Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.


Tervetuloa!

 

hotelli- ja ravintolapäällikkö Lauri Koukkunen, lauri.koukkunen@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja hieno miljöö”
“Oli todella viihtyisä ja ystävällinen paikka. Ruokalistaan olisin kaivannut muutaman vaihtoehdon lisää kun vierailu Kolilla kesti viikon ja vaihtoehtoja ravintoloille oli aika rajoitetusti :)”
“Upea maisema, ok ruoka. Sama alkukeitto (kuului pihvimenuun) oli 2 eri päivänä ihan erilaista. Erittäin hyvää 1 päivänä ja 2 pv myöhemmin kuin saman keiton pesuvettä lähes.”
“Hieno tunnelma ja ammattitaitoinen nuori tarjoilija. Ruoka oli tosi hyvää”
“Kauniit maisemat,mukavasti ympäristössä mielenkiintoisia tekemismahdollisuuksia(ulkoilu, spa, hiihto, laskettelu yms.)”
“Tosi hyva ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Niin ja kaunis maisema näkyi ikkunoista.”
“Hieno paikka, eikä kilpailua ole. Ruoka oli hyvää ja valinnanvaraa löytyi, lisäksi oli sesonkiruokaa myös. Hinnat ovat kohtuulliset ja palvelu oli hyvää.”
“Hyvä ja asiantunteva palvelu. Ruoka oli maistuvaa, kaikki sujui hienosti.”
“Valikoima olisi voinut olla isompi. Ja asiakasomistajaviinejä ei 'mainostettu', piti itse ymmärtää kysyä. Muuten olimme erittäin tyytyväisiä. Palvelu toimi hyvin ja henkilökunta oli todella ystävällisiä ja palvelualttiita.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Mukavan rento ravintola ja erinomaiset pizzat!”
“Kaikin puolin hyvä palvelu”
“Kiva, mutta ei karjalaisia ruokia. Sain sen karjalanpiirakan kyllä, mutta esillä sitä ei ollut. Kahvilan tarjonta samaa mitä kaikkialla muuallakin (siis hiemantylsä). Erikoiskiitos sanomalehdistä!”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu, siistit puitteet”
“Ravintola on mukava, palvelu hoituu karjalaisella lupsakkuudella ja on erittäin hyvää sekä henkilökohtaista. Suurin ja ainut miinus löytyy listalta. Kala ja gluteeni allergikkona lista on kovin lyhyt. Vanhaa, paikallisia juttua sisältänyttä listaa on ikävä. Pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja, salaattia yms.”
“.”
“Hyvää palvelua ja neuvoa ruokien/juomien suhteen tuli kysyttäessä. Ruoka oli erittäin maittavaa.”
“Kaikki toimii”
“Kaiken kaikkiaan hyvää palvelua, hieno ravintola, hieno maisema ja ruokahan kruunasi sitten kaiken!”
“Hyvä, ystävällinen palvelu. Ruoka oli maistuvaa, talvimaisema ikkunapöydässä huikea”
“Ruoka oli hyvää, ja palvelu myös ??”
“Rauhallinen tunnelma, eikä liikaa väkeä!”
“Pääosin mukava palvelu”
“Todennäköisesti”
“Ravintola oli siisti, tarjoilu oli sujuvaa, henkilökunta ystävällistä ja ruoka erinomaista. Olin ensimäistä kertaa Kolilla ja tulen varmasti uudestaan.”
“Laadukas ruoka, hyvä palvelu, miljöö kohdillaan”
“Palvelu oli todella ammattitaitoista ja ystävällistä. Ruoka oli 6/5 = marrakesh kanaa, grillipihvi, porsaan poski, lohi ja suklaakakku <3 <3 <3 <3 <3”
“Ruoka maistuvaa mutta esillepano ja varsinkin perunat huolimatonta kiire näkyi ja ehkä välinpitämättömyys. Tarjoilu hyvä ja ammattitaitoista,kiitos.”
