Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Keittiössä parilat ja pizzauunit sammutellaan 30 min. ennen ravintolan sulkeutumista.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa, kohtuu hinnalla”
“Perus hyvä ravintola, laatu hinta suhde ok. Miellyttävä sisustus Kuopion rossossa ja päivittäisen ruokakaupan yhteydessä helppo mennä”
“Oli kyllä hiljaista mutta välitön ja mukava tunnelma, ruoka oli hyvää”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä.”
“Tosi mukava, rento paikka. Erittäin mukavat tarjoilijat.”
“Keskustassa, hyvä miljöö, hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka. S-bonus”
“Saamamme palvelu oli hyvää ja ruoatkin tulivat nopeasti, tosin montaa asiakasta ei lisäksemme ollutkaan paikalla tuolla hetkellä.”
“Sijainti keskustassa . Miellyttävä tunnelma ja oma rauha syödä jutustella”
“Hyvä ja keskellä kaupunkia sijaitseva edullinen perusravintola”
“Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Tarjoilija ehdotti kasviksia tilalle kun ei ollut bataatti ranskalaisia saatavilla jota toivoin. Kasvikset olivat erittäin hyviä. En olisi itse älynnyt pyytää. Iloinen tarjoilija toi hyvän mielen itsellekin, raskas tunteita herättävä työpäivä takana ja kokous edessä. Sain hyvin nollattua päivän ystävällisen tarjoilijan ansiosta.”
“Tuttu paikka missä tullut käytyä lähes aina Kuopiossa matkustettaessa. Sijainti hyvä sekä ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Aina iloinen ja ammattitaitoinen tuttu henkilökunta. Viihdyn ja tykkään. Tunnen olevani tervetullut tuttu.”
“Peruslaatua. Salaattipöytä voisi olla runsaampi, patonkiakaan ei ollut”
“Harvoin suosittelen, mutta jos tulisi puheeksi Kuopion ravintolat niin suosittelisin.”
“Tarjoilija oli mahtava. Lapselle tuotiin väärä ruoka, mutta se ei haitannut yhtään. Uusi ruoka tuli todella nopeasti ja tarjoilija pahoitteli asiaa. Tarjoilija vaikutti pitävän työstään ja otti meidät todella hyvin vastaan. Väärä ruoka ei jäänyt vaivaamaan, koska tarjoilija oli niin hyvä.”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä sisustus. Ystävällinen henkilökunta.”
“God mat,fint ställe,städat och snyggt. Personalen glömde till först säja att salladen hör till men kom senare och säja. Sedan måste jag själv hämta mera vatten till bordet fast jag försökte få personalens uppmärksamhet!”
“Palvelu toimi ja ruoka oli hyvää. Lounasaikaan salaattibuffetti hyvä lisä.”
“HOMMA TOIMI. PETTYMYS OLI PIZZAPOHJA,JOKA TAISI OLLA TEHDASTEKOINEN EIKÄ PAIKAN PÄÄLLÄ TEHTY. TUOHON HINTAAN VOISI OLLA LAADUKKAAMPI POHJA.”
“Hyvä peruspaikka”
“Lounasaikaan tilaaminen listalta oli hidasta. Ei meinannut kukaan tulla kysymään. Maksaminen oli myös hidasta, koska joku asiakas tilasi jotain erikoisempaa drinkkiä ja opetti tarjoilijaa. Onneksi tuli joku joka osasi asian ja sai maksettua. Positiivista oli, ettei kukaan käynyt kysymässä 'konseptikysymystä' maistuuko... Se on jotenkin niin väkinäistä aina, ei pelkästään Kuopiossa.”
“S-etukortilla tarjousviinit. Keskeinen sijainti.”
“Hyvää perussettiä”
“Ystävällinen palvelu ja maukas ruoka. Ravintola oli siisti ja tunnelma hyvä.”
“Tarjoilija Jade on erittäin ystävällinen asiakaspalvelija ja asenne on kohdallaan.”
“Kannattaa käydä syömässä kun on Kuopiossa käyntiä”
“kiva tunnelma,hyvällä paikalla”
“Ruoka, tunnelma ja asiakaspalvelu oli hyvää.”
“Henkilökunta toivotti heti tervetulleeksi. Tilaus otettiin heti. Ruoka todella hyvää.”
