Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
VENN Helsinki
Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä, Helsingin ytimessä.
Plaza Restaurant

Entisenä SOK:n pääkonttorina rakennuksessa on vastattu aikoinaan siitä, että maakuntien laadukkaimmat tuotteet löysivät tiensä kotimaisiin ruokapöytiin. Samaa ajatusta toteuttaa nyt Plaza Restaurant, joka tarjoilee pohjolan ruokaperinteen klassikoita modernilla twistillä.

Viimeistelty aistielämys tarjoillaan ainutlaatuisessa historiallisessa miljöössä, vanhassa pääkonttorin näyttelyhallissa. Aamuisin ravintolan tiloissa tarjoillaan kaikkia aisteja hivelevä Super Breakfast -buffet, jolla käynnistät päiväsi ylellisesti. Aulan urbaani baari palvelee ympäri vuorokauden ja siellä nautit suosittuja juomia ja pikkuherkkuja trendikkäässä ilmapiirissä. Kesän paras paikka on Plazan terassi, jolla voit nauttia virkistävän drinkin rauhassa kaupungin kiireistä. Plaza Restaurantissa järjestät juhlat jopa 800 hengelle!

Ravintolan yhteydessä oleva Juhonsali on puolestaan upea ja monipuolinen illanviettopaikka yksityistilaisuuksiin jopa 150 henkilölle.

Tällaisia puitteita et löydä muualta Helsingin keskustasta!

Kysy myös kokous- ja tapahtumapalveluistamme! Katso lisää Restauran Plaza Meetings & Events kotisivuilta.

 

Tapahtumat
Mummotunnelin kesän keikat
18.7.2018 keskiviikko

ABBA NIGHT – MIA HAFREN, VALLU LUKKA & GROOVE PRESIDENT

Raffaellon Terassi

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Mamma Mia -musikaalin innoittamana Mummotunneli goes Abba!

VENNsday on viikon paras päivä!
18.7.2018 keskiviikko

VENNsday korkkaa naistenpäivän

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Yksi Riikalle, toinen Sallalle, kolmas Marketalle, neljäs Jonnalle, viides Leenalle, kuudes Oilille, seitsemäs Kiialle ja kahdeksas ihan omaksi iloksi!

Mummotunnelin kesän keikat
19.7.2018 torstai

Mummotunnelissa keikalla: KUUMA

Raffaellon Terassi

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
KUUMA on bändi, jonka energia nostaa bileiden lämpötilan kattoon.