Ravintolamme aukeaa jälleen 18.6.2020. Meille on turvallista tulla!

Pidetään huolta toisistamme
 
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.
 
Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.
 
Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
 
Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.
 
Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.
 
Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.
 
Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.
 
Lämpimästi tervetuloa!

**************************************************************************************************************************

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.
Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.


Tervetuloa!

 

hotelli- ja ravintolapäällikkö Lauri Koukkunen, lauri.koukkunen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintola oli viihtyisä, asiakaspalvelu tosi hyvä ja pöydänantimet herkullisia, joten sen takia voin suositella tätä paikkaa myös ystävilleni. ????”
“Ruuan kanssa tarjottava punaviini tuotiin pöytään vasta, kun ruoka-annos oli jo tuotu. Asian olisi pitänyt tapahtua toisin päin. Pääruoka ei vastannut odotusta.”
“Asiantuntevaa palvelua ja sopivat ateria vaihtoehdot ovat perusteluni kiitettävän erinomaiselle toiminnalle. Muutamia annoksia tai vaihtoehtoja voisi olla enemmän menuussa ja kahvitteluun.????”
“Kaikki on toiminut joka kerta odotusten mukaan ja vähän ylikin. Ruoka ja palvelu on ollut erinomaista aina.”
“siisti. hienot näkymät. paikallisuutta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu sekä ainutlaatuinen maisema.”
“Hyvä ruoka ja todella ystävälinen henkilökunta”
“Turisteja tosi paljon silloin kun kävimme.Seisovassa pöydässä ruuat olivat loppu ,joten jouduimme odottelemaan niiden täyttöä.Meitä oli kyllä iso porukka ,saimme päydän kyllä heti.”
“Tyyttväinen olin”
“Ruoka oli todella hyvää, mukava henkilökunta. Upea maisema! Sisustus myös mieleinen.”
“Ok”
“Hieno näköala”
“Palvelu oli erittäin hyvää, ruoka jäi vähän puolitiehen perusruokaa”
“Ruoka oli tosi hyvää, ei mitään moitittavaa. Myös lapsille maistui. Jälkiruoat olivat myös todella kauniita ja hyviä. Kaikki ylitti kyllä odotukset.”
“Mukava henkilökunta, hyvä ruoka (lapsille hampurilaisen majoneesi ei maistunut,mutta aikuisille kyllä) jaerityisruokavaliomme huomioitiin hyvin!”
“Hyvä ruoka, hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Kävin heinäkuussa 2 kertaa. Ravintolan puolella sekä palvelu että ruoka oli erittäin hyvää. Pizza-puolella pizza oli myös erittäin hyvää, mutta palvelussa olisi ollut parantamisen varaa. Halusin kivennäisvettä, as.palvelija myi minulle kysymättä makuveden. En pidä niistä ja menin sen vaihtamaan. Se hoitui kyllä, mutta pöydässä huomasimme kivennäisvesitarjouksen, joka oli puolet halvempi, mutta josta asiakaspalvelija ei kertonut mitään. En viitsinyt enää mennä kassalle asiasta mainitsemaan vaan annoin olla. Ystäväni gluteeniton pizzapohja oli huono.”
“Vaikka ravintolassa tuntui olevan erittäin kiire, henkilökunta hoiti hommat sujuvasti. Ruokakin tuli suht nopeasti.”
“Buffet oli hyvä. Kaunis näköala pöydän äärestä”
