Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kävin ravintolassa ruuhka-aikaan ja henkilökunta teki parhaansa, mutta suuri asiakasmäärä vaikutti palvelun nopeuteen. Pääasiallisesti olin kylpylässä, mutta sen jälkeen nautittiin aulatilassa kahvit/virvokkeet. Ulko-oven lähellä sijainnut paikka oli vetoinen.”
“Liian täyttä ja ahdasta .Henkilökuntaa liian vähän asiakasmäärään nähden. Aamiaisella linjastoja voisi hieman laittaa järkevämpään muotoon , varsinkin näin korona aikana . Muuten ihan ok.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilija ehdotti hyvin joustavasti muokkausta alkupalaan, koska seurueella oli toiveita muuttaa sen yhtä osaa ruokarajoitteesta johtuen. Olen suositellut niin ravintolaa kuin koko lomapaikkaa useille eri ystäville sekä työtovereille.”
“'Hovimestari' oli miellyttävä, ja osasi todellakin työnsä. En tarkaan muista hänen nimeään, mutta ehkä joku Tapsa...”
“Jos olen yöpymässä alueella, niin varmasti tulen.”
“Ruoan hinta-laatusuhde ei ollut paras mahdollinen”
“Ruoka ja juoma oli erinomaista. Tarjoilijoiden asiakaspalvelu ensiluokkaista. Palvelu puolestaan oli hurjan hidas. Menimme syömään klo 20.30 ja pääsimme lähtemään 23:30.”
“Erittäin ystävällinen ja asiantunteva tarjoilija sekä erittäin hyvä ruoka.”
“Mukavat tarjoilijat.”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää, mutta täydestä kympistä pisteitä tiputtaa valtavan pitkä odotusaika, meillä meni ruokailuun aikaa kokonaisuudessaan 3h ja mm. pääruokaa odotimme tunnin. Onneksi olimme mukavalla kaveriporukalla liikenteessä, esim lasten kanssa tuo odotus olisi ollut sietämätön.”
“Perussujuvaa ja perusmaistuvaa .”
“Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Iloinen porukka töissä, vaikka oli kiire.”
“Suosittelisin hyvin todennäköisesti, myös erilaisia menyja.”
“Ravintola oli kiva ja hinta-laatusuhteeltaan oivallinen. Ruoka oli maistuvaa ja sali on viihtyisä ja siisti. Molempina vierailupäivinä sattui kuitenkin olemaan ilmeisesti häikkää henkilökunnan saatavuudessa, joten ruuassa kesti kauan. Ensimmäisellä vierailukerralla meitä tervehdittiin sanoin 'ruuassa on sitten n. 1,5h viive'. Ei tullut kovin tervetullut olo. Olimme hotellin vieraita, joten ei ollut varaa valita. Seuraavana päivänä keittiössä oli henkilökuntaa tarpeeksi, mutta salissa vain yksi ihminen. Ymmärrettävästi kyseessä oli (toivottavasti) molempina päivinä poikkeustilanne.”
“ravintolan yleisilme hyvä hyvällä paikalla hyvä näköala”
“Olen jo suositellut muualla ja myös Nurmeksessa asuville tutuilleni - mielelläni käyn siellä kun on hyvä syy, ilman hyvää syytä en juuri käy muuallakaan.”
“Omasta kokemuksestani”
“Henkilökunta huomioi asiakkaat erinomaisesti. Palvelu oli kaikin puolin loistavaa. Seurueessamme ollut rullatuoli henkilö huomioitiin myös erinomaisesti.”
“Mitäpä siinä sen kummemmin: Hyvä ja ripeä asiakaspalvelu, vaikka väkeä oli reippaammin. Koronavälitkin huomioitiin mielestäni riittävästi. Menukin oli hyvä ja itseäni sekä puolisoani miellytti ravintolan yleisilme. T. Juho & Anna”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, mutta ahtaus ja näkymä altailla oleviin uimareihin ei ollut miellyttävää. Etenkin nyt korona-aikana ei ollut järkevää että alle metrin päässä ruokaili tuntemattomia henkilöitä.”
“mielestäni normaali italialais tyylinen ravintola”
“Viihtyisä ympäristö ei liian iso ravintola, henkilökunta piti hyvin huolta tarjoilusta ja toiveista. Ruoka hyvää!”
“Hyvä ravintola, osaavat ihmiset.”
