Bacaro Doppio Oulu on toistaiseksi suljettu.

Kahvila on suljettu 29.3.2020 lähtien sopeuttaessamme toimintaamme tilanteeseen.

Lisätietoja ravintoloistammme ja kahviloistamme löydät TÄSTÄ

 

BACARO DOPPIO – Kanava aitoon Italiaan

Bacaro Doppio on rennon tyylikäs olohuone, joka on omistettu aitoitalialaisen kahvin, viinin ja herkkujen ystäville. Siellä pääset venetsialaisen kujakahvilan eli Bacarin tunnelmaan, paikkaan jossa perinteet kohtaavat nykypäivän.

Bacaro Doppiossa juot aidon baristan valmistaman espresson, nautit kepeän lounaan, herkuttelet artesaanijäätelöllä tai nappaat maistuvat eväät mukaasi. Tule juomaan ja syömään jotain hyvää – niin elämä on tuplasti nautittavampaa! Salute!

Oulun Kauppakeskus Valkean Bacaro Doppio Cafe & Deli sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa, kesäkadun varrella.

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @BacaroDoppioOulu tai Instagramissa #bacarodoppio_oulu

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka sopiva piipahtaa ostosten lomassa, ystävällinen henkilökunta. Josku mwlko täyttä, mutta tilaa on löytynyt ja muistaakseni kesällähän pääsee istahtamaan ulkonakin.”
“Mukava henkilökunta, kahvilaan mukava tulla.”
“hyvä kahvi ,hyvät kahvipullat”
“tuotteet tuoreita ja hyviä ja palvelu iloista”
“Kokemukseni oli erinomainen, tottakai suosittelisin.”
“Palvelu hyvää ja hyvät tuotteet”
“Gluteenitoman valikoima tarjonta heikkoa”
“Asiallinen kohtelias ja nopea palvelu.”
“Hyvä kahvi ja syömiset, loistava palvelu”
“Mukava kahvila. Tervetullut olo. Nopeaa ja iloista palvelua.”
“Mukava kahvila. Ajoittain hieman ahdasta ja hinnat korkeammasta päästä.”
“Todella hyvä paikka, ystävällistä henkilökuntaa ja parasta jäätelöä! ????”
“Oli hyvä mustikkapiirakka ja vaniljavaahto vielä parempaa.”
“Loistava nuori henkilökunta.”
“Kahvilassa on erittäin mukava käydä. Se on kivasti suoraan kun astuu Valkeaan sisälle. Työntekijät ovat todella mukavia. Kahvit ja tarjottavat ovat maistuvia ja herkullisia.”
“Myös pieni koira huomioidaan hienosti. Kiitos <3 Ihana paikka kivasti keskellä Valkeaa. Kahvi älyttömän hyvää”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä hinta-laatusuhde”
“Lastenvaunujen kanssa tuleminen oli ahdasta, joten siihen tarkoitukseen vierailu on hieman hankalaa.”
“Ihana kahvila, ihanat tuotteet ja ihana henksu!”
“Hyvä tunnelma Ystävälliset myyjät Hyvä valikoima”
“Mukava tunnelma, hyvä palvelu”
“Ystävällinen ja mukava henkilökunta, ei turhaa pönötystä vaan reipasta toimintaa! Ikkunasta oli kiva katsella kadulle.”
“Kiva kahvila, istumapaikkoja vähän”
“Hyvä palvelu mutta ahtaus ja osissa tiloissa kylmä veto talvella latistaa käynti kokemusta.”
“Ihanat iloiset baristat ja huippu cappuchinot ??”
“Kiva kahvila, ihana gelatot.Gelato vetää puoleensa ja sijainta, ei muuten erikoinen.”
“Henkilökunta ystävällistä, palveluhaluista ja ahkeraa aina kun olen käynyt! Kohtelu on tasapuolisesti ystävällistä mikä ilahduttaa! Ahkeruus näkyy esim pöydät siistitään nopeasti! Tämä työhön tarttuminen pelasti myös puhelimeni katoamiselta, koska pöytä siistittiin ja puhelin otettiin talteen! Minua on liikuttanut asiakkaana nähdä hyvä kohtelu esimerkiksi erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä kohtaan. Olin todella iloinen nähdessäni ystävällistä huolenpitoa myös heidän kohdallaan!”
“Kahvila on hyvällä paikalla ja ollut hyviä tarjouksia. Kiitos kun olette Oulussa ❤️”
