Elämäniloinen ranskalainen bistro toivottaa tervetulleeksi Oulun sykkivään sydämeen, ravintolaan Original Sokos Hotel Arinan kivijalassa. Meillä rentous, sekä rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen yhdistyvät tunnelmalliseen miljööseen aivan Otto-Karhin puiston laidalla.

Menumme tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutkertaisia, maalaisranskalaisia elämyksiä. Tuoreet raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin ranskalaisiin resepteihin sekä keittiömestarimme uusiin luomuksiin takaavat onnistuneen ruokailukokemuksen jokaiseen makuun. Kattava, huolella koostettu viinivalikoimamme täydentää makuelämyksesi.

C'est délicieux!

Käy tykkäämässä ja tiedät mitä meille kuuluu:

Facebookissa @fransetcamilleoulu

Instagrammissa @fransetcamille

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Miellyttävä ympäristö, tarpeeksi monipuolinen ruokalista ja ystävällinen henkilökunta."”
“Asiointi sujuvaa. Tunsit tervetulleeksi vaikka väkeä riitti jonoksi asti. Ruoka oli maittavaa. Henkilökunnasta huokui hyvä yhteishenki.”
“Hyvä ruoka ja palvelu erinomaista aina”
“"Lounastarjonta monipuolinen ja houkuttelevan näköinen, myös maistuva, tuli vastinetta rahoille."”
“"Ystävällinen palvelu. Meille suositeltiin ruokaa ja juomaa, jotka todella hyviä. Kiitos! "”
“Kiireinen hosuvan tuntuinen meininki Komenteleva isoäääninen naishenkilö ” pysykää siinä””
“Osaava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“"Olisin toivonut, että meille olisi kerrottu päivän annoksesta. Keittiö suosittelee. Näin ei tehty, kuten naapuri pöydän tarjoilija teki."”
“Kiva ravintola ja monipuolinen menu.”
“Kaikki ok!”
“"Tällä kertaa olin työporukalla,palvelu hidasta.ehkä henkilökuntaa ei ollut tarpeeksi,kun ravintola täynnä.ei tultu edes kysymään tarvimmeko lisää juomaa ja alkuleivät tuli pitkän odottelun jälkeen.juoma kerkes loppua ennen kuin ruoka tuli"”
“Palvelu ja ruoka olivat hyviä ??”
“Kohteliaan hyvää peruspalvelua.”
“Hyvä ruoka ja kiva paikka”
“"Ainoa miinus käynniltämme oli, että kalassa liian maltillinen suola:) muuten virheetön suoritus!"”
“"Hyvä palvelu vaikka uusi työntekijä, kiitos hänelle."”
“Ruoka oli maukasta ja palvelu joustavaa ja ystävällistä.”
“Rauhallista ja ruoka maistui.”
“"Mieheni sipuliallergia huomioitiin tosi hyvin. Valmistettiin omat kastikkeet ja ruoka, kun annoksessa oli sipulia. Muutenkin meistä huolehdittiin tosi hyvin. Täys kymppi."”
“"Se, ettei minulle suositeltu mitään tiettyä, ei ole negatiivinen asia, tulimme selkeästi lounaalle viimeksi. Illallisaikana taas olemme saaneet hyvät suositukset aina. "”
“Hyvä ruoka”
“Palvelu oli todella ammattitaitoista ja asiakkaan edut huomioivat. Kiitos.”
“"Aina syödessäni kys.ravintolassa, ruoka on ollut erinomaista ja palvelu ystävällistä. Lisäksi suosin S-ryhmän ruokapaikkoja, jossa voin hyödyntää s-etukorttiani ja s-jäsenyyttäni."”
“"Asiakasta kuunneltiin ja huomioitiin. Oikein viihtyisä ja pidin isoista ikkunoista, joista oli ruokailun ohessa kiinnostavaa seurata kaupungin katuelämää. Tarjoilijamme oli ystävällinen ja aidosti kiinnostunut meistä. "”
“Keskivertoa parempi”
“"Hyvä salaattipöytä, jo sen vuoksi kannattaa tulla"”
“"Ruoka maittavaa ja suositeltu viini sopi jyvin, henkilökunta ystävällustä ja asiantuntevaa"”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka, hyvä palvelu"”
“Tosi hyvää ruokaa”
“Kaikki oli ok.”
“"Hinta-laatusuhde on hyvä, palvelemisessa kehitettävää."”
“Hyvä ruoka”
“Super”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Keskeinen sijainti.”
