Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“KOKONAISUUS”
“Kaunis ja tyylikäs miljöö. Ystävällinen palvelu.”
“Yleisilme on tosi kiva remontin jälkeen, minä tykkäsin.”
“Joskus musiikki on soinnut niin lujaa että häirinnyt keskustelua, ihan päivällisaikaan. Viime kerralla ok.”
“Uudistuksen jälkeen paikka näyttää todella hyvältä!”
“ravintola on uudistuksen jälkeen viihtyisä.”
“Lounasaikaan musiikki soi liian kovaa ja keskustelu seuralaisten kanssa oli vaikeaa.”
“Uusi visuaalinen ilme, hyvä ruoka ja esillepanoon panostettu. Loosseissa oli mukavaa istua.”
“Meteli oli kova, musiikki oli kovalla. Loosseissa sai istua rauhassa, mutta en tiedä millaista olisi istua siellä keskellä kaikkien seassa.”
“Siisti ympäristö”
“Kävimme usein ennen remonttia ja olimme tyytyväisiä sekä miljööseen että ruokiin ja henkilökuntaan. Remontilla tavoiteltiin jotain, meiile se ei avautunut. Oli pettymys, vahinko. Tilasimme ruokajuomaksi mm. ison (0.6) hanaoluen. Kolpakosta oli lohjennut iso pala reunasta, valitimme asiasta ja olut ilmeisestikin vaahdosta päätellen kaadettiin toiseen kolpakkoon. Makuhan siinä kärsi.”
“Kiva sisustus. Lounaspöydän salaatti hyvää.”
“Ruoka oli huomattavasti maukkaampaa ennen uudistusta. Epämiellyttävää oli kanassa olleet verisuonet.”
“Ruokalista”
“Erittäin positiivinen kuva jäi henkilökunnasta. Koko ajan huomioitiin asiakkaat! Henkilökunnasta miesten pieni flirtti sopi asiaan. Tykkäsin! (kaikki kun huutaa meetuuta)”
“Rauhallinen paikka”
“Pääruoka oli jäähtynyt. Ruokailivälineet (alkuruoka) puuttui pöydästä”
“Lasten huomioiminen ja esimerkiksi väritystehtävien ja kynien tuominen heti alkuun jo pöytään oli todella mukavasti tehty.”
“Asun toisella paikkakunnalla ja ensimmäistä kertaa asioin täällä. Yleensä käyn syömässä Helsingissä ulkona. Mutta täällä oli erittäin hyvää asiakaspalvelua!!! En muista koskaan ennen saaneeni yhtä hyvää palvelua Suomessa. Oli todella ilo käydä täällä. Vaikka oli pikkujoulu aika ja asiakkaita paljon, niin silti henkilökunta piti meistä huolta ja oli aikaa palvella kaikkia.”
“Palvelu oli parantunut todella paljon ja ruoka oli hyvää!”
“Ammattitaitoiset työntekijät ja maittava ruoka!”
“Vegeruokien yksipuolisuus”
“Tällä kertaa elämyksen tarjosi tarjoilija nimeltä Taru. Hyvä henkilökunta on iso plussa.”
“Lounaan salaattipöytä oli tällä kertaa todella yksipuoleinen ( kanaa useammassa muodossa)”
“Ruoka oli hyvää vaikka ei ollutkaan listan mukaista.”
“Tilasin soft tacoja ja sain minitortilloja? Mutta koska mukana oli iso seurue ja nälkä en halunnut nosta asiasta meteliä, koska olisin joutunut odottamaan uudelleen ruokaa ja syömään yksin.Taco on eria asia kuin tortilla....”
“Palvelu ja uusittu ruokalista. Hyvä ruoka!”
“Ruoka oli hyvää”
“Vähän sekava”
“Uudistetun ravintolan yleisilme huikea! Muutama baarimikko/tarjoilija-herrat ovat täysin oikeassa ammatissaan - tilannetaju, huumori, juomasuositukset ovat aina olleet kohdillaan!”
