Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista, ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aikuiseen makuun”
“Palvelu oli ystävällistä, mutta ruoan saapuminen kesti todella kauan! La iltapäivä eikä ravintola ollut edes puolillaan ja silti kesti. Tilattiin 2 pizzaa ja 2 lastenannosta ja näissä meni noin 45min. Ei olisi 11 ja 13 vuotiaatkaan enää jaksaneet odottaa ruokia eikä myös itsekään. Samoin jälkiruokien tulossa kesti. Tarjoilijoita kyllä tuntui olevan monta töissä. Sama tilanne oli aiemmallakin kerralla, mutta silloin oli hyvin täyttä ja ajateltiin hitauden johtuvan siitä. Mutta näköjään kestää ruoan saapuminen luvattoman kauan vaikka olisi hiljaistakin.”
“Perussiisti ja ystävällinen paikka”
“En ole paikkakunnalta vaan vain käymässä”
“Kaikki oli erittäin hyvää. Palvelu ystävällistä. Ruoka oli onnistunut erittäin hyvin. Ei mitään turhia sekasotkuja eikä annoksen päälle kastikkeita. Nätisti laitettu. Eikä liian mausteista huonovatsaiselle. Oli yllätys koska muualla rossossa ei ole ollut näin hyvää.”
“Ihan ok paikka”
“Hyvä lounas, mutta hidas palvelu.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Kaikki toimi hyvin,erittäin ystävällinen tarjoilija”
“Kokonaisuus toimi hyvin”
“Erityisruokavalioni huomioitiin hyvin! Ja toiveeni otettiin huomioon.”
“Ateriavalikoima hyvä tosin olisi kiva jos tulisi uusia vaihtoehtoja”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa”
“Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi.”
“Vennin terassin käyttö kesäaikaan aivan loistava eikä ainoana siellä ruokailleina asiakkaina jäänyt unohdetuksi. Varsinaisen ravintolan käyttö ei yhtä houkuttelevaa koska pidän ravintoloista jotka ns. hyvin sulkeutuneita muusta ympäristöstä toisin kuin tässä tapauksessa ravintola on avoin kauppakeskuksen käytävään.”
“Mukava henkilökunta. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja jälkkäri ihanaa”
“Kohtuuhintaista ruokaa tarjolla riittävän moneen makuun. Hyvä sijainti.”
“Todella mukava henkilökunta.”
“Henkilökunta ystävällistä , ruoka (pippuripihvi medium plus) hyvää , salaattipöydän sinappinen salaattikastike oli hyvää”
“Olin ensi kertaa kyseisessä ravintolassa. Asuimme Sokos Hotel Lappeessa, joka on samassa korttelissa. Ruoka oli hyvää, tosin olimme katsoneet listan jo neitistä ennen paikalle tuloa.”
“Erittäin ihanaa asiakaspalvelua kiitos siitä! Tullessa oli tervetullut olo ja muutenkin kaikki tarjoilijat + henkilökunta olivat aidosti iloisen oloisia kokoajan :)”
“Todella hyvä ruoka ja palvelu”
“Palvelu oli miellyttävää ja asiantuntevaa sekä ruoka oli erinomaista”