Elämäniloinen ranskalainen bistro toivottaa tervetulleeksi Oulun sykkivään sydämeen, ravintolaan Original Sokos Hotel Arinan kivijalassa. Meillä rentous, sekä rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen yhdistyvät tunnelmalliseen miljööseen aivan Otto-Karhin puiston laidalla.

Menumme tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutkertaisia, maalaisranskalaisia elämyksiä. Tuoreet raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin ranskalaisiin resepteihin sekä keittiömestarimme uusiin luomuksiin takaavat onnistuneen ruokailukokemuksen jokaiseen makuun. Kattava, huolella koostettu viinivalikoimamme täydentää makuelämyksesi.

C'est délicieux!

Käy tykkäämässä ja tiedät mitä meille kuuluu:

Facebookissa @fransetcamilleoulu

Instagrammissa @fransetcamille

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (5,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ravintolaan on aina ilo tulla! Hymyillen toivotetaan tervetulleeksi ja toivotetaan Hyvää ruokahalua! Salaattipöytä on todella herkullinen, antoisa ja houkutteleva. Henkilökunnalla on kiire, mutta he jaksavat olla aina ystävällisiä! Kiitos siitä! On myös aina ilo kiittää keittiöhenkilökuntaa herkuista pöydässä ja kauniista esillelaitosta. On arvokas asia, että salaattipöydän tuotteissa on nimet! Kiitos siitä! Ystäväni ovat mieltyneet ilmapiiriin ja ruokaan."”
“"Erinomainen lounaspöytä, monipuolinen salaattivalikoima ja hyvät lämpimät ruoat."”
“Kaikki oli kunnossa”
“Aivan loistavaa ruokaa ja monipuolinen tarjonta! Myös vegaani vaihtoehdosta iso plussa!”
“Muuten erittäin bueno mutta liian usein lounas on joko jotain lihapullaa tai jauhelihapihviä.”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista. "”
“"Ei aivan huippukokemus, siksipä arvosana jää 8:aan. Aivan hyvä perustason palvelu ja ruokakin oli ok, mutta joku jäi puuttumaan. Palvelu tai ruuan laatu ei ollut sellainen, että sen muistaisi myöhemminkin, kun kertaa mielesssään ""unohtumattomia"" ravintolakokemuksia."”
“"Erinomainen tunnelma, ruoka ja palvelu. Hyvät turvavälit viereisiin pöytiin."”
“Hyvä ja kohtuu hintainen ruoka. Asiakaspalvelu ystävällista”
“"Keskeisellä paikalla, hyvä lounas ja miellyttävä henkilökunta. Kiitos ja hyvää kevään jatkoa!"”
“Maksamista odoteltiin turhan pitkään astioiden jo vietyä piis”
“palvelu oli hyvin asiakaslähtöistä”
“Teiltä sai turvallisesti myös gluteenittomia ruokia.”
“Oulun Frans Camille on tilana ihana valoisa ja avara. Ikkunapöydissä on mukava syödä ja katsella kadunmenoa.”
“Ihan perus hyvä”
“"Hyvä sijainti, mukava paikka. "”
“Viihtyisä ja mielyttävä ilmapiiri”
“Ok ruokalista. Viihtyisä tunnelma. Henkilökunta huomioi hyvin turvallisuusohjeet.”
“"Kaikki toimi hyvin, palvelu oli erinomaista ja ruoka todella hyvää. "”
“Kaikki vaan toimii ko. paikassa hyvin hyvän henkilökunnan ansiosta.”
“"Ruoka erinomaista, mutta hieman hintavaa lounasruuaksi. Maksaminen tuskastuttavan hidasta: s-kortti, lounaskortti, s-kortti, maksukortti. Ei näin."”
“Hyvä buffet”
“"Hyvä ruoka. Palvelu erittäin hidasta, meitä ei huomioitu. Itse jouduimme odottamaan ja jopa maksamaan kassalle kun odotimme niin pitkään."”
“"Ruoka oli haaleaa pöytään tuodessa, toinen jälkiruuista oli kuiva."”
“Hyvä ja siisti ravintola. Näkymät ikkunasta (Oulu) melko ikävät. Narkkarit tms.”
“Ammattitaitoista porukkaa”
“"Kiva miljöö, hyvä ruoka."”
