Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Keittiössä parilat ja pizzauunit sammutellaan 30 min. ennen ravintolan sulkeutumista.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti yleisilme, suht nopea palvelu, ruoka hyvää”
“Muuten kaikki oli hyvin paitsi tärkeä asia.6v lapsi oli gl ja hänelle tilattiin gl pitsaa. Pitsa tuli normaalina ja onneksi lapsen äiti huomasi muutenkin rajoitteellisen lapsen väärän pitsan. Tilattiin uusi ja pitsa viipyi niin kauan että me aikuiset kerkesimme syödä ennekuin lapselle tuli pitsa jota kävin kysymässä. Keittiön iso moka. Tarjoilija kyllä oli ammattimainen nuori nainen hän pyyteli monesti anteeksi ja hyvitti laskussa. Toivon ettei tällaista satu. Olisimme syöneet jälkiruuat mutta emme enää jääneet kun aikaa meni kauan. Tehkää joku vaikka yliviivauskynällä selkeä väri koodi mikä väri on esim gl niin huomataan paremmin.”
“Ruokatilauksen toimitus kesti 1/2 tuntia”
“Ruoka oli hyvää, salaattipöytä voisi olla monipuolisempi.”
“Olin lähdössä junalla kotiin Helsinkiin, en jaksanut syödä pizzaani kokonaan. Tarjoilija toi heti lämpöpussin ja ehdotti että otan loput mukaan matkalle. Hienoa asiakaspalvelua. Kiitos”
“Ystävällistä viihtyisää maittavaa ruokaa”
“Jouduimme odottamaan tilauksen ottamista, piti käydä tiskillä huomauttamassa asiasta.”
“Ravintolassa oli hiljaista. Salaattipöytä oli erittäin hyvä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Wc:n koodin saa pyydettäessä. Voisiko koodin saada automaattisesti tilauksen yhteydessä? Eikä tarjoilijan tarvitsisi sitä kirjoittaa paperille.”
“Kaikki sujui hyvin ja oli mukava ruokailuhetki maukkaan ruoan ja juoman parissa”
“Ainoa miinus salaattipöydästä, josta wi itselleni ja lapselleni löytynyt mieleistä.”
“Kaikki hyvin muuten mutta pöytätabletteja saisi olla riittävän paljon ettei ihan paljas pöytä lautasen alla.”
“Hyvää: Mukava henkilökunta, vaikkakin hieman epävarman oloinen viinien suhteen. Ruoka ja juoma hyvällä tasolla. Ruokalistat asiallisia ja helposti luettavia, tosin hieman halvalla tehtyjä verrattuna aikaisempiin. Kehityskohteita: Ravintolan sisustus olisi voinut olla hieman mietitympi; valaistus, pöytien ja näköesteiden asettelu jää ravintolaan astuessa ensivaikutelmana mieleen.”
“Rossossa ei ole juurikaan ruokavaihtoehdoissa vaihtuvuutta.”
“Tarjoilija sähläsi juomien ja maksujen kanssa (ryhmä). Kuopiossa vaan ei viikonloppuna ole ruokapaikkoja avoinna ?! Siilinjärven Shell olisi ollut seuraava vaihtoehto. Ruoka oli ok, pitsaa. Vähän lupsakkaampi savolainen meininki olisi plussaa.”
“Olin ohikulku matkalla”
“Hyvä ruoka. Henkilökunta mukavaa.”
“Miellyttävä paikka,hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta!”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Tarjoilija oli ystävällinen.”
“Lasten listalle kasvisvaihtoehtoja”
“Erityisesti ruoka oli hyvää. Palvelu miellyttävä.”
“Meidät huomioitiin hyvin, kohtelias asiakasystävällinen palvelu. Salaattipöydään lisäystä, paprika, herne, maissi. Hyvää jatkoa ja jaksamista työssänne.!!”
“hyvät lastenanostarjoukset”
“Itse viihdyn siellä.”
“Kaikki sujui hyvin,paitsi kuitissamme oli veloitettu viini jota emme tilanneet/saaneet. Asia korjattiin kun ilmoitimme sen henkilökunnalle.”
“Hyvä ruoka ja sijainti sekä on osa S-ketjua.”
“On hieman hitaanoloista Palvelua”
“Yleisesti kaikki meni hyvin. Ruokaa 2/3 moitti liian suolaiseksi ja itse en ole mikään suolattoman ruuan ystävä, joten ruuassa oli tosiaankin vähän liikaa suolaa.”
“Erittäin miellyttävä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Olen kertonut, että lounasruoka oli herkullista”
“Ukkini 88v. lempiravintola”
“Rosso on ravintolana ihan ok.”
“Hyvä ruoka ja palvelu pelasi. !”
“Tiskiltä tilaaminen varsinkin lounas aikana nopeuttaa. Hyvä vaihtoehto perinteiselle pöytiin tarjoilulle. Silti tynkkään mielummin tarjoilusta , jos ei ole kiire mihinkään.”
“Rossossa on hyvä ruoka ja se on keskeisellä paikalla, mutta siitä huolimatta se on rauhallinen ja tunnelmallinen.”
“Ruoka oli hyvää, mutta palvelu hidasta.”
“Rosson ateriat ovat pienempiä kuin aiemmin. Hinta/laatu ei ole enää samaa vanhaa Rossoa. Salaattipöydästä puuttuu voi jokaisessa ravintolassa. Vaikka on kuin hienoa ja kansainvälistä, niin leivän päällä maistuu voi. Kuopiossa ystävällinen henkilökunta. Vaikutti, että on pitkä kokemus, toisin kuin pk-seudun ravintoloissa.”
“Kokonaisuutena tapahtuma sujui erittäin hyvin ja sujuvasti”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka suussa sulavaa.”
“Kuopion Rossossa on ollut aina mukava asioida, koitos”
“Hyvällä paikalla. Tuttuja hyviä tuotteita.”
“Tilatun pizzan maussa ei ollut kehumista (sama ongelna on kyllä Rossoissa yleensäkin)”
“Keskustassa, saa suht nopeasti lounasruokaa.”
“Ruoka oli loistavaa”