Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.


Tervetuloa!

 

hotelli- ja ravintolapäällikkö Lauri Koukkunen, lauri.koukkunen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

 

Pidetään huolta toisistamme
 
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.
 
Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.
 
Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
 
Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.
 
Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.
 
Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.
 
Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.
 
Lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti ja viihtyisä ravintola”
“Tilan toimivuus ja siisteys, henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys, ruoan herkullisuus ja tarjoilu, kaikki olivat huippuluokkaa.”
“Alueella olevien vastaavan tasoisten ruokapaikkojen vähyys vaikuttaa asiaan.”
“Ravintola on KOLILLA, kukapa siellä ei haluaisi käydä! :D”
“Viihtyisä ravintola, hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Viihdyimme!”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää, sijainti loistava”
“Hyvä ruoka, hintataso toki hieman korkea. Kolilla toki on hieman syrjässä jos ei muuten ole menossa Kolin palveluita käyttämään.”
“Kaikki toimi”
“Ruokamenut olivat erityisen hyviä.”
“Ruoka oli ok, odotusaika melko pitkä ja tästä meitä ei infottu. Lopuksi meiltä velotettiin ylimääräisiä juomia, mitä emme huomanneet. Laskun sai onneksi korjattua seuraavana päivänä.”
“Nopea ja asiantunteva palvelu.hyvä tunnelma.”
“Ruoka oli kokonaisuutena erittäin hyvää. Söin itse kuha-menu'n ja seuralaiseni söi kasvis-menu'n. Kuha menu'ssa kommenttina jälkiruokaan (omena-clafoutis): Annoksessa 'koristeena' viipale raakaa omenaa. Mielestäni tämä ei tuo annokseen juurikaan lisäarvoa. Omenan olisi esimerkiksi voinut karamelisoida jolloin se toisi jonkinlaista lisäarvoa, toisin kuin mitenkään käsittelemätön tuote, joka on vain 'heitetty' lautaselle. Alkuruuassa (tapas-lautainen, tai vastaava) hummus olisi voinut olla maustettu jollain. Hummusta oli annoksessa paljon, mutta makua siinä ei juurikaan ollut. Kaveriksi voisi olla myös enemmän leipää tai muuta lisuketta, koska hummusta oli tosiaan varsin paljon. Pääruoka kuha menu'ssa oli kokonaisuuden tähti, erittäin maukas annos, kastikkeet ym. Omalta osaltamme palvelu ja tarjoilu toimi vierailun aikana hyvin. Seurasimme kuitenkin viereisien pöytien 'ahdinkoa', kun heidän tilaus käytiin ensin hakemassa ja 10 minuuttia myöhemmin tultiin kysymään tilausta, koska se oli hukkunut jonnekin. Tämä vaikutti erikoiselta. Kokonaisuus kuitenkin pieniä kehityskohteita lukuunottamatta mielyttävä, ja tulisin käymään ravintolassa uudestaankin.”
“Yleisilmeentään kiva. On ravintola ja kahvila. Hintatasoltaan korkea.”
“Saimme nopealla pöytävarauksella pöydän seurueellemme. Vaarojen maraton-tapahtumalla oli varmasti osuutta, normaalin tunnelman erilaisuuteen ja palvelun sujuvuuteen. Kokonaisuutena kuitenkin onnistunut ravintolavierailu.”
