Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.
Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.

Palvelemme päivittäin 12-24 (keittiö 12-22),
Tervetuloa!

 

Vt. ravintolapäällikkö Jari Heikkinen, jari.heikkinen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hintalaatusuhde kohdallaan, miellyttävä henkilökunta, hieno paikka”
“Löytyi kaikkea mitä me tarvitsimme”
“Pizza yllätti täysin odotukseni, koska olin varautunut huonompaankin ihan vain ketjuravintolakammojeni vuoksi. Tämä on asia, josta haluaisin kertoa tuttavilleni. Toisaalta alkoholittomien juomien valikoima oli hiukan suppea.”
“No onhan se hotelli & ravintola huikealla paikalla.. näkymät, ne näkymät.”
“Palvelu oli erinomaista”
“Tarjoilija taisi hoitaa sekä respaa että ravintolan asiakaspalvelua, pitkä epätietoinen odotteluaika. Tiskillä mainostettu tuote olikin jo loppu, sijalle tarjottu tuote hieman kalliimpi, lisähinnan periminen monimutkainen, pahoittelu olematon. Eikä minkäänlaista jälkihuomiointia pöytiin, kovaäänistä keskustelua kollegan kanssa ja juomajääkaapin täyttöä.”
“Suosittelen tutuilleni”
“Siisti ravintola jossa hyvä asiakaspalvelu ja mielenkiintoinen ruokalista. Lisäksi viihtyisä tunnelma ja upea näköala.”
“Palvelu pelasi, henkilökunta oli ystävällistä ja huomioi tilanteen erinomaisesti.”
“Ruoka oli haaleaa jo tullessa.”
“Ystävällinen palvelu ja todella maukas ruoka.”
“Sijainti mahtava, ruoka hyvää.”
“Hyvää ruokaa ja hotellin yhteydessä”
“Kaikinpuolin hyvä paikka, jos Kolilla vierailee.”
“Kaunis paikka ja ystävällinen palvelu. Itse pihvi hintava mutta enintään keskinkertainen.”
“Kaikki kohdallaan; ruoka, palvelu, maisema”
“Todella hyvää ruokaa.”
“Erittäin hyvä palvelu. Valikoima voisi olla hieman laajempi. Asiakasomistajaviinit asiallisesti hinnoiteltuja. Flyygeli olisi voinut olla käytössä = elävää musiikkia ruokailuun sopivasti säädettynä olisi juhlistanut lomaa.”
“Menu edusti paikallisuutta ja vahvisti oloani olla lomalla pois etelä-Suomen arjesta.”
“Perushyvä ravintola. Takka ja maisema oli parasta.”
“kaikki toimii, hyvin tilaa!”
“Alueella ei ole ihan hirveästi vaihtoehtoja. Ravintola oli kuitenkin ihan mukava ja ruoka perushyvää illallisella, toki hiihtolomaviikolla oli täyttä ja kiireistä. Kävimme myös kerran lounaalla, ja tarjolla ollut keittolounas oli huippu! Todella hyvää maa-artisokkakeittoa ja riistakeittoa, ja konsepti oli kiva simppeli ja toimiva.”
“Verrattuna edelliseen käyntiin palvelu ja ruuan tulo oli erittäin nopeaa.”
“Käytimme ainoastaan kahvilapalvelua. Gluteenittomia tuotteita ei ollut laisinkaan vitriinissä. Kysymällä saimme toki maukkaat kahvileivät kahvin kera. Olimme tyytyväisiä!”
“Maisema vailla vertaa”
“Olemme käyneet kyseisessä ravintolassa jokaisella yöpymiskerralla eli viisi kertaa. Aina ollut hyvä ja rentouttava tunnelma. Viime kerralla yksityistilaisuuteen liittyvä musiikki soi sen verran kovalla että hieman tunnelma tästä kärsi...”
“Pihvi oli ehken parasta ikinä, ruoka muutenkin hyvä. Päivällä kun täytiin tekemässä pöytävaraus, niin baaritiski oli täynnä likaisia astioita, miksi? Loi ensivaikutelman, joka ei unohdu. Ruoka ja tarjoilu oli illalla sen sijaan hyvää ja jopa kehujen arvoista, kokille erityiskiitos!”
“Sportlovsstämningen var ok och det fanns tillräckligt med servicepersonal”
“Etelä-Suomen hiihtolomaviikon aikana pitää ehdottomasti olla enemmän henkilökuntaa paikalla. Tilausten teko, ruuan saaminen ja maksaminen vei aivan liian paljon aikaa. Paikalla ollut henkilökunta kipitti sen minkä ehti, mutta heitä oli ko. aikana liian vähän. Kannattaa ottaa päivän keitto, jos on tosi nälkäinen ja haluaa ruuan nopeasti.”
