Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tunnelma oli hyvä, mutta tilattu brunssilautanen ei vastannut odotuksiani. Ainoa sitä varten 'valmistettu' tuote taisi olla koottu leipä. Kaikki muu oli kasattu lautaselle selkeästi valmiista purkeista, esim. 'halloumranskalaiset' olivat vain pilkottuja halloumpaloja, joita ei ollut edes kypsennetty. Tämä kaikki ottaen huomioon ei voi ymmärtää, miksi ruokien tuomisessa kesti lähemmäs puoli tuntia.”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, hyvää ruokaa ja drinkkejä.”
“Ok mesta”
“Ystävällinen henkilökunta ja mukava miljöö.”
“Kaikin puolin mukava ja viihtyisä ravintola.”
“Kaikki ok paitsi salaattipöytä suopea”
“hyvä paikka”
“Lappeenrannassa ei ole toista matalankynnyksen siistiä illan vietto paikkaa, joten täysi 10. Plussaa ruokalistasta ja varsin edullisista hinnoista.”
“Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta :)”
“Ystävällinen tarjoilija. Tämä ravintola oli lähes ainoa mistä sai ruokaa 21 jälkeen. Tässäkin ravintolassa keittiö oli juuri menossa kiinni joten oli hieman kiire tilata syötävää. Ihmettelen miten näinkin kansainvälisessä kaupungissa ravintoloiden keittiöt sulkevat ovensa elokuussa arkisin jo klo 21, juomaa on kyllä tarjolla.”
“Todella viihtyisän tuntuinen paikkaa, ehdottomasti poikkean uudelleen.”
“Kaikki ok”
“Viihtyisä ravintola, erittäin hyvä ruoka!”
“Viihtyisä paikka. Rento meininki.”
“Rento mukava tunnelma, hyvä ruoka”
“Ystävällinen ja huomioiva henkilökunta, ja hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu”
“Mukava paikka käydä viinillä ja syömässä ystävien sekä puolison kanssa”
“Ruoka oli hyvää. Lisää makeita valkoviinejä niin olisi täydellinen paikka”
“Mukava rento ajanvietto paikka”
“Ainoa häiritsevä tekijä terassilla istuessa oli tupakan savu. Lähettyvillä tupakoitiin parissakin pöydässä. Muuten viihdyimme ruokailun ajan.”
“Moctailien takia!”
“Ruoan valmistaminen kesti kohtuuttoman kauan, vaikka ravintolassa oli vähän asiakkaita. Muuten positiivinen kokemus.”
“Kaikki sujui niin kuin sen pitäisikin. Ainut moite wc-tilojen koodipakosta. Se oli turha.”
“Tykkäsi kovin”
“Tosi positiivinen kokemus, vaikka om ns. Hotellin yhteydessä ja ketjutavintola.”
“Ruoka ja juoma oli hyvää, asiakaspalvelu mukavaa mutta hieman tunkeilevaa ja tyrkyttävää osaltaan.”
“Viihtyisä paikka, sopii niin ruokailuun kuin illan istumiseen viinin kera. Ruokavaihtoehtoja voisi olla ehkä hieman enemmän.”
“Olin mieheni ja tuttavapariskunnan kanssa Lappeenrannassa ensimmäistä kertaa lomailemassa. Ravintolan ja hotellin sijainti erittäin hyvä. Lyhyt kävelymatka satamaan. Terassi oli viihtyisä, palvelu ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ilmapiiri”
“Ihana henkilökunta, loistava tunnelma. Hyvä ruoka ja juoma”
“Viihtyisä paikka ja hyvät drinkit. Myös lapset huomioitiin erinomaisesti. Palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä.”
“Ruoan saaminen kesti 45 min -on liikaa kauppareissumatkalle! Ainut tarjoilija vaan valitteli koko ajan ympäriinsä : kun hän on täällä yksin... n. 10 min ennen pois lähtöä saapui toinen tarjoilija. Ruoka ei ollut yhtään lämmintä! Eikö keittiö ilmoita milloin voi hakea vai eikö vaan haeta keittiöstä silloin kun on annokset valmiina? Näin korona-aikana ihmetytti myös se että popcornia käskettiin ottamaan itse koneesta - hygieniasta ei siinä vaiheessa tietoakaan -pihdit popcornien seassa........ Itse ruoka on kyllä muuten tosi hyvää.”
“Rento ja mukava ilmapiiri. Hyvää ruokaa ja kattava viinivalikoima”
“Nuorekas ja trendikäs lisä Lappeenrannan ravintolatarjontaan”
“Mutkaton paikka.”
“Viihtyisä terassi.”
“Palvelu oli ystävällistä ja etenkin mocktailit maistuvia.”
“Hyvä kokemus, tosin ruuan tulo kesti tunnin verran. Tarjoilija hyvitti laskussa yhden ruuan, koska kesti niin kauan. Olisin toivonut, että asiasta olisi kerrottu ennen kuin ruoka tuli pöytään (olisi riittänyt että olisi sanottu että kestää esim. 15 Min vielä). Jäi kuitenkin hyvä fiilis, kun tarjoilija itse sanoi että laskussa tulee hyvitystä kestosta johtuen.”
“Todella ystävällinen palvelu, ehkä vähän hintava paikka”
“Kiva!!!”
“Hyvä henkilökunta, ruoka ja juoma. Viihtyisä ympäristö hyvällä sijainnilla.”
“Kaikki palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Koiramme huomioitiin terassilla tuomalla ihan pyytämättä vesikuppi. Arvostan”
“Hyvä sijainti”
“Hieno kononaisuus”
“Hyvä tunnelma, miellyttävä ympyristö sekä palvelu.”