Kanaruokia rakastetaan kaikkialla. Tiimimme reissasi ristiin rastiin ja etsi käsiinsä eri keittiöiden maittavimmat kanaherkut testaten niin huippuravintolat kuin koti- ja katukeittiötkin. Tuloksena syntyi TSIKEN, jonka todelliselta cross-kitchen-ruokalistalta löytyy makuja niin idästä, lännestä kuin siltä väliltäkin. Erikoisuutenamme on maustebaari, josta löydät kanamausteita Afrikasta Kiinan kautta Kaliforniaan.

Tsikenin löydät Raisiosta, Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs. Olemme avoinna ma-la 11-19 ja su 12-18

Tervetuloa makumatkalle TSIKENiin!
 

Tsiken Mylly, Raisio

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“voi itse annostella ruuan, kevyttä syötävää, saa nopeasti, mutta astioiden palautus epäselvää”
“Ystävällinen palvelu ja erittäin hyvä ruoka”
“Ruoka on aina hyvää!”
“Hyvä palvelu ja nopea”
“Suosittelin jo ravintolaa ystävälle.”
“Hyvä ja maukas valikoima, ei kuitenkaan liikaa vaihtoehtoja.”
“Ruuat tulevat melko nopeaan, vaikkakin tällä kertaa 30min odotus, joka tosin kerrottiin tilattaessa.”
“Helppo tulla, hyvä ruoka. Bonuksena bonukset!”
“Lasten lihapulla-annos on paras mitä ollaan ravintoloissa syöty! Söin itse amerikkalaisen hampurilaisen, mikä oli erinomainen. Ranskalaiset myös maukkaita!”
“Hyvä ruoka. Suht nopea.”
“Välimeriateriat toimii.. Amerika atwriaa en ota enää.. Kanan siipi ateria ei toiminut ollenkaan.. Olivat liian pieniä ja grillattu ihan korpuiksi. Vaikeaa syödä.”
“Ruoka on pikaruoan tapaista. Se on ostosten lomassa nopeaa ja helppoa, mutta ei ravintolaruoan tapaan todella herkullista. Hinta-laatusuhde ei ole hyvä. Annos juomineen maksaa saman, kuin perusravintolassa paljon parempi annos.”