Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makujakin. Bistroon voi piipahtaa pikkupurtavalle ja viinilasilliselle tai nauttia illasta pitkän kaavan mukaan. Tervetuloa! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kyseisessä ravintolassa Mikkelissä 29.5 illalla noin 22.30. Palvelu timanttista.”
“Ystävällinen hlökunta”
“Palvelun saaminen kesti”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pääosin sujuvaa”
“Sain erilaisen annoksen, kuin olin tilannut ja annosten kanssa oli muutenkin sähläystä. Tilanteet kuitenkin paikattiin, joten kokonaisuudesta jäi kuitenkin hyvä kuva”
“Ruoat hyviä, hieman erilainen menu kuin muissa kaupungin ravintoloissa mikä on mukavaa (ei samoja perusruokia). Sesongin menut kiva lisä. Viihtyisä tila, joskin melko avara.”
“Vaikka ravintola oli lähes tyhjä siellä käydessämme, tarjoiluhenkilökunnan huomiota oli vaikea saada. Tyytyväisyyttä ei varmistettu ruokailun aikana tai sen jälkeen. Henkilökunta ei myöskään osannut valmistaa edes yksinkertaisia drinkkejä (esim bellini) eikä myöskään suositella mitään juomaa aperitiiviksi tai ruokailun jälkeen.”
“Palvelu on hyvää, sekä ruoka on yleensä ollut maistuvaa.”
“Tarjoilija oli mukava ja palveli hyvin.”
“Tila avara ja valoisa. Lapset huomioidaan hyvin. Palvelu on aina ystävällistä ja nopeaa, jos on joskus ollut ongelmia se huomioidaan! Ruuhka-aikana myös koitetaan järjestää paikka.”
“Hyvä palvelu !”
“Pidin erittäin paljon asiakaspalvelusta, ravintolan tarjoilija oli erittäin kohtelias ja huomaavainen! Iso plussa siitä, jäi mieleen. Olen käynyt ravintolassa kahdesti ja ruoka on aina ollut yli odotusteni!”
“Tarjoilijan kiireinen olemus ja tietämättömyys ruokia tuodesssaan pöytään. Myös pääruuan viinit olisi voinut kysyä jo aiemmin, kuin vasta sitten, kun pihvit on pöydässä. Oli aika tylsää niitä joutua odottelemaan. Ravintolassa oli samaan aikaan kahdessa muussa pöydässä asiakkaita, että kiirettäkään ei ollut.”
“Siisti paikka ja ruoka oli hyvää.”
“Ruoka on hyvää”
“Tarjoilijoita oli vaikea saada kiinni vaikka kaksi pöytää oli varattu meidän lisäksi. Pyysin pilliä ja se unohdettiin tuoda”
“Maukas, hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu. Rento ilmapiiri.”
“Musiikki ehkä liian 'jytämeininkiä', ehkä vähän hillitympi mutta kuitenkin päivän musiikkia.”
“Erittäin hyvä ruoka ja paikkana ravintola oli viihtyisä sekä siisti.”
“Hyvät ruoat ja mukava miljöö”
“Meitä palvellut tarjoilija oli tullessamme jokseenkin töykeä: ilmoittaessani, että meillä oli varaus, hän sanoi: ”En tiedä, saattaa olla.” Tästä jäi minulle sekä seuralaiselleni hieman epämiellyttävä tunne.”
“Rauhallinen ympäristö, siisti paikka, pysäköintimahdollisuus kiekolla kadun varressa”
“Ruoka oli minulle liian suolaista.”
“Härkäruukku!!”
“Erityisen ystävällinen palvelu. Lisäksi ruoka-annokseni oli varsin maistuva, hivenen pienempikin annos riittäisi :)”
“Kaluston päivittämistä voisi harkita.”
“kahvi leivos oli erinomaista. Ei mitään muutakaan huonoa ollut”
“Tilasin kala-annoksen ja kala oli pippuroitu mielestäni pilalle. Lisäksi creme bruleen päällä oleva paahdettu sokeri maistui palaneelta.”
“Erinomainen ruoka!”
“Virheellinen laskutus (joka kyllä pyynnöstä korjattiin myöhemmin samana iltana).”
“ruuan laatu”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka”
“Erittäin maukas ruoka”
“Huippu henkilökunta!”