“Olimme varanneet pöydän netin kautta. Minulle tuli varmistusviesti, mutta ravintolan järjestelmässä varaus ei näkynyt. Meille kuitenkin luvattiin pöytä. Kiitos siitä :) Palvelu oli hyvää, mutta hivenen ystävällisyyttä ja palvelualttiutta lisää, niin palvelu olisi erinomaista. Ruoka oli oikein hyvää. Olimme valinneet samalta listalta jo useamman kerran aiemminkin, joten toivoisimme jotakin uutta listalle. Erityisesti vegaanivaihtoehtoja lisää. Tavoittelimme noutopöytäruokailua, mutta saapuessamme noin klo 15 se oli juuri suljettu. Toivoisimme, että noutopöytä olisi pidempään katettuna. Kolin suuren suosion aiheuttamien ruuhkien vuoksi kannattaisi harkita rinteiden ala-aseman ravintolan aukaisua. Kiitokset PKO:lle matkailun loistavasta kehittämisestä Pohjois-Karjalassa. Suosittelen Kolia ja Bombaa ehdottomasti kaikille tutuille ja kohtaamilleni tuntemattomille. Kummassakin paketti toimii, mutta pienellä viilauksella vielä paremmin.”
“Ei ole muita vaihtoehtoja Kolilla.”
“Näköala on huikea ja Frutti di Pielinen oli loistava pizza”
“Käydessämme ravintolassa oli kiireitä, siksi palvelu oli vähän hidasta mutta kyllä suosittelisin.”
“Upea paikka. Luonto lisäksi kruunaa käynnin.”
“Kaikinpuolin onnistunut ruokailukokemus. Ruoka oli todella maukasta!”
“Mukava peruskäynti”
“Kaikki toimi ihan täydellisesti ja palvelu oli huippua!”
“Ravintolassa oli oikein hyvää ruokaa mutta Siika oli mautonta ja jopa pahaa. Kun tämä muodosti suuren osan ruokakokemusta, en voi antaa korkeampaa arvosanaa. Siiasta oli tullut tietojeni mukaan myös muita valituksia. Muutoin oikein hyvä ruokapaikka!”
“Pitsa oli kesän paras, eikä sitä tarvinnut odottaa kovin kauan.”
“Ruoka oli erittäin hyvää, vaikkakin kana oli hieman kuivaa mutta tästä mainittuani sain hyvitystä laskussa ja tästä syystä minulle jäi erittäin hyvä kuva henkilökunnasta sillä mukavuuteni otettiin huomioon todella hyvin.”
“Hyvää ruokaa ja juomaa, erityisen kauniit terassimaisemat.”
“+Aivan upeat maisemat! -Odotimme ruokaa kauan, melkein tunti. Missään vaiheessa tästä ei sanottu mitään, ei kerrottu pitkää odotusaikaa, ei pahoiteltu tms. Se ihmetytti. Ravintolassa ei näyttänyt olevan ruuhkaisaa. Ehkäpä oli kertaluonteista?”
“Monipuolinen valikoima, mutta taisi sattua kesätyöntekijöitä palvelemaan, vähän sattui kommelluksia.”
“Jos joku kysyy nissä voi syödä Kolin vierailussa, kyllä mainitan paikan.”
“Ja km”
“Palvelu oli yrmeää.”
“Liian vähän henkilökuntaa, valikoima aika suppea. Hlökunta yritti parhaansa, mutta mielestäni selkeästi epäpätevästi suunniteltu henkiläkunnan määrä, laskua sai odottaa 20min ja tarjoilija vaihtui kesken illallisen”
“Kaikki meni kaikin puolin todella loistavasti, saimme pöydän melkein täyteen ravintolaan jopa ilman varausta! Palvelu oli ammattimaista, henkilökohtaisella otteella. Ruoka oli todella herkullista ja tunnelma kohdallaan. Tulemme varmasti uudestaan, kun taas käymme Kolilla.”
“Oli myöhäinen ilta, ajomatkaa vielä edessä, ruokailumahdollisuuksia niukasti, omimme nälkäisiä. Grillit-keittiö myöhään auki - pelasti päivämme! Upea auringonlasku ikkunoista, Pielinen ja metsät edessä, herkullinen ruoka, paikallisen panimon alkoholiton olut, aivan ihana pohjois-karjalalainen henkilökunta.....! Täydellistä?? Uhkasimme jäädä yöksi, mutta hotelli oli täysi ??”