“Ruoka oli hyvää. Bonukset kotiin”
“Hyvä palvelu ja loistava ruoka”
“Kaikki toimi”
“"Pöydällä olevista laseista ei saanut selvää, olivatko puhtaita vai likaisia.Vajaa vesikannu pöydässä. Pitäisi heti nähdä, onko pöytä jo siistitty edellisten jäljiltä."”
“"Tuttavapiirissäni ei yleensä suositella ketjuravintoloita, niissä käyminen on ""itsestäänselvää"". Keskustelua käydään yleensä pienistä yksityisistä uutuusravintoloista."”
“"Ystävällinen henkilökunta, ruoka oli hyvää ja saatiin nopeasti. Matkalaiselle ja näin korona-aikaan sopi, että ravintola oli hotellin yhteydessä. Ainut asia, joka ihmetytti oli se, että meitä ”palveli” kolme eri tarjoilijaa. Vähän hämmentynyt olo, että kukas se meidän oma tarjoilija olikaan. Sinänsä palvelu oli sujuvaa ja erittäin ystävällistä. "”
“"Ruoka oli todella hyvää, kuten aiemmillakin kerroilla. Ruuan odotusaika todella pitkä, näin myös edellisillä kerroilla. Lasku pyydettiin, sitä ei koskaan saatu, käytiin maksamassa kassalle. Ravintolassa oli outo tunnelma henkilökunnan kesken; kokeneet tarjoilijat eivät olleet aivan ”rentoina” vaan tunnelma oli jotenkin hermostunut. Kassalla seurasimme sivusta, kun eräs asiakas oli unohtanut pöytään ilm hotelliavaimen, ja palannut sen samantien hakemaan. Avaimesta ei henkilökunnasta ”kukaan tiennyt”, venäläinen tarjoilijakin kävi isoon ääneen kimittämässä, että ”en edes muista missä te istuitte!”. Kassalla oli henkilökuntaa, kukaan ei uskaltanut katsoakaan asiakkaaseen päin, myöhemmin joku vanhempi rouva tuli ja luovutti kassallaolevan kortin asiakkaalle, ja vähän kuin ”nuhteli” asiakasta. Todella outoa käytöstä ja asiakkaan nolaamista. En tiedä onko ravintolassa jotain ongelmaa nykyään muutenkin, koska aikavasta tuttavani kallis takki varastettiin ko ravintolassa. Ruuan puolesta suositus, muuten tunteet ovat ristiriitaiset. "”
“Kotona aika vaikutti jonkin verran ravintolatunnemaan.”
“RUOKA OLI TODELLA HYVÄÄ”
“"Ruokailun jälkeen maksamista varten keneenkään henkilökunnasta ei saanut kontaktia. Aikaa meni tosi kauan ja vasta kun toinen meistä kävi kysymässä, jonkun ajan päästä tultiin perimään maksu. Jos olisimme halunneet jälkiruokaa, juomaa tms tilata, olisi se jäänyt tästä syystä tekemättä. Maksumahdollisuuden odottelu vei kohtuuttoman kauan ja korona-aikaan mielellään kassalle kulkemista olisi haluttu välttää. Se kuitenkin piti lopulta tehdä ja kysyä laskua."”
“Hyvä ruoka ja monipuolinen lounas”
“Ruoka oli niin hyvää ja palvelu hyvää”
“Kaikki toimi kuten pitää ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä maittava ruoka. Hyvä hinta-laatusuhde”
“Kokemus oli kaikinpuolin miellyttävä”
“"Ruoka ja juoma herkullista, henkilökunta huippua"”
“"Ravintolassa oli harjottelijoita ja henkilökunta opasti heitä aika tuimasti, nuorten pitää antaa itse tehdä omat virheet ja he kyllä pärjäävät kun antaa heidän yrittää. :)"”
“"Rauhallinen tunnelma, hyvät turvavälit toisiin pöytiin, hyvä ruoka."”
“Hyvä eväs. Musiikki ei häirinny. En ees tiiä kuuluiko sitä.”
“Ruoka on erittäin maukasta”
“"Tilaa oli (turvavälit ok). Lounas oli kaikin puolin hyvää. Ei mikään ”wau parasta lounasta ikinä” -kokemus, mutta ajoi asiansa ja nälkä lähti lounasaikaan, samalla ehti vaihtaa kuulumiset kaverin kanssa jälkiruokakahvienkin merkeissä."”
“"Palvelu ystävällistä, huomioitiin koko vierailun ajan, ruoka hyvää. "”