Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!
Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"helppo tulla, sopivasti ostosten lomassa, ruokailu/kahvittelu sopivasti tarpeen mukaan"”
“Buffassa on helppo ja nopea syödä. Syöminen siellä on edullista.”
“"Pizzat herkullisia. Pidän siitä, että nuorta henkilöstöä on. "”
“"Edellisen kerran siellä käydessämme ruuat olivat valmiina klo 12 (sunnuntai). Nyt olimme viittä vailla 12 ja kysyinkin jo tarjoilijalta, onko täällä tänään pizzabuffaa. Olihan se. ruuat tuotiin haettaviksi vasta vähän yli klo 12. Siisteydestä: palautuspaikka oli ihan törkeässä kunnossa. Räteillä olisi ollut siellä ollut siistittävää. Lisäksi palautuskorit olivat niin täynnä, että jouduin järjestelemään saadakseni omani mahtumaan."”
“Nälkäisenä sai nopeasti syötävää.”
“normaali arviointi jokapäiväisetä arkisesta elämästä.”
“Ruokaa on monipuolisesti ja se on maukasta. Miinusta tyhjistä salaatti ja lämminruoka astioista; täyttäminen saisi tapahtua nopeammin.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maistuvaa.”
“Hyvä ja maittava ruoka”
“"Ei ruuhkaisia hetkiä, pöydät siistittiin nopeasti"”
“"Monipuolisia ruokia, osaava henkilökunta, pizzoihin ollaan vähän kyllästytty"”
“Hyvää ruokaa ja palvelu toimii.”
“Tuttu paikka”
“Mutkaton ja asiallinen paikka.”
“"Jos on vähäruokainen tai laihduttaja, ei ravintolan hinta-/laatusuhde ehkä ole parhain mahdollinen."”
“"Hyvä ruoka,siisti ravintola ystävällinen asiakaspalvelu"”
“"Hyvä asiakas palvelu,mutta kiire näkyy myös palvelussa"”
“"Pizzapöytä meinasi kyykätä, pidemmän aikaa sai varttua että valmistuivat ja pöytä tyhjeni todella nopeasti"”
“"Ehkei ravintolan syy, mutta nuoriso pitää ravintolaa olohuoneenaan ja kun olimme ravintolassa oli jotain ilkivaltaa tehty, ehkä ilmastointiin, niin että koko sali alkoi yskimään samanaikaisesti. Itsellä kävi henkeen ,yskitti ja aivastutti. Tätä tapahtui muutaman kerran vieraillessamme siellä. Aina samaan aikaa tai hieman myöhemmin tuli nuoria paikalle. Henkilökunta kyllä teki voitavansa ja olimme heihin yhteydessä. Toivottavasti tälle voidaan tehdä jotain, sillä se kyllä vaikutti viihtyvyyteen."”
“Tämä vaan on paras”
“"Ruoka tuli nopeasti,tarjoilia kohtelias."”
“Hyvä ruoka ja kiitettävä asiakaspalvelu”
“Ihan perus pizza buffa”
“Buffan take away pizzat ovat todella hyviä ja hinta-laatusuhde on kohdallaan.”
“Ruoka tuli nopeasti ja sai samalla ns pysähdyksellä syötyä itse hyvän ruoan sekä käytyä kaupassa”
“"Henkilökuntaa liian vähän. Hieman epäsiisti vaikutelma, kaikki pizzat, jotka puffassa oli esillä (muutama pala) olivat jo kuivia ja kylmiä!"”
“"Pizzojen taso vaihtelee tosi paljon. Tänään oli huonot, viimeksi tosi hyvät. "”
“Pizza oli erittäin maukas ja reilun kokoinen! Hinta kohdallaan. Partainen mieshenkilö oli erittäin asiakasystävällinen. Huomio asiakkaan heti!”
