Kolmen ravintolan lämminhenkinen kokonaisuus sijaitsee 1920-luvulla paloasemana toimineessa rakennuksessa Oulun keskustassa. Paloaseman toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola Grill it! on sekoitus kodinomaisuutta ja nykydesignia. Historia näkyy edelleen ravintolan tunnelmassa ja sisustuksessa.

Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan pariin.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @GrillItOulu tai Instagramissa #grillitoulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka yllätti positiivisesti. Odotuksena oli keskinkertaista ketjuravintolaruokaa, mutta ruoka olikin aivan erinomaista. Myös palvelu oli erinomaista.”
“Hyvä palvelu, hyvät ruuat”
“Kiitokset hyvästä ja iloisesta palvelusta :-)”
“Mukavat tarjoilijat ja hyvää perusravintolaruokaa”
“Ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta. Loistava ruoka.”
“Hyvä ilmapiiri, ystävällinen palvelu”
“Otin suositellun annoksen, hieman kalliimman mitä olin ajatellut. Annos oli kylmä ja pihvi jänteinen. Tyytyväisyyteni kysyttiin ja aivan asiallisesti mainitsin, että annoksen laatu ei ole kohdallaan hintaan ja lupauksiin nähden. Ystävällinen hymy kyllä tuli, mutta en saanut uutta annosta.”
“Aina hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ruoka on aina ollut hyvää. Nyt käynnillä I olimme hiukan myöhäisessä vaiheessa brunssia nauttimassa. Enää oli 30min tarjolla. Ruoka oli hiukan jäähtynyttä ja esim lohi oli jo kuivahkoa. Siitä huolimatta maut olivat kohdillaan. Ensi kerralla täytyy käydä aiemmin.”
“Ehkä valitsemamme paikka teki tunnelmasta epämiellyttävän, kun istuimme ikkunoiden edessä ja lähellä baaritiskiä, jonka puitteissa tapahtui astioiden lastausta tiskikoneesta ja pesua, sekä henkilökunnan kesken käytyä keskustelua astioiden aiheuttaman melun yli. Musiikki ei sit kuulunut lainkaan. Olo oli levoton kaiken kaikkiaan. Siispä A ja O on istumapaikan valinta ??”
“Erittäin hyvä lounas joka kerta.”
“Ruoka korkeatasoista niin lounaan jälkiruoka puuttuu. Sitä jää kaipaamaan joka kerta”
“Laadukas”
“Ruoka oli haaleata, mutta silti hyvänmakuista”
“Hyvät tilat ja siistit,ruoka maistui.”
“Ruokien odottaminen.”
“Mukava ilmapiiri, rauhallinen ja erittäin hyvä salaattipöytä.”
“Hyvä palvelu ja sijainti”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen”
“Sujuva lounas käynti, rauhallista.”
“Brunssilla hyvä, monipuolinen alkuruokabuffet.”
“Henkilökunta.”
“Rauhallinen, siisti paikka. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista ja mukavaa.”
“Ruoka on ollut joka kerta lounaalla hyvää.”
“Juomat olivat vaihtaneet paikkaa hieman erikoiseen paikkaan, sitten viime käynnin. Mielestäni juomavalikoimassa voisi olla vesien lisäksi maito.”
“Viihtyisä, tunnelmallinen ja ruoka oli hyvää sinä päivänä kun kävin.”
“Seuraavana päivä kun työkaverit olivat käyneet ruokaa oli tosi vähän (lopussa) vaikka oli lounasaika (13.30) . Ja tarjolla oli vain jotkin laatikkoa. Tämä vähentää kovasti sitä edellisen päivän innostusta mitä koimme tarjottavasta työkavereiden kanssa.”
“Alkuviikosta ruoka on hyvää ja salaatit OK, mutta loppuviikosta keitot loppui kesken, piti odotella lisää ja salaatti pöytä huono ja lämmin ruoka ei sitä mitä oli alkuviikosta.”
“Siisti ravintola, siistit vessat, hyvä palvelu”
“Suhteellisen kalliiseen hintaan nähden ruoka on mautonta. Ainoa ravintola koskaan, että koko seurue joutui lisäämään suolaa omiin annoksiin vaikka kaikilla oli eri tilaus. 20e hintaan luulisi saavan maukkaan burgerin, kun sellaisen saa muualta 10e halvemmalla.”
“Ruuan laatu ja maku”
“Loppulaskussa oli 1-vuotiaasta laskutettu 5-11 -vuotiaan summa.”
“Vappubrunssin alkupalat ja jälkiruoka oli todella hyvää mutta pääruoka (lohi) jätti toivomisen varaa”
“Erittäin mukava henkilökunta ja miellyttävä miljöö.”
