Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Välitän kiitokset koko henkilökunnalle, erityisesti vuorovastaava, nimeä en muista huomioi lapseni (4-v poika) erittäin hyvin. Kun lapseni oli syönyt niin hän tarjosi minulle hetken aikaa syödä oma ruokani loppuun, kun oli lapseni kanssa kahden. Lapseni oli siis hänen silmän alla sen aikaa ja tämä toi todella suuren ilon minulle, kun lapsi otettiin hyvin huomioon. Paikka: Lahen Amarillo. 31.5.2021 klo n. 15:00"”
“Palvelu hyvää. Ruoka suht.perustasoa”
“Hyvä”
“"Kaikki sujui helposti,ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään (tosin ravintolassa ei ollut kuin pari muuta asiakasta),ruoka oli maukasta ja tarjoilijan ehdotuksesta saatiin vielä lisuke joka täydensi aterian."”
“"Miellyttävä paikka ja henkilö, joka palveli, teki työnsä hyvin ja miellyttävästi."”
“Tuttu paikka entuudestaan. Hyvällä paikalla. Käyn myös Tallinnassa amarillossa vaihtelevalla kokoonpanolla. Menusta löytyy jokaiselle jotakin. Kiitos.”
“Ihan jees”
“"Miellyttävä tunnelma, ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hyvä sijainti. "”
“"Ihan ok. Tietää jo etukäteen suunnilleen, mitä on tarjolla. Perheenjäsenet löytävät jotakin sopivaa purtavaa ja juotavaa listalta itselleen. Tosin matkan varrella olette ruokalistaa muokanneet ja joitakin ennen olleita aterioita osa on jäänyt kaipaamaan."”
“Ruokalista voisi olla monipuolisempi. Jotenkin en löytänyt pieneen nälkään sopivia ruokia kovin paljon.”
“Kaikki oli ok”
“"Amarillo Lahti on hyvä ja varma valinta, jossa harvoin ruokaan pettyy. Vaihtuvat ruokalistat on ihan mukava yllätys ajoittain. Olisikohan mahdollista joskus kokeilla ”teeseitse” -burgeria, jossa asiakas voisi itse valita vaihtoehdoista burgerin ainekset? Käyntimme aikana meitä palveli 2 tarjoilijaa, joista toinen nostatti tunnelmaa iloisella palveluhenkisellä otteella. Toisesta tarjoilijasta puolestaan välittyi negatiivinen asenne työhön, mahdollisesti työvuoro lopuillaan? Joka tapauksessa tuntui, että olisi jo aika kiirehtiä pois jaloista — ravintolan sulkeutumiseen oli kuitenkin vielä aikaa. "”
“"Paikka oli pimeä, ruoka oli kyllä hyvää!"”
“Ihan ok. Mutta vain ok.”
“Tosi hyvä.”
“Hampurilainen minkä otin oli mauton ja tuntui että pihvi oli paskaste ei tuore... Samoin ranskalaiset olivat mauttomia kun yleensä”
“Hyvä ruoka rento meininki”
“"Viihtyisä ravintola, hyvä ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu"”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka!”
“Uudet annokset mozzarellatikuissa on älyttömän pieni hintaan nähden”
“Hyvää ruoka ja palvelu. Ulkona syöminen turvallista”
“"Mukava terassi, kivat tarjoilijat. Lasku unohdettiin tuoda, piti lopulta mennä itse kysymään sen perään tiskiltä"”
“Todella osaava ja mukava henkilökunta sekä hyvää ruokaa ja juomaa”
“Xxx”
“usein syömään pääsee ilman pöytävarausta & pelkkä juomienkin tilaaminen onnistuu”
“"Hyvä ruoka, sopiva hintataso"”
“Kokonaisuutena oikein hyvä ja ehkä hieman erikoisempaa ja runsaammat vaihtoehdot kun naapurin kilpailijalla sai tulemaan teille”
“Mukava henkilökunta”
“"Hyvää ruokaa ja hyvä valikoima erilaisia ruokia, hyviä tarjouksia, mukava tunnelma, hyvä palvelu, helppo ja nopea ja melko edullinenkin. "”
“"burgeri joskus vähän kylmä, vaikka nyt asiakkaita tosi vähän."”
“Loistavaa palvelua”
“Hyvää ruokaa”
“Salaattipöytä oli tosi vähäpätöinen.”
“Siellä on aina mukava käydä syömässä ??”
“Todella ystävällistä ja osaavaa henkilökuntaa. Lapsenlapseni huomioitiin hyvin ja hän sai mitä hän halusi.”
“Ruoka hyvää ja siisti paikka ja tunnelmallinen”
“Hyvä ruoka ja palvelu! Tosin lista saisi olla hiukan laajempi”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä ja nopeaa.”
“Miellyttävä ja asiakaskokemus”
“"Miellyttävä tunnelma,ystävällinen ja iloinen palvelu,ruoka hyvää,WC-tilat siistit ja hygieenisesti. "”
“"Ruoka oli maukasta, palvelu todella hyvää. Valitettavasti vallitseva koronatilanne on vähentänyt illanviettoja ravintolassanne. "”
“"Mukava perus ravintola, tunnelma mukava ja kiva ja palvelualtis henkilökunta. Nainen joka oli tarjoilijana lounaalla, oli todella ammattitaitoinen, mukava ja paransi kokemusta!"”