Tervetuloa vieraaksemme!

 

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.


Tervetuloa!

 

hotelli- ja ravintolapäällikkö Lauri Koukkunen, lauri.koukkunen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ihan OK, hinnoissa ""Koli"" lisää, eli hinta/laatu ei ihan kohdillaan."”
“God mat”
“Palvelu oli sujuvaa.”
“"Ravintolan yleisilmeiseen/viihtyisyyteen voisi vielä panostaa. Nyt salista jäi jotenkin ""askeettinen"" tunnelma. Maisemiakaan kun emme tihkusateisen sään vuoksi nähneet, niin näkymät jäivät siksikin enempi ""ravintolapainotteisiksi"". Mutta toki ravintolatilat ja niissä asiointi oli ihan hyvä kokemus, eikä ole mitään syytä olla suosittelematta muille."”
“"Palvelu oli ystävällistä,ruoka erinomaista.Ravintolan ilme ja sisustus kaipaavat uudistusta."”
“"Palvelussa hieman tökki, toinen tarjoilija ei tehnyt mitä lupasi tai siinä kesti kohtuuttoman pitkään. Toinen tarjoilija puolestaan oli sukkela."”
“"Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Tosin asiakkaita ei ollut paljon, joten tarjoilijalla oli hyvin aikaa meille. Henkilökuntaa näytti kuitenkin olevan useita, ettei hiljaista aikaa ollut jätetty vain parille tarjoilijalle, joten palvelu sujui hienosti. Seurasin myös tarjoilijan käyttäytymistä naapuripöytään, jossa oli pieni lapsi. Tarjoilija otti heti haltuun lapsiperheen tilanteen. Ruoka tuli myös nopeasti ja maistui hyvältä."”
“maisema ja tunnelma miellyttävät aina.”
“"Jos on Kolilla, niin Grill it! -ravintola on melkein ainut vaihtoehto iltaruokailulle. Salissa oli töissä selvästi juuri aloittanut työntekijä. Hänellä meni ison seurueemme tilaukset hieman sekaisin. Kokeneempi työntekijä paikkasi hienosti aloittelijan epävarmuuden. Tilanne ei haitannut meitä koska jokainen on joskus aloittelija ja meillä ei ollut kiire minnekään. Tuon asian esille siksi, että kokeneempi työntekijä paikkasi tilanteen hyvin ja reippaasti eikä yhtään tuonut esille toisen virhettä käyttäytymisellään. Risotto lisäkkeenä oli raaka ja mauton. Muuten ruoka oli hyvää."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Loistava siainti ja näköalat.”
“"Todella hyvä ruoka, ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, kuitenkin rento"”
“"Pöytämme sijainti oli huono, ovella ja tiskin vieressä, vaikka meille oli luvattu pöytä mukavalla sijainnilla sitä varatessamme. Ruoka ei ollut niin hyvää kuin yleensä. Kuhaan olisin kaivannut kasviksia ja mausteita ja jälkiruoka (tiramisu)vaikutti halvalta."”
“Tunnelma oli viihtyisä ja palvelu hyvää”
“"Tunnelmallinen, viihtyisä paikka upealla näköalalla. Erinomainen palvelu ja ruoka! "”
“Pihvit ovat tasokkaita.”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää.”
“Oli todella viihtyisä paikka ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki toimi jouhevasti ja tarjottavat maistuivat”
“"Maukasta ruokaa, hyvää palvelua ja huikeat maisemat"”
“"Erittäin ystävällistä,ammattitaitoista,nopeaa palvelua.Ruoka aivan erinomaista."”
