Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Romeo ravintolalaiva

Nyt kannattaa navigoida itsensä Joensuun matkustajasatamaan, jossa Romeo ravintolalaiva palvelee asiakkaita uudistuneena kauniin Pielisjoen rannalla. Jokimaiseman lisäksi voit nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista. Ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi uutta on myös tapahtumatarjonta.

Iltakohtaiset vaihtuvat ohjelmat palvelevat asiakkaita läpi kesän. Torstaisin vietetään Retrotorstaita retrohintojen ja katukaraoken tahdittamana. Perjantaisin on Siesta-ilta, juomalistat suoraan etelän auringon alta ja tottakai katukaraoke klo 18-23. Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmä-tähdet, joita säestävät 1–2 henkilön kokoonpanot. Esiintyjissä mennään paikallisuus edellä. Huonon sään sattuessa Iskelmätähdet esiintyvät ravintola Takataskussa Joensuun keskustassa.

Bepopista tuttu Hehkut-konsepti rantautuu juhannuksen jälkeen Romeolle joka keskiviikko ja sunnuntai. Tuolloin Gurujen dj:t huolehtivat menevästä musiikista ja juomissa on Hehkuhinnat. Huonon kelin sattuessa Hehkut vedetään Bar Playssä.

Karaoke soi Ruumassa keskiviikosta sunnuntaisin aina klo 21.30 alkaen niin kauan kuin väkeä matkustajasatamassa riittää.

Aurinkoiseen jokirantaan ankkuroitu viihtyisä Romeo ravintolalaiva on tiistaista 2.6. lähtien avoinna säävarauksella joka päivä kello 11–23. Tehostetut hygienia- ja turvallisuustoimet mahdollistavat henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisen asioinnin ja työskentelyn ravintolalaivassa. Romeossa on yhteensä 280 asiakaspaikkaa, joista terassilla 220 ja ruumassa normaalioloissa 60. Turvavälien takaamiseksi ruumassa on käytössä puolet asiakaspaikoista eli 30.

Romeolla on töissä Las Palmas -ravintolan ja Kimmelin Yön henkilökuntaa, joten rennon letkeä tunnelma rantautuu nyt myös Romeolle. Halukkailla on mahdollisuus vuokrata Romeon tiloja myös yksityiskäyttöön. Kajuutan 30 asiakaspaikasta käytössä on 15 ja Ruumassa 60 paikasta voi varata 30.

Romeolla nähdään!

24.8.-6.9.2020 olemme avoinna klo 15-23 (säävarauksella pidempään). 

 

Romeo ravintolalaiva
Matkustajasatama, 80100 Joensuu
Puh. 010 7623 350
laspalmas.joensuu@sok.fi

Yksityistilaisuudet ja ryhmävaraukset 
Puh. 020 1234 660 myyntipalvelu, arkisin klo 8.30-17.30

Takatasku Joensuu

Takatasku

Tule kokemaan legendaarisen pubin ainutlaatuinen tunnelma, jolle ei vertoja ihan helpolla löydy.
Kansanravintola Takatasku on instituutio torin laidalla; olohuone kaikille, siviilisäätyyn katsomatta!
Takataskussa lauletaan karaokea joka päivä.

 

Tervetuloa viihtymään!

Ravintola Takatasku 010 762 3480

ravintola.takatasku@sok.fi

 

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtumat
26.2.2021 perjantai

Klamydia

Viihderavintola Las Palmas

Koskikatu 5-7, Joensuu
Klamydia Las Palmasissa 26.2.2021

5.3.2021 perjantai

Janne Tulkki

Kimmel

Itäranta 1, Joensuu
Janne Tulkki Kimmelissä 5.3.2021

12.3.2021 perjantai

Kotiteollisuus

Viihderavintola Las Palmas

Koskikatu 5-7, Joensuu
Kotiteollisuus Las Palmasissa 12.3.2021