SUOSITTU ROSSO KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista.

Löydät meidät Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs - tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pöytiin tarjoilu, joka on kauppakeskuksissa harvinaista. Rauhallinen tunnelma. Hyvä ruokalista. Ihanan erilainen alkusalaattibuffet. Takuuvarmasti hyvä ruoka lisukkeineen!”
“Lihassa oli vähän sattumia ja perunoissa runsaasti suolaa, siksi 8.”
“Nopea, hyvä palvelu ja riittävän laaja ruokalista, josta kaikki löysivät mieleisensä annokset hyvin.”
“Kiva rauhallinen paikka”
“Tulin tähän ravintolaan eräästä keskustassa olevasta ravintolasta, jossa minua/ seuruettani ei huomioitu enkä puolen tunnin odottelun jälkeenkään saanut palvelua enkä mitään huomiota henkilökunnan osalta. Tarjoilija oli ystävällinen, huomioiva ja ammattitaitoinen. Hän pelasti päivämme!”
“Siisti paikka ja hyvää ruokaa”
“Kaikin puolin positiivinen kokemus”
“Palvelu toimi ja pääruoka (pizza)oli hyvää, jälkiruoka pannacotta oli pettymys, pieni annos mistä jäi vähän einesmäinen maku. Ei ainakaan ihan tuore tuote. Otin itselleni sen pizzasetin (pizzaa niin paljon kuin jaksaa syödä+ tapaslautanen+pannacotta): tapaslautanen todella hyvä ja pizzakin maultaan mutta oli niin valtava ettei toista olisi millään jaksanut syödä. Olisin halunnut maistaa toistakin pizzaa mutta sehän on ”mahdottomuus” eikä tarjoilijan mukaan kukaan jaksa toista pizzaa. Mietin vaan onko tarjous ”syö niin monta pizzaa kuin jaksat” hieman harhaanjohtava? Ensimmäistä kertaa rossossa noin 15 vuoteen ja voisin tulla toistekin.”
“Mukava paikka”
“Perusruoka ja ihan hyvä palvelu, mutta ei mitään 'erityistä' asiakaskokemuksena.”
“Yställistä palvelua ja ruoka oli hyvää.”
“Mylly ei sijaitse päivittäiseen toimintaalueseeni.”
“Ruokalistaan kaipaisin uudistuksia pitkästä aikaa”
“Ihan ok paikka käydä nopeasti syömässä.”
“Noudin 2 pizaa mukaan, käytin mobiili tarjousta.”
“Ihan ok paikka,paljon huonompiakin on.”
“Ihan kohtuullinen ruoka, mutta pippuripihvi jonka söimme ei ihan vastannut odotuksia. Toinen asia perunavalikoima oli suppea.”
“Monihaasteisena (valkosipuliallergia ja keliakia) perheenä olimme kokonaisuuteen kovin tyytyväisiä ja olemme jo kehuneet muille kuinka kiva paikka oli ja hyvää ruokaa saimme. Harvoin käymme, mutta Myllyn paras paikka meille!”
“Palvelu oli hyvää ja syntymäpäiviään viettävä nuori herra huomioitiin kivasti - kiitos siitä! Ruoka oli ihan hyvää. Istuimme loosissa ja taso niiden takana oli aivan pölyssä, mikä on tylsää näin korona-aikana. Käsidesiä oli kuitenkin hyvin tarjolla.”
“Hyvää ruokaa, hyvä palvelu ja siisti ravintola”
“Hyvä kokemus”
“Jatkaa sama mallin, hyvä on!”
“Hyvä ruoka ja mukava palvelu. Hyvin huomioitu nykyinen asiakasmäärärajoitus.”
“Rosso on erittäin toimiva ravintola lapsiperheelle.”
“Kaikki toimi!”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Ei mitään valittamista. Kaikki oli ok.”
“Suosittelisin todennäköisesti. Ruoka oli hyvää mutta se olisi ollut jopa vielä parempaa jos juomavesi ruokailun yhteydessä olisi ollut ilmaista/sisältynyt hintaan.”
“Pizza hyvä, henkillökunta hyvä!”
“Käynti oli odotetunlainen ja ruoka positiivinen yllätys.”
