Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista, ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Onnistui erikoisruokavaliokin.”
“Hetkittäin oli vaikea löytää tarjoilija. Mutta onhan heillä muitakin hommia kuin palvella vain asiakkaita.”
“hyvä pizza ravintola, muutakin löytyy ja on mahdolista muokata esim. lehtipihvi vaikka sitä ei menusta löydy. Kaipaan mustekalaa vaikka esim. mustekala risottoa, harmi ettei ehkä täälläpäin arvosteta.”
“Valot/ lamput on liian matalalla joissain pöysissä (isoilla pöydillä) kun katsoo tavallisesti vaakatasoon lapun valo aiheuttaa jälki hehkun silmässä vai miks sitä nyt sitten sanotaan.”
“Ruoka maistuu hyviin.”
“Menimme lapsen kanssa vessaan ja sen aikana oli jäätelö ja ranskalaiset viety pois. Kaikki tavarat oli vielä penkissä ja näkyy että asiakkaat ei ole vielä mennyt kokonaan. Lapsella jäi paha mieli.”
“Olette selvästi panostaneet henkilöstön kouluttamiseen asiakaspalvelussa viimeisen puolen vuoden aikana ja se näkyy! Tullut myös uuttaa asiakaspalveluhenkilöstöä, joka toimii hyvin.”
“Päivän lounasvaihtoehdot ovat bannerissa Iso-Kristiinan käytävällä aika alhaalla - vaikeahko lukea. Salaattipöytä ja sen ympärillä oleva tila on aika ahdas.”
“Ruoan taso vaihtelee: välillä erinomaista ja välillä lähes syömäkelvotonta.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka”
“Ahtaat tilat rattaille”
“Hyvä sijainti ja palvelu.”
“Ruoka oli ketjuravintolan annokseksi tosi hyvää. Hintataso oli yksityishenkilölle sopiva. Ravintolasta on mukava seurata kauppakäytävällä soljuvia ihmisiä.”
“Lappeenrannan Rosson pöytien päällä olevat lamput ovat liian kirkkaat tai ne ovat jotenkin väärällä korkeudella. Valaistusta tulisi korjata, lamput kävivät silmiin.”
“Ravintolan sijainti”
“Erikoisruokavaliosta henkilökunnalla on heikko tuntemus. Erikseen on pyydettävä salaattipöydässä gluteenitonta leipää ja maksun yhteydessä tarjoilija toi suklaakonvehteja, jotka sisälsivät vehnää. Mainitsin asiasta ja tarjoilija ei reagoinut asiaan mitenkään. Tuli välinpitämätön tunne :( . Todella toivon, että ruoka on kuitenkin ollut gluteenitonta.”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka”
“Erityisruokavalioni otettu aina hyvin huomioon.”
“Hyvä sijainti, perusvarmaa ruokaa”
“Leikkipaikka lapsille”
“Palvelu, tilojen siisteys, ruoka”
“Puutteellinen viitoitus. Hisseiltä tullessa piti kysyä missä ROSSO on?”
“Tarjoilijan viinitietämys.”
“Tarjoilija kertoi tilauksen odottamisajan”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Vähän liikaa meteliä kun ihmisiä menee ohi koko ajan ja tila niin avoin. On toki kiva näkymä ostoskeskukseen.”
“Kiva ruokalista”
“Salaattipöytä oli aika tyhjä ja vaatimaton”
“Pizzat”
“Salaattiannoksissa, ainakin lounasaikaan, olisi petrattavaa. Laatu ja koko vaihtelee niissä todella paljon.”
“Hyvä ruoka”
“Maukas ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Sijainti”
“Tarjoilijan saa huonosti. Epäsiistiä. Paperitabletit likaiset ja ruttuiset. Salaattipöydässä todella usein kipot ”tyhjinä””
“Monipuolinen lista”
“Vähän rauhaton”
“Tilausten vastaanottaminen keski kauan Kaverin salaatti oli kuulemma huono. Kana täysin mautonta”
“Ruoka-annokseni oli sopivan kokoinen ja erittäin maittava Hyvä sijainti”
“jouduimme odottamaan ruokaa suhteellisen pitkään toinen pariskunta joutui muistuttamaan viinitilauksesta, kun ruoat oli jo tuotu pöytään”
“Huomiointi, nopea palvelu”
“Kauppakierroksella helppo pistäytyä sisään. Pikkunälkään sopivia annoksia.”
“Palvelu, ruoka.”
