Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kauniisti asetettu ja maukas salaattipöytä!”
“ruoka oli hyvää”
“Ravintola on tyylikkäästi ja jännittävästi uudistettu sisustukseltaan. Ruoka on tasalaatuista. Palvelu on ystävällistä.”
“Ruokalista on suppea ja huono; eniten harmittaa aiemman Härkiksen poistuminen listalta. Nykyinen kasvisvaihtoehto on todella huono. Vaikka uusi sisustus on tyylikäs, en pidä nykyisestä kovasta valaistuksesta, tunnelmallisuus puuttuu. Valaistuksesta johtuen uusi Amarillo sopii nykyisin paremmin lounas, kuin illallisravintolaksi.”
“kiva uusi sisustus ja hyvä ruoka”
“tarjoilijan huomion saaminen laskun saamiseksi vähän kesti”
“Hyvä kiinteistö, mukava miljöö.”
“Annoskoko lounaalla loistava, jaksoin syödä koko annoksen ja ei silti jäänyt nälkä. Kahvin kanssa sai suklaata, mikä oli piristävää.”
“Lounaalle tullessa en ollut ihan varma, pitääkö pöytäänohjausta odotella vai saako itse mennä istumaan. Minua ei tervehditty ravintolaan tullessa ja siinä palloillessa, olisin voinut siinä yhteydessä samalla kysyä, mihin voisin istua ja olisin tiennyt, että minut 'on huomattu'.”
“Ruoka oli hyvää, drinkkimenu monipuolinen ja tarjoilijat mukavia.”
“Flipperi, hyvä ruoka, iso olut”
“Aivan mahtava sisustus ja lämmin tunnelma.Ruoka oli aivsn loistava ja palvelu myös.Jäi hyvä mieli”
“Aivan ihana henkilökunta, ruoka oli taivaallista, osattiin suositella eri ruokia ja ravintola oli miellyttävä ja viihtyisä. Vuosipäivää juhliessa emme huomannet ajan kulkua, ja ihana ravintolahenkilökunta antoi meidän rauhassa syödä loppuun.”
“Hyvä ruoka ja mukava ulkoasu”
“Tarjoilijat kinastelivat keskenään baaritiskin takana ja annoksemme joutuivat hetken odottamaan pöytään tuomista”
“Hyvä ruoka ja ilmapiiri”
“Hidas tarjoilu”
“Kiva tunnelma, ravintolapäällikkö herra on aina iloinen ja aktiivinen. Ruuan taso noussut viime vuosista huomattavasti. Samoin nopeus koskien lounasta.”
“Viihtyisä paikka”
“Lista, muutoksen jälkeen hyvin niukka valikoima gluteenitonta/laktoositonta. Jälkiruuaksi saa siirtyä muualle suosiolla. Samojen ruokien syönti myös kyllästyttää, mutta koska valikoima mitä saa itse syödä, on todella suppea, niin tulee käytyä harvoin. Vain koska kyllästyy syömään joka kerta samoja annoksia. Asiasta turhaan antanut palautetta useamman kerran, joten helpompaa mennä kilpailijalle. Tästä kaikesta syystä, myös suosittelee kilpailijaa ennemmin.”
“Monipuolinen ja muista paikallisista ravintoloista poikkeava ruoka- ja juomavalikoima”
“Joka toinen kerta tilaukset menevät väärin joko tarjoilijoiden tai keittiön puolesta eikä oikeaa annosta tule pöytään. Palvelua saa odottaa välillä tovin, edes ensihuomiointia ei aina ole. Kerran olimme ilman listaa 1/2h ja neljä tarjoilijaa puhui keskenään tiskin toisella puolella.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Sopii nuorekkaaseen ja mausteiseen makuun”
“Uskomaton asiakaspalvelu kun tulimme ravintolaan. Nuori miestarjoilija 10+”
“Viihtyisä sisustus, tilava, rento tunnelma”
“Suppea ruokalista”
“Palvelu on ystävällistä”
“Hyvä ruoka”
“Yksi tarjoilija ei selkeästi halunnut ottaa meitä asiakkaiksi, oli tyly, ei tuonut tilattuja juomia lainkaan sitten tarjoilija vaihtui ja homma alkoi toimimaan”
“hyvä henkilökunta”
“Hyvä ruoka”
“Hidas ruoan saanti”
“Hyvä ruoka”
“Hyvää ruokaa ja mukava tunnelma. Lisäksi keskiviikon caliante on hyvä idea”
“S etu paikka”
“Laskussa annokset ja juomat sekoittuneet henkilöiden kesken.”
“Palvelu ja ruoka”
“Asiakkaan huomioiminen”
“Ihan hyvä paikka”
“Hyvä ruoka ja sisustus.”
“Mukava henkilökunta”
“Hyvä perus safla, hyvällä hinta/laatu - suhteella”
“Meksikolainen ruoka”
“Pääkallonkuva seinällä.”
