Lounaat lähelläsi

Pizza & Buffa Prisma, Joensuu

11:00 - 19:00
Voimatie 2, Joensuu
 • Koskenlaskijan kana 12,50 €
  G L

Leiketupa

11:00 - 14:00
Voimatie 2, Joensuu
 • Maanantai 11,90 €
  Asiakasomistajalogo 10,90 €
 • Tiistai 11,90 €
  Asiakasomistajalogo 10,90 €
 • Keskiviikko 11,90 €
  Asiakasomistajalogo 10,90 €
 • Torstai 11,90 €
  Asiakasomistajalogo 10,90 €
 • Perjantai 11,90 €
  Asiakasomistajalogo 10,90 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Romeo ravintolalaiva

Nyt kannattaa navigoida itsensä Joensuun matkustajasatamaan, missä Jokilaiva Romeo palvelee asiakkaita aina vappuaatosta syyskuun puolelle päivittäin, säävarauksella. Upean Pielisjokimaiseman lisäksi voit nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista. Lisäksi Romeolla on entisestää laajentunut tapahtumatarjonta.

Iltakohtaiset vaihtuvat ohjelmat palvelevat asiakkaita läpi kesän. Maanantaisin itsepalvelukaraoke ruuman sykkeessä sekä riemukkaat Cubana-illat kerran kuussa lattareiden ystäville. Tiistaisin sinulla on mahdollisuus tulla rentoutumaan aurinkoterassillemme mm. Uumen - viinijoogan parissa kerran kuukaudessa. Heinäkuun keskiviikkoina paikalliset artistit valloittavat jokilaivan terassin, Omilta kulmilta kajahtaa - illoissa. Torstaisin vietetään Retrotorstaita Las Palmasilta tuttujen retrohintojen ja katukaraoken tahdittamana. Perjantaisin on Siesta-ilta eli katukaraoke tottakai ja juomalistat suoraan etelän auringon alta joiden hinnat  lomafiilistä pilaa ;) Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmä-tähdet, viime kesältä tutulla konseptilla! Sunnuntaina voit antautua MayDayn vietäväksi kun edullinen juomatarjonta, Syö Niin Paljon kuin jaksat- pizzabuffan ja kesäistet Sangriakannut ovat ulottuvillasi pilkkahintaan. 

Tehostetut hygienia- ja turvallisuustoimet mahdollistavat henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisen asioinnin ja työskentelyn ravintolalaivassa. Romeossa on yhteensä 280 asiakaspaikkaa, joista terassilla 220 ja ruumassa normaalioloissa 60. Turvavälien takaamiseksi ruumassa on alkuun käytössä vain puolet asiakaspaikoista eli 30.

Halukkailla on mahdollisuus vuokrata Romeon tiloja myös yksityiskäyttöön.

Romeolla nähdään!

 

Jokilaiva Romeo
Matkustajasatama, 80100 Joensuu

Ravintolapäällikkö
Laura Hämäläinen
p. 010 7623 350
laura.k2.hamalainen@sok.fi

 

Yksityistilaisuudet ja ryhmävaraukset
sales.karelia@sokoshotels.fi
puh. 020 1234 660 myyntipalvelu, arkisin klo 8.30-16.00

Takatasku Joensuu

Takatasku

Tule kokemaan legendaarisen pubin ainutlaatuinen tunnelma, jolle ei vertoja ihan helpolla löydy.
Kansanravintola Takatasku on instituutio torin laidalla; olohuone kaikille, siviilisäätyyn katsomatta!
Takataskussa lauletaan karaokea joka päivä.

 

Tervetuloa viihtymään!

Ravintola Takatasku 010 762 3480

ravintola.takatasku@sok.fi

 

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtumat
29.10.2021 perjantai

Erika Vikman

Las Palmas Kimmel

Itäranta 1, Joensuu
Erika Vikman Las Palmas Kimmelissä pe 29.10.2021 ennakkoliput: https://events.liveto.io/organizers/las-palmas-kimmel-pko

29.10.2021 perjantai

Tuure Boelius 29.10.

Bepop Joensuu

Siltakatu 8, Joensuu
Tuure Boelius Bepopissa perjantaina 29.10.

30.10.2021 lauantai

Kake Randelin

Las Palmas Kimmel

Itäranta 1, Joensuu
Kake Randelin Las palmas Kimmelissä la 30.10.