Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.
Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Vegaaniselta menultamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voi päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.

Palvelemme päivittäin 12-24 (keittiö 12-22),
Tervetuloa!

 

Ravintolapäällikkö Paula Simonen, paula.simonen@sok.fi
Keittiöpäällikkö Jari Heikkinen, jari.heikkinen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Upea maisema Leppoisa tunnelma”
“Ravintolapöytien ja -tuolien hieman vanhanaikainen ilme Yleisilme ei täydellisesti maisemaan sopiva Enemmän paikallisuutta ja midernia ilmettä asuihin ja sisustukseen”
“Upea maisema, mukava henkilökunta.”
“Ruoka—annos oli mauton.”
“Näköala. Mukava henkilökunta.”
“Lapsille enemmän viihdykettä, esim pieni leikkipaikka.”
“kapasiteetti liian pieni asiakkaisiin nähden.”
“Tarjoilijan ihana savon murre bonusta!”
“Ruoka oli hyvää ja ikkunasta näkyi upeat maisemat”
“tarjoilijapoika jutteli rennosti ja huumorintajuisesti”
“Upeat puitteet, ylellinen tunnelma, asiantunteva palvelu ja maittavat ruuat.”
“Hinnakas.”
“grilliruoka oli kuin kotigrillissä valmistettua”
“Näköala”
“Näköala”
“Ruokalistassa olisi perin hyvä huomioida myös tällainen vanhempi ja vain pientä iltapalaa hakeva asiakas. Alkupalalistalta tilattava annos on liian pieni ja pääruoka on liikaa. Oliskohan mitenkään mahdollista, että alkupala kasvaisi hiukan nykyisestä? Päädyin tilaamaan Toast Skagenin - yleensä se on varsin varma valinta. Alkupalana annos oli ilmeisesti sopivan kokoinen, mutta iltapalana liian pieni. Keittiö totesi sitä tiedustellessani, että tilaa tuplana, mikä taas ei oikein tuntunut minulle sopivalta ratkaisulta. Joissakin ravinoloissa alkupalan voi saada kuvaamallani tavalla isompana.”
“ruoka oli hyvää ja näköalat hienot++++”
“Ehdottomasti parasta on ikkunoista avautuva maisema!”
“Erillinen vegaanilista, tosin listan ruuat oli pääasiassa loppu. Hienot näköalat.”
“Ravintola oli hyvin vetoisa. Kasvisvaihtoehtoja olisi voinut olla enemmänkin.”
“Mahtavat näkymät ja maistuva buffet lounas”
“Takuuvarma kiitettävä ja ystävällinen palvelu sekä haluttaessa saatavissa spsialiteettejä. Olemme ruokailleet sekä kahdeltaan että suurehkolla seurueella. Hyvät kokemukset ovat sekä lounastarjouksesta että ala. carte vaihtoehdosta.”
“Ruoka on tehty ammattitaidolla ja erittäin hyvistä raaka-aineista. Kokemus hyvästä palvelusta lähtee jo hotellin respasta ja kantaa läpi kahvilan ja ravintolan. Sisustus ja yleinen ilmapiiri on seesteinen ja pöydät onnistuneesti järjestetty, niin että kaikkialta näkee kansallismaisemat.”
“Meidän oli erittäin vaikea suunnitella aikatauluamme päiväretkellemme Kolille (ajomatkat, vaeltaminen, evästäminen, kylpylä ja päivällinen), joten emme suosiolla tehneet pöytävarausta. Kysyimme vielä ennen kylpylään menoa respasta onnistuuko pöytävarausta tehdä, tuloksetta. Tiedän että ravintola on erittäin suosittu joka päivä. Kylpylästä päästyämme päätimme kuitenkin kysyä vielä ravintolasta onko heillä tilaa kahdelle. Suurin osa pöydistä oli tyhjiä, mutta hovimestari ohjasi meidät kahvilan puolelle koska emme olleet hotellin asiakkaita, joilla ilmeisesti on etuajo-oikeus. Ymmärrettävää, että hotelliasiakkaille jäisi parempi kokemus ja houkutteleehan se myös päiväretkiläisiä yöpymään ja käyttämään enemmän rahaa palveluihin.”
