Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu myös. Vierailusta jäi hyvin positiivinen mielikuva.”
“Ei välttämättä kovin negatiivinen, mutta näkymä kylpyaltaille ei mielestäni ole paras vaihtoehto. Näkymä Pieliselle olisi parempi.”
“hyvä ruoka,”
“olisin toivonut jotain paikallista ruokaa, nyt italialainen lista”
“Mukava tunnelma.”
“Ruoka oli loistavaa!”
“Jouduimme odottelemaan liian kauan tarjoilijaa”
“Ystävällinen ja toimelias henkilökunta Kaunis sijainti”
“Siisti paikka.”
“Aamupalalla nakit ja pekoni kylmää.”
“Uuni jossa puut palaaa ja ruokaa valmistetaan siellä”
“Miellyttävä ympäristö sekä tunnelma ja hyvänmakuinen ruoka.”
“hyvä ruoka, kauniit maisemat”
“Miellyttävä henkilökunta.”
“Hinnat hieman yläkantissa.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.Miellyttävä ympäristö.”
“Tervehdittiin heti ovella sisään tullessa aamiaiselle. Loistava ja ystävällinen tarjoilija illalla. Mieletön aamupala!”
“Ruokalista voisi olla hivenen monipuolisempi.”
“Paras ruoka Nurmeksen alueella”
“Upea maisema yläkerran terassilta.”
“Maukas kokonaisuus”
“Viinit ylihinnoiteltuja”
“Hyvä ruoka, kaunis sisustus”
“Tarjoilija puhui hiljaa”
“Järvimaisema. Tarjoilijamme oli aivan loistava, ihana ihminen. Paikallinen murre vielä plussaa.”
“Paikka oli siisti ja verraten rauhallinen”
“Matka on pitkä kotipaikkakunnalta”
“Aukioloajat pienellä paikkakunnalla”
“Kunnon pihviä ei ollut ruokalistassa”
“Pidän italialaisesta ruo'asta, joten...”
“Uunissa palava tuli ja pizzan paisto uunissa. Tuoreet käsintehdyt piirakat aamupalalla. Kohtelias, palveluhaluinen ja huomaavainen henkilökunta.”
“Erittäin hyvät pizzat.”
“Lapsiystävällinnän, erittäin hyvä hinta-laatusuhde.”
“Aidot karjalanpiirakat ja smoothiet.”
“Pienet annokset Huono riisi, kuin puuro”
“Hyvin maistuva ruoka”
“Käynyt nyt usemman kerran vuoden aikana joten toivoisi että ruokalista uudistuisi tai ylipäätään olisi enemmän vaihtoehtoja, vähän suppeat vaihtoehdot”
“Erittäin miellyttävä kokonaisuus”
“Uusittu ilme sekä ruokalista. Tunnelma ravintolassa oli todella miellyttävä ja antoisa!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Joskus ruuan laatu esim pizzat vaihtelee. Toisinaan ihana ohut pohja ja toisinaan paksu”
“Tosi hyvä ruoka.”
“Yksilöllisyys: ei mitään tylsää S-vakiolistaa. Tyylikäs, selkeä ja siisti miljöö. Pieni ja tunnelmallinen paikka. Hyvä menu, italialaista pohjoiskarjalaisella tvistillä. Paikallisia makuja. Lupsakka tunnelma, vaikutelma henkilökohtaisuudesta.”
“Aamiaisella kaipaisi parempaa kahvia. Nyt kahvia joutui jonottamaankin.”
“Kun olimme niin siellä nais kokki halusi huomioida meidän mukana ollutta pientä lasta. Hän teki lapselle omat pienet annokset ja ne eivät maksaneet meille mitään.”
“Ehkä liian suppea ruokalista”
“Kallis”
“Pizzat on paistettu puu-uunissa mikä on todella hyvä juttu. Muita annoksia en ole maistanut mutta lista on lupaava. Olimme itse hieman myöhässä joten tuli kiire. Se ei liittynyt ravintolaan mitenkään. Kiva tunnelma ja hieno näköala!”
