Kolmen ravintolan lämminhenkinen kokonaisuus sijaitsee 1920-luvulla paloasemana toimineessa rakennuksessa Oulun keskustassa. Paloaseman toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola Grill it! on sekoitus kodinomaisuutta ja nykydesignia. Historia näkyy edelleen ravintolan tunnelmassa ja sisustuksessa.

Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan pariin. Grill-It! ravintolan erikoisuutena on aito puuhiiligrilli, jonka makuraitoja on vaikea jäljitellä. Sesongin kasvikset, mehevät pihvit ja maukkaat vartaat saavat upean lisänsä grillissä.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @GrillItOulu tai Instagramissa #grillitoulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Ranskalaiset perunat vetisiä.”
“Todella ystävällinen palvelu ja mukava henkilökunta, Viskaalin hevosen ulkofilee oli loistavaa ja asiakasomistajaviinit taas tutun hyviä.”
“Yksi seurueemme jäsenistä oli jollakin ketodieetillä ja hänkin löysi itselleen brunssista syötävää”
“Ruoan laatu on yleensä hyvää. Maistuvia makuja :)”
“Joskus ruoka on aika kylmää ja kerran uunilohi oli raakaa. Huomautettuani asiasta, naiskokki ei ottanut kalaa pois tarjolta.”
“Hyvä ruoka”
“Ok”
“Vanhan rakennuksen erilainen sisustus.”
“Ruuan maku, esim. keitto aina herkullista ja pääruoka samoin.”
“Ruokalinjasto ei ole toimiva, paljon odottelua. Henkilökunta harvoin huomioi asiakasta tai vastaa kiitokseen ravintolasta poistuttaessa lounasaikaan.”
“Todella ystävällinen ja sopivan rento palvelu, kiva miljöö, ruokakin ihan hyvää, vegaaninen ruokavalio huomioitu, ravintolassa myös lasten lista”
“Ruoka-annoksen kala ei valitettavasti maistunut koivin tuoreelta. Pidän paljon kalasta ja tilaan sitä useimmiten ravintolassa, mutta tällä kertaa olin pettynyt valintaani raaka-aineen laadun takia. Annos sinällään oli houkutteleva ja maut olivat muuten kohdillaan. Ravintolassa oli käyntimme aikana aika kova meteli, koska paikalle saapui iso työporukka ruokailemaan.”
“Värikäs lounasbuffet, josta helppo koota vaikka fodmap-annos; keitot olleet erinomaisia”
“Lounas aika tyyris, miksi ei etua s-kortilla? Aika täynnä kiihkeimpään lounasaikaan, asiakkaan kannalta hankalaa...”
“Hyvä ruoka, monipuoliset vaihtoehdot”
“Gluteeniton ruokavalio otettu erittäin hyvin esille. Saa hyvän gluteenittoman leivän kun pyytää. Jos vielä gluteenittomia keksejä jälkiruokakahvin kanssa ...ei pakko mutta kiva olisi”
“Hyvä palvelu ja erinomainen ruoka”
“Erittäin viihtyisä ympäristö. Omat 'loossit' seurueille joka takasi hyvin yksityisyyden. Suosittelen, olenkin jo muutamalle suositellut.”
“Ruoka oli hyvää, eikä ollut jonoa. Kiva, että ruokaan kuului kahvi ja keksejä (kun ei ole jälkkäriä). Salaattipöytä oli runsas. Asiakaspalvelija tiskillä oli mukava.”
“En ole paikkakunnalta ja olin eka kertaa tässä ravintolassa. Rappukäytävässä en oikein tiennyt, mihin pitäisi mennä, kun en tiennyt edes, että ravintola oli toisessa kerroksessa. En myöskään huomannut ylhäällä kylttejä wc-tiloihin, kun lähdin pois, mutta eipä sitä veskiä sitten ollut siellä käytävälläkään, eli opasteita vois olla pari näkyvämpää meitä ensikertalaisia varten.”
“Mahdollisuus valita vähähiilihydraattisia ruokia. Todella maukkaat keitot.”