“Upeat maisemat ja ok ruoka”
“Vaikka oli pöytävaraus piti odottaa n.15 min pöytään pääsyä. Viekää ihmiset pöytään, antakaa alkujuomat ja kertokaa keittiön tilanne. Jonossa odottaminen luo heti huonon vaikutelman. Myös tarjoilija vaikutti siltä että eipä kiinnosta tämä homma.”
“Ruoka oli hyvää, maisema tietysti tekee myös paljon.”
“Kallis. Esim. 6€ pienestä lasten jäätelöpallosta kohtuuton hinta.”
“Maisemat ja hieno sijainti.”
“Suppea ruokalista ja mauton ruoka.”
“Baarin asiakaspalvelu oli poikkeuksellisen ystävällistä ja joustavaa”
“Lapseni gluteenittomuus huomioitiin hienosti ja henkilökunnalla oli ymmärrys keliakiasta.”
“Hampurilaisateria oli erittäin hyvä ja pihvi kypsä, muttei palanut. Asiakaspalvelu oli luontevaa.”
“Lasten terveellisempiä ruokavaihtoehtoja voisi kehittää, mutta sama koskee useita muitakin ravintoloita.”
“On tosi hienoa, että S-ryhmän ravintoloista saa nykyään niin helposti vegaanista ruokaa. Harvempaan ravintolaan voi marssia sisään syömään kokonaisen kolmen ruokalajin menun vegaanisena ilman, että vähintäänkin ilmoittaa tulostaan etukäteen. Meillä ei ollut siis edes pöytävarausta ravintolaan. Myös ruoan laatu oli positiivinen yllätys. Toisin sanoen kaikki oli varsin hyvää! Olen aika kriittinen arvioimaan ruokaa (monesti tuntuu, että itse olisi kotona tehnyt parempaa), joten ihan tosissaan kokki oli osannut tehdä hyvää safkaa. Oli myös mukavaa, että pääruoassa oli reilusti proteiinia, koska siltä osin vegaaniset ruoat jäävät usein vajaiksi. Kokonaisuutena hyvin positiivinen kokemus. Kyllä todellakin maistui 60 kilsan vaelluksen jälkeen! :) Myös mieheni tykkäsi sekaaniruoistaan.”
“Maisema”
“Likaisia astioita, laseissa oli huulien jälkiä ja muita tahroja. Kaskenpolttajan lounasbuffetin lämpimät ruoat olivat todella rasvaisia!!”
“Näköalat hyvät ( tosin sisällä yleisilme kulunut, lattiat maalit? ) ruoka oli koht. hyvää , aika vähäiset annokset ja kesti kauan ruoan odottaminen, vaikka ei ollut kuin 4 asiakasta ! Tarjoilu oli hyvää ja asiallista. Hyvää on se, että on eri pisteitä erilaisille asiakkaille, retroa retkeilijöille ja nopeita annoksia , hampurilaisia jne. Mutta ravintola puoli jotenkin enemmän viimeisteltyä ! Ravintolataso on parantunut, mutta kehittämistä vielä on !”
“Ruuan odottaminen kesti.... ei ollut ennen meitä kuin 4 asiakasta , jotka olivat jo syömässä. Grillilihapihvi vaatii aivan välttämättä terävän veitsen, sahaterä ! Saatiin pyydettäessä ! Hiukan voisi kohentaa tarjolletuonti ilmettä lautasella, asettelu ! Kolilla käy paljon ulkolaisia vieraita ( kerran elämässään ) ja ovat tottuneet nopeaan palveluun ja aterian tarjollepanoon näkymä... Ei silti ' retroa ' . Kokille enemmän koulutusta ja lautastarjolle asettelijalle ! Vähän silmänruokaakin asiakkaalle ! Hyvään suuntaan ollaan menossa.”
