Oulussa on aina tultu ja menty. Merenrantakaupunki on toiminut porttina suureen maailmaan ja avaraan pohjoiseen. Siksi pohjoinen aitous ja konstailemattomuus sekoittuu siellä etelän elämänmenoon poikkeuksellisella tavalla. Ja siksi siellä on kautta aikojen syntynyt omanlaistaan huippuosaamista, mestarillista otetta, jolla on valloitettu maailmaa.

Bistro Mesu on se paikka Oulun vanhalla satama-alueella, jossa on ollut hotelli niin kauan kuin muistat, lähes 50 vuotta. Sinne on tultu pistäytymään ja näyttäytymään. Karistamaan reissun tai arjen pölyt mielestä. Nauttimaan hyvästä seurasta. Erinomaisesta palvelusta. Herkullisesta ruoasta ja juomasta. 

Oulussa on myös aina osattu juhlia ja saada vieras tuntemaan itsensä erityiseksi – oli kyse sitten presidentistä, kuninkaasta tai kylänmiehestä –  sekä olla ihan vain omalla porukalla nauttimassa mestarien vieraanvaraisuudesta.

Mesu on viihtymisen mestari. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Mesulle ei mikään ole mahdotonta.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Mesussa

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ainut muistiin jäänyt merkittävä puute oli ruokalistan kapeus. Onneksi yksi mieleinen alku- sekä pääruoka löytyi. Uuden vuoden aaton ateriaksi olisi ollut toivottavampaa löytyä useampia ruokalajeja, joita maistella ristiin. Pääruokana katkkspasta oli ihan maittavaa, mutta vähän vaatimaton”
“Laadukas lounas. Saisi 10p mutta ruoka oli kuivaa ja leipää ei ollut enään 12.30”
“Ruoka oli erinomaista ja hyvän kokoisissa sekä houkuttelevissa annoksissa. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Drinkit oli kiireellä tehty ja sen maistoi.”
“Miellyttävä”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu aivan erinomasta.Tarjoilija otti kontaktia koko ruokailun ajan.Tunnelma oli erittäin lämmin.”
“Viihtyisä, väljä ja siisti ravintola”
“Laadukkaampi kuin normaali hotelliravintola.”
“Erinomainen palvelu ja tarjoilija ammattitaitoinen ja erittäin kohtelias ja avulias.”
“Rauhallinen. Siisti. Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Illallinen sujui vaivattomasti ja ruoka oli hyvää, annoksessa kastikkeen määrä oli hieman yliampuva ja siinä pienen pieni miinus. Asiantunteva palvelu!”
“Muuten meni hyvin, mutta tarjoilija näytti unohtaneen meidät. Tilaukset kävi hakemassa, sitten häntä ei näkynytkään pitkään aikaan. Kerkesi juomatkin loppua useampaan kertaan”
“Mahtava ruoka ja tunnelma.”
“Ravintola oli viihtyisä, palvelu hyvää ja lounas oli erittäin maittava”
“Miellyttävä ravintolakäynti”
“.Koronan takia kovin vähän asiakkaita. Vaikuttaa tunnelmaan.”
“Mainio paikka, sijainti hyvä, ruoka hyvää ja edullista, mutta on vähän turhan 'hieno' paikka lapsiperheille, joista oma tuttavapiirini lähinnä koostuu.”
“Ihan hyvä hotellin yhteyteen!”
“Ihan ok, mutta ei erityinen. Lounasaikaan liian vähän henkilökuntaa, jonotin tiskillä tovin, kun tilasin vain smoothien muiden syödessä lounasta, että sain tuotteeni ja maksettua sen. Vaihtoehtoista tarjottavaa oli tosi vähän (sämpylää, suolaista, makeaa)”
“Viihtyisä, hyvä palvelu”
“Mukava palvelu ja ruoka oli erinomaista!”
“Uusi ravintola kokemus,ja siisti sellainen.”
“Tullessani salaattikulhot olivat varsin tyhjät, mutta niitä kyllä täytettiin myöhemmin.”
“Viihtyisä ja laadukas ravintola. Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Miellyttävä lounaskokemus, hinta oli asiallinen, palvelu pelasi ja saimme lounaalla keskustela rauhassa kaikenlaisia asioita pitkästä aikaa kasvotusten tuttujen työkavereiden kanssa. Nykyään (korona-aikaan) olemme vain etäyhteyksissä ja emme ole oikeasti nähneet kasvotusten tiimini kanssa moneen kuukauteen.”
“Tarjosin siellä sisaruksilleni syntymäpäivä päivällisen. Minut huomioitiin todella hyvin henkilökunnan puolesta. Kiitos??”
“Asiat ilmenivät edellä.”
“Siisti, rauhallinen paikka.”
“Ihan ok. Ruoka oli hyvää. Ainoat miinukset olivat annoksen grillatut tomaatit olivat kylmiä emmekä saaneet leipää muiden pöytien tavoin. Ainoastaan vettä. Asia pisti silmään, koska muille leivät tuotiin.”
“Ihanasti remontoidut tilat, olisi tehnyt mieli varata huone ??”
“Kiva seurusteluravintola, jossa ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Hinta-laatu menulle oli hyvä. Juhlavampaa tarpeeseen menisin kuitenkin johonkin toiseen fine dine - ravintolaan, koska tämä kuitenkin tunnistettavasti 'hotellin ravintola'.”
“Erinomainen illallinen, kiitos!”
“Ruoka oli hyvää”
“Kiva kokemus, todella ystävällinen henkilökunta.”
“Risotossa oli liikaa suolaa, vaikka tykkään suolasesta. Talon viiniä tilattiin mut laskussa oli kalliinpi viini annos. (kuulemma tarjoilijoilla vaihtu vuoro)”
“Hyvä pippuripihvi”
“Hyvä kokonaisuus”
“Käynnistä jäi hyvä fiilis.”
“Olen kertonut jo asiasta positiiviseen sävyyn ystävilleni ja pyytänyt heitä kanssani lounaalle heidän valitsemanaan ajankohtana.”
“Miellyttävä miljöö. Hyvä ruoka. Rauhallinen tunnelma jota ei ollut pilattu kovaäänisellä musiikilla,”
“Menu hyvä, ruoka maistui, hinnat ok”
“Hyvä tunnelma ja palvelu”
“Ruoka, juoma ja palvelu oli perusvamaa”
“Hyvä iloinen palvelu. Rauhallinen tunnelma. Hyvä lounas, hyvä iltalista.”
“Tila jossa meidän pöytä sijaitsi oli kolkko. Tarjoilija oli kai ensimmäistä päivää, juomien tulo kesti hieman, samoin ruoan.Ravintola vasta aukaistu, otimme sen huomioon. Ruokailuvälineet oli paljaalla pöydällä, ei liinaan päällä. Ruoka , varsinkin alkuruoka olivat hyviä. Tulemme uudestaan.”
“Mukava käynti kaikin puolin; palvelu oli hyvää, ruoka maistuvaa ja kaikki toimi niin kuin pitääkin”