Grill it! Oulu on toistaiseksi suljettu.

Ravintola on suljettu 23.3.2020 lähtien sopeuttaessamme toimintaamme tilanteeseen.

Lisätietoja ravintoloistamme ja kahviloistamme löydät tästä TÄSTÄ

 

Kolmen ravintolan lämminhenkinen kokonaisuus sijaitsee 1920-luvulla paloasemana toimineessa rakennuksessa Oulun keskustassa. Paloaseman toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola Grill it! on sekoitus kodinomaisuutta ja nykydesignia. Historia näkyy edelleen ravintolan tunnelmassa ja sisustuksessa.

Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan pariin. Grill-It! ravintolan erikoisuutena on aito puuhiiligrilli, jonka makuraitoja on vaikea jäljitellä. Sesongin kasvikset, mehevät pihvit ja maukkaat vartaat saavat upean lisänsä grillissä.

Keittiö avoinna ma-to 22.15, pe-la 23.15 ja su 19.15 asti.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @GrillItOulu tai Instagramissa #grillitoulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu ja ruoka oli erinomaista”
“Hyvää ruokaa”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja tunnelma oli mukava.”
“Paikka oli täydellinen yllätys, ulkokuorien kätkössä oli tunnelmallinen paikka, jossa ruoka oli erinomaista. Rakennus ulospäin ei vihjaa tästä mitenkään. En ollut aiemmin huomannut paikkaa enkä olisi löytänyt sinne ilman työkaverin vihjettä. Jos asiakkaista on pulaa, katunäkyvyyden parantaminen voisi auttaa. Aion käydä paikassa vaimoni kanssa, vaikken lounastakaan oulussa tavallisesti.”
“Gluteiiniton ruoka onnistui, Olen anaflytikko gluteiinille ja ruuoka oli minullekin turvallita. sitä arvostan. Upeaa. Kiitos.”
“Ruoka oli todella hyvää!”
“Odotin perus ketjuravintolaa. Miljöö ja taso yllättivät positiivisesti. Kasvisannos oli hieman mielikuvitukseton.”
“Kaikki oli täydellistä”
“Ruoka oli todella suolaista minun makuun, jäi suurin osa syömättä. Muistaakseni oli perus burger ateria. Viini ja leipä todella hyvää. Mukava tarjoilija nainen!”
“Ruoka on hyvää, paikan päällä tehtyä”
“Todella kiva ravintola. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli riittävästi. Ruoan esille laitto oli hieno. Henkilökunta ammattimaista ja erittäin ystävällistä.”
“Hyvää ruokaa”
“Hyvä palvelu, ruoka ja ilmapiiri sekä ystävällinen palvelu. Pääsääntöisesti käyn lounasaikaan, mutta myös listan ruuat on maistuneet. Kokonaisuutena Oulun top5 parhaiden ravintoloiden joukkoon kuulutte!”
“Mukava paikka, hyvällä sijainnilla.”
“Hyvää ruokaa ja mukava palvelu”
“Hyvä maistuva lounasruoka ja ystävällinen palvelu”
“Kokemukseni mukaan hinta/laatusuhde toimii.”
“Oulun ketjuravintoloista ehdottomasti paras kokemus on ollut Grillitissä. Mutta usein loppuunhiottu suoritus puuttuu, ilmeisesti tarjoilijoita on hieman liian vähän, koska laskun saaminen kestää melkein joka kerta. Tulee vaikutelma, että tarjoilijoilla on jo kiire seuraavaa palvelemaan, kun edellisen ruuat ja juomat on toimitettu eivätkä he enää seuraa loppusuoran tilannetta. Vettä pitäisi olla pöydissä enemmän tarjolla!”
“Viihtyisä miljöö ja laadukasta ja maistuvaa ruokaa.”
“Paikka, missä paljon paikkoja. Mielenkiintoisia salaatteja /lisukkeita. Keskeinen sijainti. Lehtiä, joita voi lukea. Varsinkin silloin hyvä asia kun on yksin ruokailemassa”
“Hyvä ruoka, monipuolinen salaatti”
“Hyvä paikka, maistuva ruoka”
“Maukas ruoka”
“Hyvä ruoka, rento tunnelma”
“Todella hyvä palvelu ja maistuva ruoka. Henkilökunta otti myös hyvin huomioon erityisruokavalioni sekä kertoi hyvin tuotteista.”
“Ruoka todella hyvää ja asiakaspalvelu erinomainen.”
“Aina hyvä ruoka. Monipuoliset salaatit. Liha mureaa.”
“Palvelu, ravintolan tunnelma kohillaan ja ruoka hyvää.”
“Ihan mielettömän mukava henkilökunta ja ruoka on aina todella hyvää!”
“Oli todella hyvää ruokaa ja miellyttävä kokemus.”
“Hyvä, monipuolinen ja edullinen lounas”
“Ruoka hyvää ja palvelu asiantuntevaa.”
“Hyvä ruoka lounasaikaan ja hyvä palvelu.”
“Musiikki on joka paikassa ns. populaarimusiikkia, kunpa löytyisi kevyen klassisen paikka?”
“Loistavasti järjestetty meidän hääjuhla”