“täydellinen keidas,saa keskustella rauhassa,salaattipöytä ihanan raikas(salaatit eivät yleensä ole suosikkejani)Odotan innolla seuraavaa kertaa⭐⭐⭐⭐⭐”
“Lisäjuoma tilausta ei koskaan tuotu, piti itse hakea tiskiltä”
“kokemus oli mielyttävä”
“henkilokunta oli kohteliasta ja huomioi asiakkaan ja palvelu oli ripeää .Tuttava piirini suosii Rossoa”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.”
“hyvä perusravintola sekä kavereiden kesken että treffi-iltoihin ja hinnatkaan ei ole liian suuret.”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää!”
“Nopeasti tuli ruoka, mikä lapsiperheelle sopii hyvin.”
“Palvelu oli hyvää ja asiallista. Salaatti pöytä oli puutteellinen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu riittävän nopeaa, sekä ystävällistä.”
“Asiakaspalvelu oli aivan loistavaa, ja ruoka erittäin maistuvaa!”
“Tällaisen pandemian aikana kun asiakkaita ei ollut tungokseen asti niin pientä hymyä / positiivisuutta ei ole koskaan liikaa. Muuten on asiallinen paikka.”
“Laskun saaminen kesti kauan.”
“Hyvää ruokaa, ilmaiset parkkipaikat, henksu-ale - 25%, ei olla ikinä petytty!”
“Taattua Rossoa. Hyvää ja maistuvaa ruokaa.”
“Hyvin hoidettu korona aikana”
“Pizzapohja on niin hyvä, että Rossossa kannattaa tilata pizzaa. Sen sijaan oma kalliimpi ruokani, joka oli pasta savustetulla lohella ja katkaravuilla, ei oikein maistunut miltään. Pasta itsessään oli mauton ja jouduin lisäämään suolaa ja pippuria, omaan annokseeni olin siis pettynyt, joka oli hinnaltaan 16,50 €. Salaatti-/raastepöytää on varmaankin jossain vaiheessa supistettu, siellä olisi hyvä olla jokin ruokaisampikin salaatti mukana ja joku talonkastike (kartanonkastike-tyyppinen) mukana. Jos poikkeusaikana mahdollista niin pöytään tuotu leipä kuten patonki tai suolaleipä, jota taisi olla Martinassa joskus, voisi tässäkin toimia (heiltäkin harmiksi nyttemmin poistunut, naanleivän kaltainen rakenteeltaan ja merisuolaa pinnalla koristeena). Plussaa tosiaan pizzasta, olen aiemmin syönyt pizzan Rossossa ja nyt maiston palasen lapseni lautaselta. Pasta oli pettymys ja ehkä huonoin pasta mitä olen missään ravintolassa ikinä syönyt, pasta oli keitetty väärin eikä siinä ollut makua. Ainoa missä oli makua annoksessa oli savulohen tyypillinen maku. Katkaravutkin olisivat tarvinneet jotain muutakin kuin pelkän sulatuksen ja lisäämisen ruokaan.”
“Palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti. Paras ruokapaikka Myllyssä.”
“Ravintola huomioi myös yksilölliset tarpeet kuten vaikeasti vammaisen poikamme.hänen ruoka soseutettiin pyynnöstämme ja olivat erittäin huomioon ottavia.”
“Ruoka on hyvää ja annoskoko sopiva”
“Kaikki sujui jouhevasti ja annoksen koko hyvä.”
“Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilökunta.”
“Hyvä sijainti, laaja valikoima”
“Maksaminen kävi helposti. Ei tarvitse odottaa. Voi käydä syömässä jos on kiireinen aika taulu.”
“Henkilökunta huomioi joukkomme heti sisään astuessamme ja Maria niminen tarjoilija ansaitsee mitalin iloisuudestaan! Vaikutti sillä hetkellä olevan hoppu ja paljon asiakkaita, mutta hän oli super iloinen eikä antanut kiireen haitata!”
“Ruokalista vaatisi uusimista. Jotkut tuotteet on ylipaistettu kuten salaatin vuohenjuusto. Toivoisi, että annoksiin satsattaisiin enemmän. Palvelu on hyvää.”
“Ihan jees ravintola. Ruuat hyviä ja mukava henkilökunta”
“Tällä kerralla kaikki meni todella loistavasti. Ja ruoka oli erinomaista, mainitsin siitä erikseen vielä tarjoilijalle.”
“Tunnelma ja maistuva ruoka. Se on ok ja siinä!”
