Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siellä saa hyvää palvelua sekä löytyy sopiva nurkkaus jossa voi kuulumiset ystävän kanssa vaihtaa”
“Ihan ok ravintola. Lista ok.”
“"Rossossa on sopivan väljää, näin korona aikana. Tarjoilu pöytiin iso plussa. Oma ruokavalioni on aika rajoitettu, joten tämä lounas missä saa tehdä omat valinnat sopii minulle hyvin"”
“Hyvät pizzat”
“Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja paikka miellyttävä ja rauhallinen.”
“"Salaattipöytä hieman suppea. Annokset yleisesti ottaen hyvän makuisia, mutta hieman tylsiä. Varsinkin lisukkeisiin kaipaisin enemmän vaihtoehtoja ja kasviksia. Helppo ravintola vierailla lasten kanssa."”
“Personalen professionell och vänlig”
“Kaikki sujui todella hyvin”
“"Personalen vänlig, restaurangen har bra läge"”
“Rosso on siisti kivasti sisustettu ja väljä näin korona-aikana Ruuan taso on hyvä.”
“Rauhallinen siisti paikka”
“Lapsiperheelle hyvä koska leikkimieliset ja menussa tehtäviä. Ruoka kohtuu hintaista ja maistuvaa.”
“"Istumapaikka rauhaton, ""käytävällä"", ohi kulki porukkaa vessaan"”
“Hyvää ruokaa ja hyvää leikkipaikka lapsille”
“"Kaikki toimii, kiva kun mobiilissa tarjouksia. "”
“Pizzat loistavia.itseä yleensä ärsyttää.kun tarjoilua aina kysyy maistuuko kesken ruokailun.ei kuulosta luontevalta”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Hyvä palvelu”
“"Aina hyvä kokemus, ei heittelehti laatu"”
“Ravintola miljöö oli mukava. Ainoa negatiivinen asia salaattipöytä oli tosi ankea tarjoilun suhteen”
“Aina olen saanut erittäin hyvää palvelua ja ruoka on aseteltu kauniisti lautaselle ja se on ollut nautinnolisen hyvää. Juomat ovat myös olleet ensilupkkaisia. Viimeksi vaimoni hukkasi kultaisen ristin paikalle jossa olimme ja minulle soitettiin siitä kotiin. Tästä erikois maininta henkilökunnalle. KIITOS.”
“Valikoima riittävä ja palvelu super”
“Ruokalista on valitettavasti mennyt huonompaan suuntaan... Salaattipöytä edelleen plussaa. Helppoa ruokailua perheen kanssa.”
“"Tilattiin kaksi pitsaa ja molemmat olivat vääriä, kun ne tuli pöytään. Jouduttiin odottamaan oikeiden valmistumista."”
“"Bra och snabb service. Maten (pizzan) var dock av det simplaste slaget (kunde vara lite mer innovativ med presentationen och kryddningen). Tråkigt med de bortplockade leksakerna i lekhörnan, men i nuläget är det förståeligt. Toaletten kunde kanske utrustas med extra blöjor och wipes samt plastpåsar ifall det blir bajskatastrof. Det är lite svårt att tvätta barnets rumpa då kranen är automatisk."”
“Varma vaihtoehto ??”
“Aina voi parantaa”
“Paras ravintolakokemus pitkiin aikoihin”
“"Pizza oli hyvää, ja hyvä tarjous "”
“Helpossa ja selkeä lokaatio - autolla pääsemisen kannalta. Tilava ravintola jonka ansiosta sai sopivasti yksityisyyttä.”
“Rosso toimii aina”
“"Minä tilasin fungi-pastaannoksen. Oli ihan hyvä mutta mielestäni säilyke-herkkusienet kuuluu ainoastaan kotiin ja retkeilyyn, ei ravintolaan. Annokseni olisi maistunut paljon paremmalta jos herkkusienet olisivat olleet tuoreita eikä säilykepurkista...Yleensä kysyn ennen kun tilaan että ettehän käytä säilyke-sieniä mutta nyt unohdin. Menussa voisi lukea""käytämme säilyke-sieniä"" niin ei tulisi tilattua sitä turhaan."”
“"Ihan mukava paikka, ei liian hieno eikä liian arkinenkaan. "”
“loistava palvelu”
“mututuntuma”
“"Sijainti hyvä, ruoka maittavaa, tilavaa eli siksi miellyttää"”
“"Ruoka ja palvelu hyvää, sisustus valitettavasti mauton ja yliampuva, valaistus saisi olla hämärämpi"”
“mukava ravintola ja kiva henkilökunta! hinta-laatusuhde oli hyvä!”
“On helppo käydä lasten kanssa.”
