Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.
Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.

Palvelemme päivittäin 12-24 (keittiö 12-22),
Tervetuloa!

 

Vt. ravintolapäällikkö Jari Heikkinen, jari.heikkinen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hintalaatusuhde kohdallaan, miellyttävä henkilökunta, hieno paikka”
“Löytyi kaikkea mitä me tarvitsimme”
“Pizza yllätti täysin odotukseni, koska olin varautunut huonompaankin ihan vain ketjuravintolakammojeni vuoksi. Tämä on asia, josta haluaisin kertoa tuttavilleni. Toisaalta alkoholittomien juomien valikoima oli hiukan suppea.”
“No onhan se hotelli & ravintola huikealla paikalla.. näkymät, ne näkymät.”
“Palvelu oli erinomaista”
“Tarjoilija taisi hoitaa sekä respaa että ravintolan asiakaspalvelua, pitkä epätietoinen odotteluaika. Tiskillä mainostettu tuote olikin jo loppu, sijalle tarjottu tuote hieman kalliimpi, lisähinnan periminen monimutkainen, pahoittelu olematon. Eikä minkäänlaista jälkihuomiointia pöytiin, kovaäänistä keskustelua kollegan kanssa ja juomajääkaapin täyttöä.”
“Suosittelen tutuilleni”
“Siisti ravintola jossa hyvä asiakaspalvelu ja mielenkiintoinen ruokalista. Lisäksi viihtyisä tunnelma ja upea näköala.”
“Palvelu pelasi, henkilökunta oli ystävällistä ja huomioi tilanteen erinomaisesti.”
“Ruoka oli haaleaa jo tullessa.”
“Ystävällinen palvelu ja todella maukas ruoka.”
“Sijainti mahtava, ruoka hyvää.”
“Hyvää ruokaa ja hotellin yhteydessä”
“Kaikinpuolin hyvä paikka, jos Kolilla vierailee.”
“Kaunis paikka ja ystävällinen palvelu. Itse pihvi hintava mutta enintään keskinkertainen.”
“Kaikki kohdallaan; ruoka, palvelu, maisema”
“Todella hyvää ruokaa.”
“Erittäin hyvä palvelu. Valikoima voisi olla hieman laajempi. Asiakasomistajaviinit asiallisesti hinnoiteltuja. Flyygeli olisi voinut olla käytössä = elävää musiikkia ruokailuun sopivasti säädettynä olisi juhlistanut lomaa.”
“Menu edusti paikallisuutta ja vahvisti oloani olla lomalla pois etelä-Suomen arjesta.”
“Perushyvä ravintola. Takka ja maisema oli parasta.”
“kaikki toimii, hyvin tilaa!”
“Alueella ei ole ihan hirveästi vaihtoehtoja. Ravintola oli kuitenkin ihan mukava ja ruoka perushyvää illallisella, toki hiihtolomaviikolla oli täyttä ja kiireistä. Kävimme myös kerran lounaalla, ja tarjolla ollut keittolounas oli huippu! Todella hyvää maa-artisokkakeittoa ja riistakeittoa, ja konsepti oli kiva simppeli ja toimiva.”
“Verrattuna edelliseen käyntiin palvelu ja ruuan tulo oli erittäin nopeaa.”
“Käytimme ainoastaan kahvilapalvelua. Gluteenittomia tuotteita ei ollut laisinkaan vitriinissä. Kysymällä saimme toki maukkaat kahvileivät kahvin kera. Olimme tyytyväisiä!”
“Maisema vailla vertaa”
“Olemme käyneet kyseisessä ravintolassa jokaisella yöpymiskerralla eli viisi kertaa. Aina ollut hyvä ja rentouttava tunnelma. Viime kerralla yksityistilaisuuteen liittyvä musiikki soi sen verran kovalla että hieman tunnelma tästä kärsi...”
“Pihvi oli ehken parasta ikinä, ruoka muutenkin hyvä. Päivällä kun täytiin tekemässä pöytävaraus, niin baaritiski oli täynnä likaisia astioita, miksi? Loi ensivaikutelman, joka ei unohdu. Ruoka ja tarjoilu oli illalla sen sijaan hyvää ja jopa kehujen arvoista, kokille erityiskiitos!”
“Sportlovsstämningen var ok och det fanns tillräckligt med servicepersonal”
“Etelä-Suomen hiihtolomaviikon aikana pitää ehdottomasti olla enemmän henkilökuntaa paikalla. Tilausten teko, ruuan saaminen ja maksaminen vei aivan liian paljon aikaa. Paikalla ollut henkilökunta kipitti sen minkä ehti, mutta heitä oli ko. aikana liian vähän. Kannattaa ottaa päivän keitto, jos on tosi nälkäinen ja haluaa ruuan nopeasti.”
“Ruoka oli muuten hyvää, mutta kana hieman kuivaa. Myös ruokaa sai odottaa kauan, vaikka ei ollut ruuhkaa. Muuten siisti paikkana, maisemat hyvät ja henkilökunta ystävällistä.”
“Hyvät näköalat ja mukavan rauhallinen tunnelma”
“Hieno paikka, ruoka ei ollut mitään erityistä.”
“Ei hirveästi ole muita vaihtoehtoja :D mutta onneksi ruoka oli hyvää...”
“Peruskauraa”
“Hyvät maisemat, mutta lapselle tuotiin eri jäätelö kuin piti”
“Ihan OK ravintolaruokaa”
“Ravintolassa käynti oli miellyttäväkokemus, mutta kasvisruoka oli tylsää ja mautonta.”
“Kallis”
“- maukas ruoka, kauniisti esillepantuna - rento tunnelma - asiantunteva ja mukava henkilökunta - erikoisruokavalio otettiin todella hyvin huomioon”
“Vaihtoehdot Kolilla ovat aika vähissä jos laskettelun ohella haluaa purtavaa. Mutta ruoka oli hyvää ja kaikki toimi ihan hyvin.”