“ruoka oli maittavaa”
“Käydään vaimon kanssa illallisella muutaman kerran vuodessa ja joskus on ystäviä mukana”
“Ei pahaa sanottavaa”
“"Ravintolasta, henkilökunnasta, tarjoilijoista sekä kokkeja unohtamatta jäi erittäin miellyttävä muisto ja kokemus. Eritoten ruoka oli todella maittavaa"”
“"Todella ystävällinen palvelu, ruoka perusvarmaa GrillIt-laatua. "”
“"Palvelu oli hyvää, alkupaloissa ei ollut suolaa ja nuupahtaneet tillit. Kurpisakeiton rakenne rakeinen ja yleensäkin suolaton. Pippuripihvin kastike oli suorastaan mitäänsanomaton. En tiedä oliko kastiketta edes maistettu, ei suolaa eikä pippuria. Pihvi oli murea. Esillelaitto suoraan 90-luvulta. Musiikkia oli mutta ei kuulunut minun pöytään lainkaan vaikka asiakkaita ei ollut montaakaan. "”
“Ruoka oli hyvää mutta palvelu hyökkäävää ja hidasta.”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja ammattitaitoista”
“Pääruoka oli oikein onnistunut. Alkuruoka ei ehkä ollut ihan hintansa arvoinen (suoraan purkeista). Jälkiruoka oli hieman epäonnistunut.”
“Ulkoa tultaessa vaatetusta katsottiin hieman nenänvartta pitkin”
“Pihvi ei ollut mureaa ja medium taisi olla medium-rare”
“Viihtyisä ravintola”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja maisema upea!”
“Mukava kokemus ja hyvä ruoka”
“Hyvä ravintola”
“Positiivinen kokemus ketjuravintolaksi”
“Sijainti”
“"henkilökunta todella ystävällistä, ammattitaitoista ja miellyttävää. Oli syysloma, joten henkilökunnalla oli kova kiire, mutta silti he jaksoivat paneutua jokaiseen asiakkaaseen ja asiakkaalle tuli sellainen olo, että asiakasta ei kiirehditä esimerkiksi tekemään tilausta (vaikka varmasti heillä oli jo kiire seuraavan asiakkaan luokse). Täysi kymppi tästä suorituksesta. Ruoka oli myös ihanaa. "”
“"Palvelu oli todella ystävällistä, positiivista ja sai asiakkaan hyvälle mielelle, annoimme myös suoraan palautetta jo paikan päällä tarjoilijalle. Suorastaan harvinaislaatuisen mukavaa ja palvelualtista henkilökuntaa, todella sai lomalaisen suun hymyyn."”
“"Hieno ravintola, upeat maisemat, rernto tunnnelma.- "”
“"Kaipasimme enemmän kalaruokia ainoastaan 2 eri vaihtoehtoa.Pielinen alapuolella eikä muikkua saatavilla menimme toiseen paikalliseen ravintolaan missä tarjoltiin muikkuja. Se mitä syötiin oli kyllä maukasta mutta enemmän kauden marjoja olisi voinut olla.Aamiaisella tarjoiltiin passionhedelmä smoothia vaikka nyt olisi varmaan ollut paikallista puolukkaa ,lakkaa,mustikkaa.Kiinnittäkää enemmän huomiota lähiruokaan erityisesti kalaruokiin."”
“"Päivällisen perusteella. Olin suositella, mutta aamupalalla ruokailuastiat eivät olleet kaikki puhtaita. Tästä syystä ottaisin yhteyttä vastaavaan henkilöön, jos saisin yhteystiedot ! "”
“Ikkunoista veti vähän kylmästi ja pihvi oli aavistuksen raaka mediumin sijaan.”
“"Hyvä asiakaspalvelu, erityisesti Mikko oli kiva"”
“"Hyvää palvelua vaikkakin, jos olisi kysytty useammin, että onko kaikki hyvin tai onko tarvetta jollekin, niin olisi ravintola voinut saada lisätilauksia esim. juomien suhteen. Olut suositus oli hyvä. Pisteet siitä. Alkuruoaksi söimme etanat. Siihen olisimme toivoneet useamman palasen leipää, koska etanapannun maukkain osa eli rasvaseos jäi osittain käyttämättä. Pääruoaksi söimme entrecoteannoksen. Sen kastike oli melko suolainen, mutta muuten lihan kypsyysaste oli toivottu. Kasvikset maistuivat myös hyvin ja olivat sopivan kypsiä. Pienellä säädöllä saa kehitettyä illallista vielä paremmaksi."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Laadukas ravintola Palvelu oli hyvää”
“Pizza vaihtoehdot olivat persoonalliset ja onnistuneet. Vielä kun saisi itse tehdyn gluteenittoman pohjan!”
