Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Meillä nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta – pikkupurtavasta tuhteihin tosimiehen annoksiin! Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Huom. keittiö sulkeutuu 30 min (su-to) - 1 h (pe-la) ennen sulkeutumisaikaa.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Toimii kaikinpuolin ja ruoka maistuu”
“helppo,nopea edullinen”
“Ei ole muutenkaan tapana suositella ruokapaikkoja ystäville koska kaikki ystäväni tuntevat kyllä Amarillo tarjonnan”
“Hyvä kokemus ??”
“Ruoka erinomaista, asiakaspalvelu aina hyvää :)”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Iso kiitos ravintolan työntekijöille, mahtavaa porukkaa ja tasalaatuista ruokaa. Ainut miinus on, että otan aina samaa ruokaa, koska se on vaan niin hyvää!”
“Hyvää amarillo-tasoa”
“Oli aika stressi päällä. Laukesi kun sai hyvää ruokaa ja palvelua. Kyllä muutamalla oluella ja konjakilla tappiot muuttui tasapeliksi. En tiennyt että Mikkelissä on edelleen mahottoman mukavia ihmisiä. Sit olikin sunnuntaina Mikkelinpäivä. Ilmankos. Varmasti menen uudestaan kun la 31.10 on taas meno Mikkelissä. Tällä kertaa työhön liittyvä.”
“Ruoka oli maukasta, vaikkei mitään aivan spesiaalia. Paikka on viihtyisä kaikessa 'vanhanaikaisuudessaan': rikas ja lämmin värimaailma, eikä nykytyylin ankean, kylmän harmaa + torinäkymä. ('Trendipellet' ehkä eivät välttämättä viihtyisi.) Palvelu erinomaista, ystävällistä ja myös nopeaa ja asiantuntevaa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka!”
“Hyvä ruokalista”
“Siskoni kanssa todella tunsimme olevamme TERVETULLEITA❤️ Meidän tulosta ravintolaan oltiin Aidosti Iloisia ja Kiitollisia?? Tämä heijastui juuri Palveluun kaikessa?? ErityisKIITOKSET Esimies Sannalle❤️ Vielä vuosien jälkeenkin hänellä on hyvin freesi ote työhön ja hän on luonteva palvelussa❤️KIITOKSET myös vaalealle nuorelle naiselle kuka palveli meitä jälkiruuan ja laskun yhteydessä❤️Häntä kiitimmekin??Niin Aito Iloinen Asiakaspalvelija❤️ Asioimme Mikkelin Amarillossa??”
“Mikkelin Amarillossa on aina ollut todella ystävälline palvelu verrattuna saman ketjun ravintoloihin muissa kaupungeissa!”
“Ravintolaan oli tervetullut olo. Asiakkaina meidät huomioitiin ja meitä arvostettiin.”
“Lounashampurilainen oli vaatimaton kokemus lähinnä surkean pihvin vuoksi.”
“En löydä mitään muuta huomautettavaa, että lounaslistan vaihtoehtoja (kana, liha, kala) saisi olla muutama lisää, ruoka oli pikkaisen liian suolaista, ja salaattipöydästä otin vahingossa pilalle menneen ananaspalan. Muutoin kaikki oli tosi kivasti, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, henkilökunta oli ystävällistä, tunnelma oli mukava ja sain tilauksen nooeasti, josta suuri plussa, sillä oli lounasaika.”
“Hyvä palvelu, mutta lounashampurilainen oli kyllä aika pahanmakuinen. Pihvi vaikutti, että olisi jos kerran paistettu ja aivan kuiva. Mutta sattuuhan näitä”
“Perheemme on aina viihtynyt Amarillossa. Tulemme takaisin joka kerta koska koko perhe tykkää ruuasta. Ruoka ei tuota koskaan pettymystä!”
“Hyvä kokemus, ei pahaa sanottavaa”
“Hyvää ruokaa ja juomaa sekä ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Siisti ravintola, ystävällinen palvelu ja älyttömän hyvää ruokaa.”
“Oikein miellyttävä ja henkilökunta tosi rentoja!! Ainnut miinus on aika korkeet hinnat, alkoholiannoksissa ainakin. Mitkä ovat nousseet.. . Samoin ruoka-annokset pienentynyt ja nachojakin on vähennetty paljon ??. Mitä saa siis ennen ruokaa”
“Hyvä ja reipas palvelu ruoka ehkä hieman mautonta makuuni”
“Kasvisruokalijat oli huomioitu mainiosti ja ruoka oli todella hyvää!”
