Puistokahvila Makia sijaitsee Oulun keskustassa, Otto Karhin puistossa. Se on viihtyisä sekä kotoisa kahvila modernilla twistillä. Tarjolla on joka aamu reilu aamiainen, johon kuuluu myös herkullinen munakas. Lounasaikaan tarjoillaan salaatteja sekä muita kahvilatuotteita. Illalla Puistokahvila Makiaan voi tulla joko herkuttelemaan laadukkaalla kahvilla ja leivoksilla tai nauttimaan smörrebröd -tyylisiä runsaita leipiä ja ottamaan vaikka lasillisen kuohuvaa. Osa tuotteista leivotaan paikan päällä painottaen lähialueen raaka-aineita.
 
Kahvilassa on 70 asiakaspaikkaa. Kesäisin laajennutaan terassialueelle, jossa asiakaspaikkoja on 120 lisää. Terassi houkuttelee kesäkaudella ohikulkijat nauttimaan puiston näkymistä, terassin leppoisesta tunnelmasta ja kylmistä juomista.

Aamiaista on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 7.30-10 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-13.

Salaattipöytä ja Suup -keittoa on tarjolla arkisin klo 10.30-18 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13.30-18.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @puistokahvilamakia tai Instagramissa #puistokahvilamakia.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Makia Soup on kertakaikkiaan herkullinen ja mukava, että sitä saa myös viikonloppuisin ja arkisinkin myöhään, että ei ole ainoastaan lounasaikaan. Hinta-laatusuhde on loistava. Lisäksi kahvila on viihtyisä ja näyttävä.”
“Viime kerralla (naisten)vessat olivat aika karseassa kunnossa. Mutta tämä oli kyllä ainoa kerta.”
“Kävimme puolisoni kanssa eräänä sunnuntai aamuna aamupalalla. Aivan ihanan hurmaava paikka. Tykkäsin todella paljon aamiaispöydän valikoimasta. Yleisilme oli upea ja mieleen jäi viimeistelty yleisilme astioita myöten. Kiitos, tulemme varmasti uudestaan.”
“Nopea käydä”
“WC sijainti, usein aika täynnä”
“Sijainti ja ympäristö. Sinne on helppo tulla. Paikka on viihtyisä ja valoisa jossa on paljon ikkunointa, voi katsella uloskin. Tyylikäs. Myös S-etukortin santsikuppi kahvista on hyvä. Pari eri kahvilaatua myöskin tarjolla.”
“Aina ei tahdo löytyä vapaata paikkaa. Ilmeinen suosio vaikuttaa tähän.”
“Viihtyisä miljöö ja kokonaisuus”
“Aamupala voisi olla runsaampi”
“Monipuolinen valikoima”
“Usein täynnä, meluisaa”
“Sijainti, miljöö”
“Kesäisin ihana patio ja salaattipöydässä on kyllä hyvä valikoima, tosin hedelmävaihtoehtoa siinä ei ole ja koen sen kyllä isona puutteena.”
“Hedelmävaihtoehdon puuttuminen salaattipöydästä ja hiukan epäsiisti vaikutelma kyllä aika usein on. Lattialle on tippunut ruokaa..salaattipöytä on epäsiisti..ja kyllä koko lounasnajan 45 minuuttia eli mitä siellä olen aina viipynyt.”
“Viihtyisä ja tyylikäs, hyvät tarjoilut.”
“Tarjoilujen valinnan vähyys yllätti.. suolaista nimenomaan haluttiin, niin vaihtoehtoja oli vähän.”
“Moderni, rento ilmapiiri, hyvät näköalat, keskeinen sijainti”
“Toivoisin lisää vaihtoehtoja vegaaneille, sekä suolaisiin että makeisiin”
“Hyvä sijainti, nopea ja ystävällinen palvelu, maistuvat tuotteet”
“Rento meininki ja mukava sijainti.”
“Hyvä sijainti, hyvät valikoimat ja kiva sisustus.”
“Musiikki on joskus liian nopea tempoista.”
