Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin!

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa @amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pöytäseurueessa yksi jäi aluksi ilman ruokaa ja joutui sitä pidempään odottamaan. Kiire näkyi henkilökunnan toiminnassa.”
“Voisin erittäin hyvän palvelun perusteella suositella, mutta ruokien laatu ja maku on hieman heikko. Eli suosittelisin mieluummin ehkä jotain ei-ketjupaikkkaa ruuan perusteella”
“Meitä palvellut vuoropäällikkö(?) (mies) oli kireän/kiireisen oloinen ja tilauksissa kesti. Maksupäätteiden kanssa tuntui olevan ongelmaa.”
“Menimme ravintolaan joskus 20.00 joka oli aivan täynnä. Baarimikko heitti meidät sisään ja löi oluet käteen. Perässä tuotiin nachot ja menu. Ei sitä ehtiny edes tajuta kun 15 minuuttia meni jaa oli pöytä vapaana meille. Palvelu 5/5”
“Ehkä ravintolan yleisilme oli hiukan häiritsevä, moninaisine väreineen ja kalusteineen. Toi sellaista tunnetta ettei osaa rauhoittua. Asiakaspalvelu ja ruoka oli loistavaa.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, todella viihtyisä paikka. Hinnatkaan ei päätä huimaa.”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu iloista ja ystävällistä vaikka ravintola oli melko täynnä.”
“Rauhallinen”
“Kokonaisuutena mielyttävä kokemus.”
“Hyvä hinta ja hyvää ruokaa.”
“Yleisesti ottaen kaikki kunnossa, välillä annokset vain hävyttömän pieniä. Edellisen kerran lounaalla käydessä oli enemmän nälkä lähtiessä entä tullessa.”
“Kävimme syömässä sunnuntaina 1.3. mieheni ja 7v. poikamme kanssa. Poika halusi ruoaksi wingsejä, mutta niiden tulisuus mietitytti meitä. Mies tarjoilija kuitenkin ehdotti wingsien kastiketta laitettavaksi kuppiin, jotta poika saisi kokeilla tykkääkö siitä. Ehdotus oli hyvä, koska lapsen makuun kastike oli liian tulinen. Wingsit menivät hyvin alas sellaisenaan, eikä kastikkeita tarvittu. Ravintolassa oli aika hiljaista, hiihtolomasta varmaankin johtuen, joten palvelu oli todella nopeaa ja meitä huomioitiin äärettömän hyvin. Kiitoksia ja tulemme varmasti taas uudelleen.”
“Henkilökunta on ystävällistä ja hyväntuulista, hymyileviä ja nauravavia naisia ja miehiä. Heillä on aikaa asiakkaille. Ruoka on todella hyvää ja henkilökunta kertoo tarjouksista.”
“Vi fick vänta över 1 timme på maten. Någon kunde ha meddelat att det var lång väntetid innan vi satte oss!”
“Ei oltu pitkään aikaan käyty Amarillossa, käynti hyvillä hamppareilla kruunasi loman, salaattipöytä oli myös tosi hyvä. Heti suosittelin ravintolaa kaverille. Varmasti tulen uudelleen pian.”
“Helpolla paikalla Saa ruuat suht joutuin Ruoka hyvää Tarjoilijat asiakaspalveluhenkisiä - > ei liian tyrkkyjä”
“Henkilökunta-alennus on hyvä.”
“Pidän Amarillosta ja olen käynyt ravintolassa ne useita vuosia. Olen kuitenkin harmistunut siitä, että annosten koko on viime aikoina pienentynyt varsinkin annosten ranskalaisten osalta, mutta hinnat kuitenki kallistuneet.”
“Viihtyisä paikka, maistuva ruoka”
“Kaikki toimi hyvin, ruoka hyvää, huippu tarjoilija!”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, sisustus oli kutsuva ja ravintolan luonteeseen sopiva, tarjoilijat ystävällisiä.”
“Ei mitään erityistä vikaa, mutta hampurilais valikoiman voisi päivittää.”
“Ruoka oli liian pippurista. Sama ruoka ei ennen ole ollut, joten en siksi niin mielelläni suosittelisi Amarilloa tämän kerran perusteella.”
“Tarjoilija nuori mieshenkilö oli erittäin palvelualtis ja hänelle täysi kymppi erinomaisesta asiakaspalvelusta. Ravintola oli erittäin kylmä joka vaikutti viihtyvyyteen enkä nauttinut siksi olostani.”
“Mukava tunnelma ja ruoka oli hyvää ja maukasta. Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Uuniperuna oli surkeaa laatua. Vaihtakaa se.”
“Ihan kiva mesta, josta saa ruokaa moneen makuun.”
“Hyvä palvelu ja henkilökunta!”
“Siisti ravintola ja ruoka yllätti positiivisesti. Mukana 4-vuotias lapsi, jolle viihdykettä ruoan odottamisen ajaksi. Ehkä hieman pitkä odottelu aika”
“Miellyttävä tunnelma, riittävästi tilaa, hyvä ja sujuva palvelu, hyvä ruoka”
“The Table oli mahtava kokemus, Miikka kokki teki parasta safkaa mitä ikinä olen syönyt Amarillossa ja Matti tarjoilijana oli täys 10. Kiitos vielä kerran, terveiset Vagifemvastaavalta ja porukalta joille hanskat kädessä syöminen oli psykologinen haaste.”