Upea Oulun Amarillo.

Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka. 

Amarillon ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Tietenkin tarjolla on myös herkullisia cocktaileja ja mukavaa fiilistä.

Oulun Amarillon ruokalistalta löydät niin ne klassikotkin ja myös paljon uutta!  Specials osiosta saat koottua mieleisesi annokset lisäkkeitä vaihtamalla. Ruokalistamme useat annokset ovat loistavia jaettavaksi porukalla, tämä on loistava tapa maistella uusia makuja ja viettää iltaa porukalla Amarillossa.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – iso ateria uniikkine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävaruksella. Tämä on elämys jonka jokainen täytyy kokea! 

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään kansamme! -ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa #amarillo_oulu

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Keskeinen sijainti, mukava nuorekas tunnelma, hyvä ruoka”
“miellyttävä miljöö”
“saattaa olla pitkä jonotusaika ruoalle.”
“Iloinen ilmapiiri ja se että tuntee itsensä tervetulleiksi :)”
“Erinomainen palvelu! Myös ruoka oli erittäin hyvää ja hintalaatusuhde on kohdillaan.”
“Ammattitaitoiset ja huumorintajuiset työntekijät. Jäi loistava maku suuhun niin asiakaspalvelusta kuin ruosta. Olen todella tyytyväinen käyntiini, varmasti käyn vielä uudelleen vieraillessani Oulussa! :)”
“Tuotiin väärät annokset,olimme pariskuntana syömässä,miehen annos minulle ja minun annos miehelle,toisesta annoksesta puuttui kasvikset jotka tuotiin pöytään vasta kun huomautimme tarjoilijaa asiasta ja taas odotimme,kasvikset tuotiin kun oli jo annos melkein syöty,”
“The Table. Heidi hoiti the table tarjoilun todella loistavasti, toivottavasti taso on yhtä hyvä riippumatta henkilöstä. Tunnelmallinen paikka.”
“Hyvä palvelu, sijainti, S-edut”
“Mukava ja tunnelmallinen sisustus, ruoka taivaallista, pieni alkupala”
“Istuimet olivat hieman epämukavat ruokaillessa (ikkunapöytä ja suuret nojatuolit). Aurinko porotti kuumasti paikallemme ja silmiin, joka hieman haittasi viihtymistä. Ruuan hinta on kallistunut nopeasti viime vuosien aikaan ja ruuan määrä on pienentynyt ja laatu hieman ehkä kärsinyt”
“Hyvä sijainti, maistuva ruoka”
“Saisi olla laajempi jälkiruokavalikoima”
“Tarjoilija voisi olla palvelualttiimpi”
“Mukava paikka, erittäin hyvä ruoka ja tunnelma sisällä”
“Minut heti vietiin paikalle jossa ikkunasta näkyi huono maisema vaikka oli paljon vapaita paikkoja”
“Mutkatonta palvelua erityisesti miespuoliselta henkilöltä, joka ei turhia pingotellut. Monesti näissä S-ryhmän ravintoloissa tulee yhtä vaivautunut olo kuin tarjoilijoillekin kun kysytään ihan selvästi vaan kysymisen vuoksi; onko kaikki hyvin, maistuuko ruoka jne. Nytkin sitä oli, mutta jotenkin jäi mieleen tuollainen positiivinen 'läpänheitto' ja tilanteeseen mukautuminen, luonnollisuus.”
“Alati pauhaava musiikki on tosi ärsyttävää. Haluaisin syödä ilman turhaa taustahälyä.”
“Maistuva ruoka ja ihanat juhlayllärit”
“Laskun saaminen on usein hidasta”
“Hyvä ruoka”
“Hintataso noussut paljon!!!!”
“Aivan mahtava henkilökunta!! Hyvin harvoin saa näin hyvää palvelua ja ruoka oli todella hyvää.”