“Kolin reissun yhteydessä tuli käytyä täällä syömässä. Oltiin pari yötä vaeltamassa, ja ennen kuin aloitettiin seitsemän tunnin ajomatka kotiin päätettiin syödä kunnon lounas. Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja maisemat huikeat. Kaikin puolin passeli kokemus!”
“Akka-koli pizza oli erittäin hyvää”
“Ravintolasta on aivan mahtavat näköalat ja ruoka on erittäin hyvää ketjuravintolaksi”
“Näkymä on kertakaikkiaan upea! Ruoka oli hyvää, alkoholiton olut erinomaista ja asiakaspalvelija-poika oli ihana!”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka erittäin miellettävässä miljöössä ja henkilökunta oli ihanan hymyileväistä. Salaatteja kaipailin lounaalle enemmän. Karjalanpiirakat oli ihana lisä. Kiitos”
“Ystävällinen palvelu ja ihan hyvä ruoka”
“Ihana saada hyvää ruokaa 9km patikoinnin jälkeen.”
“Mukavan rento paikka ja ulkoterassilla ruokaillessa upeat maisemat - ja aurinkoinen sää kruunasi :)”
“Hyvä ruoka, lasten lista voisi olla monipuolisempi (pasta ja kasvis vaihtoehtoja enemmän)”
“Tilaaminen ja maksaminen oli erikoista kohellusta. Porukkaa oli oikealla ja vasemmalla ja tarjoilija kassalla vastaili vähän jokaiselle jotain joten ei kyllä tämä prosessi kiitosta saanut. Lähellä oli ettemme lähteneet pois kun ei asiakkaaseen keskitytty oikeastaan ollenkaan. Kyllä tarjoilija olisi kohteliaasti sanoa toiselle pariskunnalla vaikka ”pieni hetki, otan ensin tämän tilauksen” eikä keskeyttää meidän palvelemista. Onneksi kuitenkin tuli sentään oikeat ruoat. Ruoka kun tuli, niin oli todella ystävällinen ja kohtelias palvelu (eri henkilöt toivat). Ruoka oli todella maukas!”
“Harmitti, kun pippuripihvi oli loppu jo alkuillasta.”
“Kaikki toimi, niin kuin pitikin - ja maisema on huikea!”
“Jonoa,yksi kassa ,otti kaikki tilaukset,olisi ollut mahdollisuus toiseenkin kassaan,ammattitaidottomuutta!!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Jäliruuan tulo kesti kauan vaikka tilasimme sen lämpimän ruuan aikana. Maksaminenkin kesti.”
“Pääruuan saapuminen kesti liian kauan, samoin jälkkäri. Kokonaisaika ruokailun keston suhteen oli kaksi tuntia, joka oli liikaa lapsiperheessä.”
“Lounas oli hyvin kattava ja ruoka oli hyvää. Asiakaspalvelu sujuvaa ja ystävällistä.”
“Maistuvaa”
“Hyvä ruoka ja palvelu, pöydät olivat melko sotkuiset”
“Ruoka hyvää ja paikallista, sellaista mitä en normaalisti ole syönyt.”
“Hyvä tunnelma, jossa mahtavalla maisemalla on oma panoksensa. Aiemmin, joku vuosi sitten illalla söimme pizzaa, missä oli positiivisella tavalla erilaiset täytteet. Jäi mieleen ja kehuimme kavereillekin...??”
“Paras vaihtoehto Kolin alueella”
“Rentoa meininkiä, kaunis maisema. Hyvä, tosin aika hintava lounasbuffa.”
“Hienonäkymä ja saa luettua päivän lehdet.”
“Hyvä kahvi oli”
“Perusravintola itsepalvelua.”
“Positiivinen yllätys ja hyvä maisema.”
“Ruoka tuli nopeasti. Oli tilaa. Terassilta oli upeat maisemat.”
“Hieno kokemus”
“No jos yöpyy hotellissa ei paljon ole vaihtoehtoja”
“Erinomainen ruoka.”
“Kaikki toimii vaikka hinta-laatusuhde ei ehkä ihan kunnossa”
“Tuttu paikka, mökki Pielisen toisella puolella. Karjalanpaisti ja muikut erinomaisia. Poika sai mustikkapiirakkaa ja lounaskokki täydensi buffaa koko ajan. Kesävieraat erittäin tyytyväisiä ruokaan. Vatsa tuli täyteen. Joka pisteessä (kahvila, respa, ravintola) ahkeria duunareita.”