“Jos ei ole heti valmis tilaamaan ruokaa kun tarjoilija on ensimmäistä kertaa kulmilla, niin sitten saa vähän Turhankin kauankin ootella sitä toista kertaa. Musiikki oli ehkä hieman liian kovalla (la-ilta klo 21) ei meinannut kuulla kunnolla mitä seuralaiset puhui.”
“Tilauksemme tehtyä meille ilmoitettiin, että se valmistuu 40 minuutin kuluttua. Lopulta odotimme ruokiamme melkein tunnin. En löytänyt wc-tiloja lähtiessäni, opasteita seuratessa tulin suljetulle ovelle.”
“viihtyisä sisustus”
“lounaan salaattipöytä ei ollut kummoinen”
“Onhan remppa just tehty, niin paikka tosi siisti ja kiva.”
“Loistavat tilat”
“Vaihtelevat annoskoot, joka kerran eri kokoinen, joskus jopa hirmuisen pieni”
“Uusi.siisti ympäristö”
“Kivasti uudistettu! Asioihin paneudettu paremmin, nähty vaivaa enemmän asiakkaan huomioimiseksi.”
“Drinkkivalikoima on hyvin suppeasti esillä.”
“Valoisa siisti ja raikas ilmapiiri.”
“Salaatti pöytä vaatimaton. Lounaaksi ei ollut kuin hampurilaisia.”
“Ilme, rento tunnelma ja hyvä juoma-ja ruokalista”
“Viime kerralla (perjantai-iltana) tarjoilija tuli pöytämme viereen ja pamautti kongia täysillä, ääni oli todella kova ja vieressä olisi ollut tilaa (viereisissä pöydissä ei ollut asiakkaita)”
“Hintalaatusuhde ok. Palvelu ok”
“Maukas ruoka, ystävällinen henkilökunta, mainio baari”
“Ruoka oli haaleaa kun sen vihdoin pitkän odottelun jälkeen sai pöytään. Muiltakin kuullut samaa, ruoka on kyllä hyvää mutta jo jäähtynyt kun sen saa pöytään... ja pelko siitä, että vielä pitää odottaa kauemmin saa jättämään annoksen palauttamatta.”
“Hieno uudistettu sisustus, kiva paikka istuskella, hengailla ja juoda jotain, miksei syödäkin.”
“Kahdella edellisellä asiointikerralla ravintolassa oli aika viileää. Alkoi melkein palelemaan.”
“Helppo asioida ja hyvää ruokaa.”
“Vähäiset jälkkärivaihtoehdot ja se, että vesi maksaa. Jos yksin tilaa kannullisen vettä se maksaa euron, mutta jos kaksi ihmistä tilaa vettä ja saa silti yhden kannullisen, niin se silti maksaa yksi euro/henkilö..”
“Rempseän mukava henkilökunta!”
“Rento tunnelma ja palvelu hyvää”
“Pyhäinpäivänä ruuhka-aikanakin meidät huomioitiin alusta asti ja kohdeltiin erittäin ystävällisesti koko ravintolassa olomme ajan, vaikka täpötäysi ravintola ja monen kymmenen minuutin jonot pöytiin varmasti aiheuttivat työntekijöissä stressiä. Mukavuudestamme huolehdittiin myös erinomaisesti pöytään pääsyä odotellessa tarjoamalla istumapaikkaa baarin puolelta sekä tarjoamalla alkunachot ja juomat jo tässä vaiheessa. Erinomaista palvelua siis kiireenkin keskellä, joka antaa asiakkaalle paljon arvoa!”
“Ravintolan uusi ilme. Ja ruoka on aina maukasta.”
“Ruoka oli viime käynnillä kylmää. Muuten olen ollut tyytyväinen asioidessani kyseisessä ravintolassa.”