“Hyvät näköalat ja ruoka!”
“Ruoka ja palvelu poikkeuksellisen hyvää ja kokonaisuus miellyttävä. Tilat siistit ja henkilökunta rentoa ja ystävällistä. Harvoin saa noin hyvin paistetun pihvin!”
“Kävimme kylpylän jälkeen juomassa. Tämän kokemuksen perusteella hankala suositella enempi.”
“Ruoka oli laadukasta sekä ateria kokonaisuudet olivat sopivia.”
“Musiikku/ohjelma kysymykseen vastasin 3...en huomannut musiikkia eli jos sitä oli se sopi hyvin ... ei häirinmyt. Ilta oli erinomainen kokonsaisuus meille. Kiitos”
“Jäi hyvä tunne koko vierailusta !”
“"Kohdallani kaikki toimi moitteeomasti. Ruokailutilanne oli miellyttävä. Henkilökunta huomioi luontevasti asiakkaan. Musiikki taustalla sopivalla voimakkuudella, että pystyi keskustelemaan. Ja ne upeat näköalat ikkunasta. Niin ja nauttimamme ruoat jälkkäreineen olivat makoisia. Kyllä on varaa suositella. "”
“Tunnelmallinen ravintolamiljöö ja hyvä ruoka.”
“"pitsavaihtoehdot yllättivät, sopivasti juustoa ,siis vähän "”
“"Ei muita ravintoloita, joten ei vertailukohdetta. Ihan perusravintola. Harmillista että ei ollut hyödynnetty paikallisia tuotteita, kuten Pielisen kalaa. "”
“"Todella herkullista ruokaa, hieno esille laitto. Ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. Upeat maisemat"”
“Ensikerraksi miellyttävä kokemus”
“"Ravintola sisustuksellisesti tunnelmallinen: sisustuselementeillä kuten väliverhoilla oli saatu melkein täydessä ravintolassa yksityinen tunnelma, silti näköalaa oli myös ikkunasta ulos Kolin maisemiin, vaikka ei istunutkaan aivan ikkunan vieressä. Ruoka oli erittäin hyvää, maut kohdillaan! Annokset sopivan kokoiset. Voi sanoa, että ihan makuelämys :) Tarjoilija tuli sopivasti kysymään kuulumiset ja asiointi oli todella sujuvaa, vaikka varmasti huisketta työntekijöillä riitti. Kiire ei näkynyt asiakkaalle lainkaan."”
“"Ruoka oli hyvää, tarjoilija tarkisti gluteenittomuuden ja löysi vaihtoehtoja"”
“"Valikoima oli ehkä hieman pieni, johtunee ajankohdasta, (ei sesonki)."”
“"Ruoat tuli todella nopeasti ja palvelu oli hyvää, joten miksipä ei. "”
“"Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää! Sisustus vanhanaikainen ja useat pöytien pinnat kuluneita. Akustiikka tilassa huono astioiden kilinä ja kolina kuuluivat voimakkaasti. Lasilliset viiniä tuotiin todellakin lasissa, kun olisi odottanut, että tarjoilija täyttää lasit vasta pöydässä, jotta asiakas näkee pullosta, että viini on todella sitä mitä on tilattu! Ruokalistat olivat kaikki kuluneen ja päällimmäinen paperi kaikissa ryppyinen/reunat kääntyneet. Hieman epämiellyttävät käsitellä. Vaimoni sai todennäköisesti ti 5.10. illalliselta jonkin asteinen ruokamyrkytyksen ravintolasta. Hän oksenteli ja ripuloi yöllä, mutta pahoinvointi meni sen jälkeen pian ohi. Oikein muuta selitystä emme tällä keksineet. Kerroimme asiasta aamulla respalla ja hän myöhemmin kertoi välittäneensä epäilyksemme keittiölle. Emme halunneet olla yhteydessä terveysviranomaisiin."”