“Jos sattuisin olemaan kaverini kanssa kahvilan lähettyvillä, suosittelisin sitä ehdottomasti, mutta itse etsisin rauhallisemman paikan.”
“Hyvä gelatobuffet”
“Siisti ja toimiva kokonaisuus.”
“Helt ok ställe. Aningen kallt under den kallaste vintertiden pga läget. Personalen hinner inte rensa borden efter kunderna tillräckligt effektivt. Personalen gör så gott dom kan. Möjligen kunde man anställa någon fler.”
“Ihana sympaattinen henkilökunta ja kahvila keskellä Oulua. Osattiin kertoa laktoosittomat tuotteet ja esillepano täys kymppi. Lapsi huomioitiin jätskitoiveensa kanssa ja teinit omien toiveiden kanssa. Tullaan toistekin!”
“Pidän tunnelmasta”
“Valikoima oli hieman suppea kasvisruokavalioon. Valikoimasta löytyi yksi suolainentuote, jonka pystyi myös kasvisruokavaliota noudattava siskoni syömään.”
“Hyvä paikka”
“Viihtyisä, hyvää viiniä ja muita tarjoiluja.”
“Palvelu sujuvaa, tuotteet hyviä”
“Erikoiskahvit on erittäin hyviä.ja henkilökunta on aina iloisia ja ystävällisiä. Käyn täällä aina koska hintataso sopiva sekä hyvä palvelu. Voi myös aina luottaa siihen että maitotuotteet on laktoosittomia.”
“Asiakaspalvelu oli todella huomioivaa ja ystävällistä. Koska käteni olivat täynnä, asiakaspalvelija toi ruoat ja juomat pöytään, vaikka kahvilassa oli paljon asioivia asiakkaita. Asiakaspalvelu oli miellyttävää ja kiireettömän tuntuista kiireessäkin”
“Jäin kaipaamaan tummapaahtoista kahvia.”
“Keskeisellä paikalla, hyvä tunnelmainen kahvila, hyvällä tuotetarjoomalla.”
“Hyvä kahvila”
“Kaikki muu oli kohdallaan, mutta valitsin vain huonon makuisen jäätelöannoksen, mutta siitä varmasti joku muu tykkää.”
“Keskeinen paikka,helppo tulla. Mukava katsella ihmisiä nauttiessa herkkuja. Ystävällinen, joustava ja loistava palvelu. Vaihtoehtoja esitellään. Paras paikka ⚘??”
“Miinusta vain pienistä asiakastiloista - sisätilat on kivat ja kesäisin myös ulkoterassi on kiva, mutta asiakastilat kesäkadulla ovat äänekkäät ja vetoisat.”
“Some random person came to my table where I was enjoying some hot drinks with a couple of friends before work. The person (obviously drunk) who had a Finnish background started to make some racist slurs and investigating us. Long story short, security kicked him out but I was expecting someone from the coffee shop to come and ask if we are ok. Not that this question was going to make a difference, but still I think that is a part of what I call costumer service. Also, because some other customer asked us if we were ok and apologized for the person's behaviour. I have went to this coffee shop since it opened in 2016. This is the first time something like this happens, Other than that it's a nice place to be in.”
“Tunnelma on mukava. Suolaiselle puolelle toivoisin kuitenkin hiukkasen terveellisempiä välipaloja.”
“siisti kahvila, hyvä kahvi, mutta helvetin kallis”
“Kaikin puolin hyvä kokemus”
“Mukava paikka. Teen juojana arvostan että on hyvät irtoteetkin tarjolla”
“Adiakaspalvelu on yleensä ollut erinomaista. Sitä arvostan”
“Kahvilan pöydät sijoiteltu niin, että tuuletus tuli kohti pään yläpuolelta. Oli pakko pitää huppu päässä. Siihen korjaus, niin erittäin hyvä.”
“Mahtava henksu ja hyvä kahvi !”
“Suosikkipaikkani ja todella hyvä palvelu sekä herkulliset tuotteet”
“Talvella kylmä istua ostoskeskuksen puolella. Viime kerralla katossa olevat 'tuuulikoneet' olivat epämiellytäviä lisäsivät kylmyyttä. Myös levoton sisustus ja ilmapiiri ostoskeskuksen keskikäytävän iistuinryhmässä. Toivon parannusta asiaan.”
