SUOSITTU ROSSO KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista.

Löydät meidät Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs - tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Bra matställe om man är och shoppar på Mylly. Lätt att hitta parkeringsplats. Och finns lite olika matsorter passar bra till oss”
“Pizzan hinta/laatu ei ollut ihan kohdillaan. Aika vähän täytettä...”
“"Ruoka oli maukasta,palvelu sujui joustavasti"”
“ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi!”
“Perushyvä palvelu”
“"Rauhallinen paikka, hyvä ruoka."”
“Hyvä hinta-laatusuhde.”
“Ruoka oli hyvää ja sain tuunata ateriasta oman näköisen.”
“Mukava ja osaava henkilökunta”
“"Hyvää ruokaa, hyvää palvelua, kiva paikka."”
“Hyvä palvelu ja ruoka sekä otettu huomioon tämä korona-aika”
“Hyvä ruoka hyvä palvelu”
“Ei mitään moittimista”
“Ruoka oli maittavaa”
“.”
“Hinta / laatu / sijainti o.k”
“"Siisti ravintola, ruoka hyvää!"”
“"Hyvä ruoka, palvelu ja paikka"”
“Herkullista ruokaa.”
“Mukava paikka . Hyvä ruoka . Ystävällinen henkilökunta . Tilava ja mahtuu hyvin pöytään ei liian ahdas . ??”
“"Hyvä perus yleis ravintola. Näin korona aikaan toivoisin alkupala salaatin tulevan pöytään tarjoiltuna, eikä niin että kaikki kulkevat ilman maskeja salaattipöytään. Sekä ekaluokkalaistani ei huomioitu eikä peli silmää ollut tilanteessa jossa hän halusi viereisestä s-ketjun ravintolasta jäätelöä johon saisi itse valita lisukkeet. täten meiltä jäi jälkiruoka tilaamatta jos hänelle olisi suositeltu jotain annosta ja siihen mahdollisia lisukkeita olisimme kaikki kolme tilanneet jälkiruuat."”
“"Minulla on haastava ruokavalio (gluteeniton ja maidoton) ja sain helposti ja asiantuntevasti itselleni räätälöidyn ruoka-annoksen, joka oli erittäin hyvää. Myös tyttäreni, 13v., sai hyvää palvelua ja hienon annoksen, josta piti. Meille jäi hyvä mieli. Kiitos. =) "”
“"Pöytiin tarjoilu, joka on kauppakeskuksissa harvinaista. Rauhallinen tunnelma. Hyvä ruokalista. Ihanan erilainen alkusalaattibuffet. Takuuvarmasti hyvä ruoka lisukkeineen!"”
“"Lihassa oli vähän sattumia ja perunoissa runsaasti suolaa, siksi 8."”
“"Nopea, hyvä palvelu ja riittävän laaja ruokalista, josta kaikki löysivät mieleisensä annokset hyvin."”
“Kiva rauhallinen paikka”
“"Tulin tähän ravintolaan eräästä keskustassa olevasta ravintolasta, jossa minua/ seuruettani ei huomioitu enkä puolen tunnin odottelun jälkeenkään saanut palvelua enkä mitään huomiota henkilökunnan osalta. Tarjoilija oli ystävällinen, huomioiva ja ammattitaitoinen. Hän pelasti päivämme!"”
“Siisti paikka ja hyvää ruokaa”
“Kaikin puolin positiivinen kokemus”
“"Palvelu toimi ja pääruoka (pizza)oli hyvää, jälkiruoka pannacotta oli pettymys, pieni annos mistä jäi vähän einesmäinen maku. Ei ainakaan ihan tuore tuote. Otin itselleni sen pizzasetin (pizzaa niin paljon kuin jaksaa syödä+ tapaslautanen+pannacotta): tapaslautanen todella hyvä ja pizzakin maultaan mutta oli niin valtava ettei toista olisi millään jaksanut syödä. Olisin halunnut maistaa toistakin pizzaa mutta sehän on ”mahdottomuus” eikä tarjoilijan mukaan kukaan jaksa toista pizzaa. Mietin vaan onko tarjous ”syö niin monta pizzaa kuin jaksat” hieman harhaanjohtava? Ensimmäistä kertaa rossossa noin 15 vuoteen ja voisin tulla toistekin."”
“Mukava paikka”
“"Perusruoka ja ihan hyvä palvelu, mutta ei mitään ""erityistä"" asiakaskokemuksena. "”
“Yställistä palvelua ja ruoka oli hyvää.”
“Mylly ei sijaitse päivittäiseen toimintaalueseeni.”
“Ruokalistaan kaipaisin uudistuksia pitkästä aikaa”
“Ihan ok paikka käydä nopeasti syömässä.”
“"Noudin 2 pizaa mukaan, käytin mobiili tarjousta."”
“"Ihan ok paikka,paljon huonompiakin on."”
“"Ihan kohtuullinen ruoka, mutta pippuripihvi jonka söimme ei ihan vastannut odotuksia. Toinen asia perunavalikoima oli suppea."”
