Kolmen ravintolan lämminhenkinen kokonaisuus sijaitsee 1920-luvulla paloasemana toimineessa rakennuksessa Oulun keskustassa. Paloaseman toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola Grill it! on sekoitus kodinomaisuutta ja nykydesignia. Historia näkyy edelleen ravintolan tunnelmassa ja sisustuksessa.

Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan pariin.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @GrillItOulu tai Instagramissa #grillitoulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Nopea palvelu, maukas ruoka.”
“Rento ja samalla kuitenkin tyylikäs ravintola.Tunnelmallinen illalla. Aina ystävällinen henkilökunta. Olen usein ollut työporukan kanssa viettämässä lukukauden päättäjäisiä,pikkujouluja ym. kiireisistä ajoista huolimatta henkilökunta aina ystävällistä.”
“Ei mitään negatiivista. Joskus lounasaikana,kun on vain 1 ruokalaji,esim.vain kalaa tai kasvista syövä ei ole saanut mieleistään ateriaa.( toki erittäin hyvä salaattipöytä korvaa) Itse olen kaikkiruokainen,ei ongelmaa,jopa pidän sitä hyvänä,että on vain 1 ruokalaji.”
“Ruoka on yleensä todella maukasta ja salaattipöytä riittävä.”
“Lounaan hinta tekee maksamisesta vaikean, kun ei mene verottajan määrittelemään hintahaarukkaan. Yleensä käyn lounaalla vain paikoissa, joissa lounas maks. 10.50€”
“Henkilökunta palveluhenkistä, erityisesti silloin vuorossa ollut vanhempi miestarjoilija”
“Koska söimme buffetlounaan ja ilmoitimme itse tullessamme sen tilaavamme, ei meille erikseen muuta suositeltu. Voin suositella perheelleni ja ystävilleni Grill Itiä koska se on aina lunastanut odotuksemme. Palvelu on ystävällistä ja tilaakin on aina löytynyt. Lisäksi saa S-bonusta ja joka 10. ateria passilla maksutta. (passiin saa kerätä leimoja muistakin Arinan ravintoloista).”
“Hyvä sunnuntai brunssi”
“Viihtyisä sisustus, vanhan rakennuksen arvokkuus antaa oman tunnelmansa. Toive pöydän sijainnista varauksessa oli huomioitu. Ruoka oli hyvää ja tuli nopeammin kuin olimme odottaneet, vaikka ravintola oli täynnä. Palvelu miellyttävää.”
“Tarjoilijalta kysyimme onko sillä hetkellä asiakasomistajatarjousta viinipullosta, ja hän kertoi asiakasomistaviinin olevan noin 20-30e hintainen (tai ei osannut kertoa siitä?). Lähdettyämme huomasimme kuitenkin alakerran baarissa tv-ruudulla mainoksen s-etukortin viinitarjouksesta Grill itissä (15e?). Tarjoilija olisi siis voinut kertoa tästä, ehkä ei tiennyt. Pihviannoksessa olisi voinu olla ranskalaisille jotain kaveriksi, esim majoneesia.”
“Miljöö, mukavat henkilöt töissä. Maukas ruoka. Siltä varalta, että ette kysy tämän jälkeen muuta, tahdon kuitenkin ilmoittaa, että en voi ymmärtää, miksi musiikki oli niin kovalla, vaikka asiakkaina oli harvinaisen paljon vauvaikäistä kansaa (ehkä puolet tänä vuonna syntyneistä oululaisista). Vauvat menevät levottomiksi, ja ääntä tulee heistä ja kaiuttimista. Onneksi tarjoilija hiljensi musiikkia pyynnöstäni. Tarjoilijat yrittivät hymyillä kiireen keskelläkin. Väsyttää tuoolainen meteli heitäkin varmasti.”
“Ks. ed ruutu. Meteli.”
“Hyvä lounaspöytä! Henkilökuntaa ei näkynyt koko lounasaikana ennenkuin maksun aikaan.”
