Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!
Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Pizzoja saa mukaan ma-la klo 10.30-21.00 ja su klo 12.00-19.00.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Täyttää tarpeet eli saa mitä odottaakin: ok pizzaa salaatilla ja juomalla. Mukava ravintolakokonaisuus, kun seurueesta voi ostaa toiveiden mukaan ruokansa eri ravintoloista, mutta silti ruokailla yhdessä.”
“Hyvä ja monipuolinen ruokavalikko. Gluteenittomia valintoja paljon. Ruoka ei lopu kesken. Helppo tulla ja poiketa. Tarjouskupongit kivoja :)”
“Ruoka vaihtoehdot eivät olleet tällä kertaa itselle mieluisia. Joskus ollut parempaa ja enemmän vaihtoehtoja”
“Käyn aamupäivällä kahvilla kaverin kanssa, usein kahvi ei ole vielä kehittynyt (tummapaahto) klo 10 ja kauramaitoa saa vain pyydettäessä. Toisinaan palvelu on tympeää. Perheen kanssa käyn toisinaan perjantaisin ja on ikävää että aina on samantyylinen fiestapöytä. Olisi kiva että seisovanpöydän tuotteet (lämpimät) vaihtuisi myös muulloinkin kuin lounasaikaan”
“Hyvä valikoima, hinta laatu suhde hyvä!”
“Helppoa ja nopeata”
“Kaikki toiminta on tehty sujuvaksi. Henkilökunta on kohteliasta. Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.”
“Aina on parantamisen varaa!”
“Hyvä paikka, lähellä, paljon valinnanvaraa”
“Hinta laatu suhde on hyvä”
“Ihan hyvä paikka, mutta gluteeniton pitsa ei ollut hyvä (ja itse suosin gluteenitonta).”
“Ei”
“On paljon erilaisia vaihtoehtoja joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Myös isot tilat on kivat, mahtuu isompikin seurue syömään.”
“Minusta on kiva tulla teille syömään, joka kerta tunne oloni tervetuulleeksi ja koroisaksi. Henkilö kunta on erittäin mukava ja hymy korvissa joka kertakun asioimme siellä. Työntekiät tarjoutuvat aina myös auttamaan kun tulen välillä perheen pienimmän kanssa kun tarvii hakea jotain mitä en saa mahtumaan tarjottimelle tai unohda ottaa pöytään mukaan. Joka ikinen kerta tullaan kysymään ruuasta että maistuiko ja tarvitsetteko vielä jotain. Puffassa kun otan pizzaa niin joka kerta kysytään minulta että onko sinulla toive pizzaa mitä haluaisit sillä minulla on erityisruokavalio. En tule vaihtamaan kantaravintolaani minnekkään. Kiitos henkilökunnalle!! Suosittelen +10++”
“Hyvä ja nopea lounaspaikka”
“Kiva paikka, hyvä ja monipuolinen ruoka”
“En juurikaan suosittele mitään ystävilleni.”
“Olen ihan tyytyväinen”
“Hinta/laatusuhde, olisiko tarkennuksen paikka! Liian harvoin kalaa!”
“Käynti on vaivatonta, tietää etukäteen mitä saa.”
“Kätevä ja monipuolinen paikka asioida”
“Hyvää salaattia!”
“Voi hyvillä mielin suositella”
“Ruoka klo 15 jälkeen kaipaisi vaihtelua. Henkilökuntaa ilm. liian vähän, jotta linjaston ja erityisesti astiapalautuspisteen siistiminen olisi paremmin hoidettu. Tosin ilm. sotkuisesti käyttäytyvät asiakkaat aiheuttavat paikkojen epäsiisteyden.”
“Minun ostamassani pitsoissa on välillä liian isot reunat ei täytettä. Tyhjää reunaa jopa 4pm. Mutta ei aina. Se onkin kotona ylläri minkälaisen pitsan tänään sai.”
“Hinta laatu suhde kohdallaan.”
“Tuli jo samana iltana suositeltua. Ruoka oli paljon parempaa kuin ennakko-odotukset.”
“Hyvää ja selkeää ruokaa.”
“Hinta noussut liikaa”
“Ihan ok ravintola, kiva kun on lapsille leikkipaikka”
“En perustele”
“Mukava henkilökunta, hyvä ruoka. Erilaisia vaihtoehtoja ravintolassa.”
“Voisin suositella esim. ravintolan maukkaita pitsoja”
“Palvelun laatu on erinomaista ja ruoat/juomat monipuoliset sekä hyvät”
“Verrattuna esim. Pizza Raxiin, teillä hintalaatusuhde on mielestäni parempi. Erilaisia pizzoja on riittävästi koko ajan valmiina. Lisäksi salaattivaihtoehdot ovat yleensä olleet hyvät. Itse en juurikaan muita lämpimiä ruokia syö, eli annos koostuu yleensä pizzasta ja salaatista. Aion tulla säännöllisesti uudelleen käymään :)”
“Kelpo paikka”
“Hyvät ruoat ja hinta-laatusuhde. Lapsiystävällinen.”
“Hyvät parkkipaikat,pitsat ym.todella maukkaita ja sopivan runsaat täytteet. Asioiminen on nopeaa??”
