Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kolumbus Joensuu

 

 

 Joensuun Niinivaaran ostoskeskuksen kainalossa sijaitseva Kolumbus on sympaattinen   olohuoneravintola, jonka ilmapiiristä pitävät eritoten kaikenikäiset iloiset löytöretkeilijät. Kolumbus on   kuuluisa hyvästä palvelustaan mainioista oluistaan ja seurapeleistään. Ostosmatkan ohessa voi itse   kukin piipahtaa Kolumbuksessa lukemassa lehdet rentouttavan pehmeillä sohvilla.

 Kolumbus edustaa kaikella tapaa todella kestävää kehitystä, onhan sen sisustuksessakin käytetty   kierrätysmateriaaleja.

 Talon väki on sisustanut ravintolan uusiksi, perinteitä kunnioittaen! Nyt on tilaa missä istua ja nauttia!

 Nyt siis rohkeasti navigoi itsesi kohti Kolumbusta, jossa elämäsi retkeilyt odottaa.

Tervetuloa!

Ravintola Kolumbus puh. 010 762 3460

Ravintolapäällikkö Jani Tiainen, p. 010 762 3501, jani.tiainen@sok.fi.

Ravintola Aittaranta

Penttilän alue Pielisjoen varressa on ollut aina tärkeä osa Joensuuta. Omaleimainen käsityöläisalue on tuonut leivän monen kaupunkilaisen pöytään. Haluamme nyt lyödä oman leimamme Penttilään. Avasimme Ravintola Aittarannan, ravintolan, jossa reilu ruoka ja aidot maut ovat arvossaan. Isolla terassilla nautitaan auringosta läpi kesän sekä saunatiloissa vietetään kaveriporukoiden mutkattomat saunaillat.

Näin poikkeusaikana kun asiakaspaikkojamme on rajoitettu, suosittelemme tekemään meille pöytävarauksen, näin voit varmistaa, että meillä on juuri teille pöytä ravintolassamme varattuna. Kaikissa ravintoloissamme pidämme tarkkaan huolta turvaväleistä ja siisteydestä tehostetusti. Asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa nauttimaan turvallisesti!

Lisätietoja tiloistamme ja varaukset myyntipalvelumme kautta: sales.karelia@sokoshotels.fi tai +358 20 1234 660

 

Anna-Mari Summala, anna-mari.summala@sok.fi
ravintolapäällikkö

 

 

Tapahtumat
17.9.2021 perjantai

Petri NyGård

Las Palmas Kimmel

Itäranta 1, Joensuu
Petri Nygård Las Palmas Kimmelissä perjantaina 17.9. Avajaisviikonloppu!! Liput -> https://events.liveto.io/events/petri-nygard-1

18.9.2021 lauantai

Teflon Brothers

Las Palmas Kimmel

Itäranta 1, Joensuu
Teflon Brothers Las Palmasin avajaislauantaissa Kimmelissä!! Liput -> https://events.liveto.io/organizers/las-palmas-kimmel-pko

24.9.2021 perjantai

Waldo's People

Las Palmas Kimmel

Itäranta 1, Joensuu
Waldo's People Las Palmas Kimmelissä perjantaina 24.9.2021