“Lounas loppui kesken”
“Saimme kaverini kanssa pöydän nopeasti ilman pöytävarausta. Asiakaspalvelija oli loistava, aidosti huumorimtajuinen ja ystävällinen.”
“Olimme erittäin tyytyväisiä laatuun ja palveluun. Suosittelen grill :it Kolia ystävillenikin!”
“Kaikki toimi ja ruoka oli hyvää. Pöytävaraus ilta-aikaan välttämätön.”
“Hienot maisemat ja ihan ok buffa.”
“Oli viittä vaille lounasajan loppua ja pääsimme vielä syömään ja hienosti kysyttiin lopuksi, että vieläkö syödään vai voiko jo korjata lounaspöytää. Loistavaa!”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja teki todella parhaansa vaikka oli kiire ja ravintola oli aivan täynnä asiakkaita. Ruokalistoja jouduimme odottamaan todella pitkään, onneksi tiesimme mitä valita. Leipää ei tuotu kuin yhden kerran ja illastimme kolmena perättäisenä kertana. Ruokalistoja odotellessa leipää olisi kaivannut ja muihin pöytiin sitä tarjoiltiin.”
“Ruuan odottaminen kesti lähes tunnin vaikka asiakkaita oli vähän”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Kävimme ravintolassa kaksi kertaa, toisella kerralla ravintolassa oli ruuhkaa ja se näkyi palvelussa (tarjoilija unohti viereisen pöydän juomat kaksi kertaa, odotimme ruokalistaa 15 minuuttia) Ensimmäisellä kerralla palvelu pelasi moitteettomasti. Olisimme halunneet vaihtaa maistelulautasen yhden osion (skagen) allergian vuoksi, mutta se ei onnistunut. Mielestämme se oli pieni miinus. Kaiken kaikkiaan viihdyimme ja pidimme ruoasta. Kiitos!”
“Ihan ok.Kiire ja hässäkkä vähän latistivat ehkä yleisilmettä”
“Hyvä ruoka, parempi mieli??”
“Syntymäpäiväni oli hienosti huomioitu, ruusuja ja karkkia pöydässä sekä kortti. Ja sain varmaankin ravintolan parhaan pöydän, upea näköala. Ruoka oli erinomaista ja palvelu myös.”
“Vastaukseni saattaa antaa hieman väärän kuvan. Se perustuu puhtaasti yhteen vierailuun sunnuntaina. Söimme buffet-lounaan: karjalanpaistia, muikkuja, salaattia. Tarjoilija kysyi 'maistuiko' ja annoin tämän saman palautteen. Karjalanpaisti oli sinänsä ihan maukasta, mutta liha oli sitkeää. Karjalanpaisti vaatii pitkän kypsennyksen matalassa lämpötilassa. Muikkuja en maistanut, mutta puolisoni maistoi. Sehän on hankala buffet-tuote, koska pieni paneroitu kala pääsee lämpöastiassa veltostumaan. Salaattipöytä oli melkoisen vaatimaton. Kannattaa käväistä Ilomantsin Parppeinpirtissä vakoilemassa, kuinka karjalainen pitopöytä rakennetaan. Ymmärrän kyllä, että kyseessä oli S-ravitola, mutta paikallisuutta kannattaisi hyödyntää paremmin. Musiikki oli kansainvälistä 'soittolistahumppaa'. Tässäkin kohtaa kannattaisi valita kotimasita musiikkia tai vaikka ihan klassista vanhojen kansallistaiteilijoidemme mukaan. Terveisin Minna Rastivo ja Petri Stenroos”
“Hienot maisemat ravintolasta!”
“Homma toimi”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Perushyvä ravintola. Palvelu sujuvaa ja tarjoilijat ystävällisiä. Ruoka hyvää, mutta ei mitään unohtumatonta.”
“Trevligt, god mat men väldigt dyrt.”
“Ensimmäinen vierailu ja kaikki sujui mallikkaasti. Ruoka vastasi odotuksia.”
“Todella kallis lounas, 22e”
“Mukavan nuorekas palvelu, vaikkakin jonottelu hieman”