“Syön itse Rossossa (yleensä) aina, jos ja kun ruokailen päiväreissullani keskustaan. Ravintola on hyvällä paikalla ja ruokalista on mutkaton, (ei perus kotiruokaa, mutta ei liian erikoistakaan.) Yleensä ruoka on hyvän makuista/ maukasta, niinkuin ravintola ruoan pitääkin olla. (Jos maksan ruoka-annoksestani n.20 €, ei se mielestäni saa olla suolatonta/mautonta.) Henkilökunta on Kuopion Rossossa aina ystävällistä ja sinut huomioidaan heti kun saavut ravintolaan. Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa.”
“Korona-aikaan olisi hyvä että salaattibuffetissa olisi pleksit, nyt ihmiset voivat yskiä salaatteihin vapaasti ja tämä aiheuttaa tautiriskin. Vessakoodikäytäntö ei asiakkaan näkökulmasta toimi, nyt on kytättävä henkilökuntaa ja pyydettävä koodia tai heitä avaamaan ovi. Tämä oli rasittavaa. Osa pöydistä oli erittäin pimeitä. On eri asia olla pimeässä tai valaista pöytä tunnelmallisesti. Vaihtakaa lamppuja.”
“Hyvät pitsat”
“Palvelu ystävällistä! Perheellämme on ollut tapana käydä lastenlasten synttäreitä juhlistamassa ruokaillen . Nuorten ruokatoiveet otettu hyvin huomioon! kiitos siitä!”
“Oma kokemus aina ollut hyvä”
“Viihtyisä pakka ja rauhallinen miljöö. Hyvä sijainti. Hyvin merkitty allergeenit tuotteet,”
“Hyvä ruoka”
“Meille kerrottiin ja suositeltiin Italialaista Riesling viiniä joka oli erinomaista!”
“Sijainti on hyvä ja ruoka on ollut aina hyvää.”
“Palvelu erinomaista, mutta ravintola kaipaisi jo kasvojen kohotusta. Lisäksi samat alkupalat aina vaan. Lisäksi pizzapohja muuttunut oudoksi, tosin nyt en pizzaa syönyt vaan tämä aiemman jo vuoden takaisen kokemuksen perusteella johtanut siihen että pizzaa ei uskalla enää tilata.”
“Henkilökunnan hyvä palvelu.”
“Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Sekä nopeaa. Olin töihin menossa ja dain ruuan nopeasti mukaani.”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää”
“Hyvä ruoka, ihana salaattipöytä!”
“Siellä on helppo käydä. Tietää, mitä saa. Ruokalista oli uudistettu, mikä oli myönteistä.”
“Palvelu oli todella hidasta vierailumme aikana moni asiakas lähti pois kun ei tarjoilijat tuoneet ruokalistaa. Minä ja tyttöni odotimme sitkeästi.”
“Valitettavasti ruoka ei ollut hyvää.”
“Hyvä paikka syödä tiettyjä pizzoja.”
“Hyvä ruoka aina, takuuvarma paikka hyvälle ruokahetkelle.”
“Hyvä hinta/ laatu”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Annos saisi olla hieman isompi.”
“Asiointi oli kaikin puolin miellyttävä kokemus, niin palvelu kuin ruoka. Ainoa pikku miinus salaattipöydästä, saisi olla vähän monipuolisempi.”
“Lunches are various and easy to choose. Thus, the location is good near by my workplace.”
“Keskeinen sijainti.”
“Seiska siitä kun liikun keppien kanssa, inva WC:hän hankala päästä koska en meinannut saada henkilökunnan huomiota, että saisi oven auki.”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija(t) ystävällisiä, hyväntuulisia ja vaikuttivat aidosti välittävän asiakkaan tyytyväisyydestä. Eipä sitä oikein muuta ravintolassa odotakaan.”
“Sijainti on hyvä, erilaisia pöytävaihtoehtoja on paljon ja henkilökunta mukavaa.”
“Hyvää perusruokaa”
“Kaikin puolin O. K ja nopea palvelu. Ja kesäpäivänä mukava istua terassilla ja katsella torin touhuja”
“ystävällinen henkilökunta”
“Henkilökunta otti hyvin huomioon koko ruokailun ajan”
“Helppo asioida.Hyvällä paikalla Kuopiossa.Aina ihmisiä ravintolassa,ei ynnähtännyt tunnelma.Varma,hyvä ruoka varsinkin pizzat.”