“Siisti ja selkeä paikka, mukava syödä. Ehkä vähän enemmän kaipailisi kanaruokia/salaatteja ruokalistalle. El Grandelle iso peukku! :)”
“Pähkinäallerginen saa olla tosi varovainen, sillä allergeenit eivät ole aina olleet ajantasalla ruokalistoissa”
“Iloinen ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Ruoka erinlaista ja aivan hyvää ja ravintola on sisustettu viihtyisästi”
“Siellä oli tämä Oulun seurapiirityttö Siekkinen juhlimassa kaveriporukan kans silloin kun me söimme työporukalla. Kiva että voitte rahaa vastaan tarjota ohjelmanumeroita mutta ne oli muille syöjille todella ikäviä, koska vähän väliä joku ohjelmanumero kaappasi koko ravintolan huomion. Miten kukaan ihminen voi juhlia yhtä tärkeästi itseään tai merkkipäiväänsä esim puolisonsa kanssa jos huomion vie joku muu seurue ja vieläpä ravintolan toimesta. Lisäksi tarjoilijamme kämmäili ruokien kanssa, eikä millään tavalla kertonut meille miten korjaa tilanteen vaan katosi pierun saharaan ja jätti meidät istumaan tietämättöminä. 25min päästä tuli takaisin eri pottujen kanssa ja muu ruoka oli jo kylmettynyt..”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvät ruuat”
“Maistuva ruoka ja rento palvelu”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista, sekä henkilökunta näytti toimivan keskenään erittäin hyvässä harmoniassa ja sitä oli ilo katsella.”
“Hyvä henkilökunta, ruoka, tunnelma”
“Ei ole.”
“Ribsit olivat hyviä. Punaviini ok!”
“Hyvä tunnelma ja ruokalista tarpeeksi monipuolinen. Aina varma valinta ruokailupaikaksi.”
“Jaettavia annoksia voisi olla enemmän.”
“Tunnelma hyvä, listalla paljon erilaisia vaihtoehtoja, suht edullinen”
“Välillä saa odotella kauan palvelua jos on ruuhkaa”
“Viinejä tilatessa laskun loppusumma saattaa joskus yllättää. Tällä kertaa kysyin täyteläistiä viiniä ja tarjoilija antoi kaksi vaihtoehtoja. Hän kertoi suoraan toisen olevan hieman kalliimpi, joten osasin valita edullisemman vaihtoehdon. Hienoa, että hintaa ei peitelty ja sain tilattua itselleni sopivan viinilasillisen.”
“Henkilökunta todella ystävällistä, ja näin arinan henkilökuntaan kuuluvana sanon että kaikki meni mallikkaasti. Pyysin apua viinien kanssa ja sain näin viineistä tietämättömänä hyvän kuvan punaviineistä! Minut otettiin huomioon erityisen hyvin koska kuljin kyynärsauvojen kanssa. Ensimmäiseksi kerraksi ravintolassa jäi hyvin positiivinen kuva tunnelmaltaan ja ruuiltaan. Ehdottomasti tulen toistekkin.”
“Varmistettiin kokilta ruoassa käytettävät mausteet”
“Mukavaa kun henkilökunta on 'tuttavallista/kaverillista', ei vakavamielistä pönöttämistä. Asiallista kuitenkin! Mukavia tyyppejä.”
“Hyvä ruoka, kiva tunnelma ja yleensä ottaen saa ruoat nopeasti”
“Eipä kummosia mutta joskus ku joutuu odottamaan ruokaa pitkään ja pyytää lisää tortilla chipsejä niin niitä tuodaan vähän nuivasti vaikka niistä joutuu maksamaan. Kerran alkuruoka jäi tuomatta vaikka tilattiin se, itse pidettiin kyllä huoli, ettei sitä veloitettu.”
“Mukava ja rennot tarjoilija. Ruoka hyvää ja riittävästi.”
“Ihan mielettömän hyvä ruoka! Don Ama vie sydämen.”
“Ruoan odottaminen kestää pääsääntöisesti jopa tunnin.”
“Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka”
“Pienet ruoka annokset, sekä suppea ruoka valikoima”
“Erittäin maukas ruoka ja mukava tunnelma”
“Iloinen ja osaava henkilökunta”
“Mukavan seesteinen tunnelma ja siihen sopiva asiakaspalvelu. Hotellin asiakkaana oli mukava käydä syömässä päivän päätteeksi.”
