Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin!

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa @amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukavaa käydä aivan kuin kotona olisi: olo sellainen!”
“Ruoan maku oli ihan ok, mutta ei erinomainen”
“Pihvi oli ensin raakaa, saatiin uusi kyllä. Tarjoilija ei edes kysynyt kypsyysastetta, onneks kokin suosima medium on ok. Kävelin sitten keittiön luukulle pyytämään kypsennystä, kun tarjoilija baaritiskillä ei huomioinut mitenkään. Kokki kyllä kävi tarkistamassa, että pihvi oli ok. Jälkiruoka suklaabrownie oli liikaa uunissa, kuiva ja kova. Mutta hyvää. Myös pannacotan rakenne todella vetelä, mutta maku hyvä. Ei jaksettu enää pihvin jälkeen 'valittaa' moisista pikkuvioista. Mutta itse en tarjoilijana kyllä veisi esim.kuivunutta suklaakakkua syötäväksi. Pannacotan rakennetta ei kyllä näe päältäpäin”
“Big burger on niin beast”
“Ruokalista voisi olla monipuolisempi”
“Ruoka oli hyvää. Harmi vaan kun ruokalista oli todella suppea joten oli tosi vaikea löytää mitä söisi. Ravintolassa oli myös tosi kylmä”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ruoka hyvää.”
“On huippu ravintola Henkilökunta on super!”
“Mukava tunnelma, helppo asioida, tietää mitä saa. Ruoka oli tällä kertaa vielä parempaa kuin odotin!”
“Palvelu oli todella hidasta vähäisestä henkilökunnasta johtuen. Lisäksi ulko-ovien avautumisen tuoma kylmyys toi tilan kylmäksi”
“Mahtava henkilökunta! Tilattiin vasta klo 21.53 ja tarjoilijat huolehtivat, että saimme myös juomat ennen valomerkkiä. Ruoka tuli nopeaan ja oli hyvää. Iloisia ja reippaita naisia töissä!”
“Katso edellä olevia vastauksia.”
“Yes”
“Ruoka on hyvää, edullista ja palvelu pelaa”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka”
“Loossien ansiosta on mahdollista pitää etäisyyttä muihin ruokailijoihin.”
“Hyvä ravintola hyvällä paikalla. Remontti oli käynnissä ja taisi olla supistettu menu, mutta oikein oli kiva. Tarjoilijaa sai väliin odotella, mutta muuten ok.”
“Palvelu oli muuten erinomaista, pöydässä meitä palveli taroilija nimeltä Ulriikka, täydet 10 pistettä hänelle! Ravintolan pöytiinohjaajalla ei ollut homma hanskassa, heillä oli vähän kiire eikä hän selvästi osannut toimia kiireessä/paineenalla. Meidät ohjattiin baarin puolelle odottamaan että vapautuu pöytä, olimme ensimäiset pöytää odottavat. Meidän jälkeen tuli useampi seurue, jotka ohjattiin myös odottamaan pöytää ja he kaikki saivat meitä ennen pöydän vaikkei heilläkään ollut pöytävarausta. Meillä ei ollut kiire, joten annoimme asian olla. Mutta tähän olisi ehkä hyvä keksiä joku järkevä idea, että jatkossa muistettaisiin missä järjestyksessä ihmisille on vapaa pöytä varattu.”
“Loistava palvelu!”
“Hain vain takeaway-annokset, joten osaan kysymyksistä oli mahdoton vastata, mutta avoimeksikaan ei voinut jättää. Nettisivuille olisi hyvä lisätä tietoa takeaway:n toimimisesta, esim. miten tilataan, puhelimella, millä; onko koko lista tilattavissa... Helpottaisi asiakasta. Muuten ihan mieletön palvelu ja kiva mieli jäi.”
“Hotellissa yöpymisen yhteydessä helppo ruokailu paikka.”
“Ruoka oli sitä mitä piti ja palvelu oli ystävällistä. Plussana ruuan sai sopivassa ajassa”
“Tarjoilijat olivat todella mukavia, ruoka oli hyvää ja tunnelma miellyttävä.”
“Ravintola oli miellyttävä ja ruoka oli hyvää. Harmi kun ei ehditty jäädä bingolle”
“Perus-Amarilloa.”
“Ihana palvelu, rento meininki vaikka tehtiin ruokailun lomassa töitä!”
“Meidät huomioitiin hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Välillä henkilökunnalla oli kiire ja juomia jouduimme odottelemaan. Ruoka oli hyvää.”
