Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kiitoksia paljon”
“Viihtyisä paikka”
“Rento välitön tunnelma. Ei liian vakava ilmapiiri. Selkeitä ja mielenkiintoisia annoksia. Paikallisia tuotteita.”
“Ok, ei sykähdyttävä paikka”
“Tunnelma on kiva ja rakastan flat breadejä.”
“Mukavat tarjoilijat, pikkupurtavat oli kiva yllätys.”
“Molemmilla kerroilla käydessäni olen saanut todella ystävällistä asiakaspalvelua ja tuotteisiin liittyviin kysymyksiini on vastattu kattavasti. Ruoka ja juoma ovat olleet hyviä ja pidän paikan sisustuksesta ja yleisilmeestä sekä siitä, miten valaistusta himmennetään kohti iltaa. Kauppakeskusta lähin pöytä on kuitenkin ainakin päiväsaikaan ärsyttävän meluisa ja en mielelläni istuisi siihen kauppakeskuksen ollessa auki. Toisinaan paikassa soi mielestäni liian tavallinen ja tunnelmaan epäsopiva pop musiikki. Etenkin kasvis- ja vegeruokien osalta huippu paikka.”
“Rento ja viihtyisä paikka. Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Maukkaat ja helpot ruoat. Hinta-laatusuhde erinomainen.”
“Siisti ravintola, jossa mukava palveluhaluinen henkilökunta. Pystyy keskittymään rauhassa lehdenlukuun ja keskustelu kaverin kanssa onnistuu ilman huutamista. Taustamusiikki sopivan hiljainen... en itse ole aivan varma onko sitä, kun en ole musiikkiin kiinittänyt huomiots”
“Todella viihtyisä koko kaupungin olohuonen jonne voi poiketa yhtälailla kahville kuin siiderillekin. Musiikki juuri sopivalla seurusteluun nähden ja sijainniltaan aitiopaikalla”
“Miellyttävä paikka istua iltaa. Ruoan tulo Rosson puolelta kesti kauan, muuten olisin antanut 10.”
“Oli oikein mukava ja miellyttävä palvelu. Olimme itse ehkä vähän äänekkäitä, anteeksi siitä, mutta meillä oli todella hauskaa. Hyvä ruoka ja juoma ????”
“Mielenkiintoinen menu, hyviä viinejä, herkulliset halloumiranut, hauska tarjoilija ja rento, viihtyisä ravintola”
“Aina mukava tunnelma ja henkilökunta. Viimeksi asioidessani tosin saimme ystäväni kanssa ruoka-annoksemme eri aikaan, oli vähän hassua katsella toisen syövän ja itse odotella ruokaa.”
“Mukava intiimi paikka. Kevyttä naposteluruokaa”
“Hyvä (laajentunut) ruokalista, kohtuuhintainen, hyvä sijainti, mukava tunnelma”
“Palvelu oli nopeaa ja parempaa kuin esimerkiksi viereisessä rossossa josta tulin juuri venniin koska istuin rossossa 10 minuuttia pöydässä että kukaan tuli sanomaan mitään”
“Kaikki toimi kiitettävästi, ruoka oli todella hyvää.”
“Mielyttävä sisustus ja hyvä palvelu.”
“hyvän kokemuksen perusteella”
“Tunnelma oli hyvä, mutta tilattu brunssilautanen ei vastannut odotuksiani. Ainoa sitä varten 'valmistettu' tuote taisi olla koottu leipä. Kaikki muu oli kasattu lautaselle selkeästi valmiista purkeista, esim. 'halloumranskalaiset' olivat vain pilkottuja halloumpaloja, joita ei ollut edes kypsennetty. Tämä kaikki ottaen huomioon ei voi ymmärtää, miksi ruokien tuomisessa kesti lähemmäs puoli tuntia.”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, hyvää ruokaa ja drinkkejä.”
“Ok mesta”
“Ystävällinen henkilökunta ja mukava miljöö.”
“Kaikin puolin mukava ja viihtyisä ravintola.”
“Kaikki ok paitsi salaattipöytä suopea”
“hyvä paikka”
“Lappeenrannassa ei ole toista matalankynnyksen siistiä illan vietto paikkaa, joten täysi 10. Plussaa ruokalistasta ja varsin edullisista hinnoista.”
“Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta :)”
“Ystävällinen tarjoilija. Tämä ravintola oli lähes ainoa mistä sai ruokaa 21 jälkeen. Tässäkin ravintolassa keittiö oli juuri menossa kiinni joten oli hieman kiire tilata syötävää. Ihmettelen miten näinkin kansainvälisessä kaupungissa ravintoloiden keittiöt sulkevat ovensa elokuussa arkisin jo klo 21, juomaa on kyllä tarjolla.”
“Todella viihtyisän tuntuinen paikkaa, ehdottomasti poikkean uudelleen.”
“Kaikki ok”
“Viihtyisä ravintola, erittäin hyvä ruoka!”
“Viihtyisä paikka. Rento meininki.”
“Rento mukava tunnelma, hyvä ruoka”
“Ystävällinen ja huomioiva henkilökunta, ja hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu”
“Mukava paikka käydä viinillä ja syömässä ystävien sekä puolison kanssa”
“Ruoka oli hyvää. Lisää makeita valkoviinejä niin olisi täydellinen paikka”
“Mukava rento ajanvietto paikka”