Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mieheni kanssa vietettiin vuosipäivää. >Saimme loistavaa palvelua ja mahtavaa ruokaa, vaikka tarjoilija ei tiennyt päivästämme.”
“Rauhallinen tunnelma, joustava palvelu”
“Hyvä ruoka, miellyttävä tarjoilu”
“Hyvä kokonaisuus. Tällä kertaa annokseni perunalisäke oli kuiva, osittain palanut, lähes syömäkelvoton. Uskon kuitenkin, että kyseessä oli poikkeus. Muuten arvio olisi ollut 10”
“Olin tyytyväinen ja ravintola on ollut varma valinta päivällisen syöntiin. Korona-aikana ei tule suositeltua ravintoloita.”
“Rento meininki, hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Ruoka maistuu erittäin hyvälle”
“Hyvä tunnelma ja ruoka”
“Selkeä, tilava, turvallinen.”
“VIihtyisä ja helppo paikka. Ruoka ihan ok hyvää, palvelu ystävällistä. Sijainti on mainio.”
“Palvelu toimi, ruoka tuli nopeasti.”
“Viihtyisä paikka,jos ei ole aivan täynnä .”
“Ruoka on hyvää ja tunnelma on suht rauhallinen. Erityisen tärkeää, että lapset saavat järkihintaan samaa ruokaa eikä nakkeja ja ranskalaisia tms.”
“Meillä taisi olla harjoittelija tarjoilijana, hän onnistui ihan hyvin, mutta esim viinilista olisi voinut olla pöydässä jo meidän tultaessa ja vinkkinä, että jos asiakas on valmis ostamaan listalta 50€ viinipullon, silloin ei välttämättä kannata suositella heti talon tarjousta 15€ pullosta. Saisi paremman myynnin ja asiakas ei tietäisikään halvemmasta tuotteesta ja olisi tyytyväinen.”
“Kävin lähes naapurissa hammaslääkärissä ja ystäväni ehdotti että poikkeaisin teillä. Ehdottomasti oli hyvä päätös ja ehdotus tulla teille, hyvää ja nopeaa palvelua, maukasta ruokaa. Oli kiva poiketa pitkän ajan jälkeen! Ehdottomasti tulen toisen kerran kun Lahdessa liikun, kiitos!”
“Hyvä ruoka, tuoreet raaka-aineet. Ystävällinen ja auttavainen henkilökunta.”
“Aivan mahtava ruoka ja ylellinen tunnelma”
“Hyvä hinta-laatusuhde, etenkin salaatit ja alkupalat runsaita. Mukavan rauhallista ja palvelu oli ystävällistä.”
“Ravintolassa oli hyvä ruoka ja ammattitaitoinen ja kohtelias henkilökunta. Nopea palvelu.”
“Miellyttävä ravintola silloin, kun ei kaipaa mitään erityisen hienoa syötävää, mutta kuitenkin jotain muuta kuin arkista tarjoilua.”
“Henkilökunta ja heidän asenne meitä ja toisiaan kohtaan oli loistava. Pöydästä vastasi harjoittelija mutta hänen mukana oli toinen tarjoilija joka oli kokeneempi, hän antoi tilaa ja mahdollisuuden harjoittelijalle, mutta osasi paikan tullen vastata ja kannustaa. Ihana harjoittelija, iloinen ja meidän 'sairaasta' huumorintajusta ei milläskään. Hyvää ruokaa ja sain jäätelöä tarpeeksi paljon, kuten luvattiin.”
“Hyvä kokemus”
“Palvelu oli erittäin hyvää. Ystävällinen tarjoilija ja ruoka oli myös maistuvaa.”
“Jäi hyvä fiilis kaikinpuolin!”
“Ruoka oli hyvä ja tarjoilija todella ammattitaitoinen.”
“Luotettava”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka. Siisti ja mukava paikka”
“Tasokas paikka ammattitaitoisia työntekijöitä töissä ja hyvä ruoka!”
“Jokaisella käyntikerralla ravintolakokemus on ollut erittäin miellyttävä ja positiivinen kokemus erittäin hyvien aterioiden, osaavan ja miellyttävän henkilökunnan sekä viihtyisän ravintolan osalta. Tätä kokonaisuutta odottaakin jo aina etukäteenkin.”
“Erittäin hieno kokemus. Loistava tarjoilija, joka huomioi alusta loppuun asti. Ruoka oli erittäin herkullista. Myös henkilökunnan keskinäisen hyvän fiiliksen aisti selvästi. Suosittelen ehdottomasti.”
“Olin tyytyväinen!”
