Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruuan hinta laatu suhde erinomainen. Menu tarjoiltiin hienon sujuvasti.. Ravintola salissa rauhallisia pöytiä kahden keskiseen illastamiseen..”
“Miellyttävä ruokaravintola ja melko hyvä palvelu.”
“Jos valmis odottelemaan palvelua niin sitten tuo numero 8. Ruoka oli melko hyvää, pientä viilausta kastikkeen ja lisukkeiden määrässä. Lisäksi perunat liha annoksen kanssa olisivat voineet olla parempia.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja kaikki sujuu hyvin.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, viihtyisä tila”
“Miellyttävä kokemus, erinomainen ruoka. Olemme jo päättäneet seuraavan vierailun ajankohdan! Ainoa 'miinus' oli, että ravintola oli melko täynnä ja asiakkaat meluisia. Onneksi saimme kuitenkin pöydän sivusta.”
“Kaikki oli täydellistä ensi kertalaiselle.”
“Palvelu oli loistavaa ja miljöö viihtyisä.”
“Täydellinen kokemus”
“Hyvä ravintola hyvässä hotellissa. Hyvä ja laadukas ruoka.”
“Helppo tulla, hyvä sijainti, viihtyisät, väljät tilat”
“Erinomainen palvelu ja ruoka”
“Lounaskeitto oli maistuva, salaattipöytä oli täynnä raikkaita ja hyviä makuja, paljon valinnanvaraa! Henkilökunta oli todella ystävällistä ja miljöö on ihanan tunnelmallinen.”
“Ruoka oli hyvää, mutta laatu oli viimeksi heikompi kuin aiemmin. Pettymys oli, että pitsat oli vahtuneet buffetista pöytään tarjoiltaviksi. Itse en kokonaista jaksaisi lounaalla syödä, mutta pala tai kaksi olisi maistunut. Mietin että syntyykö näin isompi ruoka hävikki.”
“Hyvä palvelu ja siistit hienot tilat. Aleksin puolen tarjoilu puuttui kokonaan. Siis ravintolan. Siitä miinusta.”
“Hyvät ruoat, viihtyisä paikka, hyvä konsepti”
“Kokemuksemme oli täydellinen. Ruuan hyvä laatu oli täydellinen yllätys. Emme osanneet odottaa mitään sellaista.”
“Ruoka maukasta, mutta tarjoilijaa joutui odottelemaan kauan (että tilaukseni tultiin vastaanottamaan tai että saatiin tilattua lisää juotavaa).”
“Ruoka oli hyvää ja esillepano positiivisella tavalla erilaista. Tunnelma oli rauhallinen, sillä saimme pöydän hiljaisesta nurkasta.”
“Alkuhankaluuksien jälkeen kaikki sujui erinomaisesti??”
“Asiointi sujui muuten erittäin hyvin, mutta laskun pyytämiseen reakoitiin hitaasti. Onneksi meillä ei ollut kiire”
“Hyvä ruoka, mutkaton palvelu”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Helppo suositella, kun kaikki meni hyvin ja asiallisesti.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu.”
“Kiitos aivan mahtavalle tarjoilijalle <3 tullaan varmasti tämän kokemuksen perusteella uudelleen.”
“Todella hyvä palvelu ja ruoka oli erinomaista.”
“Hyvä sijainti, loistava ruoka, hyvä palvelu”
“Hinta / laatusuhde op. Ystävällinen ja iloinen palvelu. Hyvä sijainti.”
“Sopii moneen tilaisuusteen ja tilanteeseen. Rento mutta tyylikäs”
“Kokki teki toiveesta ketopitsan jota pidän erittäin hyvänä palveluna”
“Ruokalistan aikaisemmat risottoklassikot oli valitettavasti poistettu listalta, ja kuha-annos oli pettymys (kala kumimainen). Muuten ruoka oli maittavaa.”
“Olemme syöneet perjantailounaita vaihdelle eri lahtelaisissavravintoloissa vuoden ajan. Tämä oli top 3 lounas.”