“'Ottavalla' paikalla!”
“Lisätila käytävvällä omn plussaa. Mutta keskellä istuminen mahdotonta ylhäältä tulevan voimakkaan puhalluksen takia. Samoin ulko-oven vieressä. Maksaminen hidasta: ainoa kassahenkilö tekee erikoiskahveja ja kuuntelee miettiviä asiakkaita, kaksi muuta touhuaa jotain. Peruskahvin ostaminen pitää saada nopeammaksi.”
“Sain palvelua nopeasti”
“Paikka on Valkean aulassa, vähän levotonta, mutta toisaalta näki paljon ihmsiä. Satuin johonkin ruuhka-aikaan ja piti jonottaa kohtalaisen kauan. Palvelu oli todella ystävällistä ja ripeää.”
“Ihana paikka!”
“Viihtyisä kahvila”
“Tarjolla olevat tuotteet ovat aina sanat, toivoisin vaihtelua erityisesti suolaisiin vaihtoehtoihin. Samat tarjolla vuosikausia.”
“Hyvät erikoiskahvit, hyvä aamupala.”
“Mukava kahvila ja tunnelma suoraan keskustan sykkeessä”
“Ihanat rarjoilijat, pirteät reupoaat, viihtyisä, keskeinen sijainti”
“henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelu hyvällä huumorilla värittynyttä. Tulee hyvälle tuulelle. Hintataso hieman korkeahko (erityisesti suolaisissa), mutta sitä pehmentää lukuisat tarjoukset. Hinnoittelun epäselvyyttä: ulkopuolella olevassa talon puna/valkoviini ilmoituksessa tietty hinta, mutta sitten kassalla jokin toinen hinta (joskus alempi joskus hieman ylempi), asiakkaalle jäi epäselväksi: olikohan tämä talon viini nyt se sama talon viini kuin ulkopuolisessa mainoksessa vaiko kokonaan joku toinen talon viini....”
“Mukava henkilökunta ja maukkaat tarjoilut.”
“Kahvilassa hyvä tunnelma, ystävällinen palvelu ja hyvä sijainti”
“Olin kahvilassa mieheni kanssa, itse en voinut osallistua tarjoiluun, minulle ei löytynyt FOD MAP-tarjottavaa, vehnä-ruis-ja ohraleivonnaiset ei käy, fod map-hiilihydraatit eivät pilkkoudu. Toivoisin, että luontaisesti gluteenittomia leivonnaisia olisi tarjolla, esim. peruna-ja maissijauhoihin leivottua ja suolaisena gluteenitonta siemennäkkäriä. Tilanteeni on ongelmallinen kahvila käyntien suhteen, useimmiten en saa sopivaa kahvileipää, kaltaisiani on kuitenkin aika paljon ja fod-map on uutta tietoa. Yst.terv Liisa Rossi”
“Mukava paikka pistäytyä, hyvä tarjonta vaihtoehtoja.”
“Asiointi oli sujuvaa ja tuotteet hyviä.”
“Olen aina saanut virheetöntä palvelua. Tuotteet ovat laadukkaita ja sopivan hintaisia. Tulen aina suosittelemaan tätä kahvilaa tuttavilleni.”
“Pöydissä on liikaa niitä jotka tekevät tietokoneella töitä tms, ja varaavat pitkäksi aikaa koko pöydän. Toivoisin muutakin pientä purtavaa, esim. suolaista kuin toffee munkki”
“Viihtyisä ja hyvä palvelu”
“Mainostettiin tulevaa jäätelöbuffaa ja lapset otettiin hyvin huomioon.”
“Mukava paikka hyvällä sijainnilla ja erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Aivan ihana paikka istuskella. Ystävällinen henkilökunta. Kesällä tulee käytyä enemmän, kun terassi käytössä. Kiva istuskella ulkona nauttia kuoharista ja katsella ihmisiä.”
“Helppo löytää,hyvät eväät”
“tuitteita ilman valkoisra sokeria toivisin”
