Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Meillä nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta – pikkupurtavasta tuhteihin tosimiehen annoksiin! Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

 

23.4. alkaen aukiolomme laajenevat! 

ma - to klo 11 - 21 (keittiö klo 20.30)

pe klo 11 - 23 (keittiö ja anniskelu päättyvät klo 22)

la klo 12 - 23 (keittiö ja anniskelu päättyvät klo 22)

su klo 13 - 20 (keittiö klo 19.30)

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Kiva paikka Ruoka oli todella hyvää Palvelua jouduttiin jonkun aikaa odottamaan, mutta muuten oli mukava ravintola kokemus."”
“Hyvä ruoka”
“"Ruuan suolaisuus oli yllätys. Olemme syöneet ennenkin teillä, mutta 25.4. oli hampurilaisten pihvit niin suolaisia, että tökkäsi. Samoin majoneesia oli osassa annoksia ihan liikaa."”
“Hyvää palvelua??”
“Ruokalista vastaa ravintolan imagoa”
“"Jälleen kerran 4 tarjoilijaa illan aikana, tästä syystä eivät pysyneet kartalla."”
“Viihtyisä vakio ruokapaikka johon koko perhe aina haluaa”
“Kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus.”
“"Ei mikään huippukokemus tai makuelämys, mutta hinta-laatusuhde ok."”
“"Kaikki muuten hienosti, niin kuin jo vuosia ollut. Mutta uudet bataattitikut olivat suuri pettymys. Ennen bataattiranskalaiset ovat olleet ohuita, rapeita ja niin hyviä. Nyt en tiennyt uudistuksesta ja pettymys oli suuri. Tikut olivat aivan liian isoja, ei mitään rapeutta, jopa kovia ja todella pahoja. Samoin mozarellatikkujen esillepano oli pettymys. Maku niissä hyvä niin kuin aina, mutta keskelle lautasta oli laitettu oudon näköisesti dippiä ja päälle vain laitettu mozarellatikut. En muutenkaan pyytänyt dippiä kysyttäessä, joten dippi voisi olla erikseen yleisestikkin, koska on meitä monia jotka eivät siitä tykkää. Nyt mozarellatikut uivat jo siinä dipissä. Yleensä hyvää ruokaa, mutta nuo uudet bataattitikut olivat sekä minulle että ystävälleni pettymys ja dippi voisi kyllä olla kaikissa annoksissa erikseen kupissa jne. "”
“"Amarillo on kiva paikka, varsinkin perheen nuoriso tykkää. Mutta hintataso on turhan korkea."”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja meidän koko perhe huomioon ottavaa.Erityis kiitos muistaakseni Veera tarjoilijalle hyvästä palvelusta ja Mia kokille myös.”
“"Päiväaikaan ruokailu pubi-tilassa ei ollut kovin miellyttävä, varsin kun seurueessa oli lapsia mukana."”
“Helppo poiketa myös ostosten lomassa.”
“Porukkaa oli vähän. Palvelu juuri sellaista kuin halusin. Haluan ruokarauhaa.”
“Kaikki toimi hyvin ja korona ajan suositukset oli huomioitu erittäin hyvin. Ruoka oli maistuvaa.”
“"Ruokalistan tarjonta vähentynyt, annoskoko pienentynyt ja annosten hinta kuitenkin kohtalainen. En ole ihan varma toimiiko hinta-laatusuhde!"”
“"Amarillo Mikkelissä on todella mukava henkilökunta ja vaikka annokset ovat pienentyneet ja jotkut suosikkiannokset poistuneet listalta, on ruoka maistuvaa. "”
“"Mikäli Mikkelistä hyvää ruokapaikkaa tarvitsee, varmasti tämän mainitsisin. Ei siis negatiivista sanottavaa tai syytä miksi en tarvittaessasuosittelisi"”
“"Ruokailukokemus oli miellyttävä, tosin olisin halunnut rauhallisemmalta paikalta pöydän. Mutta jonkunhan se on istuttava kulkuväylänkin vieressä. Ruoka oli hyvää ja tuli suht nopeasti. Tarjoilija oli mukava vaikka selvästi (liian) kiireinen. "”
“"Ihan hyvä fiilis jäi, ei erikoisempaa mainittavaa"”
“Hyvää palvelua ja mukava ravintola keskellä kaupunkia! Menen syömään pian uusiksi”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu.”
“"Ruoka oli hyvän makuista,mutta seurueen kaikki ruuat olivat vaaleita,eivät lämpimiä. Tarjoilija oli kohtelias,hyvä ja nopea"”
“Hinta-laatusuhde erinomainen. Valikoima lounaalla suppea mutta minulle kasvissyöjälle löytyi huippuhyvä vaihtoehto.”
“"Ruokalista oli nyt korona-aikana aika suppea. Pepsi Maxin tölkkihinta oli turhan korkea, 4,30 €. Ruoka oli kyllä hyvää. Tarjoilija kävi vähän liian usein kysymässä olimmeko jo syöneet. Osasta seurueessa se tuntui hoputtamiselta kun söivät toisia hitaammin. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta tuntui kuin pöytä olisi haluttu pian tyhjäksi. "”
“"Tarjoilija erittäin miellyttävä, kuten aina. En pitänyt alkuruoasta. "”
“Todella hyvä paikka”
“Erittäin herkullista ruokaa. Ja viihtyisä paikka.”
“Suosittelen.”
“"Olen käynyt useamman kerran aikaisemminkin amarillossa, mutta tällä kerralla oli aivan ihania tarjoilijoita/harjoittelijoita. Pelkkää plussaa näille tarjoilijoille. "”
“Kaikki muuten ok. Mutta itseäni häiritsi suunnattomasti salaattipöydän asettelu korona aikaan. Salaattipöytä on ihmisten naaman korkeudella ja maskeja ei ihmisillä ole silloin kun ottavat salaattia. Ihmiset höpöttää ja köhii ihan suoraan salaattikulhoihin. Mielestäni voisi olla ohjeistus käyttää maskia niin kauan että on salaattipöydästä käynyt aannoksensa hakemassa.”
“Supistettu ruokalista jäi hieman harmittamaan. Siksi vaibn 9”