“Hyvä ruoka”
“Kaunis ympäristö, viihtyisä tunnelma”
“Paikka, maisemat. Edellisellä kerralla pihvi oli todella hyvää. Tällä kerralla syömäni hampurilaisateria oli pettymys.”
“Edellisellä kerralla pihvi oli todella hyvää. Tällä kerralla syömäni hampurilaisateria oli pettymys.”
“Ensimmäisenä kysyttiin onko vegaaninen ruoka lähellä sydäntämme, ja vegaanina tämä oli erittäin positiivinen ja tervetullut poikkeus. Ruoka oli myös erinomaista.”
“Maisemat”
“Hidas palvelu ja henkilökunta ei tiennyt tuotteista. Tiskiltä tilaaminen hankalaa ja ei selkeitä ohjeita tai ruokalistoja näkyvillä.”
“Koli”
“Tarjoilija, joka meitä palveli oli aivan huikean kiva ja ystävällinen. Sopivasti pientä ystävällistä jutustelua ja ammattitaitoinen ote palvelussa. Ruoka oli todella hyvää. Grillikasvikset aivan loistavat.”
“Iloinen, ystävällinen, rento ja asiallinen palvelu. Erittäin hyvä ruoka, kauniit annokset.”
“Näköalat, grilli”
“Tarjoilija oli ystävällinen, avulias ja puhui murteella. (Olen kotoisin kyllä P-Karjalasta, joten murre tuttua, mutta mukava kuulla pitkästä aikaa, koska asun Etelä-Suomessa.) Ruoka oli kaikinpuolin hyvää. Oli mahdollista myös vaihdella ruoka-annosten koostumusta.”
“Ei mitään periaatteessa negatiivista. Mutta olisin kaivannut enemän kasvis- ja vegaanipohjaisia ruokia.”
“Kaikki, Ruoka, palvelu, tunnelma oli kaikki todella hyvää.”
“Kiva henkilökunta, maisema”
“Uskomaton näkymä, hyvä hinta-laatusuhde.”
“Hieman kolkko tunnelma ikkunapaikkoja lukuunottamatta”
“Tarpeeksi henkilökuntaa, sujuva ja ystävällinen palvelu”
“Maisemat”
“Aukaistiin vasta klo 12, on vähän myöhään”
“Tyttöystäväni sai vahingossa virheellisen annoksen, mutta se huomattiin hyvin nopeasti ja uusi annos tuli pian. Saimme sekaannuksesta myös hyvän korvauksen, joten asia hoitui mielestämme oikein hyvin.”
“Oman pääruokani (kanavarras) broileri oli kuivaa ja melko mautonta. Onneksi lisukkeet sekä alkuruoka ja jälkiruoka olivat erinomaiset.”
“Ruoka oli maultaan positoivinen yllätys”
“Ruoka piti käydä tilaamassa tiskiltä”
“Tosi upeat maisemat. Luonto. Henkilökunta, ihmisläheistä luontevaa suhtautumista paikallismurteella.”
“tunnelma ja maisema”
“Puuhiiligrilli ja maisema. Olimme palaamassa Kuusamosta Savonlinnaan ja houkuttelin viiden hengen seurueemme syömään Kolilla, kun ohi ajettaisiin. Varsinainen lounasaika oli aiemmin, mutta söimme välipalaa matkalla, jotta jaksamme Kolille asti. Kokemus oli todella positiivinen, kiitos. Tarjoilija yritti myös järjestää meille pöydän alas ikkunapöytään, mutta ei ihan onnistunut. Saimme kyllä ihailla maisemia ikkunasta vähän ylempänä. Onneksi niin, koska juuri tällä maisemalla houkuttelin kaverit myöhäiselle lounaalle tänne. Hyvää kesää.”