“Hyvä asiakaspalvelu, hyvä tunnelma, hyvä ruoka ja juoma. Meille tuli kiire teatteriin niin hienosti tarjoilijat pyynnöstä kirivät jälkkärit ja laskun meille että ehditään. Joten kiitos koko henkilökunnalle.”
“Hyvät ruuat”
“Alkuruoka oli loistava ja pelkästään jo sen takia tulisimme uudelleen”
“Erittäin hyvä palvelu.”
“Ruoka oli oikein hyvää ja tila rauhallinen.”
“Hyvää ruokaa ja palvelu. Kiitos!”
“Hyvä kokemus.”
“Ihana salaattipöytä”
“Hyvä laatu/hintasuhde”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruuan hinta laatu suhde erinomainen. Menu tarjoiltiin hienon sujuvasti.. Ravintola salissa rauhallisia pöytiä kahden keskiseen illastamiseen..”
“Miellyttävä ruokaravintola ja melko hyvä palvelu.”
“Jos valmis odottelemaan palvelua niin sitten tuo numero 8. Ruoka oli melko hyvää, pientä viilausta kastikkeen ja lisukkeiden määrässä. Lisäksi perunat liha annoksen kanssa olisivat voineet olla parempia.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja kaikki sujuu hyvin.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, viihtyisä tila”
“Miellyttävä kokemus, erinomainen ruoka. Olemme jo päättäneet seuraavan vierailun ajankohdan! Ainoa 'miinus' oli, että ravintola oli melko täynnä ja asiakkaat meluisia. Onneksi saimme kuitenkin pöydän sivusta.”
“Kaikki oli täydellistä ensi kertalaiselle.”
“Palvelu oli loistavaa ja miljöö viihtyisä.”
“Täydellinen kokemus”
“Hyvä ravintola hyvässä hotellissa. Hyvä ja laadukas ruoka.”
“Helppo tulla, hyvä sijainti, viihtyisät, väljät tilat”
“Erinomainen palvelu ja ruoka”
“Lounaskeitto oli maistuva, salaattipöytä oli täynnä raikkaita ja hyviä makuja, paljon valinnanvaraa! Henkilökunta oli todella ystävällistä ja miljöö on ihanan tunnelmallinen.”
“Ruoka oli hyvää, mutta laatu oli viimeksi heikompi kuin aiemmin. Pettymys oli, että pitsat oli vahtuneet buffetista pöytään tarjoiltaviksi. Itse en kokonaista jaksaisi lounaalla syödä, mutta pala tai kaksi olisi maistunut. Mietin että syntyykö näin isompi ruoka hävikki.”
“Hyvä palvelu ja siistit hienot tilat. Aleksin puolen tarjoilu puuttui kokonaan. Siis ravintolan. Siitä miinusta.”
“Hyvät ruoat, viihtyisä paikka, hyvä konsepti”
“Kokemuksemme oli täydellinen. Ruuan hyvä laatu oli täydellinen yllätys. Emme osanneet odottaa mitään sellaista.”
“Ruoka maukasta, mutta tarjoilijaa joutui odottelemaan kauan (että tilaukseni tultiin vastaanottamaan tai että saatiin tilattua lisää juotavaa).”
“Ruoka oli hyvää ja esillepano positiivisella tavalla erilaista. Tunnelma oli rauhallinen, sillä saimme pöydän hiljaisesta nurkasta.”
“Alkuhankaluuksien jälkeen kaikki sujui erinomaisesti??”
“Asiointi sujui muuten erittäin hyvin, mutta laskun pyytämiseen reakoitiin hitaasti. Onneksi meillä ei ollut kiire”
“Hyvä ruoka, mutkaton palvelu”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Helppo suositella, kun kaikki meni hyvin ja asiallisesti.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu.”
“Kiitos aivan mahtavalle tarjoilijalle <3 tullaan varmasti tämän kokemuksen perusteella uudelleen.”
“Todella hyvä palvelu ja ruoka oli erinomaista.”
“Hyvä sijainti, loistava ruoka, hyvä palvelu”
“Hinta / laatusuhde op. Ystävällinen ja iloinen palvelu. Hyvä sijainti.”
“Sopii moneen tilaisuusteen ja tilanteeseen. Rento mutta tyylikäs”
“Kokki teki toiveesta ketopitsan jota pidän erittäin hyvänä palveluna”
“Ruokalistan aikaisemmat risottoklassikot oli valitettavasti poistettu listalta, ja kuha-annos oli pettymys (kala kumimainen). Muuten ruoka oli maittavaa.”
“Olemme syöneet perjantailounaita vaihdelle eri lahtelaisissavravintoloissa vuoden ajan. Tämä oli top 3 lounas.”
