Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka”
“Kannattaa tutustua. Voit yllättyä oloisesti. Rento meininki. Ruokalista tosi hyvä.”
“Aito tuli, ihana kylpylän tunnelmamaisema ympärillä, iloiset ja sopivan jopa riehakkaat tarjoilujat ja kokit, oikea italialaisen perhekeittiön tunnelma. Niin pidän kerrassaan. Varsinkin liha on ollut joka kerta upeasti valmistettua, liian usein edessä on tököttänyt ylilaitettu pala jotain jota pihviksi kutsutaan. Tarjoilijoiden taito nähdä kaikki, on mieletön. Kodikas, laadukas ja kutsuva ravintola.”
“Hyvää ruokaa.”
“Kaiken kaikkiaan mukava kokemus”
“Viihtyisä paikka. Osaava henkilökunta salissa ja keittiössä.”
“Hyvä kokemus ja maistuvat ruuat”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.”
“Ystävällinen palvelu mutta ei liian tunkeilevia, ruoka erinomaista. Hyvä hinta-laatusuhde.”
“Hyvä perus ravintola”
“Ruoka maukasta ja tunnelma hyvä”
“Tarjoilu pelasi hyvin, ruoka ja juoma hyvää suosittelen , tulen uudelleen”
“paras ravintola alueella.”
“Koska tämä on ainut ravintola Sokos hotellin yhteydessä niin kyllä siellä vieraileville suosittelen mutta en nyt erikseen sanoisi kellekkään sinne mentävän.”
“Aivan mahtavaa ruokaa ja loistava palvelu !”
“Söimme päivällistä kahtena eri iltana. Ensimmäisenä iltana tarjoilijalle ei ollut meille aikaa eikä hän osannut vastata kysymyksiimme. Toisena iltana kaikki oli päinvastoin eli palvelu oli hyvää ja ystävällistä.”
“Erittäin miellyttävä ympäristö, näkymät kylpylään jne. Ruoka ensiluokkaista, tosin hintataso hieman korkeahko.”
“Halusimme tilata kahvit ystäväni kanssa baaritiskiltä. Jouduimme odottamaan muutaman minuutin, koska henkilö palveli hotelliasiakkaita. Kahvit saimme aikanaan ja kahvileivät sivupöydältä. Siirryimme juomaan kahvimme viereiseen pöytään. Kahvi oli hyvää ja kahvileipä maistuva. Ainoa miinus oli tuo hetken odottaminen.”
“Ruoka ja palvelu olivat kunnossa. Ainoa kritiikki kohdistuisi ravintolatilan lievään ahtauteen ja avoimen, yhtenäisen tilan melutasoon. Musiikkia en voinut kommentoida, koska se peittyi ihmisäänten alle.”
“Hyvä hinta laatu suhde ruualla”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka oli hyvää.”
“Olemme jo suositelleet lapsille perheineen ja tulevat kun korona helpottaa(pienet lapset). Tykkäävät käydä syömässä hyvässä ravintolassa. Teillä puitteet kunnossa. Myös ravintola/kylpylä sijaitsee kivalla alueella, maisemineen.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää, henkilökunta on myös palveleva ja ammattilainen. Vaikka porukkaa oli paljon siinä hetkillä , mutta saimme todella nopea palvelua, aika meni noin tuntti( tilaus/valmistus/ruokailu) suositelleen kyllä kavereille!”
“Erityis toiveemme toteutettiin loistavasti.”
“hyvät palvelu ja ruoka.”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola. Ystävällinen henkilökunta ja houkutteleva ruokalista.”
“Mahtava henkilökunta. Ruokaa ei tarvinnut odottaa kauaa. Kaikki sujui erinomaisesti. Ruoka oli erittäin hyvää. Niin kuin sanoinkin ravintolassa että 'olisin voinut ottaa kokin mukaani'. ??”
“Käyntimme aikana ei ollut hirvittävän ruuhkaista.”
“Kokonaisuus miljöö mukaan lukien erittäin onnistunut ankka.....”
“Ruokalistassa liian vähän vaihtoehtoja, keittiön likaisuus näkyi salin puolelle. Aamupalalla oli hyvä valikoima ja kaikki oli maukasta!”