“harmillisesti pitsalista oli uudistunut ja meidän osa oli huono kun edellinen kerta oli ihan sairaan hyvää pitsaa. nyt molempien oli mitään sanomatonta.”
“hyvä palvelu -hyvää kahvia”
“Viihtyisä, upeat maisemat ja hyvä ruoka.”
“Kaikki toimii ja siellä on viihtyisää. Grill it järjesti myös hotellin aamiaisen?.. Noutopöytä tuntui todella ahdistavalle näinä aikoina..suosittelisin siirtymään valmiisiin annoksiin jotka tuotaisiin pöytiin..täten ihmisille ei jäisi reissusta epämääräistä tunnetta.”
“Asuin hotellissa neljä vuorokautta. Samat listat päivästä toiseen vähän tympäisi. Lounasaikaan esim. keitto tai muu vastaava edullisempi ja kevyempi vaihtoehto olisi hyvä. Hiiligrillin soisi tarjoavan ruokaa muillekin kuin lihansyöjille. Salaatteja pitäisi myös olla. Sinänsä annokset olivat hyviä ja henkilökunta hyvin ystävällistä.”
“Vaihtoehtoja ei liiemmälti ole , mutta ravintola oli oikein kelvollinen. Ei tullut mieleen, että on ketjuravintola.”
“Ravintola siisti kaikki toivotti tervetulleeksi.. Kaikin puolin asiat luisti hyvin..Kiitos henkilökunnalle!”
“Hyvä palvelu ja erittäin herkulliset ruoat.Tarjoilijat kysyivät heti maistuuko.”
“Kaikki kohdallaan. Upea paikka, näkymät ihanat.”
“Kokonaisuus kiitettävällä tasolla. Ruoka hyvää, palvelu erinomaista.”
“Miellyttävä ja helppo vaihtoehto hotellin vieraalle”
“Kaikin puolin loistava paikka loistavine ruokineen, mutta hieman jäin kaipaamaan jotain johon saisi paikallisen 'leiman'. Henkilökunta oli ystävällistä. Eiköhän uudestaan eksytä taas käydessä!”
“Paikka on miellyttävä. Ruoka oli hyvää ja menu mielenkiintoinen, lukuunottamatta jälkiruokia jotka itsessäni eivät herättäneet juurikaan innostusta - en tarkoita että jälkiruoat olisivat vaikuttaneet huonoilta, mutta olivat aika 'normaaleja'.”
“Ravintola ja hotelli sinällään sai mielestäni hyvät pisteet. Ihan varmasti tulen uudelleenkin, sitten kun talouteni on kunnossa. Suosittelen ja olen jo suositellutkin heille tätä paikkaa ja ravintolaa”
“Hienot puitteet, hymyä palvelussa.”
“Kaikki toimi hienosti??”
“Hintoja paitaa halpuuttaa.”
“Tosi hyvät ruuat.”
“Todella tunnelmallinen paikka, rauhallinen ja viihtyisä. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä.”
“Kävin vierailuni aikana syömässä myös Kolin Ryynäsessä. Kolin Grill it on perushyvää hotelliravintolatasoa mutta ei mieleenpainuva. Ruoka oli ok mutta ei huippua. Miljöö oli ok mutta ehkä hiukan kolkko. Kolin Ryynäsen palvelu oli sydämellistä, ruoka huippua ja miljöö hyvin erityinen. Heillä on myös itse valmistettua siideriä, joka oli todella hyvää. Suosittelisin Kolin Ryynästä. Grill itiin voi mennä syömään, jos on nälkä. Ei se huono ole mutta aika tavanomainen kuitenkin.”
“Pihvi oli mautonta ja grillipihvi annoksessa maistui melkein vain ketsuppi. Blinit oli hyviä sekä hampurilainen ok. Maustetut ranskalaiset oli todella hyviä!”
“Aivan mahtavaa ruokaa ja mikä miljöö??”
“Lämmin vastaanotto ja huomioivia tarjoilijoita. SEKÄ RUOKA OLI IHAN PARAST!”
“Kokonaisvaltaisesti positiivinen ja ainutlaatuinen kokemus.”
