Coffee House on enemmän kuin kahvila. Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi ja ykkösvalinta päiväkahville! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Espressopapumme ovat luomua ja ne meille paahtaa kotimainen pienpaahtimo Warrior Coffee. Suodatinkahvimme Brazil on UTZ-sertifioitua. Molemmista kahveista on saatavilla sekä vaalea että tumma paahto.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Leppoisa ilmapiiri ja parantunut viihtyvyys remontin jälkeen. Hyvä saavutettavuus. Kätevösti keskellä, joten erilainen asiointi hoituu heloisti, ja sitten pääsee kuplivalke.”
“Remontin jälkeen paikan yleisilme on entistä siistimpi ja selkeämpi.”
“Mukava ilmapiiri ja henkilökunta.”
“Vastikään kokonaan uusitut tilat. :)”
“Kasvisruokavalio huomioitiin ja tehtiin croissant erikseen. Suuret kiitokset siitä!”
“reipas palvelu”
“Sijainti ja sunnuntain aukiolo.”
“Ei negatiivista mutta loosi on jotenkin liian pieni ja outo kun ei voi istua vierekkäin.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu ja hyvät tuotteet”
“Ammattilainen henkilökunta, kahvin ja juoman valikoima”
“Viihtyisä kahvila jossa voi tavata ystäviä.”
“Hyvä sijainti ja aukioloajat hyvät”
“Avara tila. Ei liikaa tuoleja pöytiä, paitsi kahvinoutopisteen takana en tykännyt istua. Sen voi poistaa. Haluaisin enemmän vaihtoehtoja suolaisen kahvileivän puolelle. Muuten suositeltavaa...”
“Katso edellinen.”
“Keskeisellä paikalla, valoisa, isot ikkunat kävelykadulle, siisti, vakiotuotteet.”
“Kodikkuus ja lämminhenkisyys puuttui. Kahvilassa voisi tuoksua leivonnaiset, pulla, tuore kahvi jne. Kolisevat kalusteet, vähän mukavia sohvanurkkauksia, kalsea laboratoriomainen valaistus. Tuotevalikoima melko suppea. Aamiaissämpylä oli melko tylsän makuinen perusruisleipä.”
“sijainti”
“vähän valikoimaa leivonnaisissa”
“Tunnen itseni aina tervetulleeksi ja ihanaa asiakaspalvelua. Aikanaan kun kävin useammin muutamat myyjät jo muistivat lempikahvini, siitä tulee olo että he kohtelevat jokaista asiakasta hyvin ja ottavat kaiken huomioon. Aivan mahtavaa palvelua ja ihania ihmisiä tiskin takana :)”
“Laadukkaat tuotteet, laaja valikoima, ystävällinen ja asiakaslähtöinen asiakaspalvelu, viihtyisät tilat, lämpölamput terassilla”
“kalliit hinnat.”
“Minttu. Sain taas hänen tekemää hyvää Cappuccinoa ja aurinkoista palvelua.”
“Joskus musiikki soi niin lujaa ettei ystävän kanssa pysty keskustelemaan.”
“Olen ollut Coffarin vakituinen kanta-asiakas jo vuosia. Etenkin avioeroni jälkeen 3 vuotta sitten joka vkonpäivä nautin kahvista ja istuin tunteja piirtämällä muotokuvia ja katselemalla ihmisiä. Se oli minulle hyvää terapiaa. Käyn yhä lähes päivittäin yksin, lasten tai ystävien kera. Negatiivisuus on nuorison hurja lisääntyminen aiheuttaen välillä liian häiritsevää melua. Ahtaus myös välillä harmittavaa. Tytöt tulleet jo niin tutuiksi, tietävät heti minut nähdessään mitä laitetaan tulemaan. Coffari on toinen olohuoneeni. Olen myös saanut paljon uusia tuttavuuksia muista vakkari -asiakkaista kaikenikäisistä. Olen kantanut jo sievoisen summan yritykselle, pienen omaisuuden. Olisi tietenkin kiva yrityksen huomioida 'parhaimmat' asiakkaat jollain tavoin. T. Maria Toikka, Pori”
“Lisääntyneet nuorisoryhmät. Coffari on minulle rentoutumista ja hyvää oloa varten. Toki väenpaljous aihettaa melua, mutta etenkin nuoriso. Se välillä ärsyttää. Ahtaus myöskin häiritsee”
“Sijainti ja viihtyisä, hyvä valikoima erilaisia kahvijuomia”
“Kaipaisin vähän pienempiä suolaisia tuotteita, nyt ovat kauhen isoja”
“Miellyttävä paikka....”
