Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Miellyttävä paikka piipahtaa yksin tai kaverin kanssa. Pystyisi myös keskustelemaan, kun musiikki ei ole liia kovalla... itse asiassa en ole varma onko taustalla edes musiikkia, kun en ole kiinnittänyt siihen huomiota... ei minulle tärkeä asia mutta voi pilata käynnin, jos on liian kovalla"”
“Kiva seurusteluravintola jossa hyvä palvelu.”
“Hyvä kokemus. Maistuva ruoka”
“"Henkilökunta on mukavaa ja asiantuntevaa, tunnelma on miellyttävä ja kotoisa sekä ulko, että sisätiloissa"”
“"On lappeenrannan tasolla oikein kiva paikka?? vegaanivaihtoehdot tosi monipuolisia verrattuna kaupungin muihin paikkoihin. Plussaa myös siitä, että kun mainitsin oliiveista puuttuvasta marinadista, tarjoilija ei tyytynyt vaan pahoittelemaan, vaan vei oliivit pois ja jätti laskuttamatta. Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin jatkuva kysely miltä maistuu ja kun sitten joku asia on pielessä, siihen ei reagoida mitenkään. Sisustus myös oikein kiva, sitä ihmettelen miksei poppareita tuoda pöytiin vaan ne pitää itse hakea? Se on kanssa kiva että kynttilöissä on usein tuli. Harmi että terassi on aika kolkko, tarvisi vähän lisää kukkia, varjoja ja sohvia, niin sekin olisi ihan kaupungin paras. On tosi kiva kun sinne voi tilata ruokaa myös fafasista ja rossosta. Tarjoilijalle myös plussaa kun muistutti alekupongista jota ei oltu huomattu. "”
“"Aina lämminhenkinen, tosi hyvä palvelu ja tunnelma. Pääsääntöisesti hyvät ruoat, viimeksi vaan oma annokseni oli todella öljyinen enkä pystynyt kaikkea syömään. Joten näissä ehkä vähän vielä kehitettävää ??"”
“Mukava paikka illanistumiseen sekä myös nopeampaan käyntiin”
“"Mahtava paikka, keskustassa!"”
“Mukava fiilis on jäänyt joka käynti kerrasta.”