Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä.

 

Vallitsevan tilanteen vuoksi palvelemme take away -ravintolana ma 8.3. alkaen. Aukioloaikamme ma-pe 11-22, la-su 12-22. Voit tehdä tilauksesi paikan päällä tai puhelimitse etukäteen 044 725 2891. Katso take away -menumme täältä. Woltilla ja Foodoralla voit tilata ruuat kotiovellesi asti. Pop up -konttiravintolamme palvelee Prisma Länsi-Porin pihassa ma-pe 11-19, la-su 12-19. Voit tilata kontista ruuat valmiiksi myös etukäteen puh. 044 725 2993.

 
Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Letkeä meininki ja asiallinen henkilökunta.”
“Olen tyytyväinen”
“Lista oli uusi ja suppea. Liikaa hamppareita.”
“Sisustus ei ole houkutteleva. Vanha oli parempi.”
“Hyvä ja monipuolinen ruokalista, josta kaikille löytyy sopivaa syötävää.”
“Ravintola on viihtyisä, siisti ja asiakaspalvelu hyvää. Ainoa miinus on ”kutistunut” ruokalista.”
“Best place to go out in Pori”
“Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä. Palvelu oli erinomaista ja ruokakin hyvää. Listaan toivoisin vähän muutoksia ja hieman enemmän vaihtoehtoja, vaikka ymmärränkin suppeamman listan syyt.”
“Mukava tarjoilija”
“Ruoka hyvää mutta palvelua sai odottaa melko kauan. Ruokalistaa on supistettu paljon entisestä joka on harmi, koska monia hyviä annoksia ei enää saa.”
“Palvelu oli todella erinomaista, ruoka hyvää, vaikka annoksestani olisi riittänyt kahdelle.”
“Söimme annoksen kahdelle joka liekitettiin vielä pöydässä. Upea annos.”
“Miellyttävä paikka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ystävällinen palvelu, sai muuttaa joitain asioita tilauksessa hyvin”
“Helppo tulla, hyvä sijainti. Ruoka hyvän makuista”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki toimi sujuvasti.”
“Mukava henkilökunta, maistuva ruoka.”
“Hyvä ruoka, lähellä keskustaa, hinta sopiva.”
“Lounsaikaan voi maksaa jo heti tullessa, ettei tarvi odotella. Alkusalaattipöytä on katettuna ja pääruoka toimitettiin pöytään nopeasti. Miinuksena annos oli melko pieni, muuten oli maukas.”
“Tunnelma on aina rento ja henkilökunta mahtava!”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Tuttu ruokapaikka.”
“Hyvä ruoka suht edullisesti”
“Ainoa miinus oli että ei ollut ns. 'omaa tarjoilijaa' vaan illan aikana meitä palveli yhteensä 6 eri henkilöä. Tarjoilija nro. 1. ohjasi pöytään 2. otti ruoka- ja juomatilauksen. Tarjoilija nro 1 toi juomat. 3. Toi ruoat pöytään. 4. Kävi keräämässä astiat, otti kahvitilauksen ja toi jälkiruokalista. 5. Toi kahvin. 6. Tuli kysymään viihdyttiinkö ja hänen kanssaan suoritettiin maksutapahtuma. Voi olla tietysti että oli vuoronvaihto (lauantai klo 16-> saavuttiin ravintolaan)”
“Kaiken kaikkiaan mukava asiointikokemus, oikein onnistunut! Tämä varsinkin lämmittää mieltä sillä erään toisen paikkakunnan Amarillossa olemme joskus saaneet todella huonoa palvelua kaikin puolin.”
“Tällä viikolla tulemme jälleen kaveriporukalla. Huippu palvelu.”
“Ennen olisin vastannut 9, mutta nyt kun ikävä kyllä olette poistaneet sekä ribsit että wingsit menusta (parhaat ruoat listalla), niin ei ole enää syytä käydä.. Toivottavasti nämä palautuvat listalle!”
“koronarajoitukset huomioitu hyvin. Turvavälit, käsidesit, maskit..”
“Vaikutelma ravintolassa oli kaikenkaikkiaan ihan ok. Tummansävyinen sisustus sopi hyvin tyyliin. Lähinnä kovaäänisen tarjoilijan juttelu pöytämme vieressä kolegoidensa kanssa häiritsi jokseenkin. Tilaamani hampurilainen oli epätasaisesti maustettu. Alkupuolella tuntui ettei makua ollut oikein ollenkaan ja toisella puolella suolaisuus poltti suuta. Aiemmin Amarillossa kuitenkin käyneenä tiedän että taso on yleisesti hyvä, tällä kertaa ei vain ollut ihan tason mukainen suritus.”
“Hyvää ruokaa, ihan semi-siistiä ja kiva sisustus.”
“Kiva paikka ja nopea, hyvä palvelu.”
“Huippupaikka lasten kanssa!”
“Nopea, ystävällinen palvelu”
“Muuten miellyttävä ja kiva käydä, mutta viimeiset kaksi kertaa ollut kylmää ruokaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruokalista on entisestään karsittu. Menu on pian syöty läpi. Mielellään listaan tulisi vaihtelua useammin. Annostelun loppuviimeistelyssä kannattaisi parantaa. Esimerkiksi uuniperunaa ei kannatatehdä kiinteämaltoisesta sitkeästä perunasta. Joskus tulee vaikutelma, että osa annoksesta on ollut kauan valmiina ja lämpimänäpidettynä ennen tulausta”
“hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Rauhallinen paikka ja annokset täyttäviä”
“The table tod hyvä kokonaisuus”
“Aina mukava käydä, hyvä ja rento tunnelma sekä hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka”
“Miellyttävä kokemus!!”
“Mutkatonta asiointia, uusi menu sopii myös vegaaneille ja muutenkin erilaiset erityisruokavaliot on huomioitu.”
“Lasku jouduttiin korjaamaan kaikkien kolmen kohdalla kahdesti.”
“Tuote on sitä mitä odotankin”
“Kaikki sujui hyvin. Henkilökunta on joka käynti kerrallani ollut erittäin ammattitaitoista.”
“Vakkariravintola josta ei koskaan lähde pettyneenä”
“Ainut miinus että odoteltiin todella pitkään laskua eikä sitä vain kuulunut. Lautaset oli viety ja 20min siitä edelleen odoteltiin laskua. Lopulta menimme itse maksamaa tiskille. Ravintolassa ei ollut meidän lisäksi kuin muutama muu asiakas eli hiljaista oli.”
“Hyvä paikka syödä mihin aikaan ja minä päivänä vain :)”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hienoa, kun kysellään maistuuko ruoka saako olla jotain lisää. Toki muutaman kerran tultiin kyselemään näitä kesken keskustelun ystävän kanssa, joka oli vähän ikävä juttu, kun asia katkesi ja unohtui sitten keskeytyksen jälkeen. Tässä toivoisin tilannesilmää ja malttia. Muuten ravintolakokemus oli erittäin miellyttävä, palvelu oli todella ystävällistä. Jäi hyvä kokemus ja tuntuu, että asiakasta huomioidaan paremmin kuin aikaisemmin. Ruoka oli hyvää ja kauniisti esillä ja sitä oli riittävästi.”
“Erittäin mukavat tarjoilija miehet ja hyvä palvelu, hyvä ruoka. Tullessamme ei tervehditty lainkaan pitkään aikaan mikä oli erikoista. Pöydät oli tosi lähellä toisiaan näin korona aikaan mikä aiheutti hämmennystä. Väljyyttä olisi voinut olla varsinkin kun ravintolassa oli tosi rauhallista.”
“Hyvä palvelu kun Joonas oli töissä”
“Ystävällinen henkilökunta, suosittelee ja tietää mitä suosittelee.”
“Maistuva ruoka, kiva ilmapiiri”
“Todella ihanat tarjoilijat jotka ovat aina hymyssä suin palvelemassa”
“Viihtyisä paikka ja erittäin mukava ja rento henkilökunta.”
“Käynnistä jäi positiivinen fiilis.”
“Ruoka on aina hyvää ja henkilökunta mukavan rentoa.”
“Ruokalista on mennyt huonommaksi, kun viimeksi kävimme. Oli vaikea löytää itselle mieluista ruokaa listalta.”
“Hyvä ruoka, kiva , palveleva hlökunta. Musiikki ehkä vähän ruokailuun liian kovalla ja ehkä vähän yksipuolista minun makuuni.Se on ainut piiiiieni miinus..”
“Porin paras”
“Kiva paikka, ihan hyvä ruoka ja S-bounus”
“todella kohtelias,ystävällinen ja asiansaosaava tarjoilija, ehdotti minulle entuudestaan maistamatonta annosta, ja oli kyllä kokeilemisen arvoinen ateria”
“Ruoka on hyvää. Tunnelmaltaan viihtyisä. Ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ravintola hyväksi kokemukdien perudteella todettu”
“Henkilökunnalla oli jotain kinaa ja se kuului pöytään liian selvästi”
“Erinomaista ruokaa! Tarjoilia vilkuilee kelloaan, ja huokailee, jos et ole löytänyt sekunnissa ruokaa joten palvelusta miinusta!”
“Netistä valitsin etukäteen mitä tulisin tilaamaan. Tekstit netissä olivat houkuttelevat , mutta itse annos oli lievä pettymys. Ensinnäkin broilerin rintafilee oli pieni ja lämpimät kasvikset oli muutama paprikan pala ja joku pitkulainen kurkku. Muuten kastikkeet oli ok. ja uuniperuna lisukkeineen. Eli kyseessä oli siis Hill Billy`s country chicken”
“Kiva paikka”
“Aina varma valinta kun käymme Porissa”
“Olen aina tykännyt siitä, että henkilökunta on sellaista rempseää ja ystävällistä ja kenelläkään ei ole naama väärässä asennossa. Lisäksi näin miehisestä näkökulmasta, naishenkilökunta on erittäin miellyttävän näköistä :)”
“Hyvä ruoka, melko edullinen, hyvä asiakaspalvelu. Pieni miinus kun yhtä aikaa isoja ryhmiä niin meteli melkoinen, eli olisi kiva myös rauhallisempia pöytiä olla tarjolla.”
“Hiljaista. Tilaus tuli kohtuullisessa ajassa.”
“Palvelu kivaa kymppi! Vegaaninen Walldorf-salaatti kymppi (vaikka saksanpähkinöitä voisi tarjota sivuun kysymällä oletko pähkinäallergikko)! Arvosanaa alentaa pahasti takeaway-pakkausmateriaali (esim Porissa Fafas tässä superparempi, vaikka heilläkin mietittävää vielä). Tuli mieleen halpa kiinalainen ravintola takeawayn pakkauksista ja esillepanosta - arvostan ilmastotietoisuutta ennen kaikkea muuta joten toivoisin tähän panostusta. Vegaaniystävällisyys kuitenkin huippua! Muistakaa edelleen, että monet vegaanit halyavat myös viljatonta ja gurmeettista lähiruokaa :-)”
“Hyvä ruokapaikka”
“Henkilökunta oli super mukavaa!”
“Oli kivaa.”
“Ruoka oli hyvää”
“Meitä palveli kolme tarjoilijaa, kaksi oli reippaita ja ystävällisiä, kolmas melko laiskan oloinen. Tämä oli outo kontrasti, muuten palvelusta olisi tullut täydet pisteet. :)”
“Kaikki toimi ja palvelu pelasi. Ruoka erittäin hyvää.”
“Perus hyvä aina! Myyjä oli tällä kertaa hieman liiankin tyrkyttävä ettei omaa tilaustaan saanut melkein tehtyä kun höpötti eri juomasta kokoajan päälle”
“Hyvällä sijainnilla hyvää ruokaa ja juomaa, ystävällistä asiakaspalvelua järkevään hintaan”