“"Annokset aika pieniä, palvelu vähän hidasta "”
“Viihtyisä ja toimiva kokonaisuus ja nopea palvelu.”
“"Paikka oli, ihanalla paikalla. Ruoka oli hyvää, annoksista vain huomasi eri päivien kokkivuorot. Toisen tekemä annos oli kaunis ja kuha rapeaa, toisena päivänä annos oli lätkäisty lautaselle ja kuha oli löysää."”
“Helppo - eipä siinä lähistöllä ole juurikaan vaihtoehtoja. Kuha -menu oli erittäin hyvä. Sen sijaan Poro -menu pettymys lihan osalta - sitkeää ja oli ehkä mennyt vähän turhan kypsäksi. Karitsa oli ok.”
“"Mukava tunnelmallinen paikka, aina ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka."”
“"Grillipihvi ja poroannos olivat maukkaita ja hyvin valmistettuja, tosin hinta oli korkea. Ruokaa joutui odottamaan tunnin, tarjoiluhenkilökunta vaikutti amatööreiltä."”
“Ruoka hyvää”
“Tunsin itseni tervetulleksi ja halutuksi asiakkaaksi. Palvelu oli hyvin huomioivaa ja miellyttävää.”
“"Alku- ja pääruoka oli tosi hyvää, mutta jälkuruoka ei ollut niin täydellinen joten siitä laskee kokonaispisteet. Mutta tunnelma oli oikein hyvä, henkilökunta mukavaa ja muutoinkin hyvä kokemus joten suosittelisin ravintolaa kyllä."”
“Odotusajat olivat sopivat. Ruoka-annos oli maukas. Samoin IrishCoffee loppuun. Tarjoilija oli ystävällinen.”
“"Pihvi oli ehtinyt jäähtyä, kun tuotiin pöytään. Pippurikastike oli laimea, oletin siinä olevan enemmän potkua. Maksu tapahtuma hämmästytti, maksuautomaatissa kysyttiin haluanko maksaa tippiä. Käsittämätöntä, että ko. Tippi kulttuuri on jalkautunut Sokos ketjuun / Suomeen. Hyvän palkkausjärjestelmän tulee tukea, henkilökuntaa. Tulot ei pidä olla tippi kulttuurista kiinni. Tosi huono käytäntö, kun asiakas pistetään miettimään tipin oikeaa määrää... Esim. USA:ssa en ole nähnyt ko. Kulttuurissa mitään positiivista. "”
“"Ruokalista riittävän monipuolinen, ruoka hyvää."”
“Ruoka kuha ja puree olivat maukkaita!”
“Pöytävarauksesta huolimatta pöytä oli annettu toisille. Vaikutelma että Osa henkilökuntaa oli kokematonta ja aloitekyvytöntä. Kokeneenpi tarjoilija otti ns homman haltuun ja järjesti pöydän ja pöytään ohjauksen”
“Vkl oli poikkeuksellinen koska vaarojen maraton. Perjantaina illalla syötiin pastapuffet ja lauantaina puffetissa lähes samat ruoat. Hyvä tietysti että se otettiin huomioon. Muina aikoina tilaisin listalta sitä mitä tekee mieli ?? Aikataulu oli urheilu tapahtuman mukainen eikä ravintolaan jääty seurustelemaan. Maisemat hienit ja siistiä.”
“Nyt oli erinomaisen ammattitaitoinen hlö myymässä. Omatoimisesti haki keittiöstä tuotteen.”
“"2 hamburgerilaista ja pari olutta (0,25 Cl) yht 60 euroa. Kallista."”
“Vierailimme ravintolassa turisteina. Pitsa oli hyvää.”