“Kävin puolisoni kanssa tässä paikassa vkonloppuna (sunnuntai) brunssilla (päähänpistosta ja paikkallislehdestä huomatun mainoksen perusteella) ensimmäistä kertaa. Yllätti hiukan, että paikalla oli paljon nuoria perheitä lapsineen. Siitä oma elämän meteli tietysti, mutta meille kyllä hauska yllätys. Taidettiin osua paikalla pahimpaan ruuhka-aikaan, mutta pöytäpaikka löytyi (ei oltu tehty mitään varausta). Brunssi oli maukas ja monipuolinen sekä varmuudella riittävä. Kaikkiaan myöteinen kokemus ja uudelleen kyllä tullaan. Olen aiemmin ainakin pariin otteeseen ollut tässä paikassa tilatussa/varatussa yksityistilaisuudessa; todettava, että brunssimenu on kyllä maukkaampi. Brunssimenu oli nyt tällä ensimmäisellä kerralla sen verran tuhtia tavaraa, että tuskin päivittäismenuuksi enää passaisi, mutta vkonloppuisin kiva juttu kyllä.”
“Ei todellakaan mitään negatiivista; positiivinen käynti kyllä ja antoi tiedoksemme kivan viikonloppubrunssipaikan.”
“Hyvä ja positiivisen poikkeava lounas.”
“Keskeinen sijainti ja ihan mukava miljöö”
“Pihvin vapaavalinteiset lisukkeet olivat pieniä, öljyisiä ja haaleita. Saimme nopeasti pöydän, vaikka meillä ei ollut varausta, tosin keittiön vierestä. Henkilökunnan keskustelu ja päällikön työohjaus kuului koko ajan pöytäämme.”
“Ruoka on aina hyvää ja vaihtelua on sopivasti. Hyvä kokki!! Miljöö on viihtyisä.”
“Yleensä palvelu sujuvaa, tällä kertaa viinin tilaaminen takkuili.”
“Ulkona oli kova pakkanen ja pöydässämme oli myös todella kylmä. Jouduin laittamaan jälkiruuan ajaksi takin päälle. Keskustelimme aiheesta tarjoilijan kanssa joka valitteli tilannetta ja kertoi että istumme sivuhuoneessa joka on talvella monesti kylmä...”
“Blinit olivat huonoja. Jauhoisia pöperöitä”
“No parempia blinejä saa kaikkialla muualla”
“Ruoka on joka kerta TODELLA hyvää! Käyn satunnaisesti lounaalla, enkä ole pettynyt kertaakaan, vaikka aina ei satu olemaan juuri suosikkiruokaani listalla. Miljöö on ihana, viihtyisä ja tunnelmallinen. Palvelu erityisen luontevaa ja ystävällistä, aina mukava tulla ja olla! Lounaspaikoista aivan Oulun ykkönen! Olen suositellut useille ihmisille ja saamani palaute heiltä on ollut poikkeuksetta positiivista!”
“Lounasajan ulkopuolella hinnat ovat kohtalaisen korkeat. Rajoittaa ainakin suuremman perheen valintaa.”
“Todella hyvä ruoka,miellyttävä henkilökunta”
“Hyvä sijanti, s-ryhmän edut, mukava henkilökunta”
“Ruokien hinta-suhde ei kohdannut useimmissa annoksissa, esim. 27€ arvoinen pihviannos oli mauton ja ranskalaisia vain nimeksi. Myöskin burgeri oli suht tylsä. Kanavarrasannoksessa kanaa liian vähän”
“Monipuolinen brunssi.”
“Kahvi kauhean makuista. Jonotus ruokaa otettaessa.”
“Hyvä ruoka ja rento, rauhallinen ilmapiiri”
“Kallis hinta”
“Hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan edullinen ruoka.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tunnelma oli erinomainen. Ja palvelu oli toimivaa ja sujuvaa”
“Annokseni oli hiukan mauton”
“Hyvät ruuat ja ravintolan tunnelma”
“Nuorempana asiakkaana ei palvelua saanut niin paljon / hyvin kuin vanhemmat asiakkaat.”
