Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Keittiössä parilat ja pizzauunit sammutellaan 30 min. ennen ravintolan sulkeutumista.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen ja huomioiva henkilökunta”
“"Ravintola kaunis mutta ilmeisesti helatorstai oli ruuhkainen päivä kun kaikki kesti aika kauan ja pöydät oli siistimättä. Pizzasta puuttui rucola ja se oli jäähtynyt muutenkin. no rucolan sain jälkikäteen.Menen varmaan uudestaankin, oli vähän poikkeusilta."”
“Salaattipöytä oli pettymys. Hieman jäi epäsiisti kuva ravintolasta.”
“Jokaiselle löytyy Rossosta syötävää”
“"Uusittu Rosso oli siisti mutta tuntui ensin sekavalle kun siinä on samassa hese,Coffee house, Rosso. Ei oikein tiennyt miten toimia tilataanko tiskiltä vai pöydässä,olimme lounasaikaan mutta ei ensin tiedetty tilataanko listalta vai lounaslistalta. Syötyämme tarjoilijaa piti odottaa maksaaksemme, piti hakea tarjoilija ja sitten jostain syystä maksupääte ei toiminut siinä kohden joten ehdotin että mennään keskellä olevaan pisteeseen maksamaan. Tulen kyllä uudelleen."”
“"Ruokailumme keskivaiheilla ravintolaan alkoi tulla enemmänkin väkeä. Tämä aiheutti näkemäni mukaan pientä hämmennystä tarjoilijoilla ja eivät oikein tienneet keneltä oli tilaus otettu ja keneltä ei. Me yritimme pitkään saada tarjoilijaa pöytäämme, jotta olisimme voineet maksaa. Lopulta itse lähestyimme tarjoilijaa hänen pisteeseen maksamaan. Palvelu oli muutoin hyvää, ja omat ruokamme saimme ripeästi."”
“Tilaamamme pizzat ei täysin vastannut odotusta.”
“Kokonaisuus hyvä ja palvelu erinomaista.”
“Todella viihtyisä ja kivasti sisustettu paikka. Palvelukin oli hyvää.”
“Ruoka hyvää ja uusi remontoitu Rosso viihtyisä ja siisti.”
“Uudistettu ja oli vähän haasteellista tietää ollaanko Tiedossa.kysymällävasia selvisi.”
“"Helppo sijainti, ihan ok ruoka."”
“Suosittelisin tutustumaan uudistuneeseen Kuopion Rossoon”
“"Kokemukseni Rosso Kuopiosta on jo monen vuoden takaa, enkä ole koskaan pettynyt ravintolan palveluun tai tuotteisiin, niinpä voin hyvin suositella ravintolaa myös muille."”
“"Rosso on minulle tuttu ja helppo ruokailupaikka myös yksin käydä,koska asioin keskustassa noin kerran viikossa. Uusi henkilökunta on hieman erilainen kuin tutut vuosikausia Rossossa työskennelleet . Vanhemmilla on aina aikaa vaihtaa joku sana. Minulle on ollut tärkeää pystyä tilaamaan esim.espanjaksi. Olen leski ja ystävilläni on vielä puoliso elossa, siksi käyn syömässä myös yksin."”
“Ihanasti uusittu ja takuuvarman hyvää ruokaa.”
“"En voi kymppiä antaa, koska en ole varma pitääkö ystäväni samoista asioista kun minä!"”
“"Siisti, simppeli ravintola. Salaattipöytä on iso bonut, tosin se voisi olla vieläkin monipuolisempi (ja useampi tarjoilukulho oli lähes tyhjä). Tattilohi-annoksessa oleva fenkolisalaatti oli tympeä. Tilalla voisi olla jotain maukkaampaa ja ehkä mieluummin lämmin kasvislisäke kylmän sijaan. Mutta saimme hyvää palvelua ja asiointi oli sujuvaa."”
“Erinomainen asiakaspalvelu!”
“Hyvä palvelu”
“Salaattipöytä ei ole yhtä monipuolinen/hyvä kuin ennen remonttia.”
“"Hyvä, siisti ja varma valinta, kun haluaa ruokailla mukavassa ravintolassa."”
“Tunnelma oli hyvä ja ravintola viihtyisä. Ruoka maistui myös todella hyvältä ja oli täyttävää!”
“"Siisti uusittu ilme, hyvä ruoka "”
“Hyvä ruoka!”
