FAFA'S tarjoaa autenttista ja käsintehtyä gourmet street foodia ystävällisellä ja mutkattomalla palvelulla. Tarjoamme luomufalafelit, meze annokset ja pitat aina tuoreena ja paikanpäällä paistettuna. Annoksemme on tarkasti suunniteltu kaikkia makuja silmällä pitäen, lihansyöjät ja vegaanit tervetuloa nauttimaan.

Seuraa meitä:
Facebookissa @FafasValkeaOulu
Instagramissa @fafas_valkea_oulu
 
Löydät meidät Kauppakeskus Valkea 3. kerros, Kööki.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja se tuli nopeasti. Avulias ja ystävällinen henkilökunta ensikertalaiselle.”
“Suosittelisin sellaisille ystäville jotka pitävät lähi-idän keittiön mauista.”
“Koska ruoka hyvää ja voi käydä ostosten lomassa syömässä.”
“"Pääsääntöisesti en suosi paikkoja tai ruokaketjuja missä siisteydestä tai ruoantasoa tai tuoretta ei kyetä pitämään yllä. Olinerittäin positiivisesti yllättynyt että Fafa Valkea oli siisti ja ruoka laitettu esille kauniisti ja että se oli tuoretta. Voin hyvin suositella pojalleni että voi jatkossakin suosia teitä. Siisteys/puhtaus ja tuoreus ovat ehottomia jos haluaa, että ihmiset tulevat jatkossakin ravintolaan. "”
“"Mukava, nopea lounaspaikka, jossa on vaihtoehtoja myös vegaanille."”
“Fafas on mun lemppariravintola!”
“"Palvelu oli todella ystävällistä, ruoka valmistui nopeasti (ainakin noin hiljaisena aikana), ruoka oli erittäin maukasta ja annos sopiva, ja ravintola oli sopivan viihtyisä."”
“Tuoreista aineksista koottua hyvää ruokaa. Nopea palvelu.”
“God snabbmat”
“Itsellekin oli eka kerta”
“Hyvä ruoka.”
“"Valkean henkilökunta oli erittäin mukava ja neuvoivat mitä kannattaisi tilata, kun kerroin mitä haluan. Kertani oli ensimmäinen muttei todellakaan viimeinen. Laitoinkin jo heti kotona syötyäni palautetta myymälään instan kautta ja sain myös vastauksen siihen."”
“"Hyvät ruuat, monipuolinen valikoima. Nopea ja ystävällinen palvelu. "”
“Jäi vaikutelma vähän fiinimmästä pikaruokalasta. Ja ruoka yllätti herkullisuudellaan.”
“"Muuten hyvä mutta ei kiva kun sukunimellä huudellaan ruokaa hakemaan kun valmista, mikä muu tapa? Ehkä numero tai en keksi"”
“Valikoima on hyvä ja palvelu nopeaa & ystävällistä. Iso plussa gluteenittomasta pitasta: mistään muualta Oulussa ei saa niin hyvää pitaa!”
“Hyvä ruoka ja maukas. Henkilökunta oli ripeä ja kohtelias”
“Molemmissa ravintoloissa ruoka ollut todella hyvää. Astioiden palautuspöytä kaipaisi hieman kehittämistä. Todella ahdasta lajitella astiat.”
“"hyvä kokemus, mutta tilauksen saamisessa kesti kauan ruuhkan vuoksi. "”
“"Joskus bataattiranskalaiset ovat huonolaatuisia, esim. palaneita ja liian suolaisia"”
“"jos on nälkä, voin välillä käydä ulkona syömässä"”
“"Itse ravintolavierailu oli mukava ja työntekijät erittäin ystävällisiä. 10 en antanut, koska menusta on jostain syystä poistettu tiedot mitä annokset sisältävät. Minulla on haastavat ruoka-allergiat ja olisi paljon helpompi itse lukea rauhassa menu ja miettiä mitä otan kuin kysyä jokainen annos erikseen kassalta, että voinko syödä tätä. Vaikka nyt tämän teinkin ja työntekijät minua auttoivat mielellään, koin tilanteen ahdistavaksi koska taakseni muodostui jono. "”
“"Hyvä ruoka ja palvelu, keskeisellä paikalla"”
“Helppo ja vaivaton. Ruoka oli hyvää”
“Erittäin hyvää ruokaa!!”
“Mukava ensikerta tässä ravintolassa. Ruoka oli hyvää ja palvelu myöskin.”
“Hyvää ruokaa sekä erilaisia vaihtoehtoja”
“Ruoka oli hyvää ja ruoka valmistui suht nopeasti”
“"Ruoka hyvää, palvelu ystävällistä, hyvä ja siisti tila"”
“"Ravintolalla on hyvä keskeinen sijainti, joten sinne on helppo saapua. Henkilökunta tervehti heti sisään saavuttuani, ts. huomasi minut, ja antoi rauhassa tutkia listan ennen tilauksen kysymistä. Ateria valmistui rivakasti tilauksen jätettyäni. Kokemus oli hyvä. Ainoa miinus oli likainen pöytä, mutta se ei ole henkilökunnan vika, sillä jokainen asiakas voisi kyllä myös syödä siististi. Ravintolan yleisilme oki kyllä muutoin siisti. "”
“Nami”
“Humus oli todella herkullista.”
“Olen käynyt useita kertoja ja ateria maukas riippuu hyvin paljon tekijästä. Siis ei aina tasalaatuista.”
“Hyvää”
“Kanapitan liha oli mössöä ja rasvaisen tuntuista. Pitassa oli niin paljon kylmää jäävuori salaattia että pita oli syödessä aika haaleaa. Ranskalaiset olivat herkullisen kuumia ja dippi ihanaa.”