Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään. Seuraa meitä somessa: Facebook @coffeehouseoulu ja Instagram @coffeehouseoulu. Tervetuloa!

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kahvilasta puuttuu tietty tunnelma, osa istumapaikoista on epämukavia”
“Pöydät eivät siistityneet nopeasti. Wc opaste heikko, lukollinen portti, olikin sitten auki. Sulkemisilmoitus jo 1/2 tuntia aiemmin sulkemisaikaa, joka todella varhainen.”
“Kiva paikka”
“Ihan ok paikka nopean takeaway kahvin ottamiseen. Vastapäätä ja puiston kulmalla ehkä viihtyisämmät kahvilat mutta nyt oli kiite ja paikka sopi hyvin tarpeeseen.”
“Muutaman kerran käynyt kyseisessä paikassa ja aina niin mukavaa henkilökuntaa ja hyvät kaffit, varmaan nisutkin ois hyviä mutta en niitä valitettavasti syö ??”
“Vähän tuotteita. Varsinkin gluteenittomia tuotteita rajallisesti. Riippuu tarjoiljasta miten saa esim. vegesämpylän:viitsiikö hakea tuotteet naapurista”
“Kaikki sujui hyvin”
“Hyvä siisti asiallinen paikka, rauhallinen tunnelma, ikkuna pöydästä näkee mukavasti kadulle”
“Työntekijöiden vähyys näkyi palvelun hitaudessa sekä siisteydestä. Tuotevalikoima oli suppeahko. Haastava tila luo hieman sekavan tunnelman, lähekkäin olevat kahvipöydät vaikuttavat pöytäkeskustelun sisältöön. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.”
“Minusta siellä on mukava tunnelma ja hyvät tuotevalikoimat. On myös kivalla paikalla eli hyvä lokaatio; helppo treffata siellä ja tulla sinne. Siellä on kiva istahtaa kaverin kans jutulle tai tulla yksin tekemään läppärillä hommia kahvittelun ohessa.”
“Ystävällisen henkilökunnan ansiosta kahvilassa on ilo asioida.”
“Kahvila on rento ja sieltä saa hyvää kahvia”
“Aina löytyy hyviä vaihtoehtoja.”
“Hyvä palvelu ja tarjonta, mutta hinnat aivan liian korkeat.”
“Lämminhenkinen tunnelma, joka kerralla! ??”
“Hinta-laatusuhde oli hyvä. Edullinen kuohuviinilasillinen yllätti positiivisesti, vain 3€ ;)”
“Coffee Housessa kaikki muu on priimaa, paitsi leivosten sun muiden esillepano ja sisältö. Vain harva tuote on tuoreen näköinen ja toivoisin, että vegevaihtoehtoja olisi ainakin yksi suolainen ja yksi makea. Erikoiskahvit ovat aina olleet maukkaita ja kahvilassa on hinnoittelu kohdillaan.”
“Kiva kahvila ja hyvät tarjoilut! Pidän sisustuksesta ja sijainnista.”
“asiakaspalvelija oli ystävällinen, kuunteli kysymykseni ja otti tuote-ehdotukseni hyvin vastaan. Vastauksen hän antoi rauhallisesti ja ystävällisesti. Toisin kuin Puistokahvila Makian työntekijä 5 minuuttia aiemmin. Kehitysideana valikoimiin myös raakakakut teollista sokeria välttäville ihmisille.”
“Kiva kahvila, ihania kahveja ja naposteltavaa. Uudistettu paikka on kiva mutta usein niin täynnä (nuorisoa) ettei sinne useinkaan voi jäädä perheen (8-15v lapset) kanssa kahville. Viimeksikin otimme kahvit mukaan.”
“Siistiä, ammattitaitoista ja ystävällistä henkilökuntaa ja hyvä valikoima tuotteita.”
“Paikka on siisti ja viihtyisä.”
“Oli hiljainen aika, kahvit leivoksineen ja jäätelöineen nautimme ulkona.”
“Hyvä palvelu ja hyvä tarjonta”
“yksi suosikki kahviloistani jo teiniajoilta. Aina mukava ollut käydä sekä palvelu että tuotteet maittavia!”
“Hyvin sujui kaikki ja oli siistiä”
“Paikka on viihtyisä, palvelu aktiivista ja ystävällistä, silti levollista, kahvi on hyvää, sämpylä hyvää ja tuorepuuro erinomaista.”
“Coffee house on yleensä ensimmäinen valintani jos olen menossa kaverin kanssa kahville.”
“Viihtyisä 'toinen olohuoneeni'. Henkilökuntakin on jo tullut tutuksi - tosi mukavia ihimisiä ovat.”
“Pieni kiva lähellä”
“Oulun kahvila on ahtaan oloinen. Leivoksia ja muita makeita saisi olla enemmän tarjolla.”
“Sitä syötävää ei tarvitsisi suositella.”
“Osaava henkilökunta siisti kahvila”
“Olen käynyt useita kertoja ko.paikassa ja koen, että olen saanut aina hyvää palvelua ja hinta/laatusuhde on paikallaan”
“Asianomaava henkilökunta sekä näyttävä esillepano tekivät vaikutuksen!”
“huippu kahvila”
“Kiva paikka, mutta kaipaisin keliaakikkona enemmän gluteenittomia vaihtoehtoja”
“Kahvilassa on ystävällisiä asiakaspalvelijoita. Erikoiskahvit ja haudutetut teet ovat minusta todella hyviä. Suolaisia ja makeita syötäviä voisi olla enemmän tarjolla.”
“Perus kahvila”