“Palvelu hyvää ja ruoka hyvää, lista melko lyhkänen, joten oli hankala löytää itselle sopiva vaihtoehto. Pöytiin ohjaus oli hämmentävä, ensin oli kyltti jossa kehotettiin menemään tiskille suoraan ja kun tiskille meni niin henkilökunta kehotti odottamaan kyltin luona.”
“ruoka oli todella hyvää ja aivan ihana tarjoilija :) mies puolinen, lapsenlapsenikin 5v. sanoi että olipa mukava setä.”
“Aina hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tunnelma ja ruoka olivat mainioita.”
“Homma toimi hyvin ja jäi hyvä mieli vierailusta.”
“Meille sattui erittäin ystävällinen ja mukava tarjoilija, kiitos!”
“Hyvä ruoka ja pöydän varaus oli helppo tehdä”
“Suosikki ravintola. Ruoka on hyvää.”
“Henkilökunta oli iloista ja reipasta, otettiin vastaan yksilöllisesti. Ruoka hyvää ja paikka siisti.”
“Jäi huono maku, kun hampurilaisen väliin pyydetystä salaatista ja tomaatista perittiin 4 euroa. Asiasta olisi pitänyt ainakin mainita etukäteen. Nyt se tuli ilmi vasta maksuvaiheessa.”
“Ruoka oli todella hyvää, tarjonta normaalia suppeampi, mutta silti kattava. Meidät ohjattiin pöytään joka oli ruokaan kaiuttimen alla ja varaston edessä, itse ääniyliherkkänä koin että musiikki olisi voinut olla hieman hiljemmalla. Ravintolassa oli paljon tyhjää tilaa mutta meidät ohjattiin pöytään joka oli vieri vieren täynnä. Poikkeuksellisena aikana, olisi varmasti hyvä jättää looseja väliin kun ravintolassa ei syödessä voi maskeja pitää. Olin kuitenkin hyvin tyytyväinen kokemukseeni ja erityisesti kokki laittoi parastaan.”
“Aivan hyvä paikka ja suurinpiirtein tietää mitä tuleman pitää kun sisään astuu”
“Oli mukavaa, jäi hyvä mieli.”
“Tablekokemus oli hieno ja yllätyssynttärit onnistuivat mainiosti. Tarjoilijana toimi rento rokkikukko, joka isännöi pöytää loistavasti. Fiilis oli erittäin hyvä!”
“Hyvä ruoka, helppo tulla.”
“ruoka maistui”
“Menu oli todella suppea mutta muutoin käynti oli todella onnistunut.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä kokemus kokonaisuudessaan”
“Erityisesti henkilökunnasta jäi tosi hyvä kuva. Rentoa, mutta asiallista. Henkilökunta oli ainakin ulospäin hyvällä mielellä ja meiningillä.”
“Kiva paikka hyvällä sijainnilla Oulun keskustassa.”
“Henkiläkunta oli ammattitaitoista ja ruoka erittäin hyvää”
“Kaikki on aina sujunut loistavasti amarillossa syödessä, joten totta kai suosittelisin. Olemme myös tuoneet kauempaa tulleita vieraita syömään amarilloon.”
“Hyvä ruoka.”
“Ihan ok, ei huippu kokemus, mutta kakiltaosin toimiva.”
“Hyvä vaihtoehto ruokailuun.”
“Tykkään itse tästä paikasta”
“Näin korona-aikaan tilaa oli riittävästi ja henkilökunta oli todella palvelualtista ja ystävällistä. Käyn yleensä kerran kuussa entisten työkavereiden kanssa syömässä ja nyt oli taas vuorossa Amarillo, toki ennenkin olemme käyneet, koska S-etutarjouksia oli taas. Lounasruokavaihtoehdon hylkäsimme ja otimme ihanaa kanaa lisukkeineen.”
“Siisti hyvä ruoka ja hyvä palvel”
“Hyvä, kohtuuhintainen keskustassa oleva perusruokapaikka”
“loistava palvelu, hyvät tuotteet ja sijainti”
“Kiva paikka”
“Rento , mukava paikka”
“Hyvä lounas ollut lähes aina. Musiikki toisinaan omaan makuuni liian lujalla. Palvelu ollut miellyttävää ja osaavaa. Ei valittamista.”
“Henkilökunta oli ihanaa ja ruoka parempaa kuin ennemmin amarilloissa!”
