Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Varkaus
Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
Pizza & Buffa Prisma, Varkaus

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Tapahtumat
20.8.2021 perjantai

Stand Up Maratooni Olavinlinnassa 20.08.2021

Olavinlinna ravintolat

Olavinlinna, Savonlinna
Alk 39€
Harvinaista viihdettä nyt tarjolla Olavinlinnan Ooppera -katsomossa! Koe kahdeksan eturivin Stand Up koomikkoa yhtenä iltana. Turvavälit on huomioitu - kun ostat liput seurueellesi, ohjelma jättää automaattisesti seuraavat kaksi paikkaa tyhjiksi.