Kun Antonio saapui Suomeen reilut parikymmentä vuotta sitten, kirjattiin uusi menu maamme ravintolahistoriaan. Antonio on jakanut meille meksikolaisen cantina -ravintolan tulista ilosanomaa ja tutustuttanut latinalaiseen ruokakulttuuriin. Suomi on pikku hiljaa pehmentänyt Antoniota ja hänen chilintäyteistä temperamenttiaan. Vuosien saatossa Antonio kotiutui Suomeen ja hän löysi uusia ruokainspiraation lähteitä; paikalliset maut ja herkut, lähellä tuotetut pihvilihat ja puhtaat vihannekset. Mikä ehtymätön runsaudensarvi, Antonio tuumasi. 
 
Antonio on herkullinen kimara fun-mexiä, hampurilaistaivasta ja kekseliäitä annoksia. Rakkaat mausteet ovat edelleen mukana,  nyt kansainvälisemmällä, lempeämmällä ja luovemmalla pilkkeellä silmäkulmassa. Antonio on meidän kaikkien oma.