Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista, ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa ja se tulee nopeasti. Hyvä palvelu.”
“"Hyvä palvelu, miellyttävä ympäristö."”
“Hyvää ruokaa sai”
“"Rento, kiireetön tunnelma Hyvä ruoka ja juoma"”
“Ruoka on aina hyvää ja hinta laatusuhde toimii”
“Kliinistä sapuskaa”
“En ole vuosikausiin käynyt missään Rossa. Nyt kokemus oli positiivinen: pizza oli erinomaista ja kiire ajasta huolimatta palvelu oli ystävällistä.”
“Kiva paikka hyvä ruoka!”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa!”
“Kaikki sujui hyvin ja tärkeintä minulle oli taattu herkullinen ruoka!”
“Annoksia on muutettu lisukkeita vähennetty. Ennen annokset olivat parempia nyt supistamista näkyvät ja tuntuvat. Ruokakokemus ei enää tunnu kuin säästämiseltä.”
“Hyvää ruokaa ja ihanaa palvelua!”
“"Palvelu oli hidasta, vaikka väkeä ei ollut paljon."”
“Olen ruokaillut ko Rossossa kahdesti. Molemmilla kerroilla saimme odottaa ruoka-annoksia melko pitkään. Viimeksi epäilemme jo onko meidän annokset unohdettu.”
“"En ole aiemmin käynyt Rossossa, ja olin vähän epäluuloinen. Tarjoiluhenkilökunta oli kuitenkin oikein ammattitaitoista ja ystävällistä, ja ruoka oli varsin kelvollista. Kokemus oli siis hyvä. "”
“Kaverini tykkäävät kokeilla eri ruokapaikkoja”
“Sain mitä halusin”
“"Ei mitään moitittavaa,sipuliton ruokakin onnistui helposti, joka on joskus osoittautunut hankalaksi "”
“"Henkilökunta oli oikein miellyttävää ja ruoka hyvää, mutta mutta…… tilauksesta annoksen saapumiseen kului luokattoman kauan. Lienee eekoon ravintoloiden perisynti. Ainakin Anguksessa samaa vaivaa. Amarillo oli miellyttävä poikkeus, eikä hermoja raastavaa liki tunnin odotusta tarvinnut kärsiä."”
“ihan ok”
“Keskeisellä paikalla ja mahtava henkilöstö.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka ei ollut ihan täyskymppi”
“Mukava paaikka.”
“"Perusteluihin lähinnä tilojen sisustukseen liittyvät korjaus tarpeet mm. penkeissä reikiä ja valaistus ns loosissa kävi silmiin sitä voisitte testata. Istuimme lapsenlapseni kanssa ns loossissa ja penkki oli reikäinen, eli pientä pinta siistimistä ainakin vailla. Ihanan ystävällisiä työntekijöitä, siitä heille isot kiitokset. Lämmitti ! Raaste, salaatti pöytä ehkä liian tiivis.... no, maku kysymys, ei kuitenkaan vaikuta palveluun."”
“"Viihtyisä, hyvä ruoka"”
“Istuimme ystäväni kanssa syömässä ruoan ja tilasimme vielä jälkiruoankin ja juttelimme pidemmän aikaan. Palvelu oli koko ajan hyvin ystävällistä.”
“Ravintolassa viihtyi ja ruoka oli hyvää.”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Sain muutoksen tilaukseeni epäröimättä. Henkilökunta reagoi nopeasti toiveisiin. Kaipasin lisää herkkuvaihtoehtoja.”
“Varma ruokapaikka”
“ruoka ei vastannut odotuksiani. Tarjoilija ei ilmeisesti kertonut keittiölle toivettani?”
“Palvelu pelasi erittäin mallikkaasti!”
