Frans & Camille Bistro Oulu avaa ovensa 3.6.2020.

Lisätietoja ravintoloistamme ja kahviloistamme löydät TÄSTÄ

 

Elämäniloinen ranskalainen bistro toivottaa tervetulleeksi Oulun sykkivään sydämeen, ravintolaan Original Sokos Hotel Arinan kivijalassa. Meillä rentous, sekä rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen yhdistyvät tunnelmalliseen miljööseen aivan Otto-Karhin puiston laidalla.

Menumme tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutkertaisia, maalaisranskalaisia elämyksiä. Tuoreet raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin ranskalaisiin resepteihin sekä keittiömestarimme uusiin luomuksiin takaavat onnistuneen ruokailukokemuksen jokaiseen makuun. Kattava, huolella koostettu viinivalikoimamme täydentää makuelämyksesi.

C'est délicieux!

Käy tykkäämässä ja tiedät mitä meille kuuluu:

Facebookissa @fransetcamilleoulu

Instagrammissa @fransetcamille

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Syömään tulevat lapset pitäisi huomioida paremmin. Lasten ruuan odotus yli tunnin ei hyvä!”
“Lounas on aivan älyttömän hyvä!”
“Ovesta astuessa sisälle , henkilökunta ottaa vastaan tervehtien ja ystävällisesti. Sama toistuu myös ravintolasta poistuttaessa. Palvelu on sujuvaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Ei liikaa käydä kyselemässä ' miltä ruoka maistuu, ym.' Seurassani olleet ensikertalaiset aikuiset perheenjäsenet totesivat ruokailumme päätteeksi,että tänne tullaan varmasti uudestaan.”
“Odotus aika oli pitkä, vaikka kysyimme tullessa onko millainen viive. Meille sanottiin, että keittiöllä ei ole jonoa. Paljon oli kyllä pöytävarauksia, mutta pöydät olivat vielä tullessamme tyhjinä. Asiakkaita tuli kyllä sisään koko ajan odotellessamme ruokiamme. Meillä ei ollut pöytävarausta.”
“Kokonaisuus toimii.”
“Poikkesi mukavasti perus-Fransmannien ketjusta omaksi ravintolakseen. Korkea laatumielikuva, hyvä, monipuolinen, mutta ei liian laaja lista, josta olisi löytänyt syötävää useammankin ruokailun iloksi. Erityiskiitos joustavalle ja taitavalle henkilökunnalle, joka ystävällisellä otteella varmisti ruokailun sujumisen. Esimerkkinä kun tilasin suoraan pääruoan, mutta halusin tutustua itselleni uuteen listaan vielä ja tilasin jälkeen vielä alkuruoan, tarjoilija kävi varmistamassa, että saan etanat ennen pääruokaa.”
“Tunnelma, ja rauha, ruokakin oli hyvää!”
“Ruokalista oli kiva ja ravintolan sisustus miellyttävä.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimivaa.”
“Viihtyisä,mukava henkilökunta,pystyi hyvin keskustelemaan”
“Bonus, sijainti, aukioloaika”
“Tilaamamme poro en muista nimeä,oli täysin epäonnistunut mutta pääsimme tarjoilijan kanssa yhteisymmärrykseen ??”
“Ruokalistaan lisää edullisia ateria vaihto ehtoja.”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa.”
“Hyvää palvelua”
“Monipuolisesti oli ruokaa ja erilaisia salaatteja oli tarjolla. Tulimme vasta klo 13 aikaan joten silloin ei ainakaan ollut ruuhkaa.”
“Kiva,siisti,tilat hyvät,valaistus hyvä.Ruoka ja juoma hyvää,palvelu hyvää.Hintataso hyvä,asiakasomistajaedut plussaa”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Maittava ruoka.”