“Musiikki ja värit vessassa. Kahvia sai ottaa itse lisää. Maistuvat herkut.”
“Hissi. Valitsin ottaa lapsen kainaloon ja jättä vaunut ylös, tosin portsst olivat pitkät. Vähän huonosti tilaa rattaille niin, etten olisi työntekijöiden tai asiakkaiden tiellä.”
“Ystävallinen henkilökunta”
“Moderni sisustus, hyvä sijainti.”
“Kalliit hinnat”
“Hyvä sijainti ja maukkaat tuotteet, samoin hyvä aukioloaika”
“Salaatit oli houkuttelevasti näkyvillä. Kerrottiin hyvin kahvien eri paahtoasteet”
“Monesti aika täynnä”
“Viihtyisä, mukavasti sisustettu.”
“Konsepti on nykyaikainen ja trendikäs.”
“Hyvä sijainti. Ihan viihtyisän oloinen ja hauska fiilistellä teen haudutus'keitinlasin' kanssa. Kodikas :)”
“Sisätilojen rajallisuuden vuoksi voisi olla pienempiä pöytiä 1-2 hengen seurueille, jolloin n. 4hengen pöytiä jää isommille seurueille käytettäväksi. Tiskillä asiointi hieman epäselvää kahden sisäänkäynnin vuoksi, syntyy herkästi ns. etuiluefekti. Palvelutiskipäällikkö vastaamaan asiakkaiden tilauksista ja tuotteiden jouhevasta eteenpäintoimittamisesta :) 'Tuo tullessasi, vie mennessäsi' ns. Keski-Eurooppalainen kahvilakulttuuri - ja homma pelaa :)”
“Kahvi ei ollut kovin hyvää.”
“Hyvä tunnelma, melko hyvä valikoima”
“Pöytiä ei aina pyyhitä astioiden korjaamisen yhteydessä, myös astiat toisinaan keräämättä”
“Aamiainen, päivän lehdet, jazz tiistait,”
“Voisi olla myös aikakausilehtiä, tee on aina hyvin laimeata melkein vetistä.”
“Rempseä, mukava henkilökunta. hyvää kahvia.”
“Yleensä uskon kaiken sujuvan hyvin.”
“Gluteeniton tarjonta. Sattui varmaankin kokematon myyjä. Toisella kierroksella huomasin itse gluteenittoman oluen vitriinissä; sitä ei myyjä yuntenut. Hintaa ensimmäisen ja toisenkin kierroksen juomasta piti puhelimitse kysellä; jonoa syntyi. Harjoittelija varmaan, mutta molemmat?”
“Tunnelma, menu, keittolounas”
“Astioiden palautus oli epäselvä, vienkö itse jonnekin vai saako jättää pöytään”
“Miljöö, kahvi, hyvä aamiainen ja lounas.”
“Musiikki on yleensä aina liian kovalla. Musiikki olisi jotenkin tyylilläänpä jos se soisi taustalla ja antaisi tilaa enenmmän seurustelulle. Kahvilan tyyliin sopisi myös hillitympi musiikki. Lastenhoito wcn musiikki oli niin kovalla että lapsi säikähti. Vitriinin päällä olevat tuotteet olisi mukava että ne olisivat jonkun kuvun alla.”
“Moderni, kiva tunnelma”
“Kotoisa rauhallinen taukopaikka.”
“Pihalla olevat terassit ja suhteellisen hyvä valikoima”
“Lokit kesällä ulkona, syövät ruokia jopa lautaselta, tähän ratkaisuna olisi verkot edessä ja linnunkuvakarkottimet.”
“Terassi on kiva ja sisällä on mukavan tunnelmallinen valaistus. Syksyllä illalla voisi olla myös pihalla tunnelmavalaistusta!”
“Kaikki pöytäpaikat ei ole aseteltu ehkä kaikista järkevimmin. Mutta menen enivei aina lempparipaikoilleni mikäli ne ovat vapaana, joten tämä ei vähennä halukkuuttani suositella.”