“-”
“Siisti, mielllyttävä ja ystävällinen palvelu”
“Kiva tunnelma”
“Se salaattipöytä taas kerran - ihan sama missä Rossossa näköjään käy. Osa oli loppunut kesken ja esim. tomaatteja oli tippunut/sekoittunut muihin kulhoihin. Sotkuinen, ei todellakaan houketteleva salaattipöytä.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu, helppo sijainti, hyvä ruoka.”
“Palvelu oli iloista ja tehokasta ja huomaavaista. Jouduin palauttamaan keittiöön saamani täysin kylmän pizzan, mutta sain tilalle luontevasti ja helposti helposti kuuman, maukkaan pizzan suoraan uunista”
“Sain ihan kylmän pizzan lautaselleni Meluisuus”
“Kiva tunnelma”
“Vähän levoton paikka kun niin lähellä kauppakeskuksen kulkukäytävää”
“Risottoni kypsyys oli sopiva.”
“Kaverin palapaistikastikkeesta puuttui liha lähes tyystin. Risotossani olisi saanut olla makua/luonnetta enemmin.”
“Tarjoilian mielikuvitus ,vaativan seurueen jäsenen halujen mukaiseen annoksen kasauksessa. Oli hottii.”
“Ruokajuomana tuleva vesi on lämmintä...”
“Ruoka oli erinomaista”
“Palvelu ei tällä kertaa ollu kovin hyvää, jouduttiin odottamaan tarjoilijaa ravintolaan saavuttuamme pitkän aikaa. Samoin syötyämme jouduimme odottamaan tarjoilijaa kun halusimme jälkiruokaa. Ruuat saimme kyllä nopeasti.”
“Asuin siskoni kanssa hot Lappeessa ja Lrantalainen ystävämme tuli kanssamme päivälliselle. Mutkaton paikka, mihin oli hotellista helppo tulla. Hyvät pizzat ja loistava palvelu, tarjoilijallamme oli asenne enemmän kuin kohdallaan. Valitettavasti en pannut hänen nimeä mieleen. Hyvä hinta/laatusuhde.”
“Menimme paikalle 8 min ennen keittiön sulkeutumista ja siitä huolimatta saimme hyvää palvelua.”
“Hyvät pizzat”
“Liian suora näkyvyys ja kuuluvuus kauppakäytävälle.”
“Sijainti mainio hotelliyöpyminen, ruokailu ja teatteri samassa rakennuksessa.”
“Sijainti, hyvä ruoka”
“Ruokaa sai tällä käynnillä odotella melko pitkään.”
“Kivasti sisätiloissa ja kätevästi ostoskeskuksessa ollessa. On helppo löytää. Syömme usein lounaan ja keräämme niitä leimoja mutta käyn pelkällä drinkilläkin kuten 3 päivää sitten. HUOM: puiset selästä kaarevat rustiikkiset pinnatuolit ovat epämukavat istua - ne suorastaan kiduttivat selkäämme! Emme jääneet toiselle lasilliselle. Panostakaa enemmän ergonomisiin istuimiin. Esim. kebab-paikkojen istuimet ovat usein anatomisesti ihmisen malliset, kuten Lpr:n Kauppakadun ja Koulukadun kulmassa. Niissä rentoutuu. Usein ravintoloiden istuimet on mitoitettu 100+ -kiloisille 185-senttisille miehille, jotka eivät pienemmille ja normaalikokoisille (naisille) anna tukea, sääret puutuvat ja selkä väsyy. On aika hyvä ravintola, olen vienyt joskus omia vieraitani sinne ja saanut itse kutsuja.”
“Melu. Seinätön sijainti Kauppakeskuksen liikennekäytävän varrella häiritsee, jos on tarkoitus keskustella pöytäseuran kanssa. Istuimet. Takaseinällä kauempana on LOOSEJA jotka eivät kaikille ole mukavia istua (ks. yllä). Joskus on toisaalta hauska seurata ihmisvirtaa sieltä puolihämärästä. 2-hengen pikkupöydät saisivat olla hivenen isompia. Lampun valo paistaa pahasti silmään, sitä ei voi kääntää tai himmentää sopivaksi (taas vertaan isokoisiin asiakkaisiin, joiden pää ylettyy kuupan yläpuolelle. Aluksi olin pettynyt sillä luulin I-K:n Rossoa pelkäksi pizzapaikaksi. Nyt tiedän että Rossossa on muutakin ruokaa.”
“Nätit tarjoiliat”
“Ei mitää”
“Palvelupäällikkö oli erittäin mukava ja ruoka maittavaa.”
“Hyvä ruoka”
“Oltiin kahden kaverin kanssa syömässä lauantai iltana.. pääruokaa ja juomia emme joutuneet kauaa odottamaan, mutta ruuat saatuamme meitä ei huomioitu enää kertaakaan. Jälkiruoka olisi maistunut mutta jäi tällä kertaa tilaamatta.”