“Hyvä kokemus, vaikka tarjoilijoilla oli kiire”
“Takuuvarma ravintola, ei petä koskaan”
“Ihana tunnelma, hyvä musiikki, ja lounasajan salaattipöytä on aivan paras!”
“Ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista, asiakaspalvelu ystävällistä ja paikka miellyttävä.”
“Kiireinen ilta - oliko henkilökunnan mitoitus ok? Maksamisen hitaus otti päähän. Pitikö tarjoilijan puhua yhdentekevää kauan aikaa pöydissä, kun olisimme halunneet maksaa ja poistua? Ilmaisimme halumme maksaa, mutta se vaan höpötys vaan kesti! Lammasvartaat olivat pettymys, mutta blinit olivat hyviä. Vuorossa oleva nuori mies, joka puhui murtaen suomea oli oikein miellyttävä, mutta kiire vaikutti häneenkin. Kiitos kuitenkin.”
“Todella hyvän makuinen lounas”
“Ruoka oli hyvää mutta erittäin suolaista - janotti koko päivän. Olen käynyt muutaman kerran ja samat ruoat toistuvat - voisi olla enemmän vaihtelua ruokalistan kierrossa.”
“Sen takia menen uudelleen Oulun F&C-bistroon kun sain siellä todella hyvää maksaruokaa, kokki oli erityisen hyvä ja maksa lienee ollut oli vasikasta. Eurooppaa kiertäneenä nautiskelijana harmittaa kun esim. munuaisruoat ovat kadonneet suomalaisten ruokapaikkojen listoilta jo ainakin 50 vuotta sitten. Tehkää hyökkäys Punavuoren viininjuojien ja muiden hipstereiden joukkoon: tänä aikana kannattaa käyttää kaikki teuraseläimen osat. Kehittäkää kermainen munuaismuhennos!”
“Mahtava sijainti muiden palveluiden ollessa vieressä. Hyvä ja rento meininki. Asiakkaan toivomukset otetaan huomioon ystävällisesti hymyillen.”
“Täydellinen ilta. Kaikki tarjoilijat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia.”
“Erittäin miellyttävä paikka. Pöydät sopivasti erillään toisistaan että oli oman pöydän syöntirauha.”
“Yleensä ravintola on siisti ja pöydät siivottu, viime kerta oli poikkeus. Yleensä henkilökunta on hyvin ystävällistä ja palvelualtista, viime kerralla oli huonommin. Noutopöydässä moni ruoka oli lopuillaan, lisää täytyi pyytää henkilökunnalta. MUTTA, yleensäottaen pidän paikasta ja sen lounasannista, joka on monipuolista.”
“Kaikin puolin onnistunut kokemus”
“Lounas monipuolinen....useita eri ruokavalioita noudattavan ystävän kanssa voi tulla ruokailemaan. Salaatit maistuvia, ruokaisiakin.”
“Ravintolan sijainti on hyvä.”
“Ruoka oli todella hyvää ja ei ollut kauhean pitkä odotusaika vaikka oli ilta kahdeksan ystävänpäivänä”
“Kiireiset tarjoilijat”
“Rioka ja palvelu ensiluokkaista. Myös iltaisin”
“Olin tällä kertaa ruuhkaisena lounasaikana syömässä liikekumppanin kanssa. Siksi kaikki vähän takkusi.”
“Ruoka ja palvelu erinomaista.”
“Olen Arinan 'omistaja-asiakas' kukapa ei omaansa suosittelisi.”
“Palvelu oli lopussa hidasta, ja maksaminen kesti. Ruoka oli kylmää.”
“Hyvä ja kohtuuhintainen ravintola, kiva illallinen oli.”
“Lämmin ruoka oli hieman mautonts”
“Ruoka oli aivan erityisen hyvää. Ylitti selkeästi odotukset. Ottaen vielä huomioon, että oli todella kiireinen ilta. Ravintolaan jonotettiin syömään.”
“Hyvä lounas,”
“Ruoka oli erittäin maukasta. Tällä kertaa meiltä ei ruokailun aikana kukaan käynyt kysymässä muistuuko ruoka.”
“Edellä mainittuihin arviointeihini perustuen.”