“Helppo mennä, tilaa oli hyvin,”
“Aamupala oli hyvä ja ravintolan tunnelma kiva. Listalta tilatessa pöytäseurueen ruoat oli mauttomia, sisältöäkin olisi voinut olla enemmän. Esimerkkinä lohi, liian raaka tagliatelle ja kylkiäisenä 2-3 pientä kirsikkatomaattia.”
“Kaikin puolin hyvä ruokaravintola.”
“Olin hyvin tyytyväinen palveluun ja ruokaan, erityisesti jälkiruoka lämmin suklaakakku oli kruunasi ruuan. Kiitos.”
“Hyvä ruokaa, viihtyisä ehkä hieman ahdas. Hyvä palvelu”
“Maistuva ruoka ja juoma. Hyvä palvelu. Siisti ja tunnelmallinen ravintola.”
“Ravintolassa oli välillä vaikea saada tarjoilijaan kontaktia.”
“Viihtyisä ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta! :)”
“- Hotelliin etukäteen ilmoitetut erityisruokavaliot oli huomioitu illallisseurueemme tilauksessa. Vegaaniruoka-annos oli todella onnistunut ja maittava; Trattoria Pielinen onnistui jälleen kerran tekemään vegaaniruoasta upean ruokailukokemuksen! Seurueeseen kuulunut maidoton & munaton ruoka tosin oli ystävälleni pettymys; ruoka oli mautonta sekä suolatonta. - Ravintola oli illallisaikaan täysi ja henkilökuntaa oli asiakkaisiin nähden vähän. Henkilökunnan hymyt hyytyivät, eikä asiakkailta tiedusteltu maistuiko ruoka meille. Seurueellemme ei suositeltu juomia ja kysyttäessä juomalistaa seurueellemme vastattiin, ettei sellaista ravintolasta löydy.”
“kaikki meni muuten ihan hyvin mutta ruokaa joutui odottamaan liian pitkään”
“Bomba on Mahtava paikka, jossa joka vuosi serkusten kesken vietämme vähintään vuorokauden”
“Emme olleet varanneet pöytää. Ravintola oli todella täynnä lauantai-iltana. Olimme varautuneet jopa tunnin jonottamiseen ennen kuin saisi edes pöydän. Pääsimme (2 henkilöä) ns. jonoon. Jonossa oli ennen meitä kaksi henkilöä. Ravintolan henkilökunta näppärästi teki yhdestä neljän hengen pöydästä kaksi kahden hengen pöytää. Lisäksi tarjoilija toi nopeasti listat ja juomat. Keittiössä oli noin tunnin jono, mutta saimme ruoan kyllä paljon nopeammin. Myös maksaminen kävi joutuisasti. Todella myönteinen kokemus ja kun varsinkin ennakko-odotukset olivat, että saisimme taistella kylpylän herättämää nälkää vastaan jopa pari tuntia. :)”
“Hyvä pavelu, siistit puitteet ja viihtyisä kylpylä osasto.”
“Erinomainen palvelu erityisesti kiitokset Tiinalle ja Oonalle”
“Hyvä palvelu maukas ruoka. Miinuksena Korona-aikana toivoisi henkilökunnalle maskeja ja sormikkaita.”
“Kerron yleensä reissuistani ympärille oleville ihmisille ja kehun ruokaa mitä olen syönyt. Paikan ruoka omi todella hyvää niin kyllä sitä mielellään kehuu jotta muutkin pääsevät maistelemaan samoja ruokia”
“Mielyttävä paikka.”
“Hienot puitteet, hyvä ruoka, hyvä palvelu. Harvinaisuus Itä-Suomen vähäisten ravintolapalvelujen puotteissa.”
“Paras ravintola Nurmeksessa. Tai siis ainoa muut ovat lounaspaikkoja”
“Ravintolaympäristö oli miellyttävä ja palvelu toimi hyvin.”
“Kaikki oli muuten ihan hyvin mutta tilaamaani ruokaa en voinut syödä loppuun ja huonosti alkuunkin.Kana annoksen vuohenjuusto maistui ihan oksennukselle vaikka normaalisti tykkään siitä.”
“On itäisen Suomen helmi ja mainiossa ympäristössä. Koko kylpylä on mielestäni paras Suomessa ei liian suuri inhimillisen kokoinen. Olen suositellut ainakin kahdellekymmenelle ystävälle ja liiketuttavalle.”
