Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

 
Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.02.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava ja palvelualtis henkilökunta - vaivaton ja nopea tapa ruokailla”
“Kohtuullinen valikoima ruokaa. Hyvä poiketa kauppareissun yhteydessä.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Lapset tykkää erityisen paljon jälkiruokapöydästä.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja suuri valikoima buffetissa!”
“Hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta ?? Ruoka on joka kerta ollut oikeen hyvää ja maittavaa ❤ Joka kerta kun tullaan Poriin niin käymme teillä syömässä ??”
“Ihana ja palvelualtis henkilökunta! Kiitos!”
“Ruoka oli hyvää”
“En ole käynyt kahvilassa,vaan lounaalla.Siellä kaikki ok.”
“Ihan mukava paikka ja hyvä ruoka”
“AINA ON HYVÄ JA YSTÄVÄLLINEN PALVELU JA RUOKA ON HYVÄÄ JA MAITTAVAA JA MONIPUOLISTA JA KAUNIISTI LAITETTU TARJOLLE”
“Syömiset ja kauppareissu samalla kertaa”
“Hyvä ruoka ja kohtuu hintainen. Ystävällinen palvelu ja paikka on viihtyisä”
“Ruoka oli todella hyvää, laatu ei kärsinyt edes kovasta asiakasruuhkasta. Ruokia oli koko ajan tarjolla monipuolisesti ja riittävästi. Ja ruuhkasta huolimatta ruokapaikan yleisilme pysyi siistinä.”
“Tultiin syömään saatiin mitä haluttiin palvelu oli erittäin hyvää ja iloista”
“Ihan ok perusruokaa, sopii varsinkin lapsiperheille.”
“Hyvää monipuolista pitsaa ja salaattia. Muu ruoka ei niin hääviä. Jälkiruokapöytä muksujen jäljiltä yleensä, kun pommi olisi räjähtänyt. Henkilökunta erittäin mukavaa ja ystävällistä sekä avuliasta.”
“Todella hyvä, että sai tilattua etukäteen pizzat. Ei tarvinnut odottaa, vaan sai vaan nopeasti noutaa tilatut tuotteet.”
“Hyvää ruokaa ja juomaa yllin kyllin”
“Monipuolinen ruokavalikoima, esim. salaatteja ym. kasviksia.”
“Nopea palvelu”
“Ruoka oli hyvää, mutta palvelu aika hidasta”
“Käyn silloin tällöin poikani kanssa kauppareissun yhteydessä ja pidän henkilökohtaisesti esim siitä että useimmiten joku iloinen asiakas palvelija tervehtii kun tulemme paikalle. Hienoa toimintaa.”
“Ruoka on perushyvää, salaattipöytä monipuolinen. Asiointi on helppoa ja nopeaa.”
“Ihan Ok. Peruslounaspaikka.”
“Ruoka on hintaansa nähden hyvää ja monipuolista. Salaattipöytä on ehdoton. Juomavalikoimana voisi olla vielä mehu lisäksi ja lapsille sopivia mukeja tai pillimukeja”
“Ihan hyvä paikka ja pizzat on hyviä”
“Matka Poriin on hieman liikaa ystävilleni.”
“Ei huonoa sanottavaa.”
“Pöydissä ruuan tähteitä, sekä lattialla”
“Hyvää ruokaa ja kiva henkilökunta. Ottavat lapset hienosti huomioon”
“Kassalla iloinen myyjä, paikka siisti. Salaattivalikoima parantunut ja ruoka hyvää, olivat kauniisti esillä. Toimivuus oli joustavaa ja hyvää.”
“Ruoka maistuvaa”
“Sillä oli asiointi sujuvaa ja ruoka oli monipuolista”
“Kaikki oli ihan hyvää, mutta en kuitenkaan kokenut mitään kulinaarisia tai tunnelmallisia huippuhetkiä. Mutta siis ei mitään valittamista.”
“Hyvä ruoka ja palvelu on parasta.”
“Mukava ja viihtyisä”
“Olen jo aiemminkin suositellut.”
“Täyttä kymppiä ei saa, koska keliaakikon ei ole mahdollista syödä kaikkia ruokia. Jälkiruokapöydästä laskutettiin täysi hinta vaikka ei pystynyt ottamaan kuin jäätelöä ilman lisukkeita.”
“Kaikki sujui hyvin eli suosittelisin.”
“No ei nämä nyt mitään artesaanipizzoja ole, perusbulkkia. Käykääpä vaikka verrokkina Harjavallan mestaripizzassa tai Nuovossa Porissa. Mutta tarviiko ollakaan tuohon rahaan. sama pätee kaikiin tuotteisiin.”
