Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Butcher & Banker, Vaasa

TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

VENN Vaasa

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Tapahtumat
Elonkerjuu paluukeikat rewell center vaasa pääsiäinen
31.3.2018 lauantai

ELONKERJUU Rewell Center, Vaasa 31.3.18!

VENN Vaasa

Rewell Center 101, Vaasa
alk. 26,90 EUR
Huippusuosittu Elonkerjuu -yhtye palaa näyttävästi esiintymislavoille pääsiäisenä 2018, kun yhtye esiintyy pohjanmaalla kahden suurkeikan voimin.

Rewell Nights Steve 'n' Seagulls, Kotipelto & Liimatainen
14.4.2018 lauantai

Rewell Nights presents: Steve 'n' Seagulls, Kotipelto & Liimatainen 14.4.18

VENN Vaasa

Rewell Center 101, Vaasa
alk. 20

15.6.2018 perjantai

FestiVilla Vaasassa 15.-16.6.18

Villa Sandviken

Hietalahden Puisto, Vaasa
alk. 37 EUR
VAASAN FESTIVILLA SAA JATKOA – FESTEJÄ VIETETÄÄN HIETALAHDEN PUISTOSSA TAAS ENSI KESÄNÄ!