Kanaruokia rakastetaan kaikkialla. Tiimimme reissasi ristiin rastiin ja etsi käsiinsä eri keittiöiden maittavimmat kanaherkut testaten niin huippuravintolat kuin koti- ja katukeittiötkin. Tuloksena syntyi TSIKEN, jonka todelliselta cross-kitchen-ruokalistalta löytyy makuja niin idästä, lännestä kuin siltä väliltäkin. Erikoisuutenamme on maustebaari, josta löydät kanamausteita Afrikasta Kiinan kautta Kaliforniaan.

Tsikenin löydät Raisiosta, Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs. Olemme avoinna ma-pe 10.30-21, la 9-19 ja su 11-18. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista.

Tervetuloa makumatkalle TSIKENiin!
 

Tsiken Mylly, Raisio

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hinta liian kallis ruoka annokseen verrattuna”
“Hyvä ruoka, ei tarvinnut odotella kovin kauaa, teinit tykkää”
“Palvelu sujuvaa ja nopeaa. Ruoka erinomaista.”
“Kallis!!! Muuten kaikki hyvin ja extra hyvä palvelu.”
“Ruoka oli todella hyvää ja näytti hyvältä! Miljöö oli miellyttävä ja palvelu sujuvaa!”
“Ruoka on hyvää, mutta itsepalvelu ei ole minun juttu, käyn mielemmin paikoissa, jossa on pöytiin tarjoilu. Ja täällä kertaa ei saanut edes ruokalistaa pöytään katsottavaksi, kun niitä ei jostain syystä ollut ravintolassa ?”
“Palvelu oli erinomaista, paikka on puhdas, tyylikäs, hiljainen ja ruoka on hyvää eikä sitä tarvitse odottaa kauan”
“Ihan ok”
“Siisti paikka ja mukava henkilökunta.”
“Nopea ja hyvä ruoka”
“Lasten annoksia oli monta ja päätettiin ottaa ranskalaiset lihapullilla. Lihapullia oli todella vähän verrattuna ranskalaisten määrään. Jos lihapullia olisi ollut enemmän annos olisi ollut paljon parmepi.”
“Kaikki toimi todella hyvin”
“Ruokavalioni (ketogeeninen) on melko rajoitteinen ravintolassa syömiseen, täältä olen saanut sopivan salaatin tosin hieman muokattuna. Ainesosien vaihto oli helppoa, myötämielinen palvelu!”
“Hyvää ruokaa, sujuva asiointi ja kiva miljöö.”
“Annos. Raikkaan makuinen ja esillepano hyvä”
“Me saatiin sellainen piippaus juttu ja se ei kerinny piippaan , kun tarjoilija toi meidän ruuat jo. Kehuin nopeasta palvelusta hän sanoi meidän olevan niin lähellä. ??”
“Hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa. Limu oli liian kallis.”
“Maukasta ruokaa, viihtyisässä paikassa.”
“Ruoka oli hyvää ja asikaspalvelu oli iloista ja ystävällistä”
“Maittava, kaunis ateria”
“Varma valinta”
“Mukava ja viihtyisä paikka, jossa on hyvä palvelu ja maistuva ruoka. Tässä paikassa asiakas tuntee olevansa tervetullut. Tänne on mukava tulla aina vaan uudestaan.”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu nopeaa”