“Hyvä ruokalista,myös vegaaniannos. Kaunis maisema, hyvä palvely”
“Aika hintava”
“Mukava palvelu.”
“Hlökunta olisi voinut tervehtiä kun saavuttiin. Tarjoilijamme oli kuitenkin huippu mukava ja osaava kun päästiin alkuun”
“Henkilökunnan aktiivisuus saapuvia asiakkaita kohtaan”
“Erinomainen ruoka.”
“Likainen pöytä. Tuotiin väärä juoma, toki se sitten korjattiin.”
“Sijainti, ok hinta-laatusuhde”
“Palvelu tökki. Tarjoilijalle vielä harjoiteltavaa kiire aikoihin.”
“Hieno näköala”
“S-kortin käytössä hankaluuksia naapurilla”
“Kokonaisuus oli loistava.”
“Ei vähennä halukkuutta suositella, mutta lattioiden roskaisuuteen kiinnitin huomiota.”
“Maisema ulos”
“Grillipihvi pieni pettymys (melkoinen ihrapommi), kuivahko, suppea valikoima ylipäätän, Hinta-laatusuhde ei kohdannut”
“Jo Koli itsessään ja kaikki asiat sujui yleisestiottaen oikein hyvin.”
“Menusta ei voinut vaihtaa jälkkäriä??? Vaikka vaihdoin halvempaan ??? Vaihtaminen muutti laskutuksen menu-hinnasta annoshinnoitteluun (alku-, pää- ja jälkiruoka). Kokonaishinta oli näin kalliimpi vaikka valintani oli halvempi????”
“Odotamis aika jonossa, ennen kun pääset istumaan.”
“miellyttävä ilmapiiri ja hyvä ruoka”
“Hyvin ystävällinen palvelu!”
“Hyvä ruoka ja ravintolan näköalat.”
“maisemat ja hyvä palvelu”
“salaattiannokseni kastike ei vastannut odotustani”
“Näköala, lehdet.”
“Vaikka jatkuvasti osallistun näihin tutkimuksiinne, tuotteissa ei tapahtu muutoksia. Onko se karjalanpiirakka täysin mahdoton saada pohjoiskarjalaiseen ravintolaan?”
“Keittiö on hyvä, henkilökunta miellyttävää-”
“Sokos-hotellien ravintoloiden ruokalista liian samanlainen kaikkialla Suomessa, liian vähän paikallisia vaihtoehtoja! GRILL IT KOLI-ravintolaan kuuluu läheisesti myös Kahpitsa-ravintola, jonka toiminta-ajatus on liian jäykkä ja siitä seurauksena huono asiakaspalvelu. Hotellin johto suhtautuu asiakkaisiinsa vähättelevästi( ' Respa' hoitaa tarjoilua, jos ehtivät!).”
“hyvä ruoka, hyvät maisemat, leppoisa henkilökunta”
“Kokonaisnäkemys ja maisemat.”
“Kiva paikka. Rento meininki. Hyvä ruoka ja sokerina pohjalla oikein mukava henkilökunta.”
“Etäisyys kotoa n. 300 km.”
“Todella hyvä ruoka!”
“Hyvä ruoka”
“ILLALLA VÄHÄN LIIAN AIKAISTA.n.KLO 18,30 ,JOTEN EI VIELÄ 'meno päällä' RAVINTOLASSA. AAMUPALA NO MAHTAVA.”
“Söin ravintolassa kahtena iltana ja molempina aikoina minua palveltiin erinomaisesti. Paikallismurteen käyttö toi leppoisan tunnelman. Erityisesti jäi mieleen kun tarjoilija kysyi kollegaltani haluaako hän jäitä kolaansa ja hänellä oli mukana kaksi tyhjää lasia, toinen jäillä ja toinen ilman.”
“Maisema.”
“Entrecote oli loppu ja maistelulautanen oli pettymys.”