“Hyvä ruoka.”
“Tarjoilija unohti juomatilauksen 2 kertaa ja lasku laitettiin yhdelle hengelle vaikka sovittiin että kahteen osaa.”
“Jopa myöhäinen tulo mahdollisti hyvän aterian ja saimme hyvää palvelua”
“-”
“Henkilökunta - ystävällisesti omana itsenään. Pääkaupunkiseudulta tulevalle on positiivista, että nuori henkilökunta puhuu hyvällä itsetunnolla omaa murretta ja palvelu on luontevaa.”
“Jos jokin, niin kauppakeskus, mutta ravintola on siinä oma saarekkeensa.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka”
“Eräs italialainen? Tarjoilija. Saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja arvostettavaksi. Toki otsekin käyttäydymme hyvin ja jätämme aina tippiä”
“Jos tilaa jäävettä, siitä huolimatta saa pulloon laitettua haaleaa hanavettä. Sitten täytyy pyytää jäät erikseen ja ne tuodaan lasissa. Ja kyllä .. olisin valmis maksamaan että saisin kertapyynnöllä jäävettä. Tämä on jatkunut vuosia”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Yllätyin positiivisesti uuden sijainnin tuomaa tunnelmaa. Jotenkin oletin tunnelmaa kehnommaksi, kun kauppakäytävä oli niin lähellä.”
“Hyvä gluteeniton pizza”
“Hyvin palveleva miestarjoilija, löytyi hyvä viini ja lounaslistalta löytyi sopiva ruoka.”
“Sijaitsee käytävän varrella jossa jatkuvasti ohikulkijoita.”
“Ystävällinen henkilökunta, maukas ruoka ja sujuva palvelu ??”
“Antipasto pöydän antimet voisi välillä vaihtaa tavalliseen salaattipöytään, toivoisin tavallista salaattia ja porkkanaraastetta salaatinkastikkeineen! ??”
“Ainakin hyvä ruoka ja palvelu.”
“Sijainti... Keskellä liikekeskusta, mahdollisten ostosten välissä helppo tulla syömään/juomaan. ????”
“Jos haluaa rauhaa/yksityisyyttä.. Sitä ei ehkä ole.”
“Ranvintola oli lasten kanssa helppo asioida ja lapsille oli valittavissa terveellisiäkin vaihtoehtoja. Leikkinurkka antoi myös aikuisille aikaa jutella. Meidän kaksi-vuotias oli myös aika onnellinen, kun saatiin hänelle pyynnöstä omat jääpalat vesilasiin.”
“Meidän molempien iltojen kokemus oli positiivinen ja henkilökunta+ruoka hyvää. Toivoisin, että jatkossa lapsille voisi valita pastasta täysjyvä vaihtoehdon”
“Aivan loistavat pizzat”
“Paikkana mielestäni turhan levoton, kaipaisin enemmän 'loosseja' / yksityisyyttä, myös leikkipaikan lähellä. Tarjoilija taisi unohtaa tuoda meille laskun, sillä sitä ennen kaikki sujui hienosti, mutta laskua saimme odotella väsyneiden lasten kanssa pitkän tovin. Ravintola oli kyllä lähes täynnä, joten kiirettä piti varmasti, mutta silloinhan olisi hyvä päästä ensimmäisistä eroon, että vapautuu tilaa muille :D”
“Helppo paikka.”
“Menu vähän väsynyttä. Kaipaisi uudistusta.”
“Korkeatasoinen keittiö ja henkilökunta. Ehdottomasti ketjun parhaimmasta päästä oleva kokonaisuus, hotelli mukaan laskettuna. Kiitos!”
“Pääruoan odottelu kesti luvattoman pitkään”
“Tunnelma”
“Miellyttävä tunnelma ja kohtelias henkilökunta.”
“Nopea ruuan tuominen syötäväksi. Ei tarvinnut odottaa kauaa.”
“Ei kauheasti valikoimaa, missä ei ole äyriäisiä tai aurajuustoa.”
“S-etu viinit , maukas ruoka, laaja lista ja henkilökunnan ystävällisyys.”
“Hyvä riisipohjainen pizza ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan.”
“Ruoka tuli nopeasti ja laskun sain nopeasti.”
“Pizzan pohja oli keskelta tosi ohut. Eikä pohja ollut rapea, pehmeää mössöä.”
“Ravintola on hyvällä paikalla vaikkakin hieman rauha, koska läpikulku liikenettä oli jonkin verran.”
“Tietyllä tapaa sinä olet aika näkyvällä paikalla kokoajan.”