Arki erottaa, Amarillo yhdistää!
 
Uusi Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. 
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!
 
Aukioloaikojen ulkopuolella varausasiaoissa palvelee myyntipalvelu (Puh. 010 762 1000) arkisin klo 8.30-16.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siis homma toimi erittäin hienosti konaisuudessaan. Ei moitittavaa palvelusta eikä ruoasta.”
“Mukava ja hyvä ravintola.”
“Ulkonäöllisesti hieno ravintola. Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Ruuat myös saapuivat nopeasti.”
“"hyvää ruokaa, S-bonus, ystävällinen palvelu"”
“"Kävin pakohuoneessa. Se oli laadukas, mutta parannusehdotuksena useampi taskulamppu käyttöön. Olisi myös hyvä olla tiedossa pakohuoneen onnistumisprosentti/ vaikeustaso."”
“Käynti oli onnistunut.”
“Ensikertalaisena kokemus oli hyvä. Ruoka oli hyvää (paitsi bataattitikut olivat veteliä). Vähän oli pimeää ja musiikki välillä turhan kovalla. Muuten oikein hyvä kokemus. Mukava henkilökunta.”
“Palvelu oli täydellistä ja ruoka hyvää. Ruoka-annokset tuli nopeasti.”
“ihan ok”
“Menu oli tosi suppea”
“"Viihtyisä, mukava henkilökunta, nopea."”
“Ruoka ja juoma on todella maistuvaa Amarillossa.”
“"Ruoka on hyvää, työntekijät ystävällisiä ja ammattitaitoisia"”
“Ravintola oli mukava ja henkilökunta osaavaa”
“Kaikki meni hyvin”
“Hyvää ruokaa ja suhteellisen viihtyisä paikka (ennen remonttia oli viihtyisämpi).”
“"Visiitti oli todella mieluisa. Henkilökunta mukavaa, ja pitivät huolen, että minulla oli kaikkea tarvittavaa koko vierailuni ajan."”
“Viihdyimme erittäin hyvin joten mikseivät muutkin saisi tietää loistavasta ravintolasta!”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu."”
“"Palvelu oli erinomaista, ja ruokakin ihan hyvää. "”
“Kokonaisuudessaan erittäin miellyttävä käynti.”
“"Muuten aivan nappiin mennyt vierailu, mutta vaikka olimme isolla porukalla syömässä ja lompakko olisi auennut varmasti enemmänkin, meidät ikään kuin unohdettiin ruokailun lopulla. Varmasti olisi saanut kyselemällä lisämyyntiä aikaan ;)"”
“"Ystävällinen asiakaspalvelu. Miinusta pitkästä ruoan odotusajasta, vaikka seurue huomioitiin hyvin sen aikana. Annosten sisältöön kaivattu monipuolisuutta ja makua."”
“"Olimme The Tablessa ja kokemus oli äärimmäisen onnistunut. Ruoka oli hyvää, viihdyttäjä oli erittäin mukava, ei liian yliampuva vaan sopivan rento. Harmitti jälkeenpäin kun en muistanut jättää tippiä. Yllätykset, arvoitukset, tuli- ja savu-jutut olivat kaikki erittäin onnistuneita. Laitoin somessa sanan kiirimään ja suosittelin kokemusta. ???? Hinta-laatusuhde toimi! Ainoastaan haarukkaa ja veistä olisin kaivannut??. "”
“Tarjoilijat Allu ja Niina olivat erittäin ammattitaitoisia ja iloisia. Ruoka oli myös erittäin hyvää.”
“"Kiva paikka ja henkilökunta. Vähän oli mein tarjoilija ""yli-innokas"".Muuten mahtava paikka. "”
“Ruoka oli oikein hyvää ja asiakaspalvelu oli erittäin hyvää! Ruokalistassa mielestäni olisi ainostaan kehitettävää. Lähinnä texmex valikoiman toivoisin olevan laajempi.”
“oli mukava ja ruoka maistui”
“"Tuttu ketju, edullinen ja tarjouksia. "”
“Hyvää ja lämmintä ruokaa. Palvelualtis myyjä??”
“"En ihan löytänyt haluamaani annosta listalta (vähän suppeahko valikoima). Jättikatkaravun pyrstöt olivat ihan tavallisen kokoisia katkiksen pyrstöjä, olivat kyllä oikein maukkaita. Hampurilaiseen laitettu barbicue-kastike ei ollut makuuni. Se pilasi koko annoksen. Seuraavalla kerralla pyytäisin jättämään ko. kastikkeen kokonaan pois. Pihvi oli mukavan reilun kokoinen ja ranskikset hyviä. "”
“Uudistuksen jälkeen viihtyisämpi ja parempi ruoka.”
“Henkilökunnan työasenne eli palvelualttius ja ystävällinen käytös jäivät vahvasti positiivisena asiana mieleen.”
“Oikein miellyttävää oli käydä syömässä ja juomassa. Molemmat olivat erityisen hyvää ja niin kuin myös asiakaspalvelu”
“Hyvä rento paikka. Hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“"Kokemus oli hyvä eikä vierailussa itsessään ollut mitään vikaa. Yli viiden euron alkupalat tosin oli naurettavan pienet, mozzarella tikuille ja halloumi ranskalaisille tuli yli kahden euron kappalehinta."”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu oii ystävällistä. Miinuksina kovaääninen karaokemöly naapurissa, peittosi ravintolan oman musiikin. Tarjoilija hävisi pitkäksi aikaa, ja kesti tosi kauan saada lasku. Otin fajitaksen ravuilla, eikä täytteestä riittänyt kuin kahteen, vaikka neljä lettua kuuluu annokseen. Lisukkeita on pikkukipoissakin naurettavan vähän verrattuna lettujen kokoon. Ruoka oli kyllä hyvää."”
“Ihan ok.”
“Mukava paikka”