Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kohtuu hintainen.Hyvä ruoka ja palvelu”
“Palvelu oli nopeaa ja ruoka hyvää”
“Kiitos.Ihanasta syntymäpäivä lahjasta sain hyvät pitsat.Todella maistuvat ja ihanat syödä kotona . Runsauden sarvi todellakin . Iltapalana vielä loppu meni.. kannattaa täyttää vuosia. Kiitos ystävällisestä palvelusta.Paula”
“Käymme työkaverin kanssa lounaalla säännöllisesti. Rossossa on kiva ja rauhallista lounastaa. Tilat ovat siistit ja istumapaikkoja hyvin. Henkilökunta on ystävällistä.”
“"Ravintolassa on hyvä valikoima ruokia, josta löytyy jokaiselle jotakin, vaikkakin olisi hieman ""nirsompi"" ruokamaku. Ravintola oli siisti ja palvelu pelasi. "”
“Pidän Rossosta??”
“"Ruoka hyvää,palvelu ystävällistä"”
“"Hyvä ystävällinen palvelu,ruoka hyvää??"”
“"Olimme vain vierailulla Mikkelissä ja etsimme sopivaa ruokailupaikkaa. Rosso osoittautui täälläkin ( kotikaupunkini on Jyväskylä ) sopivaksi valinnaksi. Ravintolaan oli helppo,tulla kunhan ensin huomasimme ikkunoissanne olevat markiisit Rosso nimillä??. Tarjoilijat olivat ammattitaitoisia ja erittäin ystävällisiä??Seuraavan kerrankin Mikkeliin tullessamme valitsemme varmaankin Rosso ravintolanne."”
“Ruoka oli loistavaa kiitokset kokille ja tarjoilia oli aivan super .Kyllä uudestaan kun sattuu Mikkelissä käyntiä .”
“Ruuan sai nopeasti. Palvelu ystävällistä ja nopeaa.”
“Hyvä ruoka ja sijainti sekä erittäin ystävällinen palvelu.”
“"Ihan perus lounaspaikka. Tarjoilijat mukavia, salaattipöytä liian suppea. Kiva kun oli rauhallista."”
“Pizza oli erittäin hyvää.”
“Tarjoilija oli erittäin mukava ja ruuat ja juomat tuotiin pöytään melko nopeasti vaikka siellä näytti olevan ruuhkaa.”
“"Perus siisti ravintola, ruoat sai nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. "”
“Hyvä palvelu. Hinta /laatu kohdallaan”
“"Muuten ihan hyvä, mutta väkeä oli paljon ja henkilökuntaa vähän. "”
“Homma toimii.”
“avara ja kiva ruokapaikka palvelu loistavaa”
“"ruoka ja palvelu oli hyvää, salaattipöytä olisi voinut olla vähän runsaampi ja palaa leipää kaipasimme"”
“"Ruoka ei ollut parasta mahdollista, kelvollista toki."”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Salaattipöytä oli melko niukka”
“Hyvää lounasruokaa!”
“"Ravintolassa joutui odottamaan itseni lisäksi palvelua muutkin asiakkaat. Vaikutti siltä, että palvelua asiakkaille teki vain yksi henkilö salin puolella mutta tiskin toisella puolella vaikutti olevan henkilökuntaa paljonkin (ilmeisesti harjoittelijoita, mutta kuitenkin). Annokset saatuamme huomasimme, että aikuisten annoksista puuttui kokonaan yksi pääruoka-aineista (tilasimme samat pasta annokset). Kukaan ei tullut kysymään että ”maistuuko ruoka” tai salin puolella tarjoilijaa ei näkynyt jotta asiasta olisi voinut reklamoida heti. Nälkäisinä söimme annokset kuitenkin ja odotimme syönnin jälkeen laskua vielä 40min. Lopulta laskun maksuhetkellä kerroin asiasta ja tämä kompensoitiin jättämällä limut laskusta pois. Ehkä se odottaminen on se asia mikä laskiarvosanaa seiskaan. 2v alkoi olemaan melko levoton syötyään niin lasku olisi ollut mukavampi saada nopeammin."”
“Kallis”
“"Hyvin voin suositella. Siisti, hyvä ruoka ja palvelu. Toki ei omaperäinen, kun on ""Rosso"". Varma valinta."”
“"Perustasoa, ei mitään sellaista minkä perusteella sanoisin, että kannattaa ehdottomasti mennä "”
“Tasalaatuinen siisti”
“"Tilasimme 6 pitsaa mukaan, joista 2 oli väärillä täytteillä. Siideri valikoima oli huono - olutta oli useampaa eri merkkiä(joimme yhdet pitsoja odottaessa). Pitsat olivat aika pienet hintaansa nähden vaikka maku oli hyvä."”