“Ruoka oli hyvää mutta valikoimasta puuttui maittava kasvispizza. Lisätäytevalikoima oli turhan suppea hyvän kasvispizzan koostamiseen, joten lopputulos oli melko mauton. Esimerkiksi artisokka, paprika tai oliivi olisivat parantaneet tilannetta mutta myös jokin proteiinipitoinen kasvistäyte olisi ollut kiva olla. Palvelu oli aika hidasta. Etenkin ensimmäisellä käynnillä päiväsaikaan, kun ravintola oli melkein tyhjä, tuntui oudolta joutua odottamaan pitkään pöytäänohjausta ja vään joka käänteessä. Henkilökuntaa oli kuitenkin paikalla riittävän oloisesti.”
“Ruoka oli taivaallisen hyvää, riittävä annoskoko ja plussaa gluteenittomuuden hyvästä huomioinnista. Taustalla oleva musiikki oli ainoa häiritsevä tekijä=liian kovalla.”
“Ruoka ja palvelu olivat hyviä. Kävimme syömässä Kolin vierailumme iltoina (3) ravintolassa illallisen ja olimme tyytyväisiä. Erityisen hyvä oli porsaanposki-annos.”
“Helppocasioida”
“Kahvi oli väljähtyneen makuista ja tiskillä sai odottaa palvelua kun henkilökunta jutusteli keskenään, ruoka oli hyvää ja pöytään tarjoilu sujuvaa/mukavaa, tulen mielelläni uudestaan.”
“Koli paikkana on niin ainutlaatuinen, että se tekee jo tunnelmasta ikimuistoisen. Kaksi kertaa ollaan syöty samalla kun ollaan hotellissa yötä ja ekalla kerralla pippuripihvi oli ylikypsä, mutta nyt toisella kerralla ihan ok! Hyvä kokemus, mutta ei mikää tajunnan räjäyttäjä!”
“Iloinen, hauska, nopea ja asiantunteva palvelu. Loistava ruoka. Vanha muistikuva Sokos-hotellien ravintoloista on samanlainen Fransmanni joka hotellissa. Nyt oli persoonallinen oma menu Kolilla sekä Bombassa. Hienoa!”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta.”
“Minulle jäi hyvä tunnelma käynistä ja henkilökunta oli oikein osaavaa ja miellyttävää. Heidän kanssa oli helppo ja mukava asioida. Ja tietysti ruoka oli todella hyvää.”
“En tiedä ruuan mausta kun join vain kahvit ja olin paikalla tällä kertaa urheilutapahtuman vuoksi.”
“Loistava asiakaspalvelu ja ruoka erottui selvästi edukseen. Ei mitään moitittavaa sanaa ruuasta.”
“Yksin matkustavana naisena koin että pariskunnat saivat parempaa kohtelua. Heidät ohjattiin parempiin pöytiin, minut asetettiin istumaan perimmäiseen nurkkaan vaikka olin tehnyt pöytävarauksen. Tarjoilijahenkilökunta oli mukavaa,he hoitivat työnsä mallikkaasti.”
“Todella miellyttävä paikka. Palvelu huippuluokkaa. Ruoka hyvää...”
“Ruoka oli hyvää, samoin juoma ja seura. Vaikka ravintolassa oli muitakin ruokailijoita, tunnelma oli rauhallinen. Voisin tulla uudelleen tai kokeilla jotain muuta Grill It ravintolaa”
“Hyvää mutta hintavaa”
“??”
“Yllätys oli todella positiivinen, kun vertasin sitä aiempiin kokemuksiin muista Grill It! -ravintoloista nimenomaan ruuan laadun suhteen.”
“Paikka viihtyisä ja hyvät pizzat,mutta liian vähän hekilökuntaa. Tilauksen teko sekä vastaanotto oli hieman hidasta.”
“Pizza oli todella hyvää. Itse tulimme paikalle tuttavamme suosituksesta.”
“Ainut ravintola hotelli yöpymisen yhteydessä. Hyvä ruoka ja palvelu. Suosittelen!”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta loistava. Ainoa vika että henkilökuntaa oli liian vähän mikä johti siihen että odotusajat venyivät.”