“Olin ehkä nopea syömään, kun yksin matkustin, mutta kertaakaan minulta ei kysytty, onko aterian suhteen kaikki kunnossa, kunnes olin jo ateriani syönyt ja halukas maksamaan ja poistumaan.”
“Ruoka oli hyvää, ähky tuli”
“Lasit olivat likaiset ja tahmaiset”
“Viihtyisä idyllinen paikka ja hyvä ruoka.”
“Ravintolassa oli uusittu kalustus sitten viime käyntini ja se oli mielestäni todella onnistunut. Ruoka on myös hyvää ja varsinkin tortilla-annoksia suosittelen.”
“En tiedä onko vessatiloja uusittu remontin yhteydessä, mutta ainakin entinen vessojen sijainti ja ulkoasu oli melkoisen luotaantyöntävä.”
“Olimme ystävän polttareita juhlimassa, meillä oli table. Se oli loistava. Ruoka täydellistä, tarjoilijat aivan parhaita, juomat kelpas ja ohjelma 10++.”
“Herkullinen ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Ammattitaitoinen ja palveleva sekä todella ystävällinen ja osaava henkilökunta joka suosittelee ja ottaa asiakkaan todella hyvin vastaan ja palvelee loppuun asti. Erityisesti pidin siitä kun henkilökunta jutteli niitä näitä niin iloisesti. Pidin myös reippaasta ja iloisesta asenteesta.”
“Ei oikeastaan mitään. Ainut ikävä on asiakas toiletit alakerrassa, tosin kyllä erittäin siistit ja viihtyisät.”
“Perusvarmaa ruokaa, nopea ja mutkaton palvelu”
“Mahtava asiakaspalvelu, tunnelmallinen viihtyisä tila ja hyvät ruuat”
“ruokien kalliit hinnat”
“Viihtyisä paikka, jossa on mukava henkilökunta!”
“Opiskelijalle osa annoksista voi olla vähän turhan hintavia”
“palvelu”
“Hyvä drinkkilista”
“Tylsä ruokalista”
“Ystävällinen henkilökunta joka jaksoi kouluttaa työn ohessa uutta työntekijää. Mielestäni erittäin positiivista oli, että harjoitteleva työtekijä sai kollegaltaan asiakkaan kuullen kehuja, koska kysyi apua. Tuollainen käyttäytyminen luo mielikuvan hyvästä työyhteisöstä asiakkaalle.”
“Ystävällinen palvelu”
“HPK pelipaita seinällä”
“Fajitas-annoksessa (chorizo ja naudan flank steak) oli lihaa aivan liian vähän!!! Yksi chorizo nakki oli siivutettu neljään ohuen osaan ja siinä kaikki! Naudanlihan siivuja oli peräti viisi! Eli jos olisin ottanut annoksen 'tupla chorizolla', siinä olisi ollut lihaa vain kahden nakin verran! mainitsin asiasta tarjoilijalle, joka lupasi kertoa terveiset keittiöön. No ei hän ainakaan heti näitä terveisiä mennyt kertomaan, vaan jatkoi töitään tyhjän baaritiskin takana. Ruoka tarjoiltiin isolta 'peltivadilta', jossa se jäähtyi nopeasti. Eli ainakin puolet ruoasta tuli syötyä liian kylmänä.”
“Viihtyisä kaikin puolin”
“Sijainti loistava”
“Tarjoilija koitti myydä kokoajan lisää...tuli hiukan vaivaantunut olo tuosta 'kauppamiehestä'.”
“Hämärä yleisilme, valot himmeät.”
“Tarjoilija oli TODELLA ystävällinen ja palveleva!”
“Annos oli aika pieni... lounas ruoka”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Hinta laatusuhde kohdallaan.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta,jäi hyvä mieli käynnistä ??.”
“Henkilökunta on ammattimaista ja konsepti kunnossa. Uudet tilat ovat siistit ja viihtyvyydestä pidetään huolta.”
