Oulussa on aina tultu ja menty. Merenrantakaupunki on toiminut porttina suureen maailmaan ja avaraan pohjoiseen. Siksi pohjoinen aitous ja konstailemattomuus sekoittuu siellä etelän elämänmenoon poikkeuksellisella tavalla. Ja siksi siellä on kautta aikojen syntynyt omanlaistaan huippuosaamista, mestarillista otetta, jolla on valloitettu maailmaa.

Bistro Mesu on se paikka Oulun vanhalla satama-alueella, jossa on ollut hotelli niin kauan kuin muistat, lähes 50 vuotta. Sinne on tultu pistäytymään ja näyttäytymään. Karistamaan reissun tai arjen pölyt mielestä. Nauttimaan hyvästä seurasta. Erinomaisesta palvelusta. Herkullisesta ruoasta ja juomasta. 

Oulussa on myös aina osattu juhlia ja saada vieras tuntemaan itsensä erityiseksi – oli kyse sitten presidentistä, kuninkaasta tai kylänmiehestä –  sekä olla ihan vain omalla porukalla nauttimassa mestarien vieraanvaraisuudesta.

Mesu on viihtymisen mestari. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Mesulle ei mikään ole mahdotonta.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Mesussa

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvä palvelu, maistuva ruoka! "”
“"Parkkipaikka löytyi helposti, S-kortilla sai tosi hyvä lounaan edulliseen hintaa. Epassi käy. Ruoka oli hyvää."”
“Tarjoilija oli ihan SUPER!!!!”
“"Miellyttävä ja palvelualtis henkilökunta, buffet oli runsas, raikas ja kaikin puolin ok."”
“Korona etäisyydet huomioitu ravintolassa hyvin.”
“Olen jo suositellut”
“Ravintola miljöö on erittin miellyttävä ja ennenkaikkea meitä 4-pöytään palvellut Hassan oli todella asiansa osaava heppu.”
“"Kiitos mielelläni perustelen, nyt korona-aikana osa Oulun keskustan lounasravintoloista eivät ole ns ""väljiä"", eikä turvavälit ole noudatettavissa. Bistro Mesussa tämä toteutuu niin linjastolla kuin pöytäalueellakin."”
“Mukava ja ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Itselleni jäi hyvä mieli ja kokemus.”
“"Monipuolinen menu, hinta-laatusuhde kohdallaan, mukava sijainti, kaunis sisustus, erittäin ystävällinen palvelu."”
“"Miellyttävä henkilökunta, viihtyisä paikka. Yöpyminen ja auton pysäköinti järjestyivät joustavasti. Hyvä kuntosali."”
“"Ainut muistiin jäänyt merkittävä puute oli ruokalistan kapeus. Onneksi yksi mieleinen alku- sekä pääruoka löytyi. Uuden vuoden aaton ateriaksi olisi ollut toivottavampaa löytyä useampia ruokalajeja, joita maistella ristiin. Pääruokana katkkspasta oli ihan maittavaa, mutta vähän vaatimaton"”
“Laadukas lounas. Saisi 10p mutta ruoka oli kuivaa ja leipää ei ollut enään 12.30”
“Ruoka oli erinomaista ja hyvän kokoisissa sekä houkuttelevissa annoksissa. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Drinkit oli kiireellä tehty ja sen maistoi.”
“Miellyttävä”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu aivan erinomasta.Tarjoilija otti kontaktia koko ruokailun ajan.Tunnelma oli erittäin lämmin.”
“"Viihtyisä, väljä ja siisti ravintola"”
“Laadukkaampi kuin normaali hotelliravintola.”
“Erinomainen palvelu ja tarjoilija ammattitaitoinen ja erittäin kohtelias ja avulias.”
“Rauhallinen. Siisti. Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Illallinen sujui vaivattomasti ja ruoka oli hyvää, annoksessa kastikkeen määrä oli hieman yliampuva ja siinä pienen pieni miinus. Asiantunteva palvelu!"”
“"Muuten meni hyvin, mutta tarjoilija näytti unohtaneen meidät. Tilaukset kävi hakemassa, sitten häntä ei näkynytkään pitkään aikaan. Kerkesi juomatkin loppua useampaan kertaan"”