“Viihtyisä ja hyvällä paikalla.”
“Yleisvaikutelma, hyvä palvelu ja maistuva ruoka”
“Vaihtoehtojen ravintola/baari. Miellyttävä poiketa tai istua iltaa.”
“Mikäli tarjotaan pöytään jotain, esim juotavaa minkä hinta poikkeaa oleellisesti ”lista” hinnasta, tulisi siitä mainita tarjottaessa.”
“Hyvä asiakaspalvelu sekä hyvä ruoka”
“Uusi sisustus on hieno! Nostanut profiiliaan itse tekemällä vs. mielikuva puolivalmisteista.”
“Perusasiat kunnossa, hyvä ruoka ja iloinen henkilökunta.”
“Jos ei pidä ns hampurilaisista, vaihtoehtoja suht vähän ( vaihtoehdot kuitenkin herkullisia) tämä ei ole iso miinus.”
“Kiva sisustus nyt remontin jälkeen.”
“RUokalista saisi vaihtua useammin ja monipuolistua.”
“Tunnelma”
“Kalliit drinkit”
“Sopii perheille. Ensimmäistä kertää köytin s- etukyponkia ja tarjoilija neuvoi edun käytössä.”
“Erikoinen sisustus, hyvä palvelu.”
“Valikoima on kovasti saman sorttista, eli annokset vaikuttavat niin samanlaisilta. Sisustuksen uudistamisen myötä (ihan upea sisustus kyllä) pöydät, joissa on nyt kuparipinta(?) haisevat liian voimakkaasti kuparille/metallille ruokaillessa. Olisi varmaan hyvä ensiapu laittaa metallipinnan päälle viel lasi.”
“Hyvä ruoka”
“The table on todella kokeilemisen arvoinen, isot suosittelut! Todella mukava ilta!”
“Laskutettiin väärin, mikä kyllä korvattiin jälkikäteen.”
“Hyvä nuorekas fiilis, viihtyisä paikka.”
“Se oli tosi kiva, että suositeltiin mitä kannattaa kokeilla, koska muuten tuskin tulisi kokeiltua uusia asioita etenkin koska olen tosi huono syömään mitään. Tämä kokeilu todellakin kannatti, oli tosi hyvää.”
“Ruoka maukasta”
“Lounassysteemi outo, piti mennä tiskille tilaamaan”
“Hieno paikka”
“Kallis”
“Hyvä sijainti, raikkaan ja viihtyisän oloinen sisustus, iloinen henkilökunta”
“Viihtyisä ja tyylikäs ravintola sekä hyvä ruoka.”
“Lapset huomioitiin hienosti”
“Mielenkiintoinen sisustus Hyvä ruoka.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Ainut mikä harmitti mikä ei ole Rauman amarillon vika, oli että kasvishampurilainen oli aivan liian suuri. Jaksoin syödä vain puolet vaikka olin nälkäinen. Harmittaa heittää ruokaa roskiin. Miksi hampparissa on kaksi kikhernepihvia? Yksi olisi mielestäni riittävä, jäsen sijaan vaikka enemmän salaattia tai hinta parikyt senttiä alas.”
“Tarjoilija oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Maistelin paria uutta drinkkiä drinkkilistalta ja hän kertoi minulle niistä hyvin. Yleisilme on remontin jälkeen kiva.”
“Hyvä ruoka, Caliente-keskiviikko”
“Uudessa sisustuksessa tuntuu välillä siltä kuin olisi syömässä ostarilla, lähinnä koska valaistus on usein kirkkaalla. Ruoka on vähän kallista.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Mukava henkilökunta”
“Tarjoilijoita liian vähän.”
“Hyvä palvelu.”
“Keskustelimme Amarillon uudesta ilmeestä. Tarjoilija osasi kertoa miksi ihmettelemämme pääkallo tuijotti kukkien keskellä. Selityksestä huolimatta se ei kolahtanut ainakaan minulle.”
“Kiinnitimme heti tullessamme tyttäreni kanssa huomiota henkilökunnan ystävällisyyteen. Kaikki meitä palvelleet tarjoilijat olivat luontevalla tavalla kivoja ja ystävällisiä. Tavassa palvella ei ollut mitään teennnäistä eikä mitään väkinäistä yrittämistä. Yksi vuotias pikkuherra otettiin kivalla tavalla huomioon koko ruokailun ajan.”
“Iloinen henkilökunta Viihtyisä paikka”
“Ruuhka aikojen sekasorto..eli hidas palvelu ja laskujen kanssa sekaannuksia”
“Mukavat ja osaavat tarjoilijat”
“Hyvä lastenhoitohuone”
“Lasten leikkipaikka ja lelut puuttuu.”
“Henkilökunta ystävällistä ja puheliaita. Ruoka on ehdottomasti hyvää. Jos asiakkaita on enemmän, niin aina kerrotaan et jonoa on esim. puoli tuntia. Juotavaa saa kuitenkin nopeasti odotellessa.”