Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää palvelua ja ruoka oli hyvää.”
“Perjantain lounaspizzat ovat todella hyviä ja runsas salaattipöytä kruunaa viikonlopun aloituksen :) vahva suositus lounaalle!”
“"Erittäin miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan ja ruuat todella herkullisia. Lapsen sanoin: ""ehkä paras jälkiruoka jonka olen koskaan syönyt ravintolassa""."”
“"Mukava, viihtyisä lounas paikka - hyvä salaattipöytä"”
“"Ravintola on viihtyisä, ruoka mielettömän hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Pidän paikasta erittäin paljon ??"”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Mukava paikka. Ruokalista aika suppea.”
“"Laadukas ravintola, hyvä ruoka ja asiakaskokemus. Miinukset tippiä pyytävästä maksukoneesta, kiusallinen ominaisuus."”
“"Korona-aikaan majoituin puolisoni kanssa Hotelli Seurahuoneella. Take away -päivälliset sai sujuvasti ja lounasaikaan ravintolassa oli rauhallista ja huomioitu hyvin koronavarotoimet. Olisin kaivannut joka pöydän lähistölle maskiroskiksen. Silloin olisi voinut ohjeen mukaisesti riisua maskin juuri ennen ruokailua, heittää sen lähellä olleeseen roskikseen ja laittaa taas uuden puhtaan maskin heti syömisen jälkeen niin, ettei olisi tarvinnut nousta pöydästä viemään maskia roskikseen. Käytettyä maskia ei koskaan saa laittaa likaisena ruokapöydälle eikä varsinkaan pukea sitä uudestaan syömisen jälkeen. Tästä puutteesta johtuen en antanut 10."”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu. Pelkästään korona-ajsn suppeampi ruokalista harmitti mutta on ihan ymmärrettävää tässä tilanteessa. Oli suorastaan jälleen näkemisen riemua!! Ei ole tullut korona-aikana nyt muuten käytyä. Lupasin juuri siskolle syntymäpäivälahjaksi illallisen Trattoriassa (yksinhuoltaja) sekä haluamansa aktiviteetin."”
“"ihana tunnelma ja listalta suosittelisin tilaamaan, lounas on useasti ollut pettymys hyvän ja maukkaan alkusalaattipöydän jälkeen. Kerran kävi niin että lounas jäi syömättä, maku oli todella outo, ei kai saisi sanoa mutta maistui pahalle. Myöskään tyttäreni ei pstynyt syömään. Jätimme lapun pöytään asiasta ja yhteystietomme mutta kukaan ei ottanut koskaan yhteyttä. Itse yrittäjänä reagoin aina palautteisiin, oli ne sitten hyvää tai huonoa. Iso kiitos huippu ammattilaiselle pitkälle mies tarjoilijalle. Hän pelastaa paljon jos ruoka ei vastaa odotuksia. "”
“"Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja ammattimaista, oli lämmin vastaanotto ja kaikki sujui loistavasti. Ruoka oli maittavaa."”
“"Trattoria on mielestäni rento,mutkaton ja hyvin toimiva palvelu.Asiakas on ykkönen."”
“Monipuolinen lounas.”
“Kokonaisuudessaan oikein hyvä ravintola. Olin Lahdessa käymässä toiselta paikkakunnalta.”
“Ruoka hyvää ja tuli sopivasti alkuruuan jälkeen. Tuoreet salaattiainekset ja kauniisti näkyvillä. Ihana kahvi ja pieni herkku jälkiruuaksi. Hinta laatusuhde erinomainen.”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi loistavasti! Terkkuja tarjoilijallemme Jonille :)”
“Palvelu oli erittäin hyvää. Sekä ruoka annos tarpeeksi iso☺️”
“Lämmin kiitos ravintolan koko henkilökunnalle! Ruoka oli tosiaan erittäin hyvää ja palvelu ensiluokkaista.”
“"Miellyttävä tunnelma, hyvä palvelu ja ruoka"”
“Pizzapohja oli huonokätiselle vaikeasti leikattava”
“Erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“"Kaikki sujui mainiosti ja oli tunne, että sai rauhassa ruokailla ja seurustella. Pitsapohja oli kuiva-muutoin ruoka herkullista. Salaattipöytä erityisen herkullinen"”
“"Lounaalla on tuoreita, siis salaattipöydän antimia, vähemmän kuin ennen. Liian paljon kastike / majoneesipohjaisia sekoituksia. Lounaan pääruoka, kana, oli suht ok, mutta annoksen perunat äärettömän rasvaisia ja suolaisia. Valitettavasti lounaan hinta-laatusuhde oli pettymys."”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola”
“Miellyttävä asioida pienenkin lapsen kanssa ja kuitenkin vähän hienompi kuin perinteisemmät perheravintolat!”
“"Viihtyisä paikka, hyvä ruoka. Mukava palvelu."”
“"koska kaikki, ihan kaikki sujui odotettuakin paremmin, ja 75-vuotisjuhlija sai arvoisensa kohtelun."”
“"Hyvä ja tyylikäs tunnelma, menu, "”
“Kokemus vain lounasaikaan mutta kun se oli hyvä niin ilman muuta!”
“"Tarjoilija oli hyvin ystävällinen ja saimme pyydettäessä valkosipulileipää, vaikka sitä ei listalta löytynyt. Kaverin annoksessa oli väärä lisuke, mutta saimme soittamalla oikean tuotteen pian huoneeseen hyvityksen kera. Jäi hyvä mieli. "”
“"Kiva, rento paikka"”
“Siisti ja hyvä palvelu”
“Tuttu ja turvallinen Luotettava”
“"Puitteet, hygienia sekä asiakkaiden turvavälit huomioitu hyvin ja palvelu laadukasta. Ruokalista hieman suppea ja sekava. Ruoka oli maittavaa, lohi kypsyydeltä loistava mutta maustaminen ""ontui"". "”
“"Tunnelma hyvä, ruoka erinomaista ja kauniisti esillä"”
“"Trattoria Seurahuoneella on aina todella hyvä tunnelma. Keittiö tekee loistavaa työtä ja salihenkilökunta ottaa huomioon asiakkaan. On aina tervetullut olo, ja käynti Trattoriassa tuo aina lomatunnelman. Loistavaa ruokaa, loistavaa palvelua, loistava tunnelma! Kiitos! :)"”
“Olen aina saanut hyvää palvelua.”
“"Maukas lounas, erittäin hyvä hinta-laatusuhde, ystävällinen henkilökunta"”
“Ei tarvitse miettiä jos kehuu että menisi vikaan”
“Tuttu ja taattu paikka! Täällä Lahdessa kaikista mukavin paikka tavata ystäviä ja palvelu on ollut aina kiitettävää! Tullaan uudestaan varmasti!!”