Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Keittiössä parilat ja pizzauunit sammutellaan 30 min. ennen ravintolan sulkeutumista.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoilija unohti tuoda ruokajuomat.”
“terassi oli aika suttuisen näköinen varmaankin johtuen äitienpäiväkiireestä. Asioimme n klo 17.”
“Viihtyvyys.”
“mukava henkilökunta, hyvä tunnelma, hyvät tuotteet”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“Ulkomaalainen tausta henkilökunnan tarjoilijatyöntekijöillä, eli Suomenkielitaito ei parhaasta päästä. Ymmärtäminen kielitaidosta oli hieman puutteellista.”
“Joustava ja ystävällinen palvelu. Helppo saavutettavuus. Yleensä pääsee myös ilman ennakkovarausta ruokailemaan. Ravintolan yleisilme on energinen ja siisti. Ruuhkahuiput hieman hidastavat palvelua, viimeksi kävin vappuna aamupäivällä. Siitä huolimatta palvelu oli ystävällistä alusta loppuun saakka.”
“Rento meininki ja hyvä ruoka??”
“Ammattitaitoiset ja mukavat tarjoilijat, hinta-laatusuhde ok. Kiva tapas-pöytä aluksi.”
“Ketjuravintola.”
“Hintataso, S-etuisuus, keskeinen sijainti, kesäterassi huippu!, pikku miinuksista huolimatta hyvä kokonaisuus.”
“Sekaisuus, joskus epäsiisti, pöydät tahmeita, tuolit likaisia ja tahraisia, terassi roskainen, pöytien ahdas sijoittelu. Ruoka-annoksien esillepano lautasella pöytään kannettaessa jo kärsinyt, esim. 'kolmen kastikkeen' annoksessa kastikkeet jo sekaantuneet keskenään; ratkaisu = kukin kastike omaan pieneen kulhoon. Salaattipöytä liiankin 'trendikkäästi' yksinkertaistettu; kylmät kuorineen syötävät perunalohkot eivät todellakaan ole mikään makunautinto.”
“Keskeinen sijainti. Mukava henkilökunta.”
“Sinne on rakennettu seinä torinäkymää estämään. Sen vuoksi olen asionut viime kuukausina Rossossa harvemmin.”
“Palvelu ja sijainti”
“Sopii paikan ja aukioloajan sekä laajan ruokavalikoiman vuoksi hyvin lapsiperheille. usein isovanhemmat mukana.”
“Vessaan pääsyä piti jonottaa.”
“Loistavat pizzat! Mukava henkilökunta myös.”
“Vaikka oli iso ryhmä edellä sain oman annokseni nopeasti. keittiö toimi siis tosi hyvin!”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Keskeinen sijainti Viihtyisä terassi aurinkoisena päivänä Voi seurata tori-/ kaupunkielämää terassilla istuen”
“Ehkä kesätyöntekijät olivat vasta aloittaneet, koska asiakaspalvelussa oli joitakin puutteita (uuden asiakkaan huomiointi). Rutiinin puute näkyi palvelussa Menu näkyville tai muuten helposti saataville.”
“'Salaattipöytä' oli surkea. Jo se että patongille olisi levitettä olisi kiva.”
“Hyvä sijainti, sujuva ja ystävällinen tarjoilu, vaihteleva ja kiva ruokalista.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Antipasto-pöytä huonosti tai epäselvästi sijoitettu ryhmäruokailijoiden ruuan viereen, pitkä jono ja hässäkkä”
“Miellyttävä palvelu, hyvä sijainti”
“Ystävällinen henkilökunta. Kohtuuhintainen ja-laatuinen asiakasomistajaviini. IV- oluttarjous. Rento fiilis.”
“Tarjoilija joka otti tilauksen vastaan oli ystävällinen ja asiantunteva”
“Salaatti pöydässä ei ollut lounasajan ulkopuolella rosson salaatinkastiketta, joka on todella hyvää. Olin sitä odottanut. Myös perusraaste puuttui salaattipöydästä.”