“Kaikki muu oli hyvin kuten ennenkin (kävin ennen koronaa usein). Paitsi pääruoka. En edes tajunnut ensin, että se perunan palasia yms sisältävä pöperö oli listan chorizomakkaraperunaruoka. Ruoka ei ollut kuumaa ja joku varmaan oli napannut sieltä ne makkaranpalaset. Pääruoka ei kyllä ole ennenkään ollut Trattorian lounaan paras puoli. Ehkä siihen kannattaisi satsata. Lounaspaikkoja on kuitenkin niin paljon siinä lähistöllä,”
“Ystävällinen palvelu, hinta laatusuhde loistava”
“Huippu hyvä palvelu ja asiantunteva. Sisustus tunnelmallinen ja siisti. Musiikki ei häirinnyt, iloisten ihmisten puheensorina ja naurun remakka toi rennon ja turvallisen tunteen. Ruoka hyvää ja tarjoilu nopeaa. Tiramisu oli vähän liian iso annos yhdelle syödä.”
“Viihtyisä ravintola. Hyvä hinta-laatusuhde”
“Tarjoilijalla ei mennyt ihan kaikki täysin nappiin, pelisilmä puuttui, mutta pääsääntöisesti hän toimi hyvin. Taisi olla aika uusi, kun en ollut ennen tavannut.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka!”
“Henkilökunta ystävällistä, palvelu laadukasta. Ruoka monipuolista ja hyvä hinta laatusuhde.”
“Hyvä palvelu”
“Tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola, superhyvää ruokaa ja asiakaspalveluhenkiset, ystävälliset ja asiansa osaava henkilökunta”
“Ennen koronaa oli Yksilöllinen ja hyvä lämminruoka palvelu!!!!! Nyt tätä yleistä buffetmeininkiä! Ei hyvä minusta. Edes yxi kunnon lounasravintola pitäisi Lahdessa olla! Ennen kaikki oli10 plus. Nykyine meinnki ei hyvä 7. Ruoka tietty tosi hyvää, kiitos, käymme silti mielellämme, mutta harvemmin!”
“Hyvä asiakaspalvelu, ruoka ja viihtyisyys”
“Mieluinen ravintola, jossa ruoka maistuvaa ja palvelu hyvää”
“On muitakin hyviä ravintoloita kaupungissa”
“Hyvä kokemus kaikkiaan”
“Ruoka oli ihanaa ja henkilökunta oikein ystävällistä!”
“Hinta/laatusuhde ei kohdannut, salaattiannos maksoi 18€ ja sisälsi enimmäkseen jäävuorisalaattia”
“Ravintolassa on usein kova meteli, usein ei edes kuule mitä kaveri puhuu toisella puolella pöytää. Asiakkaita voisi sijoittaa harvemmin pöytiin ja kiinnittää huomioita akustiikkaan. Ruoka ja palvelu on hyvää, mutta metelin takia ei tee mieli tulla viihtymään ravintolaan.”
“Lapselle tilattu maito oli ilmeisesti pilaantunut (ainakin maistui ihan hirveälle), mutta saimme sen vaihdettua. Oma karitsani oli todella sitkeää, mutta muuten annos oli herkullinen. Lapsen pizza oli oikein maistuva.”
“Mielyttävä ja asiantunteva henkilökunta. Mukava miljöö.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, hyvä sijainti”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista”
“Ei ole muita kokemuksia paikallisista ravintoloista enkä ollut tyytymätön ravintolan tasoon.”
“Paikka siisti ja viihtyisä ja sijainti hyvä. Myös kohtuuhintainen.”
“Palvelu oli asiakaslähtöistä ja huomioivaa. Ruoka oli hyvää, mutta ei loistavaa.”
“Musiikin volyymi oli aiempaa alempi, eli keskustelu oli ihanan helppoa! Olimme mieheni kanssa juhlistamassa tapaamisemme 25-vuotispäivää, joten tilanne oli 'herkkä'. Tarjolilijamme oli äärettömän asiantunteva, huumorintajuinen ja säpäkkä. Hän toi meille extrana ananasjuoman, koska miehelläni oli (kammottava...) hawajipaita päällään. Kaiken kaikkiaan mielettömän onnistunut vuosipäivä - kaunis kiitos siitä teille :)!”
