Tervetuloa vieraaksemme!

 

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.


Tervetuloa!

 

hotelli- ja ravintolapäällikkö Lauri Koukkunen, lauri.koukkunen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tunnelmallinen ravintolamiljöö ja hyvä ruoka.”
“"pitsavaihtoehdot yllättivät, sopivasti juustoa ,siis vähän "”
“"Ei muita ravintoloita, joten ei vertailukohdetta. Ihan perusravintola. Harmillista että ei ollut hyödynnetty paikallisia tuotteita, kuten Pielisen kalaa. "”
“"Todella herkullista ruokaa, hieno esille laitto. Ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. Upeat maisemat"”
“Ensikerraksi miellyttävä kokemus”
“"Ravintola sisustuksellisesti tunnelmallinen: sisustuselementeillä kuten väliverhoilla oli saatu melkein täydessä ravintolassa yksityinen tunnelma, silti näköalaa oli myös ikkunasta ulos Kolin maisemiin, vaikka ei istunutkaan aivan ikkunan vieressä. Ruoka oli erittäin hyvää, maut kohdillaan! Annokset sopivan kokoiset. Voi sanoa, että ihan makuelämys :) Tarjoilija tuli sopivasti kysymään kuulumiset ja asiointi oli todella sujuvaa, vaikka varmasti huisketta työntekijöillä riitti. Kiire ei näkynyt asiakkaalle lainkaan."”
“"Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää! Sisustus vanhanaikainen ja useat pöytien pinnat kuluneita. Akustiikka tilassa huono astioiden kilinä ja kolina kuuluivat voimakkaasti. Lasilliset viiniä tuotiin todellakin lasissa, kun olisi odottanut, että tarjoilija täyttää lasit vasta pöydässä, jotta asiakas näkee pullosta, että viini on todella sitä mitä on tilattu! Ruokalistat olivat kaikki kuluneen ja päällimmäinen paperi kaikissa ryppyinen/reunat kääntyneet. Hieman epämiellyttävät käsitellä. Vaimoni sai todennäköisesti ti 5.10. illalliselta jonkin asteinen ruokamyrkytyksen ravintolasta. Hän oksenteli ja ripuloi yöllä, mutta pahoinvointi meni sen jälkeen pian ohi. Oikein muuta selitystä emme tällä keksineet. Kerroimme asiasta aamulla respalla ja hän myöhemmin kertoi välittäneensä epäilyksemme keittiölle. Emme halunneet olla yhteydessä terveysviranomaisiin."”
“"Ruoka oli hyvää, tarjoilija tarkisti gluteenittomuuden ja löysi vaihtoehtoja"”
“"Valikoima oli ehkä hieman pieni, johtunee ajankohdasta, (ei sesonki)."”
“"Ruoat tuli todella nopeasti ja palvelu oli hyvää, joten miksipä ei. "”
“"Annokset aika pieniä, palvelu vähän hidasta "”
“Viihtyisä ja toimiva kokonaisuus ja nopea palvelu.”
“"Paikka oli, ihanalla paikalla. Ruoka oli hyvää, annoksista vain huomasi eri päivien kokkivuorot. Toisen tekemä annos oli kaunis ja kuha rapeaa, toisena päivänä annos oli lätkäisty lautaselle ja kuha oli löysää."”
“Helppo - eipä siinä lähistöllä ole juurikaan vaihtoehtoja. Kuha -menu oli erittäin hyvä. Sen sijaan Poro -menu pettymys lihan osalta - sitkeää ja oli ehkä mennyt vähän turhan kypsäksi. Karitsa oli ok.”
“"Mukava tunnelmallinen paikka, aina ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka."”
“"Grillipihvi ja poroannos olivat maukkaita ja hyvin valmistettuja, tosin hinta oli korkea. Ruokaa joutui odottamaan tunnin, tarjoiluhenkilökunta vaikutti amatööreiltä."”
“Ruoka hyvää”
“Tunsin itseni tervetulleksi ja halutuksi asiakkaaksi. Palvelu oli hyvin huomioivaa ja miellyttävää.”