“Kahvila on hyvällä sijainnilla, usein ohikulkumatkan varrella. Tunnelma on rauhallinen vaikka onkin usein melko täynnä. Ruoka on maittavaa.”
“Joskus olen joutunut kääntymään pois kun sisälle ei ole mahtunut istumaan. Se ei toki kahvilan kannalta ole kovin negatiivinen asia :)”
“Mukava ilmapiiri”
“Aamupalan hinta järkyttävän kallis verrattuna tuotteisiin, joita on tarjolla aamupalalla. Kahvi ei sisälly aamupalabuffetin hintaan, mikä on todella outoa. Aamupalalla gluteenittomat tarjottavat vähäisiä, siskoni oli todella pettynyt aamupalaan.”
“Kahvilan yleisilme on todella kotoisa sekä ruoka on hyvää ja sopivan erikoista !”
“Hyvä henkikökunta ja hyvät pullat”
“Kahvia rajoituksetta!”
“Buffapöytä näytti vähän tyhjältä.”
“Sisustus ja tyyli miellytti silmää, kahvilan tarjonta todella hyvä”
“Sijainti, terassi, hyvät leivonnaiset, salaattilounas”
“Salaattilounaalle voisi lisätä perus salaattipohjaa, esim. Normaali kurkkua, tomaattia, paprikaa jokaiselle päivälle. Näistä saisi hyvän salaattipohjan, joita voisi täydentää sitten kanalla/kalalla, juustoilla ym. Vaihtaisin esimerkiksi herneenversot tomaattiin/kurkkuun. Usein tarjolla on vain vihreää salaattia ja joskus paprikaa. Aamiaiselle toivoisin normaali juustoa ja leipää sekä siivutettua tomaattia ja kurkkua. Aamiaisen hinta on mielestäni aika korkea, jos tarjolla on vedessä lilluvia kurkkuja ja homejuustoa, josta monet eivät edes välitä. Toivoisin aiempia munakasvaihtoehtoja takaisin, jolloin sai itse valita täytteitä munakkaaseen. Toisinaan tekee mieli astella kadun toiselle puolelle h2o aamiaiselle, jonka hinta on halvempi ja joka tarjoaa monipuolisesti kaikkea. Toisinaan kassalla palvelu on hidasta ja menee kauan tilata kahvi. Usein kassalla on vain yksi henkilö tekemässä erikoiskahveja, joihin kuitenkin menee aika kauan aikaa.”
“Hyvä palvelu ja valikoima, mukava ilmapiiri.”
“Fressi salaattilounas”
“Melko vähän tilaa ruuhka-aikaan”
“Työntekijät huomioivat näkövammaista asiakasta erittäin hyvin. Seurueessani tämä pantiin merkille sivusta katsojana. Meitä se lämmitti huomata ja tällaista kahvilaa suosittelee mielellään.”
“Hyvä terassi ja erinomaiset leivonnaiset”
“Jono kassalle venyy silloin tällöin koska kassalla tehdään erikoiskahvit, raiskäleet jne. Siis käytännössä kaikki työt ja se on pois kassan ajasta.”
“Voisi olla vielä laajempi valikoima”
“Trendikäs, mukava siisti paikka, asiakaspalvelu erinomaista ja hyvällä keskeisellä paikalla.”
“Aamiainen on erinomainen.”
“Kokonaisuus”
“Kokonaisuus ja valikoima sekä sijainti”
“Pöydät ja penkit ovat hieman haastavalla korkeudella toisiinsa nähden. Niiden ympäri on myös välillä vaikea kulkea, kun kahvilassa on paljon asiakkaita. Lisäksi selkeys tauluilla mm. lounaan suhteen voisi olla hyödyksi uusia asiakkaita ajatellen.”
