FAFA'S tarjoaa autenttista ja käsintehtyä gourmet street foodia ystävällisellä ja mutkattomalla palvelulla. Tarjoamme luomufalafelit, meze annokset ja pitat aina tuoreena ja paikanpäällä paistettuna. Annoksemme on tarkasti suunniteltu kaikkia makuja silmällä pitäen, lihansyöjät ja vegaanit tervetuloa nauttimaan.

Seuraa meitä:
Facebookissa @FafasValkeaOulu
Instagramissa @fafas_valkea_oulu
 
Löydät meidät Kauppakeskus Valkea 3. kerros, Kööki.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pitaleipä oli kylmä, hinta- laatusuhde ei ollut kohdallaan.”
“Ruoka on todella hyvää.”
“Hyvää ja helppoa ruokaa.”
“Ihana henkilökunta, maistuva ruoka. Kaikenkaikkiaan loistava kokemus, suosittelen.”
“Ruoka ok.”
“Hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka”
“Kaikin puolin hyvä kokemus”
“Perunoiden suolaus hyvä, ei liikaa suolaa. Lammaspitaleipä oli hieman yllätys, Pihvi oli lämmin, mutta muuten kylmä annos. Itse odotin, että ensimmäinen puraisu ei olisi ollut niin kylmä. Falafelit olit kyllä mainioita, vaikka eivät lapsille maistunutkaan.”
“Ystävällinen palvelu ja maukas ruoka”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Hyviä falafelannoksia nopeaan ruokailuun. Hinta on hieman noussut korkeaksi annoksiin nähden.”
“En välttämättä suosittele keliaakikko ystävilleni, minulle on kerran syötetty ruoka gluteenittomana, mutta se ei ollut. Sain tosi pahat oireet ruuasta ja jouduin lääkäriin. Kivut jatkui viikon. Tällaisia mokia ei pitäisi tapahtua missään tapauksessa. Annoin vielä palautetta asiasta suoraan ravintolalle, mutta kukaan ei edes vaivautunut vastaamaan asiaan. Joten ei, en suosittele keliaakikoille tai muille, jotka sietää huonosti gluteenia.”
“Kiva, vähän erityylinen ravintola. Aina mielenkiintoinen kokemus käydä syömässä”
“Oman tuotealueen suosikkini”
“Joskus odotusajat voivat olla pitkiä, ja tilaamani Fafa's Kanan täytemäärä vaihtelee (tekijästä riippuen salaattia on todella paljon, joskus ei melkein yhtään)”
“Palvelu oli sujuvaa ja hyvää. Ruoka oli maistuvaa, mutta ehkä siitä vielä puuttui joku pieni oleellinen komponentti omasta mielestäni.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa sekä sujuvaa. Kuitenkaan en kokenut ravintolaa erityisen houkuttelevaksi, vaan yleisilme oli hieman vähemmän innostava.”
“Hyvä ruoka parempi mieli”
“Fafas tarjoaa erittäin maukasta ruokaa nopeasti ja kohtuu hinnalla. Vähän parempaa pikaruokaa.”
“Hyvää ruokaa, kohtuulliset hinnat. Mukava käydä perheen kanssa.”
“Kiva toimipiste, ystävällinen henkilökunta. Fafasin listat on hankalia, käyn niin harvoin siellä. En oikein hahmota miltä tuotteet näyttävät ja nimet ovat saman kuuloisia. Isot pitat on todella täyttäviä ja hyviä. Hintavaa kun osti juomat ja isot pitat + yhteinen lisuke kahdelle.”
“Itse tulin suosittelun takia lounastamaan tänne. Otin itseasiassa kummini suosittelemaa ruokaa, joka oli todella hyvä.”
“Maittava valikoima ruokia”
“Muuten kaikki oli hyvää, mutta aterimet olisivat voineet olla paremmin näkyvillä ja hygieenisemmin, astioiden keräyspiste oli myöskin hieman epäsiisti”
“Hyvä ruoka”
“Siisti ravintola ja varsinkin koronapandemian takia hyvä, kun sai valmiit annokset.”
“Perusasiat kunnossa. Ei tullut VAU-efektiä, mutta kaikki toimi.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka.”
“Ruoka aina hyvää ja asiointi nopeaa”
“Mukava henkilökunta, sujuva palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu. Siistiä”
“Helppo asioida , miellyttävä palvelu ja hyvä ruoka”
“Ruoka hyvvää, palevelu erinomaista!”
“Ruoka ja palvelu molemmat hyviä.”
“Nopea ja hyvä ruoka”
“Ystävällinen ja hyvä palvelu.”
“Kylmä kirkas sininen valo on migreeni asiakkaille aivan helvettiä, suoraan sanottuna. Vaikka ruoka maistuisi ok, tulee syödessä tunne että voi pahoin ja haluaa pois. Kuin kidutusta. Tämä on joka paikassa missä on halvat ledit asennettu. Pyysin ruokani pitaleivän sijasta lautaselle, eivät laittaneet salaattia lainkaan... Eli annosten sisältö vaihtelee; ei ole tasalaatuista.”
“Henkilökunta oli iloista, mutta oli ikävää kuunnella kun he moittivat yhdessä aiempaa asiakasta.”
“Hämmentävää että hanavedestä joutuu maksamaan, vaikka olisi jo maksanut juomasta. Suosittelen, että tarjoatte hanaveden veloituksetta vähintään juoman ostajalle. Ostin lasin lemonadea jota sain vajaan lasin. Jäi jano ja tämän päälle hanavedestä olisi pitänyt maksaa 0,70€ ei iso raha mutta ärsyttävä fiilis. Ruoka oli kyllä hyvää.”
“Erinomaista ruokaa”
“Hyvää ruokaa ja juomaa. Sain ympäristöystävällisen ja nuorekkaan vaikutelman. Ehkä hieman hintaa, mutta eipä juuri enempää kuin muuallakaan. Kätevästi keskustassa. Kysyin ruokavaihtoehdoista ja minua autettiin sen lisäksi myös juoman valinnassa.”
“Olisin kaivannut salaatin tilalle oikeaa salaattia, enkä kiinankaalta jota olikin täytteenä suurin osa. Itse täyte, lihaa oli liian vähän. Ruokajuomat liian kalliita, olut 7 €/ pullo. Tarjoilu olisi voitu toteuttaa toisin esim. antamalla numero eikä huutamalla sukunimellä. Olisin odottanut tarjoilijan tuovan ruuan pöytään.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maukasta! Annokset hyvänkokoisia, maha täyttyi.”
“Hyvää ruokaa, kotimainen ketju, ruoan pieni hiilijalanjälki.”
“Ihan ok juttu”
“:)”
“Viime aikoina ruuan tekemisessä on tavallista pidempää viivettä.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja ravintola siisti sekä hyvin sisustettu.”
“Ei tehnyt suurempaa vaikutusta”
“Ihan ok”
“Ruoka oli maittavaa, asiakaspalvelu hyvää”
“Hyvää ruokaa ja juomaa.”
“Muutoin ravintolakokemus oli miellyttävä, mutta kuitti jäi saamatta!”
“Hyvä paikka ja ruoka. Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä.”
“Mielettömän mukava henkilökunta.”