Kanaruokia rakastetaan kaikkialla. Tiimimme reissasi ristiin rastiin ja etsi käsiinsä eri keittiöiden maittavimmat kanaherkut testaten niin huippuravintolat kuin koti- ja katukeittiötkin. Tuloksena syntyi TSIKEN, jonka todelliselta cross-kitchen-ruokalistalta löytyy makuja niin idästä, lännestä kuin siltä väliltäkin. Erikoisuutenamme on maustebaari, josta löydät kanamausteita Afrikasta Kiinan kautta Kaliforniaan.

Tsikenin löydät Raisiosta, Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs. Olemme avoinna ma-pe 10.30-21, la 9-19 ja su 11-18. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista.

Tervetuloa makumatkalle TSIKENiin!
 

Tsiken Mylly, Raisio

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Nopea asiointi. Maukas ruoka. Terveellisiä vaihtoehtoja. Kohtuu hinta.”
“ilmapiiri oli rauhallinen”
“Hyvä ruoka, annoksen näytteillepano kaunis sekä palvelu oli asiallinen ja asiakaskohtainen”
“Kassalla oli oikein mukava tyttö. Nimi taisi olla Jennyfer? Mutta hän teki kokemuksesta oikein hyvän. Ystävällinen palvelu.”
“Salaatti annoksiin voisi vielä hiukan laittaa enemmän ajatusta, hyviä olivat silti.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvän näköiset annokset, palvelvelun ystävällisyys ja ruoan tulon nopeus”
“Ei niinkään negatiivista, mutta ruoka-annos (kanakori) jonka söin olisi saanut olla mehukkaampi (kana) ja kanakorin kanssa olisin halunut tarjolle sitruunalohkoa. Sitruuna olisi raikastanut annosta paljon!”
“Erittäin mukava henkilökunta sekä sujuva palvelu.. Hinta/laatu on kohdallaan ja ravintolassa ei tarvitse jonottaa.. Raaka-aineet, etenkin salaatti on hyvin valmistettu ja hyvän makuista.. Tortillan kana ei ehkä ollut niin hyin tehty/raaka-aine ei ollut ihan priimaa.. Enemmän lihan näköisiä kanan paloja.. Muuten erittäin hyvät juomat ja ruuat.”
“Gluteenittomat vaihtoehdot.”
“Kauniit annokset”
“Hinnat sisältöön nähden liian kalliit samoin juomat”
“Pöytien pinnat ovat jostain syystä tahmeita, antaa likaisen vaikutelman. Onko pilattu pesuaineella vai onko vain sellainen materiaali?”
“Herkullinen ruoka”
“Kiva miljöö ja nopea asiointi.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka, parempi mieli ??”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa”
“Henkilökuntaa on vähän, pöytiä ei ehditä siivota kovinkaan nopeasti. Muut ravintolat käyttää samoja pöytiä toki.”
“hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“ruoka oli vähän liian mausteista”
“Erittäin hyvää ja täyttävää ruokaa!!”
“Ainoa inhottava asia on tahmeat ruokapöydät. Pelkkä pesuaineen käyttö saa aineen kerrostumaan pintoihin ja tekee niistä ällöttävän tahmeat...kädetkin jäävät pöytään kiinni. Terveisin ammatti-siivooja”
“Siisti. Selkeät ruokalistat. Nopea asioida.”
“Ruoka olisi voinut olla parempaa. Hlökunta palvelualtiimpaa.”
“hyvä ruoka”
“Annos oli hyvä.”
“Hintataso näillä tuloilla oli aika kova. Hanajuomat kolmelle oli kymmenen euroa. Aika kallista.”
“Hyvä ruoka”
“Ateriat on suunniteltu on kekseliäästi ja omaperäisesti”
“Vaihtoehtoja voisi ehkä olla enemmän”
“Mukava miljöö. Rento ja hyvä palvelu. Ruokakin oli hyvää.”
“Ei mitään. Jotkut ystäväni eivät vain syö sen tyyppistä ruokaa, joten heille en paikkaa suosittelisi. Kertoisin toki itse siitä pitäneeni.”
“Hieman nahkeat ja rasvaiset pöytäpinnat”
“Todella, todella hyvä ravintola. Harmi että vaan myllyssä. Aivan sikahyvää paikka, olen suositellut monelle ja olen aina kun asioin myllyssä käynyt tsikenissä.. aivan 11/10 paikka. Ystävällinen työporukka, siisti ilme, aivan sikahyvä ruokaa.!”
“-”
“Annokset on saatavina gluteenittomana”