“hyvää ruokaa, ja ruokalista ei ollut liian pitkä, joten helppo valita sopivat annokset”
“Perusruokaa, olisi voinut olla paremmin valmistettu (ylikypsä kana). Muuten ok”
“Kiitettävä jäi uupumaan siksi, että jos tilaa suppilovahverorisottoa siinä voisi olla enemmän kuin yksi letku supplovahvero, joka sekin löytyi pienen etsimisen jälkeen. Annoksen nimi olisi voinut olla risotto ja suppilovahvero. Muuten ruoka kyllä oli hyvää.”
“hieno maisema”
“Ystävällinen asiakaspalvelu. Maistuva ruoka. Tunnelmallinen paikka. Tykkäsimme kovasti.”
“Mitkä näkymät ja herkulliset pizzat!”
“Periaatteessa kaikki ok ja peruskiva ravintola. Tosin ruoka oli myös vain ok ja perushyvää. Olemme käyneet esim. Tampereen Tornin Grill It -ravintolassa ja Kolin ruoka ei yltänyt samalle tasolle. Ruskablues-iltana meidät vähän unohdettiin pääruuan jälkeen.”
“Loistavat maisemat, hyvä palvelu.”
“Kaikki kohtuulliseen hyvin, mutta musiikki soi älyttömän kovalla. Laitteita testattiin iltaa varten ja pyynnöstä huolimatta melutaso ei laskettu.”
“Suosittelisin sitä jos joku reissaa Kolilla, sillä siellä ei ole oikein muita ravintoloita”
“Ruoka hyvää.Tarjoilijat ystävällisiä ja auttavaisia”
“Ihana ravintola upealla näköalalla. Palvelu oli hyvää, kohteliasta ja mukavan tuttavallista. Tunsin oloni tervetulleeksi ja rennoksi.”
“Kaikki sujui hyvin käynnillämme, sisäfilee oli kypsennetty täydellisesti(rare), mutta jälkiruokana ollut suklaakakku oli tylsä ja jo ennestään tutun makuinen muista s ryhmän ravintoloista.”
“Kaikki sujui hyvin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi annoksessa. Tosin aika kallis.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Tunnelma oli rauhallinen, eikä meluisa (häiritsevä musiikki) niin kuin joissain ravintoloissa on ollut”
“Ruoka hyvää. Palvelusta miinus. Pyysin lisää leipää meille ja sitä ei lupauksista huolimatta tuotu, eikä lisää juotavaa tarjottu.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka oli hyvää”
“Ruokaa joutui odottamaan kauan, samoin laskua”
“Hyvää ruoka hinta-laatusuhteen.”
“Laitoin edelliseen kohtaan että maksaminen oli hankalaa. Antakaa nuorille mahdollisuus ansaita tippiä kortilla maksettaessa!”
“Ruoka oli mahtavaa. Pitkä miinus siitä että pöytävarauksemme oli klo 21. Seisoimme jonossa monen muun kanssa 21:30 asti ilman että kukaan pahoitteli tai kertoi syytä. Pöydässä vasta toinen tarjoilija kertoi että oli äkillinen poissaolo jonka vuoksi vajaalla miehityksellä. Täysin ymmärrettävää mutta tämän olisi voinut kertoa jo jonotus vaiheessa. Siinä moni nälkäisenä huokaili.”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista.”
“Hyvä ruoka, hieno näköala”
“Voin suositella, ainoa miinus oli kasvisvaihtoehtojen vähyys menussa. Mutta ruoka oli hyvää, minun toiveita pöytävarauksen suhteen kuunneltiin ja ravintola muutenkin viihtyisä.”
“Kyllä suosittelisin kun tilatessa muista pyytää että ruoka pitää olla kuumaa pöytään tuotaessa.”
“Alkuruokra oli täydellinen, viini oli hyvää ja jälkiruoka erinomainen. Minun makuuni sopivaa pääruokaa ei listalta löytynyt ja perunat olivat makuuni liian kovia, mielestäni raakoja.”
