Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin maukas ja hyvä ruoka. Parasta karitsan filettä, mitä olemme syöneet!”
“Hyvä ruoka kylpylävierailun jälkeen nautittavaksi. Ravintola sijaitsee myös kauniilla paikalla Pielisen rannalla.”
“Näkymä järvelle ja hienoon kylpylä. Kodikkaan kokoinen ja oloinen.”
“-hyvä ruoka as.palvelu -tilat -tunnelma”
“Aamupalan hinta laatu suhde erinomainen”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Erityiskiitos Tapiolle joka oli tarjoilijamme ensimmäisenä iltana hyvästä palvelusta”
“Metka näkymä uima-altaaseen ja Pieliselle.”
“Rauhallinen paikka. Uinti lisää ruokahalua.”
“Pizzaan lorautettu turhan paljon öljyä. Hintataso aika korkea.”
“Iloinen, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Ravintola oli aika täysi, henkilökunta oli kiireistä, tunnelma vähän levoton”
“Tunnelmallinen ravintola.”
“Jos tulet vain oluelle, aina joutuu odottamaan kauan että joku palvelee. Ylä-terassista pitäisi jotenkin saada viihtyisämpi.”
“Mukava sisustus”
“Palvelu on vaihtelevaa”
“Henkilökunta ja lounastarjonta.”
“Siisti ja rauhallinen ravintola.”
“Tarjoilija oli hieman kyllästyneen näköinen. Tuli sellainen tunne että olimme vaivaksi. Hän ei suositellut mitään. Osasimme kyllä itsekin valita, ei sen puoleen.. Viereisen pöydän nuori tarjoilija oli iloinen ja nauravainen. Meille sattu tarjoilija jolla oli huono ilta.”
“Aamiainen on hyvä.”
“Logistiikka ei pelaa. Likaisia astioita ei kerätä pöydistä ripeästi. Siitä syntyy epäsiisti yleisvaikutelma ja epäviihtyvyyttä (aamias)vieraille. Jollakin alkukesän käynnillä söimme pizzaa ja jälkiruokaa. Tilaus otettiin ripeästi vastaan, mutta sen jälkeen kaikki alkoi viivästyä. Ruokaa odotimme, jälkiruokaa odotimme -piti kiirehtiä, ja silloin jälkkäri tuli heti!- laskun pyysimme ja odotimme ja odotimme... Henkilökuntaa oli kyllä ravintolasalissa, mutta jokainen puuhaili omiaan eikä meitä palvellut henkilökään erityisemmin huomioinut asiakkaitaan. Trattorian ruoka on kyllä hyvää, mutta palvelu takkuaa. Siitä syystä moni päivä/iltaruokailu jää meiltä käymättä.”
“Ystävällinen palvelu,ruoka hyvää”
“Ravintolatila erittäin huono huonokuuloiille sekä myös henkilöille, joilla on alentunut kuulo. Taustamusiikki, kovat katto- seinä- ja lattiapinnat tekevät hankaloittavat kuulemista. Tila on hälyisä ja kaikuisa, siinä ei ole mitään ääntä pehmentäviä rakenteita. Välisermit saattaisivat pikkusen parantaa tilannetta. Ongelma oli myös se, ettei tarjolla ollut lainkaan karjalaista syötävää. Tulimme Espanjassa asuvan poikani perheen kanssa Bomban tutustumiskäynnille, tarjolla oli vain italialaista, sinänsä hyvää einettä!”
“Aamupala oli hyvä.seisova pöytä puuttu”
“Ihana henkilökunta , etenkin tarjoilijalle suuret kiitokset”
“Palvelu aitoa ystävällistä pohjois-karjalaista. Ruoka yhtä hyvää kuin vuosi sitten. Ravintolamiljöö moderni, miellyttävä ja siisti.”
“Istuimme mukana olleen koiran takia terassilla, lisäjuomia oli haettava itse sisältä mikä olisi ollut hankalaa jos olisin ollut yksin koiran kanssa. Terassilla sai tupakoida ja tupakoimattoman seurueen rukailu tupakan käryssä ei ollut miellyttävää.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ruuhka ja pöytien varaaminen oli hieman negatiivinen kokemus. Lisää tilaa jotta kaikki asiakkaat mahtuu. Hintataso oli huomattavasti korkeampi kuin muissa s-ryhmän paikoissa. Toista vaihtoehtoa ei ollut päivällisaikaan. Ruoka oli kuitenkin todella hyvää.”
“Todella ystävällinen palvelu ja ruoka oli erinomaista. Tulemme ehdottomasti uudelleen, jos on käyntiä Nurmeksen suunnalla.”
“Hieno miljöö, hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Aamaisella ilahdutti tarjolla olevat paikalliset tuotteet ja laaja valikoima. Kaikki tarjolla olevat tuotteet maukkaita, sellkeät maut. Työntekijöiden ystävällisyys ilo silmälle.”
