Oulussa on aina tultu ja menty. Merenrantakaupunki on toiminut porttina suureen maailmaan ja avaraan pohjoiseen. Siksi pohjoinen aitous ja konstailemattomuus sekoittuu siellä etelän elämänmenoon poikkeuksellisella tavalla. Ja siksi siellä on kautta aikojen syntynyt omanlaistaan huippuosaamista, mestarillista otetta, jolla on valloitettu maailmaa.

Bistro Mesu on se paikka Oulun vanhalla satama-alueella, jossa on ollut hotelli niin kauan kuin muistat, lähes 50 vuotta. Sinne on tultu pistäytymään ja näyttäytymään. Karistamaan reissun tai arjen pölyt mielestä. Nauttimaan hyvästä seurasta. Erinomaisesta palvelusta. Herkullisesta ruoasta ja juomasta. 

Oulussa on myös aina osattu juhlia ja saada vieras tuntemaan itsensä erityiseksi – oli kyse sitten presidentistä, kuninkaasta tai kylänmiehestä –  sekä olla ihan vain omalla porukalla nauttimassa mestarien vieraanvaraisuudesta.

Mesu on viihtymisen mestari. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Mesulle ei mikään ole mahdotonta.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Mesussa

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ihan mukava paikka käydä syömässä”
“Todella hyvää ja iloista palvelua.”
“Jos on hotellin vieraana kannattaa mennä”
“"Hyvä ruoka mutta hieman suppea valikoima. Ja pienet annokset, mikäli on oikeasti nälkä niin annoskoko ei ole riittävä"”
“"Ensikokemus, kesäbrunssi oli hyvä ja todellakin hintansa väärti. Olen kuullut hyvää ravintolasta, joten varmasti käyn uudelleen testaamassa myös lounas- ja illallistarjonnan."”
“"Hinta/laatusuhde hyvä sekä kellonaika,ei liian aikaisin,koska nuorisoa ei saa ylös aamulla."”
“"Hieno idyllinen paikka, henkilökunta mitä mainioin! Kiitos Tarjoilija Leenalle joka teki meidän päivästä illasta ikimuistoisen ❤️"”
“Kaikki sujui odotetusti eikä ruokaa tarvinnut odottaa edes kauaa”
“Tässä ravintolassa oli kaikki kohdallaan.”
“"Vierailimme ravintolassanne lauantaina 3.7. Tulimme patiolle klo 23 jälkeen ja menimme tiskille tilaamaan juomat. Tilasin yhden drinkin tyttärelleni ja itselleni 16 cl Rieslingiä. Tarjoilija laittoi lasit valmiiksi tiskille. Alkoi tekemään drinkkiä ja kaatoi juoman pohjan viinilasiin. Hetken päästä huomasi, että meni väärään lasiin. Hän kaatoi tämän punaisen juoman pois viinilasista ja aloitti alusta. Ensin valmistui tilaamani drinkki, sen jälkeen sain tähän likaiseen lasiin viinin. Sanoin tarjoilijalle, että eikö pitäisi olla puhdas lasi. Hän vastasi, että kyllä se on pesty. Seisoin koko tarjoilun ajan tiskillä ja ihmettelin tarjoilijan vastausta. Maksoin juomat ja menin patiolle seurueeni luo. Onneksi patiolle tuli nuori tarjoilijaneiti, jolle kerroin asian. Sain uuden lasillisen. Hyvät ajatukset tälle patiolla työskenneelle tarjoilijalle! Vierailumme kesti tunnin!"”
“"Kesäbrunssi herkullinen, hinta-laatusuhde erittäin hyvä, loistavaa asiakaspalvelua ja lasten huomioimista. "”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja kävivät kysymässä ruokailun aikana Onko kaikki kunnossa”
“Erittäin hyvä palvelu ja mahtavan hyvä ruoka!”
“"Palvelu oli hyvää, nopeaa ja tila viihtyisä. "”
“Hyvää perusruokaa”
“Olen jo suositellut omille ystävilleni”
“Aina hyvä ruoka.”
“"Sangria karhvit eri viineistä, todella hyvä. Otin kuohuviini sangrian joka oli ihanan raikas. Söin lohta kasviksilla ja rapukatikkeella. Tosi herkullista."”
“"Upea kesäterassi, rento tunnelma ja joustava sekä ystävällinen palvelu. Erityisesti ruokabistron puolelle täydet pisteet miespuoliselle tarjoilijalle, joka toimitti kesämenyn iloisella asenteella terassin puolelle! Ns. ketjuravintoloissa harvoin saa näin joustavaa ja asiakkaat huomioivaa palvelua. Täysi kymppi - kiitos :)"”
“"Rotary-kokous: passeli tila, hyvä ruoka, järkevä hinta."”
“"Miellyttävä ympäristö, erittäin ystävällinen palvelu, hyvä ruoka > hyvä mieli ??"”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan miljöö hyvä.”
“Ravintolassa on hyvä ruoka ja muutenkin viihtyisä paikka hyvällä sijainnilla”
“"Tulin puoli tuntia ennen sulkemista ja jouduin kyselemään keittiöstä, ennättääkö syödä, koska tarjoilija oli poissa. Sain kokilta myöntävän vastauksen. Lämpimät ruuat olivat jo jäähtyneet. Söin salaattia. Kasvisruokaa oli vain yksi laji. Ruoka oli hinta-laatusuhteelta tyydyttävä mutta paikka oli viihtyisä ja rauhallinen."”
“Hyvää ruoka”
“"Ajatukseni on, että hinta-laatu suhteeltaan Oulun paras lounas. "”
“Hinta/laatusuhde ja tunnelma erinomaiset”
“Kokonaisuutena toimiva”
“Hinta laatusuhde oli kohillaaan”
“Mukava ja toimiva kokonaisuus??”
“"Hyvä ruoka, miljöö ok. Kaikki sujui, kuten pitikin."”
“Ruoka ei ihan vastannut odotuksiani.”
“"Ruoka oli erinomaista, juomat maistui, tunnelma oli hyvä, tarjoilija oli hyvä. Tulemme varmasti uudelleen!"”
“"Toimiva ja mukava kokonaisuus! Ruoka oli hyvää, kuten myös rento tunnelma."”
“"Laadukasta ja maistuvaa lounasruokka, ja ravintola on siisti ja viihtyisä. "”
“Hyvä lounas.”
“Pidin kokonaisvaikutelmasta”
“Hyvä ruoja ja siisti paikka.”
“Ruoka hyvää. Siisti paikka.”