Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Puitteet, hygienia sekä asiakkaiden turvavälit huomioitu hyvin ja palvelu laadukasta. Ruokalista hieman suppea ja sekava. Ruoka oli maittavaa, lohi kypsyydeltä loistava mutta maustaminen ""ontui"". "”
“"Tunnelma hyvä, ruoka erinomaista ja kauniisti esillä"”
“"Trattoria Seurahuoneella on aina todella hyvä tunnelma. Keittiö tekee loistavaa työtä ja salihenkilökunta ottaa huomioon asiakkaan. On aina tervetullut olo, ja käynti Trattoriassa tuo aina lomatunnelman. Loistavaa ruokaa, loistavaa palvelua, loistava tunnelma! Kiitos! :)"”
“Olen aina saanut hyvää palvelua.”
“"Maukas lounas, erittäin hyvä hinta-laatusuhde, ystävällinen henkilökunta"”
“Ei tarvitse miettiä jos kehuu että menisi vikaan”
“Tuttu ja taattu paikka! Täällä Lahdessa kaikista mukavin paikka tavata ystäviä ja palvelu on ollut aina kiitettävää! Tullaan uudestaan varmasti!!”
“Viihtyisä ja mukava henkilökunta. Ruoka oli tosi hyvää”
“Hieno paikka. Hyvä ruoka. Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu”
“Ravintola oli viihtyisä. Pizzat loistavia”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“"Ravintola on hyvä, ruoka erinomaista sekä palvelu kiitettävää"”
“"Tulimme lounasajan loppupuolella, jolloin väkeä oli vähän, mikä oli hyvä näin korona-aikana. "”
“"Viihtyisä paikka, ruokatoiveita otettiin huomioon. Ikkunan vieressä kylmä."”
“kaikki toimi”
“Miellyttävä henkilökunta ja turvarajat huomioitu.”
“" Hyvä lounaspöytä. Hyvä idea, että lämipimät ruoat valitaan listalta ja valmistetaan tilauksesta, mutta muut on buffetina."”
“Trattoria-käyntini ovat olleet poikkeuksetta onnistuneita.”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää.”
“"Oikein hyvä kokemus, vähän kallis"”
“Katso edelliset vastaukset”
“Hyvä kokonaisuus”
“"Ystävällinen, ammattitaitoinen palvelu, miellyttävä tunnelma, koronarajoitukset / -hygienia huomioitu hyvin, lapsiasiakas huomioitiin, ruoka oli hyvää. "”
“Hyvä kokonaisvaikutelma ja ruoka oli maukasta.”
“"Ruokavaihtoehdoista löytyi haluamani. Salaattipöytä runsas. Tarjoilu oli asiallista, mutta ei parasta palvelua kaupungissa. Pizzan pohja oli ala-arvoinen italialaishenkiselle paikalle. Kokonaisuutena hyvä. Tunnelmallinen lounaspaikka. "”
“"Hyvää ruokaa, erinomainen asiakaspalvelu "”
“Lounaspöydän salaattivalikoima oli mieletöntä makujen suitsutusta! Henkilökunta erittäin palvelualtista ja ammattitaitoista!”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erittäin ammattitaitoista.”
“"Täydellinen asiakaskokemus, ainoa pieni miinus oli monta tarjoilijaa asioinnin aikana."”
“Erinomainen hinta-laatu suhde sekä aina takuuvarmasti hyvä palvelu”
“Ravintola oli ihan viihtyisä ja turvavälit olivat riittävät.”
“"Lounassalaatti ja falafel oilvat todella hyviä. Takka, tuikut ja espanjalainen musiikki loivat täydelliset puitteet."”
“Tilatessamme tarjoilija sanoi kuohuviinipullon hinnaksi 15e. Kotona laskusta huomasin sen kuitenkin olleen n26e.”
