Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu oli poikkeuksellisen sympaattista ja todella ammattitaitoista. Kiitos Marikan!”
“Ruoka on hyvää ja palvelu toimii.”
“Rauhallinen”
“Ruoka on omalle kukkarolle vähän arvokasta syödä usein, mutta ruoka on hyvää ja palvelu pelaa hyvin.”
“Kiva tunnelmallinen paikka ja hyvää ruokaa. Välillä kyllä asiakkaiden huomiointi hidasta mutta muuten mukavaa palvelua”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja ravintola viihtyisä”
“Kiva ravintola, mistä saa hyvää ruokaa”
“ruoka oli erittäin hyvää, ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa.”
“Remontti joka ravintolassa on tehty on onnistunut loistavasti, viihtyisämpi kuin aiemmin”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Tytöt liikkuivat hymyssä suin:) Kerran aiemmin olemme käyneet ja silloin musiikki (jotain nuorisomusiikkia) soi aivan älyttömän kovalla - siksi käyntien väli jäi pitkäksi. Nyt sitten ajattelimme kokeilla Amarilloa ja kas kummaa...ei oikein ruokarauhasta ollut tietoakaan. Meidän makuumme musiikki oli ehdottomasti liian kovalla. Varmaan kävisimme useimmin siellä, mutta ei enää korvat jaksa kovaa musiikkia. Joku taustalla soiva musiikki olisi mielelstäni enemmän ok. Mutta ehkä tämä sopii sitten Amarillon luonteeseen paremmin. Ja varsin nuorta tuo asiakaskunta oli nytkin, mutta kyllä hyvä ruoka maistuu myös vanhemmille:)”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Mielyttävä ilmapiiri ja ruoka maistui sekä nälkä pysyi pitkään poissa.”
“Siellä oli miellyttävä ilmapiiri ja ruoka maistui ja juoma oli hyvää”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Helppoa ja hyvää ruokaa rennossa ympäristössä”
“ruoka on hyvää ja palvelu kohteliasta ja asiakasta huomioivaa.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, siisti ja turvallinen asiointi”
“Palvelu yleensä sujuvaa ja ruoka hyvää!”
“Ravintola oli siisti ja henkilökunta oli palvelevaa. Meille kerrottiin jo tullessa, että keittiössä on ruuhkaa. Vietimme hauskan ja kivan illan hyvässä ravintolassa. Jäi tosi positiivinen kuva koko vierailusta.”
“Oli tosi miellyttävä henkilökunta ja erinomainen ruoka. Siellä viihtyi!”
“Terassilla oli mukava istua ilta-aurinko paistoi sinne ja keskeisellä paikalla”
“Todella mukavaa henkilökuntaa, kiva ilmapiiri ja mukavasti tilaa ja omaa rauhaa”
“En suosittele mitään.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä.”
“Saan eläkettä s ryhmältä”
“Tulisuutta tuliseen ruokaan”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka on hyvää ja hinta-laatusuhteelta erinomaista. Henkilökunta vaikuttaa ammattitaitoiselta vaikka välillä palvelussa kestääkin kauan. Varmasti tulen käymään jatkossakin niin pariskuntana, kuin perheenä Lahden Amarillossa.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja sujuvaa kokonaisuudessa. Ainoastaan ; saapuessamme meidät ohjattiin pöytään mutta sen jälkeen kesti n 20 min ennenkuin toinen tarjoilija huomasi meidät ja tuli kysymään mitä haluaisimme. Hän sitten ripeästi toikin ruokalistaa ja palvelu oli erittäin hyvää siitä eteenpäin. Asioimme 22.8. n klo 22->”
“Aika perus ruokaa. Ihan ok ja syötävää, mutta jotenkin aika tylsä lista ja ruoat sellaista mättöä. Ravintolaruoan toivoisi olevan sellaista, että maut on sellaisia joita ei ehkä itse osaisi tehdä. Nyt jäi fiilis että kotona tekee yhtä hyvää tai parempaa ja halvemmalla.”