“"Menu oli aika suppea ja laatu ei oikein vastannut n. 25 % normaalia ravintolaa kalliimpia hintoja, vaikka syrjäinen sijainti varmasti osan kalliista hinnoista oikeuttaakin"”
“"Ihanat maisemat, loistava ruoka ja ystävällinen palvelu"”
“"Ok kokemus. Ruoka annoksen liha oli sitkeää ja ruoka kaikkiaan haaleaa Bändi ei huomioinut tilan kokoa, soitto oli niin kovaa että pöytäseurue joutui huutamaan toisilleen. Suurin osa jengistä kaikkosikin salista varmaan siksi. "”
“vaikka oli korona-aika kaikki sujui loistavasti ja korona ohjeita noudatettiin hyvin olo tuntui turvalliselta kiitos!”
“Hyvä oli tuo maisema. Ja hyvä palvelu. Ainoa kummallisuus oli tuon ravintolan kovin pimeä ilme. Miksi pitää olla mustaa kaikkialla?”
“Tunnelmallinen ravintola erittäin kauniilla paikalla”
“Erittäin hyvä ruoka. Etanoissa olisi tosin voinut olla enemmän valkosipulia. Sopivan kokoiset annokset kolmen ruokalajin päivälliseen. Tarjoilija oli välitön ja palvelualtis. Alkoholijuomien tuntemus voisi olla parempi tai rohkeus ilmaista oma kantansa.”
“Tulisi 10 jos olisi ollut hieman laajempi ruokalista ja muutama edullisempi vaihtoehto.”
“Musiikki ehkä liian kovalla koska keskustelut ei aina kuulunut ja seuraavan kerran mukaan korvatulpat.Voisi olla myynnissä niin kuin maskejakin oli.Pieneen tilaan liian kova desibeli. Henkilökunta ripaää ja ystävällista.”
“Koli on meille rakas paikka ja tällä vierailulla häämme järjestettiin Kolilla ravintolan tiloissa. Kaikki järjestelyt ja koristelut hoidettiin todella hienosti. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta sai paljon kiitosta ja kehuja myös vierailtamme.”
“"Erikoisruokavalion vuoksi, olen todella positiivisesti yllättynyt kuinka tosissaan tarjoilija kuuntelija, otti huomioon sekä lisäksi kysyi vielä tarkennuksia ruokavaliooni. Tätä ei ole ennen käynyt. Ruoka oli juuri sellainen kuin sen piti olla ja ei tullut mitään oireita, joten pieni muotoinen vaellus onnistui loistavasti seuraavana päivänä. Ruoka saattaa olla monelle itsestään selvyys, mutta minulle se ei aina ole. Nyt oli helppoa asioida ravintolassa ja uskallisin syödä hyvillä mielin ruuan. Kiitos. "”
“"Ruoka erittäin hyvää,palvelu ystävällistä ja nopeaa,tunnelma erinomainen"”
“"Vähästä kokemuksesta johtuen ei ole vertailukohtia, "”
“Ruoka oli hyvää”
“"Loustava ruoka, joskun hieman hintava"”
“Laskua joutui odottamaan tarpeettoman pitkään”
“Hyvät maisemat.”
“Söin teillä elämäni parhaimman Entrecote-pihvin ja bearnaise-kastikkeen sitruun aivan mahtava idea.”
“"Erittäin toimiva sen hetken tarpeeseen, eli tankkaukseen ruuan suhteen. Ruoka oli todella hyvää hintaankin peilaten. Ainoa miinus oli se että meni tovi ennen kuin saapumiseemme reagoitiin sanomalla että pieni hetki, juuri tässä laskutetaan edellistä tms. Mutta sen jälkeen palvelu oli oikein mukavaa ja sujuvaa, tämä oli ainoa kehittävä kommentti käyntiin liittyen."”
“"Kerran olen käynyt ja palvelu oli erittäin hyvää, samoin pizza "”
“"Ravintola oli tunnelmallinen kynttilöineen ja hienoine maisemineen. Turvavälit oli huomioitu hyvin pöytien sijoittelussa. Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Pääruoat ja etenkin jälkiruoka lakritsipannacotta olivat herkullisia. Vichyn hinta (muistaakseni 4,5e?) oli turhan kallis."”
“Ruoka oli hyvää ja valinnan varaa myös ei lihansyöjälle ainakin pariksi päiväksi.”
