Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Perusvarma, tuttu paikka??"”
“Hinta-laatusuhde.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa”
“"Keskeinen sijainti, mutkaton palvelu, hyvä ruoka!"”
“Hyvä kohtuuhintainen ruoka ja lisäksi saa S-bonusta.”
“Hinta-laatu -suhde ihan ok.”
“Kokonaisuutena hyvä ruokapaikka.”
“"Annos ei ollut mikään kulinaarinen nautinto. Sikapihvi oli kyllä iso, mutta aika sitkeä eikä makukaan ollut oikein hyvä. Ravintolan yleisilme alkaa olla nuhjuinen. Jostain syystä maksamisen odottaminen kesti kauan."”
“Kaikki sujui sujuvasti. Ruoka oli hyvää.”
“"En tiedä juurikaan ihmisiä jotka menisivät Mikkeliin. Ketjuravintoloita ei yleensä tarvitae suositella, koaka kaikki tietävät ne."”
“Hyvää ruokaa”
“Oikein hyvä”
“"Söin palamaksaa, ja oli oikein paistettu mediumiksi, sitä ei monessakaan ravintolassa saa näin hyvää ja paistoaika 10. Ruoka oli todella maukas ja herkullinen. Kiitos"”
“Ruoka oli hyvää.”
“Ystävällinen henkilökunta ja mukava ilmapiiri”
“"Kävimme Mikkelin Rossossa maanantaina 12.7 noin klo 20. Olimme kesäloman vietossa ja tulimme Turun seudulta Mäntyharjulle lomailemaan. Visulahtipäivän jälkeen piti löytää vielä ravintola, jossa lapsetkin viihtyisivät. Aluksi suhtauduin skeptisesti Rossoon menemistä, sillä mielikuva oli tylsästä S-ryhmän ketjuravintolasta. Erehdyin, ruoka oli hyvää ja parasta oli tarjoiluja, joka oli aivan ihana ja symppis. Hän otti lapset ihanasti huomioon ja yritti etsiä meille vaippoja jne., palvelu pelasi moitteettomasti kaikin puolin. Tällaista palvelua saa hyvin harvoin. Kiitos tälle naispuolisella tarjoilijalle. Toivottavasti työnantajasi osaa arvostaa myös työpanostasi. Tarjoilijan myötä oma asenne s-ryhmän kerjuravintoloihinkin muuttui ja ruoka oli aidosti hyvää. "”
“"Muuten ok, mutta vähän hidasta oli palvelu sen jälkeen kun pääruuat oli tuotu."”
“"Kaikki toimii, henkilökunta on ystävällistä ja ruoka hyvää. "”
“Hyvä oalvelu ja maittava ruoka”
“"Palvelu ja ruoka, molemmat hyviä"”
“"Viihtytisä, ajankohdasta johtuen tosin kiireinen vierailun aikaan. Palvelu kuitenkin toimi, ja kaikki sujui hyvin.Lauantaina puuttui muina viikonlopun päivinä olevia tarjouksia."”
“"Hyvää keskitasoa , ruoka, siisteys ja palvelu. Hyvä hinta /laatu"”
“"Ei tullut esille mitään erikoista, jolla ei voisi suositella."”
“"Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen, ei liian tyrkky. Hienosti hoitui homma"”
“"WC-tilat olivat epäsiistit,eikä asia korjaantunut vaikka epäsiisteydestä kerroimme henkilökunnalle!!! Osa tarjoilioista oli ammattitaidottomia!!!"”
“"Hyvä ruoka ja palvely, vaikka asiakkaita oli paljon. "”
“"Ruoka oli hyvää, aika edullista, palvelu oli hyvää ja ystävällistä. "”
“Ruoka oli hyvää ja annos riittävän kokoinen. Palvelu toimi hyvin.”
“"Ketjuravintola, kokemuksen mukaan kaikki Rossot samanlaisia."”
“Miellyttävä ruokailupaikka torin laidalla”
“"Wc tiloja lukuunottamatta mukava käynti. Meidät pidettiin ajan tasalla ruuan kestosta, mutta tuli sujuvasti ja oli todella hyvää pizzaa. Asiakkaan ei tosin tarvitse kuulla, että henkilökuntaa on liian vähän. Wc tilat vahvistivat vähän kulahtanutta vaikutelmaa. Ymmärdin, että yhteiset tavaratalon kanssa. "”
“"Pitkästä aikaa kävimme ja se käynti oli ihan todella hyvä, seuraavana päivänä ehdotin lapsen isovanhemmille, että menisimme sinne syömään kun oli niin kiva kokemus lapsen kanssa. Tämä toinen käynti oli sitten aivan fiasko. Tarjoilija unohti lapsen juoman ja lupasi tuoda sen, mutta ei lopulta tuonut jouduin erikseen käydä kysymässä saisinko maidon. Myös mieheni ja äitini kysyivät oluista mutta ei tarjoilija osannut mitään kertoa, eikä tuntenut ruokalistaa, myös kesken ruokailun tarjoilija vaihtui, mikä ei sinänsä haitannut meitä ja hän oli todella ammattitaitoinen. Todennäköisesti ensimmäinen tarjoilija oli opiskelija/harjoittelija mutta silti tuli fiilis ettei nyt tulla hetkeen syömään siellä. "”
“"Lista melko pieni mutta silti monipuolinen. Jos Mikkelin Rossossa ja Amarillossa on kiireistä eli joutuu odottamaan, tarjoilijat kertovat siitä jo tilausta tehdessä. Nyt kesäll kohdalle on sattunut joka kerta venymistä eli ruuan valmistus on kestänyt vielä ennakoitua kauemmin. "”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä ympäristö ja ystävällinen palvelu"”
“Hyvä ruoka”
“"Ihan ok, perus ravintola, ei huono"”
“Monipuolinen menu ja hyvä sijainti. Rento ja mukava henkilökunta.”