“sijainti”
“liikaa erillaisia persoonattomia ravintoloita samassa tilassa, hessburger, joku ketju kahvila, joilta puuttuu persoonallinen ilme, vertaan aikaan Pikku Pierari, jolloin oli kaikkia samassa tilassa ja tarjonta paljon parempaa kuin nyt”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Yleensä nopea ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä palvelu maukas ruoka.”
“Ystävällinen palvelu, muutenkaan ei ollut puutteita.”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä. Nopea tarjoilu. Tultiin kysymään maistuuko, onko juomaa tarpeeksi, tarvitsetteko jotain, hyvin ystävällistä.”
“No voiko olla negatiivista se että annokset naisihmisille aika isot??”
“Lasten kanssa varma paikka. Hyvät näkymät vilkkaimmalle keskusta-alueelle.”
“Kivat tarjoilijat”
“Yksipuolinen salaatti/antipasto pöytä. Päivästä toiseen samat vaihtoehdot”
“Kuuluu s-ryhmään”
“Asiakaspalvelu ei viime kerralla ollut kovin hyvää. Ei tervehditty, istuessani pöytään tarjoilija vain hääräsi vieressä eikä huomioinut. Täytyi sanoa että olen valmis tilaamaan kun tiesin mitä halusin. Otti tilauksen vastaan ja häipyi, ei kertonut että alkusalaatti kuuluu hintaan”
“Maukkaat pizzat ja hyvä palvelu.”
“Salaattipöytä saisi olla hiukan runsaampi.”
“Terassi on siisti ja kauniiksi laitettu (kukat!). Lisäksi pitsoissa on valinnanvaraa. Salaattipöytä oli edellisellä kerralla riittävä, hiukan suppea MUTTA sitäkin raikkaampi ja maukkaampi. Eli mieluummin suppeahko, mutta tuore ja herkullinen.”
“Kaikki sujui mukavasti. Tänä keväänä ensimmäinen vierailu pitkän ajan jälkeen, ja paljon oli tapahtunut ja ilme raikastunut!”
“Tarjoilija palveli erittäin hyvin, toi maistiaiseksi viiniä, joten oli helpompi valita. Iloinen tarjoilija.”
“Fyysinen ympäristö oli hieman karu”
“Ruoka oli ihan älyttömän hyvää.”
“Perushyvät pizzat, sijainti”
“Jouduin odottamaan pitkään sekä tilauksen tekemistä että ruokaa”
“perus Rosso-ravintola, jolla hyvä sijainti ja hyvät aukioloajat”
“Keskeisellä paikalla, huopia oli tarjolla :)”
“Sijainti, perus hyvä ruoka”
“Uusi lounassysteemi on todella ristiriitainen. Osa saa tarjoilijan pöytään ja osa hakee ruokansa itse tiskiltä. Tekee eriarvoiseksi. Myös laskun saamisessa usein kestää. Tästä syystä pyydän laskun aina samalla kun tilaan.”
“Sijainti,”
“Ystävällinen palvelu, siisteys, nopeus, lapsen huomioonottaminen”
“Ruoka oli syötävää, mutta ei niin maukasta kuin odotin. Kaipasin myös ihan kunnollista pihvivalikoimaa.”
“Tarjoilija hoiti tilauksen, ruokien toimituksen ja laskutuksen loistavasti. Ravintola on siisti ja pystyimme keskustelemaan seurueeni kanssa koska musiikki ei ollut liian kovalla.”
“Kun lopulta saa tarjoilijan kiinni, niin sitten asiat sujuvat. Tarjoilijat juoksevat kuin päättömät kanat. Ei ole opetettu yksinkertaista sääntöä: tuo tullessa, vie mennessä, Ei tarvitse viedä koko salin läpi kahta likaista lautasta, vaan voi ottaa esim. juomatilauksen uusilta asiakkailta.”
“Tarjoilijat ovat ystävällisiä ja osaavat suositella juomia ja ruokia, mutta he eivät pysty huomioimaan uutta asiakasta.”