“Ruokailutila voisi olla valoisampi.”
“Mukava paikka, hyvä valikoima ja hienot maisemat.”
“Henkilökunnasta hieman varttuneemmat olivat tosi ystävällisiä. Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää”
“Toisena aamuna tee-pussit loppuneet, pyynnöstä huolimatta niitä ei ilmestynyt. Haudutettu tee- kylttikin oli, mutta pelkkää vettä samovaarissa???!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Ainoa asia johon kiinnitin huomiota oli henkilökunnan keskeiset välit, tunnelma oli hieman kireä.”
“Pizzauuni”
“Meidän käynnin aikaan tarjoilijoilla oli kova kiire joten palvelu oli melko hidasta ja meiltä jäi alku leipä ja suklaat saamatta.”
“siisti, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Aamiaisen leivät gluteenittomat aina samat kahtena aamuna. Nykyjään löytyy paljon valikoimaa gluteenittomista tuotteista. Mm puuroa voisi olla vaikka pussi puuroa (provena) jos muuten hankala toteuttaa. Karjalanpiirakasta plussaa. Tämän saman ongelman totesin asioidessa Tampereella hotelli tornissa kesällä. Normi leipää ja leivonnaisia notkuvat pöydät, muttei gluteenitonta. ????”
“Henkilökunnan palvelu ja tunnelma”
“Ruokalista oli mielestäni vaikeaselkoinen”
“Henkilökunta on loistavaa.”
“Kävin kahdesti aamupalalla viikon välein. Ekalla kerralla kokonaisuus oli aivan loistava. Toisella kerralla oli hiljaisempaa ja 1 huippu työntekijä touhusi menemään hienosti. Jos näitä 2 kertaa vertaa niin henkilökäytössä oli tosi iso ero. Tuntui, että yhdelle miehelle oli liikaa töitä ja aamupalan taso kärsi. Herra ei millään kerennyt tehdä kaikkea kun joutui siivoamaan ja tekemään kaiken yksin. Isot kiitokset herralla hyvästä palvelusta, mutta jos aikoo pitää aamupalan laadukkaana ja tasaisena kannattaa miettiä olisiko haasteeseen ratkaisua.”
“Ihanat maisemat, tunnelmallinen ravintola ja hyvä ruoka.”
“Ystävällistä palvelua. Lyhyt odotus.”
“Annos ei ollut niin laadukas, kuin odotin, hintataso huomioon ottaen.”
“Siisti yleisilme ja maukas ruoka.”
“Viimeksi oli hiuksia ruuassa! Liian vähän henkilökuntaa. Tilasin valkoviinin, mutta tarjoilija toi punaviinin, ilmeisesti tarjoilija oli virolainen eikä ymmärtänyt kaikkea. Lapsille tuotiin ruoka viimeisenä, vaikka pyysimme sen tuomaan ensimmäisenä. Eli suurinpiirtein kaikki meni pieleen!”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja ammattitaito”
“Asiakaspalvelu ja ruoka oli hyvällä tasolla.”
“Erikoisruokavalio otettiin hyvin huomioon. Ruuat olivat maukkaita”
“Juomat olivat lämpimiä( kuorma oli tullut vast ikään)”
“Ravintolan ruoka ja henkilökunta saa täyden kympin arvosanaksi. Meidän pöytää hoitanut miespuolinen tarjoilija sai huomioitua meidät hyvin vaikka kiire oli kova.”
“Henkilökuntaa oli vähän vaikka olikin laadukasta porukkaa ja kiire näkyi ja tuntui tunnelmassa.”
“Hyvät ruuat, varsin kohtuulliset hinnat”
“Yksi ruoka-annoksista oli ihan mauton”
“Näköala”
“Huomaavainen henkilökunta ja hyvä ruoka ja esillepano.harjottelijat omivat ripeitä siivitessaan pöytiä.”
“Ruokalista oli niukka.ei varmaan paras mahdollinen lapsiperheiden tarpeisiin joita paikalla oli paljon.musiikki ärdyttävää hissimusiikkia..”
“Kiva ravintola entisellä kotipaikkakunnalla.”
“Ruoan hinta oli aika korkea.”
“Paikalliset tuotteet eivät näkyneet listalla lainkaan. Jokaisessa italialaisessa trattoriassa on paikallista. Olisi pitänyt näkyä Pielisen kalaa monessa muodossa”
“Tunnelma on kiva, ja näkymä keittiöön avotuleen tuntuu mukavalta.”
“Ruokalista voisi olla hivenen laajempi. Pitsat hyviä toisin kuin Kolilla.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja palvelu oli ihanan ystävällistä ja asiantuntevaa.”
“Ruoka hyvää ja henkilökunta ystävällistä”
“Ystävällinen henkilökunta ja kohtuullisen hyvä ruoka. Pizza oli maukas, mutta olikohan pohja hitusen raaka :)”
“Kova meteli! Tilassa on liikaa meteliä aiheuttavia elementtejä. Sen metelin lisäksi aamupalalla soi musiikki.”
“Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa. Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Hieman kallis”
“Ruoka oli oikein maittavaa näin kasvissyöjän näkökulmasta!”
“Ravintola oli kyseisenä kesäiltana täyteen ammuttu ja pöytään ohjausta joutui odottamaan vartin, vaikka oli pöytävaraus. Tilat isommiksi ja henkilökuntaa lisää niin homma pyörii myös ruuhkahuippuina.”
“Kaunis luonto, Hotellissa hyvä palvelu ja hotelli siisti”
“musiikki liian kovalla”
“Palvelun ja ruoan taso”
“Hyvä ruoka”
“Erittäin hyvä yleisilme remontin jälkeen, maistuva ruoka.”
“Joka kerralla on jouduttu odottamaan ruokia pitkään, kerrankin yli tunnin ajan vaikka samaan aikaan oli vain yksi seurue lisäksemme. Jos odotusaika on pitkä, olisi mukava saada vaikka jotain alkupaloja tai edes tilatut juomat pöytään jo aiemmin ilman erillistä pyyntöä...”
“Erittäin hyvä ruokalista, sekä aikuisille että meidän 3-vuotiaalle lapselle. Kunnon pizzauuni. Hyvä ruoka poislukien rapurisottoa, josta ei niin paljoa pitänyt. Ravintola on tosi kivassa ympäristössä näkymällä sekä kylpylään että keittiöön. Erinomainen ystävällinen palvelu: meille sattui molempina ilmoita sama kokenut tarjoilija, joka hoiti meidät viimeisen päälle hyvin. Huomasimme, että useat muut tarjoilijat olivat junioriempia ja eivät samalla palveluasenteella liikkeellä ollenkaan.”
“Kaikki tarjoilijat eivät olleet yhtä hyvällä palveluasenteella liikkeellä mitä meitä hoitanut tarjoilija oli. Hän on erinomainen työssään. Ruoka oli yhtä annosta lukuunottamatta erinomaista. Rapurisotto oli pieni pettymys. Ravun maku ei ollut siinä odotukseni mukainen.”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu myös. Vierailusta jäi hyvin positiivinen mielikuva.”
“Ei välttämättä kovin negatiivinen, mutta näkymä kylpyaltaille ei mielestäni ole paras vaihtoehto. Näkymä Pieliselle olisi parempi.”
“hyvä ruoka,”
“olisin toivonut jotain paikallista ruokaa, nyt italialainen lista”
“Mukava tunnelma.”
“Ruoka oli loistavaa!”
“Jouduimme odottelemaan liian kauan tarjoilijaa”
“Ystävällinen ja toimelias henkilökunta Kaunis sijainti”
“Siisti paikka.”
“Aamupalalla nakit ja pekoni kylmää.”
“Uuni jossa puut palaaa ja ruokaa valmistetaan siellä”
“Miellyttävä ympäristö sekä tunnelma ja hyvänmakuinen ruoka.”
“hyvä ruoka, kauniit maisemat”
“Miellyttävä henkilökunta.”
“Hinnat hieman yläkantissa.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.Miellyttävä ympäristö.”
“Tervehdittiin heti ovella sisään tullessa aamiaiselle. Loistava ja ystävällinen tarjoilija illalla. Mieletön aamupala!”
“Ruokalista voisi olla hivenen monipuolisempi.”
“Paras ruoka Nurmeksen alueella”
“Upea maisema yläkerran terassilta.”
“Maukas kokonaisuus”
“Viinit ylihinnoiteltuja”
“Hyvä ruoka, kaunis sisustus”
“Tarjoilija puhui hiljaa”
“Järvimaisema. Tarjoilijamme oli aivan loistava, ihana ihminen. Paikallinen murre vielä plussaa.”
“Paikka oli siisti ja verraten rauhallinen”
“Matka on pitkä kotipaikkakunnalta”
“Aukioloajat pienellä paikkakunnalla”
“Kunnon pihviä ei ollut ruokalistassa”
“Pidän italialaisesta ruo'asta, joten...”
“Uunissa palava tuli ja pizzan paisto uunissa. Tuoreet käsintehdyt piirakat aamupalalla. Kohtelias, palveluhaluinen ja huomaavainen henkilökunta.”
“Erittäin hyvät pizzat.”
“Lapsiystävällinnän, erittäin hyvä hinta-laatusuhde.”
“Aidot karjalanpiirakat ja smoothiet.”
“Pienet annokset Huono riisi, kuin puuro”
“Hyvin maistuva ruoka”
“Käynyt nyt usemman kerran vuoden aikana joten toivoisi että ruokalista uudistuisi tai ylipäätään olisi enemmän vaihtoehtoja, vähän suppeat vaihtoehdot”
“Erittäin miellyttävä kokonaisuus”