“Kulku kassajonon vierestä ulos / sisään on harmillinen, kun kahvipannulle mennessä kassalta pukkaa porukkaa ohi kesken asioinnin.”
“Aina paljon asiakkaita.”
“Joku esimies piti yhden henkilökuntaan kuuluvan kanssa palaveria viereisessä pöydässä ja hänellä oli toinen jalka tuolilla...ei kovin hygienistä.”
“Hyvä sijainti”
“Kahvilassa saisi olla laajempi valikoima makeita ja suolaisia tuotteita sekä viihtyvyyttä voisi paranataa.”
“Hyvä sijainti !”
“Todella viihtyisä, keskellä kaupunkia ja siisti paikka...lisäksi kesäisin kiva terassi.”
“Ystävällinenhenkilökunta”
“hyvät valikoimat erilaisia kahveja ja juomia, tarjoillaan houkuttelevasti”
“Loistava ilmapiiri, hyvät tarjonnat ja upea henkilökunta”
“Sijainti ja monipuolinen juomavalikoima”
“Ihanat kastamiset”
“Iloinen henkilökunta. Maukkaat tuotteet.”
“Suppea Valikoima sekä makeassa että suolaisessa...”
“Kuljin 'apuvälineen' kanssa, minua helpattiin pyytämättä. Olisin kyllä pärjännyt muutenkin mutta kivalta tuntui kysymys, 'saanko auttaa'”
“Sijainti ja henkilökunta”
“Tunnelma, hyvä kahvi.”
“Suolaiset tarjoilut aika olemattomia. Usein maistuisi jokin hiukopala, mutta vitriinissä ei omaan makuun ole mitään syötävää.”
“Nopea, ystävällinen palvelu. Hyvä sijainti.”
“Cafe Solon kahvi on parempaa”
“Kahvilassa on myös gluteenitonta tarjottavaa joskin pakasteena. Tuotteista ei kuitenkaan ole mitään luetteloa näkyvillä. Mielestäni voisi pakasteena olevista gluteenittomista tuotteista olla nähtävänä esite, josta olisi helppo valita itselle sopiva leivonnainen.”
“Tuotevalikoima on huonontunut viimeisen vuoden sisällä”
“Siellä voi jutuskella rauhassa kavereiden kanssa ja aika kuluu siellä nopeasti”
“Ei mitään”
“Todella hyvä asiakaspalvelu kiireestä huolimatta! Jos paljon jonoa, juomat tuodaan ystävällisesti pöytään ja työntekijät kyselevät myös kuulumisia!”
“Erittäin nopeasti vaihtuva hinnasto/tuoteluettelo näytöillä. Ei ehdi käymään läpi koko tuotetarjontaa edes useammalla kerralla. Voisiko joku näytöistä olla pelkkänä hinnastona/tuoteluettelona, jossa ei vaihdu näkymä koko aikaa?”
“Paikan työntekijät ovat aina hyväntuulisia, avuliaita ja ystävällisiä. :)”
“Hyvät kahvit sekä pikkusuolaiset! Hyvä palvelu!”
“Siellä on aina iloinen ja palvelualtis henkilökunta. Tulee olo, että he viihtyvät työssään ja se heijastuu asiakkaisiin. Sinne tekee aina mieli mennä uudestaan ja tunnen oloni tervetulleeksi. Tilat ovat siistit ja viihtyisät, tarjonnasta löytyy sekä suolaista että makeaa syötävää. Porin Coffee House on lempi kahvilani, en keksi siitä mitään negatiivista sanottavaa.”
“Kiva terassi.”
“Laaja juoma valikoima. Paljon erilaisia kahveja.”
“Suolaisten ja makeiden leivonnaisten tarjonta on mielestäni niukka.”
“Ruokien korkeat hinnat”
“Irtoteevalikoima.”
“Maustetun mustan irtoteevalikoiman vähyys.”
“Hyvä keskeinen sijainti”
“Viihtyisä, henkilökunta iloista ja ihanat tuotteet.”
“Jotkin 'Tytöt' henkilökunnasta todella miellyttäviä.”
“Kerran sain vähän huonoa palvelua. Taisi olla viimeisellä käynnillämme.”
“Kahvikuppi oli likainen sisältä.”
“Kahvila on yleensä aina siisti ja sinne on mukava tulla! Myyjät ovat aina mukavia ja iloisia! :)”
“Hyviä suolaisia tarjottavia”
“Hyvä palvelu”
“Tarjolla olevien tuotteiden maukkaus ja hyvä laatu.”
“Joskus on ruuhkaa. Tila on melko ahdas.”
“Hyvä sijainti. Useimmiten riittävän tilava. Terassi.”