Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Selkeää ja laadukasta ruokaa viihtyisässä ympäristössä kohtuuhintaan”
“Kokonaisuutena hyvä hinta-laatu suhde.”
“Hyvä sijainti parkkipaikan suhteen ,siisti mukava paikka ainakin päiväsaikaan.”
“Palvelu oli 10+ Ruoka hyvää Salaattipöytä oli iloinen yllätys, ei sitä tavallista.”
“Ruoka oli vähän 'tunkkaisen' makuinen. Kastike oli liian voimakas maultaan, joten ruuasta jäi tunkkainen maku. Asiakaspalvelija oli todennäköisesti kesätyöntekijä tai vasta aloittanut, koska hän ei ollut perillä kaikista asioista. Korona-tilanne oli vähentänyt listaa, joten kaikkea ei ollut saatavilla. Hinta-laatu-suhde oli huonontunut edellisiin kertoihin verrattuna.”
“Ravintola oli juuri sellainen mitä odotettiin.”
“Käynti sujui kaikin puolin hyvin”
“Söin pippurinoisetit. Viime aikaset kokemukset Rosson ruuasta on olleet negatiivisia. Noisetit oli varmaan kaivettu pakasteesta ja lämmitetty mikrossa. Eli noisetit olivat haaleita ja kuivia. Kastike, joka sinänsä oli hyvää, sitä oli laitettu annokseen vain pieni liraus. Arvosana 7 - . Palvelu oli toivottoman hidasta. Tarjoilija oli uskomattoman hidas toimissaan. Pyöri ympyrää eikä saanut mitään aikaiseksi. Laskunkin kävin lopulta maksamassa tiskille. Tätä menoa kun jatkatte, niin voi olla että vihreäkorttikaan ei enää riitä ohjaamaan asiakkaita Rossoon.”
“Mahtava asiakaspalvelu. Hieman piilossa ja ei terassia.”
“Hienoa, että löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja! Ja myös sellaisia, että pystyy itse muokkaamaan annosta (pizzaan täytteitä ja gluteenittoman pohjan, joka on myös vegaaninen). Kasviperäisiä täytevaihtoehtoja voisi tosin olla vielä enemmänkin! Salaattibuffet oli iloinen yllätys, pidin erityisesti marinoiduista parsakaaleista. Hienoa, että on muutakin kuin perinteiset jäävuorisalaatti, kurkku ja tomaatti, jotka eivät ole kovin ravitseviakaan.”
“Kaiken kaikkiaan miellyttävä käynti.”