“Hyvä palvelu ja ennen kaikkea todella hyvä ruoka”
“"Ensimmäinen käynti ja lounasaikaan. Lounas oli edullinen ja todella monipuolinen. Melkeinpä salaattipöytä oli jo yksistään oli sen arvoinen, loistavaa"”
“Aika tavallinen paikka”
“Hyvä kokemus”
“"Ravintola on lähellä kotiani, olen Sokoksen jäsen ja ravintolassa on väljyyttä. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja joustavaa. Aina, kun saan vieraita kauempaa, Frans ja Camille on meidän lounaspaikkamme."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Tarjoilija oli ihana ilopilleri. Olimme murheen murtamia, koska isämme oli juuri kuollut ja äiti vakavasti sairastunut. Pystyimme hetkeksi unohtamaan ja nauttimaan ruoasta."”
“Tasokas”
“Monipuolinen salaatti osasto.”
“"Juuri edellisellä lounaalla teillä sanoin kumppanilleni, että teillä on paras lounas mitä olen syönyt. Ja olen kuitenkin ruokaillut ympäri maailmaa. Se Nizzan salaattibuffa on parasta. Toin kulinaristi lapsenikin sinne syömään. Sen buffan takia palaan aina uudelleen. Mainostanut olen kaikille. =D"”
“"pääruokana oli paistettua kalaa, kokki ei ollut kyllä maistanut itse. Oli erittäin mautonta."”
“Todella miellyttävä käynti. Ruokailu terassilla kauniina kesäpäivänä oli yksi kesän kohokohdista. Ruoka oli herkullista. Palvelu erinomaista.”
“Ruoka/salaatti oli erittäin hyvää ja maistuvaa.”
“Todella hyvää ruokaa. Lounas aina ollut hyvää ja ihana salattipöytä. Mieheni kanssa käytiin heinäkuun lopussa syömässä päivällisaikaan. Hevosenlihasta pihvit. Oli todella hyvää. Kiitos kokit”
“"Todella viihtyisä. Miellyttävä, rento ilmapiiri. Ystävällinen palvelu. "”
“"I was visiting on holidays. It is unlikely that I will visit Oulu in the foreseeable future, but would recommend to friends and colleagues to visit if they are looking for an above average restaurant. These are hard to find in the non capital city region, especially for foreigners. "”
“"Mukava tunnelma, hyvä ruoka"”
“Maut kohdillaan”
“Lounas oli maistuvaa”
“"Ainoa miinus oli ""käsidesi"", joka oli alkoholiton, eli ei toimi esim koronavirukseen!! Oli maitohappoa, joka ei tosiaan nyt auta. Tuntui pahalta katsoa eläkeläisiä, jotka ensimmäisenä tullessaan luulevat dedinfioivansa kätensä..."”
“Hyvä ruoka ja hintalaatusuhde”
“"Käydään syömässä , kun on tiettyjä ruokia , muttei muutoin . Buffetin taso vaihtelee todella paljon ! "”
“"Tila on viihtyisä ( Oulu), rauhallinen tunnelma, ravintolan sijainti paras mahdollinen."”
“Ruoka on aina tosi hyvää ja runsas valikoima lounaalla.”
“"Maittava lounas, tosin lämmintä kasvisvaihtoehtoa ei vierailuhetkellä ollut saatavilla, mutta salaattipöytä oli itselleni riittävä."”
“Hinta/laatu on kohdallaan! S-bonuseurot merkittäviä!”
“"Pienehkö 10 hengen tilaisuus, etukäteen mietitty ja varattu meny sujuvoitti hommaa."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“"Ruoka on hyvää, monipuolista, uusia juttuja kokeileva. Henkilökunta ei kovin hoksaavaista. Koronaa ei henkilökunta osaa tarpeeksi huomioida. Esim. turvavälit, ilman maskia, ruokalistaa ei ole terassille saatavilla."”
“"Sijainti erinomainen, ruoka ok, palvelu erittäin hyvää."”
“Hyvät salaattivalikoimat”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija oli todella mukava”
“Aiemmin kävin useammin työpaikkaruokailun yhteydessä. Käyn harvemmin muuten perheiden/ystävien kanssa. Lounasbuffee/lounaspaikkana oli tasokas. Vapaa-ajan ravintolana enemmän perustasoa. Syntymäpäivä-/kuukausi tarjouksen yhteydessä maksaessa kannattaisi varmaan kysyä onko juhlat ollut hiljattain tms. :) Pienillä asioilla voi vaikuttaa aika paljon siihen minkälainen kuva palvelusta jää.”
