Toimimme tällä hetkellä ainoastaan take away-ravintolana! Tilaa, nouda ja nauti herkuistamme :)
 
Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvät ruoat ja juomat, hyvä palvelu. Asia meininki”
“Aivan olematon vegaaninen valikoima ja pyydettäessä ei pystytty oikein joustamaan ollenkaan keittiössä, erittäin ketju-ravintolan meininkiä”
“Hyvä ruoka, ei tosin kovin yllätyksellistä, mukava ilmapiiri”
“Kaikki sujuu”
“Hyvät ruoat mihinaikaan päivästä tahansa!”
“Ihan ok paikka, vaikka onkin ravintolaketjun ravintola.”
“Mukavat asiakaspalvelijat, tunnelmallinen ympäristö, siistit tilat ja plussaa on, että löytyy lautapelejä.”
“Ravintolasta saa erittäin laadukasta ruokaa ja palvelu on ensiluokkaisen hyvää. Hintatasokin on erittäin kohtuullinen”
“Loistava kokemus”
“Meillä oli erinomaista asiakaspalvelua Marika nimiseltä tarjoilijalta. Hänen asiakaspalvelu oli yksi illan kohokohdista. Täysi 10 jäi uupumaan ateriavaihtoehtojen puolesta sekä toisen työntekijän asiakkaille näkyvästä ärtymyksestä illan kiireeseen ja stressiin.”
“Rento paikka ja ihanat työntekijät!”
“Hyvä ja laadukas ravintola, erinomainen asiakaspalvelu”
“Hyvää ruokaa”
“Tällä kerralla otin lounasburgerin (vegevaihtoehto), joka oli todella kuiva. Ensimmäistä kertaa oli hieman pettynyt Amarillon ruokaan ??”
“Olen aina viihtynyt Amarillossa, olin sitten missä päin Suomea tahansa. Ruoka maistuu takuulla ja palvelu on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä.”
“Ystävällinen henkilökunta ja todella hyvä ruoka”
“Amarillo on perusvarma paikka saada vatsa täyteen kohtuulliseen hintaan. Tunnelma on ihan mukava ja nuorekas. En kuitenkaan veisi tänne ketään kynttiläillalliselle vaan johonkin ns hienompaan paikkaan.”
“Palvelu oli ammattitaitoista ja asiakas huomioitiin hyvin”
“Vegaaninen lounasvaihtoehto tarjolla”
“Ruokalista vegaaneille/kasvissyöjille suppea mutta otan vakkarin jos ei uutta ole. Musiikki kamalaa, onneksi ei se tai muu häly kuulunut kun päästiin perälle.”
“Helppo astua sisään.Mutkaton tunnelma.”