“The food is good, but rather on experience side, so I couldn't recommend it to all my friends”
“Ruoka oli hyvää. Ilmapiiri lämmin ja mahtavat maisemat. Palvelualtis henkilökunta.”
“Siika oli todella hyvä”
“In the main course, there was one bad smoked potato which i wouldn't expect to have in my dish for the price that I am paying.”
“Hotellissa ei juuri muuta ruokaravintolaa ollut!”
“6/5”
“Mukava henkilökunta, hyvä ruokalista ja upeat maisemat ravintolasta.”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Ruoka oli perushyvää, mutta henkilökunta aivan mahtavaa ja maisemathan ravintolasta on hienot.”
“Käynti oli eka kerta :)”
“Tämä oli viides käynti kerta hotellissanne ja joka kerta olemme olleet tyytyväisiä palveluunne. Tausta musiikista en pitänyt, en pidä jazista, mutta ei se tunnelmaa latistanut.”
“Hienolla paikalla ravintola”
“Ketjuravintola on erittäin harvoin persoonallinen”
“Palvelu ja annokset hyviä”
“Ruoka on hyvää mutta lista voisi ehkä olla hivenen laajempi pihviruokien osalta”
“Ravintolassa oli erinomaiset puitteet. Valitettavasti vain itse ruoka oli kaukana muusta tasosta. Annoksia vaivasi yleinen mausteiden puute. Toivoisin keittiön tarkastavan reseptiinkaansa ja hiovan annokset kuntoon. Nyt ruuan taso laski ikävästi muuten hienoja hetkiä upeissa maisemissa.”
“Hyvä pitsa”
“Kokemus oli ihan ok, mutta pääruuan taso notkahti pahasti edellisestä, erittäin hyvästä kokemuksesta. Pääruoka 29.8.2020 nautitussa Grill it -special menussa oli todella väsähtänyt; häränfile oli mureaa, mutta näytti ja tuntui todella vanhalta eläimeltä ja pihvi näytti enemmän lihamöykyltä kuin kunnon pihviltä. Perunat olivat ylikypsää muhjua, ja grillivihanneksissa lötkö kesäkurpitsa otti ylivallan. Kaikenkaikkiaan lähes epämiellyttävä kokemus tämän ruokalajin osalta.”
“Pizza oli yksi parhaimpia”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Hiljainen paikka, ehkä pe-la iltaisin voisi olla rempseämpää menoa.”
“Grill it ravintolassa on välitön tunnelma ja palvelu pelaa hyvällä asiakaspalvelulla hymyn kera”
“Kaikki ok”
“Hyvä paikka, ruoka oli tosi hyvää...”
“Hieno paikka ja hyvää pizzaa mitä söin .”
“Annosten koko saisi olla suurempi.”
“Ruoka oli iha ok mutta maustamisen varsinkin suolan kanssa(monessakaan ruuassa ei ollut ja pippuri sama homma ja jos on valkosipuli etanoita niin oletan että valkosipuli maistuisi kaikki ehkä asteen miedon makuisia) ja kypsyyksien kanssa vähä tekemistä välillä myös kesti todella kauan ennenkui sai seuraavan ruokalajin”
“Mukava myyjätyttö ja huumoriakin löytyi. Hieno paikka terassilla katsella maisemia.”
“Sain asiakaslähtöistä palvelua ja olin siitä hyvin mielissäni.”
“Oli sen verran hyvää ja sujuvaa sekä upeat maisemat.”
“Kaikki toimi ystävällisesti”
“Ruoka oli varsin tavanomaista, hinta-laatu-suhde huono.”
“Pesonalen,maten,stämmningen och en utsikt värd guld!”
“Ketjuravintolat ovat hieman sieluttomia paikkoja varsinkin ruoaltaan. Maisemat olivat hienot ja henkilökunta teki parhaansa, mutta mikään varsinainen kokemus vierailu ei ollut johtuen siitä, että ruoan laatu oli Rosso - ABC tasoa.”
“Ravintolasta avautuvat maisemat ovat ehkä Suomen kauneimmat. Ravintola itsessään myös viihtyisä. Hyvää ruokaa, juomaa ja palvelua.”