“No kaikki oli jees”
“Ainoa 'kunnon' ravintola paikkakunnalla. Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Ruokalista ei hyvä ja kallis hinta”
“Kohtalainen kokemus, vähän kiireinen ja sinnepäin vastaanotto ja tarjoilu.”
“Illallinen oli todella hyvä. Söin kahtena iltana saman menun. Lounaalla söin punajuuri pastaa ja se ei ollut minusta onnistunutta. Pasta oli raakaa ja siinä oli liikaa punajuurta joka teki siitä raskasta.”
“Ruoka oli vähän mautonta. Emme oikein löytäneet kaikkia niiä makuja, mitä annoksessa sanottiin olevan. Olisin kaivannut vähän suolaa annokseeni, mutta mausteita ei näkynyt missään eikä tarjoilijaa ollenkaan lähimailla. Vähän turhan pieni aikamiehelle. Iso oluen pinta jäi melkein sentin vajaaksi täydestä.”
“Oli mukava ja siisti ja näköala mitä parhain ja silmä lepäisi kyllä”
“Nopea palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Kävin ravintolassa ruuhka-aikaan ja henkilökunta teki parhaansa, mutta suuri asiakasmäärä vaikutti palvelun nopeuteen. Pääasiallisesti olin kylpylässä, mutta sen jälkeen nautittiin aulatilassa kahvit/virvokkeet. Ulko-oven lähellä sijainnut paikka oli vetoinen.”
“Liian täyttä ja ahdasta .Henkilökuntaa liian vähän asiakasmäärään nähden. Aamiaisella linjastoja voisi hieman laittaa järkevämpään muotoon , varsinkin näin korona aikana . Muuten ihan ok.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilija ehdotti hyvin joustavasti muokkausta alkupalaan, koska seurueella oli toiveita muuttaa sen yhtä osaa ruokarajoitteesta johtuen. Olen suositellut niin ravintolaa kuin koko lomapaikkaa useille eri ystäville sekä työtovereille.”
“'Hovimestari' oli miellyttävä, ja osasi todellakin työnsä. En tarkaan muista hänen nimeään, mutta ehkä joku Tapsa...”
“Jos olen yöpymässä alueella, niin varmasti tulen.”
“Ruoan hinta-laatusuhde ei ollut paras mahdollinen”
“Ruoka ja juoma oli erinomaista. Tarjoilijoiden asiakaspalvelu ensiluokkaista. Palvelu puolestaan oli hurjan hidas. Menimme syömään klo 20.30 ja pääsimme lähtemään 23:30.”
“Erittäin ystävällinen ja asiantunteva tarjoilija sekä erittäin hyvä ruoka.”
“Mukavat tarjoilijat.”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää, mutta täydestä kympistä pisteitä tiputtaa valtavan pitkä odotusaika, meillä meni ruokailuun aikaa kokonaisuudessaan 3h ja mm. pääruokaa odotimme tunnin. Onneksi olimme mukavalla kaveriporukalla liikenteessä, esim lasten kanssa tuo odotus olisi ollut sietämätön.”
“Perussujuvaa ja perusmaistuvaa .”
“Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Iloinen porukka töissä, vaikka oli kiire.”
“Suosittelisin hyvin todennäköisesti, myös erilaisia menyja.”
“Ravintola oli kiva ja hinta-laatusuhteeltaan oivallinen. Ruoka oli maistuvaa ja sali on viihtyisä ja siisti. Molempina vierailupäivinä sattui kuitenkin olemaan ilmeisesti häikkää henkilökunnan saatavuudessa, joten ruuassa kesti kauan. Ensimmäisellä vierailukerralla meitä tervehdittiin sanoin 'ruuassa on sitten n. 1,5h viive'. Ei tullut kovin tervetullut olo. Olimme hotellin vieraita, joten ei ollut varaa valita. Seuraavana päivänä keittiössä oli henkilökuntaa tarpeeksi, mutta salissa vain yksi ihminen. Ymmärrettävästi kyseessä oli (toivottavasti) molempina päivinä poikkeustilanne.”
“ravintolan yleisilme hyvä hyvällä paikalla hyvä näköala”
“Olen jo suositellut muualla ja myös Nurmeksessa asuville tutuilleni - mielelläni käyn siellä kun on hyvä syy, ilman hyvää syytä en juuri käy muuallakaan.”