“Hyvä ruoka, hieman pitkähkö odotusaika. Juomia ei käyty tarjoamassa kertaakaan lisää.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu oli ystävällistä”
“Luottoravintola ???? useamman kerran vuodessa käydään syömässä, taattua laatua joka kerta”
“Ok”
“Tosi hyvä ruoka ja pirteä henkilökunta.”
“Tuttu turvallinen tietää mitä saa”
“Pysähdyimme istumaan iltaa ja kaikki sujui loistavasti. Ruokaa emme tilanneet.”
“Kiva rento paikka ainoa häiritsevä musiikki liian kovalla”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“Aluksi oli hieman hidasta saada palvelua vaikkei ravintolassa juuri ollut asiakkaita”
“No hammpparissa oli hyvin salaattia ja Maija, iso pihvi, oli jotenkin runsaamman oloinen kuin mitä olen syönyt Jumbon amarillossa. Paljon parempi oli Lahden amarillossa.”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka, sijainti ydinkeskustassa, kuten useimmiten Amarillossa. Palvelu oli ystävällistä, mutta hieman välinpitämätöntä. Ei suosittelua, ei kyselty ruoan maistumisesta ennen lautasten noutamista, ei henkilökohtaista twistiä. Ei kysytty s-etukortista. Mutta suomalaiselle riittää vähempikin, jos asiakaspalvelija osaa hymyillä! Vastaanotto baarissa oli oikein iloinen ja reipas (kiitokset sulle hoikka, vaalea nuorimies, jonka nimeä en muista :))”
“Amarilloon on mielekästä palata aina uudelleen. Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökunnasta tulee nopeasti tuttu ja ravintolassa vallitsee rento ilmapiiri ja asiointi on sujuvaa. Ravintolasta löytyy mahdollisuudet monipuoliseen ruokailuun, juomiseen ja myös pelailuun. Amarillossa olonsa tuntee tervetulleeksi ja kaveriporukalla Amarillo on ehdottomasti ensimmäinen valinta illanviettoon! Kuulin myös henkilökunnalta, että ruokalista on uudistumassa ja olisi mahdollisesti myös enemmän vegevaihtoehtoja tarjolla. Tämä vielä erityinen plussa!”
“Tulin yksin ravintolaan ja ohjattiin heti pöytään ja sain ruokalistan. Juomatilaus otettiin heti ja tarjoilija oli hymyilevä ja ystävällinen. Ruoka oli ihanaa ja viini myös, viiniäkin osattiin suositella makuni mukaan. Amarillo ei petä koskaan. ☝️”
“Siisti, ihana palvelu ja hyvä ruoka”
“Yleisesti vierailuni ovat olleet mukavia joten suosittelen mielelläni ravintolaa muillekkin:)”
“Hieno kokemus, vuosien jälkeen kävimme Sokos-hotellissa ja tässä naapuriravintolassa. Ei moitteen moitetta ja tulemme taas 'muutaman vuoden kuluttua'.”
“Jouduimme odottamaan tarjoilijaa pöydässä kauan, ennekuin kukaan tuli kysymään olemmeko tilanneet/tuomaan edes ruokalistaa. Juomat otimme tiskiltä ja lapset halusivat kokikset mutta suuri pettymys kun se olikin pepsiä, mitäei meille kerrottu ostaessa. Ruuaksi tilasimme tarjottimen missä on useampaa lajiasipulirenkaita,kanaa,lihaa,nakkeja ym. Sekään ei mennyt putkeen kun puuttui liha ja nakit jotka sitten nekin olivat ihan kuivahtaneet. Tarjoilijalle joka viimein meitä palveli 10+ hän yritti korjata tilannetta ja toi lapsille juomat ja meille myös. Pahoitteli kovasti henkilövajausta.”
“Ei mikään tavallinen ketjuravintolan toimipiste. Tosi mukava palvelu ja hyvää _itsetehtyä_ ruokaa.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka ei ollut kuumaa, kun tuotiin pöytään. Tarjoilija ei käynyt kysymässä miltä ruoka maistuu tai onko kaikki ok ruokailun aikana.”
“Palvely oli hidasta ja hieman nihkeää, ruoka oli perushyvää.”
