Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin!

Keittiö auki seuraavasti:
4.12.klo 11-23:15 
5.-23.12. klo 11-22
24.-27.12. suljettu
28.12.-6.1. klo 12-22

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa @amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, helppo tulla.”
“ruoka maistui”
“Menu oli todella suppea mutta muutoin käynti oli todella onnistunut.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä kokemus kokonaisuudessaan”
“Erityisesti henkilökunnasta jäi tosi hyvä kuva. Rentoa, mutta asiallista. Henkilökunta oli ainakin ulospäin hyvällä mielellä ja meiningillä.”
“Kiva paikka hyvällä sijainnilla Oulun keskustassa.”
“Henkiläkunta oli ammattitaitoista ja ruoka erittäin hyvää”
“Kaikki on aina sujunut loistavasti amarillossa syödessä, joten totta kai suosittelisin. Olemme myös tuoneet kauempaa tulleita vieraita syömään amarilloon.”
“Hyvä ruoka.”
“Ihan ok, ei huippu kokemus, mutta kakiltaosin toimiva.”
“Hyvä vaihtoehto ruokailuun.”
“Tykkään itse tästä paikasta”
“Näin korona-aikaan tilaa oli riittävästi ja henkilökunta oli todella palvelualtista ja ystävällistä. Käyn yleensä kerran kuussa entisten työkavereiden kanssa syömässä ja nyt oli taas vuorossa Amarillo, toki ennenkin olemme käyneet, koska S-etutarjouksia oli taas. Lounasruokavaihtoehdon hylkäsimme ja otimme ihanaa kanaa lisukkeineen.”
“Siisti hyvä ruoka ja hyvä palvel”
“Hyvä, kohtuuhintainen keskustassa oleva perusruokapaikka”
“loistava palvelu, hyvät tuotteet ja sijainti”
“Kiva paikka”
“Rento , mukava paikka”
“Hyvä lounas ollut lähes aina. Musiikki toisinaan omaan makuuni liian lujalla. Palvelu ollut miellyttävää ja osaavaa. Ei valittamista.”
“Henkilökunta oli ihanaa ja ruoka parempaa kuin ennemmin amarilloissa!”
“Monesta hyvästä vaikea valita, ei ihan ykköspaikka ketjuravintolana mutta toki hyvä sellainen (mielestäni).”
“Kiva tunnelma, hyvää ruokaa ja hyvää palvelua.”
“Ruoka oli todella hyvää, mutta annoskoko (the plate) oli annoksen hintaan ja kuvaukseen nähden liian pieni kahdelle, nälkä ei lähtenyt. Laskua jouduttiin kysymään useampaan kertaan ja odottamaan pitkään”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Tosin saimme eri annoksen kuin tilasimme.”
“Suht kallis silti vaikka hyvä paikka muuten.”
“Hieman olisi parannettavaa. Silloin kun kävimme niin paikalla ei ollut riittävästi tarjoilijoita,joten ruokaa joutui jonkin verran odottamaan.”
“The table oli huikea kokemus”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Varmaa ketjutekemistä Plussana Jarin omaleimainen toimiva tyyli”
“Hyvää palvelua ja ruokaa.”
“Omalla paikkakunnallamme ei ole Amarilloa, joten siksi käymme harvemmin. Olen kuitenkin käynyt Amarillossa useita vuosia ja palvelu sekä tuotteet vain paranevat ajan kanssa.”
“The Table oli kokemisen arvoinen!”
“Vähän väkeä, kuitenkin erittäin hidas asioiden eteneminen, alkupalat piti pyytää, tai kysyä, että kuuluko ne yleensä meille, muille näkyi kuuluvan.”
“Aina hyvä ruoka ja varsinkin hyvä asiakaspalvelu!”
“Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu! Supistetulta ruokalistaltakin löytyi maittavaa, vaikka alunperin olin ajatellut syödä muuta, mitä kyseisellä listalla ei ollut.”
“Ihan perus. ??”
“Kaikki sujui kuten ketjuravintolassa odottaakin.”
“Hyvä asiakaspalvelu, ainoa miinus huonontunut ruokalista”
“Väärät ruuat tuli aluksi ja juomat piti erikseen käydä kysymässä kun ei tulleet vaikka tilattu heti alkuun. Alkuruoka tuli samaan aikaan kun pääruoka.”
