Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan ranskalaisia klassikoita, kauden parhaita makuja sekä paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makuja. Tervetuloa! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Yleensä käymme Kuopiossa mutta nyt pysähdyttiin Mikkelissä. Aivan erinomainen palvelu. Vanhempi nais-henkilö oli tarjoilijana ja en muista milloin viimeksi saanut niin hyvää palvelua ja todellakin osasi myydä. Käyn paljon ravintoissa ja tämä oli suorastaan loistava.”
“"Kiva paikka jossa on aina ollut hyvä ruoka. Iso sali on ehkä vähän ""kolkko"", mutta toisaalta mahtuu istumaan väljästi."”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Voisin suositella.”
“Olin tyytyväinen”
“Varsin tunnelmallinen ravintoja ja ihan maistuvaisia annoksia.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu !”
“Tarjoilijamme oli erittäin pätevä ja miellyttävä.Sanoi olleensa 30v alalla”
“"ei mitenkään ihmeellinen ruoka, olisin kaivannut pasta-annosta, salissa oli kylmä"”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka??”
“Siellä oli kylmä.”
“Ruoka oli erityisen hyvää ja vasti rahalle löytyy.”
“"Vaimoni ja minä tilasimme kumpikin samanlaiset pihvit, toinen kypsänä, toinen mediumina. Toinen pihvi vietiin ensin viereiseen pöytään (=väärään pöytään), jossa se laskettiin toisen pöydässä istuvan henkilön nenän alle tarkasteltavaksi: Pihviä tutkittuaan hän totesi, että pihvi ei kuulu hänelle, minkä tarjoilijakin myönsi, jonka jälkeen pihvi palautettiin ravintolan tiskille. Hetken päästä SAMA pihvi tuotiin meidään pöytäämme toisen tilaamamme pihvin kanssa. Kun huomautimme tarjoilijalle, että pihivi oli jo käynyt toisessa pöydässä toisen henkilön nenän alla tarkasteltavana, hän vaivautuneesti nikotteli jotakin ja jätti pihvin siitä huolimatta pöytäämme. Toinen meistä söi sen, koska ajattelimme, että uuden pihvin saaminen ilmeisesti kestäisi liian kauan, koska tarjoilijakaan ei sellaista vaihtoehtoa suositellut. Lisäksi pöytäämme tuodut pihvit tarjoiltiin ensin väärin päin, kypsä mediumin tilanneelle ja päin vastoin. Kaiken kaikkiaan hyvin vaatimaton ja hyvin erikoinen suoritus henkilökunnalta - etenkin, kun ottaa huomioon, että korona on edelleen voimissaan."”
“"Asuimme hotellissa, joten sen ravintola oli helppo ja hyvä valinta. Kaikki toimi hyvin, joten voin suositella."”
“"Oli huono säkä, pääsalissa oli iso ryhmä ja äänekäs ohjelma. Pöytävarauksen yhteydessä ei ollut puhetta tästä isosta ryhmästä !!??"”
“"Homma toimi kiitettävästi: henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa, miljöö toimiva ja ruoka erittäin hyvää."”
“"Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, safka ok, ei mietenkään huippua mutta ei huonoakaan hintataso hieman korkea kokonaisuuteen nähden"”
“"Minulle suositeltiin Octoberfest annosta, jossa piti olla mm. possun kylkeä ja ranskankermassa haudutettua hapankaalia. Pitkän odottelun jälkeen minulle tarjoiltiin annos, joka ei vastannut tuotekuvausta. Ei ollut kylkeä, vaan jotakin sitkeää ""kengänpohjaa"" ja hapankaalia ei ollut haudutettu ranskankermassa. Pyysin tarjoilijalta uutta annosta, mutta hän suosittelikin toista annosta. Tiedustelin, että onko possun kylki loppu vai mikä on ongelma. Tarjoilija ei osannut sanoa, mutta suositteli toista annosta. Nälkä alkoi olemaan jo aika kova. Hän suositteli grillipihviä. Tilasin sen. No, annos vei nälän, mutta ei se mikään ranskalaisen bistron taidonnäyte ollut. Harmitti, kun edellisiltana syömäni hanhea punajuuririsotolla oli laadukas. "”
“"Erittäin hyvää ruokaa hyvistä aineksista ja hinta/laatu kohdallaan. Mukava, asiallinen palvelu ja illallismenun ruuat saapuivat juuri oikeaan tahtiin. Suht tyylikäs paikka osittain. Odotin kyllä sisustukseltaan rennompaa paikkaa, jollaista pari vuotta sitten koin joitakin kertoja Kotkan Seurahuoneella vastaavassa Frans... paikassa (paikkakunnalla ajoittain työskennellessäni)."”