“Riippuu kaverista. Jos kaverilla on kova nälkä, ja halu syödä pizzaa, on 'Syö niin kauan kuin olet täynnä'-ajatus sopiva. Jos tarve on saada muuta kuin pizzaa, niin salaattipöytä pelkästään jättää vähän kylmäksi. Houkuttelevia vaihtoehtoja ei ainakaan viimeksi ollut niin paljon, että pelkkä salaattipöytä olisi tullut kyseeseen. Maullisesti pizza ei pärjännyt harvakseltaan käyttämieni yksittäisten pizzerioiden tasolle, ja en ymmärtänyt kokeilla omia vaihtoehtoja, kun tulin täyteen maistettuani jokaista valmiina ollutta vaihtoehtoa. Jotkut olivat itselleni mielenkiintoisia vaihteluita. Pizzoja ei voi sanoa pahoiksi, niistä vain jäi vähän tunne, että jotain puuttuu. Liekö jauhoja olleen liikaa täytteeseen nähden tai jotain muuta. Edellisestä käynnistäni on yli vuosi aikaa(asuin muualla), joten en osaa verrata kokemuksia, kun olin liikkeessä kuin ensimmäistä kertaa asiodessani. Ehkä seuraavalla kerralla kokeilen pelkkää jäätelö versiota, joka nyt jäi kokeilematta. Kilpailjaanne en osaa makua verrata, kun en ole käynyt yli 10 vuoteen. Katson ruokapuolta ehkä lähempänä kesää uudestaa, tai nälän mukaan. Kotiruokatyyppisempi ruoka on ehkä yleensäkin enemmän makuuni.”
“Juoma oli hyvää, ruoka ja salaatit olivat hyviä. Lämpimän ruoan esillepano voisi olla vähän siistimpi. Pitsa-alue toisinaan ei niin siisti, mutta ymmärtäähän sen kun ihmiset hakevat pitsapaloja koko ajan.”
“Maistuvat, runsaat ja terveelliset salaatit ja oli nautinto saada syödä kivassa ympäristössä rauhassa.”
“Pizzat oli maultaan parempia ja rapeampia kuin muistin. Resepti muuttunut ehkä edelliskerran jälkeen.”
“Lähellä. Ei ole kaikkein edullisin. Aika usein lounasaikaan ruuhkainen. Olen eläkeläinen niin en ole pakotettu käymään ruuhkaiseen lounasaikaan. Ruoka aina ollut maukasta.”
“Mukava valikoima lounaaseen kuuluvia lämpimiä ruokia ja salaatteja.”
“Hyvä hinta-laatusuhde, jokaiselle jotakin”
“Tuotteet maistuvia, ystävällinen henkilökunta. Siisti ympäristö.”
“??????”
“Henkilökunta oli ystävällistä. Salaattipöytä oli hyvä ja runsas. Henkilökunnalla oli hieman kiire ja esim. pizzoja sai odottaa. Se ei kuitenkan ollut heidän vika. Olisi saanut olla enemmän henkilökuntaa töissä.”
“Hintataso hieman korkea”
“Kävin hakemassa pizzaa kotiin joten en osaa arvostella buffaa. Pizza kuitenkin hyvää ja riittävän kokoinen.”
“Ruoka oli ennen parempaa”
“Aidosti ystävällinen henkilökunta. Todella hyvä ja kattava ruoka.”
“Toisinaan Presson kahvilassa on töissä sellaisia työntekijöitä, jotka eivät ole kovin iloisen oloisia ja vastaanottavaisia. Jos tällainen työntekijä on töissä, niin emme tule kahvilaan ollenkaan. Muutoin kahvilan tarjonta on hyvää ja kaikille löytyy jotain. Enemmän kaipaisimme myös edullisempia tuotteita tarjolle, jotta myös pienemmän budjetin kahvilakävijöillä olisi myös mahdollisuus nauttia kahvilan herkuista ja tunnelmasta. Buffassa ja Hesburgerissa asioimme mielellämme.”
“No mielelläni söisin vähän terveellisemmin ja toivoisin runsaampaa valikoimaa.”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka! Siisti ja tilava paikka!”
“Tuotteet hyviä ja tuoreita.”
“Kaikki toimi hyvin, henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista sekä ruoka oli hyvää”
“Kaikki oli hyvin ja ruoka maistuvaa. Pöydät olivat siistit”
“Esim. itsellä keliakia ja erityisruokavalio, mutta lähes kaikki ruuat olivat gluteenittomia ja parasta on että saa myös maistuvaa gluteenitonta pizzaa jonka pohjakin on käsittääkseni siellä itse tehtyä. Myös lapsilla oli hauskaa ja varsinkin buffan jälkkäripuoli kiinnosti heitä kovasti.”
“Perusruokaa nopeasti ja edullisesti.”
“Mukava,viihtyisä, hyvä ruoka, siisteys, mukava henkilökunta!”
“Parhaat pizzat porissa!!”
“Hyvää ruokaa, voin suositella.”
“Oli siistiä, turvavälit ok, ruokaa oli ja hyvää. Hyvä istua.”
“Monipuolinen ja helppo valinta, josta löytyy kaikille jotakin”
“Aurinkoinen asiakaspalvelu. Hyvä hinta-laatu -suhde. Jokaiselle jotakin -paljon herkullisia vaihtoehtoja. Tilaa ja väljyyttä.”