“Kaikki oli kohdallaan ☺️”
“Ihan hyvä palvelu”
“Yksittäisen lounaskäynnin perusteella hankala arvioida”
“Perusluotettava Rosso. Ihanaa että raastepöytä on palannut”
“"tuoli nuhraantunut, Pitsa vähän reunoilta kärähtänyt"”
“Hyvä kokonaisuus”
“"Mahtavaa ruokaa sekä ystävällistä ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Hyvä hintataso. Ravintola on viihtyisä. Ainoa asia, joka hieman häiritsee ovat kirkkaat lamput loossien pöytien yläpuolella. Häikäisevät, kun katsoo vastapäätä istuvaa puolisoa. Mielestäni himmeämpi lamppu olisi parempi ja toisi enemmän tunnelmaa. "”
“"Rosso konsepti on aina varma valinta. Tiedän mitä saan, kun tulen Rossoon"”
“"Söimme pizzaa ja joimme olutta. Pizzat olivat hyviä ja olut ok myös. Olutvalikoima oli kuitenkin melko suppea. Laskua sai odottaa, joten menimme kassalle maksamaan, mutta siellä peintä jonoa, mutta homma sujui hienosti ja melko nopeasti. Yövyimme hotellissa, joten ravintola mukavasti alakerrassa. "”
“Meiltä ei kysytty ruokajuomista lainkaan? Ei tult kysymään myöskään välillä oliko kaikki hyvin.”
“Hyvä ja mukava paikka. Ainoa miinus voisi olla sijainti kauppakeskuksessa. Sinne ei ehkä kesällä halua mennä näin järvenranta kaupungissa. Terassi oli kiva.”
“Kohtuullinen kokemus”
“Todella hyvä ruoka. Tarjoilijat ystävällisiä mutta heidän huomioon oli vaikea päöstä”
“Ok paikka”
“Iloinen ja ystävällinen henkilökunta”
“"Keskeisellä paikalla. Ruokakin tuli tällä kertaa riittävän nopeasti. Ystävällinen henkilökunta. Mukana liikuntarajoitteinen. Sitä ei juurikaan ole tässä ravintolassa huomioitu! Kehitettävää! Esim kapeat löytävät, eikä inva wc:tä. "”
“--”
“Vierailusta jäi positiivinen kuva mieleen.”
“.”
“Ostosreisdun yhteydessä lasten kanssa sopiva lounasravintola.”
“Kaikki toimi loistavasti !”
“Maukas ruoka. Hämyinen tunnelmavalaistus. Pienet loosit pienille porukoille.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Kivalla paikalla, hotellin ja kauppakeskuksen yhteydessä."”
“"Nuori ystävällinen tarjoilija, jonka vuoksi kokemus oli hyvä. Samoin myös pizza maistui hyvälle. Edelliseen kertaan verrattuna paljon parempi kokemus."”
“"Jäi hyvä fiilis ja ruoka oli hyvää. Ainoastaan asiakkaiden määrään nähden ruoan tulo kesti hieman turhan kauan. Mutta ehdimme syödä ruoan, mutta jälkiruokaa emme enää ehtineet, kun piti lähteä elokuviin. "”
“"Valitettavasti tällä kertaa palvelu oli todella hidasta, vaikka ravintola ei ollut kuin puolillaan. Ruoka oli kohtuullisen mautonta molemmilla, samoin perinteisesti erinomainen salaattikastike oli todella luirua ja mautonta."”
“"Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi. Myös ravintola kauppakeskuksen tiloissa ei ole niin rauhallista, kun toivoisi."”
“Ruoka oli perus hyvää ja palvelu ok”
“"Tulin 4min ennenkuin tilausten vastaanotto loppui. Sain pizzan ja juomat vielä tilattua. Ja hyvin syötyä, minkä jaksoin. Sain syödä rauhassa eikä kukaan kiirehtinyt. Taisinpa olla viimeinen asiakas."”
“Palvelu toimi hyvin ja ruoka maistui”
“Kiitos ??”
“Hinta/ laatusuhde Ok”
“"Sijainti ja leikkinurkka hyvä lapsiperheelle. Ruoka ok, mutta ei herkullista. Lievä viemärin haju ja melko hidas palvelu. Ruuan puolesta valitsisin toisin."”
“Hyvä hinta-laatusuhde. Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka.”
“"Muuhun olen tyytyväinen, mutta tuolit epämukavia. Salaattipöytä vaatimaton."”
“Hyvä sijainti ja hyvää ruokaa”
“"Hinta, laatu ja palvelu kohdallaan. Sijainti hyvä. "”
“Hyvä sijainti ainakin jos yöpyy Lappeessa.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu ??”
“"Ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta, hyvä palvelu. Kiitos!????"”
“"Kaikki oli täydellistä. Hyvä ruoka, hyvä palvelu, viihtyisä paikka"”
“"mukava tunnelma, hyvä palvelu. Ruoka tulee nopeasti."”
“"Mukava kokemus. Valitsimme tarjouspastan, mielestäni oli hyvä hinta-laatusuhde."”