“"Monihaasteisena (valkosipuliallergia ja keliakia) perheenä olimme kokonaisuuteen kovin tyytyväisiä ja olemme jo kehuneet muille kuinka kiva paikka oli ja hyvää ruokaa saimme. Harvoin käymme, mutta Myllyn paras paikka meille!"”
“"Palvelu oli hyvää ja syntymäpäiviään viettävä nuori herra huomioitiin kivasti - kiitos siitä! Ruoka oli ihan hyvää. Istuimme loosissa ja taso niiden takana oli aivan pölyssä, mikä on tylsää näin korona-aikana. Käsidesiä oli kuitenkin hyvin tarjolla."”
“"Hyvää ruokaa, hyvä palvelu ja siisti ravintola "”
“Hyvä kokemus”
“"Jatkaa sama mallin, hyvä on! "”
“Hyvä ruoka ja mukava palvelu. Hyvin huomioitu nykyinen asiakasmäärärajoitus.”
“Rosso on erittäin toimiva ravintola lapsiperheelle.”
“Kaikki toimi!”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Ei mitään valittamista. Kaikki oli ok.”
“Suosittelisin todennäköisesti. Ruoka oli hyvää mutta se olisi ollut jopa vielä parempaa jos juomavesi ruokailun yhteydessä olisi ollut ilmaista/sisältynyt hintaan.”
“"Pizza hyvä, henkillökunta hyvä!"”
“Käynti oli odotetunlainen ja ruoka positiivinen yllätys.”
“"täydellinen keidas,saa keskustella rauhassa,salaattipöytä ihanan raikas(salaatit eivät yleensä ole suosikkejani)Odotan innolla seuraavaa kertaa⭐⭐⭐⭐⭐"”
“"Lisäjuoma tilausta ei koskaan tuotu, piti itse hakea tiskiltä"”
“kokemus oli mielyttävä”
“henkilokunta oli kohteliasta ja huomioi asiakkaan ja palvelu oli ripeää .Tuttava piirini suosii Rossoa”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.”
“hyvä perusravintola sekä kavereiden kesken että treffi-iltoihin ja hinnatkaan ei ole liian suuret.”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää!”
“"Nopeasti tuli ruoka, mikä lapsiperheelle sopii hyvin."”
“Palvelu oli hyvää ja asiallista. Salaatti pöytä oli puutteellinen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu riittävän nopeaa, sekä ystävällistä."”
“"Asiakaspalvelu oli aivan loistavaa, ja ruoka erittäin maistuvaa!"”
“Tällaisen pandemian aikana kun asiakkaita ei ollut tungokseen asti niin pientä hymyä / positiivisuutta ei ole koskaan liikaa. Muuten on asiallinen paikka.”
“Laskun saaminen kesti kauan.”
“"Hyvää ruokaa, ilmaiset parkkipaikat, henksu-ale - 25%, ei olla ikinä petytty! "”
“Taattua Rossoa. Hyvää ja maistuvaa ruokaa.”
“Hyvin hoidettu korona aikana”
“"Pizzapohja on niin hyvä, että Rossossa kannattaa tilata pizzaa. Sen sijaan oma kalliimpi ruokani, joka oli pasta savustetulla lohella ja katkaravuilla, ei oikein maistunut miltään. Pasta itsessään oli mauton ja jouduin lisäämään suolaa ja pippuria, omaan annokseeni olin siis pettynyt, joka oli hinnaltaan 16,50 €. Salaatti-/raastepöytää on varmaankin jossain vaiheessa supistettu, siellä olisi hyvä olla jokin ruokaisampikin salaatti mukana ja joku talonkastike (kartanonkastike-tyyppinen) mukana. Jos poikkeusaikana mahdollista niin pöytään tuotu leipä kuten patonki tai suolaleipä, jota taisi olla Martinassa joskus, voisi tässäkin toimia (heiltäkin harmiksi nyttemmin poistunut, naanleivän kaltainen rakenteeltaan ja merisuolaa pinnalla koristeena). Plussaa tosiaan pizzasta, olen aiemmin syönyt pizzan Rossossa ja nyt maiston palasen lapseni lautaselta. Pasta oli pettymys ja ehkä huonoin pasta mitä olen missään ravintolassa ikinä syönyt, pasta oli keitetty väärin eikä siinä ollut makua. Ainoa missä oli makua annoksessa oli savulohen tyypillinen maku. Katkaravutkin olisivat tarvinneet jotain muutakin kuin pelkän sulatuksen ja lisäämisen ruokaan."”
“Palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti. Paras ruokapaikka Myllyssä.”
“Ravintola huomioi myös yksilölliset tarpeet kuten vaikeasti vammaisen poikamme.hänen ruoka soseutettiin pyynnöstämme ja olivat erittäin huomioon ottavia.”
“Ruoka on hyvää ja annoskoko sopiva”
“Kaikki sujui jouhevasti ja annoksen koko hyvä.”
“Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilökunta.”