“Viikonlopun salatit aina samallaisia”
“Tosi hyvä kahvila, siisti ja hyvänä puolena oli lisäksi monipuolisuus. Siellä oli makeaa, suolaista ja vähän alkoholia”
“Siellä ei ollut ollenkaan kasvis/vege vaihtoehtoa leivissä, croisanteissa. Muutenkin kasvisvaihtoehdot oli vähissä. Niiden olisi hyvä olla esillä.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Oli vaikea löytää tilaa ruokailua varten, sillä useissa pöydissä istui nuoria läppäreiden ja puolityhjän kahvikupin kanssa.”
“Ihania erikoisia kaakao/kahvi-vaihtoehtoja. Vastustamattomia pikkuherkkuja, kuten rocky road- suklaapalat.”
“Tuntui olevan kaksi uutta myyjää, jotka eivät tienneet mistään mitään ja yksi joka heitä paimensi, etteivät virheet pääsisi asiakkaille asti. Ei saisi myöskään olla liian tyrkyttävä tarjotessaan lisämaksusta vaikkapa kermavaahtoa yms. kun asiakas on jo sanonut mitä haluaa.”
“Kiva miljöö”
“Erinomainen palvelu, keskeinen sijainti, kulttuuritapahtumat. Kaipaisin pienempiä suolaisia (leivät ovat massiivisia) ja pikkupepejä takaisin.”
“Joskus tuotteet ovat vitriinissä liian pitkään. Pitäisi täydentää päivän aikana.”
“Kokoa itse keittosi -idea on loistava!”
“Tällä kerralla ainekset ja mm ramen loppuivat kesken, vaikka kello ei ollut kovin paljon, eikä täydennystä tullut niin, että olisin niitä saanut, vaikka kerroin puutteista henkilökunnalle ja viivyin pitkään.”
“Hyvä SOOPkokonaisuus, vaikka keitto oli kylmää ja alensi pisteitäni. Upea arkkitehtuuri, lempiarkkitehtini ja vieläpä paikallinen. Siitä 10???? Arvostan ravintoloiden persoonallista ilmettä. ABCt on niin nähty. Paikka on niin suosittu, että pitkä jonotus vei myöskin viihtyisyyttä hieman.”
“Jonotus, kylmä keitto.”
“Hyvällä paikalla, helppo löytää vieraspaikkakuntalaisenkin.”
“Kiva paikka, mukava henkilökunta, hyvää teetä ??”
“Hyvä ja viihtyisä paikka.”
“Joskus aika pitkät jonot ja kesällä ei ilmasto ei toiminut.”
“Löytyy gluteiinitonta. Sairastaa keliakiaa. Erittäin hyvä kahvi ja haudutettu tee valikoima”
“Hyvä ruoka, siisteys, aurinkoterassi”
“Kiva ulkotila, mukava ympäristö”
“Huono ja kallis kahvi pahvimukissa. Capuccinot ja muut erikoiskahvit jäivät kokeilematta, kun en tiennyt, olisiko niitä ollut tarjolla.”
“Keskeinen paikka Tilava Omia nurkkauksia”
“Ei ollut gluteenitonta tarjottavaa kovin paljoa”
“Mukava henkilökunta ja mukavat tilat. Viihtyisä.”
“Erilainen ja virkistävä! Kiitos❤️”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Miellyttävä ympäristö, siistit wc tilat. Monipuolinen asiakaskunta.”
“Hieno kokonaisuus kaupungin sydämessä.”
“Monipuolinen salaattipöytä, hyvä teevalikoima.”
“Voisi olla enemmän kasvisvaihtoehtoja suolaisissa välipaloissa.”
“Palvelu ollut muutamalla kerralla huonoa.”
“Hyvä sijainti ja bonuspisteet.”
“Usein liian täyttä.”
“Miellyttävä ilmapiiri ja hyvä sijainti.”
“salaattipöytä on hieman sotkuinen ja kulkutien varrella”
“Jazztiistait! Ihan parhaat!”
“Mukava paikka ja monipuolinen tarjonta”
“Asiakaspalvelija pakkasi toisen asiakkaan tuotteet muoviseen mustaan roskapussiin koska paperipussit olivat kassan luota loppuneet.”