“Hinnat korkealla tasolla, ennen viimeistä hintojen tarkistusta (lempiannokseni hinta laski 2 euroa) hintataso oli jo liian korkea, mikä on vähentänyt huomattavasti käyntikertoja.”
“Ruoka oli hyvää”
“Henkilökunta on super mahtavaa. Vaikka en ole mikään vakkari niin tuntuu kuin olisin aina käynyt. Palvelu on sopivan kaverillisen rentoa mutta kuitenkin ammattimaista.”
“Jonotus aika on joskus pitkä mutta ruoka on niin hyvää että sen vuoksi jaksaa odottaa.”
“Rohkeesti näyttivät että ollaa Oulussa”
“Nimi :D”
“Hyvä sijainti.”
“Pöytään ohjaaminen oli hidasta, vaikka muita ei ollut jonossa eikä ollut ruuhkaa. Ruokaa joutui odottamaan melko kauan, vaikka ravintola oli melkein tyhjä. Ranskalaiset olivat melkein raakoja.”
“Hyvä ilmapiiri ja ihana henkilökunta”
“Hienot lasit ja hyvä texmex ruoka”
“Kasvisruokien höttö rakenne.”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Hiukan korkeahkot hinnat”
“Asiakaspalvelu oli miellyttävää ja osaavaa ja palveluumme satsasi tarjoilija täydellä innolla :) Mukava musiikki, esiintyjä oli todella plussaa.”
“Ketjurvintola”
“Hyvä tunnelma, hyvä palvelu, hyvät ruuat. Viime kerralla tarjoilija ei käynyt pöydässä kysymässä tarvitaanko jotain mutta aiemmin niin on kyllä aina tehty.”
“Tunnelma, sisustus.”
“Maittavaa ruokaa, ystävällinen palvelu, sopiva hintataso.”
“Kokemamme palvelu oli mielestämme erinomaista. Hlökunta huomioi hyvin meidät ja muut asiakkaat. Hlökunta oli mainio, kohteliasta käytöstä. Palvelu oli tyylillä, että 'ei mtn hätää, tehdään tilalle vaikka uusi, tai jos menee jnk väärin, se korjataan heti, kaikki onnistuu.' Terkut hlökunnalle!”
“On liian suosittu, voi joutua jonottamaan :)”
“Harjoittelija, joka huolehti pöydästämme oli hurman liiankin innokaana viemään sekä alku- että pääruokalautasia pois. Kiva, että tarjoilu toimii ja asiakaat huomioidaan koko käynnin ajan mutta liika innokkuuskin on näköjään hieman tungettrlevaa ??”
“Salaattipöytä oli lounaalla monipuolinen ja maistuva.”
“Listalta tilattu nyhtöpossu burgeri oli melkeinpä kylmää.”
“Sijainti, viihtyvyys”
“Ruoka-annos oli kauniisti laitettu esille, mutta oli mauton.”
“Ammattitaitoinen ja viihdyttävä tarjoiluhenkilökunta”
“Kun asiakas tulee sisään, on vähän epäselvää jos haluaa syödä, että mihin tulee mennä 'jonottamaan'.”
“Ruoka on tasalaatuisia, tuttu annos on aina hyvin valmistettu.”
“Toivoisin että kun lautaset kerätään pois niin samalla tarjottaisiin myöskin mahdollisuus maksaa. Toisinaan pitää väijyä tarjoilijoita jotka ottavat maksun.”
“Miellyttävä baarimikko (raamikas,kookas mies). Ystävällinen pöytään ohjaus ja tilauksen vastaan otto ja palvelu.”
“Tarjoilija nimeltään Annika oli huippu! Juomien suhteen löytyi joustavuutta ja saatiin hyvän drinksut kaikille.”
“Nacho con pollo oli pieni ja keskitasoinen”
“Hyvät ruoat, herkullinen mansikka margarita ja suolainen kinuskijätskiannos.”
“Kivat tarjoilijat, Matti, Jari ja Karib.”
“Asiakaspalvelijoilla taito myöntää virheensä tilauksessa ja mahdollisuus hyvittää se.”
“Ruuan laatu vaihtelee käynnistä toiseen.”