“Ilmastointilaite oli niin kovalla että piti vaihtaa pöytää. Muuten olisi lähtenyt 'peruukki lentoon'. Oikeasti paleli vaikka ulkona oli 22 astetta lämmintä.”
“Siellä oli oikein ystävällinen ja mukava tarjoilija, mukava istua kesäiltaa terassilla ja hyvää ruokaa, maha tuli täyteen.”
“No ei mitään negatiivista. Kävin pyytämässä laskun tiskiltä, kun tarjoilijaa ei näkynyt sillä hetkellä, mutta en kokenut asiaa negatiivisena.”
“Kohtuuhintainen, hyvä ruoka. Sopivasti valinnanvaraa. Hyvä sijainti.”
“Ammattitaitoinen ja miellyttävä henkilökunta”
“Asiointi sujui hyvin ja mutkattomasti.”
“Miellyttävä palvelu”
“Ravintola voisi olla viihtyisämpi.”
“Ruoka oli tosi hyvää (lautasella tuotu)”
“alkupalapöytä”
“Iloinen ja osaava henkilökunta”
“Erittäin hyvä palvelu.”
“Ystävällinen,iloinen tarjoilija joka toi pyydettäessä lapsille värikyniä pöytään. Ruokaa ei tarvinnut liian kauan odotella ja lapset kun tilasivat itse heitä kohdeltiin asiakkaina.”
“Ruokalistojen supistuminen. Vierailimme ennen useammin rosso ravintoloissa kun alkupaloissa oli esim ihan raastepöytä ja salaatin kastikkeet. Myös esim.lohikeittoa oli ennen saatavilla. Listat voisi olla runsaammat.”
“Ruokalista”
“Palvelua sai odottaa aika kauan.”
“Keliaakikkona sai hyvää ruokaa ja hyvää palvelua !”
“Ihanat kesäiset tarjoilut menyssä”
“Ruoka on maistuvaa, sopivan kokoiset annokset, hyvä sijainti ja iso terassi (Kuopio).”
“Hinnat - olisi mukavaa jos tarjouksena saisi joskus esim.edullisempaa pizzaa niin kävisin useammin. Toivoisin myös laajempaa ruokalistaa. Aperitivo tyylinen iltapäivän drinkki + pienet suupalat kiinnostaisi. Enemmän aitoa italialaisuutta...esim henkilökunnassa jos vain löytyy.Vege/vegaaniannokset plussaa. Grazie e buon estate a voi!”
“Sijainti.”
“Yleisilme on vanhahtava, kuin linja-autoaseman baari 60-luvulla.”
“Ruoka on herkullisen hyvää ja kauniisti aseteltu lautaselle. Ravintolassa tunnelma rento ja välitön. Lasitettu terassi viihtyisä ja mukava ulkoterassi jossa kivat näkymät torille. Voi rauhassa katsella ihmisten menoa ja meininkiä.”
“Suosittelisin vaikka kesäaikaan tarjoilijoilla on kädet täynnä työtä ja huomioiminen vie oman aikansa. Sesongin aikaan saisi olla käsiparia lisää.”
“Mukavan lähellä, helppo tulla, hyvä ruoka, osaava henkilökunta ja miellyttävä ympäristö.”
“Antopastoissa eli alkusalaateissa, jotka ovat tarjolla kaikille voisi ottaa huomioon että kaikki eivät voi syödä sipoulia, edellisen päivän perunoita, kaalia tai melonia. Enemmän valikoimaa myös herkkävatsaisille.”
“Ruoka oli hyvää”
“Keskellä kesää ravintola oli menossa tosi aikaisin kiinni, ja koko ajan oli kiireen tuntu, kun henkilökunnan piti päästä kotiin jo 22!! Kiirehdittiin vielä lasit pois alta. ☹️”
“Meitä palveli todella kohtelias nuori blondi nainen, oikein asiallinen.”
