Grill it! Oulu on toistaiseksi suljettu ja avaamme elokuussa.

Lisätietoja ravintoloistamme ja kahviloistamme löydät tästä TÄSTÄ

 

Kolmen ravintolan lämminhenkinen kokonaisuus sijaitsee 1920-luvulla paloasemana toimineessa rakennuksessa Oulun keskustassa. Paloaseman toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola Grill it! on sekoitus kodinomaisuutta ja nykydesignia. Historia näkyy edelleen ravintolan tunnelmassa ja sisustuksessa.

Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan pariin. Grill-It! ravintolan erikoisuutena on aito puuhiiligrilli, jonka makuraitoja on vaikea jäljitellä. Sesongin kasvikset, mehevät pihvit ja maukkaat vartaat saavat upean lisänsä grillissä.

Keittiö avoinna ma-to 22.15, pe-la 23.15 ja su 19.15 asti.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @GrillItOulu tai Instagramissa #grillitoulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu ja ruoka oli erinomaista”
“Hyvää ruokaa”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja tunnelma oli mukava.”
“Paikka oli täydellinen yllätys, ulkokuorien kätkössä oli tunnelmallinen paikka, jossa ruoka oli erinomaista. Rakennus ulospäin ei vihjaa tästä mitenkään. En ollut aiemmin huomannut paikkaa enkä olisi löytänyt sinne ilman työkaverin vihjettä. Jos asiakkaista on pulaa, katunäkyvyyden parantaminen voisi auttaa. Aion käydä paikassa vaimoni kanssa, vaikken lounastakaan oulussa tavallisesti.”
“Gluteiiniton ruoka onnistui, Olen anaflytikko gluteiinille ja ruuoka oli minullekin turvallita. sitä arvostan. Upeaa. Kiitos.”
“Ruoka oli todella hyvää!”
“Odotin perus ketjuravintolaa. Miljöö ja taso yllättivät positiivisesti. Kasvisannos oli hieman mielikuvitukseton.”
“Kaikki oli täydellistä”
“Ruoka oli todella suolaista minun makuun, jäi suurin osa syömättä. Muistaakseni oli perus burger ateria. Viini ja leipä todella hyvää. Mukava tarjoilija nainen!”