“Hyvä ruoka. Aina tilaa”
“Asiantuntevat ja mukavat tarjoilijat. Osaavat suositella ruokia, myös mahdollisia muutoksia annoksiin jotta sopivat kaikkien makuun”
“Palvelu hyvää ja ruoka maistuvaa ja herkullista”
“Ihana henkilökunta”
“Ravintola on hyvällä paikalla, menu on monipuolinen, henkilökunta erinomaista ja ruoka todella hyvää”
“Viihtyisä paikka, hyvä palvelu, asiallinen hintataso, hyvä ruoka, S-bonukset”
“Ravintolassa oli mukava tunnelma ja oli kiva, että sain tulla koirani kanssa terassille syömään. Tarjoilijat olivat myös kivoja ja asiantuntevia ja juttelivat myös mukavia.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Ruoka on erittäin hyvää ja ravintola viihtyisä sekä keskeisellä paikalla. Tarjoilija ei kuitenkaan tullut lähellekään pöytää, jotta olisi ollut mahdollisuus pyytää lisää juomaa tai mahdollisuutta jälkiruokaan / kahviin. Kun vihdoin tarjoilijan sai kiinni (menemällä itse baaritiskille ja odottaen siellä) ei ollut enää aikaa jälkiruoan ostoon. Myös laskun saaminen kesti todella kauan. Ruokaravintolaksi musiikki oli myös aivan liian kovalla - söimme klo 16 - 20 välillä.”
“Ravintolassa perushyvä palvelu. Enchilladat maistuivat hyvälle, mutta niiden koko oli liian pieni. Enchillada yleensä rulla, nämä olivat pieniä lettuja.”
“Ruoka keskivertoista.”
“Palvelu oli erittäin hyvää, vaikka olinkin valkosipuli allerginen ja toi lisä haastetta keittiöön. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja ruokaan!”
“Tarjoilija osasi suositella juomaa kuvailemani makumieltymyksen perusteella.”
“Kaikki oli ok, ei mitään säväyttävää mutta emme sitä hakeneetkaan, hyvä perusrafla??”
“Rauhallista, siistiä ja palvelu toimi.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä”
“Hyvä sijainti ja hyvä palvelu”
“Asiakaspalvelu oli heikkoa vaikkei kysesisenä aikana ollut edes ruuhkaa. Laskun saanti ei onnistunut, joten menin lopulta suorittamaan maksun baaritiskille, eli myöskään astioita ei tultu hakemaan pois ja tiedusteltu jälkiruokatarvetta. Jälkiruoat mentiin syömään viereiseen kahvilaan.”
“Lounasburgeri todella hyvää ja hinta kohdillaan. Salsa todella hyvää.”
“Sujuvaa ja huomioivaa palvelua henkilökunnalta. Ruoka hyvää.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua!”
“Oli todella hyvää ruokaa”
“Hyvä sijainti ja hyvää ruokaa.”
“Rauhallinen, mutkaton paikka ja ruoka oli ERITTÄIN HYVÄÄ! Mielestäni parantunut viime kerrasta, joka oli noin vuosi sitten.”
“Palvelun hitaus tilanteessa, jossa ravintolassa ei asiakkaita ollut kovinkaan monta, laskee asiakaskokemusta tuntuvasti. Sen sijaan ruoka oli erittäin hyvää.”
“Uudella listalla on monia hyviä artikkeleja.”
“Palvelu, ruoka, juomat ja tunnelma oli kohdallaan. Erityispisteet musiikeista jotka vaihtelevat mukavasti tyylilajeittain.”
“Ravintolan yleinen ilmapiiri ja tunnelma on miellyttävä. Ruoka on ollut maukasta käyntikerroillani ja asiakaspalvelu kiitettävää.”
“Mukava kokemus!”
“Olen erittäin tyytyväinen, vaikka ruoka ei ollutkaan tällä kertaa odostusten mukaista, mutta tarjoilijat Marika, Noora ja Sini olivat niin ystävällisiä ja huikeita, että ihan vaan heidän takiaan menisin takaisin!”
“Sijainti on hyvä.”
