Amarillo Oulu on toistaiseksi suljettu.

Ravintola on suljettu 23.3.2020 lähtien sopeuttaessamme toimintaamme tilanteeseen.

Löydät läheltämme mm. seuraavat auki olevat ravintolat ja kahvilat TÄSTÄ

Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. Tämä on elämys, joka täytyy kokea itse!

Bileet jatkuvat uudistetussa yökerhossa aamuun asti.

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään kanssamme!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa #amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pöytäseurueessa yksi jäi aluksi ilman ruokaa ja joutui sitä pidempään odottamaan. Kiire näkyi henkilökunnan toiminnassa.”
“Voisin erittäin hyvän palvelun perusteella suositella, mutta ruokien laatu ja maku on hieman heikko. Eli suosittelisin mieluummin ehkä jotain ei-ketjupaikkkaa ruuan perusteella”
“Meitä palvellut vuoropäällikkö(?) (mies) oli kireän/kiireisen oloinen ja tilauksissa kesti. Maksupäätteiden kanssa tuntui olevan ongelmaa.”
“Menimme ravintolaan joskus 20.00 joka oli aivan täynnä. Baarimikko heitti meidät sisään ja löi oluet käteen. Perässä tuotiin nachot ja menu. Ei sitä ehtiny edes tajuta kun 15 minuuttia meni jaa oli pöytä vapaana meille. Palvelu 5/5”
“Ehkä ravintolan yleisilme oli hiukan häiritsevä, moninaisine väreineen ja kalusteineen. Toi sellaista tunnetta ettei osaa rauhoittua. Asiakaspalvelu ja ruoka oli loistavaa.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, todella viihtyisä paikka. Hinnatkaan ei päätä huimaa.”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu iloista ja ystävällistä vaikka ravintola oli melko täynnä.”
“Rauhallinen”
“Kokonaisuutena mielyttävä kokemus.”
“Hyvä hinta ja hyvää ruokaa.”
“Yleisesti ottaen kaikki kunnossa, välillä annokset vain hävyttömän pieniä. Edellisen kerran lounaalla käydessä oli enemmän nälkä lähtiessä entä tullessa.”
“Kävimme syömässä sunnuntaina 1.3. mieheni ja 7v. poikamme kanssa. Poika halusi ruoaksi wingsejä, mutta niiden tulisuus mietitytti meitä. Mies tarjoilija kuitenkin ehdotti wingsien kastiketta laitettavaksi kuppiin, jotta poika saisi kokeilla tykkääkö siitä. Ehdotus oli hyvä, koska lapsen makuun kastike oli liian tulinen. Wingsit menivät hyvin alas sellaisenaan, eikä kastikkeita tarvittu. Ravintolassa oli aika hiljaista, hiihtolomasta varmaankin johtuen, joten palvelu oli todella nopeaa ja meitä huomioitiin äärettömän hyvin. Kiitoksia ja tulemme varmasti taas uudelleen.”
“Henkilökunta on ystävällistä ja hyväntuulista, hymyileviä ja nauravavia naisia ja miehiä. Heillä on aikaa asiakkaille. Ruoka on todella hyvää ja henkilökunta kertoo tarjouksista.”
“Vi fick vänta över 1 timme på maten. Någon kunde ha meddelat att det var lång väntetid innan vi satte oss!”
“Ei oltu pitkään aikaan käyty Amarillossa, käynti hyvillä hamppareilla kruunasi loman, salaattipöytä oli myös tosi hyvä. Heti suosittelin ravintolaa kaverille. Varmasti tulen uudelleen pian.”
“Helpolla paikalla Saa ruuat suht joutuin Ruoka hyvää Tarjoilijat asiakaspalveluhenkisiä - > ei liian tyrkkyjä”
“Henkilökunta-alennus on hyvä.”
“Pidän Amarillosta ja olen käynyt ravintolassa ne useita vuosia. Olen kuitenkin harmistunut siitä, että annosten koko on viime aikoina pienentynyt varsinkin annosten ranskalaisten osalta, mutta hinnat kuitenki kallistuneet.”
“Viihtyisä paikka, maistuva ruoka”
“Kaikki toimi hyvin, ruoka hyvää, huippu tarjoilija!”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, sisustus oli kutsuva ja ravintolan luonteeseen sopiva, tarjoilijat ystävällisiä.”
“Ei mitään erityistä vikaa, mutta hampurilais valikoiman voisi päivittää.”
“Ruoka oli liian pippurista. Sama ruoka ei ennen ole ollut, joten en siksi niin mielelläni suosittelisi Amarilloa tämän kerran perusteella.”