“"Perus siisti, mukava henkilökunta, aina varma Rosso. "”
“Todella hyvä ruoka. Rauhallista.”
“"Riippuu mitä hakee. Jos oikeaa illallista miettii, en ehkä tulisi Rossoon, mutta lounaalla pizza oli aivan erinomainen, tosin ei järin edullinen. Ajattelen että kyse on ruokailupaikasta enemmän kuin varsinaisesta ravintolasta, ja siksi ehkä vain tuo kahdeksan. "”
“Edullinen italialais ruokapaikka.suht nopeeta toimintaa.”
“Hyvä ruoka ja rento tunnelma”
“"Ystävällinen henkilökunta oli heti hymyilevänä vastaanottamassa. Tilaa oli hyvin ja ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää, lempiannokseni lohi, jonka otan aina, koska se on parasta missään. Myös alkupalaT ja jälkkäri olivat hyvät. Myös perheen ruoat olivat maittavat. Koko asioi noista jäi hyvä mieli. "”
“"Muuten suosittelisin lämpimästi koska ruoka oli hyvää, mutta palvelua ja ruokaa joutui odottamaan pitkään ilmeisesti henkilökunnan vähyydestä johtuen."”
“Ruoka on hyvää ja palvelu erinomaista.”
“"Siisti ravintola, jossa sain miellyttävää palvelua"”
“mukava ja miellyttävä... hvä ruoka”
“Ei mitään moitittavaa!”
“Gluteenittomat pizzat”
“Menun kaikki ruoat maistuivat hyvin ja ravintolassa oli mukava miljöö eikä liikaa ihmisiä.”
“Porvoon Rossossa on aina kiva käydä. Hyvää ruokaa ja juomaa sekä ihana henkilökunta”
“Minulla on ketogeeninen ruokavalio. Listalta oli helppo löytää ruokavaliooni sopivaa vähähiilihydraattista syötävää.”
“"Olen suositellut/tulen suosittelemaan. Ystävä porukka odottaa koska korona loppuu. Useammankin ryhmän kanssa valintamme on Porvoon Rosso. Erityiskiitos korona ajan toiminnasta, hyvin järjestetty."”
“"Hyvä ruoka, hyvä asiakaspalvelu, uusi kokki onnistui työssään hyvin. Kiitos! Tullaan taas uudestaan!"”
“Ravintolassa on mukavasti tilaa. Välit huomioitiin.”
“Rosso on varma valinta aina kun mieli tekee herkutella. En ole koskaan saanut huonoa ruokaa siellä.”
“Kiva paikka”
“"Ravintola oli ainakin silloin rauhallinen ja siellä noudatettiin tämän hetkisiä ohjeita koronan suhteen. Tarjoilija oli oikein palvelualtis, jopa hieman liikaakin, mutta hän on nuori henkilö ja innokkuus vaihtuu ammatilliseen rauhallisuuteen aikanaan. Iloinen ihminen ??"”
“ruoka oli todella maukasta ja tarjoilija mukava”
“ei mitenkään ihmeellinen mutta kaupungin paras pizzeria”
“"Ravintolassa oli erittäin hyvin huomioitu koronavirustilanne. Pöytien välissä oli runsaasti etäisyyttä. Tarjoilijat käyttivät maskia, mutta kokki ei ja tämä ihmetytti. Ravintola vaikutti hyvin siistiltä ja ruoka oli maukasta!"”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Pääruokien maku ei miellyttänyt. Kanapasta oli mauoton. Kanakuutiot maistuivat teollisilta. Alkuruoka ja salaatti oli hyvää.”
“"Ruoka hyvää, tarjoilu/palvelu ei hintaan nähden erikoista. Aterimet pitää itse kaivaa purkista, pöytään tuotua vettä ei kaadeta laseihin, tarjoilija voisi astiat hakiessa samantien kysyä otetaanko muuta tai halutaanko lasku."”
“"Lounas hyvää. Palvelu ystävällistä,rauhallinen tunnelma"”
“Hyvä palvelu ja ruoka&juoma”
“"Siisti ravintola, kaikki sujui hyvin."”
“"Olen ollut Porvoon Rosson asiakas yli 30 vuotta! On harvinaista, että ravintola kykenee säilyttämään viihtyisyytensä ja ”helppo tulla ja olla” fiiliksensä vuodesta toiseen. Välillä harmittaa, että ihanat, pitkään olleet työntekijät lähtee, mutta sellaista se on. Palvelun taso on kuitenkin säilynyt. Ja ruoka on konstailemattoman hyvää! "”
“Ainoa miinus salaattipöytä oli elahtaneen näköinen”