“Rauhallinen aamupala-aikaan ja myös illalla”
“"Palvelu hyvää, myös huumoria ymmärtävää."”
“Risotto oli melko vetistä ja mautontakin. Caesar-salaatti oli jääkylmää ja kastike tosi vetistä. Muuten ihan hyvät ruuat”
“Tosi hyvä paikka”
“Koli??”
“Arvosana 9 kertoo mielestäni kaiken”
“Ruoka oli oikein hyvää ja palvelukin pienen alkukankeuden jälkeen.”
“"Kiireestä ja töykeähköstä palvelusta huolimatta kyllä, miksi mennä kauemmas syömään. Toivoisin koko S-ryhmälle parempaa otetta henkilökunnan mitoittamiseen, uskomatonta että respaan pitää odottaa palvelijaa yli 10min koska he ovat myös tarjoilijoita. Ei ihme että kiire näkyy ulospäin.. Tsemppiä jatkoon ja jaksamista!"”
“Ihana paikka”
“"Ruokaa sai odottaa kauan,Tarjoilijat olivat ystävällisiä.Ruoka maistui hyvältä."”
“"Ruoka yllätti positiivisesti! Menut oli hienosti koottuja ja ruuan laatu oli loistava. Ei ollenkaan tavallista s-ryhmä ruokaa. Grill it nimi toi mieleen tylsät perusburgerit, mutta tarjolla olikin laaturuokaa, kuten poromenu. "”
“Maisemallisesti hieno paikka.”
“Poro- ja porsaanposki -annokset sekä alkuruoka lohitartar olivat erinomaisia!”
“"Kiva, rento tunnelma, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka ja juoma!"”
“Hyvät pizzat”
“"Näköala on mainio, ilman sitä suhtautuminen olisi paljon kriittisempää. Voisin suositella asiointia aivan näköalan vuoksi. Ruoka-annokset olivat ok, hieman pieniä, mutta maku keskimääräistä parempi. Musiikkia ei onneksi ollut käyntimme aikana."”
“ruoka oli todella hyvää”
“"Osa henkilökunnasta tylyä, ruokien esillepanossa parannettavaa."”
“Hyvä ravintola hyvillä maisemilla”
“Hyvää ruokaa ja mukavaa palvelua”
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista.”
“Ruokalista suppeahko”
“Alkupalat erinomaisia mutta pääruoka vain ok.”
“Oli parasta ruokaa pitkään aikaan”
“Loistavalla paikalla huone ja ravintolapöytä.”
“Loistava ruoka ja palvelu”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka"”
“"Tarjoilijat olivat aivan ihania ja ystävällisiä. Kävimme lomalla syömässä ma 6.9 ja ti 7.9. illalla. Meidät huomioitiin koko ruokailun ajan. Yksi nimi jäi mieleen, Riia, joka oli todella herttainen. Mutta kaikki siis ihania! Myös respassa ollut mies ma 6.9. iltapäivällä. Toivoisin niin, että nämä henkilöt saavat tämän palautteen."”
“"Itse asiassa tilasimme takeaway pitsat 10kpl eli nousin ne. Kiireinen oli tunnelma, mutta olin tehnyt tilauksen etukäteen."”
“"Alkuruoan kolmesta annoksesta yksi oli hyvää, pääruoka burgeri vallan mainio. Jälkiruoassa oli sorbettia, vaikka piti olla vege-vaniljajäätelöä."”
“"Hyvä ruoka, mukava palvelu, upeat maisemat, rauhallinen tunnelma ja hyvä hintalaatusuhde."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu”
“"Ruokalista oli mielestäni laadittu paikan hengen mukaisesti. Tilaamamme ateriat olivat todella hyviä ja laadukkaita, mistä annoimme kiitokset keittiölle."”
“Ystävällinen palvelut. Menut olivat ok. Kalamenu erinomainen.”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Tarjoilijat olivat hyvin ystävällisiä ja minulla oli tunne, että he välittivät asiakkaistaan."”
“Hyvä palvelu.”