“Jouduttiin odottamaan kauan ennen kuin saatiin tilattua. Kesken ruokailun lopoui juomat. Blinit oli kuivia ja kovia paitsi eka”
“"Palvelussa ja tarjouluissa ei mitään moitittavaa, kaikki sujui hienosti ja ruoat olivat maittavia."”
“"Mielestäni yksi Lahden hyvistä ja laadukkaista lounaspaikoista, joissa tuotteet ovat tuoreita ja hieman muutakin kuin hiilarimössöä. Lisäksi salaattipöytä ihanan erilainen."”
“Viihtyisä ja siisti ravintola. Ei kuitenkaan poikennut edukseen vastaavista ravintoloista. Kehtaa kuitenkin suositella.”
“"Ruoka tosi hyvää,palvelu ylitti odotukset,jäi niin mukava fiilis ."”
“Ihan OK lounas mesta”
“"Häälounaalla olimme perheen kanssa. Kattaus upea, ja niin ystävällistä henkilökuntaa ja ruoka oli taivaallista. Tulemme uudestaan."”
“"Erittäin hyvä ruoka ja palvelu, sekä viihtyisä paikka. "”
“"Turvavälit huomioitu, lounasvaihtoehdot"”
“hyvä tunnelma ja helppo asioida”
“"Tunnelma oli hyvä, palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Ruoka tuotiin pöytään nopeasti ja oli maistuvaa"”
“Nyt olin lounaalla ystäväni kanssa. Meiltä ei kysytty esim.olisimmeko halunneet juoda jotakin ennen ruokailua tai ruokailun aikana. Veden kävin pyytämässä pöytään.”
“Ruoka oli todella maistuvaa. Palvelu ystävällistä.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu. Kasvisruokavaihtoehtoja saisi olla enemmän."”
“"Ravintolakäynti sujui hyvin ja ruoka maistui. Listalta oli kuitenkin vaikea löytää annosta. Esimerkiksi pizzalistalla olisi hyvä olla jokin ”perinteisempikin” vaihtoehto ja tällä kertaa monessa annoksessa tuntui olevan vuohenjuustomoussea, joka kuulostaa herkulliselta, mutta raskaana ollessani joudun skippaamaan."”
“"Joskus tulee käytyä lounaalla ja joskus muuten vain syömässä, loistava ruoka. Js nostalgiaa myös kun nuorena kävin yökerhoilemassa samoilla nurkilla :-)"”
“Kokonaispositiivinen kokemus”
“"Kiva tunnelma, ruoan laatu vaihtelee ja asiakaspalvelussa eroja paljon"”
“Keskinkertainen”
“"Saimme ikimuistoisen hääaterian. Henkilökunta huomioi tärkeän päivämme, romanttisella kattauksella sekä tarjoamalla lasilliset kuohuvaa. Lisäksi tarjoilija kävi varmistamassa tyytyväisyyttämme ja ruoka oli maistuvaa. Kerrassaan mahtava kokemus!"”
“Hyvä lounaspaikka”
“"Varasin pöydän, kaikki sujui hienosti. Tunnelma oli kiireetön ja ruoka ja viini erinomaisia. Tarjoilijoilla oli hommaa, tekivät kovasti töitä, ravintola oli aika täynnä,silti heillä oli aikaa kertoa annoksesta ja palvella niin,että olivat läsnä. Varmasti tulemme uudelleen. Ja kokille täys kymppi "”
“Hyvää ruokaa miellyttävässä ympäristössä”
“"Mielestäni hyvä menu, reippaat annokset. Helppo tulla, ei liian fiiniä, mutta kuittenkaan ei mikään pizzeria-fiilis."”
“Olin tyytyväinen”
“H5vä sijainti ja siisti paikka”
“"Ruoka tuli nopeasti, mikä on lyhyellä loinastauolla tärkeää."”
“Ihana ruokalista! Sopivan rentopaikka. Olen viimeisen puolen vuoden aikana ollut yli kymmenen reissua sokos hotelleissa ja ehdottomasti paras ravintola.”