“"Hyvällä paikalla oleva toimiva ravintola, jossa oli astetta juhlavampi lounas."”
“"Hyvä sijainti, hyvä tunnelma"”
“Kaikki oli ihan nappiin”
“"Erittäin maistuvaa ja hyvin tehtyä ruokaa, ystävällinen ja konstailematon palvelu."”
“"Ruoka oli hyvää ja tunnelma mukava,"”
“"Miellyttävä ja viihtyisä ruokapaikka.Erittäin hyvä ja maukas ruoka, joka oli kauniisti ja houkuttelevasti esillä. Kokki oli miellyttävä ja otti osaa keskusteluun, kun kehuin paikkaa ja lounasta sekä esillepanoa. :-) Suosittelen kaikille! "”
“Runsas lounaspöytä”
“Henkilökunta kohteliasta ja ruoka erittäin maukasta. Jatkakaa samaan malliin. Olen suositellut ystäville paikkaa. Hyvä lounas ja plussana S-bonukset.”
“Ei yllättänyt mitenkään.”
“Ruoka on maukasta”
“"Aina hyvä palvelu, ei tarvitse odottaa, ruoka ollut joka kerta tosi hyvää, viihtyisä ja siisti ravintola"”
“Kävin kahtena peräkkäisenä päivänä lounaalla eikä ollut mitään valittamista.”
“"Erinomainen ruoka, hyvä asiakaspalvelu ja sopiva hintataso."”
“Hyvä paikka”
“Perus siisti ja laadukas. Annoksset oli hinnoiteltu kilpailukykyisesti.”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu pelasi 10+”
“Helposti saavutettava mutkaton paikka”
“Olen jo kertonut useille tuttavilleni ravintolan minipuolisesta ja maukkaasta ruoasta. Hinta/laatu on hyvä!”
“"Meillä ei ollut pöytävarausta ja jouduimme sen vuoksi odottelemaan tovin. Odottaessamme baaritiskillä mieheni otti ison oluen ja minä pienen. Kysyttiin, että voiko laskuttaa pöydässä yhdessä ruokien kanssa ja se oli meille ok. Laskussa oli kuitenkin 2 isoa olutta ja jouduin pyytämään laskuun korjausta. lasku korjattiin, mutta tuli tunne, että nipotan. Se ei ollut kiva."”
“Ihana tunnelma ravintolassa ruoka tulee pöytään nopeasti ja hyvä ruokavalikoima”
“Lounas on aina maittava ja jokaiselle jotain tyyppisesti rakennettu. Henkilökunnalle voi myös esittää toiveita ja ne otetaan hyvin huomioon!”
“"Palvelu oli muuten ystävällistä ja ammattimaista, mutta palautetta ei osattu ottaa vastaan. Kun huomautimme suolan vähäisyydestä asiaa vähäteltiin ja sanottiin että kokit laittavat suolaa keskimäärän mukaan. Milloin tahansa kun minulla on ollut ruoasta huomautettavaa S-ryhmän paikoissa, ei asiaa älytä edes pahoitella, vaan käännetään asia ennemminkin niin, että asiakas ei ymmärrä miten täydellinen hänen saamansa annos jo on."”
“Hyvät oli rokit?? ja heppakin maistu”
“Luultavasti paras lounas keskustassa!”
“Siisti viihtyisä paikka. Henkilökunta miellyttävä.”
“"Sisään tullessamme jouduimme odottamaan pöytään ohjaamista suht kauan. Yksi tarjoilija nyökkäsi tervehdyksen tapaisen, muut eivät ohikulkiessaan huomioineet. Tarjoilijoita oli vuorossa kolme tai neljä, tulohetkellä ravintolassa oli asiakkaita noin kuudessa pöydässä. Kokki kävi kertomassa että pieni hetki menee niin saatte pöydän. Ruoka oli hyvää niin kuin aina ennenkin."”
“Maistelumenu oli erittäin maukas ja hyvin valmistettu. Ruoka on ollut joka kerta erittäin hyvää tässä ravintolassa.”
“Siellä saa hyvää lounasruokaa. Erityisesti henkilökunta on loistava ja avulias!”
“Pidimme palvelua joustavana ja asiantuntevana. Ruoka oli todella hyvää.”