“Perusravintola, perusruokaa ja helppo pistäytyä.”
“Keskeisellä paikalla, tuttu käynti paikka.”
“Olin lounaalla ruuhkaisena päivänä(yo-juhlat)kaikki sujui kuitenkin hyvin.Palvelu ystävällistä,ripeää,iloista ja asiantuntevaa vaikka työssä oli nuoria työntekijöitä(uusia)Ja ruoka maistui.”
“Käynnit ovat sen verran satunnaisia ja pitkästä matkasta, joten vaikea suositella kenellekään. Omalla perheporukalla käymme siellä, koska sijainti on hyvä ja paikassa on 'elämää' eli muitakin vierailijoita.”
“Perushommaa”
“Kaikki ok. Salaattipöydässä myös hyviä lihoja.”
“Saavuin ravintolaan serkkuni kanssa. Hänellä oli kävelykepit, rikkoutuneen polven vuoksi. Ensimmäisenä kysyimme wc sijaintia ja tarjoilija (nainen) opasti meidät alakertaan (kierreportaat, kapeat sellaiset) vaikka ravintolatasolla oli inva-wc. Ihmettelen tarjoilijan käytöstä? Ruoka oli todella hyvää, söimme maksaa. Valkosipulilla maustettu kastike (tummanruskea) maistui taivaalliselle. Rahastuksen hoiti miestarjoilija, jolle 10 pistettä. Hän oli rauhallinen, kohtelias, rupatteleva.”
“Ruoka oli hyvää.Savuton raikas ilma”
“Hyvä palvelu & sijainti”
“Sisustus näin korona-aikana aika pelkistetty.”
“Tuttu ja turvallinen. Ruoka miellyttää minua.”
“Hyvä palvelu, turvavälit huomioitu (korona), erittäin hyvää ruokaa, juomaa. Kiitos.”
“käynti oli helppo, eikä tarvinnut jonotella kauan.”
“Hyvä sapuska. Asiakaspalvelu oli tönkköä”
“Kiitos”
“Ruoka on perus S-ryhmän ketjutasoa, muuten todella hyvä. Ravintolaa suositellaan yleensä ruoan vuoksi, siksi ei korkeampaa arvosanaa.”
“Muuten kaikki hyvin mutta liian kauan joutuu odottamaan”
“Hyvä ruoka ja Erittäin Ystävällinen Palvelu ja Henkilökunta - Kiitos! Oli ensimmäinen kertani, mutta tulen mielelläni taas kun tulen Espoosta sinnepäin. Wc oli siisti, ainoa olisi ollut kiva, jos salaatin kanssa olisi ollut jotain leipää tai patonkia mukana. Meitä palveli Ystävälliset henkilöt. Kiitos heille!”
“Minulla ei ole pitkäaikaista kokemusta vielä kuopion ravintoloista. (4 kk) Rosso tuttu ja turvallinen ei pettänyt kun vein vierailulle tulleen tuttavani ravintolaan syömään. Siksi uskallan suositella Rossoa myös muille.”
“Hyvä palvelu”
“Lounasaikaan tilausten valmistaminen Kirsi ( ymmärrettävästi) kauan.”
“Salaattipöytä oli osittain loppu, tästä hiukan miinusta. Muuten palvelu oli hyvää ja iloista.”
“No, kun ekan kerran kävin niin näin on ??. Kumppani on käynyt useammin ??”
“Jos pizza maistuu niin rossosta saa keskimääräistä parempaa kuin muualla kuopiossa”
“Palvelu oli mukavan leppoisaa, ruoka oli hyvää, kaikki toimi hyvin!”
“Taattu.”
“Asiakaspalvelu erinomaista - se saa palaamaan uudelleen.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä.”
“Keskeinen paikka. Hyvä ruoka ??”
“Kiitos hyvästä palvelusta”
“Olisimme kaivanneet salaattipöytään patonkia”
“Kaikki asiat ravintolassa on hyvällä tasolla”
“Hyvä sijainti, hyvä palvelu. Pizzat maistuvia.”
