Kanaruokia rakastetaan kaikkialla. Tiimimme reissasi ristiin rastiin ja etsi käsiinsä eri keittiöiden maittavimmat kanaherkut testaten niin huippuravintolat kuin koti- ja katukeittiötkin. Tuloksena syntyi TSIKEN, jonka todelliselta cross-kitchen-ruokalistalta löytyy makuja niin idästä, lännestä kuin siltä väliltäkin. Erikoisuutenamme on maustebaari, josta löydät kanamausteita Afrikasta Kiinan kautta Kaliforniaan.

Tsikenin löydät Raisiosta, Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs. Olemme avoinna ma-la 11-19 ja su 12-18

Tervetuloa makumatkalle TSIKENiin!
 

Tsiken Mylly, Raisio

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan OK paikka”
“Suosittelisin, koska sain hyvää palvelua, palvelu oli nopeaa (ruuat tuli nopeasti) ja henkilökunta ystävällistä”
“10 pistettä antaisin, mikäli Tsiken annoksissa olisi edelleen kaksi dippiä / nykyistä isompi, kuten oli aikaisemmin toiminnan alkaessa. Annoksen hinta on lounasajan ehdottomasti korkeimpia, joten kahvin olettaisin kuuluvan hintaan eikä erikseen eurolla ostettava.”
“Ollaan muutaman kerran käyty. Tosi hyvää kanaa. Ja palvelu on hyvää sekä ravintolassa on usein rauhallista. Viimeksi tarjoilija ihanasti lämmitti vauvallemme ruuan ja toi pari erilaista lusikkaakin pöytään. Asiointi lapsiperheenä oli siis ihanan vaivatonta ja sujuvaa. Teillä tarjotut hampparit ovat hieman erilaisia mitä yleensä, se on hyvä juttu! Koen myös, että hinnat ovat kohtalaiset. Monesti jää menemättä johonkin, jos joutuu hirveitä summia maksamaan.”
“Saisi olla hieman uusia ruokavaihtoehtoja”
“En ymmärrä miksi netissä lukee että avataan klo10, vaikka keittiö aukeaa sillon ja ruokaa saa vasta klo10.30. Mitä me asiakkaat teemme sillä tiedolla koska keittiö aukeaa jos ruokaa ei silloin saa? Me odotimme puolituntia ulkopuolella ja sain vasta 10.25 kysyttyä työntekijältä että miksi ei ole auki ja hän selitti sen silloin.”
“Ravintolan siisteys ei ollut parasta, pöydät olivat likaisia.”
“Hyvä ruoka”
“Mielestäni vastaavia annoksia ei saa muualta”
“Siisti ja vihtyisä miljöö, rauhallinen”
“Ruoka oli kuivaa ja salaattia oli liian vähän. Ei vastannut annoksen kuvaa täysin. Kastikkeeseen olisi kaivannut enemmän makua.”
“Siistiä, hyvää ruokaa, kiva tunnelma.”
“Olemme pari kertaa käyneet syömässä siellä. Ihan hyvä ruokapaikka.”
“Aina taatusti hyvää!”
“Hyvä ruoka sopivaan hintaan. Viimekäynnillä annos oli huonompi kuin sitä aiemmin. Aion kuitenkin käydä kerran vielä kokeilemassa josko laatu olisi parantunut.”
“Annokset ovat pienentyneet ja vähän huonontuneet tsikenin alusta.”
“Ravintolassa ei ole mitään muuta negatiivista, kuin hieman liian korkea hintataso.”
“Ruuat tulee nopeasti ja on maistuvaa.”
“Hyvää ruokaa nopeasti.”
“kaiki toimi hyvin ja leivos oli hyvää”
“Annos houkuttelevan näköinen ja siinä runsaasti salaattia.”
“Paikka hyvä ja rauhallinen sekä murkina hyvää!”
“Ruoka oli hyvää!!”
“Ruoka on hyvää, odotusaika pieni ja henkilökunta erittäin ystävällinen.”
“Ruoka hyvää ja asiakaspalvelu myös.”
“Ruoka on todella hyvää ja henkilökunta ystävällistä mikä on minulle tärkeä asia. Ainoa miinus minkä keksin on ravintolan sisällä olevat kiinteät penkit. Kun niihin istuu joku selkäsi taakse tuntuu että itse lentää tuolilta :D”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää!”
“Kiva paikka, mukava henkilökunta ja todella hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää”
“Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Ruokaa herkullista ja tuli nopeasti. Mukana oli 2 alakouluikäistä tyttöä ja molemmat tykkäsivät ruuasta. Lisäksi positiivista oli eri-ikäisten työntekijöiden työllistäminen.”
“Sikäli mikäli tutut ja ystävät yleensä käyvät Myllyssä niin mainitsen toki paikasta, jos keskustelu siirtyy ruokailu asioihin.”
“Nopea palvelu ja ruoka oli maistuvaa”
“Maukas ruoka. Hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Hyvä ruoka. Annoskoko liian pieni.”
“Käynti oli kokonaisuudessaan mieluisa, rauhallinen ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä ruoka.”
“Hyvää ruokaa, sopuhintaan, nopea asiakaspalvelu ja ystävällinen palvelu. On mukavaa, kun kokki tuo aterian tiskille ( näin ainakin luulin).”
“Syy siihen, että arvosana laski, oli se, että aasialaisessa annoksessa ei ollut aasialaista makua ja mausteisuutta.”
“Hyvä valikoima, helppo asiointi. Ruokaan toivoisi kuitenkin hieman parannusta, ranskalaiset olivat turhan jauhoisia esimerkiksi. Palvelu oli hyvää.”
“Ruoka oli erinomaista”
“Ruoan hintalaatusuhde oli kohdillaan, joten voisin todennäköisesti suositella ystävilleni.”
“Majooneesit yllättivät mauillaan. Uusia ja raikkaita makuja. Reilun kokoinen annos. Nuori 15v. poikani piti ruoasta ja ravintolan ilmeestä. Äiti ja poika pitivät kokemuksesta. Tullaan uudelleen.”
“Hyvä perusruoka ja nopea palvelu”
“Kanasalaatti oli hyvän makuinen ja reilun kokoinen.”
“Hinta/laatu OK”
“Perus ok paikka, vähän epäsiistit penkit/sohvat ja pöydät. Ei oikein missään suomen ravintolassa järin tervetulleeksi itseään tunne eikä asiakaspalvelu toimi mitenkään hyvin, mutta henkilökunta tekevät työnsä kuitenkin. Enemmänhän ulkomailla ravintoloissa henkilökunta ymmärtää käyttäytyä hyvin, mutta aika vähän suomessa sitä vastaan tulee.”
“Ruoka on aina fressiä ja palvelu ystävällistä.”
“Vähän liian tiheesti pöydät näin korona-aikaan”
“Kaikki ihan jees ei mitään erikoista kuitenkaan”
“Kaikki oli ihan ok, joten voin suositella .”
“Kaikki oli ihan ok, mutta ruoka oli vain hyvää, ei erinomaista. Annoksen liha oli hieman kuivaa ja mautonta. Lasten annoksen kana oli inan parempaa.”