“"Alku- ja pääruoka oli tosi hyvää, mutta jälkuruoka ei ollut niin täydellinen joten siitä laskee kokonaispisteet. Mutta tunnelma oli oikein hyvä, henkilökunta mukavaa ja muutoinkin hyvä kokemus joten suosittelisin ravintolaa kyllä."”
“Odotusajat olivat sopivat. Ruoka-annos oli maukas. Samoin IrishCoffee loppuun. Tarjoilija oli ystävällinen.”
“"Pihvi oli ehtinyt jäähtyä, kun tuotiin pöytään. Pippurikastike oli laimea, oletin siinä olevan enemmän potkua. Maksu tapahtuma hämmästytti, maksuautomaatissa kysyttiin haluanko maksaa tippiä. Käsittämätöntä, että ko. Tippi kulttuuri on jalkautunut Sokos ketjuun / Suomeen. Hyvän palkkausjärjestelmän tulee tukea, henkilökuntaa. Tulot ei pidä olla tippi kulttuurista kiinni. Tosi huono käytäntö, kun asiakas pistetään miettimään tipin oikeaa määrää... Esim. USA:ssa en ole nähnyt ko. Kulttuurissa mitään positiivista. "”
“"Ruokalista riittävän monipuolinen, ruoka hyvää."”
“Ruoka kuha ja puree olivat maukkaita!”
“Pöytävarauksesta huolimatta pöytä oli annettu toisille. Vaikutelma että Osa henkilökuntaa oli kokematonta ja aloitekyvytöntä. Kokeneenpi tarjoilija otti ns homman haltuun ja järjesti pöydän ja pöytään ohjauksen”
“Vkl oli poikkeuksellinen koska vaarojen maraton. Perjantaina illalla syötiin pastapuffet ja lauantaina puffetissa lähes samat ruoat. Hyvä tietysti että se otettiin huomioon. Muina aikoina tilaisin listalta sitä mitä tekee mieli ?? Aikataulu oli urheilu tapahtuman mukainen eikä ravintolaan jääty seurustelemaan. Maisemat hienit ja siistiä.”
“Nyt oli erinomaisen ammattitaitoinen hlö myymässä. Omatoimisesti haki keittiöstä tuotteen.”
“"2 hamburgerilaista ja pari olutta (0,25 Cl) yht 60 euroa. Kallista."”
“Vierailimme ravintolassa turisteina. Pitsa oli hyvää.”
“"Menu oli aika suppea ja laatu ei oikein vastannut n. 25 % normaalia ravintolaa kalliimpia hintoja, vaikka syrjäinen sijainti varmasti osan kalliista hinnoista oikeuttaakin"”
“"Ihanat maisemat, loistava ruoka ja ystävällinen palvelu"”
“"Ok kokemus. Ruoka annoksen liha oli sitkeää ja ruoka kaikkiaan haaleaa Bändi ei huomioinut tilan kokoa, soitto oli niin kovaa että pöytäseurue joutui huutamaan toisilleen. Suurin osa jengistä kaikkosikin salista varmaan siksi. "”
“vaikka oli korona-aika kaikki sujui loistavasti ja korona ohjeita noudatettiin hyvin olo tuntui turvalliselta kiitos!”
“Hyvä oli tuo maisema. Ja hyvä palvelu. Ainoa kummallisuus oli tuon ravintolan kovin pimeä ilme. Miksi pitää olla mustaa kaikkialla?”
“Tunnelmallinen ravintola erittäin kauniilla paikalla”
“Erittäin hyvä ruoka. Etanoissa olisi tosin voinut olla enemmän valkosipulia. Sopivan kokoiset annokset kolmen ruokalajin päivälliseen. Tarjoilija oli välitön ja palvelualtis. Alkoholijuomien tuntemus voisi olla parempi tai rohkeus ilmaista oma kantansa.”
“Tulisi 10 jos olisi ollut hieman laajempi ruokalista ja muutama edullisempi vaihtoehto.”
“Musiikki ehkä liian kovalla koska keskustelut ei aina kuulunut ja seuraavan kerran mukaan korvatulpat.Voisi olla myynnissä niin kuin maskejakin oli.Pieneen tilaan liian kova desibeli. Henkilökunta ripaää ja ystävällista.”
