Oulussa on aina tultu ja menty. Merenrantakaupunki on toiminut porttina suureen maailmaan ja avaraan pohjoiseen. Siksi pohjoinen aitous ja konstailemattomuus sekoittuu siellä etelän elämänmenoon poikkeuksellisella tavalla. Ja siksi siellä on kautta aikojen syntynyt omanlaistaan huippuosaamista, mestarillista otetta, jolla on valloitettu maailmaa.

Bistro Mesu on se paikka Oulun vanhalla satama-alueella, jossa on ollut hotelli niin kauan kuin muistat, lähes 50 vuotta. Sinne on tultu pistäytymään ja näyttäytymään. Karistamaan reissun tai arjen pölyt mielestä. Nauttimaan hyvästä seurasta. Erinomaisesta palvelusta. Herkullisesta ruoasta ja juomasta. 

Oulussa on myös aina osattu juhlia ja saada vieras tuntemaan itsensä erityiseksi – oli kyse sitten presidentistä, kuninkaasta tai kylänmiehestä –  sekä olla ihan vain omalla porukalla nauttimassa mestarien vieraanvaraisuudesta.

Mesu on viihtymisen mestari. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Mesulle ei mikään ole mahdotonta.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Mesussa

 

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Toimiva palvelu, hieno ravintola, sekä maistuva ruoka.”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä tunnelma”
“Tämän hetken tuorein ravintola Oulussa”
“Oulun Mesu oli vielä keskeneräinen. Ruokapöydät erittäin sopimattomat ja vaatenaulakot puuttuivat. henkilökunta hyvä, kassajärjestelmä ei vielä toiminut kunnolla mutta lasku saatiin maksettua.”
“Todella ystävällinen ja ammattitaidolla hoidettu palvelu. Tarjoilijoille 10, samoin jälkiruualle, mutta pääruoka ei mennyt ihan nappiin.”
“Uudistunut, hyvä yleisilme. Ruokalista voisi olla parempi, laajempi.”