Kaupungin kuumin sporttibaari ja ylivoimaisesti laajin olutvalikoima aivan Lappeenrannan ytimessä.

Jos urheilun seuraaminen pubissa kiinnostaa, niin se kannattaa tehdä Birrassa! Jättiscreeni, laser-tykki ja viisi laajakuvatelevisiota mahdollistavat lajin kuin lajin seuraamisen vaivattomasti. Vaikka sydämemme sykkii jääkiekolle ja paikallisjoukkue SaiPalle, niin olemme silti avomielisiä näyttämään mitä tahansa lajia. Meillä näkyvät MTV Max, MTV Sport 1-2, Nelonen Sport Pro 1-8 sekä Viasatin kaikki urheilukanavat.

SaiPan paikallisotteluiden jälkeen vietämme Birrassa jälkipelejä, jolloin pääsee seuraamaan kun SaiPan pelaajavierasta haastatellaan live-lähetyksessä suorana radioon. Kesällä Birrassa järjestetään PEPO:n jälkipelit, kausikortilla tai pääsylipulla erikoisetuja, kysy lisää henkilökunnalta!

Meiltä löydät kaupungin laajimman olutvalikoiman ja sehän meillä onkin! Valikoimissa on noin sata erilaista erikoisolutta tutuista ja turvallisista eksoottisempiin kokeiluihin. Siidereitäkin on parisen kymmentä, joten vaikket oluesta niin välitä, niin mieluista juotavaa löytyy silti.

Jos alkaa hiukoa, niin Birra-menusta löytyvät mm. jo klassikoiksi muodostuneet Hot Wingsit aidoilla  SiipiWeikkojen kastikkeilla, hampurilaisia, salaatteja, finger foodeja jne.

Alakerrasta löytyy kabinetti 25 hengelle, jota varaamme yksityiskäyttöön. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Huom! Birra palvelee bilekansaa tarvittaessa aamuviiteen saakka. Nyt ei siis tarvitse lähteä kotiin ilon ollessa ylimmillään, mikäli urheilutapahtumat järjestetään jollain toisella aikavyöhykkeellä tai muuten vaan riittää vipinää.