki ?? Kevät-terveisin Riitta-Liisa Härmä”
“Olin avokkini kanssa syömässä ja lasku kun tuotiin, oli kaikki yhdessä, yleensä tarjoilija kyselee miten maksetaan.. Muuten tosi hyvä ruoka ja kaikki pelasi”
“Erittäin siisti paikka , henkilökunta kohteliasta ja palvelualtista...ammattilaisia??”
“Lounasaikaan annokset ovat lihan määrän suhteen pieniä, maku on yleensä hyvä, mutta annosten pienuuden (varsinkin tuon lihan suhteen) takia käynnit ovat työporukalla vähentyneet selvästi.”
“Erityisen hyvän vaikutuksen minuun ja uskon, että koko seurueeseeni, teki meitä palvellut nuori miestarjoilija, valitettavasti en muista hänen nimeään...Hänelle täydet pisteet palvelusta ja ystävällisyydestä ??”
“Palvelu toimii useimmiten ja vegaaninenruoka on hyvää.”
“Kakki sujui hyvin.”
“Kyllähän siellä hyvää ruokaa on vaikka vähän pieni valikoima”
“En pidä seinillä olevista maalauksista. Olen vanhemi henkiö ja pidän toisenlaisesta ympäristöstä.”
“Hyvä sijainti, myös lapsen kanssa kiva asioida.”
“The table oli mukava kokemus”
“Kokeilimme the table:ia ensimmäistä kertaa. Kokemus oli hyvä, hyvää ruokaa ja riittävästi sekä palvelu oli hyvää”
“Kokonaisuudessa erittäin miellyttävä kokemus ja ruoka oli hyvää! Pieni miinus hinnoista, mutta henkilökunta oli ammattitaitoisia ja ystävällisiä ja ruoka hyvää”
“Minulla ei ole mitään valittamista!”
“Annokset hyvän kokoisia ja nälkä lähtee. Kiva kun ei ole sitä perus pizzaa listalla. Virkistävää ;).”
“Helppo paikka käydä”
“Siisti ravintola. Palvelu oli loistavaa”
“Omasta asioinnista jäi hyvä fiilis jotan vinkkaan varmasti kavereille!”
“Monet ruuat ovat maukkaita. Miinusta siitä, että vihreä salaatti on tehty lähes kokonaan amerikansalaatista.”
“Saavuimme kahden vihaisen pienen lapsen kanssa iltakuudelta syömään. Tarjoiluhenkilökunta (kuitin mukaan Hennuli) otti tilanteen heti ammattitaidollaan haltuun. Lasten huomioiminen oivallisella tavalla laukaisi tilenteen me saimme perheenä yhdessä nauttia hienosta ruokailusta. Meille vanhemmille tämä merkitsi paljon. Kiitos Hennalle. Tulemme uudestaan.”
“Mukava, rauhallinen tunnelma ja ystävällinen palvelu.”
“meksikolainen ruoka ei mielestäni ole hyvää. tilain taas väärän ruuan”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu moitteetonta”
“Viihtyisä, nopea palvelu.”
“Ruoka oli hyvää. Ja palvelu asiallista.”
“Perushyvää ruokaa”
“Yleisilme, siisteys ovat kunnossa! Mutta lounasvaihtoehdot ovat edelleen liian raskaita/rasvaita. Salaafttibuffet on mielestäni melko huono, buffetissa pitäisi olla muutakin kuin tomaatin/kurkun/salaatin viipaleita ja makaroonisekoitusta. Lähes joka viikko buffet on ihan samanlainen. Kävisin useammin jos tarjonta olisi terveellisempi ja monipuolisempi.”
“Todella hyvä palvelu ja ravintolan sisustus on aivan huippuhieno!!!”
“Hyvä ruoka ja palvelu myös!”
“Aina hyvää palvelua ja ruokaa”
“Hyvä palvelu, perus hyvä ruoka, hienompia tapahtumia varten menisin ehkä muualle. Menusta löytyy monenlaiseen makuun. Vähän ahdistavaa shottien myynti suoraan pöytään. Pitäisi ehkä mainita että ne on maksullisia. Tarjoilijan viestinnästä sai kuvan että ne kuuluisivat meille ilmaiseksi (tiesimme vain entuudestaan, että ovat maksullisia). Myös hämärä myyntikeino sanoa autoilevalle asiakkaalle ettei shotti haittaa, kun alkoholi palaa poltettaessa kuitenkin pois... Miksi haluaisin edes ostaa alkoholijuoman ilman alkoholia ja aika rohkeaa autoilijalle sanoa ettei alkoholi haittaa. Kuitenkin positiivisin fiiliksi, teillä on kivaa käydä :)”
“Lapset huomioidaan hyvin, ruoka tulee nopeasti, asiointi vaivatonta ja sisustus kiva:)”
“Perus hyvää ruokaa, hinta-laatu-suhde on hyvä. Mukava henkilökunta.”
“Palvelu erittäin hyvää, ruoka ok.”
“Maukas ruoka”
“Tykkään ruuasta ja henkilökunta kiva!”
“Musiikki liian soi kovaa,siksi vain 8”
“Ruoka ja henkilökunta”
“Helppo sijainti, hyvät hinnat, lounaslistalta löytyy kaikille jotain. Iso plussa kun lounas maksetaan jo tilatessa, nopeuttaa huomattavasti lounastaukoa ??”
“Ruoka hyvä, samoin palvelu. Hinnat kalliit”
“Kaunis paikka, hyvä ruoka ja kiva palvelu”
“Ruoka ja juoma hyvää, sisustus salissa ei oikein miellytä. Hyvä palvelu.”
“Ruoka ihan ok”
“Iloinen osaava henkilökunta,siisti paikka.”