“God mat, vacker vy, kunnig personal och trevlig stämning”
“Löytyi myös vegaaneille sopivia vaihtoehtoja”
“Hintataso ja joskus pitkät ajat ruokaa odottaessa”
“Pihvi oli loistavasti paistettu medium ja palvelu ystävällistä.”
“Oman hampurilaiseni pihvi oli päältä palanut mutta sisältä raaka. Sain reilun hyvityksen. Kaikilla muillakin asiakkailla näytti olevan ongelmia ruuissa, ei hyvä.”
“Henkilökunta oli tosi mukavaa ja avuliasta! Maisemat mielettömät.”
“Ruokalistalla pitäisi olla paikallisia herkkuja!”
“Näköala, mukava ja osaava henkilökunta ja hyvä menu”
“Ei negatiivista, mutta kasvisruokavaihtoehtoja voisi olla laajemmin ja ehkä menua voisi muutoinkin hieman uudistaa.”
“Persoonalliset ja ammattitaitoiset tarjoilijat. Maisemat ravintolasta.”
“Ainutlaatuiset maisemat ja hyvä ruoka.”
“Hieno paikka ja sijainti, mahtavat maisemat. Hyvää kaikille sopivaa ruokaa.”
“Lista melko suppea eikä tuo mitään paikallisuutta valintaan. Ei ainakaan ole selkeästi näkyvillä/esillä/ei kerrota jos joku annos listalla on paikallinen tuote/lähituottajalta.”
“Maisemat on upeat niistä ei pääse mihinkään. Osa henkilökunnasta oli ammattitaitoista.”
“Osa ruoista ei vastannut odotuksia, ja toivat pettymyksen. Pääruokiamme sekä laskua saimme odottaa. Ruokia odotimme tunnin.”
“Ruokalista oli vaikea tavalliselle pulliaiselle. Ei löytynyt mitään helppoa kevyttä iltaruokaa (paitsi salaatit ). Jotenkin yksipuolinen. Pyysimme lasten menuta, joka löytyi onneksi tarjoilijan pohdinnan ja kolleegan neuvon jälkeen. Sekin oli jotenkin yksipuolinen. Aterioimme n. klo 20.15 Ystävällinen palvelu tosin. Kiitos siitä!”
“Ystävällinen palvelu ??”
“Ruoka”
“Sisustus”
“Ystävällinen palvelu ja maisemat”
“Hyvä palvelu, uniikki maisema, viihtyisä ympäristö”
“Ruoka olisi voinut olla maultaan mehevämpää ja maukkaampaa. (kana ja kyljys.. Kuivaa ja mautonta)”
“Todella mukava, huumorintajuinen ja ystävällinen tarjoilija. Upea näköala. Hyvää ruokaa.”
“Hinta”
“Tietysti huima näköala. Ja koko ravintolan ilme, ruoka ja tarjoilun laatu in parantunut viime vuosien aikana”
“Upeat maisemat. Ravintolan sijainti on yksi upeimpia.”
“Tilasimme pizzat (minä ja kolme aikuista lasta) ja kaikki kehuivat omia pizzojaan, erityisesti pohja oli kiva kun se oli rukiinen. Kyllä nälkä lähti!”
“Maisema”
“Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja vegaaniruokavaliomme huomioitiin suositellessa todella upeasti.”