“Ravintola oli siisti ja palvelu hyvälllä tasolla, sekä ruoka oli hyvää. Hintataso on mielestäni melko korkea.”
“Loistava ruoka, ystävällinen palvelu!”
“Asiakaspalvelu oli todella mukavaa ja ruoka aivan loistavaa. Kaikin puolin hyvä kokemus!”
“Laadukas pippuripihvi ja ravintolan rauhaisa tunnelma ilta-aikaan takasivat hyvän kokemuksen”
“Koli on osa meidän perhettä ja kansallismaisema eritoten ja siellä liikkuminen eri vuodenaikoina.”
“Hyvä ruoka, tyylikäs miljöö”
“Kaikin puolin ok.”
“Kokonaisuus toimi erittäin hyvin.”
“ruoka oli todella hyvää, palvelu ystävällistä mukavalla ripauksella karjalaistyyliä, maisemat hienot”
“Kaikki oli mukavasti ja maistuvaa”
“Tilasin spriten ja sain sooda veden. Ei ihan sama asia ja tarjoilija oli vaihtanut tämän itse. Kertoi ettei ollut spriteä niin toi soodaveden. Pöytään tuodessa toi hampurilaisen vauhdilla pöytään ja hieman kärsi esillepano, sanoi että sormet meinasi palaa. Ymmärrän että tulee uusia työntekijöitä mutta ihan pikkuisen preppausta ennen kuin saliin päästetään asiakkaiden luo täysin uutta tarjoilijaa.”
“Miellyttävä tunnelma. Viihtyisä miljöö. Hyväntuulinen palvelu. Yllättävän paljon asiakkaita, vaikka oli kaamosajan kova pakkaskausi.”
“Miellyttävä kokemus ja maukasta ruokaa. Kiva rauhallinen ja kiireetön tunnelma.”
“Erinomainen sijainti ja upeat maisemat.”
“Erittäin hyvä ruoka,hyvä palvelu ja hyvä tunnelma”
“Sijainti ratkaisi ravintolavalinnan, mutta paikka muuten ja ruoka olivat positiivinen yllätys eli ylitti odotukset. Ainoastaan alkuruoka oli hieman pettymys, siksi en antanut täyttä kymppiä :)”
“Sopiva kahvila”
“Laskua sai odottaa kauan”
“Hyvä ruoka, erittäin hyvä palvelu, ystävällinen vastaanotto. Ainut miinus oli että pihvin kypsyys ei aivan vastannut pyydettyä.”
“Join kahvia joka oli pannun pohjat ja just ja just juotavissa.”
“Ruoka oli hyvää ja homma toimi, suurin osa aterioista oli vaan aika kovan hintaisia. Ehkä halvempien vaihtoehtojen moninaisuudessa olisi korjattavaa”
“Kahpitsan Sara oli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen, Rinnetuvan Kisu, Maikki ja Eve olivat myös niin upeita, etten kestä. Grill it ravintolan ihana Elsa ja Lou Lou toivat meille ruuat kahvilan puolelle ihanasti. Hiekkiksen Doris asioi kanssamme niin hyvin, että teki mieli itkeä onnesta. Rakastuin myös kaikkiin muihinkin työntekijöihin! Ja ystäväni ihastui myös rinnepoikaan Pauliin. Kiitos kokemuksesta, olette kakkki rakkaita ??”
“Ruoka oli oikein maistuvaa.”
“Ruoka hyvää ja mahtava henkilökunta”
“Hintataso oli kova ruoan laatuun nähden. Ruoka oli toki hyvää, mutta ei ihan hintansa värtti”
“PKO on vahva vaikuttaja maakunnassa.”
“Mukava ravintola ja maistuvat ruoka”
“Ruoka oli todella hyvää ja ystävällinen palvelu.”
“Asiakaspalvelijat avoimia, osaavia ja motivoituneita työhönsä. Ruoka-annokset maistuivat kaikille, annokset olivat 'esteettisesti' kivan näköisiä ja sopivan kokoisia.”
“Hyvistä aineksista oli valmistettu hyvää suomalaista jouluruokaa.”