“Ruokaa on hyvää jokaisella käynnillä”
“Hinta laatusuhde hyvä. Työntekijät aina mukavia. Ruoka perus hyvää. Ja asiakasomistaja tarjoukset hyviä”
“Lapsien kanssa oli helppo asioida ja väritystehtävät ruokalistassa olivat lasten mieleen.”
“Helppo ja nopea lounaspaikka. Hyvä sijainti.”
“Olin terassilla, syömässä, pienen koiran kanssa, ja palvelu oli ystävällistä ja koira huomioitiin, tuotiin vettä ja siitä huolehdittiin kun kävin wc.ssä,hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta ????????”
“Ei mitään valitettavaa”
“Hyvä ruoka, kiva henkilökunta.”
“Pieniä miinuksia että tortilla sipsit ja aterimet tuotiin vasta kun pääruoka oli jo pöydässä. Tarjoilija korjasi lautaset kysymättä ollaanko valmiita sekä meitä palveli kolme eri tarjoilijaa. Muutoin saatiin sitä mitä odotettiinkin.”
“Miinus oli, että tullessa mainostettiin pitkiä jonoja, palvelu sujui ongelmitta ja tilaamani ruoka saapui n. 20min odottelun jäljeen. Itse olisin voinut ovella kääntyä sen perusteella, että sanottiin jonojen olevan yli 1h mittaiset. Jos haluaa asiakkaita, ei ehkä kannata kovaan ääneen asiaa painottaa, varsinkaan kun näin ei ole. Jokainen tietysti valitsee odottaako ruokaa....”
“Palvelua oli vaikea saada, mutta muuten oli miellyttävä kokemus. Odotettiin todella kauan ennen kuin kukaan tuli hakemaan asioita pois ja lopulta jouduimme itse huikkaamaan tarjoilijalle, että saisimmeko laskun. Astiat olivat siis yhä pöydässä eli kukaan ei käynyt varmistamassa oliko ruoka hyvää tai palvellut meitä muutenkaan sen jälkeen, kun saimme annokset pöytään. Palvelu oli kyllä ihan ystävällistä sitten, kun sitä sai.”
“Mukava ja perusvarma perheravintola joka on kotoisa myös yksinasioiville”
“Hyvä ruoka ja fiilis”
“Mutkatonta meininkiä ja homma toimii pääsääntöisesti aina.”
“Viihtyisä ympäristö,nuorekas ja trendikäs. Palvelu sekä hinta/ laatusuhde hyvä.”
“Todella hyvää ruokaa ja mukava palvelu. Hinta-laatu-suhde hyvä.”
“Hyvä ruoka hintaan nähden. 2 euroa lisämaksua tarjoilijalta pyydetystä mausteesta (etsin vain chiliä hiukan kuten Tabasco-pulloa) on liikaa, ja ulkona oleva lounaslista oli eri kuin oikea ja selvisi vasta tilauksen jälkeen. Kukaan ei ole ovella tervehtimässä. Ehkä koronakriisi näkyy vielä.”
“Ruokalista on suppea, mutta S-bonukset kiinnostaa”
“Ruoka on hyvää, mutta hinnat nousseet huomattavasti. Harmi koska annoksien sisältö tai koko ei ole muuttunut.”
“Palvelu oli mielyttävää ja ruoka oikein maistuvaa. Tämän kesän drinkkiä myös tarjottiin ja hyvältä maistui. Suosittelen.”
“Hyvä ja sopivan hintainen ruoka. Viihtyisä tunnelma ja mukavan oloinen henkilökunta.”
“Kokonaisuudessa ruokailu oli mielyttävä kokemus.”
“La-päivä oli kiireinen ja ravintola oli tupaten täynnä. Kova meteli. Asiakkaat vissiin sullottiin yhdelle alueelle kun muualla oli kuitenkin tyhjiä pöytiä? Pöydissä ei ollut aterimia eikä tarjoilija huomannut tuoda kuin pyydettäessä. Ruoka oli mahtavaa! Palvelu oli ystävällistä. En haluaisikaan että joku koko ajan kysyy syönnin lomassa 'miten menee' . Hyvä ruoka ja palvelu, kiitos.”
