Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 28.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Toimiva systeemi ja hyvää ruokaa”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu sujuvaa sekä tahdikasta. Laskun saannissa oli pientä viivettä, mikä johtui ymmärrettävästi suuresta asiakaskunnan määrästä. Ensikäynnistä jäi positiivinen mieli ja aiomme tulla seuraavan kerran syömään samaan paikkaan. Kiitos!”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ravintola hyvällä paikalla. Maukas ruoka ja ystövällinen henkilökunta. Siisti paikka.”
“Kiva kokemus porukkaa paljon mutta grillikana annos oli kuivakka, eli hinta laatu suhde ei ollut kohdillaan”
“Minulle jäi erittäin hyvä mieli käynnistäni. Tulen kyllä käymään siellä seuraavallakin kerralla.”
“Kiva tunnelma ja ruoka hyvää”
“Hyvä ruoka. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Nopea palvelu.”
“Miellyttävä henkilökunta.”
“Palvelu oli loistavaa ja ruoka todella hyvää”
“Aina huippu palvelu ja maittavaa ruokaa . Vaikka ruoka ei aina olisikaan ihan huippua, palvelu aina kompensoi.”
“Hlökunta ystävällistä ja nopeaa”
“Ruoka on aina hyvää ja tunnelma miellyttävä.”
“Ei tule mieleen epäkohtia. Olen käynyt yli 10 kertaa ravintolassanne ja aina ruoka on ollut viimesen päälle, palvelu on ollut ammattitaitoista ja ystävällistä ja ravintolassa on vallinnut hyvä tunnelma. Lisäksi annokset ovat sopivan kokosia, jättää mahdollisuuden jälkiruuille, joka monessa muussa paikassa on toisin. Arvostan trattorian Lahden parhaaksi ravintolaksi”
“Trattoriassa on aina mukava käydä, hyvää ruokaa ja juomaa, osaava henkilökunta. Eipä sitä muuta tarvi onnistuneeseen iltaan.”
“Palvelu oli nopeaa. Pääruoan odotus kesti hieman.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Kaikki sujui erittäin hyvin. Ruoka ja juoma maistui. Kiitos ihanalle henkilökunnalle.”
“Ruokalista oli suppea ja muuttunut huonommaksi”
“Kokonaisuus oli erittäin miellyttävä”
“Jo pizzojen perusteella”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Onnistunut, hyvä ruokailukokemus.”
“Ainoa, mikä jäi vaivaamaan oli, että seurueemme jäsen toivoi ulkotuoliinsa pehmustetta, joita tuoleillamme ei ollut. Tarjoilija ilmoitti, ettei ylimääräisiä ole. Totesimme, että tyhjässä naapuripöydässä oli. Pelisilmä puuttui ja ryhmämme jäsen kävi itselleen pehmusteen hakemassa. Ne on ne pienet asiat. Muuten ruokailu sujui hyvin ja kaikki annokset plus juomat saapuivat nopeasti pöytään. Päivän paellatarjous oli hyvä vaihtoehto pääruuaksi.”
“Kaikki muuten hyvin, mutta ruoka samanlaista kun kaikissa s ravintoloissa .”
“Todella hyvä ruoka ja erinomainen palvelu.”
“Erittäin ystävällinen vastaanotto ja palvelu, osaava henkilökunta, miellyttävä ympäristö, ruoka hyvää. Henkilökuntanne oli käynnillämme heti alusta asti avainasemassa, kiitos mukavasta kokemuksesta!”
“Ruoka on hyvää, mutta ehkä paikka on enemmän aikuiseen makuun kuin pienten lasten kanssa. Hyvän ruoan ystäville ja rauhallista illlalishetkeä toivoville voin suositella, mutta en erityisesti lapsiperheille.”
“Miellyttävä paikka, kohdattiin jo ovelta ystävällisesti vaikka oli kiireinen hetki.”
“Siis todella hyvä palvelu tunsin itseni kuninkaaksi kiitos vaan kaikille”
“Gluteenitonta pizzaa ei saa”
“Ruoka oli todella hyvää. Palvelu erinomaista. Jäi hyvä mieli!”
“Tein pöytävarauksen ja olsin halunnut rauhallisen paikan. Nyt meidät ohjattiin keskelle terassia josta kulki ohi ihmisiä kokoajan ja vieressä oli iso seurue humalaisia ihmisiä. Tilaa olisi ollut muuallakin. Tarjoilija tuntui olevan kiinnostunut flirttailemaan vain naispuolisten asiakkaiden kanssa joilla ei ollut miespuolista seuralaista. Meille ei edes tarjottu lisää juotavaa ja vettä sai pyytää muutaman kerran lisää ( Oli todella lämmin ilta)”
“Viihtyisä ihana”
“Lämpimällä ilmalla on mukava syödä ulkoravintolassa, joka on sisäpihalla, niin ettei liikenteen ääni haittaa. Ruoka oli hyvää, annokset sopivan kokoisia.”
“Erinomaisen hyvää ruokaa, vaikkakin kana oli päässyt loppumaan. Tarjoilija ehdotti kuiten erittäin maukasta korviketta.”
“Menolistan ulkoasu ja sotaisuus oli paikallispitserian tasoinen.”
“Laadukas ja luotettava paikka.”