Oulussa on aina tultu ja menty. Merenrantakaupunki on toiminut porttina suureen maailmaan ja avaraan pohjoiseen. Siksi pohjoinen aitous ja konstailemattomuus sekoittuu siellä etelän elämänmenoon poikkeuksellisella tavalla. Ja siksi siellä on kautta aikojen syntynyt omanlaistaan huippuosaamista, mestarillista otetta, jolla on valloitettu maailmaa.

Bistro Mesu on se paikka Oulun vanhalla satama-alueella, jossa on ollut hotelli niin kauan kuin muistat, lähes 50 vuotta. Sinne on tultu pistäytymään ja näyttäytymään. Karistamaan reissun tai arjen pölyt mielestä. Nauttimaan hyvästä seurasta. Erinomaisesta palvelusta. Herkullisesta ruoasta ja juomasta. 

Oulussa on myös aina osattu juhlia ja saada vieras tuntemaan itsensä erityiseksi – oli kyse sitten presidentistä, kuninkaasta tai kylänmiehestä –  sekä olla ihan vain omalla porukalla nauttimassa mestarien vieraanvaraisuudesta.

Mesu on viihtymisen mestari. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Mesulle ei mikään ole mahdotonta.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Mesussa

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvin toimiva ja sujuva palvelu, myös ruoka vastasi odotuksia. Lapsi huomioitiin hyvin."”
“"Itse ravintolakokemus oli 10 arvoinen, mutta seuraavan illan pikainen lobbykokemus huono: liian vähäisen henkilökunnan määrän takia pöydät täynnä likaisia astioita. Varsinkin käytetty maski pöydällä oli ns liikaa. Ymmärrän, että henkilökunnan oli tehtävä valinta illallisasiakkaiden ja lobyssa piipahtavien välillä. Tilanne asetti kyllä työntekijät epämiellyttävään asemaan. Ja asiakkaan..."”
“"Vähän levoton paikka, koska hotellivieraat seikkailevat pöytien välissä päästäkseen hissille."”
“"Maistuva ja houkuttelevadti esille laitettu ruoka,huomioiva sujuva palvelu."”
“"Ruoka oli keskinkertaista; varmistin tarjoilijalta, ja sekä crab cakes että hirvi Wallenberg olivat pakasteesta valmistettuja eli eineksiä. Pottuvoi sensijaan oli tuoretta ja maukasta."”
“Oli monipuolinen ja siisti sekä aika edullinenkin”
“Ystävällinen avulias hlökunta ja ruoka erittäin maistuvaa ja salaatit raikkaita”
“"Kaikki sujui hyvin. Yksi pieni huomautus olisi, et kun 94v halusi lehtipihvin niin hän joutui palauttamaan eka pihvin, joka oli äärimmäisen sitkeä. Toinen pihvi tuotiin kyllä, mut se oli ihan identtinen 2cm paksu, suoraan leikattu pihvi. Ilmeisesti käsityksemme ’lehtipihvistä’ ei osunut yksiin. Pihviveitselläkin leikaten pihvi oli sitkeä. "”
“"Homma sujui, ruoka maistui oikein hyvin, maittavaa"”
“Hyvä paikka!”
“Mukava ja laadukas paikka”
“Hyvä ruoka ja muka fiilis”
“"Viihtyisä ympäristö, musiikki hyvää eikä liian kovalla voluumillä, henkilökunta ystävällistä. Ainoa ""moka"" oli kun tarjoilijamme joutui palvelemaan huoneisiin eikä nakittanut tilaamani viinin toimittamista jollekin toiselle. Viinin sain kun sain toisen tarjoilijan kiinni. Hän kertoi mistä oli kyse - selityksen hyväksyin ja keskustelin laskua maksaessani alkuperäisen tarjoilijan kanssa - erosimme hyvissä fiiliksissä!"”
“"Mukava pieni brunssi. Osa tuotteista loppui kesken ja kesti tovin ennen kun täyttöä saatiin, mutta toisaalta kaipaamani tuote tuotiin sitten suoraan pöytään, kun se keittiöstä valmistui. "”
“Koska oma kokemukseni oli hyvä siksi voin suositella tuttaville.”
“Hyvä brunssi”
“laadukas ruoka ystävällinen henkilökunta.”
“Palvelu pelaa ja henkilökunta ammattitaitoista”
“Lauantai Brunchi oli hyvä”
“Ravintolan uusi sisustus on hyvä; meitä palvellut mieshenkilö ( nimeä en muista; ulkolainen nimi) oli oikein mukava ja syödyt ateriat maistuvia”
“"Hyvää ruokaa, miellyttävä tunnelma"”
“Voisin käydä uudelleen ja olen jo suositellut ravintolaa.”
“Todella hyvää ruokaa”
“Miellyttävä lounaspaikka”
“Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka. Monipuolinen salaattivalikoima. Ruokailutila vähän pieni ja ahdas näinä aikoina.”