“Monesta hyvästä vaikea valita, ei ihan ykköspaikka ketjuravintolana mutta toki hyvä sellainen (mielestäni).”
“Kiva tunnelma, hyvää ruokaa ja hyvää palvelua.”
“Ruoka oli todella hyvää, mutta annoskoko (the plate) oli annoksen hintaan ja kuvaukseen nähden liian pieni kahdelle, nälkä ei lähtenyt. Laskua jouduttiin kysymään useampaan kertaan ja odottamaan pitkään”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Tosin saimme eri annoksen kuin tilasimme.”
“Suht kallis silti vaikka hyvä paikka muuten.”
“Hieman olisi parannettavaa. Silloin kun kävimme niin paikalla ei ollut riittävästi tarjoilijoita,joten ruokaa joutui jonkin verran odottamaan.”
“The table oli huikea kokemus”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Varmaa ketjutekemistä Plussana Jarin omaleimainen toimiva tyyli”
“Hyvää palvelua ja ruokaa.”
“Omalla paikkakunnallamme ei ole Amarilloa, joten siksi käymme harvemmin. Olen kuitenkin käynyt Amarillossa useita vuosia ja palvelu sekä tuotteet vain paranevat ajan kanssa.”
“The Table oli kokemisen arvoinen!”
“Vähän väkeä, kuitenkin erittäin hidas asioiden eteneminen, alkupalat piti pyytää, tai kysyä, että kuuluko ne yleensä meille, muille näkyi kuuluvan.”
“Aina hyvä ruoka ja varsinkin hyvä asiakaspalvelu!”
“Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu! Supistetulta ruokalistaltakin löytyi maittavaa, vaikka alunperin olin ajatellut syödä muuta, mitä kyseisellä listalla ei ollut.”
“Ihan perus. ??”
“Kaikki sujui kuten ketjuravintolassa odottaakin.”
“Hyvä asiakaspalvelu, ainoa miinus huonontunut ruokalista”
“Väärät ruuat tuli aluksi ja juomat piti erikseen käydä kysymässä kun ei tulleet vaikka tilattu heti alkuun. Alkuruoka tuli samaan aikaan kun pääruoka.”
“Hyvä ruoka ja palvelu:)”
“Olen jo suositellut ystävilleni ravintolaa! Käyntini oli todella mukava. Henkilökunta oli hyvin huolellinen ja ystävällinen, ja ruoka maistui. Juomat olivat vähän kalliita mutta muuten hintatasokin oli hyvä.”
“Ruoka perusvarmaa Amarillo-tasoa. S-etuketjun tarjoukset ruuissa ja juomissa hyvät.”
“Hyvä oli”
“Ruoka hyvä, otettiin take awayna. Miespuolinen tarjoilija piti pleksi suojaa hällä väliä meningillä otsalla joka suoraan sanottuna vitutti itseä, onneksi meitä palveli toinen tarjoilija. Ei se ihme että Oulussa korona kiihtyy tällä hetkellä”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Huippu paikka”
“Kiitos hyvästä palvelusta.”
“Loistava henkikökunta”
“Mahtava henkilökunta!!”
“Palvelu ja ruoka kyseisessä ravintolassa on erinomaisella tasolla :)”
“Pöytävaraukseen kuuluvia kuohareita ei missään kohti tarjottu, aattelimme ettö ehkä jälkkärin kanssa sit tarjottais. Alun tarjoilijallamme taisi loppua vuoro, ja odotimme ruokailun jälkeen 40 minuuttia asiakaspalvelijan kontaktia. Muille pöydille tarjottiin alkujuomat aluksi eikä jälkkärikään odottelun jälkeen enää maistunut joten ei mainitru asiasta sen enempää. Ruoka oli tosi hyvää ja maistuvaa! Ihanaa että kanahalloum hampparissa oikeasti oli paljon halloumia!”
“Ihmetytti, ettei keittiöhenkilökunnalla ollut maskeja??????”
“Ei mitään ongelmaa, erittäin 'helppo' asioida sekä todella viihtyisät ja ammattitaitoiset työntekijät.”
“Musiikki soi liian kovaa. Saman olen huomannut aikaisemminkin!”
“Aina hyvä ja iloinen, asiakkaasta huolehtiva asiakaspalvelu. Juomatarjonta hyvä, ja ruokalistalta löytyy kaikille herkullista syötävää”
“Perusvarmaa kohtuu hintaista roskaruokaa”