“Kaikki muu oli hyvin kuten ennenkin (kävin ennen koronaa usein). Paitsi pääruoka. En edes tajunnut ensin, että se perunan palasia yms sisältävä pöperö oli listan chorizomakkaraperunaruoka. Ruoka ei ollut kuumaa ja joku varmaan oli napannut sieltä ne makkaranpalaset. Pääruoka ei kyllä ole ennenkään ollut Trattorian lounaan paras puoli. Ehkä siihen kannattaisi satsata. Lounaspaikkoja on kuitenkin niin paljon siinä lähistöllä,”
“Ystävällinen palvelu, hinta laatusuhde loistava”
“Huippu hyvä palvelu ja asiantunteva. Sisustus tunnelmallinen ja siisti. Musiikki ei häirinnyt, iloisten ihmisten puheensorina ja naurun remakka toi rennon ja turvallisen tunteen. Ruoka hyvää ja tarjoilu nopeaa. Tiramisu oli vähän liian iso annos yhdelle syödä.”
“Viihtyisä ravintola. Hyvä hinta-laatusuhde”
“Tarjoilijalla ei mennyt ihan kaikki täysin nappiin, pelisilmä puuttui, mutta pääsääntöisesti hän toimi hyvin. Taisi olla aika uusi, kun en ollut ennen tavannut.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka!”
“Henkilökunta ystävällistä, palvelu laadukasta. Ruoka monipuolista ja hyvä hinta laatusuhde.”
“Hyvä palvelu”
“Tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola, superhyvää ruokaa ja asiakaspalveluhenkiset, ystävälliset ja asiansa osaava henkilökunta”
“Ennen koronaa oli Yksilöllinen ja hyvä lämminruoka palvelu!!!!! Nyt tätä yleistä buffetmeininkiä! Ei hyvä minusta. Edes yxi kunnon lounasravintola pitäisi Lahdessa olla! Ennen kaikki oli10 plus. Nykyine meinnki ei hyvä 7. Ruoka tietty tosi hyvää, kiitos, käymme silti mielellämme, mutta harvemmin!”
“Hyvä asiakaspalvelu, ruoka ja viihtyisyys”
“Mieluinen ravintola, jossa ruoka maistuvaa ja palvelu hyvää”
“On muitakin hyviä ravintoloita kaupungissa”
“Hyvä kokemus kaikkiaan”
“Ruoka oli ihanaa ja henkilökunta oikein ystävällistä!”
“Hinta/laatusuhde ei kohdannut, salaattiannos maksoi 18€ ja sisälsi enimmäkseen jäävuorisalaattia”
“Ravintolassa on usein kova meteli, usein ei edes kuule mitä kaveri puhuu toisella puolella pöytää. Asiakkaita voisi sijoittaa harvemmin pöytiin ja kiinnittää huomioita akustiikkaan. Ruoka ja palvelu on hyvää, mutta metelin takia ei tee mieli tulla viihtymään ravintolaan.”
“Lapselle tilattu maito oli ilmeisesti pilaantunut (ainakin maistui ihan hirveälle), mutta saimme sen vaihdettua. Oma karitsani oli todella sitkeää, mutta muuten annos oli herkullinen. Lapsen pizza oli oikein maistuva.”
“Mielyttävä ja asiantunteva henkilökunta. Mukava miljöö.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, hyvä sijainti”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista”
“Ei ole muita kokemuksia paikallisista ravintoloista enkä ollut tyytymätön ravintolan tasoon.”
“Paikka siisti ja viihtyisä ja sijainti hyvä. Myös kohtuuhintainen.”
“Palvelu oli asiakaslähtöistä ja huomioivaa. Ruoka oli hyvää, mutta ei loistavaa.”
“Musiikin volyymi oli aiempaa alempi, eli keskustelu oli ihanan helppoa! Olimme mieheni kanssa juhlistamassa tapaamisemme 25-vuotispäivää, joten tilanne oli 'herkkä'. Tarjolilijamme oli äärettömän asiantunteva, huumorintajuinen ja säpäkkä. Hän toi meille extrana ananasjuoman, koska miehelläni oli (kammottava...) hawajipaita päällään. Kaiken kaikkiaan mielettömän onnistunut vuosipäivä - kaunis kiitos siitä teille :)!”
“Mukava ulkoterassi. Ruokalista suppeahko. Itse tilasin pitsan ja vaikka olikin italialaistyyppinen niin kanaa olisi saanut olla enemmän. Nyt pinaattia oli päällä mutta pääraaka-ainetta sai etsiä. Laskutuksessa pientä sählinkiä.”
“Erityisesti lounastarjonta on monipuolinen ja maukas”
“Ei moitittavaa, päinvastoin, kaikki toimi mallikkaasti.”