“Mukava ulkoterassi. Ruokalista suppeahko. Itse tilasin pitsan ja vaikka olikin italialaistyyppinen niin kanaa olisi saanut olla enemmän. Nyt pinaattia oli päällä mutta pääraaka-ainetta sai etsiä. Laskutuksessa pientä sählinkiä.”
“Erityisesti lounastarjonta on monipuolinen ja maukas”
“Ei moitittavaa, päinvastoin, kaikki toimi mallikkaasti.”
“Kiva terassi, mukava tunnelma”
“Tarpeeni huomioitiin erittäin hyvin, ruoka oli suorastaan makuhermoja kutkuttavaa ja ravintolan yleisilme oli todella siisti.”
“Taso huonontunut ruuan osalta verrattuna edellisiin käynteihin”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Todella hyvä ruoka ja esillepano.”
“Ihan ok kokemus, poikkeusaikana. Pöytä löytyi heti ilman varausta. Ruoka oli hyvää. Palvelualttius ok”
“Ketjupaikka, mutta ruoka oli yllättävän hyvää ja se tuli nopeasti tilauksesta. Istuimme nurkassa, joten tarjoilijaa oli ruokailun jälkeen vaikea saada. Korona-aikaan ehkä toivoisin tarjoilijoille maskia, mutta toisaalta terassilla se ei ole niin tärkeää”
“Saimme palvelua englanniksi”
“Hyvät parkkipaikat puuttuu jos autolla tulee. Laskun pyytämistä odottelimme kauan. Tarjoilijan kannattaisi vilkuilla useammin pöytään ja ottaa katsekontakti asiakkaaseen.”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka. Ja aina yhtä kiva kokemus :)”
“Sujuvaa, sopivan rentoa, maistuvaa. Harmi, että pöytäpaikkamme molempina iltoina varauksesta huolimatta olivat sijainniltaan epämukavat..”
“Ei mitään erityisen poikkeavaa sanottavaa.”
“Miellyttävä miljöö. Ei varsinainen fine dining mutta keskitasoa parempi, joka TÄRKEÄ ASIA. Keskitason paikkoja on Suomessa ihan riittämiin. Pienenä miinuksena, että kun usein käy, niin ruoan taso ( maku + esillepano) vaihtelee liian paljon vuorossa olevasta keittiöhenkilökunnasta riippuen. Huomiota olisi kiinnitettävä tasalaatuisuuteen.”
“Lahdessa laadukkaiden lounaspaikkojen tarjonta on 4-5 ravintolan varassa, yksi näistä on Seurahuone. Tarkoitan nyt jos liiketuttava Saksasta/Ranskasta/UK:sta vierailee niin nämä on ne mihin viitsii Lahdessa lounaalle viedä. Myös kulinaristivaimoni pitää Seurahuonetta Lahden top 3:ssa.”
“Hyvä ruoka ja fiilis, sitä on helppo suositella”
“Ilta oli täydellinen”
“Aiemmin kävimme usein Lahden Trattoriassa. Viime kerralla lounaan (kanapyttipannu ja falavelit) lämpöiset ruuat olivat huonot. Lisäksi meille tuli täysin yllätyksenä, ettei annoksia enää tarjoiltu pöytään. Olemme aiemmin suositelleet ravintolaa monille läheisille, mutta nyt jäi sellainen tunne, ettei ainakaan lounaalle enää tarvitse mennä. Hinta oli noussut ja palvelu heikentynyt. Mielestäni salaattipöydässä voisi olla muutama vaihtoehto vähemmän ja lämmin ruoka tulisi olla laadukasta ja itsetehtyä.”
“Kaikki sujui miellyttävästi ja tehokkaasti. Ruoka oli hyvää.”
“Lämmin, rento tunnelma ja hyvä ruoka!”
