Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka on kiva ja siisti, lukuunottamatta pöydän jalan vieressä. Olevia isoja kananpaloja. Ruoka oli hieman mauton, mut kypsyys hyvä. Tarjoilijan suosittelema Tiramisu maistui aavistuksen 'kaapilta' Kokeilen kuitenkinuudestaa josko nämä. Asiat olisi parantunut. Tiramisua en kuitenkaan enää ota :)”
“Viihtyisä, rauhaisa ja erittäin miellyttäviä makunautintoja tarjoava ravintola jossa palvelu on asiantuntevaa ja miltei ensiluokkaista.”
“Minustani ravintolassa oli huonoa se, että kun halusi lisää pöytään juomaa taikka muuta se kesti ja jo luulin että minut on unohdettu, myös laskun tuonnissa kesti yli 20min.”
“Sopiva hinta/laatusuhde”
“Miellyttävä rauhallinen tunnelma ja hyvä ruoka. Valitettavasti lauantaina, vaikka asui hotellissa, ei mahtunut syömään. Piti mennä kaupungille toiseen ravintolaan.”
“Täydellinen palvelu ja ruoka.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja maittava ruoka.”
“Todella hyvä ravintola kokemus. Kaikilla meillä seurueesta oli enemmän tai vähemmän allergioita, ja löysimme kaikki helposti mieluiset annokset. Lisäksi ruoka oli tosi hyvää! Ja siihen päälle ystävällinen palvelu. Ei voi valittaa! :)”
“Tunnelmallinen paikka”
“Trevlig restaurang, god mat och bra service av kunnig personal”
“Olen seniori ja saan aina erittäin hyvää ystävälistä palvelua.Ruoka erinomaista.”
“Ruoka on hyvää ja vaihtoehtoja sopivasti. Asiakaspalvelijat ovat kohteliaita mutta sopiva rentous tyylissä. Ravintola on siisti ja sinne pääsee helposti.”
“Kokemus oli pelkästään positiivinen, palvelu erittäin ystävällistä, ja nopeaa. Ruoka oli herkullista. Täysi 10”
“Ystävällinen palvelu, siisti ja rauhallinen ympäristö, helppo ruokalista”
“loistava hintalaatusuhde”
“Ystävällinen henkilökunta ja palvelu, hyvä hinta-laatusuhde”
“Palvelu ja ruoka on todella hyvää. Ravintolassa on aina miellyttävä tunnelma ja ruokalista on monipuolinen.”
“Lounasaikaan musiikki oli hiukan liian kovalla, koska seurueestamme muutama henkilö piti pöytäpuhetta ja niitä ei tahtonut kuulla.”
“Ihana lounaspaikka: viihtyisä, kaunis, hyvä tunnelma, ei liian ahdas.”
“Kaikki meni hienosti”
“Tunnelma hyvä rento moderni ja paikka kiva erityisesti kun voi siirtyä baariin ravintolasta ruuan jälkeen jos tulee ystävien kanssa esim viikonloppuna.”
“Palvelu ollut joka kerralla ystävällistä ja sujuvaa”
“Hyvä ja nopea kokonaisuus”
“Jälkiruoka lounaalla +++++”
“Aivan uskomattoman upea palvelu! Huomaavainen, huumorintajuinen henkilökunta. Mahtava ruoka!”
“Tulimme vihkimisen jälkeen läheisten kanssa pienimuotoisesti juhlimaan, nostimme maljan ja söimme italialaisittain jakaen seurueen kanssa annokset. Hlökunta oli huomioinut tilaisuuden ruusuilla ja kivalla onnittelukortilla❤️”
“Valkoviini oli lämmintä eikä seuraava pullokaan ollut kylmää. Odoteltiin kylmennystä. Ei kiva.”
“Ruoka oli seurueeni mielestä hyvää ja maittavaa. viinisuositus erinomainen. Minulle pihvi oli hyvin paistettu ja alussa maittava, mutta liian pippurinen. En voinut syödä kuin toisen kahdesta pihvistä liikamausteen vuoksi. Nettisivuilla ei ollut selkeästi esillä, mitä lounasajan jälkeen voi syödä - en löytänyt ruokalistaa hintoineen.”
“Suosittelisin, mutta joutuisin mainitsemaan että ei saatavilla gluteenitonta pizzaa. Se oli pieni pettymys.”