“Iloinen ja asiakasta huomioiva palvelu! Ruokalistaan pikkaisen lisää pihvejä tms niin täysi 10 tulee!”
“Ruoka oli hyvää ja kaikki oli sujuvaa. Ainoa miinus oli supistettu ruokalista, jolloin gluteenittomia vaihtoehtojakin oli vähemmän.”
“Hyvällä paikalla sijainti”
“Rosso on tuttu paikka, mistä saa hyviä pitsoja. Menu tosin oli supistunut viime käynnistä.”
“Ruoka oli hyvää, lista tosin vähän liiankin suppea. Henkilökunta oli yställistä, mutta jotenkin jäi tunne ettei homma ollut ihan niin sanotusti hanskassa.”
“Kaikki toimii ystävällisesti ja huomaavaisesti. Vanhat tutut työntekijät ovat aarre matkustavaiselle, joka nykyisin kaukaakin tulee tuttuun Rossoon. (Elämänkumppanin ensikohtaamispaikkaan!)”
“Hyvää keskitasoa.”
“Ruoka oli maukasta ja annoskoko oli hyvä”
“Ruoka oli todella hyvää, samaten palvelu.”
“Kokemus oli erittäin miellyttävä, soisin sellaisen toisillekin!”
“Paikalla oli yksi erittäin päihtynyt, kovaääninen asiakas, joka latisti hieman ruokailuhetkeä”
“Ruoka hyvää .Paljon ihmisiä oli , annoksen saanti venyi melko pitkäksi.”
“Ruoka oli kylmää. Saimme kyllä hyvitykseksi ilmaiset jälkiruuat”
“Hyvää palvelua, maukasta ruokaa ja viihtyisä ravintola.”
“Palvelu on hyvää, juoma tulee nopeasti. Olen asioinut Kuopion Rossossa n. 9 vuoden ajan ja tykännyt. Tykkään edelleenkin. Käyn syömässä vain pikku annoksia kuten alkupaloja. Ennen oli Broccuutiot muutamalla eurolla, sopi minulle mainiosti. Viimeisten viikkojen aikana kävin ja samaiset brosuutot olivat jotain muuta. Pieniä nykeröitä. Leipä olematon. Jouduin ostamaan lisäleipää annokseeni.”
“oli koronan vaikutusta tarjoiluun,ehkä se jo monipuolistuu elokuussa”
“Ruoka hyvää,tarjoilu sujui hyvin,iloinen henkilökunta!”
“Tilava ravintola, mutta silti ei suurta odotusaikaa. Ruoka oli hyvää ?? Hyvä sijainti.”
“Perus ravintola”
“Kaikki sujui hyvin ja oli mukava tunnelma”
“Henkilökunnalla oli tosi kiire, siitä huolimatta olivat ystävällisiä ja meitä palveltiin hyvin.... mutta paikalla oli aivan liian vähän henkilökuntaa. Aivan kävi sääliksi heitä. Ei ollut kovin kivan näköistä likaiset astiaröykkiöt vastassa. Ei ole aivan kiva antaa tämmöistä palautetta, mutta kun kysyitte..... Henkilökunnassa ei todellakaan ollut vikaa, tsemppiä heille”
“Rauhallinen, viihtyisä, ei tungosta. Ystävällinen henkilökunta.”
“Salaattipöytä oli melko tyhjä ja epäsiisti”
“Tosi hyvä, mutta ei halpa. Aina ei ole niin paljoa rahaa että vois aina täysillä suositella.”
“Pitsa oli ok. Vuohenjuusto ois joutanu olla paremmin paistettua ja oikeestaan odotin sen olevan jotain vähemmän brie-tyyppistä tavaraa. Paholaisenhillo sopi yllättävän huonosti, sillä se on ihan liian makeaa eikä ollenkaan tulista, kuten nimestä vois ajatella. Suurin miinus oli kuitenkin pitsan tarjoilulämpötila. Vaikutti siltä kuin pitsa olisi seissyt kymmenen minuuttia paistamisen jälkeen. Oliko rucola loppu niin, että piti juosta kaupasta hakemassa, vai oliko vain liian vähän henkilökuntaa töissä? Lisäksi laskua sai odotella tovin aikaa. Hinnassa sentään tultiin vastaan tuon haaleuden mainittuani, vaikken sellaista hakenut. Hyvää oli, ettei ravintolassa ollut meteliä musiikin muodossa.”