“Mukava miljöö”
“Aamupala niukahko”
“Ei siellä kiirehditty pöydän luovuttamista toiselle Sai rauhassa istua siinä paikassa missä oli”
“Voisi olla selkeästi laitettu normaali kahvi esim. Juhla mokka tai suomalainen lahvi Tykkäisin että olisi suolaisia syötävisiä enemmän esim.karjalanpiirakoita mumavoilla tai jotain pasteijoita.”
“Tykkäsin kahvilan kokonaisilmeestä todella paljon. Ympäristö oli siisti ja kahvilan sijainti todella hyvä! Asioin viikonlopun aikana kahdesti kahvilassa ja molemmilla kerroilla asiakaspalvelu oli ystävällistä! Voisin jopa sanoa että yksi parhaista kahviloista, joissa olen käynyt:)”
“Viihtyisä paikka ja keskeinen sijainti”
“Kahvilassa on ollut välillä epäsiistiä ja tarjoilut (suolaiset) kahvilatuotteet vähissä..”
“Ystävällinen henkilökunta tyylikkäästi Oulun perinteisessä puistossa toimiva hienosti arkkitehtuuriltaan toteutettu kahvila. Varmasti vierailen aina kun Oulussa käyn. Ainoa puute on siinä, että kahvila on liian kaukana Rovaniemeltä:)”
“Kahvilasta saa kohtuuhintaisia, tasalaatuisia tuotteita. Lounassalaatti on (ainakin ennen ollut) yksi suosikeistani, ja oikein täyttävä. Nykyistä salaattibuffettia en ole testannut, mutta tarkoitus olisi. Kahvikokoista, koista? Kahvien koosta? Toivoisin paremmin skaalautuvaa valikoimaa; esim. pieni latte on todella pieni, iso latte on todella iso. Olisko mahdollista ottaa joukkoon myös keskikoko? Olisi myös huomattavasti, miten sen nyt sanoisi, miellyttävämpää taikka arvokkaampaa jos kahvit tehtäisiin täysin itse, eli siis kahvia ei laskettaisi automaatista, vaan ne olisivat oikeasti käsityötä. Tällöin kahvista myös maksaa mielellään vaikka vähän enemmänkin. Esim isosta latesta sen päälle neljä euroa. Toivoisin myös laajempaa kasvis/vegaanivalikoimaa”
“Enpäs keksi oikeastaan mitään. Jos nyt jotain niin talvella sisällä melko kylmä.”
“Ahtaus”
“Loistava paikka, mukava hrnkilökunta ja ihana sisustus”
“Hyvän makuista ruokaa”
“Kaukana asuinpaikastani”
“Samaattipöydässä Paljon ravitsevia kasvisvaihtoehtoja, salaattipohjaa ei tule liikaa. Salaattipöydän Edullinen hinta siihen nähden, että saa syödä niin paljon kuin haluaa. Hyvä sijainti. Herkulliset jälkiruokavsihtoehdot.”
“Leivät ja juomat verrattain kalliita”
“Erinomainen paikka, helppo löytää ja tulla. Vaihtoehtoja tarjolla.”
“Paikka eli sijainti ja uudenlaisen oloinen valoisa ja viihtyisä rakennus, hyvä salaatti ja monipuolinen sellainen lounaalla, mukavat ulkotilat kesällä, uutta Oulussa”
“Menee melko aikaisin illasta kiinni”
“pöytien siivous, aina on pitänyt istua likaiseen pöytään.”
“Viihtyisä paikka, hyvä salaatti kera makoisan liemen.”
“Keskeisellä paikalla, tyylikäs ja viihtyisä rakennus, herkullinen valikoima, tuoreet tuotteet, ystävällinen henkilökunta!”
“hyvä salaattipöytä, hyvä peruskahvi”
“Ulkopöydät epäsiisti, vaikea löytää siistiä pöytää.”