“Kiva terassi, mukava tunnelma”
“Tarpeeni huomioitiin erittäin hyvin, ruoka oli suorastaan makuhermoja kutkuttavaa ja ravintolan yleisilme oli todella siisti.”
“Taso huonontunut ruuan osalta verrattuna edellisiin käynteihin”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Todella hyvä ruoka ja esillepano.”
“Ihan ok kokemus, poikkeusaikana. Pöytä löytyi heti ilman varausta. Ruoka oli hyvää. Palvelualttius ok”
“Ketjupaikka, mutta ruoka oli yllättävän hyvää ja se tuli nopeasti tilauksesta. Istuimme nurkassa, joten tarjoilijaa oli ruokailun jälkeen vaikea saada. Korona-aikaan ehkä toivoisin tarjoilijoille maskia, mutta toisaalta terassilla se ei ole niin tärkeää”
“Saimme palvelua englanniksi”
“Hyvät parkkipaikat puuttuu jos autolla tulee. Laskun pyytämistä odottelimme kauan. Tarjoilijan kannattaisi vilkuilla useammin pöytään ja ottaa katsekontakti asiakkaaseen.”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Ja aina yhtä kiva kokemus :)”
“Sujuvaa, sopivan rentoa, maistuvaa. Harmi, että pöytäpaikkamme molempina iltoina varauksesta huolimatta olivat sijainniltaan epämukavat..”
“Ei mitään erityisen poikkeavaa sanottavaa.”
“Miellyttävä miljöö. Ei varsinainen fine dining mutta keskitasoa parempi, joka TÄRKEÄ ASIA. Keskitason paikkoja on Suomessa ihan riittämiin. Pienenä miinuksena, että kun usein käy, niin ruoan taso ( maku + esillepano) vaihtelee liian paljon vuorossa olevasta keittiöhenkilökunnasta riippuen. Huomiota olisi kiinnitettävä tasalaatuisuuteen.”
“Lahdessa laadukkaiden lounaspaikkojen tarjonta on 4-5 ravintolan varassa, yksi näistä on Seurahuone. Tarkoitan nyt jos liiketuttava Saksasta/Ranskasta/UK:sta vierailee niin nämä on ne mihin viitsii Lahdessa lounaalle viedä. Myös kulinaristivaimoni pitää Seurahuonetta Lahden top 3:ssa.”
“Hyvä ruoka ja fiilis, sitä on helppo suositella”
“Ilta oli täydellinen”
“Aiemmin kävimme usein Lahden Trattoriassa. Viime kerralla lounaan (kanapyttipannu ja falavelit) lämpöiset ruuat olivat huonot. Lisäksi meille tuli täysin yllätyksenä, ettei annoksia enää tarjoiltu pöytään. Olemme aiemmin suositelleet ravintolaa monille läheisille, mutta nyt jäi sellainen tunne, ettei ainakaan lounaalle enää tarvitse mennä. Hinta oli noussut ja palvelu heikentynyt. Mielestäni salaattipöydässä voisi olla muutama vaihtoehto vähemmän ja lämmin ruoka tulisi olla laadukasta ja itsetehtyä.”
“Kaikki sujui miellyttävästi ja tehokkaasti. Ruoka oli hyvää.”
“Lämmin, rento tunnelma ja hyvä ruoka!”
“Edellinen ruokalista oli todella erinomainen. Ruoka maistui taivaalliselle ja tuntui että maut olivat mietitty viimeisen päälle. Ruoka on vieläkin hyvää, mutta tuntuu että osa siitä taiasta on uuden ruokalistan myötä hävinnyt. En siis ole varma, onko enää järkeä kuluttaa satoja euroja ruokaan, jossa ei ole kyseistä wau-efektiä.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta, erinomainen ruoka, hyvä sijainti”
“Mukava ja rauhallinen sisäpiha. Osattiin suositella alkupaloista 'ruokaisin'. Tuotiin vielä tälle alkupalalle myös alkupala, mikä mielestäni oli ihana juttu! :)”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Palvelu oli loistavaa”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, erityistoiveet huomioidaan, monipuolinen ja mielenkiintoinen menu”
“Miellyttävä, ”iisi” ja ruoka on hyvää. Rakastan välimeren/ Italian makuja.”
“Mukava tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Ruoka oli erittäin maittavaa, jälkiruoankin olisimme syöneet mutta tarjoilija unohti tulla ottamaan tilauksen vastaan, odotimme yli 20min siitä kun hän sanoi tulevansa ihan heti takaisin. Se jäi harmittamaan..”
“Ruoka on yleensä hyvää, nyt oli hieman pettymys. Varsinkin lihan kypsyysaste”