“Todennäköisemmin suosittelisin ravintolaa tutuille, jos henkilökunnalla olisi ollut maskit visiirien sijaan. Kun tarjoilija seisoo istuvan asiakkaan vieressä syljen roiskeet tulevat visiirin alaosasta asiakkaan päälle.”
“Saattaisin suositella toista paikkaa missä olemme usein myllyssä käyneet syömässä, pelkästään jo erittäin hyvän palvelun perusteella.”
“Pizzat ovat hyviä, muut ruuat vain keskinkertaisia. Myllyn ravintoloista Rosso on kuitenkin yksi parhaista.”
“Rauhallinen lounaspaikka, kiireettömyys ja sujuva palvelu.”
“Maukas ruoka ja viini. Ihana henkilökunta.”
“Rauhallinen tila korona-aikaan. Viihtyisä ja palvelu hyvää.”
“Ei kuulu tapoihini.”
“Ruoka oli hyvää, mutta annokset pienentyneet. Tilaa oli tarpeeksi. Asiointi oli nopeaa, siinä mielessä ettei tarvinnut kauaa odotella ruokia, laskua ym”
“Olin tyttärein kanssa syömässä ja meille jäi todella hyvä ja lämmin olo palvelusta. Ruoka oli todella hyvää ja saimme sen todella nopeasti. Ihana henkilökunta palveli meitä erittäin ammattitaitoisesti ja piti meistä hyvän huolen koko vierailumme ajan. Toivomme heille oikein hyvää ja menestyksellistä vuotta 2021 . Tulemme vastaisuudessa vierailemaan teillä uudelleen.”
“Ruoka on ollut aina tasalaatuisen hyvää ja maistuvaa. Monipuoliselta listalta lapsetkin löytää useita annos vaihtoehtoja.”
“Ravintolan yleisilme on hyvä ja ruoka/juoma maittavaa.”
“Sijainti kätevä, ruoka hyvää.”
“Hyvä ruoka. Hyvä palvelu.”
“Palvelu oli kohdillaan ja vaikka kävi pieni fipa ja jouduimme odottamaan ylimääräistä, se kyllä hyvitettiin jälkiruualla. Osaavat asiansa”
“Hyvää ruokaa ja palvelua.”
“Erinomainen ruoka-annos”
“Mukavaa kun ostoskeskuksessa on laadukas ja viihtyisä ravintola”
“Ei mitään valittamista”
“Pöytiintarjoilu, ilmapiiri,valikoma”
“Varma valinta, koskaan ei oo joutunut pettymään”
“Miellyttävä kokemus, tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja huomaavainen.”
“Allt var bra”
“Jäi vaikutelma, että ravintola oli ainoa ruokaravintola Myllyssä. Muut kahviloita tai hampurilaispaikkoja.”
“Ruoka on maistuvaa osa tarjoiluhenkilökunnasta unohti hymyillä palvellessaan asiakkaita”
“Palvelu on ystävällistä, ruokalista meille sopiva ja ruoka aina tasalaatuisen maistuvaa. Tietää mitä saa, eikä tarvitse odottaa kauan. Hinta/laatusuhde kohdillaan.”
“olen käynyt ennenkin ja pidin paikasta”
“Menu on laaja ja ravintola on siisti ja viihdyttävä”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Perus hyvä ruoka. Hyvä palvelu”
“Ainoa miinus oli meluisa ja rauhaton sijainti vilkkaan käytävän vieressä”
“Todella mukava ja asiantunteva henkilökunta. Huomioitiin koko ruokailun ajan”
“Hyvä ruoka”
“Olen ollut eri ikäisten seurassa syömässä ja aina on ollut ystävällinen palvelu.”
“Perus ravintola ruokaa.”
“Rosso on the best.”
“Hyvä palvelu ja tunnelma. Annokseni grillattua maksaaa oli kuitenkin omaan makuuni keskinkertainen, mistä lähtee pari pistettä.”
“Turvallista ruokailla näin korona aikanakin”
“Käyn 2-3 kertaa kuukaudessa kyseisessä ravintolassa (syön ravintolassa keskimäärin 20 kertaa kuukaudessa) ja täällä melkein joka kerta joutuu odottamaan todella kauan jos haluaa lisää juomaa kesken ruokailun ja välillä sitä ei ole saanut tilauksesta huolimatta.”
“Miellyttävä asiakaspalvelu, kiva tunnelma ja hyvä ruoka”