Anna arjen maistua hyvältä.
 
Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin. Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia. Piristeenä ovat iltaisin teemalliset fiestat, jolloin tarjontaan tulee uusia maukkaita yllätyksiä. Tule syömään reilusti ja kotoisasti, me laitamme ruoan tänään. Ja koko buffa tietysti samaan hintaan.
 
Viikonloppuisin on saatavana myös mahtava jälkiruokasirkus.
 
Seuraathan meitä Facebookissa @RavintolamaailmaLinnanmaaOulu ja Instagramissa @ravintolamaailmalinnanmaa
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Mukava paikka ja ihana palvelu. Taitaa olla niin, että ruokakin maistuu paremmalle, kun on ystävällinen palvelu:) Erittäin paljon plussaa lapsiasiakkaan huomioimisesta. Näin sitä yhdessä ollaan esimerkkeinä lapsille ja nuorille. Sellainen aina lämmittää sydäntä! "”
“Joka kerta hyvä ja ystävällinen palvelu ja maistuvat tuotteet!”
“Erityisesti gluteeniton pizza oli hyvä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Nopea helppo maukas”
“Nopea ja hyvä”
“Jäi positiivinen kuva”
“"Ihan ok paikka. Harmittaa, kun minitortillalevyt olivat lähteneet pois. Nyt joka paikassa oli vain Tortillasipsejä. Tylsää. Lisäksi harmittaa, että tuotteiden allergeeneja ja sisältöjä ei ole merkitty. Annan tästä aina palautetta ja koskaan ei asialle tehdä mitään. "”
“"Asiakaspalvelu oli erinomaista. Miljöö hieman rauhaton, johtuen usean ravintolan olemisesta samassa tilassa. "”
“"Yleensä hyvä salaattipöytä, hyvin tilaa ruokailla"”
“Ihan Huippu paikka !”
“Salaatit on mahtavia.”
“"Lasten kanssa täällä on ihana käydä syömässä; lapsille annettiin puuhaa kassalta ruokailun alkua ja loppua ajatellen kun leikkipaikka on suljettuna. Lapsille ja aikuisille on herkkuja ja myös runsaasti terveellisiä vaihtoehtoja tarjolla, joten ruokailu on kaikilla monipuolista."”
“Olin melko tyytyväinen käyntiini.”
“"Hyvä valikoima, ja pitsojen paistaja tiedusteli että haluaisinko hänen tekevän jotain mieleistä pizzaa. "”
“Ihan hyvät pizzat ja plussaa että lähes joka kerta kysytään pizzatoiveita. Salaattipöytä voisi olla monipuolisempikin niin silloin voisi syödä pelkän salaattibuffetinkin.”
“"Hyvä ruoka ollut joika käynnillä, vapaata pöytätilaa löytyy sopivasti, paikoitustilaa on ja siten saavutettavuus on hyvä."”
“Helppo asioida”
“Tilattua toive pizzaa sai odottaa kauan ja tehtiin toisen pyynnön jälkeen vasta”
“"Kokemus oli hyvä, mutta käytyä tulee vain kerran vuodessa, kun ajamme eteläsuomesta lappiin. Henkilökunta ystävällistä! "”
“"Hyvät pizzat ja kivat, ystävälliset myyjät"”
“Hyvä ravintola.”
“Pitsat on hyviä ja palvelu ok. Lounasajan kahvi take/awaytä noudettaess plussaa.”
“Palvelu oli loistavaa ja ruoka hyvää.”
“"Jos tarve saada nälkä tyydytettyä nopeasti ja helposti, on tämä ihan varteenotettava paikka"”
“Oha se hyvä paikka”
“Viihtyisä ja väljä”
“Pizza ja Buffa on meidän vakio ruokapaikka Oulussa käydessä tai ohi mennessä. Seuraavaa kertaa suunnitellaan jo”
“Henkilökunta on parasta ollut aina. Myös huomioidaan asiakas tarpeita.”
“Henkilökunta on ystävällistä ja ruoka hyvää”
“"Viihtyisä ravintola. Monipuolinen salaattipöytä ja herkullista pitsaa. Plussana se, että saa toivoa mieleisensä pitsan."”
“Hyvä ruoka”
“"Ruoka oli erittäin maistuvaa, henkilökunta ystävällistä ja kokonaisuutena käynti ravintolassa oli hyvin mieluisa kokemus =)"”
“Hyvä ja monipuolinen valikoima”
“"Hyvä hinta/laatu suhde. Sopivan kokoiset pizzat, riittää syötävää kahdeksi kerraksi. Miksipä en suosittelisi kavereille."”
“Buffa-ravintoloiden yleisilme on muuttunut kolkoksi.”
“"Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ravintola. Nälkä katoaa poikkeuksetta. Ruoka on maultaan hyvää, joskin ei parasta mitä olen maistanut. Kuitenkin, kun ottaa huomioon kyseessä olevan buffet-ravintola, ei ruuan laadussa ole valittamista."”
“Ihana henkilökunta ja maukkaat tuotteet.Meidän lempipaikka ♥️”
“"Hyvä ruoka, siisti paikka, ystävällinen palvelu"”
“Kyllä. Käymme itse melko usein pizza buffassa lounaalla. Suurin osa aijasta ravintola on siisti ja ruokaa riittävästi tarjolla. Joskus taas epäsiistiä ja ruuassa puutteita (etenkin salaattipöytä)”