Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!
Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Pizzoja saa mukaan ma-la klo 10.30-21.00 ja su klo 12.00-19.00.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Täyttää tarpeet eli saa mitä odottaakin: ok pizzaa salaatilla ja juomalla. Mukava ravintolakokonaisuus, kun seurueesta voi ostaa toiveiden mukaan ruokansa eri ravintoloista, mutta silti ruokailla yhdessä.”
“Hyvä ja monipuolinen ruokavalikko. Gluteenittomia valintoja paljon. Ruoka ei lopu kesken. Helppo tulla ja poiketa. Tarjouskupongit kivoja :)”
“Ruoka vaihtoehdot eivät olleet tällä kertaa itselle mieluisia. Joskus ollut parempaa ja enemmän vaihtoehtoja”
“Käyn aamupäivällä kahvilla kaverin kanssa, usein kahvi ei ole vielä kehittynyt (tummapaahto) klo 10 ja kauramaitoa saa vain pyydettäessä. Toisinaan palvelu on tympeää. Perheen kanssa käyn toisinaan perjantaisin ja on ikävää että aina on samantyylinen fiestapöytä. Olisi kiva että seisovanpöydän tuotteet (lämpimät) vaihtuisi myös muulloinkin kuin lounasaikaan”
“Hyvä valikoima, hinta laatu suhde hyvä!”
“Helppoa ja nopeata”
“Kaikki toiminta on tehty sujuvaksi. Henkilökunta on kohteliasta. Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.”
“Aina on parantamisen varaa!”
“Hyvä paikka, lähellä, paljon valinnanvaraa”
“Hinta laatu suhde on hyvä”
“Ihan hyvä paikka, mutta gluteeniton pitsa ei ollut hyvä (ja itse suosin gluteenitonta).”
“Ei”
“On paljon erilaisia vaihtoehtoja joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Myös isot tilat on kivat, mahtuu isompikin seurue syömään.”
“Minusta on kiva tulla teille syömään, joka kerta tunne oloni tervetuulleeksi ja koroisaksi. Henkilö kunta on erittäin mukava ja hymy korvissa joka kertakun asioimme siellä. Työntekiät tarjoutuvat aina myös auttamaan kun tulen välillä perheen pienimmän kanssa kun tarvii hakea jotain mitä en saa mahtumaan tarjottimelle tai unohda ottaa pöytään mukaan. Joka ikinen kerta tullaan kysymään ruuasta että maistuiko ja tarvitsetteko vielä jotain. Puffassa kun otan pizzaa niin joka kerta kysytään minulta että onko sinulla toive pizzaa mitä haluaisit sillä minulla on erityisruokavalio. En tule vaihtamaan kantaravintolaani minnekkään. Kiitos henkilökunnalle!! Suosittelen +10++”
“Hyvä ja nopea lounaspaikka”
“Kiva paikka, hyvä ja monipuolinen ruoka”
“En juurikaan suosittele mitään ystävilleni.”
“Olen ihan tyytyväinen”
“Hinta/laatusuhde, olisiko tarkennuksen paikka! Liian harvoin kalaa!”
“Käynti on vaivatonta, tietää etukäteen mitä saa.”
“Kätevä ja monipuolinen paikka asioida”
“Hyvää salaattia!”
“Voi hyvillä mielin suositella”