“Koli on meille rakas paikka ja tällä vierailulla häämme järjestettiin Kolilla ravintolan tiloissa. Kaikki järjestelyt ja koristelut hoidettiin todella hienosti. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta sai paljon kiitosta ja kehuja myös vierailtamme.”
“"Erikoisruokavalion vuoksi, olen todella positiivisesti yllättynyt kuinka tosissaan tarjoilija kuuntelija, otti huomioon sekä lisäksi kysyi vielä tarkennuksia ruokavaliooni. Tätä ei ole ennen käynyt. Ruoka oli juuri sellainen kuin sen piti olla ja ei tullut mitään oireita, joten pieni muotoinen vaellus onnistui loistavasti seuraavana päivänä. Ruoka saattaa olla monelle itsestään selvyys, mutta minulle se ei aina ole. Nyt oli helppoa asioida ravintolassa ja uskallisin syödä hyvillä mielin ruuan. Kiitos. "”
“"Ruoka erittäin hyvää,palvelu ystävällistä ja nopeaa,tunnelma erinomainen"”
“"Vähästä kokemuksesta johtuen ei ole vertailukohtia, "”
“Ruoka oli hyvää”
“"Loustava ruoka, joskun hieman hintava"”
“Laskua joutui odottamaan tarpeettoman pitkään”
“Hyvät maisemat.”
“Söin teillä elämäni parhaimman Entrecote-pihvin ja bearnaise-kastikkeen sitruun aivan mahtava idea.”
“"Erittäin toimiva sen hetken tarpeeseen, eli tankkaukseen ruuan suhteen. Ruoka oli todella hyvää hintaankin peilaten. Ainoa miinus oli se että meni tovi ennen kuin saapumiseemme reagoitiin sanomalla että pieni hetki, juuri tässä laskutetaan edellistä tms. Mutta sen jälkeen palvelu oli oikein mukavaa ja sujuvaa, tämä oli ainoa kehittävä kommentti käyntiin liittyen."”
“"Kerran olen käynyt ja palvelu oli erittäin hyvää, samoin pizza "”
“"Ravintola oli tunnelmallinen kynttilöineen ja hienoine maisemineen. Turvavälit oli huomioitu hyvin pöytien sijoittelussa. Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Pääruoat ja etenkin jälkiruoka lakritsipannacotta olivat herkullisia. Vichyn hinta (muistaakseni 4,5e?) oli turhan kallis."”
“Ruoka oli hyvää ja valinnan varaa myös ei lihansyöjälle ainakin pariksi päiväksi.”
“Rauhallinen aamupala-aikaan ja myös illalla”
“"Palvelu hyvää, myös huumoria ymmärtävää."”
“Risotto oli melko vetistä ja mautontakin. Caesar-salaatti oli jääkylmää ja kastike tosi vetistä. Muuten ihan hyvät ruuat”
“Tosi hyvä paikka”
“Koli??”
“Arvosana 9 kertoo mielestäni kaiken”
“Ruoka oli oikein hyvää ja palvelukin pienen alkukankeuden jälkeen.”
“"Kiireestä ja töykeähköstä palvelusta huolimatta kyllä, miksi mennä kauemmas syömään. Toivoisin koko S-ryhmälle parempaa otetta henkilökunnan mitoittamiseen, uskomatonta että respaan pitää odottaa palvelijaa yli 10min koska he ovat myös tarjoilijoita. Ei ihme että kiire näkyy ulospäin.. Tsemppiä jatkoon ja jaksamista!"”
“Ihana paikka”
“"Ruokaa sai odottaa kauan,Tarjoilijat olivat ystävällisiä.Ruoka maistui hyvältä."”
“"Ruoka yllätti positiivisesti! Menut oli hienosti koottuja ja ruuan laatu oli loistava. Ei ollenkaan tavallista s-ryhmä ruokaa. Grill it nimi toi mieleen tylsät perusburgerit, mutta tarjolla olikin laaturuokaa, kuten poromenu. "”
“Maisemallisesti hieno paikka.”
“Poro- ja porsaanposki -annokset sekä alkuruoka lohitartar olivat erinomaisia!”