“Viiden hengen seurueestamme neljä söi 37 €:n pippuripihvin, jonka kypsyys oli jokaisen henkilökohtaisen toiveen mukainen. Itselleni tarjoilija suositteli savuperunoita ja grillattuja vihanneksia. Oti ne. Perunat olivat täydellinen pettymys ja vihannekset mitäsattuu, sitkeitä ja palaneita. Pihvistä puuttui pippuri lähes kokonaan. Tarjoilijan suosittelema talon punaviini muistutti lähinnä marjamehua. Kokonaisuus oli erittäin keskinkertainen ja ateriakokonaisuuden hinta-laatu -suhde oli karmea.”
“Liikuimme koko ajan ulkoiluvarusteissa joten hienostoravintola ei oikein istunut kuvaan....tila ja konsepti voisi olla rennompi!”
“Homma toimi niinkuin pitää ja mikä tärkeintä ruoka oli hyvää”
“Hyvä kokemus”
“Aivan ihana vierailu, upea paikka!”
“It depends in purpose of visit”
“Mutkatonta hyvää perusruokaa”
“Lounaan hinta on kyllä törkeä 22€ jostain karjalanpaistista ja lisukkeiden määrä ihan surkea”
“Palvelu oli todella hyvää, ja ruoka erinomaista.”
“Toimiva kokonaisuus, ruuhkaa tosin oli melkoisesti. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta.”
“The maisema!!!”
“Ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista sijaintiin nähden. Söimme pizzat, joissa oli sopivan paksu pohja ja sopivasti täytteitä.”
“Paras henkilökunta ikinä”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista.”
“Pari kertaa reissun aikana syötiin, mutta ruoka ei ollut kovin erikoista, vaan aika perus juttuja. Kasvisruoasta jäi nälkä ja mökillä piti syödä lisää. Meidän seurueen maksaminen ei sujunut kummallakaan kerralla, vaikka etukäteen ilmoitimme, että jokainen maksaa omansa.”
“Kaikki Toimii.”
“Komeat maisemat. Ruoka maukasta.”
“Muuten ok, mutta annoksen grillatut kasvikset toivat ennemmin mieleen keitetyt kaavikset: grillin antamaa rapeutta oli vain ruokalistalla tekstissä.”
“Palvelu ja paikka vilmeisen päälle. Ruuassa parantamisen varaa.”
“Muuten kaikki erinomaista , mutta bonusten saanti tökkii. En ymmärrä miksi laskussa tuli ’bonukseen oikeuttavat ostot n 100 e , siten kun katsoin s- mobiilia , siellä oli vsin 50 e kirjattu bonusostoihin. Alkoholilainsäädäntö ei käsittääkseni kiellä antamasta bonuksia. Ei ainakaan silloin kun olin kilpailevalla firmalla töissä. Kaikista rav ostoista tuli bonukset. Samoin kaupasta olut ostoista.”
“Hyvä hinta-laatusuhde; sijainti mainio jos sattuu matkailemaan Kolilla.”
“Hyvä palvelu ja huikeat maisemat :-)”
“It was in overall a very good experience. Last time I stayed in Koli for a week and visited the restaurant almost every day during that week, mostly afternoon or evening time. The restaurant staff was extremely friendly and helpful. Food was very tasty and my family and friends who were joining me for dinners also liked the selection and taste. Ideas for making it even better :) Waiting times for food were quite long as in the evening the restaurant was usually fully booked. Sometimes it took longer to get seated as we were left unnoticed (especially when alone and not in a group). Maybe some entertainment corner for kids or colouring/ drawing sets would be nice as there are often many families with small children visiting the restaurant during the school vacation time.”
