Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan ranskalaisia klassikoita, kauden parhaita makuja sekä paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makuja. Tervetuloa! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen hlökunta ja maistuva ruoka. Hinta-laatusuhde hyvä.”
“Kaikin puolin mukava kokemus”
“Olin todella tyytyväinen.”
“Henkilökunta oli ihan huippua.”
“Asiakkuutemme huomioitiin erityisen hyvin koska olimme lähes ainoat asiakkaat tuohon aikaan päivää ( klo 15 jälkeen ). Ruoka on aina ollut hyvää ko. paikassa käytyämme. Henkilökunta on myös aina ollut ystävällistä ja palvelualtista.”
“Olimme todella tyytyväisiä!!”
“"Palvelu oli huippuluokkaa. Sinänsä ravintolasali on vähän hallimainen tila ja pikkuisen nuhjuinen. Ruoka oli hyvää, mutta ei herättänyt suurempia tuntemuksia. "”
“Yllättävän positiivinen paikka ollakseen hotellin ravintola”
“Erityiskiitos Jarille sekä Rambelle!”
“Ruoka oli hyvää ja viinilistalta löytyi annokselle sopiva viini. Ravintolan/hotellin sisustus loi sisäpihamaisen tunnelman.”
“Viihtyisä”
“"Hyvä ruoka, palvelu ammattimaista. Miellyttävä ympäristö"”
“Mutkatonta ruoksilua”
“"Join vain kahvin, joten tiesin paikalle tullessani jo, mitä haluan. Ystäväni söivät ja sivusta seurasin ruokapalvelua ja se oli aina ystävällistä ja ""lämpöistä"". Mikkelin paras ravintola ehdottomasti ja tulen aina suosimaan tätä paikkaa. Lisäksi aamupala on todella maistuva ja vaikka olen paikkakuntalainen, niin erikoispäivinä olen halunnut aloittaa täydellisellä brekulla. Toivon ravintolalle ja sen ihanalle henkilökunnalle oikein ihanaa kevättä, huolimatta tästä vaikeasta ajasta! "”
“Hyvä palvelu ja ruoka oli niin hyvää että suosittelisin käymään”
“"Ihanan tunnelmallinen ravintolan sisustus ja valaistus. Ruokalista parempi kuin viime vuonna. Alkukeitto oli ""jäänyt"" suuruttamatta ja maustamatta mutta muut annokset olivat hyvän makuisia."”
“Ravintola on kolkko ei viihtyisä”
“"Kiire yllätti hlökunnan näin korona-aikaan, mutta ammattitaitoinen hlökunta klaarasi tilanteen, vaikka kiirettä piti."”
“"Käyn usein syömässä pihvitarjouksen, talon viini on myös edullista, jälkiruoan voi syödä, kun säästyy pääruuassa ja viinissä."”
“"Hyvä ruoka ,henkilökunta ja ilmapiiri"”