“Uusi sisustus oli virkistävä ja siisti! :)”
“Annoskoot olivat pienentynyt reilusti. Lempiannokseni (texas grill steak) onneksi oli säilynyt listalla mutta annoksen koko oli pienentynyt hurjasti. Ranskalaisia oli ehkä 1/3 aiemmasta. Mikä tietysti taloudellista koska ennen annoskoot olivat runsaat ja saattoi juurikin hieman jäädä ranskalaisia mutta nyt niitä olisi kyllä voinut napsia enemmän kuin mitä annoksessa oli. Juuri ja juuri pihvi peitti alle ranskalaiset joita oli tarjolla, ehkä 15. Myöskin ehkä olisimme halunnu sohvaloossiin mieluummin istumaan vaikka olimmekin vain kaksin, mutta pääsimme 4 hengen metallituolilliseen pöytään, seuraavat tytöt kun tulivat kaksin ni pääsivät loossiin. Mutta olisimme toki voinut uakaista suumme :D”
“Ystävällinen henkilökunta, palvelu toimi hyvin.”
“Mukava meininki!”
“Kokonaisuus on hyvä.”
“Itse olisin halunnut kalaruokaa, jota ei liiemmin ollut tarjolla.”
“Ravintola on hyvin keskeisellä paikalla. Parkkipaikka on lähellä. Ravintola on hyvin keskeisellä paikalla. Parkkipaikka on lähellä. Ravintola on hyvin keskeisellä paikalla. Parkkipaikka on lähellä.”
“Alkoholitonta viiniä ei ollut saatavilla, autolla liikkuvia ei huomioida.”
“Viihtyvyys mutta ruokaa sai odottaa liian kauan (60min Saimme kyllä korvauksena tacoja Tarjoilijaa sai aina vinkata paikan päälle saadaksemme lisää juomia ja jälkiruoan tilauksessa Erittäin upea & viihtyisä paikka muuten kaikin puolin Tarjoilijoihin ja ruoan saamiseen ehkä pientä palutetta”
“Ruoan saanti kesti kauan ja tarjoilijoiden huomio asiakkaisiin Saatiin aina pyytää tarjoilijaa”
“Paikan uudistettu ulkoasu, kohtuulliset hinnat ja tunnelma ruokapaikkana sekä illanviettokohteena.”
“Kahvi oli hyvää ja edullista”
“Henkilökuntaa ei juuri tuntunut kiinnostavan mikään”
“Rento ja ajaton fiilis.”
“Ruuan saaminen kestää liian kauan.”
“Uusi freesi ilme ravintolassa oli todella viihtyisä ja tunnelma ihanan rento ja ruoka oli todella hyvää. Kävin ystävän kanssa ja haluan tulla uudelleen puolison kanssa tai koko perheen kanssa tilanteen mukaan. Kiitos ❤️??”
“Uusi ilme toi viihtyvyyttä.”
“Siisti uusittu ravintola”
“Lounaalla tarjottu hampurilainen/lisuke oli sen verran pieni, että en valitettavasti aio toistamiseen vierailla lounaalla. Ei yksinkertaisesti lähtenyt nälkä - tietynlaiseen lounastyyppiin ihan ok, mutta jos haluaa SYÖDÄ lounaan, niin auttamattomasti alimitoitettu annos.”
“Ravintolan uusi yleisilme on hyvin miellyttävä. Tylntekijät ovat hyväntuulisia ja heillä vaikuttaa olevan mukava työilmapiiri.”
“WC:n uusi koodillinen ovi on todella hankala. Ravintolan 'keskialue' tuntuu enemmän roukalalta kuin hienolta ravintolalta eikä anna juuri mitään mahdollisuutta yksityiseen ravintolakokemukseen.”
“Vaikka meillä oli pöytävaraus niin ravintolan työntekijän varaus sivuilta ei löytynyt nimeämme, jostain kumman syystä. Ja ruuan saamisessa kesti kyllä ihmeen kauan.”
“Hyvä kehys, vaatii vielä hiomista.”
“Palvelu ei ole ihan niin huippua kuin pitäisi, tarjoilijat jäävät keskenään juttelemaan. Kaittiö hiukan hidas..”