“Rennon tuntuinen paikka, perheenjäsenten ruoka-aineallergiat otettiin huomioon automaattisesti jälkiruokien osalta. Oli hyvä että tarjoilija tarkisti nuorimman perheenjäsenen iän juomatilauksen yhteydessä.”
“Tilasimme kahdelle perheenjäsenelle päivän menusta (vappubrunssi) tietyn aterian muutettuna allergioiden mukaan. Pöytään tuli kuitenkin ensin muuttamaton annos, jonka onneksi huomasimme välittömästi. Tarjoilujärjestys ei osunut kohdalleen, pöydässä olleen naispuolisen annos tarjoiltiin viimeisenä. Kalaruualle oli pihviveitset, jotka toki soveltuivat käyttöön mutta yleensä vaihdetaan ruuan mukaan. Jälkiruuan jälkeen odottelimme tarjoilijaa todella kauan, ja kyllästyttyämme odottamiseen kävimme maksamassa tiskillä.”
“Suomen paras OIKEA pihviravintola!”
“Hinta laatu suhde, sijainti, miljöö”
“Ravintolatilan rakenteet ovat jo sinänsä näkemisen arvoisset. Hyvä ruoka, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, sisustus ja pöytäjärjestys tilaan sopiva. Ravintolan yleisilme ainakin ison salin puolella on rauhoittava, kiire unohtuu.”
“Hyvät vaihtoehdot lounaalla, hyvä salaattivalikoima”
“Erittäin hyvät pihvit”
“Miljöö ja hyvä ruoka.”
“Siisti paikka ja hyvä palvelu.”
“Yksi kauneimmista ravintolatiloista Oulussa. Todella kaunis ja tunnelmallinen! Ruoka myös lounaalla ollut aina erinomaista.”
“En ole käynyt illallisella, koska a la carte vaikuttaa todella kalliilta.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu leppoisan mukavaa.”
“Hyvä ruoka!”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Viihtyisä miljöö.”
“Hyvä ruoka”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta aina ja ruoka on erinomaista joka kerta. Oulun paras ravintola!”
“Tunnelma/viihtyisyys”
“Hidaspalvelu ilta-aikaan”
“Tunnelma ja ammattitaitoinen henkilökunta! Iso peukku Mikolle!”
“Keskustassa, siisti, hyvä palvelu.”
“Nothing..”
“Ruoka on herkullista, vaihtelevaa, kokeilunhaluista. Kokille kiitokset!!”
“Ruuan laatu”
“yleisesri ottaen hyvää ruokaa”
“huono akustiikka, sileät pinnat, ruokaillessa tulisi olla hieman rauhallisempaa”
“Kävin syömässä lounaan joka oli todella maukas ja monipuolinen ja jälkkäri mini munkki omenahillo 'yllätyksellä' kruunasi lounaan.”
“Henkilökunta!”
“Food from a la carte menu”
“Brunch main dishes weren't so good. Salads were good”
“Mukava myyjä”
“Ruoka oli aika vähissä, mutta oli lounasajan loppu, joten mukava tietää että sitä ei mene paljoa hävikkiin. Kahvi oli aika seisseen makuista.”
“Maittava salaattipöytä ja keitto lounaalla.”
“Lapsille saisi olla jotain simppeliä, omaa tarjolla. Pääruoka lounaalla oli sotkuinen, ei houkutteleva.”
“Maistuva ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Enemmän valikoimaa ruokalistoille”
“Maistuva lounas (erityisesti keitto) ja kivat asiakaspalvelijat (se yks mies ja sitten se ihana nainen, joka on ennen ollut makiassa). Lounasvaihtoehdoissa vois tosin välillä olla jotain muutakin kuin lihapyörykkää ja riistakäristystä. Esim jotain vähän kasvispainotteisempaa. Ja miljöö on viihtyisä.”
“Hyvää ruokaa. Kaveri sai ruokaa vaikka piti olla sipuliton, laktoositon, gluteeniton eikä hirveästi mausteita. Listalta löytyi hevosta joka oli oikein hyvä annos.”
“Hyvä ruoka ja lounaan hinta. Rauhallinen paikka, hyvä sijainti, miellyttävä ympäristö ja henkilökunta.”
“Miljöö, ruoka”
“Gluteeniton ateria tuli pöytään ei gluteenittomana, tarjoilijat tiuskien keskustelivat asiasta keskenään pahoittelematta asiakasta. 'Käy ny si kysyy kokilta, nää kyllä sanoin että gluteenittomana'. Tämän jälkeen tarjoilijat hävisivät. Uusi annos tuli 15min myöhemmin ilman 'väli infoa' että kohta tulee uusi annos, eikä minkään sortin pahoitteluja kuulunut.”
“Ihana työntekijä ei veloittanut pienten lastemme lounaista. Hyvä lounas!”
“Talvisin ikkunapaikat ovat erittäin vilpoisia”