“Ruoka oli muuten hyvää, mutta kana hieman kuivaa. Myös ruokaa sai odottaa kauan, vaikka ei ollut ruuhkaa. Muuten siisti paikkana, maisemat hyvät ja henkilökunta ystävällistä.”
“Hyvät näköalat ja mukavan rauhallinen tunnelma”
“Hieno paikka, ruoka ei ollut mitään erityistä.”
“Ei hirveästi ole muita vaihtoehtoja :D mutta onneksi ruoka oli hyvää...”
“Peruskauraa”
“Hyvät maisemat, mutta lapselle tuotiin eri jäätelö kuin piti”
“Ihan OK ravintolaruokaa”
“Ravintolassa käynti oli miellyttäväkokemus, mutta kasvisruoka oli tylsää ja mautonta.”
“Kallis”
“- maukas ruoka, kauniisti esillepantuna - rento tunnelma - asiantunteva ja mukava henkilökunta - erikoisruokavalio otettiin todella hyvin huomioon”
“Vaihtoehdot Kolilla ovat aika vähissä jos laskettelun ohella haluaa purtavaa. Mutta ruoka oli hyvää ja kaikki toimi ihan hyvin.”
“Ravintolan näköala oli kaunis, henkilökunta ystävällistä ja ruoka hyvää. Ei huippua, mutta ei myöskään mitään valittamista.”
“Alueella ei ole muitakaan vaihtoehtoja tai ainakaan meillä ei ole niistä mitään kokemusta.”
“Hyvä ruoka ja juoma, upeat maisemat ja miljöö viihtyisä, palvelusta hieman miinusta.”
“Koli ja sen hotelli on mielestäni erittäin hyvä paikka liikuntalomalle. Hyvät rinteet, hotelli aivan niiden vieressä, mahdollisuus syödä ravintolaruokaa viinin kera rinnepäivänä tyypillisten makkaraperunoiden sijaan, nätit maisemat ja rauhallinen tunnelma. Harvinainen helmi, jollaista toista ei Suomessa ole.”
“Hyvä ruoka. Näköalat ja palvelu”
“Ei valittamista lainkaan”
“kiva hengähtää laskujen välillä komeat maisemat.”
“Mukava miljöö, en välttämättä asioikseni tulisi itse ravintolaan mutta Kolilla muutenkin käydessä kyllä.”
“Ehkä ei pelkästään ruokailemaan matkan päästä, mutta kylpylään yhdistettynä hyvä kokemus.”
“Koli on todella hieno paikka ja sen historia!”
“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Henkilökunta kolilla aivan mahtavaa??”
“Tunnelmallinen miljöö ja herkullinen ruoka takaavat onnistuneen illan tässä ravintolassa”
“hyvä ruoka, siisti ravintola, siisti maisema”
“Palvelu oli ystävällistä ja allergiani otettiin huomioon ruokaillessa, rajoitteistani huolimatta minulle valmistettiin maittava ateria lomamme jokaisena päivänä ruokalista ulkopuolelta. Palvelu oli kaikenkaikkiaan erinomaista.”
“Ihanan rento, jopa kotoisa tunnelma, vaikka oli hienoa aka carte ruokaa ja kaunis miljöö. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu nopeaa ja sujuvaa. Asiakas oli selvästi ykkönen, vaikka ei pönötetty.”
“Hieno ravintola upealla paikalla, rauhallinen tunnelma, ruoka hyvää.”
“Perushyvää ravintolaruokaa, helppo valita vegaaninen vaihtoehto, viinisuositus oli erittäin hyvä”
“Ruoat ehkä turhan hinnakkaita ajatellen ruoan maku ja koko&hintasuhdetta”
“Erittäin mukavan viikonlopun vietimme, ei valittamisen aiheita. Henkilökunta ystävällistä. Positiivista esim. oli, että saimme siirtää juomat ja bliniannokset alakertaan, kun siellä alkoi musiikki.”
“Ihanan tunnelmallinen paikka. Valkosipuli etanat herkulliset. Maisema vailla vertaansa”
“Olimme Kolilla majoittuneena Koli Jazz tapahtuman ajan pe-su. Söimme kaikki illalliset hotellin ravintolassa sekä myös päiväsaikaan. Ruoka oli joka kerta erittäin hyvää ja palvelu erinomaista. Olimme todella tyytyväisiä ruuan laatuun!”
“Kaikki sujui loistavasti! Ensimmäisen kylpyläreissuni päätteeksi tyttären kanssa ruokailu tosi hiljaisessa salissa kruunasi päivän. Ei mitään valittamista!”
“Joka kerta palvelu ja ruoka on ollut hyvää kun on käyty. Keittiö toimii nopeasti ja ruuhkasta ilmoitetaan jo ennen tilausta.”
“Kaikki sujui hyvin”