“kokonaisilme ja tunnelma yleensä”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Vähän suppea valikoima ruokalistassa ja voisi välillä uudistaa ruokalistaa.”
“Uuteen/uusittuun on aina mukava tutustua. Työvuorossa ollut vuoropäälikkö neiti? Oli erinomaisen ammattitaitoinen??”
“Uusittu siisti ilme”
“Vessat kaukana ja lukon takana”
“Uusittu layout on onnistunut ja siisti.”
“Kokemus kokonaisuudessaan hieno! Vierestä seuranneena the table vaikutti mielenkiintoiselta konseptilta, pisteet siitä.??”
“Ruoan laatu, henkilökunta”
“Supistettu ruokalista”
“Remontin jälkeen ilme muuttunut paremmaksi. Ruoka oli erittäin hyvää, palvelu ystävällistä. Meillä oli hopeahääpäivä kun kävimme siellä syömässä, jostain kautta kokki oli saanut siitä tiedon, ja oli huomioinut sen jälkiruoassa. Vielä kerran Kiitos!”
“Ehkä sisutuksessa käytetyt pääkallonkuvat voisi muuttaa joksikin muuksi.”
“Uusi ilme on samaan aikaan valoisa ja avara, mutta kuitenkin intiimi ja hygge.”
“Vessat on alakerrassa pitkän rapuston päässä. Lastenhoitohuonetta en ole löytänyt vielä kertaakaan useamman vuoden aikana.”
“Kiva uudistunut sisustus”
“Ruokalista on vähän pettymys tosi niukasti vaihtoehtoja”
“Musiikki voisi olla hiljemmalla”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka, kiva henkilökunta”
“Happy Joe hanasta oli loppu.”
“Remontti teki ravintolasta viihtyisämmän ja valoisamman kuin mitä se oli aiemmin.”
“Olisi kiva jos lounaslistalla olisi myös kasvisvaihtoehto....en ole varma oliko, mutta mielikuva jäi että ei.”
“Hyvä palvelu”
“Henkilökunta oli todella miellyttävää ja uudet tilat olivat viihtyisät!”
“Kiva jos ruoka olisi lämmintä, vaikka muuten se olikin maittavaa”
“Mukavat työntekijät ja siistit tilat”
“Muutamana kertana joutunut yli tunnin odottamaan ruokaa.”
“Suurin osa henkilökunnasta on ystävällistä ja palvelualtista, valaistus oli mukavan hämärä.”
“Rento ruoka”
“Olisin odottanut uudistuksen pohjalta suurempaa näkyvää muutosta ruokalistaan sekä palveluun. Uusi Amarillo näkyi vain puitteissa”
“Texican Chicken =)”
“Mielestäni ravintolan valaistus on liian hämärä. Ruoan tulossa kesti noin puolitoista tuntia, saattoi myös johtua siitä, että siellä vietetty aikamme kohdistui kello 20 ja 22 välille lauantaina avaamisen jälkeen. Oletan, että kyseessä oli kuitenkin poikkeus =)”
“Avoin tila voi yhdistellä porukan koon mukaan pöytiä yhteen tai olla pienellä porukalla.”
“Hieno uudistus niin siustuksessa kuin palvelukäytännöissä!”
“Uusi sisustus oli hieno.”
“Ruokalista ei ollut muuttunut juurikaan. Kuvittelin että uuden sisutuksen ja mainonnan kautta että ruokalista olisi uusi.”
“Ruoka oli ihan hyvää ja löytyi gluteeniton/maidoton vaihtoehto. Uusittu sisustus ihan ok, raikkaampi kuin vanha.”
“Enemmän vaihtoehtoja niin pääruokaan kuin myös jälkiruokaan gluteeniton/maidoton ruokavalioon, kiitos:) On olemassa hyviä kaura/soijatuotteita korvaamaan kermaa.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu.”