“Myyjä ei ollut mitenkään kovin iloisen oloinen.. Kahvilasta suljettiin musiikki jo paljon ennen sulkemisaikaa ja pihan tuolit laitettiin läjään jolloin tuli tunne että pitää lähteä vaikka kahvila oli vielä auki..”
“Paikka, sisustus”
“Klo 17.00 aikaan leivät yms. Suolaiset pikkusyötävät näyttivät nahistuneilta, pitkään jo vitriinissä olleilta”
“Soup lounas, hyvät aamupalat.”
“Kahvilan sisustus on miellyttävä ja käytännöllinen. Henkilökunta lähes aina ystävällistä ja ruoat ja juomat eivät ole vielä tuottaneet minkäänlaista pettymystä. Hinta-laatu-suhde kahvilassa on mielestäni hyvä, etenkin omistajaedut huomioiden. Makian Suup- ja salaattilounas on yksi syistä, miksi valitsen tämän kahvilan.”
“Kahvilassa on välillä ruuhkaista ja varsinkin talvella voi olla niin ahdasta ettei kahville edes pääse.”
“Paikka oli trendikäs ja viihtyisä.”
“Sisältä todella ahdas.”
“Hyvä aamupala, jossa laadukkaita tuotteita kivasti esille asteltuna. Hyvä kahvivalikoima, siisti yleisilme ja iloiset työntekijät??”
“Vitriinissä saisi olla enemmän valikoimaa esimerkiksi pikkupurtavaksi kahvin kanssa, s-ryhmän kahvilana olisi hyvä olla mahdollisuus laittaa rahaa s-tilille ja nostaa rahaa tililtä. Aamupalalle aina appelsiinimehua ja muutenkin, että aamupalalla täytettäisiin säännöllisesti lopussa olevia tarjottavia ilman, että asiakkaan tarvitsee erikseen huomauttaa asiasta. Terassi muuten kiva, mutta penkit ulkona todella epämukavat, kaipaisivat esimerkiksi jotkin pehmusteet.”
“Hyvä kasvislounas.”
“Tuoreet raaka-aineet. Valoisa yleisilme. Keskeinen sijainti.”
“keitto vs. salaatti tilaaminen sekavaa, jokin kyltti selkeyttäisi asiaa”
“Aamiaisen laajuus”
“Kiva miljöö. Mukava ja välitön henkilökunta. Erinomainen aamupala ja esille asettelu.”
“Iloinen henkilökunta, hyvät kahvituotteet.”
“Henkilökunnan toiminta oli vähän sähellystä - tilauksen vastaanottanut henkilö ymihti mainita kahvintekijälle toisesta kahvistamme, ja kahvintekijä sitten kuittasi asian tyyliin ”ai en tiennyt kun tuo ei muistanut mulle sanoa”. Kassatila on epäsiisti ja ahdas. Kun odottelee kahvia valmistuvaksi, ei ole mitään paikkaa, mihin esim. laskea tarjotin siksi aikaa.”
“Ihana idea lounaskeiton kokoamisessa itse, maistuva keitto, tuoreet sämpylät”
“Salaattipöytä ei houkuttele minua, en pidä itsekoottavista salaateista, tulee helposti sitkuisen näköinen lautanen - kaverini tosin tykkäsivät annoksestaan, joten vika minussa :)”
“Hyvä sijainti ja hyvällä säällä kiva istuskella ulkosalla, kun ei ihna kadun varressa.”
“Väliin aika ryysis ja siten joutuu jonottamaan.”
“hyvä ilmapiiri”
“Sisustus, siisteys, sijainti, musiikki, tuotteet ja palvelu”
“Henkilökuntaa oli hyvin vähän verrattuna työmäärään.”
“Kesällä voisi olla enemmän mehuvaihtoehtoja lapsille juomaksi.”
