Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin!

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa @amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Olimme yötä Arina-hotellissa ja söimme huoneessamme, joten ravintolan ilmapiiriä/yleistä siisteyttä ei oikein pysty kommentoimaan. Palvelu oli kuitenkin tilaustilanteessa ensiluokkaista ja ystävällistä, kiitos siitä! "”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka on aina hyvää ja herkullista.”
“Ihanat työntekijät!”
“Erittäin hyvä palvelu ja maukkaat tuotteet.”
“"Tunnelma ei ollut rauhallinen koska telkkarit huusi jääkiekkoa eikä meitä toivotettu tervetulleiksi/huomioitu heti saapuessamme, lisäksi tarjoilijat huutelivat toisilleen hieman häiritsevästi, mutta muuten palvelu ja ruoka oli hyvää. "”
“"Ystävällinen palvelu, ja kiva ravintola muutenkin!"”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen hekilökunta.”
“Sähläyksen meininki. Työntekijät unohtivat useamman asian ja asiakkaan”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“"Lemppari ravintola, ihana hämyinen tunnelma ja drinkkivalikoima aivan huippu. Ihana, että vege-vaihtoehtoja on lisätty huomattavasti!! Nyt viimeinenkin huono puoli on eliminoitu. Oli hieman vaikea saada tarjoilijaa kiinni välillä, ilman juomia syötiin pääruuat. Mutta oli ilmeisesti yllättävän paljon asiakkaita, niin kiire ymmärrettävä."”
“"Saatiin istua koko ilta turvallisesti omassa seurueessa. Tarjoilija huolehti, että meillä oli ruokaa ja juomaa riittävästi ja ne maistui. Laskun jakaminen onnistui helposti vaikka meitä oli 5."”
“Vierailu ravintolassa oli sujuva. Ruoka hyvää ja kaveriporukalla miellyttävä seurustella.”
“Ertyisen hyvän palvelun ja hyvän ruuan vuoksi.”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka, miellyttävä miljöö, hyvin tilaa ja ennen kaikkea: aivan loistava ravintolapäällikkö(?)/vastaava henkilö; nainen joka on palvelualan huippuammattilainen!!! Hän muistaa aina, että haluan ruoan vasta vähän ajan päästä, jotta voin syödä alkusalaatin rauhassa, on ystävällinen, mukava, tekee kaiken sujuvaksi ja saa aina asiakkaan hyvälle mielelle. Aivan huippu tyyppi!"”
“Aina saa muunneltua annoksia itselleen sopiviksi.”
“Todella viihtyisä paikka ja upea henksu!”
“Ruoka oli hyvää ja paikka viihtyisä”
“"Tarjoilija huomioi meidät heti kynnyksen yli astuttuamme, kysyi missä haluamme istua, ohjasi pöytään, esitteli eri ruoka vaihtoehtoja, suositteli juomaa, kysyi maistuuko ruoka, haluammeko jälkkäriä. Ainut pieni miinus illassa että ruokaa odotimme yllättävän pitkään eikä ollut edes ruuhkaa. Mutta hyvin selvisimme juttelemalla, nachot maistui ja juomat olivat kylmiä. Kaikin puolin loistava ilta ja kokemus. "”
“Kaikki sujui erittäin hyvin”
“Asiakaspalvelu oli ERITTÄIN ystävällistä!!!”
“"Hyvä ja iloinen palvelu, maistuva ruoka ja miellyttävä feng shui :)"”
“"Mukavan rempseä ja ammattitaitoinen henkilökunta, tai ainakin meidän tarjoilija. S-bonus etu. Upea sisustus. Hyvä ruoka."”
“Ravintola oli viihtyisä”
“"Ruoka oli ihan ok, ruokalista oli ennen monipuolisempi, nykyään ei paljon valinnanvaraa"”
“Aina hyvä palvelu ja ruoka.”
“"Siisti ravintola,ruoka hyvää ja palvelu nopea."”
“Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista ja ruoka hyvää”
“Nykyinen henkilökunta luo sopivan rennon tunnelman minunlaiselle ihmiselle.”
“"Vierailu sujui kaikin puolin onnistuneesti, ainoa mikä harmistumista aiheuttaa, on äärimmäisen suppea ruokalista."”