“HYVÄ TUNNELMA, RENNON ASIALLINEN HENKIÖKUNTA, TILANTEESEEN SOPIVA. HYVÄT SUOSITTELUT RUOKIEN SUHTEEN. ANNOKSET HERKULLISIA”
“tarjoilija auttoi löytämään sopivan annoksen gluteenittomana”
“ranskalaiset pliisuja verrattuna loistavaan gluteenittomaan hampurilaiseen. ei välttämättä paljoa lisää maustetta, mutta jotain kaipaisi”
“Todella viihtyisä ja hyvä palvelu”
“Tunnelmallinen paikka ja suosittu.”
“Henkilökunta mukavaa ja osaavaa.”
“Henkilökunta tosi ystävällistä!”
“ruuat edullisempia”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu.”
“Kun tultiin ravintolaan ja kysyttiin baaritiskin takana olevalta henkilöltä että missähän varaamamme pöytä mahdollisesti sijaitsee, meitä käskettiin hyvin töykeästi odottamaan kyltin kohdalla, tästä ainoa pieni miinus joka ei sinänsä varsinaisesti vähennä halukkuutta juurikaan.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä peruspaikka perusmättöön”
“Perjantai-iltana odotimme pöytää todella pitkään, arviolta noin 45 minuuttia. Yritimme aiemmin saada pöytää varattua, mutta meille ilmoitettiin, ettei pöytävarauksia oteta. Kuitenkin jonossa moni marssi ohitse pöytävarauksineen. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä mutta ilmeisesti liian kiireistä, joten melko hätäinen vaikutelma jäi. Esim tilattu olut jäi kokonaan tuomatta.”
“hyvät gluteenittomat burgerit”
“Hyvä sijainti, takuu hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka”
“Sisustus aika karsea nykyään.. lounas huono..”
“Erinomainen ruoka ja palvelu. Hyvä ilmapiiri.”
“Ystävällinen ja välitön kanssakäyminen asiakkaan kanssa. ????”
“Hyvä palvelu.”
“Yhtä hyvä ruoka kuin kuopiossa!”
“Luultiin että kärppien peli näkyy oulun amarillossa kun kuopiossa liigapelit aina näytetään??”
“Kaikki”
“Oulussa on ainoa Amarillo, jossa on kysytty, haluaisinko annokseeni jotain lisuketta vielä lisää. Esim kana-annokseen suositeltiin ottamaan lisukkeeksi vielä vuohenjuusto, vaikka se ei ko. annokseen oikeasti kuulunut. Samoin en ymmärtänyt, että Chevreburgeriin ei tule pihviä, mutta tarjoilija sen heti tilausta tehdessä kertoi ja kysyi, että haluaisinko sen siihen kuitenkin. Tarjoilijat on enimmäkseen rentoja ja juttelevat kaikenlaisia asioita! Tulee kotoinen olo ja tykkään, että tarjoilijat ovat 'tuttavallisia'. Joskus on naurettu kyllä olan takaa heidän kanssaan :)”
“Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kun asiakas tulee odottamaan pöytiin ohjausta. Mahdollisimman pikainen kontakti, tervetulotoivotus ja/tai kertominen, että tulen ihan heti siihen teitä auttamaan, kun ehdin. Toivoisin myös ruokalistaan uudistuksia, koska käymme suhteellisen usein ko. ravintolassa, ja lista alkaa olla aika läpikahlattu...”
“Hyvä ruoka ja hyvä ystävällinen palvelu”
“Osittain pöydät kuin kulkukäytävällä, lähellä baaritiskejä”
“Ystävällinen henkilökunta ja siisti paikka”
“Viime käynnillä viereisessä pöydässä oli vahvassa humalassa oleva nainen joka pilasi tunnelman täydellisesti. Tämän naisen vuoksi lähdimme toiseen paikkaan heti, kun olimme juoneet juomat. Portsari kävi naista jututtamassa, mutta eivät häntä ravintolasta poistaneet.”
“Wingsit eivät olleet ihan parasta tasoa.”