“"Kaikki toimi hyvin, ruoka oli hyvää ja palvelu loistavaa... Kiitos!!! "”
“Rosso on ihan ok ruokapaikka.”
“"Sujuva palvelu, ruoka tuli nopeasti. "”
“"Ruoka (sekä pää- että jälkiruoka) oli hyvää, palvelu oli nopeaa ja kaikin puolin oli onnistunut käynti."”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Tarjoilija huomioi meidät koko käyntimme ajan”
“"Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu. Salaattipöydässä parantamisen varaa, muuten ruoka todella maukasta"”
“Hidasta ja salaatit loppui kesken.”
“Ruoka hyvää. Raastepöytä kaipaa päivitystä. Lounasaikaan pöydät likaisia ja täynnä likaisia astioita.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ruoka oli todella hyvää ja saapui nopeasti. Viihtyisät tilat.”
“Nopea palvelu ja hyvä ruoka ??”
“"Ihan perus, ok lounasravintola"”
“"Perushyvä paikka, nopea palvelu, odotuksenmukainen"”
“"Ruoka oli todella hyvää (Pariloitu maksa). Tarjoilija ystävällinen, kohtelias"”
“asiallinen”
“"Rosson yleisilme nuhjuinen, kaipaa päivityksen. Henkilökunta voisi kertoa mistä löytyy mitäkin, alkusalaatti, juomat"”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija oli mukava ja hyväntuulinen??”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä”
“"Käyntimme aikana ravintolassa oli vain yksi työntekijä joka otti tilauksia ja tarjoili ruuat. Hänen kanssaan oli työhön tutustuva nuori joka huolehti pöytien siisteydestä ja täytöistä. Meidän saapuessa ravintolaan 4 pöydässä oli asiakkaita. Saimme juomat ja ruuat kohtuullisessa ajassa. Ruokailun aikana ravintolaan tuli ainakin 5 eri seuruetta lisää, joten tarjoilija ei pystynyt kaikista huolehtimaan nopeasti. Henkilökunnan vähyyden vuoksi kävimme maksamassa ruokamme kassalle, niin pääsimme lähtemään syötyämme."”
“itselläni on ollut pelkästään myönteisiä kokemuksia ko. ravintolasta”
“"Kaikki sujui hyvin, paitsi pari ruokatilausta meinasi unohtua. Hyvitteeksi saimme kuitenkin kahvi ja pikkuleipiä?? Ja muuten henkilökunta oli oikein mukavaa"”
“"Perusvarma, tuttu paikka??"”
“Hinta-laatusuhde.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa”
“"Keskeinen sijainti, mutkaton palvelu, hyvä ruoka!"”
“Hyvä kohtuuhintainen ruoka ja lisäksi saa S-bonusta.”
“Hinta-laatu -suhde ihan ok.”
“Kokonaisuutena hyvä ruokapaikka.”
“"Annos ei ollut mikään kulinaarinen nautinto. Sikapihvi oli kyllä iso, mutta aika sitkeä eikä makukaan ollut oikein hyvä. Ravintolan yleisilme alkaa olla nuhjuinen. Jostain syystä maksamisen odottaminen kesti kauan."”
“Kaikki sujui sujuvasti. Ruoka oli hyvää.”
“"En tiedä juurikaan ihmisiä jotka menisivät Mikkeliin. Ketjuravintoloita ei yleensä tarvitae suositella, koaka kaikki tietävät ne."”
“Hyvää ruokaa”
“Oikein hyvä”
“"Söin palamaksaa, ja oli oikein paistettu mediumiksi, sitä ei monessakaan ravintolassa saa näin hyvää ja paistoaika 10. Ruoka oli todella maukas ja herkullinen. Kiitos"”
“Ruoka oli hyvää.”
“Ystävällinen henkilökunta ja mukava ilmapiiri”
“"Kävimme Mikkelin Rossossa maanantaina 12.7 noin klo 20. Olimme kesäloman vietossa ja tulimme Turun seudulta Mäntyharjulle lomailemaan. Visulahtipäivän jälkeen piti löytää vielä ravintola, jossa lapsetkin viihtyisivät. Aluksi suhtauduin skeptisesti Rossoon menemistä, sillä mielikuva oli tylsästä S-ryhmän ketjuravintolasta. Erehdyin, ruoka oli hyvää ja parasta oli tarjoiluja, joka oli aivan ihana ja symppis. Hän otti lapset ihanasti huomioon ja yritti etsiä meille vaippoja jne., palvelu pelasi moitteettomasti kaikin puolin. Tällaista palvelua saa hyvin harvoin. Kiitos tälle naispuolisella tarjoilijalle. Toivottavasti työnantajasi osaa arvostaa myös työpanostasi. Tarjoilijan myötä oma asenne s-ryhmän kerjuravintoloihinkin muuttui ja ruoka oli aidosti hyvää. "”
“"Muuten ok, mutta vähän hidasta oli palvelu sen jälkeen kun pääruuat oli tuotu."”