“Sain vessakoodin ihan suullisesti kun menin suoraan vessan kun tulimme ravintolaan. Tarjoilija antoi numerojärjestelmän mutta unohti kertoa, että ensin tulee 'tähti'. En sitten päässyt sinne vessaan. Pikkuasia, iso hätä!”
“Yleinen ilmapiiri, sekä palvelun nopeus yllätti positiivisesti.”
“Hyvä hinta-laatusuhde.”
“Annokset melko 'standardeja'”
“Mukava henkilökunta”
“Rauhallinen ravintola ja hyvä ruoka.”
“Huono alkupalapöytä. Kotona lähtiessä huomasin s-mobiilissa alennuskupongin Rossoon. Paikan päällä sitä ei löytynyt enää, mutta kotona se jälleen näkyi. Tuli olo että minua huijattiin, koska en voinut käyttää alennusta, jonka vuoksi menin Rossoon! Tarjoilijamme oli ihan mukava ja iloinen mutta melko ammattitaidoton.”
“Ihana henkilökunta :)”
“Sisälle sopi lastenvaunujen kanssa melko hyvin. Iloisia työntekijöitä. Limen loppuminen hieman hymyilytti, mutta nuori naistarjoilija myönsi suoraan, että tuote loppu. Mohito sitruunalla oli aika pirteä! Hyvää heittäytymistä!”
“Kadun terassille tarvitsisi hieman korkeamman aidan/seinän. Känniset jalankulkijat tykkäävät liikaa seurustella reunapöytiin. Sylki lentää lautasille.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Ruoka hyvää.”
“Ulkoterassi”
“Vähän poissaolevat työntekijät. Palvelu kyllä pelasi.”
“Paikka oli kaunis, ihana terassi ja monipuoliset tarjonnan.”
“Ihana terassi, hyvä palvelu.”
“Pienet annokset hintaansa nähden. Esimerkiksi 25 euron annos ei mielestäni vastannut hintaansa.”
“Hyvällä paikalla,”
“Ruuan odotusaika oli pitkä vaikka tilatessamme kerroimme toiveesta saada ruoka mahdollisimman pian”
“Sijainti, nyt oli erityisen hyvä salaattipöytä”
“Välillä ruuhkainen, saa odottaa palvelua (ei nyt)”
“Iloinen ja hyväntuulinen henkilökunta”
“Hyvät pizzat ja broilerannos, mukava henkilökunta.”
“Liian vähän henkilökuntaa. Palvelua sai odottaa todella kauan, ennen kuin meidät huomioitiin edes ensimmäistä kertaa tultuamme paikalle. Myös juomien saanti pöytään kesti liian kauan.”
“Ainakin oli tilaa/ vapaita pöytiä”
“Tarjoilija ei tullut kysymään otammeko ruoka tai jotain muuta. Kuukaan ei kysynyt mitään vierailun aikana.”
“Laadukas ja hyvä ruoka, mukava henkilökunta, hyvä sijainti, siisti ja kodikas.”
“Opiskelijabudjetille hieman kallis, mutta silloin tällöin käydessä ok, varsinkin kun hinta-laatu -suhde hyvä.”
“keskeisellä paikalla, ja tällä kertaa tarjoilu pelasi hyvin, ruoka oli hyvää”
“joskus joutuu ruokaa odottamaan 'liian kauan'”
“Hyvää maistuvaa ruokaa hyvin valmistettua naudan ulkofilekin.”
“Esim.katosta tippui vettä ja joskus salaattipöydällä on puutteita,jokin loppu ...nytkin joutui pyytämään oliiviöljyä sitruuna vinegretteä....”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“tilavaa,kuitenkin yksityisyyttä”
“sisääntulo hieman hankalaa vaatekaupan läpi!”
“terassilta kiva seurata torielämää”
“aika kallista”
“Maukasta ruokaa, _kylmää_ olutta, ystävällinen henkilökunta, rauhllinen ilmapiiri, ei häiritseviä asiakkaita, mukava näkymä kadulle”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu mutkatonta”
“Hyvä salaattipöytä!!!”