“Ok”
“Ruoka-annokset hyvin mietittyjä ja meidän kohdalla myös hyvin toteutettuja. Käyn todella usein ravintoloissa syömässä, mutta hyvin harvoin on näin erityisen ystävällistä palvelua. Siitä iso kiitos henkilökunnalle!”
“Jotenkin meluisaa ja vähän ahtaan tuntuista etenkin näin korona-aikana. Pihvi/ranskalaisannos oli kuiva, kastikkeen voisi seurueelle myydä vaikka pikkukannussa lisänä jos annokseen ei kuulu kastike..”
“Tilasin risottoa kuhan ja katkarapujen kanssa. Risotto oli erittäin hyvää, mutta kala ja katkaravut tuottivat pettymyksen. Puolisoni ruoka oli taas todella hyvää.”
“Karitsa täydellisen hyvää :)”
“Diavola pizza hyvä, mutta erikoinen - liikaa majoneesia Toisella kerralla kana filettä ja olo oli kuin olisin mennyt ABC:lle syömään jossain muualla prosessoitua ruokaa Alku tunnelma oli loistava, mutta latistui ruoan myötä. Lisäksi mies tarjoilija oli kuin karikatyyri jostain Kaurismäki elokuvasta.”
“Pohjois-Karjalaiseen tarjontaan ruokalista ehkä illallisella ”ampuu yli” On liian vaikea selkoinen”
“Kiinnostava ruokalista ja varsin hyvin onnistuneet italialaiset maut”
“Ravintolassa oli hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan sijainti luonnon kauniilla paikalla”
“Yleensä en suosittele. Trattorian kohdalla voin tehdä poikkeuksen.”
“palvelu oli hyvää ja sujuvaa, ruoka erinomaista ja odotus aika oli todella lyhyt”
“Annokset olivat pieniä. Voisi lisätä sisältöä annoksiin.”
“Kaikki oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä ??”
“Hyvä palvelu, maukas ruoka ja hieno miljöö sekä näköala.”
“Ihan loistopaikka! Oikea ravintoloiden helmi! Ruoka oli kuin Italiassa konsanaan. Erittäin mukava ja palvelualtis henkilökunta ja erinomainen kokki :) Voi kun asuisin lähempänä Nurmesta...”
“Jos sattuu tuttavia, jotka liikkuvat siellä päin.”
“ei paljon paremmin vois mennä”
“Ihan ok paikka, ruoka keskitasoa, parasta olivat tarjoilijat: mukavia ja ammattitaitoisia, ottivat koko seurueen hyvin huomioon.”
“Hieno miljöö, Nurmeksessa ei ole toista ruokaravintolaa.”
“Ei kyllä ollut koronaetäisyyksiä huomioitu.”
“kaikki pelasi hyvin”
“Nurmeksen paras paikka”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista.”
“Olisi mukava jos hotellissa yöpyvät pääsisivät ilmaiseksi kylpylään silloin kuin haluavat!”
“Palvelu ja ruoka olivat hyviä.”
“Ruoka oli erittäin maukasta, palvelu ystävällistä ja sujuvaa. Mukava tunnelma”
“Ihan jees paikka, näkymä pieliselle olisi ollut piste iin päälle, ravintola esim. 2 kerroksessa ja kylpylä 1krs:ssa.”
“Clean, friendly....”
“Upea ruoka, upea miljöö, upea henkilökunta”
“God mat”
“Erittäin mukava ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ravintola sopii tasokkaampaan ravintolassa syömiseen. Hintatason vuoksi en joka viikko kääy ravintolassa syömässä.”
“Kaikinpuolin muuten ok,mutta lasten listalla saisi olla perinteisempiä juttuja.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Söin vain jälkiruoan ja join kahvin, joten kovin suurta kuvaa minulla ei ole. Paikka oli kuitenkin viihtyisä ja en näe syytä, miksen tulisi syömään uudestaan ihan kunnolla /suosittelisi kaverille.”
“Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Perus hyvä ravintola. Nurmeksen tarjonta ei ole kovin laaja tällä saralla.”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Heti vastaanotossa asiakaspalvelu todella hyvää.Palvelijan nimi Helena”
“Kaikinpuolin onnistunut vierailu. Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää.”