“Hyvää ruokaa, mutta sitäkin parempi palvelu. Ihanat tarjoilijat!”
“Mukava ravintola”
“Erinomainen miljöö, hyvä palvelu.”
“Ruoka hyvää ja riittävästi!”
“Hieno paikka ja ruoka oli todella hyvää”
“hyvä ruoka, palvelu ja 'maisema'”
“Voiko tähän ruutuun kirjoittaa avoimen palautteen? Annan Kolin ravintolalle uuden mahdollisuuden, tunnelma ja sisustus sieläl oli hyvä. Söimme kahtena päivänä sekä aamupalan että illallisen joten kokemusta jäi. Aamupalat ihan ok Tosin henkilökunta ei siellä ohjannut asiakkaita pitämään turvavälejä, joten ohjeistus oli lähinnä silmänlumetta. Illalliset: muistan että ensimmäisen illan risotto oli aivan liian suolainen. Se on aina makuasia, mutta uskon että minulla on normaali maku. Maistatin ystävällä myös risottoa, oli samaa mieltä. Lisäksi oli aivan käsittämätöntä, että ceasar salaatissa oli jotain luista kanaa,eikä filettä? S-ryhmän toisessa ravintolassa tarjoilija itsekin kauhisteli asiaa. Suurin floppi oli entrecote pihvi. Ensin se tulee jäähtyneenä pöytään, joten prosessissa kyllä vikaa. Tai lämpölamppu ei toiminut. Se oli juuri ja juuri syötävää. Aivan liian sitkeä, ja alle medium. Se oli varmasti parasta mihin kokki pystyi, mutta vikaa myös raaka-aine hankinnassa. Jäi lisäksi huono maku siitä, että riesling viini tarjoiltiin molempina iltoina lämpimänä! Tämä ärsytti jo hieman ensimmäisenä iltana, mutta annoin olla. Seuraavana iltana sama juttu, sanoin tarjoilijalle. Kerroin ystävällisesti, että viini on ihan lämmin, onkohan viinikaapissa vikaa, ettei muille toistu sama vika?`Tarjoilija sanoi, että käy katsomassa asiaa. Ei reagoinut sen enempää. Miten tämä olisi voinut tehdä ja varmistaa asiakaskokemus? 'Kiitos palautteesta, olen pahoillani, vaihdetaan teidän viinit kylmään' Lisäksi olisi käynyt oikeasti katsomassa onko viinikaappi kylmä, tullut kertomaan missä vika, vaihtanut viinit jne... Ymmärrän toki että Kolin leveyksillä taito, kyky ja kokemus ja vaatimustaso on eri mikä muualla, koska ollan totuttu vähempään. Pidän itseäkin ihan tavallisena kuluttajana, mutta haluan rahoille vastinetta. Illallinen maksoi kuitenkin yli 100 euroa per ilta joten merkittävä panostus!”
“Hyvin helppo vaihtoehto Kolilla vieraillessa”
“kanavartaan salaatti saisi olla kooltaan suurempi”
“Henkilökunta on tämän paikan ehdottomasti paras asia- mutta ei näköalassa ja ruuassa ja juomassakaan ole valittamista.”
“Hintava, raaka-aineet laadultaan vaihtelevia. Muuten hyvä”
“Meidät huomioitiin läpi vierailun. Ei pelkästään ravintolassa asioimisen ajan. Saimme tervetulosoiton, jossa varmistettiin tekemämme pöytävaraus. Varattuun pöytään pääsimme hyvissä ajoin ja merkkipäivämme oli odotukset ylittävästi huomioitu. Ruokamme oli maistuvaa ja meistä huolehdittiin läpi vierailun. Emme kokeneet itseämme enää asiakkaiksi vaan vieraiksi joista pidettiin suurella vieraanvaraisuudella huomiota. Lämmin kiitos siitä jokaiselle mahdollistajalle.”
“Tunnelma oli kohdallaan, kun siellä söi, sekä ruoka oli erittäin hyvää. Paikasta jäi sellainen tunne, että haluaisin mennä vielä uudelleen syömään samaan paikkaan.”
