Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Ravintola Pitkä Taneli Kajaani

Pitkä Taneli on legendaarinen pubi Kajaanin Raatihuoneen torin kulmalla. Pian viisikymppinen Taneli on säilyttänyt charminsa ja asemansa kaupunkilaisten elämänmakuisena olohuoneena. Uudistuksia on tehty hellällä kädellä, vain sen verran, mitä keski-ikäinen herrasmies tarvitsee.

Tanelin tunnelma syntyy asiakkaista ja henkilökunnasta, hyvänpäiväntuttuja kaikki. Rennon viipyilevät iltapäivän keskustelut vaihtuvat illan tulleen perinteiseen karaokeen. Aika usein lavalla nähdään myös kotimaisia legendoja. Monenlaisten pubijuomien lisäksi tarjolla on suolaista huikopalaa. Taneli on oman tiensä kulkija, niin kuin hyvät tyypit usein ovat. Kannattaa tutustua.

Pitkä Taneli on saanut nimensä naapuripitäjässä v.1703 syntyneen Daniel Cajanuksen mukaan. Daniel oli 247,5 cm pitkä. Hän oli maailmanmiehiä, kiersi sirkuksia ja kuninkaallisia hoveja ympäri Eurooppaa. Daniel Cajanus on haudattu Hollantiin, mutta Pitkässä Tanelissa hänelle kilistellään harva se ilta.

Joka ilta karaokea ja säännöllisesti elävää musiikkia (ennen bändiä myös karaoke, klo 22 alkaen).

Karaoke:
su-to klo 19-23
pe-la klo 21-02

Tervetuloa laulamaan karaokea!

Rosso, Kajaani

Italialaishenkinen koko perheen Rosso tarjoaa sinulle varsinaisen makumatkan.

Rosso on S-ryhmän suurin ravintolaketju ja se tarjoaa sinulle varsinaisen maku matkan pizzojen, pastojen, bruschettojen sekä pihvi- ja broileriruokien maailmaan. Tomaatin, juuston, yrttien ja valkosipulin maut ovat antaneet leimansa Rosson annoksiin. Yli sadan herkun joukosta jokainen löytää itselleen suosikin jos toisenkin – ongelmia saattaa tuottaa ennemminkin valinnan vaikeus!

Lapset ja lapsiperheet ovat aina muodostaneet Rosson asiakaskunnan perustan ja heidän viihtymiseensä onkin panostettu. Lapsille ja junioreille löytyvät omat annokset ruokalistalta. Leikkinurkkaus tarjoaa ajanvietettä sekä pikkupuuhaa perheen nuorimmille ravintolakäynnin lomassa. Se mahdollistaa myös vanhemmille hetken hengähdystauon ja nautinnollisen ruokailuhetken.

Rosso on myös suosittu isompien ryhmien kestittäjä. Erilaisille ryhmille on suunniteltu omat Porukkalistat, joihin on kerätty suosittuja annoksia sopuisaan hintaan. Pyydä tarjous tai lisätietoja lähimmistä Rossostasi!

Tarjoilemme lounasta arkipäivisin klo 10.45-13.30, Lounas sisältää noutopöydästä runsaan salaattipöydän, päivän keiton, leipäpöydän, ruokajuomat ja kahvi / tee. Pääruoan tarjoilemme annoksittain pöytiin. Lounasvaihtoehtoina myös keittolounas ja päivän pizza!

Tervetuloa nauttimaan!

 

Tiedustelut ja varaukset:

Kajaanin ja Vuokatin Sokos Hotellien myyntipalvelu

puh. +358 10 783 1100

e-mail:sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi

 

Tapahtumat
5.12.2018 keskiviikko

Jerkka Frans Virtanen -soolo ke 5.12. Hospossa

Ravintola Hospo Kajaani

Kauppakatu 30, Kajaani
Vapaa pääsy!

5.12.2018 keskiviikko

Sulo Stomp Rock & Roll Pikkujoulut 5.12.

Sulo

Kauppakatu 20, Kajaani
Tiedämme toki että näihin aikoihin on monenlaista pikkujoulua ja kinkeriä vähän joka kulmalla, mutta lupaamme että missään ei ole yhtä hyvää musiikkia eli levyillä eikä livenä. Ja bonuksena kylän komeimmat kinkut ja karjut, tottakai!

8.12.2018 lauantai

OverBoost la 8.12. Kajaanin Tanelissa

Ravintola Pitkä Taneli Kajaani

Linnankatu 21, Kajaani
5 EUR
Liput 5 €