Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makujakin. Bistroon voi piipahtaa pikkupurtavalle ja viinilasilliselle tai nauttia illasta pitkän kaavan mukaan.

Tervetuloa! 

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.05.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihana ja persoonallinen henkilökunta!”
“Kohtelias ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ruoka erinomaista!”
“Hyvä, melko tuore ruokalista. Ystävällinen palvelu, tilat avarat ja siistit.”
“Radio soi hieman häiritsevästi, mikä tosin saattoi johtua siitä, että muita asiakkaita oli todella vähän, kun viime kerran kävimme. Osa listassa olevista ruoista olisi kaivannut hieman tarkempaa avausta. Toki asian sai selville kysymällä tarjoilijalta, mutta kun esim. jälkiruokana on suklaata ja mokkaa, niin on hieman epäselvä. Kyseinen jälkiruoka esimerkiksi ei sisältänyt kahvia, mitä nimestä olisi voinut päätellä :)”
“Lapset oli huomioitu erittöin hyvin, vaikka muuten paikka oli tosi tyylikäs ja siisti”
“Olimme lähes ainoita asiakkaita, tunnelma oli hieman unelias. Illalla varmaan erilaista.”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen paikka sekä hyvä ruoka! Palvelu pelaa myös! Joudumme käymään Mikkelin suunnalla asioimassa muutaman kuukauden välein. Tulemme Lohjalta. Käytämme aina ravintolaanne vierailumme aikana!”
“Muutaman kerran olemme joutuneet odottamaan, että saamme päydän ravintolasta. Henkilökunta ei ole välttämättä edes noteerannut toviin. Ymmärrämme, että on kiirettä ja jo pöydissä olevia asiakkaita on plaveltava, mutta pöytää odottaville voisi köydä sanomassa jotain tai pahoittelemassa edes kiirettä - näin on käynyt pari kertaa. Olemmekin ottaneet tavaksi varata pöydän jo etukäteen.”
“Lounas oli uusi kokemus ja yllätti positiivisesti”
“Yleisilme maistuva ruoka ja juoma palvelu”
“Siisti valoisa ravintola.Asiakaspalvelu huippuluokkaa. Ruoka-annokset ovat houkuttelevan näköisiä ja kauniisti aseteltuja lautaselle joka on itselleni erittäin tärkeää. Vierailusta jää hyvä mieli ja oikeasti voin sanoa käyneeni ravintolassa.”
“Kaikki toimii; ruoka, asiakaspalvelu, tilat!”
“Hieman hintavampi ravintola, mikä ei sovi kaikille.”
“Ruoka oli hyvää”
“Vähäinen henkilökunta, sai odottaa liian kauan että tarjoilija huomioi - sai metsästää tarjoilijan katsekontaktia.”
“Henkilökunta ja palvelu”
“Verrattuna erääseen toiseen paikkakunnan ravintolaan parsa oli hyvää ja annos oli tyylikkään näköinen.”