Oulussa on aina tultu ja menty. Merenrantakaupunki on toiminut porttina suureen maailmaan ja avaraan pohjoiseen. Siksi pohjoinen aitous ja konstailemattomuus sekoittuu siellä etelän elämänmenoon poikkeuksellisella tavalla. Ja siksi siellä on kautta aikojen syntynyt omanlaistaan huippuosaamista, mestarillista otetta, jolla on valloitettu maailmaa.

Bistro Mesu on se paikka Oulun vanhalla satama-alueella, jossa on ollut hotelli niin kauan kuin muistat, lähes 50 vuotta. Sinne on tultu pistäytymään ja näyttäytymään. Karistamaan reissun tai arjen pölyt mielestä. Nauttimaan hyvästä seurasta. Erinomaisesta palvelusta. Herkullisesta ruoasta ja juomasta. 

Oulussa on myös aina osattu juhlia ja saada vieras tuntemaan itsensä erityiseksi – oli kyse sitten presidentistä, kuninkaasta tai kylänmiehestä –  sekä olla ihan vain omalla porukalla nauttimassa mestarien vieraanvaraisuudesta.

Mesu on viihtymisen mestari. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Mesulle ei mikään ole mahdotonta.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Mesussa

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava palvelu ja ruoka oli erinomaista!”
“Uusi ravintola kokemus,ja siisti sellainen.”
“Tullessani salaattikulhot olivat varsin tyhjät, mutta niitä kyllä täytettiin myöhemmin.”
“Viihtyisä ja laadukas ravintola. Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Miellyttävä lounaskokemus, hinta oli asiallinen, palvelu pelasi ja saimme lounaalla keskustela rauhassa kaikenlaisia asioita pitkästä aikaa kasvotusten tuttujen työkavereiden kanssa. Nykyään (korona-aikaan) olemme vain etäyhteyksissä ja emme ole oikeasti nähneet kasvotusten tiimini kanssa moneen kuukauteen.”
“Tarjosin siellä sisaruksilleni syntymäpäivä päivällisen. Minut huomioitiin todella hyvin henkilökunnan puolesta. Kiitos??”
“Siisti, rauhallinen paikka.”
“Ihan ok. Ruoka oli hyvää. Ainoat miinukset olivat annoksen grillatut tomaatit olivat kylmiä emmekä saaneet leipää muiden pöytien tavoin. Ainoastaan vettä. Asia pisti silmään, koska muille leivät tuotiin.”
“Ihanasti remontoidut tilat, olisi tehnyt mieli varata huone ??”
“Kiva seurusteluravintola, jossa ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Hinta-laatu menulle oli hyvä. Juhlavampaa tarpeeseen menisin kuitenkin johonkin toiseen fine dine - ravintolaan, koska tämä kuitenkin tunnistettavasti 'hotellin ravintola'.”
“Erinomainen illallinen, kiitos!”
“Ruoka oli hyvää”
“Kiva kokemus, todella ystävällinen henkilökunta.”
“Risotossa oli liikaa suolaa, vaikka tykkään suolasesta. Talon viiniä tilattiin mut laskussa oli kalliinpi viini annos. (kuulemma tarjoilijoilla vaihtu vuoro)”
“Hyvä pippuripihvi”
“Hyvä kokonaisuus”
“Käynnistä jäi hyvä fiilis.”
“Olen kertonut jo asiasta positiiviseen sävyyn ystävilleni ja pyytänyt heitä kanssani lounaalle heidän valitsemanaan ajankohtana.”
“Miellyttävä miljöö. Hyvä ruoka. Rauhallinen tunnelma jota ei ollut pilattu kovaäänisellä musiikilla,”
“Menu hyvä, ruoka maistui, hinnat ok”
“Hyvä tunnelma ja palvelu”
“Ruoka, juoma ja palvelu oli perusvamaa”
“Hyvä iloinen palvelu. Rauhallinen tunnelma. Hyvä lounas, hyvä iltalista.”
“Tila jossa meidän pöytä sijaitsi oli kolkko. Tarjoilija oli kai ensimmäistä päivää, juomien tulo kesti hieman, samoin ruoan.Ravintola vasta aukaistu, otimme sen huomioon. Ruokailuvälineet oli paljaalla pöydällä, ei liinaan päällä. Ruoka , varsinkin alkuruoka olivat hyviä. Tulemme uudestaan.”
“Mukava käynti kaikin puolin; palvelu oli hyvää, ruoka maistuvaa ja kaikki toimi niin kuin pitääkin”
“Söin ravintolassa vegaaninen menu n. Oli todella maittavaa annokset. Itselläni ei ollut kovin vaihtoehtoja ruokien suhteen, kun en pysty syömään mitään maito,kerma pohjaista tehdyistä ruokaa, joten päädyin vegaaniseen ruokiin. Voin suositella hyvin muillekin ihmisille ravintola bistro mesua. Hyvää ruokaa , tunnelma ja huippu hyvää palvelua.”
“Kaikki toimi oikein hyvin, ja paikka oli viihtyisä.”
“Kävin ensimmäistä kertaa remontin jälkeen. Radissonissa oli iso tilaisuus/kokous, joten osa ravintolasta oli pois käytöstä. Siitä syystä kokonaisvaikutelma tilasta ja tunnelmasta jäi hieman vajaaksi. Samoin saapuminen oli vähän sekava, kun emme oikein tienneet voiko muita asiakkaita tulla ja tarjoilija oli kiireinen kokousvieraiden kanssa. Sen jälkeen kaikki sujui aivan mainiosti! Ruokalistalla oli useita herkullisia vaihtoehtoja (myös semi-vegaani ystävälleni. Molempien ruoat olivat erinomaisia, samoin palvelu! Sydämellinen kiitos Akselille ja Leenalle.”
“Musiikki hieman liian isolla lounaan loppupuolella(ilmeisesti joku nosti musiikin voimakkuutta?) muuten erinomainen kokemus ja tulen toistekin :)”
“Sain sen palvelun mitä tulin hakemaaan ja se toimi hyvin.”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka maistui”
“Olimme viettämässä tyttäreni syntymäpäivää. Jokaiselle löytyi sopiva menu, myös vegaanimenu esikoisellemme. Illallisemme oli onnistunut, kuten koko synttäreiden vietto, joka piti sisällään myös hotelliyöpymisen ja sunnuntaibrunssin. Varmasti jäi mukavia muistoja pitkäksi aikaa”
“Oli hyvää ruokaa ja tunnelma oli miellyttävä.”
“Toimiva palvelu, hieno ravintola, sekä maistuva ruoka.”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä tunnelma”
“Tämän hetken tuorein ravintola Oulussa”
“Todella ystävällinen ja ammattitaidolla hoidettu palvelu. Tarjoilijoille 10, samoin jälkiruualle, mutta pääruoka ei mennyt ihan nappiin.”
“Uudistunut, hyvä yleisilme. Ruokalista voisi olla parempi, laajempi.”