Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu ja hyvä maukas ruoka.”
“Tarjoilijan ei tarvitse välillä käydä kysymässä maistuuko? Minulle riittää että kysyy vaikka maksun yhteydessä. Jos ruoka ei maistu tai on pilaantunutta niin kerron asian siinä tapauksessa tarjoilijalle.”
“kohtuu hintainen, nopea palvelu ja ystävällinen henkilökunta”
“Pääsimme syömään heti ja ruuhkaa ei pahemmin ollut. Ruokailu meni oikein hyvin.”
“Rossoon on jotenkin vaikea mennä. Sinne ei ole suoraa reittiä vaan joutuu kiertelemään ja kaartelemaan ennen kuin on sisällä Rossossa.”
“S-liikkeen asiakasetu. Hyvä sijainti. Kohtuulliset hinnat.”
“Rempseän oloinen tarjoilija, ruoka maistui”
“ruoka oli hyvää”
“Palvelu ja ruoka oli todella hyvää”
“Harjoittelijatarjoilija oli erinomainen. Den sijaan ensimmäinen huonohkosti suomea puhuva häippäsi kokonaan kun kysyin vaikeahkoa? gluteenittomuuteen/riisittömyyteen liittyvää asia. Seuraava kokeneempi tarjoilija paikkasi hyvin. Harjoittelija sen sijaan oli erittäin hyvä palvelija.”
“Ks. ed. kys.”
“Nopea ja simppeliä ruokaa”
“Palvelun ylimielisyys. Lista voisi uudistua”
“Miellyttävä tarjoilijatar ja mukava kokki, hyvää ruokaa.”
“Salissa oli vain yksi tarjoilijatar, joten hänen oli mahdotonta työskennellä 'normaaliin tahtiin' ja saimme odottaa ruokaa 1,5 tuntia joten lapset olivat vähällä 'kuolla nälkään'!”
“Tosi mukava ja ystävällinen henkilökunta ja maukas ruoka.”
“Salaatti pöydän salaatit vähissä - ei myöskään lisätty vaikka tuli lisää asiakkaita!”
“Sijainti, voi tulla lasten kanssa, tavallista ruokaa, reilut annokset”
“Sijaitsee kaupungin keskustassa ja sinne on helppo poiketa asioinnin yhteydessä”
“Mukava henkilökunta ja tunnelma ja tietysti hyvä ruoka”
“Ravintolan vuoropäällikön henkilökohtainen karisma Ilmari lohipizza (glut.pohjainen ja tavallinen) ihana ja raikas salaattipöytä”
“Tullessamme ei kukaan huomioinut meitä, aikaa kului niin kauan, että piti itse mennä kysymää, että palvellaanko meitä (taisi olla kesäloma-apulaisten perehdytystä menossa... aika oli juhannuksen jälkeinen ma.) Tällaista ei saisi tapahtua... mielestäni...”
“Tarjoilija oli yksi parhaasta päästä! Ei ollut liikaa meidän pöydän ympärillä vaan juuri sopivasti sekä oli erittäin ystävällinen. Ystävällinen ja puhelias tarjoilija, sain yhtä hyvää palvelua, kuin olen tottunut USAssa saamaan, ja siellä siitä saadaan tippiä!”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Vähän asiakkaita”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Torimaisema monesta pöydästä.”
“Nyt oli palvelu nopeaa. parantunut edellisestä kerrasta, josta onkin jo kulunut aika. aikaisemmin hitaamman toiminnan takia ja oman aikatauluni kiireen takia en ole aikoihin käynyt Rossossa lounasajan jälkeen. Nyt oli ilokseni tyyli muuttunut. Oli oikein mukavat tarjoilijatkin. Kiitos.”
“Lounasaikana on ollut suuresta asiakasmäärästä johtuen puutteita ruokatiskillä samoin sotkua pöydissä. Ilmeisesti liian vähän henkilökuntaa. Hyvä idea on joskus ollut, että on ollut koululaisia (ilmeisesti tet-viikoilla) huolehtimassa pöytien siisteydestä ja käytettyjen ruokailuvälineitten poiskorjaamisesta.”
“Erittäin ystävällinen ja hymyilevä henkilökunta. Kiitos!”