“Mukava ympäristö, ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka on hyvää ja annos sopivan kokoinen (ellei nälkä ole todella kova). Ruoka on ns. yksinkertaista eli sopii nirsoillekin. Kuvat ruoka-annoksista tiskin yläpuolella olivat positiivinen yllätys, sillä niistä saa selkeämmän kuvan annoksesta. Positiivista on myös se, että samassa tilassa sijaitsee toinen ravintola Obra eli useamman hengen seurueessa ihmiset voivat hakea ruokansa näistä kahdesta eri paikasta, jos samasta ei löydy jokaiselle mieluista.”
“Ainakin tsiken -annoksissa kaikkien vaihtoehtojen salaatit sisältävät kaalia, joka jakaa mielipiteitä. Viime kerralla asioidessa puhtaiden aterimien laatikosta käteen osui valmiiksi likainen veitsi. Varsinaista negatiivista tai kehittävää sanottavaa ei muutaman käyntikerran perusteella ole.”
“Maukas ruoka ystävällinen palvelu ei ole ollut ruuhkaa”
“Hyvä ruoka ja kunnon annoskoko. Mukava ja rento asiakaspalvelu.”
“Vesi maksoi euron. Mielestäni olisi voinut kuulua ruuan hintaan. Hintataso aika korkea.”
“Hyvä ruoka”
“Henkilökunta ja varsinkin Jasper kassalla oli todella ystävällinen, huomioi lapset, hoiti reklamaation täydellisesti ja oli niin ystävällinen meitä kohtaan.”
“Kaikki ruuat maistuu tosi hyvin!”
“Yksinkertainen, hyvä, maukas valikoima. Sopii kaiken ikäisille.”
“Tuotteet eivät joka kerta ole tasalaatuista verraten edelliseen kertaan.”
“Mutkatonta ruokailua”
“Ei elämys”
“Asioinnin helppous, sijainti.”
“Ruoka-annokset ovat pieniä, laadusta tulee lähinnä mieleen huono hampurilaisateria, eri vaihtoehtojen välillä on hyvin vähän vaihtelua (esim. coleslaw ja kanarenkaita kaikissa), annosuudistus ilmeisesti tehty kustannusten karsinta mielessä, hinta on suhteessa kallis. Kannattaa mennä ennemmin naapurirafla Rapidoon tai vaikka Heselle.”
“Henkilökunnan iloisuus ja palvelualttius”
“Laadukas hyvä ruoka ja esillepano:)”
“Mukava, erilainen annos. Tilava ruokailla”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä palvelu ja herkkutuotteet!”
“Viihtyisä ruokapaikka ja hyvä palvelu. Ruokakin hyvää jos tykkää kanasta.”
“Dipit omaan makuuni turhan outoja.”
“Palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta. Rohkea aterian suosittelu ja jälkiruokakahvin ostomahdollisuuden esilletounti silti tyrkyttämättä ko. mahdollisuutta.”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka edulliseen hintaan”
“Kanaruoat.”
“Kalliit virvoikkeet.”
“Kiva raikas yleisilme, salaatti kauniisti aseteltu ja erittäin herkullinen”
“Lapset tykkää”
“Ruokailuvälineet vanhoja ja likaisen näköisiä”
“Hyvä ruoka”
“Voisi välillä olla muitakin ruokavaihtoehtoja kuin ne samat aina”
“Hyvää kanaa”
“Siisteys oli huonoa, ei ollut paljon sillä hetkellä ruokailijoita kun olimme ja silti oli likaista melkein kaikissa pöydissä.”
“Maistuva ruoka ja siisti ravintola”
“Tiskillä oleva henkilö oli ensimmäistä päivää töissä ja osasi hommansa hyvin. Oli kohtelias, oma-aloitteinen ja avusti minua pöydän tuolien kans kysymättä koska minulla oli syli täynnä lapsia.”
“Pöydät olivat todella tahmaisia ja tuolit likaisia sekä lattioilla ruokaa ja roskaa. Lastenannoksessa oli naurettavan paljon ranskalaisia ja liian vähän lihaa (4 pientä ja kuivaa lihapullaa) Lapset pitävät vihanneksista kuten tomaatti ja kurkku. Alle 3 vuotiaille voisi olla enemmän perusruoka vaihtoehtoja kuten muusi ja lihapullat tai makaronia tai sitten 'kokoa lapsesi annos vaihtoehdoista'. En myöskään halua pakosta syöttää lapselle ranskalaisia koska ei ole muuta. Pikkulapset eivät osaa arvostaa hienoja ruokia.”
“Maistuva ruoka. Iloinen henkilökunta.”
“Nälkä lähti!”
“Ei kasvisruokaa mutta ei tietenkään sitä kanaravintolassa ole :D”
“Hyvä ruoka, jonka saa nopeasti”
“Erilaiset salaatit”
“Ruoka maistuu hyvältä”
“Liian vähän vaihtoehtoja lapsille”