“Tykkään käydä kahvilla paikoissa, joissa on miellyttävä, kodikas miljöö, hyvä palvelu ja maistuva kahvi. valtavassa kahvin himossa valitsen aina Bacaro Doppion, sillä santsikuppi on ilmainen ja se on nykyään melko harvinaista! Täysiä pisteitä en anna, koska se itselle mieluisa kodikas puoli on varsin pieni ja ahdas, eikä sinne siksi aina mahdu. Asiakaspaikkoja on lisätty huomattavasti, mutta keskellä kauppakeskusta, jossa lisäpaikat ovat, ei tee mieli kahvitella. Kahvin nauttiminen keskellä kauppakeskusta tuntuu siltä, kuin olisi koko ajan kiire johonkin ja olisi siinä näytillä ja kuulolla muille ihmisille. Mutta aina, kun sisään mahtuu, käyn! Yksin ja yhdessä. Palvelu on hyvää ja se on yksi iso syy palata aina vain uudelleen.”
“Miellyttävä ja asiantunteva henkilökunta. Hyvät tarjoilut.”
“Mahtava henkilökunta ja erittäin viihtyisä.”
“Kahvilan huonoin puoli on turhan ahdas liiketila, asioiti lastenrattaiden kanssa on hieman haastavaa. Uudet pöydät ns kävelykadun puolella ovat helpottaneet asiaa.”
“Kahviossa talvisin kylmä käytävän puolella/ liukuovien takia ja tuuletus älyttömän isolla, jopa korva kipeytyi sen takia. Tukka heiluu kuin tuulessa. Asiasta moni kuulemma huomauttanut mutta ei voi tehdä mitään??? Ihmettelen kyllä miksi ei?”
“Hyvä valikoima sekä juomia että syötävää. Hieman hintava kylläkin.”
“Mukava kokemus”
“Kahvilalla on hyvä sijainti ja maittavat tuotteet.”
“Kahvila on todella kallis mutta kahvivalikoimat ovat hyvät sekä pidän s etutarjouksesta jolla saa lasillisen talon viiniä. Viime kesänä sai kuohuvaa ja mansikoita :)”
“Kokemus oli hyvä”
“Ok”
“Erityisen iloinen ja reipas myyjä, aamupalatarjonta runsas ja hyvin esillä.”
“Hyvä kohtaus- ja törmäyspaikka kulkureittien varrella ja vielä sisätiloissa.”
“Siellä on aina ystävällinen palvelu.”
“Hyvä sijainti, loistava palvelu ja hyvää ruokaa”
“Helppo tulla ja monipuolinen valikoima, erityis kiitos jäätelöistä”
“Ei mitään moitittavaa. Viihtyisä paikka ja mukava henkilökunta.”
“Suosittelisin ehdottomasti. Siisti kahvila,mukava ja osaava henkilökunta. Ihanat ja maistuvat tuotteet ja tunnelma on kotoisa.”
“Hyvät kahvivalikoimat”
“Tunnelma kahvilassa aina lämminhenkinen ja viihtyisä. Sisustus on myös rento mutta ylellinen, palvelu on nopeaa ja reipasta josta iso plussa! Tässä kahvilassa kaikki on täyden 10 arvoista. Ja varmasti suurin syy tähän on niin huomioonottava, tilannetajuinen ja fiksu henkilökunta!”
“Oli hyvää jäätelöä!”
“Kahvi oli keskiveroista, kahvilan tila sokkeloinen”
“Kiva henkilökunta ja mukava paikka istahtaa ostosten välissä.”
“Kiva paikka. Varsinkin, kun onnistuimme saamaan nurkkapaikan. Asiointimme kesti varmaan 3 tuntia.”
“Työntekijät todella mukavia ja ammattimaisia, valikoima hyvä ja kahvilan sisustus on erittäin kaunis! :)”
“Leivonnaistarjous aika vähäinen, muuten ok!”
“Oma vakio paikka ja hyväksi havainnut.”
“Ihan hyvä kaikin puolin”
“Hyvää ja halpaa kaffia”
“Vanilja latte on kaupungin ykkösluokkaa! Ja syömiset myös herkullisia. Tiskin alue hieman ahdas, jos jotakin miinusta haetaan. Istumapaikkoja saatu mukavasti lisää????”
“Mukava kahvila.”
“Viihtyisä ja siisti. Hyvää kahvia. Hyvä sijainti.”
“Kahvilan valikoima leivonnaisissa saisi olla runsaampi.”
“Aina niin ihana ja lämmin asiakaspalvelu, hyvät ruuat ja juomat sekä tunnelmallinen kahvila.:)”
“Palvelun takia sekä hinta/ laatu ja sijainti”
“Kahvi on aina hyvää sekä henkilökunta erittäin ystävällistä.”
“Hyvä kahvila matkan varrella mihin suuntaan tahansa.”
“Suolaiset tuotteet myös kasvissyöjille. Yleensä on vaan yksi vaihtoehto, jos sitäkään.”
“Ihan ok”
“Siisti paikka”
“Kahvilaan on helppo tulla ja lähes aina myös on joku pöytä vapaana.”
“Keskeisellä paikalla. Viihtyisä.”
“Kahvila on viihtyisä,kahvi on hyvää ja mukava henkilökunta”