“Olimme lounasaikaan ja ravintola oli aika täynnä. Vapaan pöydän saaminen kesti. Ruoka oli hyvää.”
“Ruoka oli mautonta, liemessä luvattu tryffeli ei maistunut, maku ja suola puuttui. Lasten annoksessa nieriän määrä oli hyvin pieni, väriltään ilmeetön. Toivoisin myös lasten annosten esillepanoon panostusta. Plussaa maistuvasta talon leivästä sekä öljy-balsamikokastikkeesta. Puolisoni pasta oli myös mauton. Uskon, että pienellä hiomisella em annoksista saataisiin maukkaita,”
“Viihryisäpaikka”
“En yleensä anna suosituksia”
“Nopea ja helppo asiointi, istahtaa työpäivän jälkeen hetkeksi kaverin kanssa turisemaan.”
“Kokemus oli miellyttävä. Joskin ravintola on melko hinnakas.”
“Hieman hidas rahastus.”
“keskellä kaupunkia , auton saa aina joko toriparkkiin tai sokoksen talliin, ruokakin hyvää, viimeksi ei lounaslistalta löytynyt mieleistä ruokaa , mutta listalta oli mahdollista tilata ja se oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää (olisi voinut toki olla vähän suurempi annos), palvelu todella ystävällistä ja muutoinkin ilmapiiri oli viihtyisä.”
“Miellyttävä tunnelma, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Aina saanut hyvää palvelua ja ennen kaikkea hyvää ruokaa”
“Tyyliä ja taitoa”
“Hyvä sijainti, kohtuuhinnat ja hyvä ruoka”
“Palvelu ammattitaitoista ja sujuvaa. Lounas oli tarjolla näyttävästi ja houkuttelevasti. Ilmapiiri oli mukava ja ympäristö miellyttävä.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Hyvä ruoka, tunnelma ja paikkana viihtyisä”
“Oikeastaan ei tarvitse koskaan pettyä.”
“Olen aina tykännyt käydä Trattoriassa, tyylikäs ja silti kotoisa ympäristö..hyvä ruoka, musiikki ei liian kovalla, kiva esillepano niin ruoassa kuin sisustuksessa, erittäin siisti ja tyylikäs wc.”
“Ruoka ja palvelu ovat erinomaisia. Ruoka on myös parantunut aiemmasta. Joskus olen saanut liian suolaisen annoksen, mutten enää viime aikoina.”
“Asiakaspalvelu toimi, ruoka oli hyvää ja tunnelma oli hyvä. Ravintolassa tuli istuttua ainakin parisen tuntia. Tykkäsin!”
“Mukava ilmapiiri, ravintolan sisustus ja värimaailma on rauhallinen ja intiimi, hyvä ruoka”
“Ihana paikka ja mukava tarjoilija”
“Erittäin miellyttävä sisustus ja hyvä ruoka + erittäin hyvä jälkiruoka. Hyvä keitto + salaattilounas. Leipä on erittäin maistuva.”
“Hyvä ruoka, viihtysä ravintola”
“rento ilmapiiri, asiakaspalveleva, mukava henkilökunta, hyvä ruoka”
“Lounaslista osittain hyvin vaikea, suosittelu päivän listan mukaan”
“Asiakaspaikkoja runsaasti.Lounaalla hyvät salaatit!Ympäristö miellyttävä!”
“Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä, ruoka hyvää ja sijainti odeaalinen”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti”
“Lounailla usein käyneenä on ikävää että hintaa on nostettu vähän liikaa.Salaattipöydän taso vaihtelee erittäin paljon”
“Salaattipöytä ja ruoka on hyvää. Ja seuris on hyvällä paikalla.”
“Yleensä aina hyvä tai jopa loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Lahden viihtyisin ravintola, asiakaspalvelu hyvää, ruoka hyvää, ainoa huono puoli on hinnakkuus ja sunnuntain kiinniolo.”
“Hyvä ravintola.”
“Mukavat tytöt ja hyvä ruoka.”
“Hyvin mietitty lounasmenu, hyvä salaattipöytä, aina tilaa, sopiva ajoitus (ruoka tulee sopivasti, ei liian nopeaan eikä hitaasti). Hämärähkö valaistus välillä väsyttää keskellä talvea...”