“Tarjoilija nuori mieshenkilö oli erittäin palvelualtis ja hänelle täysi kymppi erinomaisesta asiakaspalvelusta. Ravintola oli erittäin kylmä joka vaikutti viihtyvyyteen enkä nauttinut siksi olostani.”
“Mukava tunnelma ja ruoka oli hyvää ja maukasta. Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Uuniperuna oli surkeaa laatua. Vaihtakaa se.”
“Ihan kiva mesta, josta saa ruokaa moneen makuun.”
“Hyvä palvelu ja henkilökunta!”
“Siisti ravintola ja ruoka yllätti positiivisesti. Mukana 4-vuotias lapsi, jolle viihdykettä ruoan odottamisen ajaksi. Ehkä hieman pitkä odottelu aika”
“Miellyttävä tunnelma, riittävästi tilaa, hyvä ja sujuva palvelu, hyvä ruoka”
“The Table oli mahtava kokemus, Miikka kokki teki parasta safkaa mitä ikinä olen syönyt Amarillossa ja Matti tarjoilijana oli täys 10. Kiitos vielä kerran, terveiset Vagifemvastaavalta ja porukalta joille hanskat kädessä syöminen oli psykologinen haaste.”
“Ravintolan ilme on kiva. Ruoassa piti kestää noin 45min mutta odottelimme 1h 30min. Emme saaneet mitään pahoitteluja tai muuta mainintaa asiasta. Muuten henkilökunta oli ystävällistä.”
“The table oli aiwan mhtava. Kokkimme Miika Ja tarjoilija Matti oli ihan parhaat!”
“Kiva henkilökunta”
“Meitä palvelleet tarjoilijat olivat todella mukavia, ruoka maistui ja rakastuin uuteen sisustukseen, tunnelma oli miellyttävä.”
“Hyvä palvelu, hyvät ruuat”
“Mukava, viihtyisä ravintola, jossa ruoka on maistuvaa.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Ihan hyvä paikka, ehkä ei sovi lapsiperheille klo 6 jälkeen, koska paikassa myydään alkoholia.”
“Kaksi eri tarjoilijaa kävi kyselemässä juoma-/ruokatilauksia (eli henkilökunnan työnjako vähän ihmetytti). Maksoimme kukin neljä erikseen, laskutusta piti oikaista, koska tilauksia oli laskutettu ristiin/väärin, vaikka emme olleet vaihtaneet paikkoja. Ehkä Amarillossa oli joku uusi työntekijä tms. Tulen varmasta uudelleen:)”
“Hyvä ruoka ja palvelu .....”
“Paras paikka syödä hyvää ruokaa ja istua iltaa”
“Ruokalistaa saisi uusia. Samaa tuotteita tarjolla jo monta vuotta. Kausimuutoksia kaipaan.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Alussa kesti kauan ennen kuin meidät ohjattiin pöytään vaikka ravintola näytti tyhjältä. Ruuan tilaaminen ja saaminen sujui hyvin, mutta sen jälkeen tarjoilijat unohtivat meidät. Olisimme tilanneet jälkiruokaa, mutta emme jaksaneet odottaa kauempaa ja laskun saaminenkin kesti.”
“Ruoka hyvää ja tunnelma mukava.”
“Tyytyväinen kaikenkaikkiaan.”
“Jämfört med tidigare besök, kändes logistiken och smidigheten ha försämrats. Tidigare blev man snabbare bemött o. blev upphämtad från baren till bordet, efter att ett ledigt bord fanns tillgängligt. Dessutom fick vi vänta c. 15 min i bordet förrän vi blev serverade. Maten var dock god o. personalen vänlig. Kommer att besöka restaurangen på nytt, men blev som sagt besviken att logistiken o. smidigheten försämrats, tyvärr.”
“Amarillosta saa parhaat burgerit, vaikka viime kerralla oli vähän ongelmia.”
“Hyvä ravintola mutta keittiössä on aina kauhea kiire. Jos jaksaa odottaa niin suositus.”
“Hyvä ruoka ja suhteellisen mukava henkilökunta.”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa”
“Pitkä odotusaika oli ainoa negatiivinen asia.”
“Ruoka oli hyvää, ja asiakas palvelu loistavaa”
“Suomen paras amarillo on oulussa”
“Kokemus oli periaatteessa ok, mutta minua jäi vaivaamaan pari seikkaa. Meillä oli pöytävaraus, tehtynä hyvissä ajoin, varmaan kk aiemmin. Meidät sijoitettiin tavarahissin viereen, lisäksi itselläni oli suora näkymä baaritiskin päähän, johon tuotiin likaiset astiat. Myös astioiden pesu suoritettiin pöytämme vieressä. Viemäri oli ilmeisesti tukkeutunut, tarjoilija kaivoi moskaa käsin ja käytti välillä karhupumppua. Itseäni ei kauheasti houkuttele alkaa syömään siinä vieressä. Olisin toki voinut valittaa asiasta, mutta paikka oli täynnä ja joku siihen pöytään olisi jokatapauksessa joutunut syömään. Ruoka itsessään oli hyvää, ja tarjoilijat pääosin ystävällisiä. Tuli vain siinä katsellessa tunne, että homma ei ollut kaikilla ihan hanskassa.”
