Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Chico's Jumbo
Jenkkiaksentilla juuriaan unohtamatta
 
Vuonna 1991 perustettu Chico's on vuosien myötä muuttunut paljon, mutta se ei ole milloinkaan unohtanut juuriaan. Makumatka Pohjois-Amerikan ja Meksikon rajan kautta on päätynyt aurinkoiseen Kaliforniaan ja texmex on saanut uutta twistiä fresh mexican -annoksina. 
 
Nykyään meidät tunnetaan varsinkin huippuherkullisista burgereista, joissa käytämme helsinkiläisen Lihakauppa Roslundin 100% kotimaista naudanlihaa. Tätä päivää ovat myös tuoreet ja raikkaat kasvis- ja vegaaniruoat, joista olemme erityisen ylpeitä. Kaikki annoksemme tarjoillaan omalla salaisella mausteellamme: rennolla fiiliksellä. 
Coffee House Jumbo, Vantaa

Coffee House on enemmän kuin kahvila

Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi ja ykkösvalinta päiväkahville! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Sekä oma Momento-espressomme että toinen myymämme kahvi, Brazil, ovat UTZ-sertifioituja. Ne tuotetaan luontoa kunnioittaen ja ihmisistä huolehtien.

Tapahtumat
livenä klubi korona
27.10.2017 perjantai

Jaska & Matti Koronassa pe 27.10.!

Korona

Rantakatu 5, Järvenpää
Rockatalo Presents: Livenä Klubi, vapaa pääsy!

iholla-ilta korona
3.11.2017 perjantai

Sir Elwood Duo Koronassa pe 3.11.!

Korona

Rantakatu 5, Järvenpää
Rockatalo Presents: IHOLLA-ILTA! Liput omistajille S-Etukortilla 5 € (norm. 6 €).

livenä klubi korona
10.11.2017 perjantai

Samuli Federley Duo pe 10.11.!

Korona

Rantakatu 5, Järvenpää
Rockatalo Presents: Livenä Klubi, vapaa pääsy!