“Tarjoilijaa olisi kaivannut muutaman kerran, mutta eivät olleet näköpiirissä.”
“Kokonaisuus hyvä”
“Kokonaisuutena miellyttävä asiointi.”
“ukko koli pitsa alaarvoista läskistäjoulukinkkua ja hitosti fondia. maistui kuin olisi syönyt fondissa uitettua sikaa. grillattu kana annos todella hyvää. laatu heittelee”
“Tunnelma ravintolassa on joka kerta käydessä ihana, Kolin kauniit maisemat ovat kuin suuri maalaus ravintolan seinillä. Ruoka on taivaallisen hyvää ja asiakaspalvelu myös. Suosittelen jokaiselle!”
“Ruoka oli hyvää”
“Hyvä pizza”
“Huippua palvelua ja ruoka oli erinomaista! Entrecote oli huippulaadukasta! En valitetavasti löydä oikein parannettavaa.”
“Loistavaa palvelua ja ruokaa.”
“Vaikka oli korona-aika, kaikki sujui hyvin ja henkilökunta oli ammattitaitoista ja erittäin mukavaa ja huomaavaista. Ruoka oli hyvää. Oli tervetullut ja turvallinen olo.”
“Kaikki pelasi hyvin.”
“Palvelu ammattitaitoista, erittäin ystävällistä ja nopeaa. Ruoka erinomaisen maistuvaa.”
“Ruoka on hyvää. Maisemat on hyvät mutta itse ravintola on jotenkin sekavan oloinen. Yhtenäinen linja puuttuu tai yleisilme ei sovi maisemiin.”
“hiekkapakan tarjoilija oli oikein mukava ja työnsä osaava nuori mies. yleisvaikutelma oli hyvä ja kaikinpuolin vierailu oli onnistunut. meistä pidettiin hyvää huolta alusta loppuun saakka.”
“Jäi miellyttävä vaikutelma paikasta.”
“Sain todella hyvää ruokaa. Kaunis, tunnelmallinen paikka. Ystävällinen palvelu.”
“Ruokiin enemmän makuja ja vähemmän puolivalmisteita.”
“Ruoka oli kaikin puolin herkullista. Esillepano kaunista. Valmiit menut olivat monipuoliset ( jokaiselle jotakin). Tarjoilu oli rauhallista - tuntui, että sai nautiskella kaikessa rauhassa ruokailusta ja seurustelussa eli otettiin kaikin puolin huomioon kiireettömyys. Lomalainen sai nauttia!!!”
“Asiakaspalvelu sujui ja ruoka oli erinomaista ????”
“Erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Miellyttävä kokemus.”
“Pehmein pippuripihvi!”
“Palvelu sekä ruoka oli erittäin hyvää”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, tunnelma myös kiva. Menusta voisi löytyä erikoisempia juttuja, jotka sopisivat Kolin tunnelmaan. Jäin myös kaipaamaan esimerkiksi risottoja/pastaa.”
“Ruoka oli erinomaista, palvelu hyvää.”
“Hyvää perus ravintolaruokaa.”
“Kaikki meni oikein mukavasti”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu sujuvaa. Aiemmilla kerroilla ei ole aina näin ollut. Nyt kokemus oli kaikin puolin onnistunut. Pöytävarauksen hlömäärän pienenemisestä ilmoitettiin, mutta tieto ei ollut mennyt perille. Tämä ei tosin meitä mitenkään haitannut.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruokaa”
“Palvelu oli todella hyvää. Mieheni puhuu englantia ja palvelu toimi myös englanniksi esimerkillisesti. Ruoka oli maukasta ja tunnelmaltaan ravintola oli mukavan leppoisa”
“Miellyttävä ravintolakokemus”
“Hyvä tunnelma, näköala, poromenu oli laadukas, asiasomistaja viini, hyvä ja kohtuuhintainen”
“Kaikki toimi, upea ympäristö. Hintalaatu kohdallaan.”
“Miellyttävä ja helppo”