“Loistava ruoka, siisteys sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka ja hyvä palvelu suosikki ravintolamme viimeisen parin vuoden aikana Oulussa.”
“rauhallinen ja tilava paikka. Hyvä ruokavalikoima”
“Mukava miljöö ja ystävällinen henkilökunta. Asiakkaiden tiedusteluihin vastattiin mielellään. Ruoka oli maukasta.”
“Todella hyvä ruoka!”
“Lounaalla loppuu usein jälkiruoka. Paikka on myös usein tosi täynnä ja maksaminen hidasta.”
“Hyvä ruoka, ammattitaito ja ystävällisyys”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, viihtyisä.”
“Ruuha-aika, silti palveltiin hyvin. Nuori mies kabinetissa”
“Ravintola oli tunnelmallinen, rauhallinen ja kauniisti sisustettu ja ruoka hyvää.”
“Sijainti, brunssi oli hyvää”
“Etsimme paikan googlesta. Itse Grill it mainoksia ei ollut tarpeeksi. Ikkunapöydät olivat vapaana, vaikka oli jonkin verran asiakkaita. Asiakkaat ohjattiin toisten asiakkaiden viereen, vaikka paikka oli muuten tyhjä. Itse koin tarjoilijan töykeänä.”
“Jatkakaa samaan tapaan”
“Varsinkin pääruoat olivat erittäin onnistuneita (karitsaa) ja kaikki seurueemme jäsenet olivat erittäin tyytyväisiä.”
“ei mitään.”
“lauantai iltapäivä oli,oli seisovapöytä ja kaksi naistarjoiliaa töissä tosikohteliaita toinen tumma ja toinen vaalea osavivat hommat ja huumorin”
“olisko jotain lohta jota saisi siivuttettuna laittaa lautaselle suola tai palvi”
“Hyvä sijainti ja maittava ruoka. Siisti, miellyttävä ja viihtyisä miljöö. Henkilökunta ystävällistä. Olemme aina mahtuneet syömään.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Ehkä hieman suppea ruokalista,mutta ruoka silti hyvää.”
“Hyvä ruoka, mukava ympäristö”
“Johtui ehkä pikkujouluista, mutta hlökunnalla tuntui olevan melko kiire koko ajan..”
“Brunssi”
“Hinta on juuri sopiva ja lounas mahtavan monipuolinen!”
“Bonukset”
“no oli tosi kohtelias isäntä vastassa ja muutenki mukava tunnelma. ruokaki oli ihan mahtavaa. mukava kokemus näin niinku ekaksi kerraksi.”
“Erittäin hyvä ruoka.”
“Pitkä odotusaika.”
“Wanha Wepis on upee rakennus, puitteet sisällä antaa mukavan ruokailu hetken, vaikka on ruuhkaa, on helppo liikkua. Ruoka on todella hyvää.”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka, monipuolisesti tarjolla eri ruokavalioita noudattaville!”
“Ravintolasta riippumatonta oli tuolla kerralla varmasti, mutta viereemme istui loppuvaiheessa hyvin humalainen ja räävitön seurue, jotka kommentoivat myös meidän seuruettamme asiattomasti.”
“Hyvä ruoka/hlökunta”
“Ei merkitty buffettiin erikoisruokavalioita esim salaatteihin”
“Rakennus ja sijainti, siisti vessa.”
“Hidas palvelu. Ystävälle tuotiin vain osittainen annos. Siitä puuttui yksi lisuke kokonaan.”
“Hyvä ja laadukas lounas. On keskitytty yhteen pääruokaan joka lähes aina poikkeuksellisen hyvän makuinen. Salaattipöytä todella monipuolinen.”
“Lounaslistoissa voisi olla vähän enemmän vaihtelua. Lounaan hinta aika korkea, pelkän keitto ja salaattilounaan hinta pitäisi myös olla paljon nykyistä edullisempi.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Mm. ystävällinen, ammattitaitoinen, nopea palvelu”