“"Kiva, rento tunnelma, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka ja juoma!"”
“Hyvät pizzat”
“"Näköala on mainio, ilman sitä suhtautuminen olisi paljon kriittisempää. Voisin suositella asiointia aivan näköalan vuoksi. Ruoka-annokset olivat ok, hieman pieniä, mutta maku keskimääräistä parempi. Musiikkia ei onneksi ollut käyntimme aikana."”
“ruoka oli todella hyvää”
“"Osa henkilökunnasta tylyä, ruokien esillepanossa parannettavaa."”
“Hyvä ravintola hyvillä maisemilla”
“Hyvää ruokaa ja mukavaa palvelua”
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista.”
“Ruokalista suppeahko”
“Alkupalat erinomaisia mutta pääruoka vain ok.”
“Oli parasta ruokaa pitkään aikaan”
“Loistavalla paikalla huone ja ravintolapöytä.”
“Loistava ruoka ja palvelu”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka"”
“"Tarjoilijat olivat aivan ihania ja ystävällisiä. Kävimme lomalla syömässä ma 6.9 ja ti 7.9. illalla. Meidät huomioitiin koko ruokailun ajan. Yksi nimi jäi mieleen, Riia, joka oli todella herttainen. Mutta kaikki siis ihania! Myös respassa ollut mies ma 6.9. iltapäivällä. Toivoisin niin, että nämä henkilöt saavat tämän palautteen."”
“"Itse asiassa tilasimme takeaway pitsat 10kpl eli nousin ne. Kiireinen oli tunnelma, mutta olin tehnyt tilauksen etukäteen."”
“"Alkuruoan kolmesta annoksesta yksi oli hyvää, pääruoka burgeri vallan mainio. Jälkiruoassa oli sorbettia, vaikka piti olla vege-vaniljajäätelöä."”
“"Hyvä ruoka, mukava palvelu, upeat maisemat, rauhallinen tunnelma ja hyvä hintalaatusuhde."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu”
“"Ruokalista oli mielestäni laadittu paikan hengen mukaisesti. Tilaamamme ateriat olivat todella hyviä ja laadukkaita, mistä annoimme kiitokset keittiölle."”
“Ystävällinen palvelut. Menut olivat ok. Kalamenu erinomainen.”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Tarjoilijat olivat hyvin ystävällisiä ja minulla oli tunne, että he välittivät asiakkaistaan."”
“Hyvä palvelu.”
“"Loistava paikka, erinomaista pizzaa, tarjoilija Marjolle pisteet hyvästä palvelusta"”
“"ruuhkasta huolimatta meille löytyi pöytä vaikka emme olleet etukäteen varanneet. Tarjoilija oli ammatti-ihminen ja kaikki sujui hienosti. Kokille kiitos, ruoka oli herkullista ja jälkiruoka suklaakakkunen ihanaa."”
“"Erinomainen keittiö, kiitos! Ruoka oli todella maukasta! Todella mielenkiintoinen taustamusiikki eikä liian kovalla, joten kuului sopivasti lisäten mukavaa tunnelmaa, muttei haitannut keskustelua. Henkilökunta todella ystävällistä ja huolehtivaista. Kiitos. Tulemme uudelleenkin!"”
“Hyvä palvelu ja ruoka tuli aika nopeasti pöytään.”
“"Meillä oli varaus kahhdelle illalle to -pe. Tullessamme torstaina varausta ei löytynyt, mieluusti laitettiin asiakkaan ( minun ) viakseni, vaikka oli näyttää e.mail vahvistus. Ulkomaalaiset ystävät ihmetteliovät hieman varauksen puuttumista ja isännän mokaa. Seuraavana iltana palvelu oli hienompaa ja mukavaa lupsakalla tavalla. Täytyy myöntää, että olen käynyt asiakkaana ravintoloissa elämäni aikana paljon ja myöskin työskennellyt niissä. Nyt keskimäärin ottaen ei ihan natsannut."”