“Hyvä sijainti, tuotteiden vaihtuvuus ja monipuolisuus”
“Kalliit hinnat”
“sekä sisä- että ulkotilat, suolaisia ja makeita ruokavaihtoehtoja. Hyvänmakuinen ruoka. Hyvä sijainti. Mukava ilmapiiri. Iloiset ja ammattitaitoiset työntekijät, mm. Cold brew kahvia tilatessa huomasi suositella toista makusiirappia, koska mitä alusperin olin tilaamassa oli usean asiakkaan palautteen perusteella koettu liian makeaksi - vastaava, mutta ei niin makea maku osoittautui täydelliseksi!”
“ensikertalaisena meni hetki löytää tuotteiden hintoja ja havaita kokonaisuutta, mitä on tarjolla.”
“Houkutteleva keitto/salaattilounas, vaihtoehtoja vegaaneille/kasvissyöjille.”
“salaatti- ja keittosysteemi”
“joskus noutopöytä on hiukan sotkuinen”
“Kahvilan sijainti.”
“Kahvilatuotteiden (leivonta) vähyys ja kalleus. Ulkopaikoilla ei aurinkovarjoja; puolet paikoista jäi käyttämättä hellepäivänä.”
“Terveelliset tuotteet”
“Tuotteet eivät aina ole tuoreen näköisiä esim. Vitriinin salaattileivät nuutuneet”
“Se on kauniilla paikalla ja kaunis ihana paikka.”
“viihtyisä tila( joskin joskus ei mahdu sisään lainkaan), pirteät myyjät, erikoisemmat tarjottavat, s-etu/tarjoukset, mahdollisuus ulkona ruokailuun. keskellä kaupunkia mutta rauhallinen paikka.”
“on täynnä lounasaikaan, eikä sinne mahdu”
“Iloinen henkilökunta, herkulliset tuotteet, siistit vessat ja iso terassi”
“Vähä kalliimpi ku jotku muut paikat”
“Aamiainen oli todella hyvä - sopivasti erilainen kuin mitä hotelliaamiaiset normaalisti.”
“Aika pitkään sai odotella munakkaan valmistumista”
“Leivos oli tosi maukas kuten pitikin olla. Capuccino oli oikein valmistettu ja maukas. Vessa oli siisti ja helposti alakerrasta löydettävissä.”
“Hyvä keskeinen sijainti ja siisti, rauhallinen paikka.”
“Salaattilounas on erittäin hyvä ja järkevän hintainen. Oli ihania tuoreita ja kaikkea muutakin valittavana. Erityisesti chilikaykaravut, paistettu kana ja artisokka sekä korianteri ja tuore chili ansaitsevat kiitoksen.”
“S-etu -tuotteet (hinnat)voisivat olla paremmin esillä. Esimerkiksi liitutaululla oli useampi kuohuva merkittynä, mutta ei lainkaan s-etutuotetta.”
“Helppo ja miellyttävä kokemus. Ja ruoka-annos maukas. Yleensä joka kerta tilassmisni tuotteita voi kehua.”
“Suodatinkahvien maut vat omituisia. Toinen on mieto ja hintelä, toinen makea, emäksinen ja hedelmäinen. Miten olisi yksi tukeva maukas kahvi.”
“Aitous ja astetta parempi asiakaspalvelu, joka jää myös asiakaspalvelun ammattilaisen mieleen positiivisesti. Koko paketti hyvin tehty ja siellä ei melkein edes muista olevansa ketjupaikassa.”
“Lokit terassilla”
“Mukava paikka hyvällä sijainnilla”
“Terassi, paikka ja interiööri. Pikantti kahvila oululaisittain, kiva ja viihtyisä. Hyvät salaatit, leivonnaispuolessa olisi hieman toivomisen varaa. Kaikenkaikkiaan, ei ollenkaan huono!”
“Ei mitään kummoisempaa, hyvä on ja keskeisellä paikalla. Kiva kun siellä käy paljon ihmisiä, tulee oikeanlainen kahvilatunnelma. Kesäisin paras terassin vuoksi!”
“suolaista tarjontaa aika heikosti, korkeahko hintataso”
“Hieno kaupungin keskellä oleva ulkoilma kahvila...”