“Majoituksen yhteydessä toki hyvä illallispaikka. Menu ehkä hieman yksipuolinen ja tunnelma muuten ok, mutta näkymä uimareihin ei ehkä se houkuttelevin (miksei Pieliselle nimensä mukaan). Tyyliltään sijaintiin sopisi ehdottomasti paremmin paikallisia anteja hyödyntävä bistro: nyt italialaisuus ei yhdistynyt yhtään mihinkään. Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja asiointi ravintolassa sujui hyvin, vaikka illalla huoneeseen tilattua pitsaa jouduttiinkin tekemään kolmeen kertaan (allergian huomiointi ja ainesosan puuttuminen). Päivällisellä nautitut Entercote-pihvit olivat aika mauttomat maustevoista huolimatta ja lisukkeet myös. Miinusta tulee siis ruoan mausta ja vähän myös tunnelmasta.”
“Tunnelma oli kovin kiireinen ja ei niin rentoa. Naapuripöydän tarjoilijan tutut asiakkaat saivat extra huomion, josta muut jäivät paitsi.”
“Hyvä ruoka ja palvelu erinomaista”
“Melua oli todella paljon. Liian paljon ihmisiä pienessä ravintolassa. Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Voin suositella ruokien perusteella paikkaa, jos vain ystäväni ei ole allerginen kaloille,äyriäisille jne.”
“Kaunis paikka, hyvä ruoka”
“Muuten erinomainen kokemus, mutta jälkiruuassa oli joku paperi mukana ja se ei oikein maistunut. Ruokaa tuli pöytään sopivin väliajoin ja muutoin ruoka oli erinomaista. Alussa ilmoitettiin jonotilanne ja tämä oli erittäin hyvä asia. Ravintola oli ihan täynnä ja jatkuvasti oli jonoa ovella, mutta siitä huolimatta tarjoilijat mielestäni onnistuivat erinomaisesti asiakaspalvelussa. Varsinkin nainen, jolla pidemmät hiukset, silmälasit, vähän vanhempi. Harmittaa kun en älynnyt nimeä selvittää, esimerkillistä asiakaspalvelua. Muutama tarjoilija olisi ehkä tarvittu lisääkin ja toki kokeillakin kiirettä piti. Tunnelma oli hyvä ja kaikin puolin jäi kuitenkin positiivinen fiilis.”
“Palvelu ystävällistä ja sujuvaa, ruoka hyvää.”
“Miellyttävä interiööri, palvelu ruuhkasta huolimatta varsin joustavaa.”
“Ystävällinen ja kohtuullisen nopea palvelu, ruoka ja juoma hyvää. Hintataso mielestäni hieman liian korkea.”
“En ymmärrä miksi italialaista kun Bombassa sai niin uskomattoman hyvää perinneruokaa.”
“Siisti, viihtyisä paikka. Aamupala noutopöydästä, runsas valikoima. Ruoka erittäin hyvää, tarjoilijat ystävällisiä, ammattitaitoisia ??”
“Takuulla gluteenitonta”
“Ruoka oli hyvää.Henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelu miellyttävää. MUTTA EHDOTTOMASTI LIIAN KIIREISIÄ EHDOTTOMASTI LISÄTTÄVÄ HENKILÖKUNTAA.Kiire sai aikaan vähän ahdistavan tunnelman”
“Olimme suunnistus kisoissa, joten ruoka klo 2100 maistui Ps olisimme syönneet aiemmin, mutta oli täyttä. Harmi että Bomba oli auki vain klo 1800. Kokonaisuudesta, varsinkin aamupala, jäi hyvä maku suuhun.”
“Ruoka suhtkoht ok. Esim.WC tilat aika räjähtäneet siisteys WC;ssä niin ja näin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu tällä kertaa!”
“Ruoka ja juoma oli hyvää, mutta asiakaspalveluun voisi panostaa. Kukaan ei tullut varmistamaan ruokailun aikana tyytyväisyyttämme tai kysynyt juomista onko riittävästi, jälkiruokia odotimme kauan vaikka ravintolassa ei ollut paljoa porukkaa. Laskuakin odotimme tovin. Tulen uudestaan syömään erinomaisen ruuan takia, toivottavasti asiakaspalvelussa on parannettu siihen mennessä. Vaikutti myös sille että työntekijöitä ei ollut tarpeeksi vaikka ravintola ei ollut täynnä joten odottelu johtui osittain myös siitä varmasti.”
“X”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka ihan OK”
“Ihana paikka/maisema. Ravintolan ajanhenkinen sisustus. Hyvä ruoka”
“Suosittelen sellaisia paikkoja, joissa itse viihdyn ja saan kunnollista asiakaspalvelua.”