Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hinta laatusuhde hyvä. Ruoka oli maistuvaa.”
“Kaikki meni 100% nappiin, hyvä palvelu, hyvä ruoka, hinta... Olen kyllä muistanut mainostaa ko. paikkaa täällä pk-seudulla. ??”
“Hyvä ruoka ja palvelu pelaa”
“Sinne on kiva tulla .on keskellä kaupunkia . Ja hyvä palvelu .viimeksi oli harjoittelija ja annan täydet pisteet ??”
“Rosso on ihan mukava ja viihtyisä paikka, sekä rauhallinen entisen työporukan kanssa ruokaillessa ja rupatellessa.”
“Ystävällinen palvelu, ruoan laatu on varma joka kerta.”
“Taso pysyy samanlaisena kerrasta toiseen. Siis varma 'hankinta'.”
“Palvelu sekä ruoka oli hyvää. Harjoittelija tyttökin osasi hakea kysymykseeni vastauksen. Erittäin positiivinen fiilis jäi.”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu.Hyvä ruoka.”
“Todella hyvä salaattipöytä, maukkaita ja ei sitä perussettiä! Tarjoilija oli erittäin ystävällinen!”
“Palvelu ja ruoka erittäin hyvää. Tilojen siisteydessä huomautettavaa, ruokajätteitä lattialla. Ehkä tarjoilijan hyvä tarkistaa tila ennen kuin ohjaa asiakkaat pöytään.”
“Helppo asioida, hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvällä paikalla keskellä Mikkeliä. Hyvä ruoka, runsasvalikoima. Kaikki toimi hyvin. Hinta laatusuhde ok.”
“Erittäin miellyttävä käynti. Tarjoilijat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Meille suositeltiin vaihtoehtoa, joka osoittautui mielenkiintoiseksi ja maistuvaksi.”
“Hyvä salaattipöytä, puitteet sopivat lounastamiseen, mutta ravintola voisi olla viihtyisämpi.”
“Tuttua turvallista laatua ja palvelua”
“Asiointi oli sujuvaa. Pieni miinus tuli kun pitsa oli jäähtynyttä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Ruoka kuitenkin vaikutti eniten, pihvi suorastaan suli suuhun.”
“Lapsen syntymäpäivät olivat silloin. Täydelliset juhlat, sopivat 11 vuotiaalle. Ystävällinen palvelu. Olen suositellut jo muillekkin kutsuja. Muut lapset automatkalla suunnittelivat omia synttäreitä siellä järjestettäväksi eli se kertoo hyvin onnistumisesta. Hinta oli sopiva. Harvoin käyn Rossossa, koska vasta olin opiskelija ja meitä perheessä 5. Mieheni kanssa kyllä voitaisiin lähiaikoina ruokailla, laatuaikaa silloin.”
“Helposti Mikkelin paras ravintola lapsiperheille”
“Kiire oli henkilökunnalla, kun asiakkaita oli melko paljon. Salaattilautaset loppuivat kesken, salaattipöydissä olleet kastikkeet/öljyt olivat valuneet pullosta niin että pullot jätti kädet likaiseksi. Miksi ei laitettu esim lautasliinaa estämään valumista????”
“Minä ja kaverini olimme kummatkin yllättyneitä/tyytyväisiä paikkaan.”
“Rosso edustaa vahvasti konseptoituja ravintoloita, enemmän arvostan yksilöllisiä ja persoonallisia ravintoloita. Jos sellainen on vaihtoehtona valitsen tai suosittelen sellaista enemmän. Ketjuravintolat ovat laadullisesti hyviä ja niiden ruoka on kaavamaisen hyvää, mutta oma arvostukseni on yksilöllisissä ravintoloissa.”
“Takuuvarma hyvä pizzapaikka ja ystävällinen henkilökunta”
“En. ;-)”
“Annokseni ei ollut se minkä tilasin. Tai jätin annoksesta osan siihen kuuluvia pois ja olisin halunnut kasviksia lisää mutta siitä jätettiin myös annokseen oikeasti kuuluvat kasvikset pois. Ja joudun siis muokkaamaan allergioiden takia annoksiani. Tarjoilija kävi kokilta kysymässä ja kuulemma kasvikset siinä olivat mutta oli se kumma koska itse en niitä lautaselta löytänyt. Muuten annos oli hyvä ja maistuva.”
“Ruuhka-aikana liian vähän tarjoilijoita”
“Ruoka on hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä.”
“Käyntini on miellyttävä, sain apua mainiosti vaikka asioin apuvälineen kanssa. Kiitos siitä tarjoilijalle. Ravintolaa on vaan vaikea löytää ensikertalaisen: olen siis mikkeliläinen ja asioin ensikertaa Mikkelin Rossossa. Todella epäselvä kulkureitti. Tulin jotenkin hassusti takakautta, en edes tiedä mistä muualta kuin Sokokesn läpi?! olisin päässyt sinne.”
