Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja maukasta, myyjä oli mukava ja ehdotteli eri vaihtoehtoja. Ruuat otettiin mukaan ja pakkauksista löytyi kivat viestit jotka piristi.”
“Hyvä lounaskokemus, luultiin että on pelkkää kasvisruokaa, mutta löytyi vaikka mitä. Viihtyisä ympäristö.”
“Siisti ja rauhallinen paikka, ruoka oli hyvää ja täyttävää”
“Ihan kaikille ruokavaihtoehdot ei sovi”
“Ruoka oli hyvää ja työntekijä ehdotti , että laittaa vain vähän chiliä jos en pidä kovin voimakkaasta.”
“Ystävällistä ja iloista palvelua !”
“Olen jo monille suositellut.??”
“Hyvä, mutta hintava opiskelijalle”
“Hyvää asiakaspalvelua”
“Jos haluaa nopeasti ruoan ja syödä kevyesti on hyvä paikka. kevyesti niin että vatsa täyttyi kyllä hyvin.”
“Bataattiranskalaiset maistuivat mainiosti, mutta itse falafel & hummus -pita ei juuri maistunut miltään, vaikkakin poisti nälän kokonsa ja sisältönsä puolesta. Ehkä jossain kohtaa kokeilen alennuskupongin kera versiota, joka sisältää naudanlihaa, sillä vegeversio jätti mauttoman kokemuksen.”
“Ruoka oli maistuvaa”
“Todella hyvää”
“Hyvää ruokaa.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoat erikoisuuksia minun ikäryhmälleni”
“Matka ysiin on vielä. Asiakkaan ohjaaminen (kun kyse ensimmäistä kertaa asioivasta) pitäisi olla luonteva osa asiakaspalvelua. Kohtelias neuvo, että ateriaimet löytyvät tuolta ja juomat tuolta, antaa asiakkalle turvallisuuden tunteen. Asiakashan haluaa toimia oikein. Nyt piti itse huomata mitä puuttuu ja löytää mistä se löytyy”
“Hyvät sapuskat ja iloinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Ravintola”sali” vähän kolkohko, pääasia, että siisti kuitenkin.”
“Palvelu ja tuotekonsepti toimii.”
“Kiva nopean ruuan paikka. Mutta kestää kun ei ole ennen käynyt. Paljon vaihtoehtoja joista ei tiedä. Olisi ehkä hyvä jos henkilökunta voisi selittää mistä on kyse.”
“Hyvä ruoka, kiva paikka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Perusvarma paikka, ruoka oli ehkä vähän mauton aiempaan verrattuna. Suosittelisin kuitenkin.”
“Palvelu oli hyvää, mutta tarvittavan ripeää. Ainut miinus tulee ehkä tilan sijoittelusta, hyvin pieni tila, johon kalusteet eivät tuntuneet oikein sopivan. Sekä tiskin luukku oli aika pieni ja sekava, mieleen jäi, että joka suuntaan oli jotain graafista elementtiä.”
“Ei ollut ruuhkaa, ruoan sai nopeasti ja se oli hyvää (falafel-pita).”
“Ei huonoa sanottavaa paikasta, jokaiselle löytyy jotain ja palvelu on hyvää??”
“Maukkaat, helpot ja edulliset annokset.”
“Maukas ruoka”
“Ainoa miinus koko käynnille on se, että koin ruoan olevan mautonta. Vaikka pita oli todella hyvä olisin kaivannut enemmän makua tai vahvempia makuja tuotteeseen. Toivoisin, että kiinnittäisitte enemmän huomiota tuotteen makuun ja maustamiseen.”
“Viihtyisä ja siisti paikka.”
“Mukava asiantunteva palvelu ja minulle suositeltiin päivän lounasta johonka sitten päädyin. Ateria oli oikein maistuva.”
“It wasn’t bad but falafel can taste a bit better And The sandwich was looking very nice but it was tough to eat It! Wide at the top and narrow at the bottom”
“Ystävällinen, hyvän ruoan paikka.”