SUOSITTU ROSSO KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista.

Löydät meidät Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs - tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki muu oli mukavaa, mutta yhdellä naispuolisella tarjoilijalla oli erittäin epäsiistit vaatteet. Ne olivat suorastaan likaiset ja oma huppari lanteilla, osittain peittäen työesiliinaa.”
“Käyn melko harvoin, koska minulle juhlan paikka on Rosso. Eläkeläisenä pidän ravintolan palvelua erittäin ystävällisenä. Otan aina joko tyttärentyttäreni tai mieheni mukaan, koska en yksin osaa käydä lounaalla. Parkkipaikka on hyvä eli mahdollisimman lähellä Rossoa. Hyvä ruoka houkuttelee minut aina Rossoon. Ei ole väliä vaikka hinta on melko korkea kukkarolleni. Mutta laadusta ja etenkin palvelusta maksan mielelläni.”
“Ruoka oli erittäin maukasta.”
“Maalais salaatti taksisin. Liian vähän salaatti vaihtoehtoja”
“Palvelu oli joustavaa ja meidät huomioitiin hienosti.”
“Rosso on hyvä paikka ja hinnatkin kohtuulliset”
“Monipuolinen valikoima erilaisia vaihtoehtoja miellyttää minua ja henkilökunta on selvästi hyvin koulutettua ja palvelu oli nopeaa ja asiallista. Näin on muissakin Rossoissa!”
“Yleisesti kaikki tuntui mukavalta.”
“Palvelu oli hyvää ja ruokakin maistui. Annokset olivat sopivan kokoisia”
“Asun itse kauempana, mutta Naantaliin mennessä ruokailen aina tässä... Suosittelen niille, jotka sinne päin suuntaavat.”
“Hyvä ruoka, palvelu ystävällistä, helppo tulla.”
“Menyn var bra, maten var god. Pojken på 3 år älskade er barnpizza (han äter annars knappt inget, nu åt han 3/4 av pizzan!) Det känns som att rätterna är gjorda av olika färdiga t.ex såsar eller andra halvfabrikat även om smaken är helt ok. Vet inte om det stämmer men i varje fall uppskattas det om maten görs med inhemska råvaror från början.”
“Tack, jätte nöjd!”
“Ruokailu tapahtui sujuvasti ja mieleiset ruuat löytyivät helposti.”
“Mukava perusravintola”
“Palvelu erittäin hyvää”
“Ruokalista epäsiisti, joten siitä miinukset”
“Ruoka ei maistunut niin hyvältä kuin odotin. Yleensä pidän kaikesta ruoasta ja varsinkin ravintolassa syödessäni.”
“10 annetaan harvon ettei pidot huonone??”
“Hyvä kokemus, hyvä ruoka ja palvelu, satuttiin olemaan paikalla vähemmän ruuhkaiseen aikaan”
“Kasvisruokavaihtoehtoja niukasti”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Muuten ok mutta tilasin itselleni pariloitua maksaa (kypsänä) oli kyllä liian kypsä vähän palanut reunoista ja kuiva”
“No en sellaiselle joka haluaa rauhaa, mutta se täytyy ottaa huomioon ravintolaa vaöitessa kyllä itse.”
“Ruoka on aina hyvää ja mukavasti erilaisia vaihtoehtoja moneen makuun. Arvostan myös sitä, että henkilökunnassa on myös kaiken ikäisiä ihmisiä.”
“Ei mitään hese ruokaa”
“Tarjoilija niisti nenänsä tiskin takana, pesi kyllä kädet sen jälkeen.”
“Ihan hyvä ravintola”
“Monien vuosien jälkeen söin Rossossa. Niin monet muistot palasivat mieleen, itse olin teininä joka vko vanhempieni kanssa Turun Rossossa syömässä. Joka perjantai, se oli meidän traditio vuosia. Nyt toin oman teinipoikani ensimmäistä kertaa teille, ja en voi muuta kuin kiittää. Harmi ettei Turussa enää Rossoa ole, Raisiossa ei tule käytyä kuin joskus. Muuten jatkaisin omieni kanssa tuota perjantai perinnettä aivan varmasti. Ihana että olette pitäneet perinteisestä konseptista kiinni ja samalla kuitenkin uudistuneet hyvällä maulla! Upeaa työtä, kiitos!”
“Liian vähän vegaanisia vaihtoehtoja, aina samat. Lapsille ei ollenkaan.”
“Vanha ruokalista oli parempi, viime käynnin tilaus oli todella surkea, pasta-annos oli todella mauton, vetinen, kastike todella mauton..kaikin puolin pettymys. Hiukan pelasti tarjoilijan hyvä ja ammattimainen palvelu.”
“Mukavaa henkilökunta ja Hyvää palvelua”
“Saimme hyvöt ruuat nopeasti vaikka ihmisiä oli kohtalaisen paljon syömässä. Ystävällinen kohtelu”
“Enkelt och snabbt och finns mat för hela familjen, skulle dock önska hälsosammare barnalternativ.”
“Ruoka oli ennen parempaa.”
“Tällä kertaa palvelu oli iloista, nopeaa ja moitteetonta ja mikä tärkeintä, tilattu ruoka tuli nopeasti ja maksamistakaan ei tarvinnut odotella.”
“Ruokailun jälkeen sain vatsavaivoja ja maustaminen oli epäonnistunut. Söin kasvispyörykät ja fenkolia. Lisäksi meiltä kävi kolme henkilöä kysymässä olemmeko valmiita vaikka söin vielä. Olemme kaikki normaaleita valkoihoisia suomalaisia ja oli vapaita pöytiä. Päätelmää itse. Tulospalvelu?”
“hyvät ruuat ja paikka sopiva.maksu toimitus mukava ei mitään ylimääräistä kyselyä ja poonustakin vielä”
“Tuli hyvä ja tervetullut fiilis. Ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti.”
“Turvallista Rosso-laatua, ystävällinen ja ruuhkaisesta ajankohdasta huolimatta nopea palvelu.”
“Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Kiitos heille täydestä työpanoksesta. Antipasto-lautanen muutettiin ruokavaliooni sopivaksi. Mahtavaa!”