“Tyylikäs uudistettu ympäristö ja miellyttävä kokonaisuus. Erinomainen sijainti. Oikein kelvollinen ruoka.”
“"Koko ravintolamaailma on uusittu, menee aikaa tutustumiseen.Muuten toimii."”
“Siisti ja avara”
“Hyvällä paikalla osotoretkellä”
“Paljon vielä petraamista palvelussa ja ruuassa. Pitsapohja löysä lettu. Olen aina käynyt Rossossa hyvän pitsan vuoksi. Nyt oli pettymys. Välikäyntiä ei tehty vaikka ei ollut kiirettä.Pöydässä oli kynttilä mutta sitä ei sytytetty.”
“"Rossoon on helppo tulla, on paljon tilaa ja valikoiman hinta-laatu-suhde on kohtuullinen."”
“"Hyvää ruokaa, mukava ympäristö."”
“"Ruoka oli perus Rosso laatua,ei huonoa mutta ei mitenkään erinomaista.Alkusalaatti pöytä tosi suppea,ei ollut enää patonkeja,kuten viimeksi yli vuosi sitten käydessäni.Tuuletus oli tehokas,pidin takkia päällä oli niin kylmä."”
“Uusi viihtyisä ravintola”
“"Muuten hyvä, siellä oli vähän kylmä (ilmastointi liian kovalla). "”
“"Uudistunut Rosso on koettava itse, varmasti suosittelen ystäville sijainnin ja helppouden takia, ruokaelämystä jos hakee, en suosittele..Rosso ei pääse siihen mauillaan"”
“Paikka ja hyvä ruoka”
“Miellyttävä kokemus”
“Kaikki toimi hyvin ja ruuan hintakin oli kohtuullinen.”
“Ihana miljöö ja maukas edullinen ruoka”
“"Odotin, että kun paikka oli remontoitu niin ruokalista olisi pantu uusiksi. Ruoka oli kyllä hyvää ja henkilökunta tosi hyvä, mutta kun lähtee odottamaan jotain uutta niin tuli hiukan pettymys. "”
“"Kävin uusittuun Rossoon tutustumassa ja kokemukseni oli miellyttävä. Heti mentyä vaati hieman kartoittamista ja sopivan pöydän etsimistä. Henkilökunta avuliaan ystävällistä, hymyä. Rukakin tuli nopeasti. Sisustus oli tyylikäs ja kivoja kokonaisuuksia löytyi, yhtenäinen värimaailma. Oli silmänruokaa. Ruoka oli erinomaista joka yllätti todella maukkaudellaan. Kiitimme kokkia. Vessan väritys yllätti (musta) positiivisesti. Ainut miinus ettei sieltä löytynyt koukkua laukulle ja takille. "”
“"Viihtyisä ravintola kyllä pitää paikkansa, henkilökunta vielä opettelee rutiineja ei sekään haittaa, mutta pizza oli huono, pehmyt löllö pohja ja ei ollut makua. Panostakaa siihen ja Rosson hyvä pizza saa minut käymään uudelleen"”
“Tunnelma ja hyvä monipuolinen ruokavalikoima”
“Asiointi sujui hyvin.Yleisime liian pimeä”
“"Mukava ja viihtyisä ravintola, jossa oikein maukkaat ruuat ja hinta-laatu suhde kohtaavat. ?? "”
“"Ihan o.k. ravintola, mutta sielläkin toistui sama ilmiö, joka on kovin tuttu monista muistakin ravintoloista; ruokalistan tuomisen jälkeen tarjoiluhenkilö tuli kysymään ruokatilausta liian nopeasti. Kun emme vielä silloin olleet löytäneet annostamme, hän unohti meidät ja saimme odottaa pitkään ennen kuin saimme viittilöityä jonkun ottamaan tilauksen. Pöytiin tarjoilu on joskus ärdyttävän hidas systeemi verrattuna tiskiltä tilaamiseen."”
“Hyvä ja viihtyisä ravintola ja ruoka hyvää. Ainut negatiivinen asia että odotusajat liian pitkät ruokien välillä sekä tarjoilijat unohtelivat asioita.”
“Loistava punaviinisuositus. Muutenkin kaikki ok”
“Ok paikka. Siistiä ja ruoka oli hyvää.”
“Tosi viihtyisä”
“Kuopioon rosso uusittu sisustus”
“Rosso on uudistunut ilmeeltään hienosti.”
“Helppo ja mukava tulla.”
“Uusi nykyaikainen nopea palvelu tässä Kuopion Rossossa.”