“Asiakaspalvelu, erikoisruokavalioiden huomioiminen”
“Suppea salaattipöytä, annokset hieman tylsiä. Voisi olla mielenkiintoisempia annoksia ja vähän enemmän makuja, mutta kuitenkin perusruuista pitäville sopivia. Esim Harald-ketju on mielestäni onnistunut tässä hyvin.”
“Palveluhenkisyys, maittava hinta-laatusuhteeltaan hyvä ruoka”
“Musiikki liian lujalla ja huonoa, ilmastointi liian kylmä, mutta makuasioita!”
“Hyvällä paikalla. Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Lasten huomioiminen”
“Ruoka oli ihan ok, mutta ei erityisen hyvää”
“Siisteys, väljyys, rauhallisuus. Ruokalistassa hyvin G tuotteet”
“poikani 13v teki tilauksen ja häneen suhtauduttiin kuin aikuiseen.”
“saalaattipöydässä en huomannut salaattien nimiä joista voisi päätellä sisältävätkö kalaa. Luulin broilersalaattia kalaksi, mutta kysymällä asia selvisi.”
“Hyvä sijainti ja laatu oli parempi vrt. edelliseen käyntikertaan.”
“Mielikuva ollut vähän persoonaton, esim. Lounaan ja salaattipöydän osalta. Nyt söin listalta, hyvä kokemus.”
“Kaikki sujui jouhevasti”
“Salaattipöytä saisi olla kattavampi”
“Lasten ruoan laatu voisi olla parempaa.”
“Hyvä pizza,kiireetön tunnelma”
“Salaattipöytä mennyt edelleen alaspäin,missä Rosson vanhat&perinteiset salaattikastikkeet??,hinnat nousseet,entinen 'loisto' poissa”
“Isot ruoka-annokset ja korvaavat tuotteet allergikoille”
“Jouduimme itse pyytämään tarjoilijan paikalle. Heitä seisoskeli kaksin kappalein keskustelemassa keittiön oven suussa.”
“Mukava henkilökunta, kiitos heille. Helteellä ilmastointi toimi. Hyvin menee jatkakaa samaan malliin”
“Oli hyvä sienirusotto! Kassassa oli ongelma ja menin hakemaan käteisrahaa. Silloin vaikka olisi voinut tarjota kahvia.”
“Lasten leikkipaikka on epäsiisti ja tavarat rikkonaisia”
“Hyvät pizzat, kohtuullinen jintataso. Leikkipaikka. Salaattipöytäkin nykyään ihan kiva, ei mitään kiinankaalimössöä.”
“Meille sattui sama tarjoilija jonka kanssa ollut kerran aiemminkin vääntöä. Hänelle tuntuu olevan vaikeaa myöntää että joskus asiakaskin voi olla oikeassa. Limussa ei ollut hiilihappoa, me molemmat aikuiset sitä maistettiin. Tässä kohtaa olisi riittänyt sanoa että vaikka meillä se tuleekin hanasta tuollaisena, niin ymmärrän että odotitte sen olevan toisenlaista, tuon pullon. Vääntö siitä että se nyt vaan on meillä tälläistä ei johda kuin asiakkaan turhautumiseen. Tarjoilija yritti kyllä myöhemmin parhaansa, mutta tätä kritiikin vastaanottoa voisi olla hyvä vähän harjoitella. Nyt jäi vähän kenkku fiilis kuitenkin, ja tunne siitä että kun joutuu peräämään laatutuotetta, niin on hankala. Ja jos se cola kerran tulee hanadta hapottomanta, siitä voisi tilausvaiheessa jo mainita?”
“Paikka kaipaisi ehostusta, uutta ilmettä. Oli synkkä ja pimeä kuin unohdus 80-luvulta.”
“Hyvä tarjoilija! Iloinen ja rento”
“Hyvä ruoka ja sijainti!”
“Hintataso on korkea.”
“Liian pimeää. Aika uusia sistustaa. Terassi hankittava, meni hyvä kesä hukkaan teiltä. Ruokavalikoimaa lisättävä ja edullisemmat viinit tarjontaan.”
“Mukava tarjoilija”
“Vähän kulahtanut kasarifiilis iski ovella ja ravintola oli hankalan reitin päässä”
“Uusi lounas, pizzaperjantai on tosi hyvä ja sitä olen suositellut muille”
“Muutama vähän epäsiisti työntekijä, joiden asiakaspalvelu vähän ontuu”