“Hyvä ruoka ja palvelu:)”
“Olen jo suositellut ystävilleni ravintolaa! Käyntini oli todella mukava. Henkilökunta oli hyvin huolellinen ja ystävällinen, ja ruoka maistui. Juomat olivat vähän kalliita mutta muuten hintatasokin oli hyvä.”
“Ruoka perusvarmaa Amarillo-tasoa. S-etuketjun tarjoukset ruuissa ja juomissa hyvät.”
“Hyvä oli”
“Ruoka hyvä, otettiin take awayna. Miespuolinen tarjoilija piti pleksi suojaa hällä väliä meningillä otsalla joka suoraan sanottuna vitutti itseä, onneksi meitä palveli toinen tarjoilija. Ei se ihme että Oulussa korona kiihtyy tällä hetkellä”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Huippu paikka”
“Kiitos hyvästä palvelusta.”
“Loistava henkikökunta”
“Mahtava henkilökunta!!”
“Palvelu ja ruoka kyseisessä ravintolassa on erinomaisella tasolla :)”
“Pöytävaraukseen kuuluvia kuohareita ei missään kohti tarjottu, aattelimme ettö ehkä jälkkärin kanssa sit tarjottais. Alun tarjoilijallamme taisi loppua vuoro, ja odotimme ruokailun jälkeen 40 minuuttia asiakaspalvelijan kontaktia. Muille pöydille tarjottiin alkujuomat aluksi eikä jälkkärikään odottelun jälkeen enää maistunut joten ei mainitru asiasta sen enempää. Ruoka oli tosi hyvää ja maistuvaa! Ihanaa että kanahalloum hampparissa oikeasti oli paljon halloumia!”
“Ihmetytti, ettei keittiöhenkilökunnalla ollut maskeja??????”
“Ei mitään ongelmaa, erittäin 'helppo' asioida sekä todella viihtyisät ja ammattitaitoiset työntekijät.”
“Musiikki soi liian kovaa. Saman olen huomannut aikaisemminkin!”
“Aina hyvä ja iloinen, asiakkaasta huolehtiva asiakaspalvelu. Juomatarjonta hyvä, ja ruokalistalta löytyy kaikille herkullista syötävää”
“Perusvarmaa kohtuu hintaista roskaruokaa”
“Sisään tullessamme, jouduimme odottamaan tolkuttoman kauan, ennen kuin pääsimme pöytään. Vaikka ei ollut ruuhkaa maanantai-iltana.”
“Viimeinen vierailuni oli huono, mutta viikkoa aikaisempi erinomainen ja siksi tulin uudelleen. Puutteita oli asiakaspalvelussa ja tilauksen sisään saaminen oli hankalaa. Myökin ruoka, jonka söin oli viikkoaaikaisemmin paljon maistuvampi eli taitoa on, kunhan vain on tahtoa.”
“Ei mitään, mitä ei saaisi muualtakin.. Minun ranskalaisten seassa oli vihreä ranskalainen”
“Mukava hlökunta ja varsinkin tarjoilija joka toi meille laskun, jäi niin hyvä mieli hänestä”
“Viihtyisä, ruoka hyvää.”
“Oli hyvin järjestetty vaikka oli tälläinen aika.Odotus meni sujuvasti ei ongelmia pöytään pääsi ihan kohtuu ajassa voin suositella amarilloa kaikille.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, hyvät kokit ja tarjoilijat.”
“it was perfect! Waiters and Bartenders were great!”
“La 7.11 klo 12 työvuorossa oleva mies tarjoilija on työssään ihan huippu. Huumoria, ystävällisyyttä ja sopivaa palvelua. Suuret kiitokset hänelle. Ja ruoka oli hyvää.”
“Amarillossa on erittäin hyvät burgerit!”