“Rento ilmapiiri, mukava henkilökunta”
“pöytä likainen”
“Laskua saa joka kerta odotella, paikka on ruuhkaisa ja työntekijät kiireisiä.”
“Annoksen kallistuneet. Lasten annos muuttunut.”
“Rento ilmapiiri”
“Henkilökunta on suurimmaksi osaksi ystävällistä ja halukkaita palvelemaan. Viime kerralla annokseni oli onnistunut ja maukas.”
“Ruoan taso on mielestäni heikentynyt. Osa henkilökunnasta (lähinnä naiset) saavat risuja asiakaspalvelustaan.”
“Uusi ilme ravintolassa on kaunis ja viihtyisä. Ruoka on hyvää.”
“Kiva sisustus, tarjouksia”
“Henkilökunnan palvelualttiudessa toivomisen varaa. Ei enää riitä että tervehtii takaisin ja rahastaa.”
“Palvelualttius, hyvä ruoka”
“Viinilasin pohjassa harmaa pesuaine läntti”
“Lähellä keskustaa”
“Sekava, juoma- ja ruokapuoli ristissä. Jälkiruokadrinkkejä ei saanut juoda juomapuolella kun ilmoitettiin että se on ruokailijoille ja ruokapuolelta niitä ei voinut tilata vaikka kyse oli jälkiruoasta. Jöi kökkö maku palvelusta”
“Huippu henkilökunta ja ruoka sekä juoma!”
“Hyvä tunnelma ja hyvät burgerit”
“Vaikak ravintola oli täysi, meitä palveltiin tosi hyvin. Ruoka-annos oli odotettua runsaampi ja se oli todella maukas.”
“Hyvä ruoka ja rento tunnelma”
“Viemärin haju vessoissa”
“-sijainti, ruoka/juoma, henkilökunta, siisteys”
“Erittäin mukava ja osaava henkilökunta”
“Ruoka on hyvää, hyvä sijainti. tarjoilijat ystävällisiä.”
“Joskus ruokaa joutuu odottamaan!! ja palvelua, kun on kiire. Kuuluu varmaan toimintaan välillä.”
“Hyvä ruoka ja rento välitön tunnelma”
“Henkilökunta, mahtavaa persoonallista palvelua ja rentoa myyntiä. Osattiin neuvoa kasvissyöjälle vaihtoehtoja ja oltiin valmiita myös muokkaamaan annosta toiveiden mukaan.”
“Wc:ssä alakerrassa tuoksuu viemäri aika voimakkaasti. Pikku juttu sinänsä mutta häiritsee.”
“Pyöreät pöydät olivat turhan avoimella paikalla, niihin kantautui hälyä ympäriltä”
“Hyvä ruoka”
“Sijainti, S-bonukset ja edut.”
“Ruokatilauksen saanti kesti lähes tunnin. Meiltä ei välillä kysytty, olisimmeko tarvinneet jotakin lisää. Myös laskua saimme odottaa kauan. Henkilökuntaa liian vähän suhteessa asikasmäärään!”
“Todella ystävällinen ja osaava henkilökunta.”
“Myyjä/Tarjoilija oli erittäin rento, ammattitaitoinen ja ystävällinen. Heti sisääntulon aikana ohjattiin pöytään eikä tarvinnut jäädä miettimään että millehän tässä aletaan. Tarjoilijalle toivon että viesti ja kiitos menisi perille, kyseessä rock henkinen mies, Matti?. Annoin suoraa palautetta hänelle ja toivon että viesti myös tätä kautta tavoittaa. Todella ammattitaitoista palvelua Amarillon henkeen.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä”
“Ruoka oli hyvää ja kauniisti aseteltu. Palvelu pääosin sujui hyvin.”
“Ystävälleni pahoiteltiin likaista juomalasia, mutta ei tarjottu hyvitystä uuden juoman lisäksi. Meille tarjottiin muulle seurueelle tarkoitettuja ruokia, mutta lopulta saimme oikeat annokset. ????”
“Baarin puoli oikein kiva”
“En suosittele ruokailua”
“ystävällinen palvelu, nopea tilauksen toimitus pöytään”
“ystävällinen henkilökiunta”