“Liian kauan joutuu ruokaa odottamaan. Liian mausteisia ruokia”
“Jouluaattona keittiö auki, mahtavaa!”
“Henkilökunta ei huomioinut millään tavalla saapuessamme. Istuimme jonkin aikaa pöydässä odottamassa ennen kuin meidät huomattiin.”
“Aina sujuvaa asiointia, tilaa riittävästi, hyvää ruokaa, rento fiilis.”
“Jos kaipaa todella rauhallista tai intiimiä ravintolakäyntiä niin silloin suosittelen ehkä jotain muuta.”
“Hyvä ruoka ja meininki ja riittävästi tilaa.”
“Pitkät jonot. Epäselvä pöytiinohjaus.”
“Työntekijät ovat todella mukavia ja valmiita auttamaan, annoksia on helppo muokata oman maun mukaiseksi ja ruuan saaminen pöytään on todella nopeaa. Ja onhan ruoka siellä äärimmäisen hyvää.”
“Värikäs , uniikki , viihtyisä”
“Musiikki liian kovalla, ei sopinut tyyliin.”
“Asiakkaita palvellaan hyvällä asenteella ja työntekijät tietävät tarpeet asiakkaan tyydyttämiseksi.”
“Uusi ilme hyvä, hienot tilat, hyvää ruokaa”
“table ideaa ei esitelty meille ollenkaan, kiinnostaa kovasti. entertainer juttu vähän outoa, en pitänyt. Laskun yhteydessä karamelli puuttui”
“Paikka on erittäin viihtyisä ja siellä otetaan kaikki asiakaskunta mielellään vastaan. Halutessaan pääsee rauhallisempaan paikkaan ravintolassa ja peli iltojen viettäminen on mahdollista. Ruuat maistuvat ja poket ovat yatävällisiä :)”
“Jotkin annokset ovat hiukka kalliita ja valinnanvaraa on aika niukasti.”
“Flipperi ilmainen. Musiikki ei pauhannut. Hyvin uusittu.”
“Istuimme ikkunan äärellä su klo 22 ( harraste lätkän jälkeen käytiin jätkien kaa yhellä). Lamput voisivat olla vähän haaleammat (olivat uudet).”
“Henkilökunta oli ystävällistä! Ruuat sekä juomat maistuivat!”
“Keskiviikkona, oli tyhmää istua ensin baari osan pöytään ja siirtyä hetken päästä toiseen pöytään, jolloin jouduimme kantamaan tavaramme ja takkimme pois. Lautaset eivät olleet kauniita, jonka takia kuvan ottaminen annoksesta ei onnistunut. ( Tämä taas vähentää teidän mainostamista. VINKVINK)”
“henkilökunta!”
“Yllätyin uudistuksista positiivisella tavalla. Ravintolasta on saatu erittäin houkuttelevan ja miellyttävän näköinen ja oloinen. Vierailusta jäi hyvä mieli.”
“Meille suositeltu juoma ei oikein vastannut ns. Kohderyhmäämme.”
“Burgerit ovat todella hyviä. Uusittu sisustus on aivan ihastuttava ja tunnelmallinen; paljon parempi kuin vanha! Hieno juttu että meidät ohjattiin pöytään odottamaan juomien kera että ruokailupuolelta vapautuu pöytä!”
“Tarjoilija oli selkeästi joko uusi tai huonosti koulutettu. Tarjosi drinkkilistan meille joka kuitenkin oli väärä lista josta ei voinut tilata drinkkejä koska niitä ei ollut ollenkaan. Unohti kysyä annoksen lisukkeet ja pöytämme laskua joutui korjaamaan kun juomat oli väärin laskutettu. Jokainen toki joskus aloittaa työssä ja ymmärrän jos kyseessä oli uusi työntekijä. Mutta palautteen avulla saapi häntä ohjattua tekemään asiat jatkossa oikein. Musiikki oli aivan liian kovalla. Kyseessä kuitenkin ruokailupaikka jossa musiikin soisi olevan enemmän taustalla.”