“Omasta kokemuksestani”
“Henkilökunta huomioi asiakkaat erinomaisesti. Palvelu oli kaikin puolin loistavaa. Seurueessamme ollut rullatuoli henkilö huomioitiin myös erinomaisesti.”
“Mitäpä siinä sen kummemmin: Hyvä ja ripeä asiakaspalvelu, vaikka väkeä oli reippaammin. Koronavälitkin huomioitiin mielestäni riittävästi. Menukin oli hyvä ja itseäni sekä puolisoani miellytti ravintolan yleisilme. T. Juho & Anna”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, mutta ahtaus ja näkymä altailla oleviin uimareihin ei ollut miellyttävää. Etenkin nyt korona-aikana ei ollut järkevää että alle metrin päässä ruokaili tuntemattomia henkilöitä.”
“mielestäni normaali italialais tyylinen ravintola”
“Viihtyisä ympäristö ei liian iso ravintola, henkilökunta piti hyvin huolta tarjoilusta ja toiveista. Ruoka hyvää!”
“Hyvä ravintola, osaavat ihmiset.”
“Ruoka-annokset hyvin mietittyjä ja meidän kohdalla myös hyvin toteutettuja. Käyn todella usein ravintoloissa syömässä, mutta hyvin harvoin on näin erityisen ystävällistä palvelua. Siitä iso kiitos henkilökunnalle!”
“Jotenkin meluisaa ja vähän ahtaan tuntuista etenkin näin korona-aikana. Pihvi/ranskalaisannos oli kuiva, kastikkeen voisi seurueelle myydä vaikka pikkukannussa lisänä jos annokseen ei kuulu kastike..”
“Tilasin risottoa kuhan ja katkarapujen kanssa. Risotto oli erittäin hyvää, mutta kala ja katkaravut tuottivat pettymyksen. Puolisoni ruoka oli taas todella hyvää.”
“Karitsa täydellisen hyvää :)”
“Diavola pizza hyvä, mutta erikoinen - liikaa majoneesia Toisella kerralla kana filettä ja olo oli kuin olisin mennyt ABC:lle syömään jossain muualla prosessoitua ruokaa Alku tunnelma oli loistava, mutta latistui ruoan myötä. Lisäksi mies tarjoilija oli kuin karikatyyri jostain Kaurismäki elokuvasta.”
“Pohjois-Karjalaiseen tarjontaan ruokalista ehkä illallisella ”ampuu yli” On liian vaikea selkoinen”
“Kiinnostava ruokalista ja varsin hyvin onnistuneet italialaiset maut”
“Ravintolassa oli hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan sijainti luonnon kauniilla paikalla”
“Yleensä en suosittele. Trattorian kohdalla voin tehdä poikkeuksen.”
“palvelu oli hyvää ja sujuvaa, ruoka erinomaista ja odotus aika oli todella lyhyt”
“Annokset olivat pieniä. Voisi lisätä sisältöä annoksiin.”
“Kaikki oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä ??”
“Hyvä palvelu, maukas ruoka ja hieno miljöö sekä näköala.”
“Ihan loistopaikka! Oikea ravintoloiden helmi! Ruoka oli kuin Italiassa konsanaan. Erittäin mukava ja palvelualtis henkilökunta ja erinomainen kokki :) Voi kun asuisin lähempänä Nurmesta...”
“Jos sattuu tuttavia, jotka liikkuvat siellä päin.”
“ei paljon paremmin vois mennä”
“Ihan ok paikka, ruoka keskitasoa, parasta olivat tarjoilijat: mukavia ja ammattitaitoisia, ottivat koko seurueen hyvin huomioon.”
“Hieno miljöö, Nurmeksessa ei ole toista ruokaravintolaa.”
“Ei kyllä ollut koronaetäisyyksiä huomioitu.”
“kaikki pelasi hyvin”
“Nurmeksen paras paikka”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista.”
“Olisi mukava jos hotellissa yöpyvät pääsisivät ilmaiseksi kylpylään silloin kuin haluavat!”
“Palvelu ja ruoka olivat hyviä.”
“Ruoka oli erittäin maukasta, palvelu ystävällistä ja sujuvaa. Mukava tunnelma”
“Ihan jees paikka, näkymä pieliselle olisi ollut piste iin päälle, ravintola esim. 2 kerroksessa ja kylpylä 1krs:ssa.”
“Clean, friendly....”
“Upea ruoka, upea miljöö, upea henkilökunta”
“God mat”