Ravintolamme on suljettu toistaiseksi 25.3. alkaen sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen.

Löydät läheltämme mm. seuraavat auki olevat ravintolat: AmarilloPizza & Buffa Mikkola

 

Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,3)
Lapset (2,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Fafa's Porissa on hyvä valikoima myös kasvissyöjille, annokset ovat sopivan kokoisia ja maukkaita. Ainoana miinuksena Fafasin oma limonaadi toisiaan melko vetistä. Kaikin puolin viihtyisä paikka!”
“Ruoka oli hyvää ja täyttävää. Palvelu oli ystävällistä.”
“Asiantuntemus sai siksi keskinkertaisen arvostelun, että ei osattu sanoa suoralta kädeltä onko feta laktoositonta.”
“Lounas aika. yksi kassalla ja yksi teki. Kassalla höpöteltiin liian kauan asiakkaiden kanssa joka johti siihen että 4 hengen porukassa muut oli jo syönyt kun sain oman ruokani. 3 kaveria tilasi ennen. siihen väliin ehti tulee 2 muuta asiakasta ennen kun sain tilattua omani. Kiva kun jututstellaan mutta kun näki että on jonoa, pitäisi asioinnin olla sujuvampaa”
“Kaikki sujui loistavasti, ruoka maukasta.”
“??”
“Ruoka oli äärimmäisen hyvää ja työntekijät hallitsivat asiakaspalvelun hyvin sekä olivat iloisia ja ammattitaitoisia”
“Hyviä tuotteita”
“Mukava henkilökunta ja hyvä sijainti”
“Jäin kaipaamaan maustamatonta kivennennäisvettä.”
“Hinta on korkea, mutta annokset hyviä.”
“Ruoka oli hyvää ja erilaista verrattuna muihin ravintoloihin.”
“Loistava ruoka, ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka hyvää, joten voisin suositella”
“Maukkaampaa kasvisruokaa muissa lounaspaikoissa”
“Kävin viime sunnuntaina (9.2.) klo 18 aikoihin tilaamassa ruokaa kotiin pitkän työpäivän jälkeen. Olin aivan hukassa mitä tilaisin, ja kassalla ollut nuori työntekijä osasi hienosti suositella eri tuotteita. Harmittelin juuri tänään puolisolleni, kun en ottanutkaan kuittia, koska olisin halunnut antaa jälkikäteen palautetta hänen esimerkillisestä asiakaspalvelusta. Sitten tulikin tämä tyytyväisyyskysely. Toivottavasti palaute tulee perille :)”
“Toisinaan Fafasin annokset ovat kuivia. Pita-annokset (falafelit kuivia, ei siis vain Fafasin vaan yleisesti ruoka joka kaipaa kastiketta) kaipaisivat kastiketta enemmän tai ainakin jollain toisella tapaa sijoittamalla, ettei ensimmäisillä haukkauksilla mene kaikki hyvät sörsselit ja loppu on kuivaa pitaa ja ehkä jäävuorisalaattia”
“Mielestäni porin Fafas ei ole samalla tasolla muiden fafas ravintoloiden kanssa. Olen asioinut tampereella ja Turussa ja siellä pita-annokset ovat paljon isompia ja runsaampia. Niissä on myös kastikkeita runsaammin.”
“Otin tilauksen mukaani, ja perillä huomasin että oli väärä tuote”
“Hyvää pikaruokaa ees pikkusen terveellisemmällä ajatuksella. Henkilökunta iloista ja ammattitaitoista. Meidän kohdalle kassalla oli harjoittelija/vasta aloittanut ja hän hoisin hommansa loistavasti. Ja apua tarvittaessa hänen työkaverit tuntuivat ystävällisiltä auttaessaan. Jäi kiva olo asioinnista. Plus se teidän lemonade on taivaallista!”
“Monet ystäväni suosivat kasvisruokaa, joten Fafas on todella hyvä valinta silloin. Terveellistä 'pikaruokaa', ja maukasta.”
“Hyvin vegaani/kasvisvahtoehtoja ja maistuva ruoka”
“Ihan ok paikka”
“Pikaruokavaihtoehdoksi terveellisempi mitä hamppari paikat.. sellanen kiva vaihtoehto mennä syömään..”
“Ruoka oli hyvää!”
“Ruoka ja palvelu oli todella hyvää. Jopa asiakkaanne ovat parhaita. Vierailimme miehen ja 1,5v taaperon kanssa fafasissa ja taaperoni oli nälkäinen, hän kävi toistuvasti tuijottelemassa yhtä miestä kun tämä söi, juttelimme miehen kanssa niitä näitä ja yhtäkkiä hän nosti poikamme polvelleen ja antoi tämän haukata pitaansa (sellaisesta kulmasta josta ei itse ollut syönyt) se oli hauska ja jotenkin hyvä fiilis jäi siitä että tuollaisia ihmisiä on vielä olemassa jotka ei mulkoile lapsia vihaisena ravintolassa. Toivottavasti fafa'sin taival porissa on pitkä. Ihana saada fafa's tänne poriinkin. Hyvää kevättä!”
“ruoka hyvää”
“Hyvää ruokaa. Viihtyisä paikka. Hyvä vaihtoehto pikaruokailupaikoille.”
“Mukava henkilökunta ja ruoka oli hyvää”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Paikka on tervetulleen erilainen Porin ravintolatarjontaan. Ruoka oli hyvää”
“Kiva henkilökunta”