“Tunnelma j ruoka oli hyvä, ykso tarjoilijoista ei osannut kertoa tuotteista, juomalistaa ei tuotu, muutoin oli hyvä kokemus.”
“Kaikin puolin hyvä reissu, ruuan sekä juomien puolesta!”
“Iloisen rempseää porukkaa.”
“Ruoka oli maistuvaa. Kana oli kylläkin aika valjun näköinen verrattuna muuhun lautasella olevaan Tarjoilija oli mahtava Hinta Ok”
“Erittäin hyvä palvelu ja loistava ruoka!”
“Hyvä ruoka”
“Loistavaa”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Henkilökunta oli ihanan iloista, huomioivat meidät hyvin, todella kiva kokemus.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Lounasburger oli vähän tylsä ja valmiin makuinen, mutta muuten ei mitään huonoa sanottavaa. Palvelu oli hyvää. Kyllä toistekin tullaan!”
“Saimme koko asioinnin aikana ammattimaista palvelua ja teillä oli miellyttävä käydä syömässä. Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Hienosti sisustettu paikka, jossa mukava syödä ja viettää iltaa”
“Ruoka on hyvää, mutta en pidä paikkaa erityisen tasokkaana ruokaravintolana, ennemminkin baari.”
“mahtava henkilökunta. Kiitos”
“Palvelu oli hyvää mutta jouduimme odottelemaan ruokaa ainakin kolme varttia. Tarjoilija kyllä välillä kertoi tilanne tiedotusta joten emme kyllä harmistuneet. Ruoka oli niin hyvää ja sitä oli riittävästi ettei jälkkärikään enää maistunut.”
“Ruoka ok. Punaviini oli aivan liian lämmintä”
“Oli hyvä kasvisburgeri??”
“hyvät hampurilaiset, joskus vähän kylmät, kun tytöt ei ehdi hakemaan valmiita tiskiltä, jäähtyvät siis.”
“Minulla on paljon ruoka-aineallergioita, ja olen saanut erittäin pahoja reaktioita ravintoloissa saadessani väärää ruokaa varmistuksista huolimatta. Amarillo oli ensimmäinen ravintola, jossa minua oikeasti kuunneltiin ja allergiat otettiin vakavasti. Mahtavaa!!”
“Vastaanotto tunnelma ja asiakaspalvelu oli erittäin hyviä. Ruokakin maistui, mutta ei yllä ihan parhaimpien muiden ravintoloiden rinnalle.”
“Perushyvä ravintola, kiinteä osa Lahden ravintolasceneä”
“Liian vähän työntekijöitä paikalla”
“Keskeisellä paikalla , kiva terassi näin kesäisin. Palvelu hyvää ja ystävällistä.”
“Palvelu oli loistavaa, tunsin,että minut ja ystäväni huomioitiin kiitettävästi. Myös laskun saaminen ja maksaminen oli sujuvaa. Tulen jatkossakin käymään ravintolassa.”
“Oli taas hyvää ruokaa”
“hyvä ruoka, nopea ja sujuva palvelu.”
“Mukava paikka, hyvä ruoka”
“Hyvä sijainti. Ruokaan ei ole koskaan petytty. Tarjoilijat olleet aina reippaita ja palveluhenkisiä.”
“Ruoka on samaa, ei mitään yllättävää. Toki Amarillo Lahdessa on parempi taso (ruoan maku, ravintolan siisteys ja palvelu) osalta kuin mitä esim Tampereen Amarillossa on.”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Annokset olivat vähän pieniä ja laskun saanti kesti tuhottoman kauan.”
“Ruoka oli maistuvaa. Palvelussa kehittämistä, sillä saimme odottaa nachojamme (aperitiivi) yli 30 Min ja saimme ne juuri ennen ruokiamme. Lisäksi kassalla ollut henkilö olisi voinut hymyillä enemmän ja olla palvelualttiimpi. Muuten tarjoilijat olivat hyvän tuulisia.”
“Ihana tarjoilija”
“Mukava tulla kun huomioidaan heti ja palvelu useimmiten sujuvaa!”
“Hyvä kokemus”