“Hyvä sijainti. Hyvä ruoka. Kivaa musaa.”
“Perus Amarilloa, ei mittään yllättävää”
“Hyvä ruoka ja erittäin mukava henkilökunta.”
“Kävin vain pikaisesti syömssä sapaksen tällä kertaa. Tähän asti on aina varmisteltu käynnin aikana onko kaikki ok, mutta nyt oli niin pikainen käynti, ettei siinä ehtinyt varmis”
“Saavuimme sunnuntai-iltana myöhään kun kaikki muut paikat olivat kiinni, samoin ruokailumahdollisuutta ei ollut Anttolanhovissa, missä majoituksemme sijaitsi. Meidät toivotettiin iloisesti tervetulleiksi ja ruoka oli erittäin hyvää, samoin juomat. Palvelu pelasi rennolla otteella!”
“Olen käynyt myös muissa Amarillo ravintoloissa muualla suomessa. Mikkelissä on ehdottomasti paras ja ystävällisin henkilökunta!”
“Tilattu ruoka oli todella hyvää, vähän kallis kyllä.”
“Käynti vastasi odotuksia . Ei mitään moitittavaa. Ruoka hyvää omassa kategoriassaan ja hintaluokassaan. Sisustus oli mielestäni outo ja jotenkin sopimaton rakennukseen.”
“Maistuva hyvä ruoka ja ammattitaitoinen miellyttävä palvelu.”
“Kiva sijainti, hyvä palvelu ja hinnatkin olivat suht kohtuulliset.”
“Hyvä ruoka, miljöö ja palvelu”
“Ruoka on vaan niin taivaallisen hyvää!”
“Ruoka oli niin hyvää.”
“Hyvät juomat ja ruuat ja viihtyisä paikka.”
“Ruoka on yleensä aina onnistunutta. En ole vielä pettynyt.”
“Muihin Amarilloihin verrattuna Mikkelin ravintola ei ole mitenkään erityinen”
“Aina ollu hyvää palvelua ja ruokaa!”
“Todella hyvä ruoka. Tuli kuumana pöytään.”
“Rillo best. Huippu henkilökunta ja hirmuisen hyvää ruokaa nam.”
“Hyvä ruoka”
“Ihan normi toimintaa”
“Kiva viihtyisä”
“Kaikki ok”
“Erinomainen palvelu, ruoka maukasta.”
“Henkilökunta oli ystävällistä mutta tilauksen yhteydessä meiltä ei kysytty halutaanko ranskalaisille dippiä eikä viitsitty jälkikäteen tätä erikseen pyytää. Hampurilaisessa ei myöskään ollut taspeeksi majoneesia ja yleisvaikutelma jäi kuivahkoksi. Muuten kaikki meni hyvin.”
“Hyvä ruoka ja rento tunnelma”
“Ihan mukava paikka”
“Mikkelin Amarillossa palvelu ja ruoka varsinkin on 1 parhaimmista Amarillo ravintoloista, mitä Suomesta löytyy.”
“Ok ruoka”
“Ystävällinen asiakaspalvelu ja raikas salaatti”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta. Varsinkin meidän tarjoilijamme, nuori poika, joka taisi olla vasta harjoittelija.”
“Hyvä palvelu, aurinkoinen ja lämmin Terassi. Hyvää ruokaa”
“Hieman henkilökunnan äänekäs keskustelu omista asioista häiritsi. Vähän tuli vaikutelma ettei työparilla 'työt oikein käyneet yhteen'.”
“Henkilökunta OK ruoka on hyvää”
“Vaikka ruokalistasta ei suoraan löytynyt mieluista sopivaa iltapalaa, tarjoilijan kanssa soviteltiin 2 pientä annosta yhteen jolloin sain itselleni nälkääni sopivan annoksen. Hyvää ammattitaitoa asiakkaat huomioiden. Kiitos!”
“Ei mitään grande negatiivista, muttei mitään spesiaalia positiivistakaan.”