“Edellinen ruokalista oli todella erinomainen. Ruoka maistui taivaalliselle ja tuntui että maut olivat mietitty viimeisen päälle. Ruoka on vieläkin hyvää, mutta tuntuu että osa siitä taiasta on uuden ruokalistan myötä hävinnyt. En siis ole varma, onko enää järkeä kuluttaa satoja euroja ruokaan, jossa ei ole kyseistä wau-efektiä.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta, erinomainen ruoka, hyvä sijainti”
“Mukava ja rauhallinen sisäpiha. Osattiin suositella alkupaloista 'ruokaisin'. Tuotiin vielä tälle alkupalalle myös alkupala, mikä mielestäni oli ihana juttu! :)”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Palvelu oli loistavaa”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, erityistoiveet huomioidaan, monipuolinen ja mielenkiintoinen menu”
“Miellyttävä, ”iisi” ja ruoka on hyvää. Rakastan välimeren/ Italian makuja.”
“Mukava tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Ruoka oli erittäin maittavaa, jälkiruoankin olisimme syöneet mutta tarjoilija unohti tulla ottamaan tilauksen vastaan, odotimme yli 20min siitä kun hän sanoi tulevansa ihan heti takaisin. Se jäi harmittamaan..”
“Ruoka on yleensä hyvää, nyt oli hieman pettymys. Varsinkin lihan kypsyysaste”
“Olimme ystäväni kanssa syömässä ja meillä oli tarjoilijana mukava nuorehko nainen :) Olomme oli oikein tervetullut ja ruoka oli maistuvaa. Olen suositellut ravintolaa ja tulen ehdottomasti uudestaan! Selkeä parannus parin vuoden takaiseen.”
“Kallis, oli muuten vaikea löytää sisäänkäyntiä”
“Viihtyisä, henkilökunta ystävällistä.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Kokemus oli kaikenkaikkiaan oikein miellyttävä, ruoka ja juoma hyvää. Palvelu asiakkaan hyvin huomioivaa.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“hyvät viihtyisät väljät tilat. Ystävällinen huomioon ottava palvelu. oli mahdollisuus ykityisyyteen ja surusteluun, kun ei melua ympärillä eikä ravintolassa kiirettä. lounasaika.”
“Ruoka oli todella maukasta”
“Jäi hyvä mieli siitä kuinka meitä palveltiin. Ja myös ruoka oli maukasta.”
“Ruoka osui makuhermoon!”
“Kaikki on muuten hyvin,mutta jos et pidä risotosta niin on ongelma.Itse en pidä ja sitä on kuitenkin jokaisessa annoksessa.Tämän takia käymme niin harvoin trattoriassa syömässä.”
“Kaikki oli ravintolassa kohdillaan palvelu ja puitteet.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ruoka oli hyvää. Ravintolan sijainti oli erinomainen.”
“Jäi hyvä fiilis”
“Palvelu hyvää ja ruoka maittavaa!”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Käydessämme ravintolassa,siellä ei soinut lainkaan musiikki. Taustamusiikki olisi ollut kiva.”
“Aika suolaista ja turhan suuria annoksia. Haluamme tarjota lapselle samaa ruokaa, jota vanhemmat syövät. Annoksemme olivat aika suolaisia. Toisaalta meille riittäisi yleensä puolet tai 2/3-osaa annoksesta.”
“Ravintolakokemuksista jäänyt aina hyvä fiilis ja erityäin hyvät ruoat ja loistava palvelu! Pihatto erityisen kiva kesäpäivinä! Yksi lempi ravintoloistani !”
“Hyvä tunnelma ja ruoka”
“Perustelut aiemmissa vastauksissani??”
“Erinomaisen maistuva ruoka kummallekin ! Palvelu tarjoilijalta oli hyvä ja asiantunteva.”
“Ehdin jo suositella ravintolaa tuttaville, jotka mahdollisesti pistäytyvät Lahdessa. Hyvä kokemus!”
“Mukava paikka ja hyvä palvelu, ruoka oli myös ihan hyvää mutta ei päässyt omiin suosikkeihini.”