“"Loistava paikka, erinomaista pizzaa, tarjoilija Marjolle pisteet hyvästä palvelusta"”
“"ruuhkasta huolimatta meille löytyi pöytä vaikka emme olleet etukäteen varanneet. Tarjoilija oli ammatti-ihminen ja kaikki sujui hienosti. Kokille kiitos, ruoka oli herkullista ja jälkiruoka suklaakakkunen ihanaa."”
“"Erinomainen keittiö, kiitos! Ruoka oli todella maukasta! Todella mielenkiintoinen taustamusiikki eikä liian kovalla, joten kuului sopivasti lisäten mukavaa tunnelmaa, muttei haitannut keskustelua. Henkilökunta todella ystävällistä ja huolehtivaista. Kiitos. Tulemme uudelleenkin!"”
“Hyvä palvelu ja ruoka tuli aika nopeasti pöytään.”
“"Meillä oli varaus kahhdelle illalle to -pe. Tullessamme torstaina varausta ei löytynyt, mieluusti laitettiin asiakkaan ( minun ) viakseni, vaikka oli näyttää e.mail vahvistus. Ulkomaalaiset ystävät ihmetteliovät hieman varauksen puuttumista ja isännän mokaa. Seuraavana iltana palvelu oli hienompaa ja mukavaa lupsakalla tavalla. Täytyy myöntää, että olen käynyt asiakkaana ravintoloissa elämäni aikana paljon ja myöskin työskennellyt niissä. Nyt keskimäärin ottaen ei ihan natsannut."”
“"8,5 yhtenä iltana oli vähä kiirusta tarjoilijalla, ei kysynyt tarvitseeko lisää juotavaa, joutui itse huikkaamaan jonkin ajan päästä ja kesti aika kauan saada lasku. huomioitiin hyvin pöytätoive. Ruoka oli hyvää. "”
“Mahtava ravintola ja osaava henkilökunta.”
“Ruoka jota söimme oli todella hyvää! ja löytyi gluteenittomana myös”
“"Useaan kertaan asioineena totean, että ruoan taso vaihtelee kovasti. Joskus ei ole sitä mitä tilaa, joskus on, kerran olen vaihtanut viinin, muutaman kerran todella hyvää ruokaa... Pitäisi saada taso hyväksi joka kerta."”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää ja lisänä hulppeat maisemat.”
“Tunnelma oli viihtyisä. Turvavälit huomioitu. Asiakaspalvelu ansaitsee erityisen kiitoksen. Myös ruoka oli maittavaa. Ei moitteen sanaa kokemuksesta.”
“"Henkilökunta ei kertonut esim. jälkiruuan jäätelö oli loppunut ja se korvattiin toisella ja sitä ei kerrottu, että mitä laittavat. Piti olla vaniljaa, mutta laittoivat mansikkaa. Vaihtoivat tavalliseen vaniljaan, kun pyydettiin. Saattoi vaikuttaa kun samaan aikaan oli häät, niin liha oli liian kypsä. "”
“Laadukas ruoka”
“"Palvelu oli erittäin hidasta, olutvalikoima suppea. Ruoka tosin oli maistuvaa vaikkei kovin yllätyksellistä "”
“"Todella hyvä ravintola, mutta ehkä hieman perus. Valikoima ruokia oli hyvä, mutta maku ei ollut mitenkään erikoinen. Hyvää ruokaa, mutta ei ehkä sitä erityistä mitä ravintolasta hakee."”
“Todella hyvää palvelua ja ruokaa!!!”
“on niin kaukana täältä kolhosta”
“"Palvelu oli todella hyvää. Vaikka oli kiire niin kaikki tarjoilijat,jotka tulivat vastaan tervehtivät. Ruoka oli taas erinomaista. Perusmaustaminen on hallussa kokeilla, joka mahdollistaa hyvän makuelämyksen! Suklaakakku ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin, mutta ei nyt mitään isompaa moitittavaa siinäkään."”
“Hieno ja viihtyisä ravintola oli. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Tunnelma oli hyvä myös.”