“ruoan taso perus s ryhmää”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hinnat”
“Jos haluaa käydä tasokkaassa ravintolassa Nurmeksessa tämä on melkein ainoa vaihtoehto”
“Kallis paikka”
“Mukava henkilökunta, hyvä ruoka, ihana tunnelma.”
“Mukava henkilökunta. Hyvä ruoka”
“Asiakaspalvelu, viihtyvyys”
“Hintatasoltaan korkea”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“Todella hyvää ruokaa!”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka, maltillinen ruoka-annos”
“Oli siisti, tyylikäs, näköala Pieliselle. Vielä enemmän olisin pitänyt jos Pielisen ja ravintolan välissä ei olisi ollut allasalue. Se häiritsi viihtymistä. Ruoka oli hyvää ja tunnelma oli sopivan rauhallinen. Palava pizzauuni oli kiva tunnelman luoja.”
“Aikaisempaan ravintolaan ja Bomban ravintolaan verrattuna nykyinen ravintola on tosi hieno. Jotain sellaista jota Nurmekseen on odottanut kauan.”
“Hyvä henkilökunta, iloisia, ei suu mutrulla olevia”
“Asiakaspalvelu oli ystävällistä sopivalla tavalla! Sen verran hyvää palvelua että jäi mieleen. Ei ylipirteää teennäistä mielistelyä kuitenkaan. Pizza oli Suomen tasoon nähden hyvä. Samoin burger-annos.”
“Ruoat aavistuksen viileänä saapui eteemme ja siihen kannattaisi kiinnittää huomiota. Hinta ruoalla + juomalla turhan kova! S-ryhmän tuttuun tyyliin alkoholituotteet (etenkin 12cl viiniä ja hanaolut) ja jälkiruoat hirmuhinnoissa...”
“Viihtyisä paikka syödä.”
“Ruokalista saisi vaihtua useammin.”
“Miellyttävä ympäristö ruokailuun. Remontti onnistunut. Ympäristön kuten kukkien laittaminen rakennuksen edustalle tärkeää, luo viihtyisän tunnelman ja ne valittuna tasokkaasti ei liian tavanomaisia. Kääntykää asiantuntijan puoleen. Kukat ja tarpeet voi tilata vaikka meiltä automme kulkee ohi viikottain. Nyt kaikki jo hyvin ja pienellä virityksellä saadaan vielä parempi ei vaadi erityisiä rahallisia panostuksia vain ajatusta. Kylpylä nyt hyvä täydentää hyvin kokonaisuutta.”
“Varottava leipääntymistä henkilöstön osalta sitä ei ollut havaittavissa vielä, kaikki osallistui sujuvasti palveluun. Esim. Maistamassa poika (70 v.) kunnon ohrapuuroa sitä et muualla saa lämmitti mieltä jälkikäteen tämä tarjoilija mamman toteamus aamusta. Pienillä palveluasenteella jota oli hyvä tulee. Myös nuoremmat tarjoilijat jotka ilmeisesti oli vuokraväkeä asenne oli hyvä. Ehkä hintataso rajoilla voisi olla jokunen halvempi meny mukana.”
“Hyvä menu”
“Liha oli sitkeää”
“Hyvä ruoka !!”
“Meitä palveli oikein ystävällinen tarjoilija, joten ravintolakokemuksesta jäi hyvä mieli. Myös ruoka oli kehumisen arvoista.”
“Olin ravintolassa ruokailemassa kiireisellä aikataululla. Oli todella positiivista ja suuri plussa, että laskun sai pyydettäessä maksaa jo ruokailun aikana, eikä tarvinnut käyttää aikaa erikseen laskun odotteluun. Kiitos!”
“Ruokailutila oli melko laaja ja avoin, mistä tuli hieman 'kiireinen' tunnelma. Tilan osittainen jakaminen esim. looseilla olisi mukavaa.”
“Ystävällinen palvelu”