“"8,5 yhtenä iltana oli vähä kiirusta tarjoilijalla, ei kysynyt tarvitseeko lisää juotavaa, joutui itse huikkaamaan jonkin ajan päästä ja kesti aika kauan saada lasku. huomioitiin hyvin pöytätoive. Ruoka oli hyvää. "”
“Mahtava ravintola ja osaava henkilökunta.”
“Ruoka jota söimme oli todella hyvää! ja löytyi gluteenittomana myös”
“"Useaan kertaan asioineena totean, että ruoan taso vaihtelee kovasti. Joskus ei ole sitä mitä tilaa, joskus on, kerran olen vaihtanut viinin, muutaman kerran todella hyvää ruokaa... Pitäisi saada taso hyväksi joka kerta."”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää ja lisänä hulppeat maisemat.”
“Tunnelma oli viihtyisä. Turvavälit huomioitu. Asiakaspalvelu ansaitsee erityisen kiitoksen. Myös ruoka oli maittavaa. Ei moitteen sanaa kokemuksesta.”
“"Henkilökunta ei kertonut esim. jälkiruuan jäätelö oli loppunut ja se korvattiin toisella ja sitä ei kerrottu, että mitä laittavat. Piti olla vaniljaa, mutta laittoivat mansikkaa. Vaihtoivat tavalliseen vaniljaan, kun pyydettiin. Saattoi vaikuttaa kun samaan aikaan oli häät, niin liha oli liian kypsä. "”
“Laadukas ruoka”
“"Palvelu oli erittäin hidasta, olutvalikoima suppea. Ruoka tosin oli maistuvaa vaikkei kovin yllätyksellistä "”
“"Todella hyvä ravintola, mutta ehkä hieman perus. Valikoima ruokia oli hyvä, mutta maku ei ollut mitenkään erikoinen. Hyvää ruokaa, mutta ei ehkä sitä erityistä mitä ravintolasta hakee."”
“Todella hyvää palvelua ja ruokaa!!!”
“on niin kaukana täältä kolhosta”
“"Palvelu oli todella hyvää. Vaikka oli kiire niin kaikki tarjoilijat,jotka tulivat vastaan tervehtivät. Ruoka oli taas erinomaista. Perusmaustaminen on hallussa kokeilla, joka mahdollistaa hyvän makuelämyksen! Suklaakakku ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin, mutta ei nyt mitään isompaa moitittavaa siinäkään."”
“Hieno ja viihtyisä ravintola oli. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Tunnelma oli hyvä myös.”
“"Hyvää ruokaa, mukava henkilökunta ja upea ympäristö - terassilta näkyvät ainutlaatuiset Kolin maisemat. "”
“"Parasta bestiä! :) henkilökunta on Kolilla hauska, hulvaton, tärkeä, laadukas ja suorastaan unohtumaton! muistakaa soitella mulle Kyprokselle! :)"”
“"Ok Ravintola, eikä lähellä paljon muita vaihtoehtoja."”
“"Maistuvaa ruokaa ja mukava palvelu, suosittelin jo vegaaniystävilleni"”
“En halua perustella.”
“"Upeat maisemat ja hyvä palvelu. Vegaaniruoka oli ihan hyvää, ei mitään tajunnan räjäyttävää lukuunottamatta vegaanipitsaa, mikä oli taas täysi kymppi."”
“"Kohtuuhyvä ruoka, mahtavat maisemat"”
“Aivan hurmaava paikka. Ruoka ja palvelu hyvä. Maisema on vaan niin HIENO.”
“Ruoka oli hyvä ja paikka viihtyisä”
“Positiivinen yllätys ja upea kokemus koko Koli + hotelli yhteensä”
“Erityisesti asiakaspalvelu ravintolaillallisemme aikana (14.8.2021) oli todella hyvää ja ensiluokkaista! Tarjoilijat juttelivat meille mukavia ja palvelivat parhaalla mahdollisella tavalla. Ruoka ja juoma olivat myös erittäin maittavia!”
“"Hyvä ravintola, mutta kallis. Ei mitään ""erityisen"" hyvää. Hinta laatu suhde ei aivan kohdannut. "”
“Mysig restaurang som passar området. Snabb service med god kvalite och bra koncept.”
“Mahtavat näköalat ravintolasta Pieliselle !”