“Pihvin piti olla mediamyynti oli kuiva muuten kaikki ok”
“Sujuvaa asiointia”
“Toimiva setti lapsiperheelle.”
“Salaattipöytä oli hieman ankea kaalia- kaalia jakaalia”
“Jono oli hiukan liian pitkä, salaattipöydän taso on tippunut(tosin olen käynyt vain vantaan rossoissa) ja aiemmin tykkäsin ravintolasta enemmän. Täytyy sanoa, että kävin rossossa usein kun teidän valikoimasta löytyi vielä hot bueblo pizza. Oli naudan lihaa ja cjiliä ja juustoa. Mikäli tätä jostain rossosta löytyisi voisin hyvin käydä useamminkin, jopa ehkä jonkun matkan päästä.”
“Ruokailua häiritsi erittäin paljon äänekäs pullojen paiskominen johonkin palautuslaariin, tai jonkun muun asian. Meille kaikille tuli tunne siitä, että se olisi tahallista? Ääni oli todella kova. Muuten kokemus oli miellyttävä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu,salaattipöytä voisi olla hieman runsaampi.Muuten täyden kympin paikka.”
“Söimme pitsan se oli hyvää mutta salaatti ei maistunut, esim salaattipöydässä oli raakoja parsakaalin paloja jotka eivät todellakaan maistuneet. Kun vielä salaattia sai kaksi henkilöä vain yhden annoksen samaan hintaan. Olemme käyneet monta kertaa aikaisemmin ja aina salaattipöytä on ollut hyvä. Jouduimme myös odottamaan ruokaamme aika kauan mutta oli lounasaika ja se on ymmärrettävää.”
“Ravintola on siisti ja henkilökuntaystävällistä! Wc-tilat saisivat olla samassa tasossa meille vanhammille asiakkaille!!”
“Palvelu oli hidasta, hlö kunta oli ystävällistä, menu oli aika suppea”
“Mukava, miellyttävä paikka. Henkilökunta ystävällistä.”
“Hyvä palvelu. Ruoka saisi olla lämpimämpää.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Pienellä kesälomamatkalla ja 1. Kerta Kuopion Rossossa. Ruoka ja juoma oli hyvää ja sillä hetkellä siinä tilanteessa kiva paikka käydä syömässä.”
“Perushyvö ravintola, ystävällinen henkilökunta! Ruokalista oli suppeampi kuin esim. Joensuun Rossossa, mikä oli hieman yllättävää.”
“Jouduimme odottamaan ruokaa lähes tunnin!!! Tosin saimme hyvitykseksi alennuksen ruoista”
“Erittäin hyvä palvelu. Ruoka oli maukasta.”
“Hyvä ruoka.”
“Toimiva juttu”
“Muuten vierailu oli hyvä mutta pöytään ohjaaminen kesti kauan vaikka terassilla oli tyhjiä pöytiä.”
“Helppo ja sujuva asiointi”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Perusravintola, jos hakee 'ruoapaikkaa'. Sijainti torin kupeessa keskustassa hyvä.”
“Lapsille kuitenkin ne kananugetit olisi ollut hyvä ja Hampurilainen Tyttäreni yllättyi salaattipöydistä positiivisesti Muisti aikaisemmilta kerroilta kiinankaalin ja jonkun muu. Kiitos siitä.”
“Suppea lista, punaviini oli liian lämmintä ja ruoka haaleaa.”
“Helppo paikka tulla syömään ja saa s-bonusta”
“Meitä oli 10 hengen porukka ja pöytä saatiin järjestettyä heti ja ruuat tuli kaikilke nopeasti”
“Ystävällinen henkilökunta, nopea ja asiantunteva palvelu, erittäin hyvä ruoka.”
“Hyvin toimiva ravintola.”
“Ei mitään moitittavaa, hyvä ruoka ja palvelu sujuvaa ja ystävällistä!”
“Hieman hidas palvelu, kuten aina täällä. Moni meidän jälkeen tullut sai ruoat ennen meitä... :(”
“Hyvä sijainti iso plussa. Jokseenkin sottainen ympäristö miinusta ravintolassa.”