“Tietää mitä saa. Uusi sisustus ei omaan mieleen niin mieluinen mitä edellinen. Tilasin oluen alkuun ja ruuaksi hampparin ja ruuan kanssa kokiksen. Tätä kokista en kuitenkaan saanut, mutta laskussa se oli peritty. Aina teen näin söin missä hyvänsä, mutta harvoin muistavat tuoda, mistä lie johtuu..”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Väärä ruoka”
“Ruoka on aina hyvää. Palvelu huonontunut ja minusta nykyinen lista on melko suppea”
“Meillä oli erittäin ystävällinen ja huomaavainen tarjoilija. Ruoka oli hyvää.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Palvelu oli hyvää, vaikkakin ajoittain ruuhkautui ja odotusajat venyivät. Osa ruoasta oli ehtinyt jäähtyä pöytään tullessa, mutta oli syömäkelpoista kuitenkin. Vuoronvaihto sattui ilmeisesti meidän pöydän osalle kun syötyämme ei edellistä tarjoilijaa enää näkynyt ja uudet juoksivat pöytämme ohi nopeasti. Saimme kuitenkin palvelua kun viitoimme ohi menneelle tarjoilijalle.”
“En pitänyt uudesta menusta, valinnan mahdollisuuksia vähän. Äkkiä koluttu läpi ns.”
“Ruokalista muuttunut huonompaan suuntaan.”
“Ystävällinen palvelu,varsinkin nuori poika Baaritiskillä Aleksi luki nimikyltissä :)”
“Ruoka oli hyvää ja vastasi hintatasoa”
“Sopii hyvin meidän palavereillemme rauhalllisena ravintolana alkuiltapäivästä.”
“Syy, miksi en anna kymppia, on se, että kesti kauan, ennen kuin minun ja lasteni tulo ravintolaan noteerattiin. Seisoimme kauan baaritiskin luona odottaen, että joku palvelisi. Sen jälkeen kun meidät oli noteerattu kaikki sujui kyllä hyvin. Syömäni vegehampurilainen oli hyvä, mutta bataattiranskalaiset olivat osittain pehmeitä.”
“Saimme kaverini kanssa erinomaista palvelua tarjoilijaltamme.”
“Onnistunut ruokailuilta”
“Ihan mukava käynti oli.”
“Ohikulkumatkalla eteleen, yöpymisen yhteydessä. Suosikkikana tipautettu pois listalta, sitä kaipasin. Kiireellisestä illasta huolimatta todella ystävällinen ja huomioiva henkilökunta.”
“Hyvä ruoka”
“Siisti, mukava palvelu, ruoka on hyvää (ei superherkullista, mutta hyvää), pidän miljööstä.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Mieheni piti ruoasta kovin, minulla oli kana vähän mautonta, mutta mukava ja rento henkilökunta korvasi tämän puutteen :)”
“Itse ruoka oli hyvää mutta pihvi oli kylmää, se kyllä huomioitiin laskussa. Nachot? Oli erittäin kamalia. Se missä oli valkosipuli jalopeno dippiä. Ihanku oisin syöny lehtitaikinaa”
“Hyvät tilat, hyvä ruokatarjous, hyvä ohjelma (Baaripähkinä-visailu) ja hyvä tunnelma”
“Heti ovesta astuessani järjestysmiehet tervehtivät iloisesti ja heti perään muu henkilökunta. Minut ohjattiin heti pöytään ja tilaamani juomat tulivat nopeasti, samoin todella mukava tarjoilija kysyi ruokatilaukseni joka sekin tuli mukavan nopeasti. Kun ruoka tuotiin kysyttiin tarvitsenko juomaa ja onko muuten kaikki hyvin sekä toivotettiin hymyssäsuin hyvää ruokahalua. Ruuan syötyäni tarjoilija tuli välittömästi kysymään maistuiko ja upeasti suositteli hyvän jälkiruoka drinkin. Kaikin puolin erittäin tyytyväinen käyntiini, siitä suuret kiitokset upealle henkilökunnalle.”
“Hyvä ja kohtuuhintainen lounas”
“Oli kiva kokemus ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja siisti ympäristö.Mukava tunnelma.”
“Ammattitaitoinen ja iloinen asiakaspalvelu.”
“Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja palvelu ihan parasta. Pidin myös kun tuotteita suositellaan ja henkilökunta jutustelee asiakkaiden kanssa. Suosittelen ehdottomasti.”
“Ruokalista on nykyään niin suppea”
“Henkilökunta on osaavaa ja tunnelma ravintolassa on aina todella ihana!”
