Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Meillä nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta – pikkupurtavasta tuhteihin tosimiehen annoksiin! Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Vegehampurilainen oli todella maukas, annoksen bataatin sai vaihdettua perunaan."”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Amarillo oli ennen erittäin hyvä, nyt ok. Hinnat ovat nousseet aika paljon ja lista on suppeampi. Lisäksi raaka - aineet selvästi vaihdettu halvempiin. "”
“"Helppo, mutkaton, hyvä"”
“Hyvä henkilökunta ystävällisyys korvasi ammattipuutten. Kee”
“"Ruoka hyvä, palvelu hyvä vaikka asiantuntemus viineistä puuttuu. Paikka on vähän sellaisen nuhjuisen oloinen. Enemmin tulisin tänne lasilliselle ja pikkupurtavalle kuin syömään."”
“Kaikki oli ok”
“"Lounaalla kaipaan itse runsaanpaa salaattipöytää ja esim. kastiketta tai oliiviöljyä salaatin päälle. Itse annos oli todella hyvä ja pisteet siitä että vähä hiilihydraattinen, bataattiranut ja lohi :) Olen mieltänyt annokset aikaisemmin runsaampi hiilarisiksi. "”
“Gluteenitonta olutta ei ollut lainkaan saatavilla.”
“Mukava paikka ruokailla”
“"Tunsin oloni tervetulleeksi ja minua palveltiin hyvin. Ruoka suussasulavaa. Juoma, olut, hyvin kylmää ja raikasta. Iso kiitos. T: Raija"”
“"Hyvä palvelu, hyvää ruokaa, hinta-laatu-taso ihan ok s-etujen kanssa"”
“"Perus ketjuravintola. Ruokalista tuttu kaikkialla. Tässä kohteessa hyvä ruoka, palvelussa hieman petrattavaa."”
“"Mukava paikka viettää aikaa ja seurustella. Ruoka on hyvää ja mikä parasta, saa bonukset. "”
“Erittäin hyvä ruoka ja rento ilmapiiri”
“Helposti löydettävissä”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää. Maksaessa s-etukortin käyttö viivästytti maksamisprosessia huomattavasti”
“"Amarillan ruoka menu voitaisiin paranella siten, että tietäisi mitä tilaa. Tilasin Salmon&shrimps ja nimi ei kuvastanut yhtään, mitä sain. Esimerkiksi kahkarapua ei ollu melkein yhtään verrattuna kuinka paljon muuta oli lautasella."”
“Kyllä siellä viihtyy”
“Ruoka aina maittavaa ja henkilökunta parempaa kuin missään muussa ravintolassa.”
“Todella hyvä ruoka ja ystävällinen ammattitaitoinen palvelu.”
“Eipä siinä kummempaa. Ruoka on hyvää ja palvelu toimii!”
“Oli ilm. Kiirettä. Ruokatilauksen saaminen keittiöön kesti ja maksamaan joutuin menemään tiskille.”
“Miellyttävä paikka ja hyvää ruokaa.”
“Olin päiväseltään käymässä Mikkelissä - en ollut koko päivänä syönyt - paikka on lähellä rautatieasemaa - ja olin aikaisem- minkin poikennut siellä ruokailemassa hyvin kokemuksin”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu!”
“"Henkilökunta oli varsin kohteliasta. Ruoka tavallista Amarilloa, mutta kuten sanoin, ravintolan paras puoli oli kohtelias tarjoilija."”
“Asiointi oli helppoa ja ruoka hyvää.”
“Palvelu oli ystävällistä”
“Iloinen palvelu”
“"Lista vaihtunut,ja lempiateriani jäi pois,joten nykyään ei ole niin hyvä paikka kuin ennen. Hirvittävän kallista vaihtaa ateriaan jokin muutos!"”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“"Mukava henkilökunta, ystävällinen palvelu. Suosittelisin kyllä, mutta valitettavasti en asu Mikkelissä, joten suosittelu jää vähemmälle sen takia."”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä kokemus ja iloiset tarjoilijat lauantai-illassa.”
“"Kiva paikka Ruoka oli todella hyvää Palvelua jouduttiin jonkun aikaa odottamaan, mutta muuten oli mukava ravintola kokemus."”
“Hyvä ruoka”
“"Ruuan suolaisuus oli yllätys. Olemme syöneet ennenkin teillä, mutta 25.4. oli hampurilaisten pihvit niin suolaisia, että tökkäsi. Samoin majoneesia oli osassa annoksia ihan liikaa."”
“Hyvää palvelua??”
“Ruokalista vastaa ravintolan imagoa”
“"Jälleen kerran 4 tarjoilijaa illan aikana, tästä syystä eivät pysyneet kartalla."”
“Viihtyisä vakio ruokapaikka johon koko perhe aina haluaa”
“Kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus.”
“"Ei mikään huippukokemus tai makuelämys, mutta hinta-laatusuhde ok."”
“"Kaikki muuten hienosti, niin kuin jo vuosia ollut. Mutta uudet bataattitikut olivat suuri pettymys. Ennen bataattiranskalaiset ovat olleet ohuita, rapeita ja niin hyviä. Nyt en tiennyt uudistuksesta ja pettymys oli suuri. Tikut olivat aivan liian isoja, ei mitään rapeutta, jopa kovia ja todella pahoja. Samoin mozarellatikkujen esillepano oli pettymys. Maku niissä hyvä niin kuin aina, mutta keskelle lautasta oli laitettu oudon näköisesti dippiä ja päälle vain laitettu mozarellatikut. En muutenkaan pyytänyt dippiä kysyttäessä, joten dippi voisi olla erikseen yleisestikkin, koska on meitä monia jotka eivät siitä tykkää. Nyt mozarellatikut uivat jo siinä dipissä. Yleensä hyvää ruokaa, mutta nuo uudet bataattitikut olivat sekä minulle että ystävälleni pettymys ja dippi voisi kyllä olla kaikissa annoksissa erikseen kupissa jne. "”
“"Amarillo on kiva paikka, varsinkin perheen nuoriso tykkää. Mutta hintataso on turhan korkea."”