“Hyvä ruoka, helppo saavutettavuus Kivisydämestä, mukava henkilökunta.”
“Erittäin miellyttävä ja asiantunteva palvelu koko ajan. Kerroin erityisruokavaliostani ja minulle osattiin heti suositella siihen sopivaa annosta joka olikin juuri niin hyvä koostumukseltaan ja maultaan kuin tarjoilija kertoi. Kiitos, tulin hyvälle mielelle käynnistäni teillä??❤”
“Paikka oli todella kylmä talvisaikaan. Piti laittaa ulkovaatteita takaisin päälle. Jalkoja paleli. Kesällä saattaisi olla sopiva lämpötila”
“Hyvä ruoka ja hyvä sijainti. Ainoa miinuspuoli oli pöytyien sijoittelu niin lähekkäin ettei siinä kovin intiimisti voinut jutella...”
“Viihtyisä, siisti ravintola jossa asiakkaay huomioitiin hyvin. Ruoka oli hyvää, sitä ei tarvinnut odottaa kohtuuttoman kauan ja se oli hintatasoltaan edullista.”
“Sopiva piipahduspaikka ystävien kanssa. Liian nälkäisenä ei sovi tulla, koska yleensä ruokaa joutuu odottamaan.”
“Erittäin miellyttävä ja rento meininki vallitsi kyseisessä ravintolassa.”
“Lounas oli hyvä ja kattava”
“Perus ok Amarillo ja helppo löytää”
“Henkilökunta oli suorastaan harvinaisen mukavaa ja ystävällistä. Annoimme siitä heillekin palautetta.”
“Muutoin kaikki erittäin hyvin. Mutta odotusaika on toistuvasti kohtuuton. Viime kerralla odotimme 75minuuttia ruokaa. Lähes aina tunnin luokkaa odotukset.”
“Kiva tunnelma, hyvä ruoka ja mukava palvelu”
“Palvelu oli loistavaa ja ruoka sekä juoma maistui todella hyvältä. Tunnelma ravintolassa oli hyvä.”
“Herkullista ruokaa ja ystävällinen henkilökunta ??”
“Hyvää ruokaa”
“Todella hyvää ruokaa, suosittelisin kaikille”
“Helppo tulla, keskeinen sijainti. Rento meininki. Yst palvelu ja siistiä.”
“Kaikki sujui mutkitta ja ruoka tuli keittiöstä nopeasti.”
“Ihan yes. Hinta-laatusuhde ok.”
“Henkilökunta huippua ja ruoka hyvä. Aika supistetuksi on menu mennyt.”
“Ruoka hyvää. Hintataso ok. Viihtyisä sisustus. Osa tarjoilijoita mukavia, persoonallisia.”
“Aivan hyvää vaihtelua Oulun lounaspaikka skeneen”
“Palvelu ja miljöö oli hyvät ja ruoka erinomaista.”
“Miellyttävä kokemus, vaikka oli ruuhkaa, palvelu toimi”
“Hyvä ruoka ja tulee lounasaikana nopeasti.”
“ruoka hyvää, vaikkakin osa annoksista on pilattu sipulirouheella”
“Tarjoilijamme unohti viedä tilauksemme eteenpäin keittiölle, jonka vuoksi odottelimme ruokia tosi pitkään. Mahtavasti hän tuli itse myöntämään virheensä, ja pyytämättä halusi hyvitykseksi tarjota jokaiselle juoman. Loistavaa asiakaspalvelua! Ehdottomasti jäi hyvä kokemus ja aiomme asioida ravintolassa uudestaan.”
“Nopeaa palvelua”
“Palvelu hyvää, hinta-kaatusuhde lounasaikaan kohdallaan. Kattava salaattipöytä. Sisälle tullessa hieman epäselvää, miten tulee toimia lounasaikana - otetaanko tilaukset pöydästä vai tiskiltä.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu asiantuntevaa. Ehkä miljöö ei niinkään tee minuun vaikutusta, jotenkin kolkko.”
“Kassa/tarjoilija oli välinpitämättömän oloinen ja kiireisen oloinen, vaikka ei ollut ruuhkaa. Jäi vaikutelma, että asiakas, joka ostaa 2lounasta yhden hinnalla, ei ole tärkeä asiakas. Seuralaisen juoma eli limukka ylihinnoiteltu 4,50€!!!”
“Kaikki sujui mutkattomasti, ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“kiva paikka”
“Kiireestä huolimatta palvelu oli hyvää.”
“Amarillo on viihtyisä ravintola, josta saa hyvää ruokaa, joten suosittelisin sitä melko todennäköisesti.”
“Ihana ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Amarillossa on hyvää ruokaa, paljon hyviä ruokavaihtoehtoja. Oikein mukavat tarjoilijat, plussaa myös siitä, että alkupalaksi saa tortillasipsejä ja salsaa :)”
“Joukkoomme mahtuisi lisää oululaisia eläkeläisiä, miksei työikäisiäkin.”
“Aina hyvä ja varma palvelu ja ruoka laadukasta”
“Ruoka oli hyvää, ja amarillo on ns. Helppo kohde monenlaisille seurueille”
“Peruspaikka, josta saa bonukset. Se sopii minulle.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka, hyviä tyyppejä henkilökunnassa”
“Hyvät ruokavalikoimat”
“Henkilökunta on ystävällinen ja ammattitaitoinen ja ruoka on hyvää.”
“Yleensä aina tilaa, ruuan hinta ja laatusuhde ok.”
“Viihtyisä ravintola, mukava henkilökunta, hyvää ruokaa.”
“Tultiin syömään, meille ei tarjoiltu naposteltavaksi tilauksen tekemisen jälkeen nachoja, vaikka muille vietiin.”
“Nopeaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa ja ennen kaikkea ystävällistä.”
“Ruoka ja palvelu erinomaista”
“Kaikki sujui odotusten mukaan, ruoka oli hyvää ja henkilökunta palveli hyvin.”
“kokonaiskuva jäi vähän nihkeäksi. Salaattipöytä ei oikein innostanut ja ruokajuomana oli vain vettä saatavana lounaspöydässä.”
“Ihan ok lounasravintola, vaikkakin alkuruoka valikoima oli aika niukka.”
“Harjoittelijalta ei voi vaatia täydellistä osaamista”
“Se vaan on näin??????”
“Ravintolassa on aina ollut mukava asioida. Se on myös sopivan rento mutta samalla tarjoaa laadukasta palvelua ja maittavaa ruokaa. Tunnen oloni tervetulleeksi ja olen kokenut että amarillossa ei arvostella asiakasta ulkokuoren perusteella. Jatkakaa samaa rataa <3”
“...”
“Jossain kohtaa salia musiikki oli liian kovalla. S-etukuponki mobiilisovelluksessa oli hankala löytää. Sain henkilökunnalta siihen apua. Amarillon ruokalista ei ole tavanomainen, joten ei sovi kaikille. Itselleni sopii. Likaisia lautasiamme ei haettu pois.”
“Heti tullessa kerrottiin että ruoan tulossa kestää 45 min niin osattiin varautua odotteluun.”
“Kiva, rento paikka, henkilökuntaa taisi olla vähän paikalla, sai huhuilla”
“Amarillon ruuassa hyvä hinta- laatusuhde. Hyvät ja viihtyisät tilat. Hyvä sijainti.”
“Meillä oli erittäin mukava ja huumorintajuinen tarjoilija. Petjalle erityiskiitokset. Palvelu sujui mallikkaasti. Kaikkien seurueemme jäsenten ruoka-annokset olivat kiitettävää tasoa. Petjan valmistama mojito teki mummuun vaikutuksen. Se oli todellakin ainakin pohjois-suomen ellei koko suomen paras.”
“Pihvi oli liian raaka”
“Siisti huone ja ystävällinen henkilökunta ja palvelu”
“Lounasaikaan palvelu pelaa mainiosti. Illallisaikaan ruoan tulossa kestää tavanomaista kauemmin.”
“Hyvä ruoka ja eritoten hyvä palvelu!”
“Asiointi ja palvelu sujuvaa, ruoka hyvää.”
“Palvelu ystävällistä. Ruoka hyvää, annos sopivan kokoinen, ei liian raskasta.”
“Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja mukava”
“Kaikki sujui erinomaisesti. Harvinainen ruoka-aineyliherkkyyteni huomioitiin hienosti ja ystävällisesti”
“Laatu vaihtelee, välistä kunnon läpilyöntejä, välistä floppeja.”
“Oli mukava henkilökunta ja meidän päätarjoilia ( mies) hoiti ryhmäni hyvin”
“Kaikki sujui hyvin, ruoka hyvää ja henkilökunta palvelualtista ja ammattitaitoista”
“Ruoka hyvää!! Lautaset oli lämpimät!”