“Miellyttävä ravintolakokemus ja maistuva ruoka sekä hyvä, lämminhenkinen palvelu.”
“Hyvää ruokaa, mukava ja nopea palvelu”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka”
“Oli niin mukava kesätyöntekijä tarjoilijana! :)”
“Henkilökunta aivan ihana ja huomio hyvin myös terassilla mukana olleen koiran. Ruoka aika perus ja listaan voisi tulla useammin vaihtelua.”
“Ei mitään erikoista mutta toimivaa”
“Nopea palvelu asiakkaalta käytiin esim.kyselemässä aikaajoin onko juomia ym. Hyvät iloiset tarjoiliat.”
“Pidän erittäin paljon rravintolan ilmapiiristä, sisustuksesta ja tunnelmasta. Tulen vain joka kerta tosi kipeäksi ruoasta. Se on liian rasvaista ja mausteista minulle. Mitä ihmettä tilaisin sieltä, että voisin käydä muuten niin viihtyisässä paikassa?”
“Ruoka oli hyvää”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli hyvää. Menu ei kokonaisuudessaan ollut täysin minun makuuni, ei myöskään ravintolamiljöö, siksi en voi antaa 10 pistettä.”
“Laskun maksu sujui vaivattomasti, koska maksoin ruokani etukäteen. Annos oli ihan ok. Olisin kaivannut kahvia jälkkäriksi, mutten laiskuuttani viitsinyt mennä tiskille tilaamaan, sillä kukaan ei kiinnittänyt minuun huomiota sen jälkeen, kun ruoka tuotiin pöytään.”
“Ruoka oli todella hyvää, palvelu ok, sopiva lounaspaikka”
“Mielyttävä ja avulias henkilökunta. Asioimme kahden eri tarjoilijan kanssa ja hyvä mieli jäi kummastakin (mies ja nainen). Ruoka todella hyvä ja tilanteeseen sopiva kevyt vaihtoehto mitä tarjoilija suosittelikin.”
“Ksikki oli sujuvaa ja hyvää amarillon tyyliin :)”
“Har alltid fått bra betjäning av personalen i Amarillo Mikkeli. 10++!”
“Minua palvelu nuori mies, jonka ystävällisyys, iloisuus ja nopeus oli vertaansa vailla. Kiitos myös siitä, että hän sai olla oma itsensä lävistyksineen ja erikoisine kampauksineen. Ikäeromne ei haitannut, meillä riitti joka välissä juttua.”
“Ruoka oli hyvän makuista”
“Meitä palvelleella miestarjoilijalla oli aikaa palvella, ruoka oli maistuvaa ja koko vierailu sujui hyvin.”
“hyvää palvelua ja ruokaa.”
“Perushyvä mesta, ainoa mikä tökki oli tarjoilun hitaus; ensimmäisiä juomia joutui odottelemaan ja lasku piti käydä pyytämässä itse. Henkilökuntaa kuitenkin näytti olevan....”
“Mikkelin ravintoloista Amarillo kuuluu suosituimpien joukkoon!”
“Todella hyvä ruoka ollut joka kerta ja palvelu pelaa!”
“Hyvä palvelu oli”
“Perus hyvä ravintola muiden joukossa. Muttei mitään sen ihmeempää.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja yllätti sillä!”
“Hyvä”
“Ruokaa sai odottaa noin tunnin. Nuorin lapsi väsyi odottamaan. Hän myös sai ruoan paljon myöhemmin kuin muut, joten söi odotellessa muiden annoksista. Ei sitten jaksanut syödä paljon omasta annoksesta. Odotellessa olisi ollut hyvä jokin ajanvietemahdollisuus, kuten piirtäminen.”
“Hyvä vegaaninen hampurilainen mutta ei tarpeeksi muita vaihtoehtoja vegaanille”
“Amarillo Mikkeli on mukava ravintola, tarjoilijat ystävällisiä ja hymyileväisiä, ruoka on hyvää ja ruoka tarjoillaan kauniisti aseteltuna. Olisimme halunneet maksaa ruokailtuamme, tähän kului kuitenkin lähes 30min kunnes tarjoilia tuli hakemaan maksua. Ravintolassa oli tuolloin paljon asiakkaita.”
“Ihan ok paikka”
“Kaikki toimi moitteettomasti ja käydään joka kesäloma kerran kaks . Ollaan tyytyväisiä ??”