“Ravintola oli viihtyisä. Siinä positiivinen palaute. Tilasimme molemmat saman kanavarras annoksen pääruoaksi. Ystäväni annoksessa kana oli ilmeisen raakaa. Koskaan en ole käynyt S-ryhmän ravintolassa, jossa tarjoilija alkaa selittämään, että sen kuuluukin olla sellaista ja 90% kyseisestä annoksesta on raakoja. Oma annokseni oli oikein ok, mutta olimme juhlimassa ystävän 50-vuotissynttäreitä ja sinällään jäi vähän kurja mieli, että tarjoilija antoi ymmärtää, että vika on enemmänkin asiakkaassa. Toki tuli myöhemmin kyselemään, haluaako jälkiruokaa, mutta otti uudelleen esiin, että annoksen kuuluu olla sellainen. Ihmettelemme, että jos oikeasti 90% asiakkaista syö raakaa kanaa (jota oikeasti ei kukaan söisi), niin miksi ihmeessä annos on listalla. Emme tulleet sunnuntaina enää lounaalle ravintolaan, päädyimme siihen, että syödään muualla matkan varrella.”
“Ks edellinen vastaus”
“Upea näköala, rauhallinen tunnelma, lähiruokaa, erinomainen palvelu koko ajan, tarjoilija suositteli kokeilemaan jotain aivan uutta ja kokemus oli huikea”
“Hyvä palvelu ja laadukas ruoka”
“Sijainti”
“Koirien kieltäminen kahvila/baarin puolella. Ravintola sijaitsee ulkoilualueilla joten käytäntönne rajaa asiakkaita pois. Tässä suhteess toivoisin eurooppalaisempaa otetta. Itse en enää asioi teillä, en yksin, koiran tai muiden ystävieni kanssa kunnes asiaa nykyaikaistetaan.”
“Sijainti/maisema”
“Pihviruan kanssa peruna vaihtoehtoja enemmän:kermaperunat, valkosipuliperunat”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, upeat maisemat!”
“Ravintolassa on aivan upeat maisemat, joilla oli iso vaikutus ravintolassa viihtyvyyteen. Jouduin kuitenkin toteaamaan, että kun valitsin parsaviikon listalta lohi-parsa-annoksen niin minun mielestä annos oli hintaansa nähden vähän pettymys ja olisin odottanut siltä vähän enemmän. Annokset olivat muutenkin aika hintavia, mutta maiseman vuoksi niistä oli valmis maksamaankin vähän enemmän. Olimme Kolilla 5 yötä ja kävimme kahtena iltana syömässä Grill Itissä. Useampana iltana ei olisi raaskinut käydä kun kummallakin kerroilla ravintolaan meni kahdelta hengeltä pitkästi päälle 100e.”
“Tyyriit hinnat.”
“Toimiva kokonaisuus ja maistuva ruoka.”
“Maisema”
“Kylmä (onneksi siellä oli viltti ikkunapöydässä)”
“Maisema ja ystävällinen palvelu! Sekä laaja ruokalista josta vaikea valita kun kaikki kuulostaa hyvältä.”
“Ystävällinen henkilökunta. Myös sesonkimenu (parsa) oli positiivinen asia.”
“Kun kerran Pohjois-Karjalassa oltiin, olisi ollut hauska maistaa esimerkiksi karjalanpaistia. Kävimme loman aikana myös muissa S-ketjun ravintoloissa, joissa kaikissa tämä paikallisuus loisti poissaolollaan. Myös pääsiäisen olisi voinut paremmin huomioida menussa. Tämä siis Kolin ravintolan lisäksi myös yleisempänä palautteena ketjun ravintoloille alueella.”
“Palvelu ja hyvä ruoka”
“Siisti, palvelu hyvää ja sijainti loistava”
“Todella hyvää ruokaa.”
“Kansallismaisema ja erittäin hyvää palvelua ;)”
“Hyvä palvelu, ihana näköala, maistuva ruoka :)”
“asiakaslähtöinen ja ystävällinen palvelu!”
“Upeat maisemat!”
“Gluteenittomia ja luomutuotteita aika vähän.”
“Ravintolan ruoka ja yleisilme oli hyvä ja minusta käymisen arvoinen.”
“Ruoan laatu ja maku, sekä todella ystävällinen palvelu! Kiitos!”