“Otimme pizzan mukaan ja se oli todella hyvä , josta sanoin ihanalle nuorelle naiselle.”
“On sopivasti ostosten ääressä. Ruoka on hyvää ja tilat viihtyisät”
“Ok”
“Hyvä kokonaisuus.”
“pizza oli hyvää”
“Hyvä paikka lähellä hyvät valikoimat”
“Palveleva henkilökunta hyvä tarjoilu”
“Ruoka on hyvää ja mukava paikka, mutta ihmisiä on paljon, jonka takia on vaikeaa löytää hyvää pöytää”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli ihan hyvää. Ravintola on kuitenkin aina sotkuinen. Henkilökuntaa ei ole tarpeeksi siivoamaan. Ikävä etsiä pöytää, johon pääsisi istumaan ilman, että itse siivoan edellisten sotkuja.”
“Ravintola on mukava, viihtyisä ja rauhallinen. Hienoa on nuo 'osastot' esim.lapsille ja lapsiperheille oma osa, ruokailijatvoivat valita rauhallisemman 'kotoisan 'hyllyn' tiloista tai ottaa pöydän lattiatasolta lähempää noutopöytää. Onnistunut kokonaisuus. Ruokalajit ovat joskus nykyiseen hintaan nähden vaatimattomia. Esim muussi ja jauhelihakastike ei mielestäni voi maksaa 10,50 euroa! Tällöin tavoistani poiketen söin enemmän pizzaa joka ei ole pääasialisesti mieliruokaani, mutta menee. Eli numero 9, koska noutopöydän ruoka saattaa olla hintaansa vaatimattomampaa.”
“Ruokaa on hyvää ja paikka on siisti. Henkilökunta ovat ystävälliset.”
“Siellä on ystävällinen ja hymyilevä henkilökunta.”
“Helppo ja halpa tapa täyttää vatsa, jos ei itse malta kokkailla.”
“Kaikki toimii, siistiä, hyvää ruokaa!”
“Asiointi sujui hyvin, mutta tehdessäni pizza tilauksen, niin tilauksen vastaanottaja ryhtyi kyselemään kokilta, että löytyykö meiltä kaikkia täytteitä...?”
“Tilaukseni saapumisessa kesti lähes puoli tuntia (gluteeniton pizza), joka harmitti kun lounastauko oli vain puoli tuntia. Ravintolassa oli lähes tyhjää, siksi tilanne hämmensi erityisesti.”
“Hyvä paikka”
“Huomattavasti parempi kuin RAX”
“Lounasaikaan kassalla on joskus jonoja tai henkilökuntaa joutuu odottamaan (ehkä on vajetta), mutta muuten asiointi on sujuvaa ja aina toivotetaan 'htvää ruokahalua'. Salaattipöytä on monipuolinen.”
“Ravintolan siisteyttä pitäisi parantaa. Ravintolassa on usein myös häiritsevästi käyttäytyviä henkilöitä, jotka eivät ole ravintolan asiakkaita. Juoma-automaatti pitäisi vaihtaa sellaiseen, jossa juoma tulee nappia painamalla. Nykyisessä tulee lasilla painamalla, ja santsaajien takia tämä ei ole kovin hygieenistä.”
“Mukava paikka pitää palaveria.Se ' kirjasto' on tosi hyvä paikka,samalla kun palaveeraa voi myös syödä.”
“Hyvät tilat ja hyvä ruoka. Hyvin merkittyjä laaja gluteeniton valikoima. Lapsi saa valita mieluisensa pizzan ja sormiruokailija syö buffet pöydästä”
“Siisti, toimiva ravintola hyvällä ruualla.”
“Salaattipöytä on hyvä ja monipuolinen. Muut ruuat ovat enimmäkseen kohtalaisia. Lihakastikkeet ovat yleensä todella hyviä. Joskus pitsapöydän antimet ovat todella onnistuneita ja joskus liian eksoottisia minun makuuni. Suolan määrää perusruuassa voisi tarkistaa alaspäin. Suolaa on kuitenkin helpompi lisätä kuin poistaa.”
“Koko pitsa erittäin hyvö ollut 3kertaa mutta täytteitten määrä vaihtelee,viimeksi oli todella vähän täytettä”
“Kaikki hoituu hyvin ja ruoka monipuolista sekä aina riittävästi ja tuoretta esillä. Ruokailutilatkin melko siistit. Astispalautus linjasto ollut useasti super täynnä likaisia.. Ehkä tiskari vasta tulossa vuoronsa mut se ei vaikuta ammattimaiselta kun tiskilinjasto ei purkaudu.”
“Helppoa tulla lasten kanssa valmiiseen pöytään, jossa maukasta ruokaa on heti saatavilla. Pizzat vaan on usein vähissä.”
“Kiva paikka, helppo tulla, hinta-laatusuhde kohdallaan ja HYVÄÄ ruokaa!! Jokaiselle löytyy aina mieleistä evästä!!”
“Ruoka on hyvää ja istumatilaa löytyy ja rauhallista ruokailla.”
“Kaikki toimii.”