“Ystävällinen tarjoilija ja tyylikäs paikka. Huomioitiin pyyntö mm. pöydän paikan suhteen. Mukava kokemus, hyvä ruoka ja olut.”
“Kiva viihtyisä ympäristö Herkullinen brunssi Mukava henkilökunta”
“Luonas on kalliimpi kuin monessa muussa paikassa”
“Minusta ravintolakäynti oli kallis. Nopea n. 40 minuutin syönti ilman alkoholijuomia kahdelle 80 e - hyvä lähipitseriamme houkuttelee taas entistä enemmän, valitettavasti.”
“Todella hyvä lounaskattaus”
“Maistuva ja monipuolinen ruoka”
“Erittäin hyvä salaattipöytä, joka jo itsessään riittää lounaaksi. Lisäksi pieni annos keittoa, nekin yleensä maistuvia. Pieni jälkkäri on plussaa, harmi, että ei ole joka kerta tarjolla (keksejä en laske jälkkäriksi).”
“Meteli! Tuolit raapivat lattiaa ja viimeksi tarjoilija keräsi astioita ja kalisutti varsinkin laseja korvia raastavasti. Joskus olen kääntynyt ovelta pois, kun sali on melkein täynnä ja meteli sen mukainen.”
“Tunnelma ja sijainti ovat erittäin hyvät. + Kikatteleva tarjoilija kolmikko oli huvattoman hauska; Aino, Päivi ja Merja täydet pisteet palvelulle!”
“Lounaan salaattibuffa on mennyt huononpaan suuntaan.”
“Ruoka on yleensä hyvää ( mutta sitä ei ole kovinkaan riittävästi..siis ei ole kovin notkuvat pöydät ts.)”
“Ruan esille pano on niukahko ja joskus sitä saa säästellä seuraavalle”
“Hyvä 'kotiruoka', erityisesti keitot on herkullisia. Lapsiperheille hyvät fasiliteetit.”
“Ehkä hieman hälyinen lounasaikaan.”
“Kokonaisuus”
“Portaat!”
“Lounaalla oli erinomaista maa-artisokkakeittoa ja tultiin toistekin, kun keittoa oli lounaalla. Salaattipöytä oli hyvä ja tarjolla oli erinomaista rapeakuorista leipää. Paikka oli viihtyisä.”
“Lounaalla ei ollut jälkiruokaa, vain kahvia ja keksiä tarjolla. Tässä selvä kehittämistarve.”
“Aivan loistavat, vaihtelevat lounaat alkukeittoineen ja salaatteineen.”
“Henkilökunta, ruokien esille laitto, sekä maku.”
“En osaa yhden käynnin perusteella sanoa.”
“Hyvä ruoka”
“Se että vaikka kauan katsoi pöydästä tarjoilijoihinpäin jotka olivat tiskin takana niin kukaan ei hetkeen tullut kysymään että mitä tarvitsee.”
“Hyvä ruoka.”
“Lounasaikaan liian vähän henkilökuntaa. Henkilökunta juoksi kiireisenä ympäri salia. Olivat kuitenkin ystävällisiä.”
“Todella hyvä lounas, monipuolinen. Seitsemän meitä ja sopiva pöytä löytyi. Hieman meluisaa oli, kun oli paljon porukkaa syömässä, tarjoilijat hoitivat hommansa rivakasti ja ystävällisesti.”
“Onnistunut reissu, hyvässä seurassa... ei moitittavaa”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu ja mukava, rauhallinen ympäristö.”
“Henkilökunta”
“Erityinen tunnelma, erottuu edukseen massaruokailupaikoista!”
“Sijainti, henkilökunta ja syömämme lounas olivat ensiluokkaisia. Jatkakaa samaan malliin!”
“Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.”
“perunat olivat lounaspöydässä joko kauan seisseitä (kovettuneet lämpölampun alla) tai jopa osin raakoja”
“Ruoka oli maittavaa ja hyvää.”
“Monipuolinen salaattipöytä”
“Hyvätasoinen lounas”
“Ruoka on aina ollut maistuvaa ja hyvää. Myös henkilökunta on aina ollut ystävällistä.”