“"Maksupäätteet ei toimineet, burger ranskalaisilla oli perussettiä johon voisi pienellä mielikuvituksella saada lisää twistiä. Henkilökunta asiallista, yleisilme siisti ja hotellin asiakkaana hiukan väsyneenä ihan toimiva, asiansa ajava konsepti. Tuskin tulisin varta vasten kyseiseen paikkaan syömään jos majoittuisin pidempään tai paikallisena veisin vieraita syömään. "”
“Loistavaa ruokaa ja hyvä palvelu.”
“"Erittäin viihtyisä ravintola, miellyttävä henkilökunta ja palvelu aivan erinomaista. Ruoan esillepano ja maku myös aivan upea."”
“Kokemus oli oikein positiivinen!”
“Vierailu sujui hyvin.”
“Positiivinen ensikokemus”
“Kaikkioli käytännöllistä ilman mitää Imeliä liirumLaarum kyselyitä”
“Ylellinen paikka ihana kesäbrunssi”
“"Lähellä keskustaa, edullinen ja monipuolinen brunssi"”
“"Runsas ja raikas brunssivalikoima, jokaiselle jotakin!"”
“Brunssi oli monipuolinen”
“Kaikki muu oli tosi huippua paitsi taustamusiikki. Se häiritsi.”
“ihan mukava paikka käydä syömässä”
“Todella hyvää ja iloista palvelua.”
“Jos on hotellin vieraana kannattaa mennä”
“"Hyvä ruoka mutta hieman suppea valikoima. Ja pienet annokset, mikäli on oikeasti nälkä niin annoskoko ei ole riittävä"”
“"Ensikokemus, kesäbrunssi oli hyvä ja todellakin hintansa väärti. Olen kuullut hyvää ravintolasta, joten varmasti käyn uudelleen testaamassa myös lounas- ja illallistarjonnan."”
“"Hinta/laatusuhde hyvä sekä kellonaika,ei liian aikaisin,koska nuorisoa ei saa ylös aamulla."”
“"Hieno idyllinen paikka, henkilökunta mitä mainioin! Kiitos Tarjoilija Leenalle joka teki meidän päivästä illasta ikimuistoisen ❤️"”
“Kaikki sujui odotetusti eikä ruokaa tarvinnut odottaa edes kauaa”
“Tässä ravintolassa oli kaikki kohdallaan.”
“"Vierailimme ravintolassanne lauantaina 3.7. Tulimme patiolle klo 23 jälkeen ja menimme tiskille tilaamaan juomat. Tilasin yhden drinkin tyttärelleni ja itselleni 16 cl Rieslingiä. Tarjoilija laittoi lasit valmiiksi tiskille. Alkoi tekemään drinkkiä ja kaatoi juoman pohjan viinilasiin. Hetken päästä huomasi, että meni väärään lasiin. Hän kaatoi tämän punaisen juoman pois viinilasista ja aloitti alusta. Ensin valmistui tilaamani drinkki, sen jälkeen sain tähän likaiseen lasiin viinin. Sanoin tarjoilijalle, että eikö pitäisi olla puhdas lasi. Hän vastasi, että kyllä se on pesty. Seisoin koko tarjoilun ajan tiskillä ja ihmettelin tarjoilijan vastausta. Maksoin juomat ja menin patiolle seurueeni luo. Onneksi patiolle tuli nuori tarjoilijaneiti, jolle kerroin asian. Sain uuden lasillisen. Hyvät ajatukset tälle patiolla työskenneelle tarjoilijalle! Vierailumme kesti tunnin!"”
“"Kesäbrunssi herkullinen, hinta-laatusuhde erittäin hyvä, loistavaa asiakaspalvelua ja lasten huomioimista. "”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja kävivät kysymässä ruokailun aikana Onko kaikki kunnossa”
“Erittäin hyvä palvelu ja mahtavan hyvä ruoka!”
“"Palvelu oli hyvää, nopeaa ja tila viihtyisä. "”
“Hyvää perusruokaa”
“Olen jo suositellut omille ystävilleni”
“Aina hyvä ruoka.”
“"Sangria karhvit eri viineistä, todella hyvä. Otin kuohuviini sangrian joka oli ihanan raikas. Söin lohta kasviksilla ja rapukatikkeella. Tosi herkullista."”
“"Upea kesäterassi, rento tunnelma ja joustava sekä ystävällinen palvelu. Erityisesti ruokabistron puolelle täydet pisteet miespuoliselle tarjoilijalle, joka toimitti kesämenyn iloisella asenteella terassin puolelle! Ns. ketjuravintoloissa harvoin saa näin joustavaa ja asiakkaat huomioivaa palvelua. Täysi kymppi - kiitos :)"”
“"Rotary-kokous: passeli tila, hyvä ruoka, järkevä hinta."”
“"Miellyttävä ympäristö, erittäin ystävällinen palvelu, hyvä ruoka > hyvä mieli ??"”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan miljöö hyvä.”