Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista, ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisä ravintola,ehkä liikaa ihmisiä otettiin korona aikana siihen voisi kiinnittää enemmän huomiota iso seurue laitettiin ihan meidän viereen”
“Rosso on hyvä ravintola. En tiedä onko vain oma tuntemukseni mutta ehkä vuodesta toiseen jopa liian samanlainen. Menu helppo muistaa ulkoa ja monet annokset todella tylsiä. Omat suosikkini ovat kyllä 4/5 tasoa mutta kun pistäytyy outside the box niin pettymyshän sieltä on yleensä tullut. Muuten viihtyisä ravintola, jossa helppo ja mukava asioida perheen tai isommankin porukan kanssa. Siistiä ja asiakaspalvelu hyvää. Viime kerralla salaattipöytää oli karsittu mutta se oli kuitenkin riittävä. Aion käydä jatkossakin mutta käydessäni pidättäydyn omissa vakio annoksissa.”
“Itselleni jäi myönteinen muisto paikasta ja palvelusta”
“Kävimme vaimoni kanssa ystävänpäiväna 14.2. klo 12:00 lounaalla ja kokemus oli oikein miellyttävä! Kaikki sujui todella hyvin ja ruoka (söimme pizzat) oli maittavaa! Oli aivan eri kokemus kuin syksyllä jolloin kokemus ei ollut yhtä miellyttävä. Olen iloinen, että kävimme 'pienen tauon' jälkeen Rossossa uudelleen! Mikäli seuraavalla kerralla saamme yhtä miellyttävän kokemuksen niin varmasti käymme jatkossakin. Tämän miellyttävän kokemuksen perusteella voin suositella Rossoa muillekin!”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Mieheni hankala tilanne olla yleisillä paikoilla huomioitiin ymmärrettävästi.”
“Ravintola on rauhaton, koska tila rajautuu kauppakeskuksen käytävään. Olo on kuin junassa; porukka seilaa edestakaisin. Musiikki tilassa on täysin turhaa, koska ohikulkijat tuottavat oman taustamelunsa. Näin tulee vain einautinnollisia sekamelskaa. Lisäksi musiikki voi sotkeutua naspuriravintolan musiikkiin. Salaattipöytä on nykyään yksipuolinen ja surkea. Ennen oli alkupalan yhteydessä leipää, mutta siitäkin on säästetty. Verrattuna muihin ravintoloihin hinta-laatusuhde on huono. Miksi sitten palaan? Paikka sinänsä helposti saavutettavissa.”
“Kaikki on perus hyvää”
“Viihtyisä paikka kauppakeskuksessa.”
“Olin tyytyväinen”
“Parhaat pizzat ja mukavan rento paikka.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokemus. Sijainti on hyvä.”
“Hyvää ruokaa, hyvä sijainti”
“Ruoka hyvää, salaattipöytä voisi kuitenkin olla laajempi”
“Hyvä sijainti. Sopivasti syötävää tarjolla moneen makuun.”
“Sinne on helppo tulla, ruoka on aina hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Siisti ravintola. Hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu.”
“+ Hyvä sijainti. + Ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. + Kohtuullinen hintataso. - Gluteiinittoman pizzan pohja pakastealtaasta ja kelvoton. - Italialaisessa lehtipihvissä liha hunosti käsitelty, vaikeasti purtavia kohtia. - Keskinkertaista kehnompi salaattipöytä.”
“Levoton sijainti kauppakäytävän varrella ei ole oikein miellyttävä.”
“Hyvä ravintola poiketa syömässä ilman suunnitelmaa”
“Ruoka maistui hyvältä. Rauhallinen tunnelma.”
“Perus hyvä ravintola. Ei ole enää tosin mitään 'rosson spesiaalia' ruokaa, ennen oli pannupizzat. Niitä olen kaivannut.”
“Viihtyisä pöytä loossi”
“Mukava ja viihtyisä lauantai-iltapäivän ravintola. Palvelu oli lupsakkaa ja sujui joutuisasti.”
“Mainio paikka ja mahtava henkilöstö.”
“Siisti, rauhallinen, viihtyisä paikka. Hyvä ruoka, kohtuu hinnat. Salaattipöytä.”
“Tällä kertaa saatiin mitä tilattiin. Eli tämä oli hyvä asia, aina ei ole näin ollut. Pöytiä olisi voinut ehkä olla harvemmassa näin korona aikana. Ruuan saamisessa kestää täällä edelleen liian kauan, verrattuna esim. paikalliseen yksityisomisteiseen ravintolaan joka on yleensä aivan täynnä.”
“Hyvä ja kohtuuhintainen lounas”
“Pääruoat on hyviä. Salaattipöytä ns. raastepöytä on vanhanaikainen, raasteet, salaatit ovat säilöttyjä/ pakastettuja eivät tuoreista hyvistä raaka-aineista. Siitä iso miinus!”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Ruoka oli suhteellisen maukasta ja suhteellisen halpaa.”
“Helppo tulla, siisti ja pääosin viihtyisä. Hyvä ruoka, iloinen ja ystävällinen palvelu. Ainoa miinus on avoin yhteys kauppakeskuksen käytävään, joka tuo rauhattomuutta ravintolan tunnelmaan.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma. Pöytäämme sattui tarjoilija opiskelija joten hän tarjosi esim. Keliaakikolle suklaata jossa on vehnäjauhoja.”