“Kaveriporukassamme jo legendaariseksi muodostunut paikka, johon palaamme vuodesta toiseen, vaikka asumme kaukana. Erityisesti 'iltapäiväiset irishcoffeet' ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen, siitä on tullut vakio läppämme monissa tilanteissa. Ravintolassa myös työskentelevät todennäköisesti Suomen kauneimmat tarjoilijattaret.”
“Tässä paikassa on aina hyvä palvelu ja maistuva ruoka.”
“Hyvä ruoka ja kiva palvelu.”
“Mukava sisustus, henkilökunta ja ruoka oli hyvää myös.”
“Tarjoilija oli aivan huippu! Ruoka oli todella hyvää ja mansikkamargarita taivaallista. 10 points.”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Ruoka aina hyvää. Yleisilme ravintolassa hieman epäsiisti, tuolit vaatisivat päivitystä. Henkilökunta ollut aina ystävällistä, vaikka olisi ollut kiirekin.”
“Ruoka oli hyvää ja hinta laatusuhde oli kohdillaan”
“Mukava ja viihtyisä paikka. Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa”
“Ruoka hyvää ja kaikki sujui hyvin vaikka olikin aikalailla väkeä”
“Olin tyytyväinen”
“Olen aina ollut erittäin tyytyväinen palveluunne. Mutta tämä kerta oli ensimmäinen kun odotimme poikani kanssa yli tunnin ruokaa. Minusta tuntui jo siltä että meidät on unohdettu. Toki arvelin että syöjiä asiakkaita oli paljon. Onneksi oli kesä loma ja aikaa oli istua. Mutta..olin niin pettynyt saamaani ruoka-annokseen joka oli kylmää ja annos oli täräytetyn näköinen lautasella johon en ole tottunut asioidessani teillä.Olisi tehnyt mieleni laittaa annos mikroon vaikka lämpiämään. Kuitenkin tästä kerrasta huolimatta olen kyllä saanut hyvää ja lämmintä ja erittäin maistuvaa ruokaa. Sekä esille pano on ollut edellisillä kerroilla aina nättiä.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka jota tilasimme oli todella maukasta.”
“Ruoka todella maittavaa, isot annokset.”
“Aika rauhaton ja meluisa paikka. Paljon päihtyneitä. Näin lapsien kanssa käyneenä ei hyvä!”
“Ihan ok”
“Ammattitaitoinen henkilökunta, tultaessa sisään ravintolaan huomioitiin heti tervehtimällä, palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä.”
“Nuori kohtelias henkilökunta”
“Hyvä ravintola ja hyvä ruoka. Ainoa miinus on hinta, joka on yleisesti ravintoloissa Mikkelissä aika korkealla tasolla.”
“Ruoka oli positiivinen yllätys, itse terassi miljöö myös miellyttävä. Sisätilat vaikuttivat nuhjuisilta ja wc tilat erillään oli kummallinen ratkaisu...”
“Mukava perus-Amarillo.”
“Liian tiivis tunnelma ajankohtaan nähden.”
“Ihan kelpo ravintola hyvällä paikalla.”
“Palvelu pelasi hyvin ja tarjoilija Siiri ( hän joka omistaa Luca koiran ) antoi valtavasti halauksia koirallemme, joka on samaa rotua kuin Luca. Mukava ruokailuhetki ja hyvä tunnelma.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja huolenpito toimi hyvin. Nachos con Pollo oli hyvää ??”
“Jäi hyvä mieli ja hyvä maku suuhun.”
“Rakas päiväkirja! Tänään minulla oli hyvä päivä, sillä olen nauttinut runsaaasti alkoholia ja huomauttanut vuoria,joten minulla on voittaja fiiliksillä!!!”
“Hyvä ruoka”
“Aivan mahtavat tarjoilijat palvelu pelasi loistavasti”
“Kaikki toimi. Ystävällinen henkilökunta. Pyysin pöydän pyyhkimistä ja se toteutettiin heti.”
“Mukava paikka, hyvä ruoka”
“Todella ystävällinen henkilökunta, ruoka oli hyvää.”
“kiva paikka”
“Hyvä ruoka, hyvä terassi, oli kuin ulkomailla olisi ollut”