“Kaikki toimi hyvin. Minua tervehdittiin ystävällisesti, ruokaa oli tarpeeksi, se oli maistuvaa ja kauniisti esillä. Salaattipöydästä iso +! ??”
“Erinomainen hinta-laatusuhde, fiksusti toteutettu salaattipöytä”
“Valikoima oli niukka. Asiakaspalvelu 10”
“Liian vähän vaihtelua salaattipöydässä sekä lämmin ruoka pitäisi olla kauniisti tarjolla koko lounasajan. Usein on vain lätkästy loppuruoat toistensa päälle. Ei tee mieli ottaa. En halua myöskään ottaa salaattipöydästä, jos on epäsiistiä ja kastikkeet loppu. Pizzaa jos tilaa kotiin vietäväksi, se on Ok.”
“Hinta laatusuhde kohdillaan, siisti paikka. Henkilökunta luonnikasta”
“Mielestäni ruoka buffassa on monipuolista ja hinta laatusuhteeltaan erittäin hyvää”
“Kokemus oli ihan mukava. Ei mitenkään erikoisen hyvä mutta ei huonokaan”
“Hyvä palvelu”
“Oli mukavaa ja miellyttävä käydä, mutta osa ruuista taisi olla jo liian kauan esillä. Muunmuassa hodari sämpylät olivat aivan kovia jo. Muuten oli todella monipuolista ja hyvää ruokaa.”
“Monipuolista ruokaa seisovassa pöydässä jossa jokaiselle jotain ??”
“Kaikki toimi hyvin ja henkilökunta priimaa.”
“Ruoka oli hyvää mutta taas kerran henkilökunta vei voiton. Asiakaspalvelija hymyili ja oli kohtelias, eikä se tuntunut teeskennellyltä. Tuli hyvä fiilis kun kerran saa jostain saa hyvän safkan ja hyvän palvelun, monessa paikassa se ei onnistu. Tämänpäiväisen asiakaspalvelijan ansiosta tulen vaimoni kanssa teille syömään ensi kerrallakin kun taas tullaan poriin hakeen koiranruokaa sun muuta. Kiitos Buffan henkilökunnalle taas kerran.”
“Löytyy jokaiselle perheenjäsenelle jotakin”
“Ystävällinen palvelu, kerrottiin vaihtoehto,”
“Mukava paikka, hyvä ruoka”
“Tilava Ravintola ja hyvää pizzaa”
“Kiitos”
“Kaikki toimi hyvin ja buffa oli minipuolinen”
“On niin tunnettu paikka, ettei paljon tarvi suositella. Hyvä salaattipöytä ja hyvät pizzat.”
“Tilaamani pizza oli erinomainen. Asun Orimattilassa mutta aina kun käyn Porissa ja harkitsemme pizzaa se haetaan täältä.”
“Maittava ruoka, tyylikäs ravintola ja loistava jälkkäripöytä.”
“Helppo, sujuva, monipuolinen ja tosi hyvä salaattipöytä”
“Hyvä salaattipöytä”
“Hyvä ruoka ja sujuva palvelu.”
“Enemmän porukkaa olisi ollut ongelma. Nyt kaikilla omat paikat- turvaväli ok.”
“Ihan ok, mun suosituksesta on nyttenkin aina käyty. Ruokaa saa mihin aikaan vaan, niin se on erittäin hyvä. Ruoka enimmäkseen hyvää.”
“Kaikki oli täydellistä”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka . Lapsikin tykkää kun usein pizzantekijä kysyy millaista pizzaa tehtäisiin??, se on mukava juttu!”
“Törkeen hyvä pizza!”
“Hyvä paikka kauppareissun yhteydessä”
“Buffassa saa aina hyvää palvelua ja pizzat varsinkin ovat todella maittavia.”
“Arvosanaa huonontaa punasipulin laitto moneen paikkaan sekä huono meksikolaisten kastike”
“hintalaatusuhde kohdallaan”
“Hienot tilat, wc tilat olivat siistit, ruoka maistuvaa.”
“Nopea lonastuokio”
“Hyvät pizzat”
“Ruoka on hyvää ja palvelu pelaa.”
“Saimme todella hyvää asiakaspalvelua ja asioinnista jäi todella positiivinen kokemus. Annoinkin palautteen myös suoraan henkilökunnalle, koska positiivista palautetta taitaa nykyään saada liian harvoin.”
“Ruoka oli hyvää ja monipuolista.”
“Ok paikka.”
“Hyvää arkiruokaa”
“Hyvät pitsat ja mukava buffet. Ravintolassa on tilaa eikä ole ahdasta.”
“Ruokailemaan on helppo tulla, ruoka on hyvää ja tuoretta.”
“Nopeasti hyvää vatsa täyteen??”
“Edullinen, hyvä ruoka, kauppareissulla helppo poiketa”