Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan ranskalaisia klassikoita, kauden parhaita makuja sekä paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makuja. Tervetuloa! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olin todella tyytyväinen.”
“Henkilökunta oli ihan huippua.”
“Asiakkuutemme huomioitiin erityisen hyvin koska olimme lähes ainoat asiakkaat tuohon aikaan päivää ( klo 15 jälkeen ). Ruoka on aina ollut hyvää ko. paikassa käytyämme. Henkilökunta on myös aina ollut ystävällistä ja palvelualtista.”
“Olimme todella tyytyväisiä!!”
“"Palvelu oli huippuluokkaa. Sinänsä ravintolasali on vähän hallimainen tila ja pikkuisen nuhjuinen. Ruoka oli hyvää, mutta ei herättänyt suurempia tuntemuksia. "”
“Yllättävän positiivinen paikka ollakseen hotellin ravintola”
“Erityiskiitos Jarille sekä Rambelle!”
“Ruoka oli hyvää ja viinilistalta löytyi annokselle sopiva viini. Ravintolan/hotellin sisustus loi sisäpihamaisen tunnelman.”
“Viihtyisä”
“"Hyvä ruoka, palvelu ammattimaista. Miellyttävä ympäristö"”
“Mutkatonta ruoksilua”
“"Join vain kahvin, joten tiesin paikalle tullessani jo, mitä haluan. Ystäväni söivät ja sivusta seurasin ruokapalvelua ja se oli aina ystävällistä ja ""lämpöistä"". Mikkelin paras ravintola ehdottomasti ja tulen aina suosimaan tätä paikkaa. Lisäksi aamupala on todella maistuva ja vaikka olen paikkakuntalainen, niin erikoispäivinä olen halunnut aloittaa täydellisellä brekulla. Toivon ravintolalle ja sen ihanalle henkilökunnalle oikein ihanaa kevättä, huolimatta tästä vaikeasta ajasta! "”
“Hyvä palvelu ja ruoka oli niin hyvää että suosittelisin käymään”
“"Ihanan tunnelmallinen ravintolan sisustus ja valaistus. Ruokalista parempi kuin viime vuonna. Alkukeitto oli ""jäänyt"" suuruttamatta ja maustamatta mutta muut annokset olivat hyvän makuisia."”
“Ravintola on kolkko ei viihtyisä”
“"Kiire yllätti hlökunnan näin korona-aikaan, mutta ammattitaitoinen hlökunta klaarasi tilanteen, vaikka kiirettä piti."”
“"Käyn usein syömässä pihvitarjouksen, talon viini on myös edullista, jälkiruoan voi syödä, kun säästyy pääruuassa ja viinissä."”
“"Hyvä ruoka ,henkilökunta ja ilmapiiri"”
“No kaikinpuolin hyvä lounaspaikka! Suosittelen!”
“"Mielestäni kaikki toimi hyvin. Erityismaininta turvallisuusjärjestelyistä näin korona-aikana. Myös henkilökunnan hymy jäi mieleen. Se on pieni ele, mutta jos sen tekee aidosti ilman väkinäisyyttä, se luo mukavaa ilmapiiriä ja korona-aikana myös jonkilaista turvallisuutta ja me-henkeä (tästä selvitään). "”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen ympäristö jossa ei liian voimakas musiikki.”
“"Ruoka oli pettymys. Blini oli raaka ja pääruoaksi luvattu annos, muutos ei toteutunut, kun valkosipulimajoneesin ja voin tilalle ei tullutkaan mitään."”
“"Laadukas tarjonta, juomia tarjolla asiakasomistajahintaan"”
“Erinomainen palvelu ja ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista”
“"ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja kiva miljöö"”
“Ravintola sopii vaativampaankin makuun.”
“Ruoan hinta kallis ruoan laatuun nähden”
“"illastaminen perustui yöpymiseen, en tiedä olisinko muuten tullut niin kalliiseen paikkaan syömään juuri tuolloin"”
“"Rauhallinen, siisti ruokapaikka. Hinnat saisi olla edullisempia. "”
“Ruoka oli hyvää ja samoin palvelu.”
“"Ruoka oli ihan hyvää, vaikka creme brulee jätti hieman toivomisen varaa. Häiritsevinä oli tarjoilijan toiminta, jota leimasi kova kiireen tuntu. Hänestä tuli pahoin stressaantunut vaikutelma ja tuntui, että juoksenteli ympäriinsä päättömästi. "”
“Väljää. Hyvä palvelu. Hyvä ruoka. Hinta/laatu oli kohdallaan.”
“Kyseessä oli joululounas - ajoittain joutui odottamaan täydennystä tarjoiluun.”
“"Ei kyllä ole mitään huomautettavaa mistään asiasta :) kaikki sujui oikein hyvin, ruoka oli hyvää ja ympäristö miellyttävä."”
“hyv' ja rauhallinen”
“Hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu. Myös tuote ok.”
“"Olen gluteeniton ja ilokseni kaikki ruokalajit joululounaspöydässä olivat gluteenittomia?? Erikoiskiitos myös siitä, että kaikki lämmin ruoka oli myös kuumaa, sitä arvostan todella paljon????"”
“ok restaurang i anslutning till hotellet”
“"Hyvä palvelu, rauhallinen tunnelma."”
“"Palvelu oli superia, ainutlaatuista!"”
“"Upea ja viihtyisä paikka, helppo parkkeerata auto, ruoka oli maittavaa"”
“Kaikinpuolin ihana yöpyminen”
“Kokonaiskokemus oli hyvä.”
“viihdyimme hyvin. ruoka oli maukasta. palvelu sujui hyvin. turvavälit säilyivät hyvin.”