“Oikein toimiva ja hotelliasukkaalle kätevä”
“Palvelu oli hyvää joustavaa- ruoka myös kasvissyöjälle sopivaa”
“"Osaavasti kokonaisuus hallinnassa,ystävällistä henkilökuntaa"”
“Henkilökunta toi normi leipää vaikka kerromme varauksessa että toisella meistä on keliakia. Maksaminen oli hankalaa kun ei meinattu saada laskua lainkaan vaan piti odottaa kauan. Paikassa oli TODELLA kylmä! Olin mekko päällä ja vieressä oleva seutue joutui hakemaan pitkähihaisen hotellihuoneesta ja minulla ei ollut mukana lainkaan niin palelin koko ruokailun ajan”
“Alueen ravintoloista ehdottomasti paras”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu ammattitaitoista. Jouduin kyselemään allergioista ja se tapahtui hienosti.”
“Suosittelisin ravintolaa todennäköisesti Kolilla kävijöille.”
“"Hyvä vegaanimenu, hauskat ja ystävälliset tarjoilijat "”
“Ystävällinen miellyttävä palvelu. Ruoka hyvää. Paikka siisti. Näköalat upea.”
“Maisema ja ruoka oli hyvää”
“"Hieno ravintola, hyvä ruoka. Suosittelisin!"”
“"ruokalistalla sopivasti vaihtoehtoja, ruoka on HYVÄÄ!! miljöö tunnelmallinen."”
“"Vaikka en ollut hotellin asiakas vaan hieman hikinen matkailija-pyöräilijä, minut otettiin upeasti vastaan. Vaikka olin yksin niin tuntui, että minua ei kiirehditetty pois ravintolasta vaikka sade alkoi tuoda paljon perheitä ja muita ruokailijoita sisään. Minulle jäi hyvä ja kokonaisvaltainen kokemus!"”
“"Ravintolakokemus oli kokonaisuutena miellyttävä ja odotuksien mukainen. Vaikutti kuitenkin siltä, että henkilökuntaa oli hiukan niukanpuoleisesti vaikka ravintola ei ollut (ehkä koronarajoitusten vuoksi) kovinkaan täynnä. Niinpä sisäänpääsy ja tilauksien tekeminen oli hitaanlaista. Toisaalta, olimme nimenomaan tulleetkin viettämään pitkähköä päivällisiötaa seurustellen, joten tuo ei erityisesti haitannut. Oltiin ehkä siinä rajoilla, onko tuo haitta tai miinus. "”
“"Käynti oli muuten erittäin onnistunut, mutta jouduimme odottamaan pöytäänohjausta melko pitkään. Jälkiruoista raparperipiirakka oli myös hienoinen pettymys, sillä valmiskuppi johon se oli tehty, ei ollut hyvänmakuinen"”
“Söin bbq-kana-päärynä-saksanpähkinä pizzan ja se oli 1 elämäni parhaista pizzoista”
“Ruoka oli hyvää. Se tuli riittävän nopeasti. Maisemat upeat.”
“Kokonaisuus hyvä”
“Ruoka (pihvi + perunapaistos sekä kala+perunapaistos) ei vastannut hintaa. Perunapaistos oli liian kuiva.”
“"Valmiit menut oli helppoja, mutta olisin halunnut mahdollisuuden vaihtaa jälkiruoan. Hintataso korkea josta arvosanaa alemmaksi"”
“"Pojan sanoin, parasta ei äidin tekemää syötävää. "”
“Upeat maisemat!”
“Hyvä ravintola upealla paikalla”
“Hienot maisemat. Pizzat tulivat nopeasti. Maultaan pizzat olivat hyvät.”
“"Palvelu todella hyvää, ruoka maistui ainoastaan rasvalta ja suolalla, jonka vuoksi ei meinannut pystyä syömään annosta loppuun."”
“on ihana näköala lapsuuteni järvelle ja se maisema rauhoittaa mieltä hyvän aterian lisäksi.Vieraamme Tanskan maalta nauttivat myöskin tilaisuudesta tutustua Kolin vaaraan.”
“Mahtava näköala!”
“"Ravintola parhailla näköaloilla. Ruoka ja juoma ok ketjutasoa, mutta ei erityisen mielenpainuvaa."”
