Kaupungin kuumin sporttibaari ja ylivoimaisesti laajin olutvalikoima aivan Lappeenrannan ytimessä.

 Jos urheilun seuraaminen pubissa kiinnostaa, niin se kannattaa tehdä Birrassa! Jättiscreeni, laser-tykki ja viisi laajakuvatelevisiota mahdollistavat lajin kuin lajin seuraamisen vaivattomasti. Vaikka sydämemme sykkii jääkiekolle ja paikallisjoukkue SaiPalle, niin olemme silti avomielisiä näyttämään mitä tahansa lajia. Meillä näkyvät MTV Max, MTV Sport 1-2, Nelonen Sport Pro 1-8 sekä Viasatin kaikki urheilukanavat. SaiPan paikallisotteluiden jälkeen vietämme Birrassa jälkipelejä, jolloin pääsee seuraamaan  kun SaiPan pelaajavierasta haastatellaan live-lähetyksessä suorana radioon!

Sen lisäksi haluamme tarjota kaupungin laajimman olutvalikoiman ja sehän meillä onkin! Valikoimissa on noin sata erilaista erikoisolutta tutuista ja turvallisista eksoottisempiin kokeiluihin. Siidereitäkin on parisen kymmentä, joten vaikket oluesta niin välitä, niin ei haittaa!

Jos alkaa hiukoa, niin Birra-menusta löytyvät mm. jo klassikoiksi muodostuneet Hot Wingsit aidoilla  SiipiWeikkojen kastikkeilla, hampurilaisia, salaatteja, finger foodeja jne.

 Alakerrasta löytyy kabinetti 40 hengelle, jota varaamme yksityiskäyttöön! Ota yhteyttä jos kiinnostaa tietää lisää!