“"Todella hienoa, että koiramme Rudolf oli myös tervetullut ja sai nauttia lasten aterian. Hän sai myös henkilökunnalta kehut hyvästä käytöksestään."”
“"Hyvä kokki, joka pystyi tekemään menusta gluteenittoman ja hyvän sellaisen."”
“"No Mikkelissä on parempikin ravintola, mutta voisin suositella tuota esim.S-Cardin haltijalle joka yöpyy hotellissa"”
“Todella hyvä ruoka ja kattava ruokalista. Parasta asiakaspalvelua ja ammattitaitoista mitä olen saanut.kiitos”
“"Hyvä ja ystävällinen palvelu, hyvä sijainti kaupungissa, siisti, hinta/laatu ”linjassa”, maistuva lounas (kala), aamiainen monipuolinen."”
“"Henkilökunta oli hyvin palvelualtis ja ystävällinen. Paikka oli aika meluinen, iso yhteinen kaikuva tila. Johtuiko akustiikasta, kun häiritsi aulabaarissakin."”
“Kaikki ruokalajit eivät olleet ihan maukkaita (syötiin maistelumenu) ja alkoholijuomia tuputettiin hieman liian innokkaasti”
“Helppo asiointi.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka hyvää”
“ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta”
“"Ruoka ei vastannut ihan odotuksia, mutta palvelu toimihyvin. Pöytävarausta netin kautta tehdessä sivu väitti ravintolan olevan suljettu sunnuntaina klo 14. Soittamalla varaus onnistui."”
“"HUolimatta siitä, että ravintolassa oli vähän henkilökuntaa, kaikki sujui kohdallani ajallaan, ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Ranskalaistyyppinen ravintola Mikkelissä yllätti iloisesti. Hauhalan hanhesta valmistettu annos todella herkullinen kokonaisuus - ja oli käytetty lähiruokaa. Jatkakaa samaan malliin! "”
“"Ruoka oli hyvää, mutta usein jään kaipaamaan erityistä makua, jotta tulisi vau-elämys ja ruoka ylittäisi kotioloissa tehdyn ruoan. Viimeksi kasvistofu oli kyllä hyvä, mutta raskas/rasvainen. Olisi kaivannut jotain raikasta seuraksi."”
“Kokemus vastaanotosta poislähtöön oli todella elämyksellisen hyvä ja mieltä lämmittävä. Olimme todella toivottuja asiakkaita.”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, ystävällinen palvelu, hyvä sijainti."”
“"Hyvä tunnelma, miellyttävä henkilökunta, ruoka ok."”
“"Miellyttävä miljöö, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu"”
“Perus kamaa”
“"Tarjoilijamme oli aivan ihana, upea persoona. HIenoa, että alalla on vielä tällaisiä ihmisiä. Hän oli varmasti pitkän uran tehnyt ja niin oikealla alalla. Iso kiitos, tulimme myöhään ja aikaakin syödä oli vähän mutta hän teki illastamme ikimuistoisen olemalla niin sydämellinen."”
“Hyvä palvelu ja korkeatasoinen ruoka.”
“Ruoka ja palvelu on hyvää”
“Kaikki sujui hienosti ja ruoka oli hyvää sekä tarjoiluja suositteli ja kertoi lähiruuasta”
“Henkilökunta oli erittäin miellyttävää. Vaikka kiirettä heillä oli niin kohtaaminen oli vaikuttavaa ja lämminhenkistä.”
“Siisti ja keskeisellä paikalla”