“Hyvä ruoka, siisti ravintola ja silmiä hivelevä kaunis näköala. Siitä 10++”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Ainoastaan jonottaminen tuntui ruuhka-aikaan kestävän kauan. Eräs lapsiperhe jonotti pöytämme lähellä melkein puoli tuntia ja lapset alkoivat olla väsyneitä ja kiukkuisia.”
“Hyvä palvelu, hyvää ruokaa, mahtavat maisemat”
“Palvelu oli erinomaista ja valikoima hyvä”
“Ravintola on upealla paikalla, ruoka on hyvää ja tunnelma sopii loman viettoon.”
“Jälkiruuan ja laskun saaminen pöytään asti kesti melko kauan huomioonottaen, että emme ruokailleet ruuhka-aikana. Kokonaisuus oli kuitenkin positiivinen.”
“Ystävällinen henkilökunta, ruoka erinomaista, esillepano kaunis ja houkutteleva.”
“Ravintola on upealla paikalla vaikka hintataso on korkeahko.”
“Helvetin hyvä kokemus”
“maisema ja palvelu hienot”
“Karjalapaisti ei ollut kovin hyvää.”
“Aikuisille ruokavaihtoehtoja niukasti.”
“Hienot maisemat”
“Mukava palvelu, hyvä ruoka.”
“Ruoka oli ihan hyvä lounasruoka ja terassin maiseva aivan upea, mikä sai tunnelman nousemaan.”
“Näköala aivan huikea ja ruoka erittäin hyvää”
“Erikoistarpeeni huomioitiin hyvin. Suosittelisin ystäville, joilla myös samanlainen ruokavalio”
“kaikki oli tosi hyvä!”
“Kaikki sujui hienosti. Olimme tehneet varauksen illalle mutta pääsimmekin aiemmin paikalle ja meille löytyi pöytä tästä huolimatta. Kaikki meni tosi hyvin.”
“Olin ilmoittanut tilausta tehdessäni, että tulemme juhlimaan kultahääpäiväämme. Tätä ei kuitenkaan ilmeisesti oltu noteerattu.”
“Näköala oli mahtava. Ruoka (grilliplatteri) kelvollinen. Pienpanimo-olut (lager) tarjottiin lämpimänä :(”
“Hyvä ruoka, upeat maisemat”
“Paikka on viihtyisä, palvelu hyvä ja ruoka syötävää.”
“Kaikki muu ok, mutta hintaan nähden erittäin laaduton lounas. Näytti hyvältä, mutta ei maistunut. Harmi homma.”
“Liian vähän henkilökuntaa, piti odottaa pöytiin ohjausta. Lisäksi tilaamisessa ja ruokien tulossa kesti pitkään. Ravintolassa helteellä melko kuuma.”
“Jos majoittuu hotelli Kolilla, ei oikeastaan muuta vaihtoehtoa illalliselle. Mukava paikka, vähän kotikutoinen, vaan eipä tuo haittaa.”
“Kiva paikka, upeat maisemat jos pääsee ikkunapöytään”
“Hyvä vegaaninen ruoka, hyvät maisemat, hyvä palvelu”
“Ravintola ei ollut hotellimainen vaan tunnelmallinen”
“Ihanaa, että sain tämän kyselyn. Piti laittaa viestiä, että söin elämäni parhaan lohiannoksen. Vaikka lohta on tullut syötyä monessa paikassa ja on osa kotiruokaa, oli lohiannos järjettömän hyvä! Lapsille olisi kiva saada jokin pieni puuhapiste, mutta toki perheen omat ipadit auttavat vierailussa.”
“Palvelu oli erinomaista, ja ruoka hyvää. Burgeripihvin kypsyysaste oli hieman kypsempi kuin tilattiin, mutta se ei kuitenkaan haitannut.”
“Ruoka oli epäonnistunut valinta. Suolaton liha ja perunat oli kuin keitetyt perunat olisi lämmitetty mikrossa. Kastike todellinen pettymys, oli ehkä imeytynyt kivi lautaseen. Koko annoksessa ei juuri mitään makua. Myöhemmin tyttäreni otti pizzaa, se oli ok.”
“Maisemat ja henkilökunta olivat mainioita. Pizza oli vähän mautonta ja terassi oli vähän levoton.”
“Ensimmäinen tarjoilija ei tuonut tilattuja juomia, vapaissa pöydissä paljon tiskiä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä”