Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Meillä nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta – pikkupurtavasta tuhteihin tosimiehen annoksiin! Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

>> Oiva-raportti

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Toimivat kokoustilat ja tarjoilut”
“"Rento tunnelma, hyvän makuiset juomat, henkilökunta löi miljöön, jossa tunsi itsensä tervetulleeksi. Ja perjantai-illan bingo kruunasi illan."”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Mikkelin Amarilloon on aina mukava tulla, olo on heti tervetullut. Ravintolan yleisilme on hyvä ja ruuat/juomat maistuvat. Henkilökunta osaa suositella ruokia ja kysyvät, onko ruoka/juoma hyvää. Ravintolan tunnelma on rento, sinne voi mennä ihan arki- tai juhlavaatteissa. "”
“Hyvä”
“Asiakaspalvelu oli loistavaa.”
“Miellyttävä paikka ja vegaani sai jopa valita annosten välillä vaihtoehtoja”
“i hyv tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää!”
“hyvää paikaan”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi myös”
“Ystävällinen palvelu. Jäi hyvä mieli käynnistä.”
“Hyvä ruoka”
“"Muuten kiva paikka ja ruoka, mutta pihviannos kaipasi kastiketta."”
“"Aidon ystävällinen palvelu, ei tunkeileva. Ruoka mahdottoman hyvää. Nopea palvelu. "”
“"Erittäin hyvä lounas pöytä, runsas, erillinen."”
“"Tarjoilija ystävällinen Ruoka herkullista, kuumaa tuotaessa (tärkeää minulle) Ruoka erittäin kauniisti esillä - myös alkupalat ja jälkiruoka"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“"Hyvä ystävällinen palvelu, hyvä ruoka"”
“Ruoka oli hyvää Palvelu pelasi ja kaikki sujui hyvin”
“Hyvää palvelua ja hyvää ruokaa”
“Mukava ja rento tunnelma. Hyvä valikoima juomia ja hyvä ruoka”
“"Ruoka oli hyvää, joten miksi en suosittelisi"”
“Hyvä palvelu ja tasaisen hyvää ruokaa”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka myös.”
“Listalta löytyy monenlaista syötävää moneen makuun.”
“Miellyttävä paikka tarjoilijat huomioivat asiakkaat.”
“Palvelu oli erinomaista”
“"Hyvä paikka, hyvä ruoka, hyvä palvelu!"”
“Toivoisin hieman laajempaa menua. Se on ollut tosi pitkään samanlainen. Vaikka tulee vain muutaman kerran vuodessa käyttyä niin aina tulee valittua samoista parista vaihtoehdosta..”
“"Pöydän pinta tahmainen ja epäsiisti, ei servettejä eikä ruokailuvälineitä(haimme itse toisesta pöydästä kun alkunachojen aikaan piti pyyhkiä käsiä). Alkuruoka astioita eikä nachokulhoa viety pois kun pääruuat tuotiin. Ruokajuomia olisi saanut helposti myytyä lisää meille, ei vaan kukaan keksinyt käydä kysymässä... Kolmannes annoksesta meni sitten kuivin suin. Vettäkin joskus tuodaan automaattisesti, nyt ei kukaan sitä kysynytkään. Yläkerrassa käydessä on kaikki ollut aina superhyvin, nyt aikataulumme vuoksi jäimme alas. Ruokien odottaminen kesti 50 min. Kun menimme niin kahdessa pöydässä oli asiakkaita. Liekö sitten yläkerrassa ollut tungos? Lapsiperheiden osalta ymmärrän että heidän ruuat tehdään ensin mutta nyt tuli ohitus kaistalle moni muukin pöytä."”
“Hyvät ruuat ja saa gluteenitonta!”
“Ihan jees.”
“Kokonaisuus vierailusta oli ihan jees”
“"Lounaalla oli melko kiire, pöytä löytyi helposti, ruoka tuli nopeasti pöytään kiireistä huolimatta. Tiskillä oli tarjolla Marja&hedelmäshotteja, kysyin mitä shotissa on kun olen allerginen omenalle. Tarjoilija sanoi ettei tiedä mitä shotissa on niin en uskaltanut sitä ottaa."”
“Oli meille toimiva välipysähdys paikka matkalla pohjoisesta etelään. Hyvä vaihtoehto perinteisten huoltoasemien sijaan. Tulemme varmasti uudelleen tulevilla reissuilla.”
“Hyvä tunnelma ja ihanat työntekijät tekivät vierailusta miellyttävän”
“hyvä ensimmäinen kokemus”
“Minua palveltiin miellyttävästi.”
“Ihan hyvä kuppila”
“Aina takuuvarmasti hyvätasoinen ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Ravintolassa oli paljon ulkomaalta tulleita ihmisiä. Ei ymmärretty neuvoa mistä löytyy haarukat ja veitset kun olin niin sokea että ne olikin omassa pöydässä...Olisin halunnut nähdä tilaamastani ruuasta kuvan, sillä se oli erilainen mitä teksti antoi ymmärtää. Maistui ihan ok ja tulen toistekin. Minulla oli tacoja jonka päällä kanaa muserrettu. Se oli vaikea syödä kun olisin halunnut ne eri puolelle lautasta. Nyt ne oli ne.kipossa"”
“"Lapselle elämys, minulle miellyttävä ja herkullinen käynti:)"”
“"Mieluinen paikka jossa viihtyy. Ainoa miinus oli kokolattiamatto jossa näkyi kaikki ruuantähteet, toi vähän sotkusta fiilistä. Muuten oli palvelu kohdillaan. Tarjoilija otti meidät heti vastaan ja opasti pöytään ja tuli ruokailun aikana useasti kysymään onko meillä kaikki hyvin. Oli mukava käydä ennen jukureitten peliä napsimassa pikkunälkään rapuja ja ranskalaisia. "”
“Ruoan valmistus vei pitkän ajan.”
“"Hyvä kokonaisuus, aina varma ruoan taso, kiva tulla syömään tai vain nachoille ja olusille."”
“Monipuolinen maistuva lounas noutopöydässä on täysi kymppi!”
“Riippuu ystävästä”
“Aina mukava tulla ja olla.”
“"Hyvät tilat, maukkaat ruuat ja palvelu on ystävällistä. Kiireisinäkin aikoina tulee tunne, että työntekijät pyrkivät huomioimaan asiakkaat tasapuolisesti."”
“Hyvä ruoka”
“Kallis mutta hyvä”
“Ei mitään moittimista”
“Ruoka ja palvelu erinomaista. Tyttö jopa kantoi mun matkalaukun sopivalle paikalle.”
“"Meidät yllätti tarjoilijan iloinen vastaantulotoivotus jo heti ravintolan kynnyksellä. Lieneelö harvinaista, mutta olihan se huomaavaista, että tarjoilija ehti käydä kysäisemässä aterian maistuvuutta kesken ruokailun. "”
“Viihdymme tässä ravintolassa. Ruoka on hyvää ja sopuhintaista. Olemme saaneet kokea monia miellyttäviä hetkiä henkilökunnan ansiosta??.”