“"Tunnelma ravintolassa oli hyvä, mutta ruoka oli vain keskinkertaista. "”
“"Kaikki toimi loistavasti, palvelu oli todella tehokasta ja ammattimaista. Kivaa porukkaa, oli kiva käydä."”
“Hyvä ruoka ja asiakas palvelu☺”
“Mukavaa käydä aivan kuin kotona olisi: olo sellainen!”
“"Ruoan maku oli ihan ok, mutta ei erinomainen"”
“"Pihvi oli ensin raakaa, saatiin uusi kyllä. Tarjoilija ei edes kysynyt kypsyysastetta, onneks kokin suosima medium on ok. Kävelin sitten keittiön luukulle pyytämään kypsennystä, kun tarjoilija baaritiskillä ei huomioinut mitenkään. Kokki kyllä kävi tarkistamassa, että pihvi oli ok. Jälkiruoka suklaabrownie oli liikaa uunissa, kuiva ja kova. Mutta hyvää. Myös pannacotan rakenne todella vetelä, mutta maku hyvä. Ei jaksettu enää pihvin jälkeen ""valittaa"" moisista pikkuvioista. Mutta itse en tarjoilijana kyllä veisi esim.kuivunutta suklaakakkua syötäväksi. Pannacotan rakennetta ei kyllä näe päältäpäin "”
“Big burger on niin beast”
“Ruokalista voisi olla monipuolisempi”
“Ruoka oli hyvää. Harmi vaan kun ruokalista oli todella suppea joten oli tosi vaikea löytää mitä söisi. Ravintolassa oli myös tosi kylmä”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ruoka hyvää.”
“On huippu ravintola Henkilökunta on super!”
“"Mukava tunnelma, helppo asioida, tietää mitä saa. Ruoka oli tällä kertaa vielä parempaa kuin odotin!"”
“Palvelu oli todella hidasta vähäisestä henkilökunnasta johtuen. Lisäksi ulko-ovien avautumisen tuoma kylmyys toi tilan kylmäksi”
“"Mahtava henkilökunta! Tilattiin vasta klo 21.53 ja tarjoilijat huolehtivat, että saimme myös juomat ennen valomerkkiä. Ruoka tuli nopeaan ja oli hyvää. Iloisia ja reippaita naisia töissä!"”
“Katso edellä olevia vastauksia.”
“Yes”
“"Ruoka on hyvää, edullista ja palvelu pelaa"”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka"”
“Loossien ansiosta on mahdollista pitää etäisyyttä muihin ruokailijoihin.”
“"Hyvä ravintola hyvällä paikalla. Remontti oli käynnissä ja taisi olla supistettu menu, mutta oikein oli kiva. Tarjoilijaa sai väliin odotella, mutta muuten ok."”
“"Palvelu oli muuten erinomaista, pöydässä meitä palveli taroilija nimeltä Ulriikka, täydet 10 pistettä hänelle! Ravintolan pöytiinohjaajalla ei ollut homma hanskassa, heillä oli vähän kiire eikä hän selvästi osannut toimia kiireessä/paineenalla. Meidät ohjattiin baarin puolelle odottamaan että vapautuu pöytä, olimme ensimäiset pöytää odottavat. Meidän jälkeen tuli useampi seurue, jotka ohjattiin myös odottamaan pöytää ja he kaikki saivat meitä ennen pöydän vaikkei heilläkään ollut pöytävarausta. Meillä ei ollut kiire, joten annoimme asian olla. Mutta tähän olisi ehkä hyvä keksiä joku järkevä idea, että jatkossa muistettaisiin missä järjestyksessä ihmisille on vapaa pöytä varattu. "”
“Loistava palvelu!”
“"Hain vain takeaway-annokset, joten osaan kysymyksistä oli mahdoton vastata, mutta avoimeksikaan ei voinut jättää. Nettisivuille olisi hyvä lisätä tietoa takeaway:n toimimisesta, esim. miten tilataan, puhelimella, millä; onko koko lista tilattavissa... Helpottaisi asiakasta. Muuten ihan mieletön palvelu ja kiva mieli jäi. "”