“"hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö"”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruokalistalta löytyy monia herkullisia vaihtoehtoja eli jokaiselle jotakin.”
“"Kokemus hyvä ruuan, maisemien, siisteyden ja henkilökunnan suhteen. Asiakkaat sen sijaan jättivät toivomisen varaa. Sillehän majoitusliike ei voi juuri mitään. "”
“Hienot maisemat.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli maistuvaa .”
“"Hyvää pizzaa,tavallisesta poikkeaviakin täytteitä mikä on hyvä "”
“"Turistipalveluita on alueella rajoitetusti, johtuen tietenkin siitä, että alueella on vieraita kausiluontoisesti ja on hankala tietää vierailijoiden määrää täsmällisesti. Tämä palvelu oli todella hyvä ja suosittelisin sitä kyllä tuttavilleni, jotka vierailevat alueella."”
“Kaupan päällä kaunis näköala Pieliselle.”
“Henkilökunta miellyttävä ja ruokailu sujui( haettiin sopivassa ajassa lautaset pois / tuotiin pääruoka /lasku”
“"Ruoka oli hyvää, mutta henkilökunta ei huomioinut minua niinkuin olisin olettanut."”
“"Hyvä ruoka, mukava paikka!"”
“"Pyysimme ikkunapöytää pöytää varattaessa. Ensinnäkin pöydän varaus oli tosi haastavaa, kun sama henkilö oli sekä respassa että baarin puolella. Henkilökuntaa siis liian vähän ja sehän ei ole heidän syy. Ruokailuun tullessa yksi ikkunapöytä oli tyhjä ja toisessa oli astioita. Meitä ei kuitenkaan ohjattu ikkunapöytään. Koko ruokailun ajan nämä kaksi ikkunapöytää kuitenkin pysyivät tyhjinä. Kolille tullaan katsomaan maisemaa ja minusta on aika älytöntä, että asiakkaille ei sitä kuitenkaan tarjota. "”
“Suosittelen jo pelkästään upean maiseman vuoksi.”
“"Henkilöstökontakti vain sisään tullessa ja lounasta maksaessa. Lounasvalikoima oli hyvä, lounaslinjasto vähän sotkuinen ja täyttöä uupui. Astioitamme ei plokattu vierailumme aikana, siirsimme itse käytetyt tyhjälle pöydälle saadaksemme pöytäämme tilaa. Musiikkia en muista kuulleeni. Karjalanpiirakat ja munavoi erinomaisia."”
“Kolilla ei muita vaihtoehtoja päivällisaikaan.”
“Ostin vain maisemahissi liput.”
“"Lämminruoka oli hankalassa paikassa, koska paikka ei ollut valoisa. Lisävalaistus olisi ollut tarpeen."”
“"Kaikki toimi erinomaisesti, henkilökunta huomioi meidät ja palvelu oli hyvää."”
“Palvelu oli joustavaa ja ystävällistä.”
“"Hieman ajastaan jäljessä, jos Koli haluaa profiloitua terveyskohteena. Esim alkoholiton olut oli loppu ja vissyä tarjottiin! Jopa s- marketissa saa kymmeniä holittomia tuotteita, tämä oli pohjanoteeraus! Muutoin esim caesar salaatti oli hyvä."”
“Kaskenpolttajan lounaspöytä oli hyvä ja erityiskiitos kokille! Mukavaa henkilökuntaa!”
“Pääruoka ei ollut niin erityistä kuin muut osiot.”
“"Palvelu ja ruoka oli hyvää, kasvis-kalavalikoima ok, mutta hyvät vaihtoehdot."”
“Upea miljöö”
“Päälisin puolin kaikki hyvin mutta pieniä korjauksia käynnin sujuvuuteen ja ehkä henkilökuntaa pitäisi olla enemmän”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka upeassa ympäristössä”
“"Grill It on ensisijainen ruokailupaikka Kolilla, jos sinne on majoittuneena. Palvelu oli hyvää ja ruoka maukasta, mutta tilojen yleisilme oli hieman nuhruinen, selvästi henkilökuntaa ei ole riittävästi siistimässä paikkoja."”