“"Ystävällinen henkilökunta. Aitoja ihmisiä kiva asenne, ei diivailua etelä-suomen tyyliin..Jäi kiva mieli. Ruoka oli hyvää"”
“Keskeinen sijainti ja hyvä ruoka.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Söimme ulkona. Henkilökunta toi ensin väärän viinin. Yksi seurueen jäsen tilasi alkuruuan, mutta tämä unohtui toimittaa. Tarjoilija näytti omaa vihkoaan ja perusteli harakanvarpaillaan tätä. Kyllä tarjoilijan täytyy osata kirjoitaa niin selvästi, että saa siitä itse selvän. Täytyi myös erikseen pyytää servettejä, koska näitä meille ei automaattisesti toimitettu. "”
“Ystävällisyys siisteys hyvä ruoka”
“"Hyvä palvelu, kohtuuhintaisia perustuotteita. S-asiakkaan tarjouksia. "”
“Asiakas ystävällinen toiminta”
“"Kalastani puuttui valitettavasti suola, muuten ok annos. "”
“"Kiireinen lounasaika, siitä huolimatta astiat olivat siistit ja ne täytettiin. Ensimmäinen S-ravintola joka esitti minulle lounaspassia, siitä jäi hyvä mieli."”
“Erinomainen lounas”
“Asiallinen ruokapaikka.”
“"Ruoka hyvää, koronahygienia ( käsidesi, kertakättöhanskat ) hyvin saatavilla. Ei tungosta ainakaan viime käynnillä, rauhallinen lounastilanne."”
“"Todella kiva paikka kaikin puolin, buffet oli runsas ja kaikille oli jotain tarjolla. Ruoka ei loppunut kesken. Paikka oli siisti. Henkilökunta mukavaa."”
“Tälläkertaa asiakkaan huomiointi ei mennyt nappiin. Tästä huolimatta useat positiiviset kokemukset tästä ravintolasta saa minut tulemaan tänne varmasti uudestaan.”
“Ainakin hyvä lounaspaikka!”
“Tultiin kaveriporukalla syömään ja oltaisiin halluttu palvelua”
“"Kaikki sujui hienosti, ruoka hyvää ja palvelu luonnikasta!"”
“Keskeinen sijainti. Ruokavalikoimasta löytyy minulle mieleisiä vaihtoehtoja pikkusuolaisesta esim. kantarellikeitosta ihaniin kala- ja liharuokiin. Pyydän ruokani aina vähäsuolaisena. Tämä on hyvin huomioitu. Minusta ravintoloilla ylipäätään on taipumus tarjota ruokia usein liian suolaisena varsinkin kalaruokia. Jälkiruuat ihania. Myös lounas todella monipuolinen ja maukas.”
“Ruoka oli erittäin hyvää.”
“"Minut on kasvisruokailijana aina huomioitu loistavasti lounaalla, ja annos on tuotu pöytään. Ruoka kaikkinensa on ollut hyvää ja monipuolista."”
“On ihan OK”
“"Oikein ystävällinen ja ihastuttava tarjoilijatar. Ruoka oli superhyvää, samoin Roseviini"”
“"Hyvä ruoka,joskin annosta sai odottaa melko pitkään. Meidän lisäksi 4 asiakasta mutta alkoi täyttyä. Päivä oli su 27.06.eli juhannus-sunnuntai. Oliko keittiön miehitys ok?"”
“Oman kokemukseni perusteella uskallan suositella.”
“Oulussa varsinkin hyvä palvelu????”
“Viihdyin hyvin”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä ja nopea palvelu”
“Toistuvasti / pääsääntöisesti aina hyvä palvelu. Yksityisesti ja työn puolesta käyn teillä. Nopea ja laadukas.”
“Ihan kiva”
“"Tunnelmallinen ravintola.Ruokaa oli kyllä kerrankin sopivasti.Kuitenkin ehkä annokseen olisi voinut laittaa hiukan enemmän perunamuusia suhteessa lihakastikkeeseen.Se oli kyllä todella hyvää,söin koko annoksen. Leipä oli tuoretta ja sekin kyllä maistui. Viini oli myös Hyvää,vaikkakin hintava."”
“"Ainoa ongelma oli se ettei tarjoilijoilla ollut aivan selkeää toimintamallia kuka tarjoilee, vaimoni ruokajuoma tuotiin myöhässä."”
“"Siisti, kivasti lounasbuffa esillä, mukava palvelu"”
“"Yksi pöytäseurue oli aika äänekäs, itse ravintola oli OK."”
“"Mukavan mutkaton, viihtyisä, professional henkilökunta, sijainti hyvä. "”
“Huippu hyvää ruokaa.”
“Ruoka on hyvää.”