“"Kiekolliset pysäköinnit lähellä, tori on houkutteleva ja Rosson sijainti aivan keskeinen ja lapsille löytyy hyvät ruokalistat, ja ruoka maistuu kaikille. Nyt miinusta laitoin aiemmin salaattipöytään kohdistaen, se oli puolityhjä ja emme päässeet nauttimaan kaaleista eikä oliiveista, jotain muutakin puuttui, kun astiapaikat oli tyhjinä. Muutoin palvelu pelasi täysin moitteita, pieni virhe sattui mikä paikattiin hienosti. Tulemme toistekkin! "”
“"Paikka on erinomaine N, kun on ohikulkumatkalla. "”
“"Hintaan nähden loistavaa ruokaa, palvelua ja tietysti s-ryhmän edut kaupan päälle. Suosittelen aina rossoa ystävilleni. "”
“"Miellyttävä ruokailupaikka. Hyvä, ystävällinen ja osaava palvelu. Tyytyväisyys ruokaan ja juomaan."”
“Hyvä kokonaisuus”
“"Keskellä kaupunkia, löytyy eri ruokavalioille... "”
“Ihan ok”
“Ihan ok ja nopeahko palvelu”
“"Nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä ruoka myös"”
“Pizzavalikoima on monipuolinen ja hyvä”
“Hyvä kokemus oli :)”
“"Yleisilme vähän ankea, mutta palvelu hyvää ja ruoka tuli suht nopeasti. Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi. "”
“Nopea palvelu”
“Suosittelu riippuu aina siitä mitä kysyjä on etsimässä.”
“"Meillä on mökki Mikkelissä ja käydään Rossossa melkein joka kerta mökillä käydessä, ympäri vuoden. Joskus joku tuote on loppu mm. gluteeniton paikallinen olut ja parsarisotto, mutta aina ollaan saatu hyvää palvelua ja massut täyteen :)"”
“"Olin poikani jaminiän kanssa.Heovat Ou lulaisia,minäYlöjärveltä. Matkamme tarkoitus oli mieheni uurnan vienti sukuhautaan Harjunhautaus maalle. Olemme kotoisin minä Anttolasta Edesmennyt mieheni Mikkelistä."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“"Koin häiritsevänä sen että tarjoilija käy kesken aterioinnin kysymässä ""maistuuko"", tämä on todella ärsyttävää, se keskeyttää asiakkaiden välisen keskustelun, pöydässä voisi olla joku tarjoilijan kutsusysteemi jos ja kun siihen on tarvis."”
“"Rossoa suosittelisin 7 arvosanalla, sillä kilpailu on kovaa ravintola-alalla. On parempiakin paikkoja, joista pidän enemmän. Rosso on perusvarma ja edullinen vaihtoehto ruoka- ja illallispaikaksi. Jos ravintola haluaa saavuttaa korkeamman suosittelutason ja enemmän asiakkaita, mielestäni konseptin on uudistuttava perhekeskeisestä pizzabuffetista johonkin modernimpaan suuntaan. esim. Pizzaterassi kävelykadulle italialaisittain, viiniviikot, enemmän italialaista _erikoista_ ruokaa listalle. "”
“Asiallinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Miellyttävä tunnelma. Rossossa huomioidaan eläkeläiset myöntämällä ruuasta alennusta. Lisäksi saa vielä bonusta ostoksista.”
“"Lapset otettiin erittäin hyvin huomioon ja jälkiruuaksi ehdotettiin jäätelöpalloja lounas jälkiruuan sijasta. Tarjoilija lisäksi myös jutusteli myös lasten kanssa sujuvasti. Rossoon on mukava aina tulla, kun lapsetkin ovat tervetulleita ja heillekin löytyy omalta listalta syömistä pikkurahalla ?? Aikuisillekin toki ruoka maistui ??"”
“"Kävin hakemassa noutoruuan. Iloinen, ystävällinen ja palvelualtis palvelu! Jäi todella hyvä ""fiilis""."”
“"Korona-aikaan noudin Rosso Mikkelistä ensimmäisen aterian ja se oli ”Take away” Vappuateria. Ateria oli oli todella runsas eikä aineksissa oltu säästelty. Maku-, hinta-ja laatusuhde oli todellakin kohdillaan. Kiitos vielä kerran! Laitoin heti Rosso Mikkelin facebook-sivuille ison kiitoksen?? Palaan varmasti ”astialle” uudelleen??"”
“Pitsa oli hyvää”
“"Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, poikkeusoloista (covid-19) huolimatta"”
“Todella asiallinen ja ammattitaitoinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma ja hyviä tarjouksia.”
“"Kaikki ok, hintalaatusuhde kohillaan"”
“Hyvä lounaspaikka”
“Gluteeniton pizza oli parasta jota olen saanut??”
“Ok paikka”
“Palvelu pelasi loistavasti kaikin osin.”
“Tilasin puhelimitse 2 pizzaa ja kävin vain noutamassa ne mukaani. Palvelu oli ystävällistä puhelimessa sekä noutaessani pizzat.”
“"Palvelun taso, paikan hyvä saavutettavuus"”