“"Aina saatu vatsat täyteen, alle 11€ sisältyy pizzat ja juomatkin joka on todellakin plussaa. Myös salaattipöytä maistuu"”
“"lämpimien ruokien merkinnät olivat G, L selvästi, salaattien merkinnät puuttuivat"”
“"Ei mitään valittamista missään suhteessa. Viihtyisä ravintola, hyvä ja monipuolinen buffet-pöytä (erityisesti salaattipöytä miellytti, oli raikasta ja tuoretta ja maistuvaa), pizzatkin olivat hyviä. Kokemuksia on myös vastaavasta ravintolasta toisessa kaupungissa, ja sitä en suosittelisi. Tämä oli hyvä, jäi hyvä mieli. "”
“Ravintola on hyvällä paikalla ja henkilökunta on osaavaa ja ystävällistä”
“Suosittelen kyllä”
“"PizzaBuffa ravintoloiden sijainti on yleensä hyvä kauppamatkoja ajatellen. Ruoka ei ole mitään erityistä, mutta menettelee. Salaattipöydässä on kohtuullisen hyvä valikoima. Juomia on riittävästi joka makuun. Konsepti on erityisesti perheen lasten makuun."”
“"Yleensä noudetaan pizzaa ja joskus syödään paikanpäällä mitä milloinkin, mutta yleisimmin nouto pizzaa, kokemuksemme mukaan olemme molempiin vaihtoehtoihin erittäin tyytyväisiä, itse ravintolahan ei ole erityisen viihtyisä, mutta kun ottaa huomioon ettei ole kysymys illallisravintolasta niin tämä ympäristö on ihan ok."”
“Nopeaa palvelua ja selkeät esillepanot ruuassa”
“Hyvät gluteiinittomana pizzat”
“"Lasten kanssa mukava käydä, kun mukulat voi ruuan päätteeksi laittaa leikkipaikalle leikkimään. Eihän se ruoka mitään itsestään välittävien aikuisten evästä ole. Mutta lapset tykkää siksi käydään aika usein."”
“"Erityisesti viime kerralla kiinnitimme huomiota poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun. Henkilökunta (nuori naishenkilö) oli iloinen ja ystävällinen. Kysyi, olisiko toiveissa jokin tietty pizza ja hetken kuluttua saimme suosikkipizzaamme. Huomioimme myös salaattipuolen ja nachovalikoiman parantuneen selkeästi edellisestä käynnistä. Ruoan ja palvelun laatu ja oli huomattavan hyvä ??"”
“Henkilökunta oli mukavaa ja lapset huomioivaa. Myös ruoka oli hyvää.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Maukasta ruokaa.”
“"Hyvää perus mättöä ja paljon, ei mikään kulinaristinen elämys kuitenkaan."”
“Asiallista monipuolista ruokaa”
“Ok paikka syödä ruokaostosten lomassa”
“Hinta-laatutaso oli loistava!”
“Paras ruoka”
“"Ympäristö liian ""markettimainen"", että voisi kilpailla varsinaisten lounaspaikkojen kanssa viihtyvyydessä. Kuitenkin helppo lasten kanssa asioidessa."”
“"Helppo asioida, ystävällinen palvelu. Kaupan yhteydessä, on helppo yhdistää kauppareissun kanssa "”
“"Lasten kanssa oli kiva asioida leikkipaikan takia, jokaiselle oli jotakin."”
“Kaikki asiat toimivat hyvin”
“Loistavaa palvelua suurella sydämellä sekä todella hyvää ruokaa”
“"Kokonaisuutena ravintolan ilme on siisti, mutta muutamien asiakkaiden ylimielinen asenne, syömmällä vain osan hakemastaan ruasta ja jättämällä ne sitten pöydälle levälleen antaa epäsiistin vaikutelman."”
“"Oli hiljaisempi ajankohta, joten asiointi toimi sujuvasti. Pizzaosastolla joutui odottamaan pizzojen valmistumista jonkin verran. Pizzoihin voisi laittaa sisällöstä tarkennuksia esim. Kanapizza, joka sisälsi kuitenkin pekonia (naisystäväni ei syö punaista lihaa ja tuli hieman yllätyksenä)."”
“ihan passeli lounasmesta perheen kanssa”
“"Suhteellisen sujuvaa asiointia, pitzan tilaus sujuu ostoskäynnin yhteydessä"”
“Toimivaa.”
“"Myyjä oli todella mukava ja ehdotti itse, että voisi tehdä meille mieluisan pizzan."”
“Hyvää palveluneuvontaa uudesta pizzan juuston vegaani vaihtoehdosta....”
“Kaikki ok”
“Todella viihtyisä ravintola sekä ystävällinen henkilökunta”
“Hyvää ruokaa ja riittävästi vaihtoehtoja”