“Hyvä palvelu ja maistuvaa ruokaa”
“Ei moitteen sijaa”
“Siisti asiallinen paikka.”
“erikoisruokavalioni (keliakia) vuoksi sain erikseen annoksen jonka esille pano oli todella kaunis. jälkiruuissa voisi olla myös maininta gluteenittomuudesta ettei sitä tarvitseisi erikseen kysyä.”
“Ihana miljöö ja runsas sunnuntaibrunssi!”
“Maistuva ruoka, lounaalla herkullisia salaatteja ja leipää, siisti ja viihtyisä ravintola”
“Hyvä salaattipöytä ja lounas keitto.”
“Paha kahvi. Voisitte panostaa laadukkaaseen tummaan paahtoon. Nykyinen on aina kitkerää ja pohjaan palaneen makuista. Kanaruuat maistuvat liikaa samalle (savuiselle grillille) joka kerta.”
“Hyvä asiakaspalvelu Hyvä asiakaskokemus Herkullinen ruoka”
“Viihtyisä ja tilava. Ja maittava ruoka. Joskus sais olla suolaa enemmän ja kerran ylikypsän härän kaverina olleet peruna/juurekset olivat luvalla sanoen raakoja...”
“Ruokaa on riittävästi tarjolla lounasaikaan ja keittiöhenkilökunta tuo lisää kokoajan ei loppunut enään koskaan joka on esimerkillistä jopa parempaa kuin Frans&Camille jota käytän myös”
“Tunnelma ja sisustus, henkilökunta. Ruoka voisi olla vähän mehevämpää ja vähemmän rasvaa. Nyt aika rasvaista ja joskus kuivaa. Salaatti ok.”
“Henkilökunta oli loistava ja se teki illasta loistavan! Meitä huomioitiin erinomaisesti, mutta myös annettiin rauha nauttia illasta. Varsinkin tarjoilijattaren iloinen energia tarttui meihinkin ja kanssakäyminen hänen kanssaan oli erittäin luontevaa, harmittaa että en hänen nimeänsä muista, mutta kyseessä oli pe 28.6. illalla työskennellyt nuorempi tarjoilijatar.”
“Olimme hieman pettyneitä sokerisuolattuun siikaan, oli meidän mielestä mautonta.”
“Miestarjoilija hoiti kyllä tuotteiden esittelyn ja tarjoilun todella hienosti!”
“Vastaanotto, ruoka- ja juomasuositukset osuivat kohdilleen, meistä ' huolehdittiin', kiitokset vielä Terolle/ Terholle kumpi nimi olikaan ! Myöhäinen äitienpäivä- ja kuopuksen valmistujaisateria oli hyvä kokemus kaikkien 3 mielestä; ' jäi hyvä maku suuhun'”
“Hieno tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Tunnelma,tila miellyttävä. Ikkunat kadulle,valoa ja elämää....Buffet-pöydässä runsaasti aineksia. Vuohenjuustokeitto superhyvää....”
“Todella maistuvat ruoat ja ystävällinen henkilökunta, siisti ympäristö ja nykyään nopea asiointi, kun seisovan pöydän linjoja on kaksi.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Nopea palvelu ja maistuvat mutta kohtuu hintaiset ruoat.”
“Mukava miljöö. Hyvä ruoka.”
“Juomat oli erkoisessa paikassa ruokiin nähden. Piti kysyä missä juomat. Pöytiä oli paljon varattulappusilla merkitty. Näistä olisi voinut mainita tullessa.”
“Hyvää ruokaa.”
“Kylmät alkupalat ja salaatit todella hyvät lounaalla.”
“Maksaminen varsinkin lounaskortilla on työlästä ja valitettavasti näkyy myös henkilökunnan kasvoilta&käytöksessä. Useampi maksupääte helpottaisi ja lounaspassin sijaan joku muu järjestely nopeuttaisi. Välillä tulee mentyä paikkoihin, joissa ei ole lounaspassia eikä bonuskortteja ihan maksamisen helppouden takia, koska usean kortin maksuhässäkkä ärsyttää.”