“Hyvä kokemus”
“Pizza buffa oli erittäin hyvä konsepti. Lisäksi saimme ravintolan täydestä tilanteesta huolimatta itselle kabinettipöydän, spesiaali kokemus.”
“Kannattaa käydä!”
“Hiihtolomaviikon perjantaista johtuen koko Mikkeli oli aivan täysi samoin Ravintola Rosso. Heti tullessamme meidät huomioitiin ja toivotettiin tervetulleeksi vaikka pöytiä ei ollut vapaana. Pöytä varmistui pienellä odotuksella. Valitsemamme Ala-Carte ruoka oli maittavaa. Kyselin viineistä koska vuohenjuustokanalle Amarone tuntui liian vahvalta valinnalta. Tarjoilijan ammattitaito oli korkeaa tasoa ja suositeltu, yllättäen minulle tuntematon viini, istui loistavasti ruokaan. Hinta oli vähän korkeampi kuin olisin MIkkelissä odottanut. En ole itse mieltänyt Rossoa näin laadukkaaksi paikaksi, kokemus oli tosi positiivinen. Tulemme varmasti uudestaan käymään.”
“Hyvä palvelu, jossa lapsi otettiin hyvin huomioon.”
“Asiantuntevaa ja hyvää palvelua.”
“Aina käydessäni yksin tai porukalla palvelu ja ruoka on ollut hyvää.”
“Onneksi ei kysytty kesken ruokailun... Maistuuko? Se tapa on todella ärsyttävä ja häiritsevä. Noin pikkupaikassa saa tarjoilijan helposti kiinni, jos tarvitsee jotain.”
“Ihan ok ruoka”
“Palvelu oli mukavaa ja rentoa. Seurueen synttärisankari, iäkäs äitini, huomioitiin ilmaisella jälkkärillä. Oli ihanaa ja äitini ei ole sairautensa vuoksi käynyt ravintolassa moneen vuoteen. Oli hieno kokemus hänellekin.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ja siisti, henkilökunta mukavaa.”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma mukava”
“Miellyttävä ja tuttu henkilökunta”
“Rento hyvä palvelu”
“Hyvää ruokaa hyvällä sijainnilla, palvelun taso vaihtelee.”
“Maistuva ruoka, edullinen hintataso”
“Olen kaivannut Rossoa ja sen ruokia sitä lähtien, kun se lopetettiin Lahdessa.”
“pizza oli aika kuivaa”
“Kiva hyvä paikka perheelliselle”
“Huomioitiin mukavasti seurueen lapsi.”
“Pizzaperjantai toimii”
“Ei moitittavaa, kaikki sujui ongelmitta.”
“Hyvä palvelu ja hyvät ruuat!”
“Pääruoat on hyviä ja sijainti hyvä.”
“Hyvää ruokaa, palvelu pelaa”
“Rosso on ystäville ja tuttaville tuttu. Ravintolan sisustus on vähän kulunut ja osa looshipenkeistä on 'istuttu' jo liiaksi. Jos tulisi uusi ystävä, suosittelisin kyllä esim. perjantailounasta tai vaihtuvia erikoisuuksia. Henkilökunnan ystävällisyys on parasta ja alkusalaattitarjoilut on useimmiten huippuhyviä. Taidenäyttely on kiinnostava, sillä harrastan taidetta.”
“En suosittele yleensäkään mitään.”
“Käyn muuallakin suomessa Rossossa syömässä.”
“Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä.”
“Niin ystävällistä henkilökuntaa,,!”
“Monipuolinen ruokavalikoima, siisti ravintola.”
“Sijainti kaupungin keskustassa”
“Rosson ruokalista on nostanut profiiliaan viime vuosina oikein mainiisti. Hyvin maistuvaa ruokaa ja lasten ruokalista täys kymppi”
“Lounas aikaan jos joku ruoka/ salattipöydästä oli loppu heti tuli uutta tilalle. Saksalainen kaverini tykkäsi erittäin paljon antimista ??”
“Hyvä asiakas palvelu hyvä kuuma lohi”
“Voisin antaa enemmän pisteitä, jos ravintola uudistaisi ilmettään. Kulahtanut.”
“Viehättävä, avara paikka. Ystävällinen palvelu, ruokalistalta löytyy myös pieniä annoksia.”
“Hyvää ruokaa, edulliset ja hyvät lounaspizzat”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka”
“Helppo asiointi ja runsaasti tilaa. Ruoka ok.”
“Kaikki ok. Palvelu ystävällistä, lounas hyvä, mukavan rauhallista viettää lounas. Jälkiruoka plussaa, kasvisvaihtoehto plussaa.”