“Hyvä asiakaspalvelu kassalla”
“Iltapäivästä suolaiset pikkupurtavat olivat jo vähissä”
“salaattipöytä”
“tarjoilija kehotti tuomaan käytetyt astiat sisään, jotta lokit eivät nokkisi jämiä niistä. Ei ole asiakkaan ongelma. Jos lokit ovat ongelma, tihentäkää käyntejä ulkona.”
“Viihtyisä.”
“Aamiainen, vaikka harmittaa suolaisten munakkaiden päällysvaihtoehtojen määrän väheneminen. Pidin myös jazz-illasta jonne pääsin nyt 1. Kerran kesällä.”
“Melko suppea leivonnaisvalikoima. Suolaiset edustettuna paremmin. Ei aikakauslehtiä ja sanomalehdet usein hukassa.”
“Hyvä palvelu ja trendikkäät tarjottavat”
“Pikkuisen huono järjestys ja sekavan oloinen tiski, koska se oli täynnä kaikenlaista, ja siinä oli vähän tilaa. Tarjottavat herkullisen näköisiä, mutta omassa annoksessa oli kuivahko paahtoleipä alla ja lisukesalaatiksi erikseen myyty salaatti oli pelkkää jäävuorisalaattia ja fetaa ja balsamikoa, kokonaisuus oli hitusen mauton.”
“Brunssin kahvi ei ollut kovin hyvää”
“sijainti”
“Gluteenittomat tuotteet ovat herkullisia!”
“Sijainti, viihtyvyys, palvelu, tarjonta”
“Lounasaikaan jono tekee tilaa ahtaammaksi”
“Erinomainen sijainti”
“Vaihteleva asiakaspalvelun laatu”
“Kiva rakennus puistossa.”
“Salaattipöytä oli sotkuinen. Kippoja täytettiin suoraan ämpäristä salissa. Kerran jopa niin että salaatinkastiketta pyydettäessä työntekijä kaatoi tovin kuluttua kanisterista pohjalirut vanhaan, likaiseen astiaan. Vasta myöhemmin kastiketta tuotiin kunnolla lisää eikä silloinkaan vaihdettu likaista astiaa.”
“Mukava paikka, suht. edulliset hinnat”
“Gluteenittomista tuotteista huonosti tietoa. Tuotteet valittu ilm. maistamatta, parempaakin olisi olemassa.”
“Hyvällä paikalla ja ihana palvelu”
“hyvät tuotteet, siisteys”
“Myös sisätiloissa oli todella tukalan kuuma (puhumattakaan ulkona). Ovet olivat auki, joten kärpäset pörräsivät ruokien ympärillä (salaattipöytä).”
“Todella viihtyisä kahvila hyvällä sijainnilla”
“Aika kalliit hinnat (niinkuin kaikissa kahviloissa)”
“Laadukkaita ruokia, kiva terassi”
“Kallis. Tuotteet ja välineet loppuivat kesken. Esim kahvi ja lautaset.”
“Hyvä sijainti, erottuu joukosta, hyvä tuotevalikoima ja lounassalaatti/keitto. Persoonallinen ja moderni.”
“Terassialue voisi olla suurempi. Välillä on pitkät jonot, voisiko olla kaksi kassapistettä?”
“Hyvät kahvit ja viinit, mukava miljöö”
“Kalliit hinnat, tuotteiden jossakin määrin epämääräinen esillepano”
“Siisti paikka, keskeisellä paikalla, ihan hyvä ruoka, on salaatteja ja lämpimiä ruokia ja viinejä.”
“Ulkotiloissa lokit ja varpuset.”
“Hyvä jääkahvi”
“Joutui odottamaan. Henkilökunta hieman nenäkästä.”
“Viihtyisä, kiva sisustus, varma valinta”
“jotkut baristat tekee jäälaten paremmin kuin toiset. Joillakin se jää joskus hieman lämpimäksi (?)”
“Nuorekas ja trendikäs miljöö jonne on mukava tulla”
“Punaviini on liian lämmin (suosittelisin viinikaappia)”