“Hyvää”
“Sijainti, palvelu, ruoka , ympäristö, WC tilat kaikki Ok”
“Hyvää ruokaa ja hyvä tunnelma”
“Olimme neljän nsisen seurue. Ruokailimme ravintolan ulkopuolella olevassa pöydässä. Respassa oli pariskunta koiran kanssa.Vaikutti huomattavasti ruokailun viihtyvyyteen. He levittivät siihen koiran hoitopöydän yms. Näytti meistä 'leiriltä'. Koiraa kävelytettiin pöytämme ohitse useamman kerran ts harjoiteltiin koiran kanssa näyttelyä varten. Luonnollisesti vaikutti ruoksiluumme. Lähinnä yllätti, että teillä saa toimua noin. Olen jo vanhempieni myötä oppinut arvostamaan Lahden kuuluisaa Seurahuonetta. Nyt se on näköjään enään varjo siitä. On tosi outoa, että teilöä saa koiran kanssa 'touhuta' näin tilassa jossa toiset asiakkaat ruokailevat.”
“Ruoka oli hyvää mutten yleensä suosittele ketjuravintoloita enkä niissä yleensä käy.”
“Hyvä hinta-laatusuhde, mukava henkilökunta, ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ja monipuolinen salaattipöytä, samoin keitot yleensä hyviä. Lämpimät annokset myös ok. Jälkiuokapöytä plussaa. Ainoa miinus on melko korkea hinta lounaalle.”
“Viihtyisä lounaspaikka, jossa mahdollista keskustella ja nauttia rauhassa ruokailusta. Hinta-laatu-suhde oli kohdallaan.”
“Lahden tyylikkäimpiä paikkoja, hyvä ruoka”
“Helppo tulla, keskeisellä paikalla”
“Mukava ja helppo lounaspaikka Lahdessa. Tilava, työlounaalle mahtuu helposti porukalla.”
“Ruoka oli todella hyvää, sopiva valaistus toi tunnelmaa ravintolaan.”
“Tarjottavassa annoksessa enemmän kausikasviksia lämpimänä. Salaattipöytään useampi salaattikastike.”
“Todella maukasta ja ainakin lounasaikaan myös edullista ruokaa. Ihana henkilökunta joka osasi ottaa hienosti huomioon seurueemme erityistarpeet. Kaiken kaikkiaan mahtava paikka ja vielä Italialainen, lempimaani”
“Tunnelmallinen, hyvä lounastaa seurassa”
“Sijainti Lahden parhaita,siisti ja asiantunteva henkilöstö, ruoka hyvää...”
“Ruoka oli hyvää ja useampia vaihtoehtoja omaan makuun.”
“Erinomainen ruoka/jälkiruoka!”
“Keskellä kaupunkia ja maittava ruoka.”
“Ystävällistä ja mukavaa palvelua ja viimeksi ruokavalioni otettiin ihanasti huomioon, tosin ihan kaikille en Trattoriaa suosittelisi, mutta se johtuisi enemminkin ihmisestä kuin paikasta.”
“Hyvä hinta-laatusuhde lounaassa ja aina kasvisvaihtoehto tarjolla.Ja ihania keittoja.”
“Tunnelmaa latisti koiranomistaja, joka juoksutti fifiään ja kuvasi sitä itse tuomallaan pöydällä ja lopuksi vei koiran häkissä ravintolaan. Minusta ko. toiminta ei kuulu Seurahuoneen tasoiseen paikkaan, vaikka oli ilmeisest koiranäyttelyyn osallistuva hotelliasukas.”
“Ruoka ei ehkä tällä kertaa ollut ihan niin maistuvaa kuin yleensä ollut. Mutta käymme silti jatkossakin Trattoriassa syömässä :)”
“Miellyttävä kokemus ja erinomainen ruoka”
“Salaatti ja keittolounas sopivan kevyt .minun makuuni. Toivomus, pitäkää salaattipöytä monipuolisena.”
“Kaupungin paras lounas”
“Loistavaa ruokaa ja palvelua. Ruuassa hinta-laatusuhde erinomainen. Ainoa miinus oli se, että lasillisesta omenamehua veloitettiin peräti 5€.”
“Hyvää ruokaa mukavat tilat ja hinta kohdillaan”
“Ruoka ja palvelu erinomaista”
“Erittäin miellyttävä ilmapiiri, aina ystävällinen henkilökunta ja ruuan hinta laatusuhde on hyvä.”
“Ihan hyvä ruoka, sopivan kok annos...”
“Alkusalaatti oli runsas ja pääruoka maistuvaa!”