“Salaattipöytä oli melko vaatimaton, edellisen paikkaan verrattuna. Maksun aika kesti pitkään.”
“Palvelu oli todella ystävällistä ja yksilöllistä ja ruoka erinomaista.”
“Suosittelisin ravintolaa tuttavilleni arkisempiin tilaisuuksiin luotettavuuden ja sijaintinsa puolesta. Romanttista ja kahdenkeskeistä ruokailua en ehkä niinkään suosittelisi kauppakeskuksen melun vuoksi.”
“Jos joku ruokapaikkaa kysyy, niin luettelen muiden joukossa!”
“Palvelu oli nopeaa ja pitsa aivan erinomaista.”
“Perus setti”
“Ruuat oli ihan hyviä. Palvelu erittäin hyvä.”
“Sijainti on hyvä, samoin ruoka ja palvelu ystävällistä.”
“Ruoka oli todella hyvää, palvelu erittäin ystävällistä.”
“Palvelu on mitä parhainta aina vaikka ruuissa ja palvelussa kestääkin usein turhan pitkään (henkilökuntaa liian vähän varsinkin pe iltoina). Tarjoilijat itse ovat erittäin palvelualttita ja hyväntuulisia vaikka kiire on käsinkosketeltavissa. Toivoisin että heidän jaksamiseen kiinnitettäisi enemmän huomiota sillä tuollaisista työntekijöistä kannattaa ravintolan pitää kiinni.”
“Hyvää ruokaa kohtuullisella hinnalla. Lähellä Sokos hotellia”
“Erittäin hyvä palvelu. Ruoka ok, ehkä parempaa muutamassa muussa Lappeenrannan ravintolassa, mutta hyvä hinta-laatu-suhde.”
“Aina varma perus hyvä Rosso”
“Mukava ja avara ruokapaikka.”
“Asiakaspalvelu on hyvää samoin ruoka, pieni miinus salaatti/alkuruoka pöydän valikoimasta ja toisinaan ruoan odotusajasta.”
“Hyvä palveli. S-bonusta, ja tarjoukset”
“Rosson vegaaninen pizza on parasta pizzaa, jota olen syönyt, ellei lasketa Rosson vegaanista roomalaista pizzaa.”
“Mukava paikka.”
“Hyvä ruoka, hyvä hintalaatu suhde, hyvä palvelu, siistit tilat”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen paikka”
“Kiva paikka, mutta ruokalista hieman tylsä”
“Palvelu ystävällistä ja nopeaa, ruoka hyvää”
“ei ole tapana suositella. Mutta jos joku kysyisi niin voisin kyllä kertoa olevan ihan hyvä vaihtoehto.”
“Sijainti on hyvä”
“Hyvä sijainti. Hyvää ruokaa. Ystävällinen ja osaava henkilökunta.”
“Kymppiä ei voi antaa”
“Mutkaton paikka, sopiva sijainti. Ruoka on valitettavasti aivan liian suolaista.”
“Ruoan laatu vaihtelee usein, etenkin gluteenittoman Margarita pizzan osalta. Paikan päällä ollessa monesti on jouduttu odottamaan ruokia pitkään, vaikka asiakkaita ei olisi ollutkaan. Parhaimmillaan ruoat ovat kuitenkin makoisia.”
“bra personal som gjorde allt och vi kände oss verkligen välkomna dit. God mat och ett trevligt erbjudande Pizzaperjantai”
“Isokristiinan parhaimpia ravintoloita.”
“Siisti ja tunnelmallinen paikka”
“Voin suositella”
“mukava kokemus ja hyvää ruokaa”
“Palvelu ja ruoka hyvä ja sujuvaa”
“Mukava ja viihtyisä paikka. Mahtava henkilöstö.”
“Hinta ja laatusuhde kohdallaan, hyvä sijainti ja mukava ympäristö. :)”
“Kokonaisuus toimiva”
“Pihvi oli hienoinen pettymys. Alkudrinkit oli täytetty jääpaloilla... vähempikin riittää. Alkupalat olivat suussa sulavia! Henkilökunta toimi miellyttävästi, heille kiitos!”
“Vegaanitarjonta voisi olla laajempi, muuten ei mitään valittamista.”
“Miellyttävä kokemus”
“Musiikki on mennyt luokattoman huonoksi hissimusiikiksi. Eikö Rossossa pitäisi soida italialaista? Monesti lounasaikaan teillä soi samanlainen tusinahissimusa kuin hotellien aulassa. Emme pystyneet maksamaan ruokaamme kokonaisuudessaan lounaskorteilla, perusteena että ne ovat henkilökohtaisia ja vain ykisi maksu per henkilö per käyntikerta. Erityisesti näin korona-aikana tästä periaatteesta on luovuttu kaikkialla muualla paitsi teillä. Jos tämä rajoitus pysyy teillä voimassa, voitte olla varmoja että se vähentää asiakasmääräänne. Pastasunnuntai oli muuten maistuva kokonaisuus, paitsi kastikkeet olivat vähän luiruja ja ruokaa joiduimme erikseen pyytämään lisää. Ideana kuitenkin hyvä, lisää samanlaista ????”
“Viime käynnillä pahoiteltiin annoksen viipymistä (myöhemmin tulleet saivat tilauksensa ennen meitä) ja asia hyvitettiin Rosson puolesta, vaikka sitä emme asiakkaina vaatineetkaan. Tyytyväinen olen palveluun.”