“"Kaikki toimii, henkilökunta on ystävällistä ja ruoka hyvää. "”
“Hyvä oalvelu ja maittava ruoka”
“"Palvelu ja ruoka, molemmat hyviä"”
“"Viihtytisä, ajankohdasta johtuen tosin kiireinen vierailun aikaan. Palvelu kuitenkin toimi, ja kaikki sujui hyvin.Lauantaina puuttui muina viikonlopun päivinä olevia tarjouksia."”
“"Hyvää keskitasoa , ruoka, siisteys ja palvelu. Hyvä hinta /laatu"”
“"Ei tullut esille mitään erikoista, jolla ei voisi suositella."”
“"Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen, ei liian tyrkky. Hienosti hoitui homma"”
“"WC-tilat olivat epäsiistit,eikä asia korjaantunut vaikka epäsiisteydestä kerroimme henkilökunnalle!!! Osa tarjoilioista oli ammattitaidottomia!!!"”
“"Hyvä ruoka ja palvely, vaikka asiakkaita oli paljon. "”
“"Ruoka oli hyvää, aika edullista, palvelu oli hyvää ja ystävällistä. "”
“Ruoka oli hyvää ja annos riittävän kokoinen. Palvelu toimi hyvin.”
“"Ketjuravintola, kokemuksen mukaan kaikki Rossot samanlaisia."”
“Miellyttävä ruokailupaikka torin laidalla”
“"Wc tiloja lukuunottamatta mukava käynti. Meidät pidettiin ajan tasalla ruuan kestosta, mutta tuli sujuvasti ja oli todella hyvää pizzaa. Asiakkaan ei tosin tarvitse kuulla, että henkilökuntaa on liian vähän. Wc tilat vahvistivat vähän kulahtanutta vaikutelmaa. Ymmärdin, että yhteiset tavaratalon kanssa. "”
“"Pitkästä aikaa kävimme ja se käynti oli ihan todella hyvä, seuraavana päivänä ehdotin lapsen isovanhemmille, että menisimme sinne syömään kun oli niin kiva kokemus lapsen kanssa. Tämä toinen käynti oli sitten aivan fiasko. Tarjoilija unohti lapsen juoman ja lupasi tuoda sen, mutta ei lopulta tuonut jouduin erikseen käydä kysymässä saisinko maidon. Myös mieheni ja äitini kysyivät oluista mutta ei tarjoilija osannut mitään kertoa, eikä tuntenut ruokalistaa, myös kesken ruokailun tarjoilija vaihtui, mikä ei sinänsä haitannut meitä ja hän oli todella ammattitaitoinen. Todennäköisesti ensimmäinen tarjoilija oli opiskelija/harjoittelija mutta silti tuli fiilis ettei nyt tulla hetkeen syömään siellä. "”
“"Lista melko pieni mutta silti monipuolinen. Jos Mikkelin Rossossa ja Amarillossa on kiireistä eli joutuu odottamaan, tarjoilijat kertovat siitä jo tilausta tehdessä. Nyt kesäll kohdalle on sattunut joka kerta venymistä eli ruuan valmistus on kestänyt vielä ennakoitua kauemmin. "”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä ympäristö ja ystävällinen palvelu"”
“Hyvä ruoka”
“"Ihan ok, perus ravintola, ei huono"”
“Monipuolinen menu ja hyvä sijainti. Rento ja mukava henkilökunta.”
“"Kiekolliset pysäköinnit lähellä, tori on houkutteleva ja Rosson sijainti aivan keskeinen ja lapsille löytyy hyvät ruokalistat, ja ruoka maistuu kaikille. Nyt miinusta laitoin aiemmin salaattipöytään kohdistaen, se oli puolityhjä ja emme päässeet nauttimaan kaaleista eikä oliiveista, jotain muutakin puuttui, kun astiapaikat oli tyhjinä. Muutoin palvelu pelasi täysin moitteita, pieni virhe sattui mikä paikattiin hienosti. Tulemme toistekkin! "”
“"Paikka on erinomaine N, kun on ohikulkumatkalla. "”
“"Hintaan nähden loistavaa ruokaa, palvelua ja tietysti s-ryhmän edut kaupan päälle. Suosittelen aina rossoa ystävilleni. "”