Oulussa on aina tultu ja menty. Merenrantakaupunki on toiminut porttina suureen maailmaan ja avaraan pohjoiseen. Siksi pohjoinen aitous ja konstailemattomuus sekoittuu siellä etelän elämänmenoon poikkeuksellisella tavalla. Ja siksi siellä on kautta aikojen syntynyt omanlaistaan huippuosaamista, mestarillista otetta, jolla on valloitettu maailmaa.

Bistro Mesu on se paikka Oulun vanhalla satama-alueella, jossa on ollut hotelli niin kauan kuin muistat, lähes 50 vuotta. Sinne on tultu pistäytymään ja näyttäytymään. Karistamaan reissun tai arjen pölyt mielestä. Nauttimaan hyvästä seurasta. Erinomaisesta palvelusta. Herkullisesta ruoasta ja juomasta. 

Oulussa on myös aina osattu juhlia ja saada vieras tuntemaan itsensä erityiseksi – oli kyse sitten presidentistä, kuninkaasta tai kylänmiehestä –  sekä olla ihan vain omalla porukalla nauttimassa mestarien vieraanvaraisuudesta.

Mesu on viihtymisen mestari. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Mesulle ei mikään ole mahdotonta.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Mesussa

 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolassa on hyvä ruoka ja muutenkin viihtyisä paikka hyvällä sijainnilla”
“"Tulin puoli tuntia ennen sulkemista ja jouduin kyselemään keittiöstä, ennättääkö syödä, koska tarjoilija oli poissa. Sain kokilta myöntävän vastauksen. Lämpimät ruuat olivat jo jäähtyneet. Söin salaattia. Kasvisruokaa oli vain yksi laji. Ruoka oli hinta-laatusuhteelta tyydyttävä mutta paikka oli viihtyisä ja rauhallinen."”
“Hyvää ruoka”
“"Ajatukseni on, että hinta-laatu suhteeltaan Oulun paras lounas. "”
“Hinta/laatusuhde ja tunnelma erinomaiset”
“Kokonaisuutena toimiva”
“Hinta laatusuhde oli kohillaaan”
“Mukava ja toimiva kokonaisuus??”
“"Hyvä ruoka, miljöö ok. Kaikki sujui, kuten pitikin."”
“Ruoka ei ihan vastannut odotuksiani.”
“"Ruoka oli erinomaista, juomat maistui, tunnelma oli hyvä, tarjoilija oli hyvä. Tulemme varmasti uudelleen!"”
“"Toimiva ja mukava kokonaisuus! Ruoka oli hyvää, kuten myös rento tunnelma."”
“"Laadukasta ja maistuvaa lounasruokka, ja ravintola on siisti ja viihtyisä. "”
“Hyvä lounas.”
“Pidin kokonaisvaikutelmasta”
“Hyvä ruoja ja siisti paikka.”
“Ruoka hyvää. Siisti paikka.”
“"Miellyttävä ravintola ja ilmapiiri, ruoka ollut jo vuosia korkeatasoista."”
“"Ravintolassa on huomioitu hyvin nykyaikana tilan väljyys, joka onkin ollut meille tärkeä tekijä työporukassamme. Tila on myös viihtyisä ja rauhallinen, vaikka lounasaikana olisi ""täyttäkin""."”
“"Vaikka korona-aikaa, palvelu toimi moitteettomasti rajoitukset huomioon ottaen"”
“"Lounas, ala carte ...kaikki maukkaita ja premium ! Tila selkeä ja siisti. Sujuva palvelu "”
“Ruoka ja tila on aina ollut hyvä”
“Varsinkin ko. aikana meitä palvelleet tarjoilijat jättivät positiivisen kuvan.”
“Kaikinpuolin muuten tyytyväinen kaikkeen mutta viski valikoima oli kyllä valitettavan huono suosittelisin teitä ottamaan muutaman single malt viskin valikoimiin”
“"Ravintolaan tullessa tarjoilija oli oikein ystävällinen, kysyi haluammeko syödä ulkona vai sisällä ja yritti järjestää meille tilaa ulkoa järjestämällä pöytiä ja tuoleja. Jäimme kuitenkin sisälle syömään ja meitä kohdeltiin koko ajan todella hyvin ja tarjoilija oli koko ajan ystävällinen ja vierailusta jäi hyvä mieli! Tullaan uudestaan!"”
“"Hyvä palvelu, maistuva ruoka! "”
“"Parkkipaikka löytyi helposti, S-kortilla sai tosi hyvä lounaan edulliseen hintaa. Epassi käy. Ruoka oli hyvää."”
“Tarjoilija oli ihan SUPER!!!!”