“Hyvää ravintolaa on helppo suositella. Ruoka on ollut aina tosi hyvää. Siisti paikka ja hyvät maisemat.”
“Pitza oli erittäin herkullista ja pitzapohja kiinnitti huomiota rakenteeltaan ja maultaan 10+.”
“Kaikki toimi. Sekä netti- että paikan päältä varaus. Sekä suositukset lounas-että ilta-aikaan”
“"Ruoka ja palvelu olivat erinomaisia, mutta ravintolassa oli tosi kuuma. Yksi seurueen jäsenistä joutui poistumaan kuumuuden takia."”
“Ruoka oli maistuvaa ja saimme ruuan nopeasti tilauksemme jälkeen. Sen sijaan tilaaminen tiskiltä mahdolliseen ruuhka-aikaan oli hidasta. Henkilökuntaa olisi voinut olla enemmän.”
“"Suurin negatiivinen asia oli ruokalistan likaisuus, oli tahmainen. Samoin jouduin tuoliin koskettuani menemään pesemään uudelleen käteni. Palvelu oli sinällään ystävällistä. Hieman jäi tunne, että ainutlaatuista paikkaa ei oikein hyödynnetty. Ruokalista oli hyvin tavanomainen sisällöltään."”
“"Ravintolan sisustus oli melko tavanomainen, perus hotelliravintola."”
“"Hyvä ruoka, kiva ravintola."”
“"Helt bra restsurang, lite dyr och exklusiv för en barnfamilj"”
“Siisti ja rento paikka upealla näköalalla”
“Oli hyvää”
“"Ruoka oli todella hyvää ja maisema ihana. Ravintolassa oli paljon väkeä ja ruuhka, eikä siinä mitään, mutta kun odotimme kauan pääruokaa (2 h) ei kukaan tullut kysymään onko kaikki hyvin tai haluaisimmeko lisää juotavaa. Vesi oli loppu ja samoin viini. Eli jos olisi haluttu palvella hyvin, olisi tuotu edes lisää juotavaa ja käyty kysymässä välillä kuinka pärjätään, jolloin pitkä odotusaika ei olisi haitannut."”
“Avogrillin pihvi ja kanavartaat mukavan makuisia ja ranskalaiset hyviä. Olimme ruokailemassa sunnuntaina klo 14 joten ravintolassa ei ollut ruuhkaa. Mutta siitä huolimatta odotimme pääruokia 40min. Jälkiruokaa lisäksi vielä 40min vaikka ne oli tilattu samassa yhteydessä pääruokien kanssa. Jälkiruoat tulivat vasta kun erikseen niiden pitkää toimitusaikaa kysyimme. Joten ruokailuun kannattaa varata aikaa ja hyvät hermot.”
“Kolin reissun kruunasi hyvät ruoat ja oivallinen palvelu ravintolassa. Mielelläni suosittelen ystävillenikin.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu”
“Hyvä paikka perheelliselle. Hyvä ruoka sekä maisema”
“hyvää ruokaa”
“"Ruoka oli hyvää, ruuan tulossa kyllä kesti pitkään..ainakin tällä kertaa. Lohen teossa, ei kyllä pitäs kauaa kestää. Meidän vieressä kaiteella oli jonkun jättämä likainen rätti, monta tarjoilijaa meni siitä ohi. Vasta kun huomautin asiasta, se otettiin pois. Yleisilme tosi synkkä..tummaa jokapuolella, vaikka onkin upeat maisemat ikkunoista katsottuna. Valo kuitenkin häviää, tumman sävyiseen ravintolaan. Ikkunoiden eteen kävisi iso terassi, lisää maisemapaikkoja ruokailijoille. "”
“Hyvää voi kehua!”
“Upea näköala”
“Yhden tarjoilijan ammattitaitoa lukuunottamatta kaikki meni hyvin. Lautaset tulisi kerätä tarjoilijan käteen eikä pinota / siirtää aterimet ja ruuantähteet jokaisen asiakkaan edessä pöydällä”
“Sujuva palvelu ja miellyttävä kokemus. Palvelu pelasi hyvin isommallakin porukalla.”