“Hyvä ruoka ja siisti ravontola”
“Ravintola oli viihtyisä, asiakaspalvelu tosi hyvä ja pöydänantimet herkullisia, joten sen takia voin suositella tätä paikkaa myös ystävilleni. ????”
“Ruuan kanssa tarjottava punaviini tuotiin pöytään vasta, kun ruoka-annos oli jo tuotu. Asian olisi pitänyt tapahtua toisin päin. Pääruoka ei vastannut odotusta.”
“Asiantuntevaa palvelua ja sopivat ateria vaihtoehdot ovat perusteluni kiitettävän erinomaiselle toiminnalle. Muutamia annoksia tai vaihtoehtoja voisi olla enemmän menuussa ja kahvitteluun.????”
“Kaikki on toiminut joka kerta odotusten mukaan ja vähän ylikin. Ruoka ja palvelu on ollut erinomaista aina.”
“siisti. hienot näkymät. paikallisuutta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu sekä ainutlaatuinen maisema.”
“Hyvä ruoka ja todella ystävälinen henkilökunta”
“Turisteja tosi paljon silloin kun kävimme.Seisovassa pöydässä ruuat olivat loppu ,joten jouduimme odottelemaan niiden täyttöä.Meitä oli kyllä iso porukka ,saimme päydän kyllä heti.”
“Tyyttväinen olin”
“Ruoka oli todella hyvää, mukava henkilökunta. Upea maisema! Sisustus myös mieleinen.”
“Ok”
“Hieno näköala”
“Palvelu oli erittäin hyvää, ruoka jäi vähän puolitiehen perusruokaa”
“Ruoka oli tosi hyvää, ei mitään moitittavaa. Myös lapsille maistui. Jälkiruoat olivat myös todella kauniita ja hyviä. Kaikki ylitti kyllä odotukset.”
“Mukava henkilökunta, hyvä ruoka (lapsille hampurilaisen majoneesi ei maistunut,mutta aikuisille kyllä) jaerityisruokavaliomme huomioitiin hyvin!”
“Hyvä ruoka, hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Kävin heinäkuussa 2 kertaa. Ravintolan puolella sekä palvelu että ruoka oli erittäin hyvää. Pizza-puolella pizza oli myös erittäin hyvää, mutta palvelussa olisi ollut parantamisen varaa. Halusin kivennäisvettä, as.palvelija myi minulle kysymättä makuveden. En pidä niistä ja menin sen vaihtamaan. Se hoitui kyllä, mutta pöydässä huomasimme kivennäisvesitarjouksen, joka oli puolet halvempi, mutta josta asiakaspalvelija ei kertonut mitään. En viitsinyt enää mennä kassalle asiasta mainitsemaan vaan annoin olla. Ystäväni gluteeniton pizzapohja oli huono.”
“Vaikka ravintolassa tuntui olevan erittäin kiire, henkilökunta hoiti hommat sujuvasti. Ruokakin tuli suht nopeasti.”
“Buffet oli hyvä. Kaunis näköala pöydän äärestä”
“Ei ole muita vaihtoehtoja Kolilla.”
“Näköala on huikea ja Frutti di Pielinen oli loistava pizza”
“Käydessämme ravintolassa oli kiireitä, siksi palvelu oli vähän hidasta mutta kyllä suosittelisin.”
“Upea paikka. Luonto lisäksi kruunaa käynnin.”
“Kaikinpuolin onnistunut ruokailukokemus. Ruoka oli todella maukasta!”
