Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä.

Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Loosin valo oli tosi himmeä, ei meinannut nähdä tekstiä listasta ja muutenkin liian pimeä loosi."”
“"Perus hyvää amarilloruokaa. Ei mikään special, mutta takuuvarma hyvä paikka :) "”
“Laajempaa valikoimaa toivoisin ja alkupalat kauhean pienet.”
“Palveluun on ammattitaitoista ja ripeää.”
“"Kaikki oli kohdalla. Henkilökunta oli ihanaa ja ammattitaitoista. Useampi ihminen osallistui kokonaisuuteen, mutta siltikin pysyi fiilis jatkumoista että tieto kulki. Ruoka oli erinomaisen hyvää ja oli fiilis, että olemme aidosti arvostettuja vieraita ja tulimme kuulluksi. Kävisin useammin, mutta asun Kauniaisissa. Mutta kun Porissa käyn, niin valintani on kyllä teidän ihana mesta. Kiitos siis jälleen kerran. "”
“"Mukava tunnelma, palvelu ja ruoka tuli nopeasti. Oli myös maistuva ruoka. "”
“En tiedä muita ravintoloita porista”
“Ystävällistä palvelua ja hyvää ruokaa”
“Takuuvarma paikka rennolle illanvietolle”
“Onnistunut ilta”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.”
“"Tarjoilijat olivat ystävälliset ja nopeat. Mies sanoi, kun saavuin, että varmasti minun piti odottää ehkä tuntikin, mutta ruoka tuli nopeasti, ja sen asti tortillasipsi oli hyvä. Minä myös sain ladattuna puhelimeni vähän. Valikoima oli vähän samalainen. Minulle teki mieli kasvisruoan, mutta ei ollut paljon vaihtoehtoa. Mutta tämä oli minun vika. Ne papupyöryket olivat hyvät, mutta vain kolme kappaletta. Vähintään neljä tarvi, mielesteni. Tilasin musta teetä. Ensi kerralla sain kuppi täynnää kaikenmoisilla teepussilla, mutta ei yhtä oli mustateetä. Tarjoilija korjasi tilanne kun sanoin. Ymmärrän, että varmasti oli kova väke. Mielesteni, kokonaan oli hyvä kokemus. Kiitos!"”
“"Neljästä annoksesta kaksi oli viileitä jo tuotaessa pöytään. Tästä ei mitään hyvitystä, vaikka mainittiin. Toinen olut tuotiin vasta, kun ruoka oli jo syöyty loppuun. Tilattiin kyllä ennen ruokailun alkamista."”
“Sijainti on hyvä”
“"Hyvää ruokaa ja palvelua, ei tarvinnut kauan odottaa ruokaa. Sijainti hyvä. Ruokalista tosin oli aika suppea, ennen oli enemmän vaihtoehtoja, lieneekö korona vaikuttanut asiaan."”
“Minulle tuli niin hyvä mieli kun olin syömässä tässä ravintolassa. Olen kertonut muillekin. Henkilökunta loistavaa ja ruoka hyväää! Kiitos.”
“Hyvää ruokaa takuuvarmasti.”
“Hyvä ravintola hyvällä ruoalla ja palvelulla”
“"Ruoka oli hyvää, ja tarjoilijat mukavia. Käydessämme ravintola oli lähes täynnä, ja koin että meidät vastaanottanut tarjoilija arvosti aikaamme, ja kertoi meille että tilauksissa menee normaalia enemmän aikaa n. 40min. Tämä ei meitä lomalaisia haitannut, ja ruuatkin saimme kyllä hyvin nopeasti. "”
“Ruoka on aina hyvää ja henkilökunta kiireestä huolimatta iloista ja ystävällistä.”
“"Tarjoilu kesti hieman liian pitkään, porukkaa oli paljon! "”
“"Palvelu oli erittäin ystävällistä huolimatta siittä, että ravintola oli täynnä asiakkaita. Minut huomioitiin sekä ruokailun aikana, että sen jälkeen. Loistavaa palvelua!!"”
“Hyvä ravintola Porissa”
“"Perusravintola, jossa ko. aikaan henkilökunnalla oli kiire. Se tehtiin, mikä oli pakollista."”
“"Ravintola oli tilava ja viihtyisä, palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ruoka hyvää ja riittävästi."”
“Hyvä ruoka ja ystävällistä asiakaspalvelua.”
“"Seuralaisellani oli valkosipuliallergia, hänen haluamassaan annoksessa oli esim. kastikkeita joissa on valkosipulia, tarjoilija kertoi asiasta ja antoi hyviä vaihtoehtoja ainesosien korvaamiseen toisilla"”
“"Ruoka hyvää ja maistuvaa ,annokset sopivan kokoisia. "”
“"kaikki toimi hyvin jälleen kerran, kuten ennen korona-ajan taukoa ulkona syömisessä!"”
“"Hyvä perus ravintola, jossa hieman liikaa hälinää."”
“Helppo asioida ja itse ruoka oli todella maukas !”
“"Koska tarjoilijat hyppivät pöydästä pöytään,eikä tarjoilijalla ole ns omaa pöytää,tuntui hauskalta kun ensimmäinen tarjoilija tuo ruoan ja seuraava kysyy,maistuuko, ennenkuin edes ehtii haarukoimaan yhtä ranskalaista suuhunsa. Loppuaikana tarjoilijoita ei sitten näkynytkään. Enkä tiedä parantaako palvelua kun yhteen kahden hengen pöydän hoitamiseen tarvitaan 4 eri tarjoilijaa"”
“Henkilökunta ystävällistä ja meidät huomioitiin hyvin koko päivällisen ajan.”
“"Käynti oli erittäin miellyttävä. Pieni miinus kohtuu kovaa soineesta musiikista, mikä häiritsi hieman keskustelua. Hinta-laatusuhde oli hyvä ja ruoka oikein maistuvaa. Toinen pieni miinus asiakasomistajuuden melko pienestä vaikutuksesta annoksen hintaan, hieman tuntuvampi voisi olla S-etukortilla saatava alennus"”
“Oli kiva kun oli auki sunnuntaina illalla”
“Ruokailusta jäi hyvä mieli”
“"Ruokalista on muuttunut hieman huonompaan suuntaan. Olemme myös huomanneet, että laatukaan ei ole enää täysin samanlaista kuin ennen."”
“Pidan Amarillon ilmeestä ja ystävällisestä henkilökunnasta”
“Turusta olin reissussa Porissa. Hyvät burgerit ja olut oli hyvää! varmasti tulen uudelleen.”
“Sisustus ja ympäristö miellyttävät”
“"Sopivalla paikalla, tilava ravintola"”
“"Hintataso oli aika korkea, vaikkakin annos oli suuri. Toivoisin pienempiä annoksia ja pienempiä hintoja. "”
“Aina hyvää ruokaa ja palvelua”
“"TARJOILIJAT ajoittain ""omissa porukoissaan"". Kuitenkin olivat käytettävissä."”
“Teimme tilauksen puhelimella ja kävin vain noutamassa tilauksemme. Siksi en osaa vastata ihan kaikkeen tai antaa arvosanaa.”
“Liekö koronasta vai mistä johtuva mutta henkilökunta ei vaikuttanut kovinkaan ammattilaisilta? Vähän tuli fiilis että harjoittelijat opettelivat asiakaspalvelua.”
“Tarjoilijat huomasivat meidät nopeasti kun tulimme paikalle. Oli erittäin positiivista saada heti palvelua.”
“"Hyvä sijainti, maukkaat tuotteet"”
“Perua ok paikka”
“Ihan jees Amarillo”
“"Miellyttävä ravintolailme, hyvä ruoka"”
“"Pinxto-viikon piipahdus, annos ei ollut ravintolan ”perusjuttuja”"”
“Perushyvä”
“"Vaikka juomalistalle ei kuulunut Cosmopolitan drinkki, niin se kuitenkin osattiin tehdä ja hyvää oli. Kiitos."”
“"Naudan ulkofilee oli todella hyvää, mutta purra sai kunnolla. Sain harmikseni todella jänteisen palan. "”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu toimi hyvin”
“"Laadukasta ruokaa kohtuu hintaan,valikoimaa mukavasti. "”
“"Ruoka oli ihan hyvää, ei mitään superia, mutta hyvää. Henkilökunta on mukava ja hyvä. Ainut negatiivinen asia on paikan nuhruisuus ja epäsiisteys. Tunnelma on oikeasti ihan kuten söisi yökerhossa. Vanha viina haisee ja kengät ja sormet jäävät kiinni tahmeisiin pintoihin. Vaatisi hiukan tehosiivousta ja jos markkinoidaan ruokaravintolana, myös vähän ulkoasunkohotusta, esim. valaistusta."”
“Hyvä ruoka”
“Olen kaikin puolin tyytyväinen.”
“En perustele”
“Hyvä ja maittava lounas”
“"Tavallinen ""arkinen"" päivällinen vauvan kanssa. Perushyvä ruoka, jota jouduttiin vähän odottelemaan. Muuten palvelu oli nopsaa ja sujuvaa."”
“Tällä kerralla annosten tulo kesti tolkuttoman kauan”
“Ruoka oli todella hyvää ja lisäksi ravintola on sisutukseltaan ja tunnelmaltaan viihtyisä.”
“Hyvä palvelu/ ruoka”
“Muuten Viihtyisä ravintola mutta ruokalista voisi olla hieman laajempi.”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Ruoka oli maukasta.”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu alkuun myös hyvää. Jäi paha maku kun juuri ennen sulkemista tarjoilijat huusivat ravintolassa, että täytyy poistua. Jouduin hotkimaan ruokani ja viinit jäi juomatta. Tyyli oli ruma miten poistettiin asiakkaat. "”
“Kaikki sujui.”
“Laadukas kokonaisuus.”
“Tarjoilija sekoili jonkun verran. Yksi jälkiruoka jäi tulematta (piti erikseen pyytää). Ja Ruokalautasia ei kerätty pois pöydästä ennenkuin jälkiruoka tuli. Sekin piti erikseen pyytää. Toki saimme puuttumaan jääneen jälkiruoan ilmaiseksi.”
“"Harvoja paikkoja porissa, jossa terassi oli tiistai-iltana auki. Hyvä sijainti. Ruoka oli ihan ok, ei wau, muttei huonoakaan."”
“"Viihtyvyys on hyvä, henkilökunta on hyvä, mutta annoskoot ovat pienentyneet ja ruuan laatu on mielestäni hieman laskenut. Viimeaikoina laskun on saanut hiukan nopeammin kuin ennen :)"”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Erityisesti nuoren ja palvelualttiin henkilökunnan toiminta jäi hienona kokemuksena mieleen. Myös mukana olleet alle kouluikäiset lapsenlapseni huomioitiin hienosti ja myös heidän tarpeensa huomioitiin”
“Ruoka todella hyvää!”
“"Ruoka ja palvelu olivat hyvää, mutta ainahan löytyy parannettavaa."”
“Asiakaspalvelu hyvää ja ruoka hyvää”
“Kaikki oli sujuvaa ja ei mitään turhia lässytyksiä.. tunnelma sopivan rauhallinen ja ruoka oli hyvää joten kaik kunnoss.”
“"Amarillossa on aina hyvä tunnelma. Se on suurin syy, miksi ystävien kanssa käymme siellä. Tällä kertaa myös kaikkien ruoka oli erittäin hyvää. En ole silti koskaan lähtenyt tyytymättömänä kotiin, mutta nyt ruoka oli oikea menestys"”
“Emme liiku paljoa Porissa. Paikka oli ok kun tarvitsi pientä syötävää myöhään illalla.”
“"Kaikki oli ok perustasoa, mutta ei mitään erityistä mainittavaa."”
“Hyvä paikka. Sopii isompikin joukko eikä tunne et olisivat ainoat asiakkaat. Tilaa on.”
“"Vaikka käyntimme osui suhteellisen kiireiselle ajalle, niin saimme tietoa tilauksemme valmistumisesta. Näin ollen odottaminen ei tuntunut kohtuuttoman pitkältä. Ja kyllähän hyvää ruokaa kannattaa aina vähän odottaakin."”
“Vaikka oli täyttä niin ruoka oli hyvää ja palvelukin pelasi ok”
“Kesällä sai jonottaa pitkän ajan ennenkuin sai oman vuoron. Ravintola oli siisti. Ruoka maistui hyvälle.”
“"Kaikki meni suht hyvin, mutta vaihtoehtoja ei esitelty kunnolla ja loppuneesta tuotteesta ei kerrottu edes tilaus hetkellä. "”
“"Kaikki oli muuten ok, hampurilainen ei oikein maistunut. Itsellä keliakia ja gluteenittoman ruuan valikoimakin oli hyvä."”
“"Ruoka on aina ollut hyvää,rento meininki ja osaava sekä ystävällinen henkilökunta "”
“Todella ystävällinen tarjoilia”
“Erittäin ystävällistä ja palvelualtista henkilökuntaa. Hintalaatu kohdallaan Erittäin hyvää ruokaa.”
“Porin paras ravintola”
“Ihan ok”
“"Porin tyylikkäin ja paras terassi, minulla on bonuskortti, keskitän asiointini s-ryhmälle. Ruoka eli useimmiten lounas on hyvä. Kiva paikka käydä ja ruokailla."”
“Ravintola oli kaunis ja mukava terassi. Ruoka oli maittavaa”
“"Hyvä ruoka, nopea palvelu, turvavälit saatu helposti pidetty, henkilökunnalla kaikilla oli maskit"”
“Ruokalista kaipaisi päivittämistä. Lisäksi tilasin pihvin mediumina ja pihvi oli kypsä. Pyysin välittämään kokille asiasta terveiset ja thats that”
“Ruoka-annokseni esillepano oli muuta kuin houkutteleva. Mutta nälkäisenä en alkanut vaatimaan uutta annosta jos makuun esillelaitto ei vaikuttanut.”
“"Perus hyvää ruokaa, kiva terassi, mukava henkilökunta."”
“Oli helppo asioida koska paikka on hotellin yhteydessä.”
“"Amex ei toiminut. Kesäiltaruuhkan takia, joutui itse pyytämään tarjoilijaa paikalle ja hoitamaan koko tilauksen kerralla."”
“"Ruokalista oli aika suppea ja hintava, muuten oli 9 arvoinen ruokailukokemus??"”
“Positiivinen kokemus jäi mieleen.”
“Mukava paikka. Voi käydä pelkästään juomassa ei ole aina pakko syödä.”
“Maukas ruoka ja annoskoko hyvä.”
“"Hyvä ruoka, iso terassi"”
“Muuten hyvä paitsi lähes kaikkien laskut olivat menneet sekaisin (vääriä tuotteita joukossa)”
“Kaikinpuolin aivan mahtava paikka!”
“Palvelu oli ystävällistä”
“Ruoka on kallistunut ja annokset pienentynyt niin siksi miinusta”
“Oli hieno palvelu ja mukava tunnelma.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja täyttävä annos.”
“Ainakin polttariporukalle hyvä ja helppo valinta.”
“Meidän huomioitiin hyvin ravintolaan tullessaan ja saimme hyvää palvelua vierailumme ajan.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokemus”
“Porissa oli todella kiva henkilökunta!!”
“Miksi ei?”
“Hyvä palvelu.”
“"Ruoka tuli nopeasti ja oli todella hyvää. Henkilökunta kiireistä ja heistä jäi kiireinen tunnelma. Ruoka vain ""nakattiin"" pöytään ja juostiin pois."”
“Pihvini laatu oli korkeintaan keskinkertainen. Muu seurue oli tyytyväinen omaan ruokaansa. He tilasivat eri annoksia.”
“"Suuri plussa, kuinka paljon oli henkilökuntaa ja kuinka palvelu toimi. Useampi tarjoilija kävi pöydässä ja silti palvelu oli sujuvaa. "”
“"Annoksissa olisi hieman kehitettävää: esim lisukkeiden kanssa olisi hyvä olla jokin dippi/kastike, nyt kokonaisuudet jäivät vähän kuiviksi (sekä lohiannos että entrecôte). Alkoholittomien juomien valikoima puuttellinen ja asiasta joutui erikseen kysymään tarjoilijalta."”
“nopeaa ja hyvää palvelua asiakasmäärästä riippumatta.”
“Kica miljöö”
“Ammattitaitoinen ja mukava ilmapiiri. Tunsi itsensä tervetulleeksi!”
“"Keskeisellä paikalla, hyvä palvelu ja maukas ruoka. Tuskin jää viimeiseksi vierailuksi."”
“Maukasta ruokaa ja reilun kokoiset annokset”
“Hyvä ja varma valinta kun haluaa hyvää ruokaa viihtyisässä ravintolassa”
“Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Annoimmekin suoraan kyseiselle tarjoilijalle palautetta.”
“"Meillä oli koira matkassa ja koira oli tervetullut mukaan, oli tärkein kriteeri. Ruoka oli sellaista kuin odotettiinkin, ei parasta, mutta hinta-laatu-suhde Ok "”
“Fiilis on hyvä terassilla”
“.”
“"Palvelu Iloista ja hyvää, burgeri kuivaa. "”