“Aivan erinomainen sijainti, näkymät! Jlkojenhoitajarouva hyvä, sain sileät jalat. Tunnelma oli leppoisa, viihtyisä, rauhallinen +10 pistettä! Ruoka aivan ihanaa, palvelu joustavaa, ei mitään valittamista??♥️”
“Korkean paikan kammo, hissit kulkivat huonojalkaiselle!”
“Tarjoilija oli iloinen ja ammattitaitoinen .”
“Ruokalistalla saisi olla enemmän Pohjois-karjalaista ruokaa ja keittoja.”
“Hyvä ruokalista”
“Tiivis tunnelma, pöydät lähekkäin. Viereinen pöytäseurue sai aikaisemmin listat ruoat ym. vaikka tulivat meidän jälkeen”
“Smartumin lounassetelit eivät käyneet maksamiseen mikä on TODELLA HARVINAISTA tämän tason ravintoloissa! Iso puute ja anteeksiantamatonta ettei asiaa ole hoidettu ajantasalle!!!!”
“Kiva tunnelma, ainutlaatuinen ympäristö ja joustava henkilökunta”
“Maisema ja ruoan laatu”
“Paikallisia makuja voisi olla vielä enemmän.”
“Kanavarras oli mauton, seuraavana iltana syömäni pihvi oli täydellinen”
“Erittäin herkullinen ruoka!”
“Rauhallinen ja ystävällinen tunnelma”
“Tuotteiden paikallisuus ja etenkin annosten maku elämykset. Keittiö ylitti itsensä. Saimme parhaimman menu ateriamme ikinä. Tulemme varmasti käymään uudestaan ja tuomme ystävämme mukanamme.”
“Henkilökunta on tosi ystävällistä - hirmu kivoja, ihania ihmisiä. Maisema on aina houkutteleva. Keittiö osaa asiansa. Ruoka on hyvää.”
“Amatöörimäinen, hieman epämääräinen palvelu (vaikkakin hirmu ystävällinen ). Ei tervehditty ja toivotettu tervetulleeksi, yms kohteliaisuus ihan hukassa. Ruokalistoja oli useita, 4 kpl - oli aivan yksi risti nollaa sattuiko saamaan ne kaikki, vaiko vain jonkun tai siltä väliltä. Hlö.kunta ei muistanut kysyä/ottaa puheeksi ruokajuomia, eikä ruokalailuvälineitä yms (kertoa mistä ne otetaan yms systeemejä). Yms yms pieniä+ vähän isompiakin hyvän ammattimaisen palvelun yksityiskohtia jäin kaipaamaan. Sain vähän sellaisen halvan lounas-ruokala-baari-meiningin kuvan palvelusta - ei antanut kovin ammattimaista kuvaa - samaa amatöörimäisyyttä ihmettelivät myös mm keski-eurooppalaiset asiakkaat, joiden kanssa niin Grill It:n kuin varsinaisen ravintolan palvelusta juttelin. Tuollainen palvelun taso on noloa noin hienossa paikassa - kansallismaisemassa olevassa ravintolassa, joka on käyntikortti suomalaisuudesta monille ulkomaalaisille. Ihan pienillä fiksauksilla - johdonmukaisella, koko henkilökuntaa koskevalla ammattimaisella koulutuksella/valmennuksella/harjoituksella asia saataisiin kuntoon helposti.”
“Menu on hyvä ja sieltä löytyi useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Koli on erinomainen ympäristö ravintolalle.”
“Tämä 'negatiivisuus' liittyy viime vierailuun: Alkuruuissa (maistelu -alkupalat) tartar, lohi sekä keitto olivat mainioita, mutta kylmä fenkoli olisi saanut olla joko kypsempää tai vähän helpommin syötävässä muodossa. Pääruuan pihvi oli erinomainen, mutta tässäkin tilanteessa lisuke -vihannekset olisivat saaneet olla astetta kypsempiä. Kaiken kaikkiaan nämä olivat pieniä epäkohtia muuten toimivan kokonaisuuden rinnalla.”