“Olimme varanneet pöydän netin kautta. Minulle tuli varmistusviesti, mutta ravintolan järjestelmässä varaus ei näkynyt. Meille kuitenkin luvattiin pöytä. Kiitos siitä :) Palvelu oli hyvää, mutta hivenen ystävällisyyttä ja palvelualttiutta lisää, niin palvelu olisi erinomaista. Ruoka oli oikein hyvää. Olimme valinneet samalta listalta jo useamman kerran aiemminkin, joten toivoisimme jotakin uutta listalle. Erityisesti vegaanivaihtoehtoja lisää. Tavoittelimme noutopöytäruokailua, mutta saapuessamme noin klo 15 se oli juuri suljettu. Toivoisimme, että noutopöytä olisi pidempään katettuna. Kolin suuren suosion aiheuttamien ruuhkien vuoksi kannattaisi harkita rinteiden ala-aseman ravintolan aukaisua. Kiitokset PKO:lle matkailun loistavasta kehittämisestä Pohjois-Karjalassa. Suosittelen Kolia ja Bombaa ehdottomasti kaikille tutuille ja kohtaamilleni tuntemattomille. Kummassakin paketti toimii, mutta pienellä viilauksella vielä paremmin.”
“Mukava peruskäynti”
“Kaikki toimi ihan täydellisesti ja palvelu oli huippua!”
“Ravintolassa oli oikein hyvää ruokaa mutta Siika oli mautonta ja jopa pahaa. Kun tämä muodosti suuren osan ruokakokemusta, en voi antaa korkeampaa arvosanaa. Siiasta oli tullut tietojeni mukaan myös muita valituksia. Muutoin oikein hyvä ruokapaikka!”
“Pitsa oli kesän paras, eikä sitä tarvinnut odottaa kovin kauan.”
“Ruoka oli erittäin hyvää, vaikkakin kana oli hieman kuivaa mutta tästä mainittuani sain hyvitystä laskussa ja tästä syystä minulle jäi erittäin hyvä kuva henkilökunnasta sillä mukavuuteni otettiin huomioon todella hyvin.”
“Hyvää ruokaa ja juomaa, erityisen kauniit terassimaisemat.”
“+Aivan upeat maisemat! -Odotimme ruokaa kauan, melkein tunti. Missään vaiheessa tästä ei sanottu mitään, ei kerrottu pitkää odotusaikaa, ei pahoiteltu tms. Se ihmetytti. Ravintolassa ei näyttänyt olevan ruuhkaisaa. Ehkäpä oli kertaluonteista?”
“Monipuolinen valikoima, mutta taisi sattua kesätyöntekijöitä palvelemaan, vähän sattui kommelluksia.”
“Jos joku kysyy nissä voi syödä Kolin vierailussa, kyllä mainitan paikan.”
“Ja km”
“Palvelu oli yrmeää.”
“Liian vähän henkilökuntaa, valikoima aika suppea. Hlökunta yritti parhaansa, mutta mielestäni selkeästi epäpätevästi suunniteltu henkiläkunnan määrä, laskua sai odottaa 20min ja tarjoilija vaihtui kesken illallisen”
“Kaikki meni kaikin puolin todella loistavasti, saimme pöydän melkein täyteen ravintolaan jopa ilman varausta! Palvelu oli ammattimaista, henkilökohtaisella otteella. Ruoka oli todella herkullista ja tunnelma kohdallaan. Tulemme varmasti uudestaan, kun taas käymme Kolilla.”
“Oli myöhäinen ilta, ajomatkaa vielä edessä, ruokailumahdollisuuksia niukasti, omimme nälkäisiä. Grillit-keittiö myöhään auki - pelasti päivämme! Upea auringonlasku ikkunoista, Pielinen ja metsät edessä, herkullinen ruoka, paikallisen panimon alkoholiton olut, aivan ihana pohjois-karjalalainen henkilökunta.....! Täydellistä?? Uhkasimme jäädä yöksi, mutta hotelli oli täysi ??”
“Kolin reissun yhteydessä tuli käytyä täällä syömässä. Oltiin pari yötä vaeltamassa, ja ennen kuin aloitettiin seitsemän tunnin ajomatka kotiin päätettiin syödä kunnon lounas. Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja maisemat huikeat. Kaikin puolin passeli kokemus!”
“Akka-koli pizza oli erittäin hyvää”
“Ravintolasta on aivan mahtavat näköalat ja ruoka on erittäin hyvää ketjuravintolaksi”
“Näkymä on kertakaikkiaan upea! Ruoka oli hyvää, alkoholiton olut erinomaista ja asiakaspalvelija-poika oli ihana!”
“Kaikki toimi hyvin.”