“Otin lounaaksi kaverini kanssa lounaaksi salaattipöydän. Ruokalautaseksi saimme leipälautasen, annokseen ei sisältynyt leipää. Salaattivaihtoehtoja oli tosi vähän. Salaatteja oli vähän tarjolla.Olin pettynyt valikoimaan. Salaattipöytä oli liian korkealla molemmille meistä, sieltä oli tosi hankala valita salaatteja. Baaritiskin työntekijällä oli vaikeuksia rahastuksen kanssa. Minä sain maksettua, mutta kaverini ei. Tarjoilija kysyi mielipidettämme ja kerroin hänelle pettymyksestä lounasta kohtaan. Kaverini sai salaattipöydän maksutta.”
“Kaikki sujui hyvin, ruokalista oli mielestöni vähä yksi kertaistunu eikä itselleni sooivia vaihtoehtoja ollut enää niin paljoa. Siitä pieni miinus.”
“Tuttu ja turvallinen valinta. Ruoka maistuvaa. Oli aika ruuhkaista kun käytiin, niin jouduttiin odottelemaan pöytään, ruokaa ja laskuakin aika kauan. Ilmainen flipperi lapsille = iso plussa”
“Joka ikinen kerta palvelu ja ruoan laatu ovat erinomaisia”
“Miellyttävä henkilökunta, hyvä ruoka”
“Amarillossa on aina ollut kiva käydä. Palvelu ja ruoka on ollut aina hyvää. Paikka on siisti ja tunnelmallinen.”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu miellyttävää ja nopeaa”
“Hyvä ja ammattitaitoinen paikka”
“ruoka aina hyvää”
“Palvelu toimi hyvin ja ruoka maistui”
“Palvelu ja ruoka hyvää, pitkä aika odottaa ruokaa ja annos pienehkö”
“Parasta asiakaspalvelua sekä keittiössä että tiskillä! Suositeltu ruoka oli erittäin maistuva.”
“Ihana tunnelma ja henkilökunta. Ruoka aivan moitteetonta”
“Tiivistetysti kerrassaan mainio ilta, hyvää ruokaa ja asiansa osaava henkilökunta, hyvä Oulu!”
“Aluksi ruokalista näytti aika kapealle. Oli hyvin burgerpainotteinen, ruokaisia salaatteja vain muutama. Seurueessamme oli 5 aikuista ja yksi lapsi. Tuntui ensin, että on vaihdettava paikkaa koska vain lapsi löysi ruokaa. Ruokaisia salaatteja voisi olla useampia. Silti kaikki tilaamamme ruoat osoittautuivat herkullisiksi. Koko porukka oli lopuksi ihan tyytyväinen. Kiitokset!”
“Meillä oli miellyttävä koko perheen ravintola vierailu. Ruoka maistui kaikille.”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki pelas!”
“Hyvä ruoka, corona suositukset huomioitu hyvin, miellyttävä tunnelma”
“Tänne on aina mukava tulla, kun tietää että ruoka on maukasta ja saa hyvää palvelua ;)”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Ei tarvinnut kauaa jonottaa.”
“Todella ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Hyvää ruokaa.”
“Kaikinpuolin hyvä kokemus”
“Ravintolassa otettiin ilahduttavan hyvin huomioon erityisruokavalio.”
“Asiakkaiden väljä istumajärjestely ja henkilökunnan ystävällisyys jättivät positiivisen mielikuvan käynnin jälkeen.”
“Palvelu oli ammattitaitoista, sujuvaa ja ruoka oli erittäin maittavaa!”
“Viihtyisä ja hyvi saavutettavissa oleva ravintola,mutta ruokalista voisi olla monipuolisempi. Mielestäni aiemmin ruoat olivat herkullisella.”
“Juoma- ja ruokavalikoimassa voisi olla enemmän paikallisia tuotteita/erikoisuuksia.”
“Ruoka on yleensä aina hyvää.”
“aika lailla aina jää hyvä fiilis.”
“kaikin puolin hyvä kokemus”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä tunnelma”
“Ainut virhe tuli laskussa. Alkuruoka veloitettiin kahteen kertaan ja huomasin sen vasta kotona.”
“Olisin kaivannut monipuolisempaa valikoimaa pihveistä! Muuten hieno kokonaisuus”
“Hyvää ruokaa”
“Hyvää ruokaa”